HOMMAN POLIITTINEN SIIPI => Puolueet ja kansalaisvaikuttaminen => Perussuomalaiset => Aiheen aloitti: Impivaaran tiikeri - 15.07.2021, 12:17:26

Otsikko: 2021-07-15 Arto Luukkanen pyrkii perussuomalaisten puoluesihteeriksi
Kirjoitti: Impivaaran tiikeri - 15.07.2021, 12:17:26
Dosentti Arto Luukkanen pyrkii PS:n puoluesihteeriksi.

Lainaus
Hän työskentelee Helsingin yliopistossa Venäjän ja Itä-Euroopan tutkimuksen yliopisto­lehtorina ja on kirjoittanut useita kirjoja Venäjästä.

Hän toimii myös perussuomalaisten Suomen Perusta -ajatuspajan säätiön hallituksen puheen­johtajana.

https://www.hs.fi/politiikka/art-2000008127411.html (https://www.hs.fi/politiikka/art-2000008127411.html)

https://puheenvuoro.uusisuomi.fi/artoluukkanen/kylla-puoluesihteeriksi/ (https://puheenvuoro.uusisuomi.fi/artoluukkanen/kylla-puoluesihteeriksi/)

Lainaus
Pitkän harkinnan ja lukuisien maan eri puolelta tulleiden pyyntöjen jälkeen olen tehnyt päätökseni.

Runsaiden pyyntöjen, sekä suoranaisten vaatimusten vaikuttamana, olen päättänyt asettua ehdolle ja olla käytettävissä valittaessa puoluesihteeriä Seinäjoen puoluekokouksessa.

Tavoitteenani on se, että Perussuomalaisen puolue olisi suurin puolue vuoden 2023 eduskuntavaalien jälkeen.

Tätä varten puolueenjäseniä, aktiiveja ja kenttää on kuunneltava tarkalla korvalla. Kuten Jussi Halla-ahon esimerkki osoitti: puoluetta on johdettava edestä. Puolueorganisaatiota on kehitettävä niin, että puoluesihteeri kulkee aktiivien rinnalla – yhdessä.

Vielä kerran: Perussuomalaisen puolueen on tultava maan tärkeimmäksi poliittiseksi voimaksi. Se tapahtuu kenttää kunnioittavalla yhteistyöllä, kovalla työllä ja hellittämättömällä aherruksella.

Yhdessä se onnistuu.

Nähdään Seinäjoella!
Otsikko: 2021-07-15 Arto Luukkanen pyrkii perussuomalaisten puoluesihteeriksi
Kirjoitti: DunnAri - 15.07.2021, 12:33:21
Dosentti Arto Luukkanen pyrkii PS:n puoluesihteeriksi.

Lainaus
Hän työskentelee Helsingin yliopistossa Venäjän ja Itä-Euroopan tutkimuksen yliopisto­lehtorina ja on kirjoittanut useita kirjoja Venäjästä.

Olen tenttinyt Luukkasen kirjoja. Kun kyvyt riittävät kirjoittamaan tenttikirjoiksi kelpaavia teoksia, ihmetyttää, miksi Luukkasen(kin) on täytynyt luoda itsestään julkisuuteen öyhöttävä ja hyökkäävä kuva.

Persuissa ei ole liikaa vakavasti otettavia ihmisiä, joilta voi odottaa perusteltuja näkemyksiä. Luukkasella olisi eväät asiakeskusteluun, mutta jostain syystä hän on valinnut öyhötyslinjan.

Se on vähän surullista, koska ainakin minua Luukkasen öyhötys vieraannuttaa tehokkaasti. Olisi kovin kiva kuunnella persuasiantuntijaa, joka tulisi tunnetuksi asiantuntijuudellaan eikä hyökkäävällä käytöksellään.

Toivottavasti puolueen uusi johto ymmärtäisi, kuinka tärkeää on luopua jatkuvasta konfliktinluomisesta ja pyrkiä asiakeskusteluun. Öyhötykseen perustuvan kannatuksen rajat tulevat nopeasti vastaan. Minua väsyttää persujen kaikkea vastaan vihaisesti -linja.
Otsikko: 2021-07-15 Arto Luukkanen pyrkii perussuomalaisten puoluesihteeriksi
Kirjoitti: amarantti - 15.07.2021, 12:58:03
Arto Luukkasen tyylikästä median tuottamista Dosentti-ohjelmassa:

https://www.youtube.com/watch?v=jjQ1Prnlyzk
https://www.youtube.com/watch?v=4CmwLMYDxVA

Erittäin hyvä, ellei täydellinen.
Otsikko: 2021-07-15 Arto Luukkanen pyrkii perussuomalaisten puoluesihteeriksi
Kirjoitti: Pitkälinja - 15.07.2021, 14:20:50
Dosentti Arto Luukkanen pyrkii PS:n puoluesihteeriksi.

No nyt. Tuossa olisi ollut myös erinomainen puheenjohtajaehdokas, jos hän vain olisi pyrkinyt tehtävään. Olisi voittanut jopa Sakari Puiston ja pessyt ainakin Riikka Purran 100-0. Toivottavasti hän on myös EU-eron kannalla.
Otsikko: Vs: 2021-07-15 Arto Luukkanen pyrkii perussuomalaisten puoluesihteeriksi
Kirjoitti: Möhömaha - 15.07.2021, 16:38:44

...öyhöttävä ja hyökkäävä..
...on valinnut öyhötyslinjan.
Luukkasen öyhötys vieraannuttaa...
Öyhötykseen...

Luukkanen on ilmeisesti kussut muroihisi, mutta minusta Luukkasen Alfa-TV:n dosentti -ohjelman haastattelut ovat aivan erinomaisia. Haastattelija ei keskeytä, ei puhu päälle, ei provosoi, ei tunge omia mielipiteitään. Sivistynyttä keskustelua.
Otsikko: Vs: 2021-07-15 Arto Luukkanen pyrkii perussuomalaisten puoluesihteeriksi
Kirjoitti: amarantti - 16.07.2021, 23:49:04
Arto Luukkasen blogi perussuomalaiset.fi 16.7.2021

https://blogit.perussuomalaiset.fi/arto-luukkanen/isot-horokorvat-ja-supliikki-miksi-kentta-on-tarkea/

Lainaus
Isot hörökorvat ja supliikki - miksi kenttä on tärkeä?
4 kommenttia
(Kirjoitan ennen puoluesihteerivaalia blogisarjan. Tämä käsittelee kentän ja puoluesihteerin suhdetta).

**

Perussuomalaisen puolue elää kentällä ja arjessa.


Puolueaktiivin arki

Perussuomaisessa kansanliikkeessä on paljon jäseniä. Siellä toimii usean tuhannen hengen innokas joukko suunnilleen noin 300:ssa paikallisosastossa.

Meillä on iso perhe!

Aktiivien joukko istuu työpäivien jälkeen kokouksissa, mietiskelee milloin mennään torille tarjoamaan kahvia, pohtii paikallispolitiikan kiemuroita, kirjoittelee paikallislehteen perussuomalaisia näkemyksiä ja viihtyy yhdessä niin räntäsateessa kuin auringonpaisteessa.

Toiminta on käytännönläheistä.

Joku tuo teltan peräkärrissä, toinen ostaa makkarat ja pöytäliinat kaupasta. Torilla viihdytään porukassa mutta myös keskustellaan paikallisten ihmisten kanssa. Paikalliset aktiivit ottavat vastaan haukut kun omat tekevät typeriä päätöksiä, heidän kengilleen syljetään jos ei olla rehellisiä ja heidän pitää keksiä sopivat selitykset.

Piirin puheenjohtaja tai kansanedustaja on teltoilla toivottu mutta ehkä hieman harvinainen näky. Yleensä heitä käy teltoilla ennen vaaleja ja näillä viskaaleilla on kova kiire. He eivät jää sinne ymmärrettävistä syistä pitkäksi aikaa vaan kahvikupin juomisen jälkeen on aika mennä eteenpäin.

Kun juhlahumu on loppu niin kenttäaktiivit jäävät paikalle. He siivoavat jäljet, kokoavat teltan, lorottavat ylimääräisen kahvin alas viemäristä ja syövät viimeiset palaneet nakit.

Silloin lauantaipäivästä on mennyt hyvästi jo iltapäivän puolelle ja pitäisi mennä kotiin. Perhe on jo odottanut malttamattomana kylmenevät ruuan kanssa. Kovan ulkoilupäivän jälkeen ehkä nukuttaakin eikä se puoliso ole ehkä kovin iloinen kun se toinen nukahtaa television ääreen jo uutisten jälkeen.


Hyvän puoluesihteerin malli

Kokemus puoluesihteeristä on vielä harvinaisempi.

Mitä se sihteeri tekee kun kansanedustajatkin ovat sille niin ystävällisiä? Siinähän se seisoa toljottaa ja ahmii makkaraa kuten muutkin.

**

Hyvä puoluesihteeri on oikeastaan kuin ilma jota ei näe mutta ilman sitä ei voi hengittää.

Hän hoitelee puoluetoimiston ja piirien kautta järjestöosaamista ja kiertää näillä teltoilla koko ajan. Säännöllisesti. Hän tuntee kaikki. Istuu heidän kanssaan kahvilla niin tuulessa kuin tuiskussa. Hän on vähän postimies puolueesta, joka seisahtaa toviksi teltoille.

Parhaimmillaan puoluesihteeri on, kun hän pitää suunsa kiinni. Ja tärkein puoluesihteerin instrumentti on korva. Hänellä pitää olla isot höröiset korvat vähän kuin aikoinaan SMP:n puoluesihteeri Poutiaisella. On oltava myötätuntoa ja tunne-älyä. Ilman sitä ei pärjää.

Jokaisella kaupungilla ja kunnalla on omat ongelmansa. Kun on voimakkaita ihmisiä yhdessä, niin aina tapahtuu. On yleensä kaksi tai useampiakin kertomuksia. On voimakkaita näkemyksiä, joita on osattava yhdistää. Harvoin on pelkkiä konnia ja täysiä enkeleitä vaan asioissa on omat raadolliset puolensa. Nämä tarinat on kuunneltava. Sydämellä. Ja niitä pitää käsitellä järjellä.


Delegoinnin ja johtamisen haaste

Kaikkeen ei kuitenkaan kerkiä.

Puoluesihteerin on pystyttävä delegoimaan asioita. On kyettävä organisoimaan järjestöorganisaatioiden tueksi henkilöitä, jotka osaavat antaa tukea kiperiin tilanteisiin. Probleemat ovat moninaisia: mistä löytää pöytäkirjaan pohja, mistä löytää lomakepohjan, jolla haetaan tukea piiriltä pientä avustusta varten, no nyt tuo yksi sanoi rumasti ja nyt täällä on ilmiriita. Entä miten Kaustisten osasto jaksaa, entä mikä on tilanne Oulussa tahi Kankaanpäässä. On myös luotava digitaalinen järjestöosaamisen tietopankki, josta voi sähköisessä muodossa löytää vastauksia näihin tuhansiin pieniin kysymyksiin. Kirjalliset ohjeet ovat parhaimmillaan PS:n sivuilla. Siellä ne eivät häviä tai joudu kirjahyllyyn.


Näkemyksen jakaminen ja kommunikoiminen – soon supliikki

Isojen hörökorvien lisäksi puoluesihteerillä pitää olla ideoita, ohjelmia ja ylitsepursuavaa innostusta esitellä niitä paikallisille. On luotava uusia kiinnostavia toimintatapoja. Hänen pitää olla yhtä tarpeellinen kuin aikoinaan vuonna 1944 suurhyökkäyksen aikana se mies, joka toi panssarinyrkit kentälle ja opetti sotilaat niitä käyttämään.

Kun puoluesihteeri avaa sen suunsa on sieltä tultava asiaa. Jokainen paikallinen aktiivi janoaa tietää mitä piirissä ja ennen kaikkea eduskunnassa tapahtuu. Puolueella on edesottamuksensa ja niistä pitää kertoa viisaasti näkymiä aktiiveille. Pitää osata kommunikoida – pitää olla tunneälyä ja osata selittää asioiden isompia yhteyksiä.

Selkosuomeksi kysymys on supliikista – kyvystä selittää monimutkaisia asioita niin, että jokainen ne ymmärtää.

Lyhyesti: tarvitaan supliikkia ja hörökorvat. Isot sellaiset. Tunneälyä ja kärsivällisyyttä. Ideoita ja halua jakaa niitä kentälle. Käytännönläheisiä ohjelmia, joissa narskuu paikalliset ja todellinen elämä. Ja sitten vielä kerran sitä tunneälyä, jossa näkyy, että hän todella on kiinnostunut paikallisista.

Sillai oikeasti.

Seuraavassa blogissa käsittelen ihmisten johtamista perussuomalaisten kesken.

Arto Luukkanen


LINKKI AINA MUKAAN.
Otsikko: Vs: 2021-07-15 Arto Luukkanen pyrkii perussuomalaisten puoluesihteeriksi
Kirjoitti: viisitoista - 16.07.2021, 23:51:24
Mutta onko Luukkanen luotettava nuiva? Muistan hänen pajattaneen siihen tyyliin ettei persuissa ole tilaa rasisteille. Kun taas henkilö jota hän haastaa, Simo Grönroos, on de facto persujen etnomman siiven edustaja.
Otsikko: Vs: 2021-07-15 Arto Luukkanen pyrkii perussuomalaisten puoluesihteeriksi
Kirjoitti: amarantti - 17.07.2021, 00:07:17
Mutta onko Luukkanen luotettava nuiva? Muistan hänen pajattaneen siihen tyyliin ettei persuissa ole tilaa rasisteille. Kun taas henkilö jota hän haastaa, Simo Grönroos, on de facto persujen etnomman siiven edustaja.

Hyvä, että Arto ei ole rasisti, siis rotuvihamielinen. Nuiva on keksitty termi. Mielestäni nuiva tarkoittaa varauksellista suhtautumista organisoituun suurimittaiseen maahanmuuttoon. Kaikki perussuomalaiset ovat nuivia, mutta eivät ole rasisteja.

Toivottavasti rasistit ymmärtävät perustaa oman puolueen. Vaikka malliin Suomen Rasistinen Puolue eli SRP. Ovat vain liian tyhmiä perustamaan mitään puoluettta. Se on jo nähty, ja siksi näitä rasisteja on myös perussuomalaisten joukossa.
Otsikko: Vs: 2021-07-15 Arto Luukkanen pyrkii perussuomalaisten puoluesihteeriksi
Kirjoitti: ikuturso - 17.07.2021, 00:08:29
Persujen median toimittamisen tasosta on ollut paljon puhetta.

Luukkasella voisi olla paljon annettavaa. Täytynee ilmoittautua puoluekokoukseen ja äänestämään.

-i-
Otsikko: Vs: 2021-07-15 Arto Luukkanen pyrkii perussuomalaisten puoluesihteeriksi
Kirjoitti: viisitoista - 17.07.2021, 00:13:03
Mutta onko Luukkanen luotettava nuiva? Muistan hänen pajattaneen siihen tyyliin ettei persuissa ole tilaa rasisteille. Kun taas henkilö jota hän haastaa, Simo Grönroos, on de facto persujen etnomman siiven edustaja.

Hyvä, että Arto ei ole rasisti, siis rotuvihamielinen. Nuiva on keksitty termi. Mielestäni nuiva tarkoittaa varauksellista suhtautumista organisoituun suurimittaiseen maahanmuuttoon. Kaikki perussuomalaiset ovat nuivia, mutta eivät ole rasisteja.

Toivottavasti rasistit ymmärtävät perustaa oman puolueen. Vaikka malliin Suomen Rasistinen Puolue eli SRP. Ovat vain liian tyhmiä perustamaan mitään puoluettta. Se on jo nähty, ja siksi näitä rasisteja on myös perussuomalaisten joukossa.

Voimme siis olettaa Luukkasen edustavan de facto anti-rasismia, ja puoluesihteerinä hän tulisi vainoamaan ja sortamaan etnisesti ajattelevia persuja?

Olen nähnyt Luukkasen yrittävän lepertelemällä maanitella äänestäjiä persuille, siihen tyyliin että "ei meissä ole mitään vaarallista, ei mitään epätavallista." Mutta se kuulosti enemmänkin siltä ettei persuissa ole munaa, ettei persut uskalla tehdä mitään rohkeaa.

Luukkanen muikeine myhäilyineen tuntuu juuri sen sortin tyypiltä joka laimentaisi persujen linjaa. Ei minun valintani.
Otsikko: Vs: 2021-07-15 Arto Luukkanen pyrkii perussuomalaisten puoluesihteeriksi
Kirjoitti: amarantti - 17.07.2021, 00:35:54
Mutta onko Luukkanen luotettava nuiva? Muistan hänen pajattaneen siihen tyyliin ettei persuissa ole tilaa rasisteille. Kun taas henkilö jota hän haastaa, Simo Grönroos, on de facto persujen etnomman siiven edustaja.

Hyvä, että Arto ei ole rasisti, siis rotuvihamielinen. Nuiva on keksitty termi. Mielestäni nuiva tarkoittaa varauksellista suhtautumista organisoituun suurimittaiseen maahanmuuttoon. Kaikki perussuomalaiset ovat nuivia, mutta eivät ole rasisteja.

Toivottavasti rasistit ymmärtävät perustaa oman puolueen. Vaikka malliin Suomen Rasistinen Puolue eli SRP. Ovat vain liian tyhmiä perustamaan mitään puoluettta. Se on jo nähty, ja siksi näitä rasisteja on myös perussuomalaisten joukossa.

Voimme siis olettaa Luukkasen edustavan de facto anti-rasismia, ja puoluesihteerinä hän tulisi vainoamaan ja sortamaan etnisesti ajattelevia persuja?

Olen nähnyt Luukkasen yrittävän lepertelemällä maanitella äänestäjiä persuille, siihen tyyliin että "ei meissä ole mitään vaarallista, ei mitään epätavallista." Mutta se kuulosti enemmänkin siltä ettei persuissa ole munaa, ettei persut uskalla tehdä mitään rohkeaa.

Luukkanen muikeine myhäilyineen tuntuu juuri sen sortin tyypiltä joka laimentaisi persujen linjaa. Ei minun valintani.

Arto Luukkanen on erinomainen valinta perussuomalaisten puoluesihteeriksi. Hän edustaa teologina puolueen kristillisen siiven äänestäjiä, ja heitä on todella paljon, myös ja varsinkin etnonationalistien joukossa.

On hyvä, että puolueessa on tilaa monenlaisille poliittisille ja uskonnolisille suuntauksille. Puolueessa on katto korkealla ja seinät levällään. Kaikki mahtuvat mukaan puolueeseen, ja toimivat hyvän asian puolesta yhteistyössä keskenään.

Lukekaa puolueen puolueohjelmaa. Siellä on kirjattu puolueen ideologia, jota kaikki puolueen edustajat ja vastuuhenkilöt noudattavat puolueessa.
Otsikko: Vs: 2021-07-15 Arto Luukkanen pyrkii perussuomalaisten puoluesihteeriksi
Kirjoitti: Pitkälinja - 17.07.2021, 01:21:09
Mutta onko Luukkanen luotettava nuiva? Muistan hänen pajattaneen siihen tyyliin ettei persuissa ole tilaa rasisteille. Kun taas henkilö jota hän haastaa, Simo Grönroos, on de facto persujen etnomman siiven edustaja.

Ainakin vaalikoneen  (https://vaalikone.yle.fi/eduskuntavaali2019/2/ehdokkaat/876?lang=fi-FI) perusteella suhtautuu järkevästi maahanmuuttoon.

Lainaus
Tästä on tutkimusta ja faktaa. Päätä ei kannata pistää pensaaseen tosiasioiden edessä. Rikostilastot osoittavat, että vuonna 2015 tehtiin kohtalokas virhe, kun poliitikoilla ei ollut rohkeutta tai vastuuntuntoa puuttua hallitsemattomaan maahanmuuttoon. Tuloksena: rikoksia ja turvattomuutta, taloudellista hyväksikäyttöä ja ihmiskauppaa. Eräs Suomen historian surullisimpia hetkiä.

Lainaus
"Vihapuhetta ei edelleenkään ole lainsäädännössämme määritelty. Termistä ei ole olemassa mitään yksiselitteistä, yleisesti hyväksyttyä ja kriittistä tarkastelua kestävää määritelmää. Se ymmärretään niin ristiriitaisilla ja poliittisesti latautuneilla tavoilla, ettei sitä missään nimessä tulisi käyttää julkisen päätöksenteon ohjenuorana, juridisista ratkaisuista puhumattakaan. Edes Suomen poliisi, jonka pitäisi pystyä vihapuhetta pätevästi tutkimaan, ei ole pystynyt termiä kunnolla määrittelemään. Marraskuussa 2016 valmistuneen poliisin vihapuhe- ja viharikostyöryhmän loppuraportti myöntää, että käsite on tulkinnanvarainen. Sananvapaus on demokratian kovinta ydintä. Se on lahjomaton mittari yhteiskunnan edistyneisyydelle ja demokraattisuudelle. Sananvapauden lisääntyminen on aina merkinnyt yhteiskunnallista edistystä, sen kaventaminen taas taantumista..."

Toisen vaalikoneen (https://vaalikone.yle.fi/eurovaalit2019/14/ehdokkaat/105?lang=fi-FI) mukaan vaikuttaisi kuitenkin enemmän EU-liittovaltion kannattajalta.
Otsikko: Vs: 2021-07-15 Arto Luukkanen pyrkii perussuomalaisten puoluesihteeriksi
Kirjoitti: Hae-won - 17.07.2021, 01:25:55
Rasismin vastaisuudessa ei pitäisi olla mitään erikoista, vaan sen tulisi olla välttämättömyys toimiakseen keskeisessä roolissa puolueessa. On käsittämätöntä jos näin ei ole. Rasismin vastaisuus ei ole ristiriidassa "nuivuuden" kanssa, sikäli kun nuivuudella tarkoitetaan kriittistä suhtautumista maan turvallisuus- ja taloustilanteeseen heikentävästi vaikuttavaan maahanmuuttoon.

Akateemisesti jonkin verran ansioituneena Luukkanen varmasti kykenee sivistyneeseen keskusteluun, mutta hänen kirjoituksensa ovat välillä ulkoasultaan ja sisällöltään aika... kansanomaisia.

Kuinka etno Simo Grönroos on? Täällä on jossain etnonationalismiketju, voisiko joku linkittää sen? En löytänyt.
Otsikko: Vs: 2021-07-15 Arto Luukkanen pyrkii perussuomalaisten puoluesihteeriksi
Kirjoitti: viisitoista - 17.07.2021, 02:03:20
Minä myönnän etten ole tässä asiassa suuri asiantuntija, tiedän vain ettei Luukkanen tehnyt minuun niin hyvää ensivaikutelmaa - vaikutti liian "mukavalta hepulta" kun tarvittaisiin jotain vähän kovempaa. Mutta nyt havaitsen tästä äärimmäisen luotettavasta lähteestä (sarkasmia; Marco de Wit tekee nyt kaikkensa voidakseen sekaantua persujen sisäisiin asioihin) ettei asia ehkä ole aivan niin yksinkertainen:

https://laitonlehti.net/2021/07/16/persujen-puoluesihteerikisa-kuumenee-konservatiivi-arto-luukkanen-vs-homottava-simo-gronroos/

Lainaus
Grönroosin nousu oli sitäkin ihmeellisempi, koska hänen vastaehdokkaanaan oli paljon tunnetumpi Arto Luukkanen. Monet olivat varmoja Luukkasen voitosta, mutta yllättäen Grönroos voittikin äänin 253 – 196.

Osasyynä Grönroosin voittoon oli puoluejohdon tuki, mutta myös se, että Luukkasella on äärinatottajan maine. Krimin kriisin jälkeen Luukkanen nimittäin hysterisoitui totaalisesti ja näki putinisteja joka oksalla. Toisaalta Luukkanen luopui äärinatotuksesta viimeistään silloin, kun Natostakin alkoi tulla sionistien ja pankkiirien nyrkin lisäksi myös suvakkien ja pridettäjien nyrkki.

...

Feministi Purra ja homottaja Grönroos eivät puolestaan omaa mitään luonnollista auktoriteettia. Katsoppa tämä puolen minuutin video ja arvioi Grönroosin uskottavuuden ja karisman taso. Miten tällainen nyhverö pystyy toimimaan persukentällä raavaiden persumiesten keskellä? Ei ihme, että Grönroosilla on Purran tavoin kiire ”sivistää”, naisistaa ja feminisoida persut.

Alla puolestaan on noin minuutin pätkä Luukkaselta. Hänen habituksensa on raavas eikä hän edes sano mitään konkreettista. Tästä huolimatta Luukkanen välittömästi ottaa kuulijansa haltuun pelkällä persoonansa voimalla.

Luonnollisen auktoriteetin puutteesta kärsivät Purra ja Grönroos tietysti synnyttävät vain hämmennystä ja kaaosta aitoja konservatiivisia miehiä täynnä olevassa persukentässä. Ei ihme, että Purran ja Grönroosin pitää siten turvautua kaikenlaisiin likaisiin temppuihin ja kieroon valtapeliin.

Niinpä monet persukentässä ovat suorastaan vaatineet Luukkasta apuun. Siis vaikka tämä on useasti kieltäytynyt.

Enpä tiedä, enpä tiedä, puoleen tai toiseen.
Otsikko: Vs: 2021-07-15 Arto Luukkanen pyrkii perussuomalaisten puoluesihteeriksi
Kirjoitti: Mäyräkoira - 17.07.2021, 09:37:14
^ oletko herra viisitoista saanut jonkin de wit pistoksen, kun se laiton lehti on joka ketjussa?  ;D

No asiaan. En tiedä kuinka puoluesihteeri vaalissa käy, viimeiseksihän oli tasaista.

Pidän itse Artoa aivan hyvänä ehdokkaana,
Ja luultavasti äänestänkin häntä. Noh onhan simolla nyt tuo kunnallisvaalitulos näyttönään, kokeeko joku että Arton kanssa voisi saada enemmän ääniä irti?

On hyvä että demokratia toimii, ja voidaan säännöllisin väliajoin äänestää näistä viroista.
Otsikko: Vs: 2021-07-15 Arto Luukkanen pyrkii perussuomalaisten puoluesihteeriksi
Kirjoitti: viisitoista - 17.07.2021, 09:42:07
^ oletko herra viisitoista saanut jonkin de wit pistoksen, kun se laiton lehti on joka ketjussa?  ;D

No, olen tässä viime päivinä alkanut lukea sitä. Räväkän eksoottinen kokemus, vähän niin kuin MV-lehden parhailta ajoilta.
Otsikko: Vs: 2021-07-15 Arto Luukkanen pyrkii perussuomalaisten puoluesihteeriksi
Kirjoitti: justustr - 17.07.2021, 10:03:50

...öyhöttävä ja hyökkäävä..
...on valinnut öyhötyslinjan.
Luukkasen öyhötys vieraannuttaa...
Öyhötykseen...

Luukkanen on ilmeisesti kussut muroihisi, mutta minusta Luukkasen Alfa-TV:n dosentti -ohjelman haastattelut ovat aivan erinomaisia. Haastattelija ei keskeytä, ei puhu päälle, ei provosoi, ei tunge omia mielipiteitään. Sivistynyttä keskustelua.

Luukkasella on kyllä jonkinlainen öyhöhistoriansa bloggaajana (US), jota ei muuten ikinä uskoisi kun katselee tuota Alfa-TV:n dosenttia. Taitaa olla suurin osa niistä blogeista jo poistettu. Enpä ole viime aikoina enää öyhöilyyn törmännyt, joten jospa se oli vain jokin ohimenevä vaihe.

Livenä Arto on todella symppis tyyppi, joka osaa kuunnella vastapuolta ja on myös karismaattinen omalla rauhallisella tyylillään. Artosta tulee mieleen vanhan kansan kyläpappi, joka kiersi tuvasta tupaan kuuntelemassa kyläläisten ongelmia ja antamassa sielunhoitoa. Arto on se tyyppi, jonka voi aina huoletta laittaa telkkariin väittelyyn kuin väittelyyn. Ei sekoat pasmat eikä petä hermot. Haluaisin ihan vilpittömästi nähdä tv-tentissä Arto vastaan joku vihainen vihreä nainen tyyliin Emma Kari. Melkein veikkaan, että alun höyryämisen jälkeen Emmakin olisi taas lauhkea kuin lammas eikä tähän tarvita muuta kuin aktiivista kuuntelemista mikä Emman mieltä painaa.

Isossa puolueessa pitää olla monenlaisia tyyppejä johtopaikoilla. Pappismiehenä Arto voisi olla avain murtuatua sinne hieman varttuneemman väestön tietoisuuteen. Uskikset on edelleen iso äänestäjäkunta Suomessa.

Dosentti-ohjelma on Luukkaisen paras mainos puoluesihteerikisaan. Jos hän lupaa olla toimia puoluesihteerinä samalla tavalla kuin ohjelmassaan, niin hän on ehdottomasti oikea mies paikan täyttämään. 

Otsikko: Vs: 2021-07-15 Arto Luukkanen pyrkii perussuomalaisten puoluesihteeriksi
Kirjoitti: DunnAri - 17.07.2021, 14:20:55

...öyhöttävä ja hyökkäävä..
...on valinnut öyhötyslinjan.
Luukkasen öyhötys vieraannuttaa...
Öyhötykseen...

Luukkanen on ilmeisesti kussut muroihisi, mutta minusta Luukkasen Alfa-TV:n dosentti -ohjelman haastattelut ovat aivan erinomaisia. Haastattelija ei keskeytä, ei puhu päälle, ei provosoi, ei tunge omia mielipiteitään. Sivistynyttä keskustelua.

Luukkasella on kyllä jonkinlainen öyhöhistoriansa bloggaajana (US), jota ei muuten ikinä uskoisi kun katselee tuota Alfa-TV:n dosenttia.

Hetkelliset purkaukset ymmärtää, koska jokaisella keittää joskus yli tai pettää hallinta, mutta pitkäkestoinen meuhkaaminen viittaa luonteeseen, joka on sopimaton vastuullisiin tehtäviin. Luukkasen Puheenvuoro-historia on sellainen, että oma luottamukseni mieheen katosi.

En ymmärrä, miksi persujen on niin vaikea kypsyä vakavasti otettavaksi puolueeksi, jonka jäsenet käyttäytyvät asiallisesti. Usko menee huonon käytöksen vuoksi, vaikka sisältö kelpaisi.

Muokkaus: Erityisen paljon kakaramainen käytös ihmetyttää siksi, että asiallisuuden arvovallalla kouluja käyneet ja fiksuja puhuvat persut takaisivat itselleen vakaan poliittisen aseman ja varman rahantulon mahdollisesti loppuelämäkseen. On erinomaisen vaikea ymmärtää, miksi oma uskottavuus heitetään menemään vain sen tähden, että saisi käyttäytyä kuin teini. Onko teinikäytöksen nautinto suurempi kuin arvovaltainen asema poliitikkona?
Otsikko: Vs: 2021-07-15 Arto Luukkanen pyrkii perussuomalaisten puoluesihteeriksi
Kirjoitti: AcastusKolya - 17.07.2021, 20:20:29
Sieltä se tuli "DunnArin" ideologia:"...varman rahantulon mahdollisesti loppuelämäkseen." Eli DunnAri vaatii puolueen täyteen patkuleita!
Otsikko: Vs: 2021-07-15 Arto Luukkanen pyrkii perussuomalaisten puoluesihteeriksi
Kirjoitti: duc - 17.07.2021, 22:03:00
- -
Kuinka etno Simo Grönroos on? Täällä on jossain etnonationalismiketju, voisiko joku linkittää sen? En löytänyt.

Linkki:

HOMMAN KESKUSTELU »Tupa »Mitä nationalismi/kansallismielisyys/etnonationalismi on (https://hommaforum.org/index.php/topic,103726.0.html)

Kysymys, kuinka "etno" Grönroos on, ei välttämättä tuo mitään vastausta, koska kyseessä alkaa yhä enemmän olla tyhjä (=blanco) termi, jonka määrittely on tahallaan (?) jätetty tekemättä, jotta siitä voisi riidellä.

Minulla ei ole Grönroosista kahden viime vuoden osalta muuta kuin hyvää sanottavaa. Silti yliopistokollega Luukkanen sopisi minulle puoluesihteeriksi ns. enemmän kuin hyvin. Häntä sentään tunnen paremmin kuin nykyistä sihteeriä. Politiikka on peto(st)a täynnä, sudet lampaiden ja lampaat susien vaatteissa.
Otsikko: Vs: 2021-07-15 Arto Luukkanen pyrkii perussuomalaisten puoluesihteeriksi
Kirjoitti: Nüivistunut - 22.07.2021, 17:35:21
Arto Luukkasta haastatellaan tänään Suomen suunta -kanavalla klo 20:00. https://www.youtube.com/watch?v=jF-XKlSrUxc
Otsikko: Vs: 2021-07-15 Arto Luukkanen pyrkii perussuomalaisten puoluesihteeriksi
Kirjoitti: Mäyräkoira - 07.08.2021, 10:46:41
Artsin kampanjavideo.

https://youtu.be/B0b9wkKwV7I

Toinen lyhyempi.

https://youtu.be/vpF9j4Ar7lM

Mitä mieltä olitte tästä lyhyemmästä, oliko tarpeeksi napakka?
Otsikko: Vs: 2021-07-15 Arto Luukkanen pyrkii perussuomalaisten puoluesihteeriksi
Kirjoitti: justustr - 08.08.2021, 23:37:28
Artsin kampanjavideo.

https://youtu.be/B0b9wkKwV7I

Toinen lyhyempi.

https://youtu.be/vpF9j4Ar7lM

Mitä mieltä olitte tästä lyhyemmästä, oliko tarpeeksi napakka?

Erinomaisia videoita molemmat.

Olen varma, että Luukkasessa persuilla on todellinen äänimagneetti varsinkin varttuneemman väen keskuudessa. Voisin kuvitella vaikka omat vanhempani äänestämässä perussuomalaisia juurikin Arton takia.

Toivottavasti hänet valitaan.
Otsikko: Vs: 2021-07-15 Arto Luukkanen pyrkii perussuomalaisten puoluesihteeriksi
Kirjoitti: DuPont - 14.08.2021, 20:52:56
Siis Arto voitti Simon?
Onko näin?
https://www.iltalehti.fi/politiikka/a/deec2ced-daed-466c-ae11-33159da84cc2 (https://www.iltalehti.fi/politiikka/a/deec2ced-daed-466c-ae11-33159da84cc2)
Iltapäivälehden toimittaja tulkitsee Luukkaisen vennamolaiseksi. Minusta hän on halla-aholainen...?!

Lainaus
Näkökulma: PS-paineet purkautuivat: Suomen Sisu heitettiin ulos puoluesihteerin paikalta – Luukkasessa on annos SMP:tä

Puoluesihteeri Simo Grönroosin lähtölaskentaa vauhditti maahanmuuttajan poistaminen Espoon perussuomalaisten kuntavaalilistalta. Lupsakka Arto Luukkanen palauttaa vennamolaisuutta puolueen olemukseen, politiikan toimittaja Lauri Nurmi kirjoittaa.

Perussuomalaisten puoluekokouksessa Seinäjoella purkautuvat paineet siitä, että Jussi Halla-ahon puheenjohtajakausilla (2017–2021) puolueen linjassa on ylikorostettu kenttäväen mielestä maahanmuuttoa.

Niin sanottu Suomen Sisun linja, jota edusti puoluesihteeri Simo Grönroos, sai vaalissa tyrmäyksen.

Puoluesihteeriksi valittiin dosentti Arto Luukkanen.

Luukkasessa on aimo annos vennamolaista maakuntien miestä, joka olisi helppoa kuvitella ajamaan maitolaiturilta ja kyläkoululta toiselle pappatunturilla.

Luukkanen voitti vaalissa jatkokaudelle halunneen Grönroosin äänin 706–397.

(...)

Grönroos kirjoitti Suomen Sisun 10-vuotishistoriikin.

Hänellä olisi ollut noin 15 vuotta aikaa laajentaa ja inhimillistää poliittista profiiliaan. Siihen hän ei pystynyt, vaan lähti viime kuntavaaleihin likipitäen yksinomaan maahanmuutosta puhuen – ja silmät siitä leimuten.

Kuntavaalien kampanjan avauksessa Grönroos vaati, että suomalaiset kunnat alkaisivat aktiivisesti edistää maahanmuuttajien paluumuuttoa.

Tämä sanoma ei puhutellut suurimpien kaupunkien ulkopuolella, ja vaalitulos oli perussuomalaisten kenttäväelle pettymys. Se oli pettymys odotuksiin nähden, vaikka virallisesti perussuomalaiset muuta sanoisivat.

Kuntien arkisiin tehtäviin liittyneillä teemoilla kampanjoinut keskusta voitti perussuomalaiset maakuntien äänillä.

”Kiilusilmäinen maahanmuuton tuominen kaikkeen mahdolliseen tuli päätökseensä. Paineet purkautuivat nyt”, arvioi merkittävässä asemassa oleva perussuomalainen – ja puhuu puoluesihteerin valinnasta.

(...)

Espoon perussuomalaisissa laajaa suuttumusta herätti ylhäältä päin tullut vaatimus Michiko Tanakan poistamisesta kuntavaalien ehdokaslistalta.

Espoon perussuomalaisten hallitus hyväksyi Tanakan ehdokkaaksi kokouksessaan 21. lokakuuta 2020.

Paikallisyhdistyksen sihteeri Ari Ampuja onnitteli Tanakaa ja toivotti tämän tervetulleeksi ehdokkaaksi ja pyysi uutta ehdokasta suunnittelemaan kampanjointia vaalipäällikkö Paavo Määtän kanssa. ”Saadaan nettisivuille kivan näköinen galleria ehdokkaista”, Ampuja kirjoitti.

Kaiken piti olla hyvin. Perussuomalaiset oli saanut listalleen maahanmuuttajan, joka piti puolueen ohjelmaa hyvänä.

Sitten peliin puuttui puoluejohto.

IL on varmistanut tapahtumien kulun eri suorista lähteistä.

Puoluesihteeri Grönroos soitti Uudenmaan piirin puheenjohtajalle Jari Immoselle ja kertoi, että puoluejohdon päätöksellä Tanaka pitäisi poistaa Espoon ehdokaslistalta.

(...)

Tapahtumat suututtivat espoolaisia perussuomalaisia, joista monet halusivat nyt äänestää Grönroosin vaihtoon.

Merkittävässä asemassa oleva perussuomalainen tuntee tapauksen ja on nimettömänä valmis sanomaan, mistä siinä hänen mielestään oli kyse.

– Sisulainen ei hyväksynyt sitä, että maahanmuuttaja olisi puolueen ehdokas Espoossa, hän arvioi.

(...)


Foorumin ulkopuolisista linkeistä tehtävä kunnolliset lainaukset.
Otsikko: Vs: 2021-07-15 Arto Luukkanen pyrkii perussuomalaisten puoluesihteeriksi
Kirjoitti: Tabula Rasa - 14.08.2021, 20:53:34
Siis Arto voitti Simon?
Onko näin?

On.
Otsikko: Vs: 2021-07-15 Arto Luukkanen pyrkii perussuomalaisten puoluesihteeriksi
Kirjoitti: DuPont - 14.08.2021, 21:36:03
Itselläni ei ole Simo Gröönroosia vastaan mitään, paitsi, että oli vähän näkymätön vaikuttaja.
Uskoisin, että Arto Luukkanen tulee olevan näkyvämpi ja varmasti myös provosoivampi tekijä.
Ehkä tuota juuri tarvitaan?
Otsikko: Vs: 2021-07-15 Arto Luukkanen pyrkii perussuomalaisten puoluesihteeriksi
Kirjoitti: Lahti-Saloranta - 14.08.2021, 21:47:22
Itselläni ei ole Simo Gröönroosia vastaan mitään, paitsi, että oli vähän näkymätön vaikuttaja.
Uskoisin, että Arto Luukkanen tulee olevan näkyvämpi ja varmasti myös provosoivampi tekijä.
Ehkä tuota juuri tarvitaan?
En itsekkään koe että Simo olisi huono valinta tai Arto jotenkin ylivertainen valinta häneen nähden. Simo on jotenkin etäämpi kun taasen Arto on jotenkin helpommin lähestyttävä ja sosiaalisempi, sellainen juttumies.
Otsikko: Vs: 2021-07-15 Arto Luukkanen pyrkii perussuomalaisten puoluesihteeriksi
Kirjoitti: DuPont - 14.08.2021, 23:24:28
Itselläni ei ole Simo Gröönroosia vastaan mitään, paitsi, että oli vähän näkymätön vaikuttaja.
Uskoisin, että Arto Luukkanen tulee olevan näkyvämpi ja varmasti myös provosoivampi tekijä.
Ehkä tuota juuri tarvitaan?
En itsekkään koe että Simo olisi huono valinta tai Arto jotenkin ylivertainen valinta häneen nähden. Simo on jotenkin etäämpi kun taasen Arto on jotenkin helpommin lähestyttävä ja sosiaalisempi, sellainen juttumies.
Ehkä siksi sopivampi. Arto Luukkasesta olisin toivonut kansanedustajaa, mutta vähän vajaaksi jäi.
Minusta Sakari Puiston tavoin tulevaisuuden nimi, nyt molemmat saavat sitä julkisuutta.
Uskoisin Luukkasesta tulevan hyvä puoluesihteeri.
Otsikko: Vs: 2021-07-15 Arto Luukkanen pyrkii perussuomalaisten puoluesihteeriksi
Kirjoitti: DuPont - 15.08.2021, 01:42:27
https://www.is.fi/politiikka/art-2000008193458.html (https://www.is.fi/politiikka/art-2000008193458.html)
Lainaus
Perussuomalaisten puoluekokouksessa Seinäjoella purkautuvat paineet siitä, että Jussi Halla-ahon puheenjohtajakausilla (2017–2021) puolueen linjassa on ylikorostettu kenttäväen mielestä maahanmuuttoa.
Niin sanottu Suomen Sisun linja, jota edusti puoluesihteeri Simo Grönroos, sai vaalissa tyrmäyksen.
Puoluesihteeriksi valittiin dosentti Arto Luukkanen.
Luukkasessa on aimo annos vennamolaista maakuntien miestä, joka olisi helppoa kuvitella ajamaan maitolaiturilta ja kyläkoululta toiselle pappatunturilla.
Luukkanen voitti vaalissa jatkokaudelle halunneen Grönroosin äänin 706–397.
Grönroos on yksi äärijärjestö Suomen Sisun varhaisista jäsenistä...
Loistavaa journalismia taas iltalehdeltä:
Mielestäni Luukkanen ei ole vennamolainen. Olen pitkään seurannut häntä ja todennut olevan melko lailla Halla-ahon linjoilla. Selkeästi mamukriittinenkin
Myöskään Grönroosia en voi pitää mitenkään "äärijärjestöläisenä", iltalehti taitaa taas säveltää roskaa, kuten tapana on?
Otsikko: Vs: 2021-07-15 Arto Luukkanen pyrkii perussuomalaisten puoluesihteeriksi
Kirjoitti: Jaska Pankkaaja - 15.08.2021, 10:48:41
Onko tuossa perää että Grönroosi kenkäisi Tanakan pois listoilta? Pelle-ehdokas ehkä mutta sopiva.. Täälläpäin lisäksi ainakin valitettiin puuttuvia vaalijulisteita ym mokia mitä Simo teki.. ei tullut siis yllätyksenä Luukkasen valinta.
Otsikko: Vs: 2021-07-15 Arto Luukkanen pyrkii perussuomalaisten puoluesihteeriksi
Kirjoitti: Fahrenheit - 15.08.2021, 11:01:26
Onko tuossa perää että Grönroosi kenkäisi Tanakan pois listoilta? Pelle-ehdokas ehkä mutta sopiva.. Täälläpäin lisäksi ainakin valitettiin puuttuvia vaalijulisteita ym mokia mitä Simo teki.. ei tullut siis yllätyksenä Luukkasen valinta.

Juu näin homman pitääkin toimia eli kun sössitään niin ei jatketa. Espoon kuntavaalit oli ihan oikea katastrofi joka näkyi useammalla pykälällä kannatuksessa. Mutta se mikä nävertää vähän on se että johto tuntuisi siunanneen toiminnan. Tai sitten eivät vain halunneet heittää kaveria bussin alle. Tietäispä taas mikä on totuus...

P.S. itse en tiedä tapahtumista mitään enkä ole siis millään tavoin osallinen, olen lukenut asiasta vain somesta ja nähnyt kannatuslukuvertailun viime vaaleihin
Otsikko: Vs: 2021-07-15 Arto Luukkanen pyrkii perussuomalaisten puoluesihteeriksi
Kirjoitti: viisitoista - 21.08.2021, 12:22:04
Vaikuttaa siltä että Grönroosista tuli syntipukki huonolta tuntuneille kantavaalituloksille - ettei päästykään niihin korkeuksiin joita gallupit olivat luvanneet. Ikävä juttu, mutta tällaisissa tilanteissa kenttä tapaa vaatia syntipukkia, ja Halla-ahoahan ei voitu kunnolla syyttää.

Samalla Luukkasen valinta saattoi todellakin olla persujen "vennamolaisen" maalaissiiven (miedon) protestihengen ilmaisu - sillä tavalla että tykkäsivät muistuttaa olemassaolostaan, joskaan tämä tuskin oli mikään antirasistinen protesti niin kuin joku Nurmi yritti asian selittää. Samalla moni muukin persujäsen saattoi tällä tavalla osoittaa nyreyttään sen suhteen kuinka helposti Purran kaltainen broileri oli junailtu puolueen johtajaksi - ei mitään varsinaista kapinahenkeä, vaan pikemmin vaan tyypillistä rivimiesten purnausta.

Ja kuten Marco de Wit tässä muistuttaa, Grönroosin voitto Luukkasesta viime kerralla oli aika niukka, joten Luukkasella oli jo ennestään huomattavaa kannatusta. Kun Grönroos sitten epäonnistui, tai tuntui epäonnistuneen, kuntavaaleissa, Luukkasen jengi näki tilaisuuden revanssiin:

https://laitonlehti.net/2021/07/16/persujen-puoluesihteerikisa-kuumenee-konservatiivi-arto-luukkanen-vs-homottava-simo-gronroos/

Lainaus
Grönroosin nousu oli sitäkin ihmeellisempi, koska hänen vastaehdokkaanaan oli paljon tunnetumpi Arto Luukkanen. Monet olivat varmoja Luukkasen voitosta, mutta yllättäen Grönroos voittikin äänin 253 – 196.
Otsikko: Vs: 2021-07-15 Arto Luukkanen pyrkii perussuomalaisten puoluesihteeriksi
Kirjoitti: Fahrenheit - 21.08.2021, 14:07:27
Kuinka paljon tiedät asiasta eli kerro toki millä tavoin Grönroos on syntipukki eli täysin viaton, mutta syylliseksi leimattu? Kukaan muu ei nimittäin tiedä tapahtumista mitään eikä käsitä mitään, joten olet sisäpiirin sisäpiiriä. Luepa vaikka tämä ketju jossa espoolainen PS:n kuntavaltuutettu kertoo että paikallisyhdistyksen johdon erottamispäätös tuli puun takaa. Tosta keissistä ei ota senkään vertaa selvää että halusiko Grönroos nyt tän Usvalammen ehdokkaaksi mutta ei halunnut jotain aasialaisnaista joka Grönroosin mukaan on natsi ja siksi Grönroos junaili asiat miten junaili. Sitten väitetysti Grönroosin takia Espoossa ei ollut vaalimainontaa eikä tukea ehdokkaille. Selitystä on odotettu kuukausia joten selitä nyt ihmeessä jos tiedät jotain asiasta. Niin kauan kuin kukaan ei selitä mitään on ihan selvää että sössijä lähtee.

https://hommaforum.org/index.php/topic,131901.msg3301572.html#msg3301572
Otsikko: Vs: 2021-07-15 Arto Luukkanen pyrkii perussuomalaisten puoluesihteeriksi
Kirjoitti: qwerty - 29.08.2021, 16:26:55
Ylen anti yrittää "laatujournalismia", mutta kohujuttu saattaa jäädä piippuun.
Lainaus
2/4 Ylen toimittajan mukaan se on kuulema "vanha asia". Nähdäkseni toimittajan pitää tehdä kuitenkin kotiläksynsä, pysyä faktoissa eikä lähteä huhupuheista. Hän taisi olla silloin 20 vuotta sitten vielä yläasteella, eikä ymmärrettävästi ole seurannut asioita silloin....

3/4 nyt sain kuulla, että hän metsästelee tietoisesti ns. negatiivisia mainintoja minusta ja tuloksena näyttää olevan jonkinlainen journalismin kukkanen, joka ei perustu tosiasioille. Totean, että nyt, hän voi kirjoittaa mitä haluaa....

4/4 En kuitenkaan pidä tällaista toimintaa hyvänä journalismina. Likasankojournalismille on tietysti paikkansa mutta ei verovaroilla maksetussa mediassa. Paheksun tällaista ammattitaidottomuutta. @AnttiPilke , @PS_ekryhma, @yleuutisvahti, @merjaya , @MTVUutiset - alhaista.

Tämän päivän opetus: suomalaisen journalismin tila on yleensä korkea mutta ei sitä ei pidä yleistää. Alhainen ja ammattitaidoton & laiska journalismi ei ole veronmaksajien edun mukaista. Soittelen Merja sinulle siitä huomenna. @merjaya , @AnttiPilke
(Merja Ylä-Anttila on YLE:n toimitusjohtaja)
Otsikko: Vs: 2021-07-15 Arto Luukkanen pyrkii perussuomalaisten puoluesihteeriksi
Kirjoitti: viisitoista - 26.09.2021, 11:40:04
Toivon totisesti ettei tämä myhäilevä pastori nyt osoittaudu liian pehmeäksi nallekarhuksi:

Otsikko: Vs: 2021-07-15 Arto Luukkanen pyrkii perussuomalaisten puoluesihteeriksi
Kirjoitti: kgb - 26.09.2021, 19:05:35
Se on ihan hienoa että joku ulkopuolinen tietää perussuomalaisten kannat paremmin kuin he itse.
Otsikko: Vs: 2021-07-15 Arto Luukkanen pyrkii perussuomalaisten puoluesihteeriksi
Kirjoitti: IDA - 26.09.2021, 19:21:22
Luukkasen ongelma on tuo populistinen anekaupasta jauhaminen, vaikka kukaan ei odota hänen olevan mikään Luther. Luukkanen on kuitenkin teologian maisteri vähintään, joten odottaisi hänen tietävän mitä aneet ovat.
Otsikko: Vs: 2021-07-15 Arto Luukkanen pyrkii perussuomalaisten puoluesihteeriksi
Kirjoitti: qwerty - 26.09.2021, 19:51:24
Se on ihan hienoa että joku ulkopuolinen tietää perussuomalaisten kannat paremmin kuin he itse.
Onhan toi ihailtavaa kun joku kehtaa käyttää äärivasemmistolaista lähteenä Hommalla :D

Seuraavaksi tänne linkitetään Danin tai Dimmun mielipiteitä boostaamaan omaa kantaa? :P
Otsikko: Vs: 2021-07-15 Arto Luukkanen pyrkii perussuomalaisten puoluesihteeriksi
Kirjoitti: viisitoista - 30.09.2021, 20:00:17
Onhan toi ihailtavaa kun joku kehtaa käyttää äärivasemmistolaista lähteenä Hommalla :D

Seuraavaksi tänne linkitetään Danin tai Dimmun mielipiteitä boostaamaan omaa kantaa? :P

Ja miksei linkitettäisi, jos väitteet itsessään vaan pitävät paikkansa?

Kas tässä: toivoisin ettei Luukkanen edustaisi askelta taaksepäin, Soinin ajan kömpelöön junttipopulismiin - en muista että Grönroosilta olisi tullut tällaisia kömmähdyksiä (Luukkanen myönsi sen itsekin mokaksi poistaessaan oman twiittinsä), vaikka hänellä varmasti omat puutteensa oli:


Otsikko: Vs: 2021-07-15 Arto Luukkanen pyrkii perussuomalaisten puoluesihteeriksi
Kirjoitti: DunnAri - 04.10.2021, 11:52:03
Ja miksei linkitettäisi, jos väitteet itsessään vaan pitävät paikkansa?

Totuus on, että jopa persujen merkittävillä paikoilla olevista ihmisistä osa on tyhmiä tai sitten he tahtovat olla tyhmiä. Kolmas vaihtoehto on, että he ovat juoppoja, eikä hallinta humalassa toimi.

Arvaan, että kysymys on siitä, että he tahtovat olla tyhmiä, koska vähintään 90 prosenttia somekohuista on täysin itse tilattuja. Ne voisi välttää, jos haluaisi, mutta kun ei haluta.