UmmaGumma

Uusimmat viestit

Sivuja: [1] 2 3 ... 10
1
Jo sakkorikos voi hidastaa Suomen kansalaisuutta toivovan haaveita vuosilla – Migri varautuu kansalaisuushakemusten sumaan
http://www.kaleva.fi/uutiset/kotimaa/jo-sakkorikos-voi-hidastaa-suomen-kansalaisuutta-toivovan-haaveita-vuosilla-migri-varautuu-kansalaisuushakemusten-sumaan/785179/

Lainaus
Migri varautuu hakemusruuhkaan

Maahanmuuttovirasto arvioi kansalaisuushakemusten määrän kasvavan jo ensi vuonna.

Taustalla on Soramäen mukaan Suomeen loppuvuonna 2015 saapunut poikkeuksellisen suuri turvapaikanhakijamäärä. Joissain tapauksissa kansalaisuuteen vaadittava asumisaika voi olla viiden vuoden sijaan neljä vuotta, ja myönteisen turvapaikkapäätöksen saaneille neljän vuoden minimi täyttyy tällöin syksyllä 2019.

Neljän vuoden minimiaikaa sovelletaan, jos oleskelulupa on esimerkiksi saatu niin sanotun toissijaisen suojelun perusteella. Yli 28 000 ihmistä haki Suomesta elo–joulukuussa 2015 turvapaikkaa. Vuonna 2016 myönteisiä turvapaikkapäätöksiä tehtiin runsaat 7 700. Kansalaisuutta hakevien määrästä ei Migrissä ole vielä arviota.

– Jos maahan jääneet alkavat ennakoida ja hyvissä ajoin hakea, niin silloin ruuhka voi näkyä aikaisemminkin jo vuonna 2019, Soramäki kertoo.
2
Tupa / Vs: 2018-02-10 IS: 41-vuotiaan liikekumppanin kuolema järkyttää Ugandassa
« Uusin viesti kirjoittanut vettynyt tänään kello 23:58:07 »
Homma aukeaa, kun joku hoksnokka löytää Ter(?)s(?)kan alkuperäisen nimen ja yhteyden lainsäädäntömuutoksiin ja kotimaisiin yrityksiin. Lindenkin on juoksija.

Mikäs on Suomi-Qatar seuran hallitus? Johtajana Rita Tainola, joka menee vähän kauaksi terskasta ja muutoinkin epätodennäköinen. Hän tuon puheenjohtaja.

Selvästi kyse ei ole Rita Tainolasta eikä Nykäsen Matista. Itse ihmettelin että kenen syliin Suvi juoksi kun maa alkoi polttelemaan. Veljensä, ei. Siilasmaan, ei. Vaan Egyptiin meni kysymään neuvoa.
3
Kotimaa / Vs: 2016-01-27 Yle: Turvapaikanhakijoita vapaaehtoisiksi päiväkoteihin
« Uusin viesti kirjoittanut dothefake tänään kello 23:54:53 »
Jos ikäväkseni selviydyn joskus sairaalaan, niin täytyypä nyysiä veitsi neekereiden varalta.
4
Tupa / Vs: 2018-02-10 IS: 41-vuotiaan liikekumppanin kuolema järkyttää Ugandassa
« Uusin viesti kirjoittanut P tänään kello 23:48:18 »
Perussuomalaisten ei kannata vihjailla mitään mistä eivät ole 100% varmoja.

No ei tässä nyt kummoista todistusaineistoa tarvita esim. sen kysymiseen, onko oikeudenmukaista että terve nelikymppinen ex-ministeri nostaa merkittävän suuruista kk-eläkettä ilmoittaen syyksi työllistymishankaluuden Oulu-Helsinki-välimatkan vuoksi? Samalla kun täti reissaa mannerten välillä alvariinsa ilmeisen vaivatta ja hyvinvoivana? Samalla kun suomalainen työtön velvoitetaan muuttamaan sanktioiden uhalla koulutusta vastaamattoman työn perässä?

Tätä voisi kysyä vaikka jo huomenna Kokooomuksen Juhana Vartiaiselta.

No tuosta voi ja pitääkin kysyä. Muista täälläkin viljellyistä villeistä teorioista, jotka kaikki ovat vielä sumun päällä ilman faktaa on turha alkaa kysymyksiä vääntämään, sillä jos joku niistä osoittautuu myöhemmin epätosiksi, sitä media syöttää persuille vuositolkulla.

Toinen mistä voisi kysyä olisi Hallin varuskunnan myymisestä 450 000€ Lindenin lähipiirille. Siis kaupan perusteita, miksi? Kohdehan ei ollut vapaassa kaupassa, vaan "sopiva ostaja" valittiin.
5
Tupa / Vs: 2018-02-10 IS: 41-vuotiaan liikekumppanin kuolema järkyttää Ugandassa
« Uusin viesti kirjoittanut Skeptikko tänään kello 23:47:29 »
Perussuomalaisten ja perussuomalaisten kannattajien kannattaisi eri yhteyksissä vihjailla siitä, että Kokoomus yrittää hyssytellä asiaa ja on vähintäänkin Lindenin kautta sotkeentunut juttuun ja kuinka juttu pitäisi tutkia perinpohjaisesti ja vihjailla kaikenlaista ikävää, kuten poliittista korruptiota, asekauppaa Lähi-itään jne.

Näköjään Perussuomalaisten Arto Luukkanen yrittää tuoda ainakin jossain määrin tätä näkökulmaa esiin:

Uganda-Suvi ja suomalaisen korruption sudet?
http://artoluukkanen.puheenvuoro.uusisuomi.fi/251099-uganda-suvi-ja-suomalaisen-korruption-sudet

Lainaus
Suomalaisesta näkökulmasta muutama pointti: Ugandan murha ja Suvi Lindenin rooli siinä on nyt vähennetty Ylen uutisoinnissa pienimpään mahdolliseen. Patrian johtajapotkuilla halutaan ikään kuin varmistaa se, että mielenkiinto asiaan sammuu siihen.

Yle valtiollisena kanavana tekee kuten käsketään. Se on meidän ikioma Pravda.

Syy tähän lienee se, että tapaus paljasti mahdollisesti ja ilmeisesti suomalaisen ISON ja SYVÄN korruption varpaat. Asiasta ei voi puhua, sillä se voisi tuoda päivänvaloon meikäläisen poliittisen järjestelmän ”kuun pimeän puolen”. Rahan ja vallan sekä syvän korruption liiton. 

Epäilen, että Uganda-skandaali kertoo mahdollisesti siltä, että meidän kahden hallituspuolueemme siipiveikoiksi olisi ryhmittynyt kaikenlaisia ”hämäriä piirejä”, jotka saalistavat kaikkea.

Epäilen, että hämäräpiirien varpaat näkyvät selvästi kaikessa siinä mitä valtio rahoittaa tai allokoi: olipa kyse pakolaisbisnestä, yksityistämisbisnestä, terveysbisnestä, asekaupasta ja sen johdannaisista (tulkoon nyt selväksi se, että suomalainen aseteollisuus on minusta hyvä asia ja sillä on legitiimi oikeus tehdä kaupankäyntiin itsenäisten valtioiden kanssa).

Toisin sanoen: on epäiltävää, että nämä hämäräpiirit kärkkyvät ja metsästävät valtion ”ylimääräistä” rahaa ja vartioimatonta omaisuutta kuin sudet. Yksityistäminen on nyt ideologista ts. rahan on kulkeuduttava yksityisiin taskuihin.

Suomalainen terveydenhoito on joutumassa susien suihin. Tiet myös. Eräs hallituksemme jäsen teroittaa jo hampaitaan niitä varten. Kukakohan hän on? ))   

6
Tupa / Vs: 2018-02-10 IS: 41-vuotiaan liikekumppanin kuolema järkyttää Ugandassa
« Uusin viesti kirjoittanut Vellamo tänään kello 23:44:12 »
No ei tässä nyt kummoista todistusaineistoa tarvita esim. sen kysymiseen, onko oikeudenmukaista että terve nelikymppinen ex-ministeri nostaa merkittävän suuruista kk-eläkettä ilmoittaen syyksi työllistymishankaluuden Oulu-Helsinki-välimatkan vuoksi? Samalla kun täti reissaa mannerten välillä ...

Seikkailija Linden on lähempänä kuutta kymppiä. Täyttää huhtikuussa 56.
Hyvä kun korjasit, näyttää nuoremmalta  :)
7
Forumin kehitys / Vs: Opettaja, opettaja, toi mode kiusaa mua...!
« Uusin viesti kirjoittanut Redya tänään kello 23:42:02 »
Välillä ihmetyttää joidenkin kirjoittelijoiden naiivius moderaation olemuksen ihailussa. Tosiasiassa Homman moderaatio lienee valtakonstruktiona sellainen, että sen varsinainen valta määräytyy yhteiskunnallisen vaikuttavuuden mukaan. Tähän taas ensisijaisesti vaikuttaa vain Hommalle kirjoittavat jäsenet, eikä moderaatio itsessään omilla toimilla pysty yhteiskunnalliseen vaikuttavuuteen vaikuttamaan muutoin, kuin korkeintaan ylläpitämällä parasta mahdollista keskustelun muotoutumista. Käsittääkseni kritiikki aika paljolti kohdistuukin nimenomaan moderaation toiminnassa siihen, että tässä aikojen kuluessa yksi jos toinenkin keskustelun kannalta tärkeäksi koettu kirjoittaja on poistunut Hommalta. Seurauksena on ollut keskustelun näivettyminen, vaikka muutamat meistä tänne kirjoittavista kokee kirjoittelun tärkeäksi nimenomaan yhteiskunnallisen aspektin kautta. Sellainen moderaatio, joka ohjaa Hommaa kohti läpänheittorinkiä eikä kohti laadukasta, yhteiskunnallisesti vaikuttavaa ja laaja-alaista keskustelua, ei mielestäni ansaitse sen kummempaa auktoriteettiasemaa. Vaikka miten roikkuisi töpselin päässä kiinni.
8
Tupa / Vs: 2018-02-10 IS: 41-vuotiaan liikekumppanin kuolema järkyttää Ugandassa
« Uusin viesti kirjoittanut P tänään kello 23:41:29 »
Perussuomalaisten ei kannata vihjailla mitään mistä eivät ole 100% varmoja.


Totta, kaikki käännetään mediassa PS:sää vastaan. Ei kannata jakaa ammuksia vihollisille, jos oma ruuti on märkää.
9
Tupa / Vs: 2018-02-10 IS: 41-vuotiaan liikekumppanin kuolema järkyttää Ugandassa
« Uusin viesti kirjoittanut ApuaHommmaan tänään kello 23:41:17 »
Homma aukeaa, kun joku hoksnokka löytää Ter(?)s(?)kan alkuperäisen nimen ja yhteyden lainsäädäntömuutoksiin ja kotimaisiin yrityksiin. Lindenkin on juoksija.

Mikäs on Suomi-Qatar seuran hallitus? Johtajana Rita Tainola, joka menee vähän kauaksi terskasta ja muutoinkin epätodennäköinen. Hän tuon puheenjohtaja.
10
On voodoo-mafioso vaihtelua niihin ainaisiin jihadisteihin. Milloin me saadaan omat kannibalistiset poppaukot rikastamaan ummehtunutta impivaaraa? Unelmaan pitää saada lisää poretta ja pirskahtelua.
Sivuja: [1] 2 3 ... 10