UmmaGumma

Uusimmat viestit

Sivuja: [1] 2 3 ... 10
1
Kylänraitti / Vs: LIVE NYT / TULOSSA -ketju
« Uusin viesti kirjoittanut Jepulis tänään kello 15:59:28 »
Jos linkki toimii vain osalle, se merkitsee, että jostain syystä osa ei sitten materiaalia näe. Kyllä näihin pitäisi löytyä tekniset menetelmät siten, että PS voi varmistaa tärkeän viestin perillemenon kaikille, myös tallenne tilanteen loputtua ja mielellään vähän useampaankin paikkaan mistä niitä etsitään. Havaitsin, että linkit löytyy näihin hieman niukasti jos katsoo asiaa mökinmummo-perspektiivistä. Siinä samalla hyvä vinkki PS:n tiedotustoimintaa tekeville, tarkistamaan miten kansalainen tietoihin pääsee ja näillähän sitä vaalityötä juuri tehdään. 
2
Kotimaa / Vs: 2017-08-18 Terrori-isku Turussa - 2 kuollut, 8 loukkaantunut
« Uusin viesti kirjoittanut Rosebud tänään kello 15:59:28 »
Tuo hesarin alkuperäinen tapa uutisoida "puukotuksesta" oli kyllä uskomattoman vastuuton, koska se perustui ainoastaan rikosilmoitukseen. Mitään todisteita ei ollut.

Vähän sama kuin tekisin itse perättömän rikosilmoituksen, jossa väitän, että Touko Aalto kosketteli minua sopimattomasti lenkkipolulla. Sitten HS tekee jutun, jonka lähteenä on tämä rikosilmoitus, eli minun väitteeni, josta ei ole mitään todisteita.

Otsikko voisi olla vaikka tällainen: "Hommaforumin käyttäjää kosketeltiin sopimattomasti lenkkipolulla – Uhrin mukaan Touko kysyi, onko uhri rasisti"
3
Kotimaa / Vs: 2017-08-18 Terrori-isku Turussa - 2 kuollut, 8 loukkaantunut
« Uusin viesti kirjoittanut Alaric tänään kello 15:58:11 »
Kaksi veistä vahvistettu. Turun veriteon taustalla olevan organisaation kokoa selvitetään.

http://www.iltalehti.fi/kotimaa/201708222200342325_u0.shtml (22.8.2017)

Lainaus
Poliisi: Turun iskun pääepäillyllä oli kaksi veistä - yhteyttä Isisiin ja Barcelonan iskuun selvitetään

Rikoskomisario Olli Töyräksen mukaan Turun iskuista todennäköisin syin vangitulla miehellä oli käytössään kaksi veistä.

Poliisi selvittää yhä, onko aseita enemmän kuin kaksi.

Poliisi myös selvittää pääepäillyn yhteyttä terroristijärjestö Isisiin.

Töyräs kertoi myös, ettei Turun puukotusten yhteyttä Barcelonan viime torstaiseen iskuun ole suljettu pois tutkinnassa.

Interpol on mukana tutkinnassa muiden kansainvälisten organisaatioiden kanssa.

Töyrä sanoi myös poliisin selvittävän, minkä kokoinen organisaatio on Turun veriteon taustalla. Tämä ei ole poliisille vielä tutkinnan tässä vaiheessa selvää.
4
Kotimaa / Vs: 2017-08-18 Terrori-isku Turussa - 2 kuollut, 8 loukkaantunut
« Uusin viesti kirjoittanut Tavis tänään kello 15:55:55 »
Lainaus
Niinistö jyrähti terrorismista ja maahanmuuttokeskustelusta

Niinistö korosti myös, että Suomi noudattaa kansainvälisiä sopimuksia

Presidentti korosti myös, että maahantulo ei ole päättymässä ja tämän vuoksi tarvitaan perinpohjaista keskustelua: "Edessämme on vaikea keskustelu: Miten ylläpitää humaania yhteisöämme samalla vaarantamatta sitä? Tämä keskustelu on syytä käydä perinpohjaisesti", Niinistö korosti.
Iltalehti 22.8.2017


Kansainväliset sopimukset eivät voi tarkoittaa sitä, että Oy Suomi Ab ajaa itsensä alas. Jos tarkoittavat, sellaisista sopimuksista tulee irtautua maan edun nimissä.

Edessämme ei ole "vaikea keskustelu". Johtopäätökset ovat itse asiassa helppoja. Suomen pitää yksiselitteisesti sulkea rajansa haittamaahanmuutolta. Se tarkoittaa sitä, ettei yhtään haittamaahanmuuttajaa oteta rajojemme sisäpuolelle.

Niinistö siis käytännössä ajaa politiikkaa, jossa suomalaiset laitetaan maksamaan omassa maassaan, omista verotuloistaan, maahanmuuttajien loputon virta. Jokainen tietää mihin se tulee johtamaan.

Liittovaltio-Niinistöstä ei lähtenyt liittovaltio edes Thaimaan lampputolpan latvassa. Ainakaan minun presidentti ei aja tämänkaltaista Suomea upottavaa linjaa.

Aivan. Ei se ole 'perinpohjaista keskustelua' jos heti lähtöviivalla on suljettu vaarallisen huolimattomasti muotoiltujen sopimusten kyseenalaistaminen pois asialistalta.

P.S. Siihen että Sauli tai kuka tahansa jotakin 'jyrähtää' on hyvä haastettaessa todeta että ei hetkauta.
5
Kotimaa / Vs: 2017-08-20 Turun terrori-isku: Rebekka Härkönen/Jussi Halla-aho -kausti
« Uusin viesti kirjoittanut Faidros. tänään kello 15:53:21 »
Toimittajalle uhkauksia lähettelevät ihmiset ovat kotimaisia terroristeja. Toivottavasti Supo/Poliisi alkaa puuttumaan tähän ja hakee nämä isänmään toivot koppihoitoon. HA saa selitellä tulevaisuudessa kannattajiensa tekemisiä.

Ovatko myös vihervassarit, jotka ovat jo vuosikausia lähettäneet Persuille samanlaisia tappouhkauksia mielestäsi sopivia "koppihoitoon".
Kukaan vihervasemmistostosta ei ole koskaan joutunut selittelemään omia tappouhkauksiaan.
6
Kotimaa / Vs: 2017-08-20 Turun terrori-isku: Rebekka Härkönen/Jussi Halla-aho -kausti
« Uusin viesti kirjoittanut räsänen tänään kello 15:53:05 »
Rebekka Härkönen on himomamuttaja ja mytomaani, en usko mitään hänen juttujaan.


Et ole yksin. Ja repekoita on todella paljon nk. journalisteissa.
7
Kotimaa / Vs: 2015-02-09 HS: Abdirahim Husu Hussein sai sananvapauspalkinnon
« Uusin viesti kirjoittanut Veturihenkilö tänään kello 15:52:02 »
Maahanmuuttajapoliitikolla on ainakin se etu kantispoliitikkoon verrattuna, ettei vanha media kritisoi, teki sitten mitä tahansa.

Tämä osoittaa median rasistisuuden: median mielestä somalimamulta ei voi lähtökohtaisesti odottaa samaa kuin kantaväestöltä. Tässäkin tapauksessa media ajattelee jotenkin niin, että "Husu tekee parhaansa, mutta ei voi somaliudelleen mitään". Tämän rasistisen ajattelun vuoksi häntä ei kehdata kritisoida samoista lähtökohdista kuin median "normaaleina" pitämiä ihmisiä.
8
Kylänraitti / Vs: LIVE NYT / TULOSSA -ketju
« Uusin viesti kirjoittanut Riukulehto tänään kello 15:51:09 »
Yo linkin, samoin kuin Suomenuutisten sivulla olevan linkin takaa tulee harmillisesti vain virheilmoitus.
Kyllä tuo ainakin minulla toimii.
9
Kotimaa / Vs: 2015-02-09 HS: Abdirahim Husu Hussein sai sananvapauspalkinnon
« Uusin viesti kirjoittanut Aeon tänään kello 15:50:58 »
Se on niin, että sananvapaus tarkoittaa Husun tapauksessa sitä, että voi sanoa ihan mitä tahansa, jolla voi kerätä sympatiaa, leimata suomalaisia ja ajaa härskisti omaa agendaansa, jolla tuetaan vihervasemmistolaista monikulttuuriutopiaa. Husu tekee sitä palkintonsa arvoisesti.  ;D
10
Kotimaa / Vs: 2017-08-18 Terrori-isku Turussa - 2 kuollut, 8 loukkaantunut
« Uusin viesti kirjoittanut Roope tänään kello 15:50:46 »
Samoissa kansainvälisissä sopimuksissa Suomen kanssa ovat Itävalta, Viro, Tanska. Näistä Niinistö ja Orpo voivat hakea malleja miten voidaan vähentää haittamaahanmuuttoa, ja jatkaa edelleen niissä samoissa sopimuksissa.

Tanska ei ihan kaikessa ole, koska se neuvotteli aikoinaan itselleen mahdollisuuden ns. opt-outtiin EU:n maahanmuuttopykälistä. Tanskan ei siksi tarvitse esimerkiksi ottaa vastaan lainkaan EU-taakanjakoa, vaikka EU:n turvapaikanhakijasiirroista tosin ovat luistelleet kaikki muutkin EU-maat Maltaa ja Suomea lukuun ottamatta.

Mutta Tanska on Suomen kanssa samojen sopimusten alainen muun muassa siinä, kun se lopetti hiljattain kiintiöpakolaisten vastaanoton ja ryhtyi selvittämään mahdollisuutta palauttaa jo vastaanotetut somalit takaisin Somaliaan. Meillä Suomessa puuhataan kiintiön kasvattamaista (Sipilä, Risikko) tai jopa moninkertaistamista (Ville Niinistö, Sauli Niinistö, RKP).
Sivuja: [1] 2 3 ... 10