Uusimmat viestit

Sivuja: [1] 2 3 ... 10
1
Kylänraitti / Vs: Yleinen Israel-keskustelu
« Uusin viesti kirjoittanut Viimeinen linja tänään kello 11:50:56 »
Onko tämä yksittäisen ihmisen näkemys vai koko kansan näkemys, ...

Kerro kuinka monta näitä haluat.


Jonkun puolueettoman tahon näkemys olisi myös hyvä saada.
2
Kylänraitti / Vs: Yleinen Israel-keskustelu
« Uusin viesti kirjoittanut Miniluv tänään kello 11:44:09 »
Lainaus
unlike Jews who mourn the death of every single person in Israel

Hankala ajatella, että amalekilaisiksi julistettujen ihmisten kuolemaa juuri itkettäisiin.

Lainaus käyttäjältä: 1. Sam 15:3
Now go, attack the Amalekites and totally destroy all that belongs to them. Do not spare them; put to death men and women, children and infants, cattle and sheep, camels and donkeys.’”
3
Kylänraitti / Vs: Tilanne kuumenee Ukrainassa (Katso ohjeet alusta!)
« Uusin viesti kirjoittanut justustr tänään kello 11:43:25 »

Hohhoijjaa. Ukrainen seisominen omilla jaloillaan ja kieltäytyminen jenkkien aseavusta tarkoittaisi välitöntä häviötä sodassa ja koko maan miehitystä.

Vai mitä ne lukuisat muut vaihtoehdot ovat?

Hohhoijaa, miten idiootti kommentti. En sanonut, että Ukrainan pitäisi kieltäytyä läntisestä tai Yhdysvaltain avusta. Sen sijaan sanoin, ettei maailma ole kaksinapainen, jossa pitää valita Yhdysvallat tai Venäjä.  Saahan Ukraina apua esim. EU:sta, Aasiasta, Etelä-Amerikasta ja Australiasta.

Kun on noin kova tarve keksiä muiden ihmisten sanomaksi asioita, niin kokeile vaikka Suoli24- palstaa. Siellä voi tehdä useampia ja tunnuksia ja väitellä itsensä kanssa.

e:typo

Edelleen, listaisitko nyt muutaman niistä lukuisista muista vaihtoehtdoista joita Ukrainalla on?

Maailma ei toki ole kaksinapainen mutta Ukrainalle tilanne on hyvin mustavalkoinen, jollei se halua hävitä sotaa tai antautua. Jenkeiltä on anelltava aseapua hinnalla millä hyvänsä kuten Zelenskyi on tehnytkin. Se on jo kahden vuoden aikana nähty, että muu maailma, ml. EU, ei Ukrainaa riittävästi auta ainakaan sotilaallisesti,  jotta se pystyisi edes pidättelemään ryssää tunkeutumasta syvemmälle maaperällään puhumattakaan että kykenisi valtaamaan menetettyjä maa-alueitaan takaisin.
4
Kylänraitti / Vs: Yleinen Israel-keskustelu
« Uusin viesti kirjoittanut ämpee tänään kello 11:40:25 »
Onko tämä yksittäisen ihmisen näkemys vai koko kansan näkemys, ...

Kerro kuinka monta näitä haluat.

5
Kylänraitti / Vs: maailma kylässä on vahvasti suomalaisvastainen festivaali
« Uusin viesti kirjoittanut sakarit tänään kello 11:34:57 »
Lainaus

https://www.hs.fi/kulttuuri/art-2000010453707.html

LAUANTAINA Suomen Palestiina-verkosto Sumud kertoi Instagramissa, että se oli tarjonnut jo marraskuussa festivaalin ohjelmaan palestiinalaisen valokuvaajan Mohammed Zaanounin näyttelyä ja aiheeseen liittyvää paneelia, mutta festivaali ei ottanut sitä mukaan

Maailma kylässä -festivaali vastasi Sumudin viestiin Instagramissa ja kertoi, että festivaalin budjetissa ei ollut rahaa näyttelyyn, ja että puheohjelmaehdotuksia ei tullut.

Niinpä tietysti. Maailma kylässä festivaalin olisi pitänyt maksaa palestiinalaisten valokuvanäyttelyn pitämisestä Sumud suhmuroinnille. Taidetaan tuolla paleasialla tehdä yleensäottaen aika hyvää tiliä.
6
Kylänraitti / Vs: Ilmastonmuutos, ekologinen ja hiilijalanjälki (yhdistetty)
« Uusin viesti kirjoittanut Lalli IsoTalo tänään kello 11:34:17 »
Kiina pitäisi poistaa kehitysmaiden listalta maailman postitusjärjestelmissä. Nyt muut maat maksavat Kiinan maailmalle lähettämät rihkamapakettien toimituskulut, koska Kiina on luokiteltu kehitysmaaksi Universal Postal Unionin päätöksissä. Huonolaatuisten ja saastuttavilla menetelmillä tuotettujen tuotteiden toimitusta ei pitäisi Suomen tai muidenkaan EU:n maiden tukea, jos luontoa halutaan säästää.
Jeps. Ja ensimmäinen satsi on lähes ilmainen. Tästä hieno kevättakki 2.08€ lähetyskuluineen! Kunhan asennat puhelimeesi temu-sovelluksen.
7
Kylänraitti / Vs: Yleinen Israel-keskustelu
« Uusin viesti kirjoittanut Viimeinen linja tänään kello 11:32:47 »
Jos jollain on epäselvää miten palestiinalaisten ajatusmaailma eroaa tyypillisen länsimaisen ihmisen ajatusmaailmasta niin seuraava tweetti saattaa auttaa asian ymmärtämistä.


Onko tämä yksittäisen ihmisen näkemys vai koko kansan näkemys, onhan tälläista ajattelutapaa nähty jo aiemmin mieleen tulee ainakin japanilaiset sotilaat, ei kaikissa kulttuureissa arvosteta elämää samalla tavalla kuin länsimaissa. Perustavanlaatuisia eroja on eri ryhmien välillä. Tuollainen porukka joka ei piittaa elämästä ja israel vielä pommittelee niitä siviileistä piittaamatta, sitten ollaankin tilanteessa missä nyt ovat. Niin ja ovat olleet jo lukemattomien sukupolvien ajan.
8
Kylänraitti / Vs: Yleinen Israel-keskustelu
« Uusin viesti kirjoittanut ämpee tänään kello 11:21:10 »
Jos jollain on epäselvää miten palestiinalaisten ajatusmaailma eroaa tyypillisen länsimaisen ihmisen ajatusmaailmasta niin seuraava tweetti saattaa auttaa asian ymmärtämistä.

9
Kylänraitti / Vs: maailma kylässä on vahvasti suomalaisvastainen festivaali
« Uusin viesti kirjoittanut Lalli IsoTalo tänään kello 11:17:10 »
Tästä ruskeatyttöhubaran "ei valkoisille" sattumuksesta tulee etsimättä mieleen sattumus Alabamassa 1955, jossa Rosa Parks ei ollut bussin oikeassa rotulaarissa. Näitä "whites only" rotulaareja USA olivat julkiset alueet ja yritykset täynnä tuolloin. Kuvia täällä: https://www.google.com/search?sca_esv=173e16c3c997395a&sca_upv=1&sxsrf=ADLYWIKqtAs9GE52LHCMHLkryHuNVodDtg:1716710507768&q=whites+only&uds=ADvngMgpYEU-_VPft0z-hmM5h-H0XoUVzMBaZ7KoRAgNVTzXB1vHFKslfX3RSbPWMF8H_pWWpfoWrDMGS8wGC38Qzdd7f08BGmCmi8kSYAxWx9sBBYgp4c14kf2Xgz4UDUjJf1pwQWwMkfX_V65lUNBxwJRQcnlQY8IQHXcJoYGqfTQaX1kacNs8SUoO4abMSqDQL5Jy5TtbgpKgl93Lp7M_z8dBq31q4KgmEgLHd2wih9RRicjyJSk&udm=2&prmd=ivsbz&sa=X&ved=2ahUKEwjIpP3_7KqGAxXyHBAIHR6ZBv4QtKgLegQIERAB&biw=1120&bih=540&dpr=1.71

Nyt hubarat ja valkoinen edistyneistö yrittävät jälleen eriyttää rodut toisistaan ruskeasegregaatiolla. Se on samaa jälki-apartheidista rasismia kuin edellisen hallituksen intersektuaalinen feminismi, jossa ihmiset luokitellaan eri ryhmiin ja kohdellaan sitten eri tavalla riippuen ryhmästä.

Rotufasismi on saapunut kaupunkiin, mutta markkinointisyistä sitä kutsutaan suvaitsevaisuudeksi ja tasa-arvoksi.
10
Kylänraitti / Vs: maailma kylässä on vahvasti suomalaisvastainen festivaali
« Uusin viesti kirjoittanut Niobium tänään kello 10:42:43 »
Jos ihmisiä ei voi jaotella ihonvärin mukaan, niin miksi valkoihoinen, joksi itseni luokittelen ihan vain katsomalla peiliin, on automaattisesti rasisti?

Minä luokittelen ihmisiä heidän käytöksensä mukaan. Se on yksi ja sama, minkä värinen tyyppi ajaa bussia tai hakkaa koodia johonkin sovellukseen.

Mut jumaliste sentään, jos valkoihoiseksi luokittelemani Tynkkynen esiintyy julkisesti, niin tapetit ja tunnelma on pilalla.

Jos siitä tapahtumasta tulee turvaton olo siksi, että Tynkkynen puhuu, niin peruttakoon koko Hubara tapahtuma. Sekä palautettakoot kaikki apurahat, mitä on saatu eri yhteyksistä.

Se olisi suoraselkäistä toimintaa. Sitä odotellessa.Sivuja: [1] 2 3 ... 10