Uusimmat viestit

Sivuja: [1] 2 3 ... 10
1
Kylänraitti / Vs: Ilmastonmuutos, ekologinen ja hiilijalanjälki (yhdistetty)
« Uusin viesti kirjoittanut Keza tänään kello 01:17:36 »
Jos flygarissa jatkossa rytkäyttää, voit syyttää siitä tiedät-kyllä-mitä! Mahdollisesti.
Asiasta valisti Yle.

Lainaus
Turbulenssin voi odottaa lisääntyvän tulevaisuudessa ilmastonmuutoksen takia. Ilmatieteen laitoksen ilmastotutkija Ilari Lehtonen kertoo, että aiheesta on tehty jonkin verran tutkimuksia.

– Muun muassa Pohjois-Atlantin alueella, jossa menee suuri osa mannertenvälisistä lennoista, näyttäisi, että turbulenssi olisi lisääntymässä lentokorkeuksilla.

Turbulenssi johtuu ilmavirtausten vaihtelusta, joka voi saada lentokoneen heittelehtimään, usein äkillisesti.
....
– Tutkimuksissa on havaittu myös sellaisia alueita Pohjois-Atlantilla, joissa turbulenssi mahdollisesti voisi vähentyä, Lehtonen huomauttaa.
https://yle.fi/a/74-20090429

Ylen uutisointi tästä asiasta on ollut ihan asiallista, 20:30 uutisissakin meteorologi antoi mahdolliselle turbulenssien kasvulle mahdollisia selityksiä mutta korosti, että asiaa on vielä tutkittu vähän ja lisätutkimuksia tarvitaan asian todentamiseksi ja mahdollisten mekanismien selvittämiseksi. Maikkari nyt heti Singapore Air Linesin onnettomuuden jälkeen julisti, että yhden tutkimuksen mukaan turbulenssi lisääntyy ilmastonmuutoksen takia ja eilen IL:ssä Himanen näytti julistavan asiaa totuutena. En kyllä viitsinyt lukea juttua kovin pitkälle, Himasen Trump ym vuodatukset ovat alkaneet sen verran nyppiä. Muistaakseni se oli juuri Himanen, joka aivan koronakriisin alussa julisti, että koronan ohella on leviämässä paljon pahempi vitsaus, nimittäin rasismi ja kertoi miten italialaiset anti-rasistit vastaiskuna tälle kauheudelle  kerääntyivät lentoasemille halaamaan saapuvia kiinalaisia. Loppu on historiaa,
2
Kylänraitti / Mikä kaikki maailmassa on ilmastonmuutoksen syytä?
« Uusin viesti kirjoittanut Lalli IsoTalo 27.05.2024, 23:37:56 »
Jeps,

Tänne esimerkkejä siitä mitä kaikkea ihmeellistä ilmastonmuutos voi aiheuttaa. Lainaus ja linkki olisivat kivoja ylläreitä.

Inspiraation lähde:

Jos flygarissa jatkossa rytkäyttää, voit syyttää siitä tiedät-kyllä-mitä! Mahdollisesti.
Asiasta valisti Yle.

Lainaus
Turbulenssin voi odottaa lisääntyvän tulevaisuudessa ilmastonmuutoksen takia. https://yle.fi/a/74-20090429
3
Tupa / Vs: Rasismihomma - yleiskeskustelu
« Uusin viesti kirjoittanut l'uomo normale 27.05.2024, 23:37:07 »
Harrastaa rasismia? Melkoinen aivopieru tuollaisen sanamuodon käyttö. Mitäköhän tuossa on taustalla...

Riittämätön antirasistinen koulutus, niin ei vanhempi virkahenkilö osaa käyttää sujuvampia termejä, kuten toiseuttaminen tai turvaron tila tai vihapuhe. En itsekään suoriutuisi kunnolla rasismin harrastamisen korrektista määrittelemisestä.
4
Kylänraitti / Vs: Pentti Linkola - ekoajattelijoiden nuivin kärki?
« Uusin viesti kirjoittanut Luotsi 27.05.2024, 23:00:28 »
Lainaus
KRP: Näin koulusurma-aikeista syytetyn nuoren naisen kotoa löytyneet tekstit avaavat hänen ajatteluaan

Koulusurman valmistelusta syytetyn nuoren naisen toiminnassa oli monia yhtäläisyyksiä aiempiin kouluampujiin, selviää keskusrikospoliisin selvityksestä.

KRP:n riski- ja uhka-arviot-ryhmä teki osana jutun tutkintaa selvityksen, jossa epäillyn julkaisemaa materiaalia verrattiin suunnitelmansa toteuttaneiden kouluampujien toimintaan.

[...]

Lähtiessään Isonkyrön koululle aseistettuna vaasalaisnainen jätti työpöydälleen useita kirjoja. Pöydältä löytyi muun muassa Friedrich Nietzschen, Pentti Linkolan ja Theodore Kaczynskin teoksia.

Poliisin mukaan esimerkiksi Jokelan koulusurmaaja Pekka-Eric Auvinen oli ottanut vaikutteita kaikista kolmesta kirjailijasta. Nietzsche oli tunnettu filosofi, Linkola suomalainen luonnonsuojelija ja Kaczynski Unabomberina tunnettu terroristi.

Tiedostoissa oli 16-sivuinen manifesti, joka käsittelee luonnon ja maapallon tuhoutumista ylikansoittumisen ja kuluttamisen vuoksi. KRP:n mukaan tekstissä on esimerkiksi Pekka-Eric Auvisen manifestiä mukailevia ajatuksia älykkyydestä, ylivertaisuudesta ja ihmiskunnan typeryydestä.

– Ihmisen drastinen degeneraatio on pysäytettävä, manifestin suomenkielinen osuus päättyy.

Lopuksi kirjoittaja vetoaa lukijaa englanniksi taistelemaan arvollisten (worthy) ja luonnon puolesta.

Koulusurman suunnittelusta syytetyn naisen aatteelliset taustat eivät ole mitenkään yksiselitteiset. KRP:n selvityksessä osaa kirjoituksista kuvataan kuitenkin termillä ekofasismi.

– [Syytetyn] päiväkirja sisältää myös [Theodore] Kaczynski ja [Pentti] Linkola -tyyppistä ekofasismia ja yleistä ihmiskuntaan kohdistuvaa vihaa, KRP:n selvityksessä kirjoitetaan.

Ekofasismilla tarkoitetaan radikaalia luonnonsuojeluaatetta, jonka mukaan ympäristöä tulisi suojella totalitaristisin keinoin.

Syytetyn ystävän mukaan tämän ”raivon kohteena” oli muun muassa kiinalainen pikamuotiketju Shein.

Vuonna 2000 syntynyttä vaasalaisopiskelijaa syytetään koulusurman valmistelusta. Hänet otettiin kiinni maaliskuussa 2024 hänen käytyään Isonkyrön koululla aseistettuna.
Yle 27.5.2024

Eiköhän tapaukseen keksitä pian sellainen tulokulma, jonka mukaan vuosia suunnittelemastaan joukkosurmasta viime hetkellä luopunut viherfundamentalisti on oikeasti "äärioikeistolainen". Ekofasismin määritelmäähän on jo yritetty vääntää suomalaisessa valtamediassa tähän suuntaan.

En pidättele hengitystäni sitä päivää odotellessa jolloin Vastuullinen MediaTM saa kakaistua ulos sanan äärivihreä. Tapahtui sitten mitä tahansa.
5
Kylänraitti / Vs: The Great Reset
« Uusin viesti kirjoittanut Nikolas 27.05.2024, 22:57:10 »
Catherine Austin Fitts sanoi että hän ei odota kertarysäystä vaan hidasta palamista.

https://www.youtube.com/watch?v=6yLRtjaoSTY

Mutta se oli 13 vuotta sitten.

Myöhemmin hän on sanonut muutakin.

Lainaus

Number one thing to remedy against is financial transaction control. If they get that, the great taking is on. They take everything, real estate, securities, everything. So, first and foremost, don't worry about your securities. First and foremost, worry about your banking and your transactions.

The second great taking, of course intimately involved with, that is food and health. The push to control the food system is on, because to control financial transactions they also need to control food, because if you can get your food and energy outside the banking system, you can survive without their banking system. And this is why we cannot allow a 100% digital financial system.

The third sort of great taking I'm concerned about is the real estate, because we see an extraordinary move to take control of the real estate, the land, the real estate that includes farmland, which is very much related to the food.

And there are all sorts of games that can be played with the banking system to default people on their mortgages. Of course interest rates and inflation is part and parcel of that. It's hard for many people to fathom that somebody would want that kind of complete control, and that with AI and software you can deliver that kind of complete control.

I had many different attorneys, and they would sort of surround me and say "you have to do this, you have no choice", and I would say "You know something? I refuse." Then what would happen suddenly, an option would open up that wasn't there before. My refusal, to go to the pathway that I had no choice but to take, created a new choice.

Lähde: https://www.youtube.com/watch?v=qCYHgX8cFKE
6
Kylänraitti / Vs: Ilmastonmuutos, ekologinen ja hiilijalanjälki (yhdistetty)
« Uusin viesti kirjoittanut Luotsi 27.05.2024, 22:50:57 »
Jos flygarissa jatkossa rytkäyttää, voit syyttää siitä tiedät-kyllä-mitä! Mahdollisesti.
Asiasta valisti Yle.

Lainaus
Turbulenssin voi odottaa lisääntyvän tulevaisuudessa ilmastonmuutoksen takia. Ilmatieteen laitoksen ilmastotutkija Ilari Lehtonen kertoo, että aiheesta on tehty jonkin verran tutkimuksia.

– Muun muassa Pohjois-Atlantin alueella, jossa menee suuri osa mannertenvälisistä lennoista, näyttäisi, että turbulenssi olisi lisääntymässä lentokorkeuksilla.

Turbulenssi johtuu ilmavirtausten vaihtelusta, joka voi saada lentokoneen heittelehtimään, usein äkillisesti.
....
– Tutkimuksissa on havaittu myös sellaisia alueita Pohjois-Atlantilla, joissa turbulenssi mahdollisesti voisi vähentyä, Lehtonen huomauttaa.
https://yle.fi/a/74-20090429
7
Kylänraitti / Vs: Yleinen Israel-keskustelu
« Uusin viesti kirjoittanut skyuu 27.05.2024, 22:49:21 »
^
Jotain muistan lukeneeni että hamass oli vähän pakkoraossa tuon hyökkäyksen suhteen. Gazassa alkoi olla tyytymättömyyttä koska hamassin pojat oli liika lepsuja iippojen suhteen. Siellähän häärää jotain jihadisti ryhmää ja ties mitä. Haikailivat näitä valtaan mutta nyt on taas hyvin kun tuli kunnon kähinät ja paljon sankarruumiita joista vielä rakennetaan marttyyrit ja esikuvat seuraavalle sukupolvelle että saadaan lisää samaa. Tosiasiassa noi tuntuu jotenkin hinkuavan sitä jihadia ja marttyyrikuolemaa tai parhaassa tapauksessa sitä islamistista lakia jossa kaikki on just niinkuin ne oli silloin puoltoistatuhatta vuotta sitten.
Vähän sama juttu kuin afgaaneilla... jenkit häipy niin pari tuhatta talibania napsi 30M+ populaisen maan valtaansa. Heil sharia, meil suvakit.

Ja joo lähdettä ei ole heittää tähän hätään tuolle ekalle väitteelle... tai noh, I read it from the internet!  :o
8
...videolinkki ei toimi.

Nyt toimii. Leikkaa jäsenkortin, oletan.

Kanavalla kolmetoista tilaajaa. Videolla 1200+ katsomiskertaa ja nolla kommenttia, vaikka kommentointia  ei ole estetty. Saa nähdä kuinka seurattu kanava tuosta tulee.

Soinin avustaja ja mainonnan suunnittelija Jukka Jusulakin leikkasi dramaattisesti Perussuomalaisten jäsenkorttinsa jossain tv-ohjelmassa, kun Sininen tulevaisuus oli perustettu.
9
Kylänraitti / Vs: maailma kylässä on vahvasti suomalaisvastainen festivaali
« Uusin viesti kirjoittanut l'uomo normale 27.05.2024, 22:28:34 »
^Eli siellä tyrkytettiin esitteitä? Mitä niissä kerrottiin?

Palestiina-asiaa. Ulkokojuihin en jaksanut helteessä kiinnittää huomiota, kiertelin vain sisätiloissa.
10
Kylänraitti / Vs: Yleinen Israel-keskustelu
« Uusin viesti kirjoittanut ämpee 27.05.2024, 22:21:11 »
Länsirannallakin kannatetaan hamasia, koska kalashnikov, vaikka fatahilla ne pyssyt?

Taustalla tietenkin vaikuttaa usko jonka mukaan väkivaltainen kuolema on niin marttyyria että.
Ehkä Hamas tarjoaa uskottavammin tätä "paratiisiväylää" kuin Fatah.
Jotenkin en kuitenkaan osta sitä näkemystä, että koko miespuolinen väestö olisi mielipuolisesti hankkiutumassa itsemurhaan.
Osa noin tekee ja tästä on juutuupifilmiä esittää niillekkin jotka koittavat sinnikkäästi kieltää todellisuuden.

Länsivasemmiston todellisuuden kieltäminen on vahingollisempaa kuin yksikään itsemurhapommi, sillä tämä todellisuuden kieltäminen pitää ovia auki kaikille pommeille mitä sairas mieli vain saattaa keksiä.
Länsi sairastaa vaikka luulisi Lähi-Idän sairastavan, kyse on siitä, että Lähi-Idälle tuo on normi, Lännelle ei ole.
Sivuja: [1] 2 3 ... 10