UmmaGumma

Uusimmat viestit

Sivuja: [1] 2 3 ... 10
1

Tällöin somalit ja irakilaiset ja afgaanit eivät saisi yhtään rahaa ennenkuin menevät töihin ja myös suomen nuoriso (sekä kantasuomalainen että maahanmuuttajataustainen) ei saisi yhtään mitään ennenkuin menevät töihin.

Minne töihin?
2
Kotimaa / Vs: 2016-01-29 HS: Oleskeluluvan saaneille metsästetään asuntoja
« Uusin viesti kirjoittanut Alligaattori tänään kello 06:29:07 »
– Hinta riippuu siitä, mistä päin asunto on ja kuinka kiireellinen on asunnon tarve. Jos maksat, saat asunnon heti.

Monikulttuurijärjestöjen yhteistyöverkosto Moniheli ry:n laskelmien mukaan Suomen yksin elävistä asunnottomista joka neljäs ja perheistä jopa puolet ovat maahanmuuttajataustaisia. Karut tilastot eivät silti kerro koko totuutta.

– Yli 80 prosenttia asunnottomista yöpyy tuttavansa sohvalla. Helsingissä ei myöskään tilastoida asunnottomiksi romaneja, paperittomia eikä edes kaikkia EU-maiden kansalaisia, kertoo Katto-hankkeen projektikoordinaattori Melis Arı-Gürhanlı Moniheli ry:stä.
Eipä näy kaduilla näitä matuja, suomalaisia kylläkin. Sanovat asunnottomuuden vähentyneen, muttei sitäkään näy. (Tämä asiaan perehtyneen virkamiehen suusta noin puoli vuotta sitten, jääköön ikävä mielipiteensä kertomatta.)

Salon Seudun Sanomissa A-klinikan työntekijä viikko sitten arvioi että 700 asunnotonta olisi salossa, joista pieni osa tilastoissa.
Salossa asuu sadasosa suomalaisista. 70000 voisi siten olla suomalaisten asunnottomien todellinen määrä, mikäli muuallakin saman verran asunnottomia olisi.

Näistähän vieläkin on esillä käsityksiä että pitäisi asunnottomien muuttaa muualle Helsingistä jotta asunto löytyisi. Löytyihän se 80-luvulla vielä. Sitten tukia pienensivät, alkoivat vaatia osoitteen olevan ennestään samassa kunnassa jotta jonoihin otettaisiin, kaupunkien asuntoja myivät yksityisille (missä niitä yhä on, kaupungit ennen vain tahtoivat ettei ole kaupungille maksamattomia vuokria, mutta nykyään nekin vaativat luottotietojen olevan kunnossa, samoin kuin kirkko), yksityiset saivat helpon tavan tarkistaa luottotiedot ja vyöryn myötä vapaitten asuntojen määrä väheni kun riittävästi ei ole rakennettu.

Saisi olla julkisia noi kaupunkien asuntojonot, missä edelleen kaupungeilla niitä on. Siinä olisi hauskaa luettavaa niille joita ihmisten hätä ilostuttaa, eihän poliitikot asialle mitään tekisi mutta selventäisi joittenkin yläluokkaisten ajatuksia kuitenkin.

https://www.youtube.com/watch?v=NXjFF_PQcyo
Lainaus
Suomalaiset asunnottomat ulos Diakonissalaitoksen yömajasta?
18.4. tullut striimi diakonissalaitoksen yömajan edestä.

Huolimatta nettilehden joskus kärkevästä kielenkäytöstä, lukemistani asunnottomista kertovista uutisista asiallisin oli mv-lehdellä.
https://mvlehti.net/2017/10/17/suldaan-said-ahmed-olisitko-kaskenyt-pois-myos-kontulan-asunnottomien-yosta/

Ei nuoltu järjestäjiä, eivät olleet edes paikalla, mutta juuri siinä se olikin. Järjestäjät kun eivät ole asunnottomuutta poistamassa, samoilla resursseilla voisivat hyvinkin painostaa päättäjiä jotain tekemään, vaan ovat juurikin hyötymässä asunnottomista. JOS oikeasti ongelmaisia majoittaisivat asia olisi eri, mutta nyt majoittavat suomalaisvastaisen yhteiskunnan tuilla ihan rauhallisia - väkivaltaisten hörhöjen joukkoon. Mistä syystä rauhalliset mieluummin ovat kadulla, roskakatoksissa, rappukäytävissä, jatkuvan väkivallan uhalla niissäkin.
Yksi opiskeliasuntoja vuokraavan putiikin isännöitsijä sanoi suoraan, että ulkomaalaisasukit ovat välinpitämättömillä ruoanlaittotavoillaan aiheuttaneet jopa uunien uusimista, koska edes ammattisiivoojat eivät ole saaneet niitä puhtaiksi. Koska nämä ulkkikset eivät ole olleet pääasiassa (nimistä päätellen) välimerellisiä ihmeitä, voi vain kuvitella, missä jamassa kämpät ovat mahumettitunkeutujien jäljiltä.
Juu, on näitä nähty, eivät ne tahallaan sitä tee vaan kuuluu kulttuuriin joillain. Länsieuroopassa ei paljoa siivousta harrastella.
Mikä on muuten järki siinä että matuille hankitaan kalliita vuokra-asuntoja kaupunkien keskustoista? Eikö olisi järkevämpää hommata mahdollisimman halvat vuokra-asunnot syrjempää, jo ihan meitä veronmaksajiakin ajatellen? Touhu on täysin älyvapaata rahojen tuhlaamista pohjattomaan kaivoon. Herätys päättäjät!
Se on vain rahaa. Se kiertää. Aika sama minne sijoitetaan, rahaahan on. Ei suomalaisille riitä, mutta sitä on vaikka kuinka paljon.
Eihän se itse asunto sen kummoisempi ole, suurin osa suomalaisista tahtoisi paremmin asua luonnon äärellä. Ainakin perstuntuma mulla sellainen, en tosin koskaan ainakaan tietääkseni ole tuntenut yhtään virhettä.
Ei vaan ole suurella osalla varaa siihen koska todellisuudessa se maksaa enempi. Matkat pitkiä, bensa kallista.
3
Lainaus
”Ei saa syntyä tulonsiirroilla elävää ryhmää, joka alkaa äänestää natseja” – Juhana Vartiainen

Pitänee ryhtyä tarkkailemaan Vartiaisen käytöstä, tämähän kuuluu selvästi riskiryhmään. Elänyt veronmaksajien selkänahasta revityillä rahoilla koko ikänsä.
4
Sananvapauden rajoittaminen, keppihevosena kansalaisten ikävien faktojen lausuminen, mitä kutsutaan vihapuheeksi.

Työehtojen huonontaminen, keppihevosena työkyvyttömän ja -haluttoman kansanosan mukatyöllistäminen, mitä kutsutaan radikalisoitumisen estämiseksi.

Saatavuusharkinnan poistaminen, keppihevosena suomalaisille kuuluvan työn jakaminen ulkomaalaisille, mitä kutsutaan työvoimapulan paikkaamiseksi.

Tiedustelulaki, keppihevosena suomalaisten verkkovakoilu, mitä kutsutaan radikaalin terrorismin tutkimiseksi.

Vihapuhepoliisit, keppihevosena poliittisen poliisin pelotteluvaikutus, mitä kutsutaan nettipoliisien ennaltataehkäiseväksi toiminnaksi.


On tämä monikulttuuri hienoa. Piti saada hieno yhteiskunta, mutta marssiaskelein mennään kohti DDR:ää.
5
Villinä riehuvat vuohi- ja lehmälaumat jotka vaativat paimentamista eivät valitettavasti kohtaa suomemsomaleita kuin päiväunessa. Mutta ei hätää Sixten. Kun somali sulkee silmänsä, hän voi paimentaa myös sinun villinä riehuvan mielikuvitusvuohilauman seesteiseksi katraaksi. Työ jolla on tarkoitus...
6
Ei niin huonoa juttua ettei jotakin oikeansuuntaistakin löytyisi:

Lainaus
Kun kirjoitin Väärää talouspolitiikkaa, olin ajatellut että siihen se saa jäädä.

Lainaus
Korkman korostaa, että hän liikkuu kirjassa usein osaamisalueensa ulkopuolella
Fiksut ihmiset pyrkivät tunnistamaan parhaat ajatuksensa ja vahvistamaan niitä. Tämä saattaisi olla hyväksi myös Korkmanille, pyrkiä yhdistämään nämä kaksi mietelmää ja tehdä niiden mukaiset johtopäätökset.

7
Muut puolueet ja poliittiset vaikuttajat / Vs: Uuvatit ovat nyt "Sininen tulevaisuus"
« Uusin viesti kirjoittanut Oppipoika tänään kello 03:33:33 »
Tätä ei tainnut vielä olla täällä.

https://www.hs.fi/politiikka/art-2000005412535.html (17.10.2017)

Lainaus
Ystävistä tuli vihamiehiä – nykyisten ja entisten perussuomalaisten vihanpito on saanut hämmentävät mittasuhteet

Persujen kannattaisi jättää sinisten kommentoiminen minimiin. Siniset tarvitsevat kaiken mahdollisen julkisuuden, jotta saisivat edes yhden kansanedustajan seuraavissa eduskuntavaaleissa. Kuten sanonta kuuluu: älä koskaan lähde mutapainiin sian kanssa. Tulette molemmat paskaisiksi, mutta sika nauttii siitä.
8
Muut puolueet ja poliittiset vaikuttajat / Vs: Uuvatit ovat nyt "Sininen tulevaisuus"
« Uusin viesti kirjoittanut Porcius tänään kello 03:10:43 »
Go Parkkonen! Mies on pian suosikkitoimittelijamme.  :)
Alan vähitellen epäilemään, että Parkkonen on jo keskuudessamme täällä...milläköhän nicillä?!  :flowerhat:
Parkkonen on mädättäjä ja globalisti.
9
Tämä jaksaa kerta toisensa jälkeen ihmetyttää. Millä logiikalla maailman parhaassa maassa asuu maailman paskin kansa?

Äläs nyt. Ei Suomi ole kaikessa maailman paras. Esimerkiksi maahanmuuttopolitiikkamme on aivan päin seiniä.
10

Jäsen Writerin erinomaisissa posteissa esitetään järkyttävän aiheellista ihmettelyä. Mutta poliitikot ja vastuumedia eivät käsittele tällaisia aikamme suurimpia dada-ilmiöitä. Ja se miksei käsitellä ei voi selittyä muulla kuin salaliitolla, piiloagendalla.

Mitkä tahot hyötyvät somalien joukkomaahantuonnista, asuttamisesta, hyysäämisestä ja perseenpyyhinnästä? Oikeuslaitoksen kuormittumisesta?

Jotkut hyötyvät kun saavat toteuttaa hoivaamisviettiä tai saavat mageeta pöhinää. Tai erotiikkaa. Mutta se saatanan iso hyöty tulee maahanmuuttoteollisuudelle ja sen tarvitsemille sivupalveluille. Ylivoimaisesti suurin hyöty tulee Kokoomukselle ja sen "yhteistyökumppaneille". Se on vähän niin kuin maassa olisi yksityisiä palokuntia ja niiden osakkeenomistajat ja työntekijät sytyttelisivät jatkuvasti tulipaloja.
Sivuja: [1] 2 3 ... 10