UmmaGumma

Uusimmat viestit

Sivuja: [1] 2 3 ... 10
1
Lainaus
13.1.2016 15.51
Orpo: Maahanmuutto ei ole ohimenevä ilmiö

Sisäministeri Petteri Orpo korosti seminaarissa Turussa, että rajoja ei voi sulkea.

Sisäministeri Petteri Orpo on vieraillut useissa vastaanottokeskuksessa, myös Turussa. Hän kertoo tavanneensa myös perheitä, joissa molemmat vanhemmat ovat korkeasti koulutettuja. Tomi Kangasniemi

Sisäministeri Petteri Orpo toivoo, että suomalaiset ovat ymmärtäneet, että maahanmuutto Eurooppaan ja Suomeen ei ole mikään ohimenevä ilmiö.

– Ilmiö ei ole ohimenevä, haluamme tai emme. Maailman kehitystä ei pysty pysäyttämään.


– Meidän täytyy kehittää turvapaikanhakijoitten kotouttamista ja koulutusta sillä mielellä, että tämä on pysyvää toimintaa, hän korosti Varsinais-Suomen liiton järjestämässä maahanmuuttoseminaarissa Turussa keskiviikkona.

Orpo sanoo, että suomalaisillekaan ei pitänyt olla yllätys, että meille alkaa tulla turvapaikanhakijoita enemmän. Käänne tapahtui vain niin nopeasti.

– Onhan puhuttu kymmeniä vuosia siitä, että maailmalla on kymmeniä miljoonia pakolaisia, jotka ovat joutuneet sodan vainon, ilmastonmuutoksen tai köyhyyden ja kurjuuden vuoksi hakemaan muualta turvaa ja parempaa elämää.


Nyt vain Eurooppa ja Suomi saavat pakolaisvirrasta osansa. Ministeri totesi, että tilanteeseen ei tule muutosta, ellei lähtömaissa pystytä ratkaisemaan asioita.

– Sormia napsauttamalla tilanne ei muutu. Sodat ja köyhyys eivät lopu hetkessä, hän kuitenkin kiteytti.

Suomen rajoilla tilanne on rauhoittunut viime kesästä. Kun Tornion rajan yli tuli ennätyspäivänä 6500 turvapaikanhakijaa, nyt määrät ovat merkittävästi pienempiä.

– Ruotsin kautta ei tulla enää laittomasti maahan. Laivareitti Travemündesta Suomeen on saatu tyrehtymään ja Venäjältä tulee noin 20 turvapaikanhakijaa päivässä, Orpo kuvaili tämänhetkistä tilannetta.

Orpo korosti myös, ettei Suomi voi laittaa rajoja kiinni, kuten Rajat kiinni -liike vaatii.

– Lähes puolet bruttokansantuotteestamme on perustunut vientiin. Ei voi olla muuta Suomea kuin kansainvälinen ja avoin. Ellei Suomi ole avoin, se alentaa hyvinvointiamme merkittävästi.


Suomeen tuli viime vuonna kaikkiaan 32 000 turvapaikanhakijaa. Orpo arvioi, että 30–40 prosenttia saa turvapaikan.

Turvapaikan saaneet pitäisi ministerin mielestä saada nopeasti työmarkkinoille.

– Meidän pitää madaltaa työllistymisen kynnystä niin alas kuin mahdollista. Tämä haastaa koko suomalaisen järjestelmän.

https://www.turkulainen.fi/artikkeli/354748-orpo-maahanmuutto-ei-ole-ohimeneva-ilmio

Petteri Orpo oli vielä alkuvuodesta 2016 näin pihalla.
2
Perussuomalaiset / Vs: 2017-12-16 Hakkaraisen toilailu eduskuntaryhmien pikkujouluissa
« Uusin viesti kirjoittanut Emo tänään kello 12:44:16 »
Mestari ei tiedä kuinka Hakkarainen on hoitanut poliittisia tehtäviään kunnissa....ja että kuinka alkoholi on mahdollisesti vaikuttanut hänen työtoimintaansa......

Mekö tiedämme? Ns. mediako tietää?
3


Oikea etenemisjärjestys oli jotain:

1. suljetaan ulkorajat
2. tyhjennetään eurooppa laittomista ja turvallisuusuhkaa aiheuttavista
3. valvotaan ulkorajan pitävyyttä
4. valvotaan ulkorajan pitävyyttä
5. valvotaan ulkorajan pitävyyttä
6. jos ulkorajat pitävät toistuvasti, aletaan miettimään pakolaiskiintiön nostamisen tarpeellisuuttaKohdat 1-5 presiis samaa mieltä mutta kohta 6. päinvastoin.

Suomen pitäisi laskea pakolaiskiintiö NOLLAAN.
Kyseessä on käytäntö jota on harvassa maassa, joten siirtykäämme valtavirtaan.
Eli ei yhtään kiintiöpakolaista, jos ja kun valtio auttaa niin hyötysuhde auttamiseen paikan päällä on vähintään 10 kertainen.
800:n kiintiöpakolaisen tuominen Suomeen maksaa sen verran euroja/ vuosi, että samalla rahasummalla pystyy auttamaan vähintään 8000:tta hädänalaista paikanpäällä.

Ilmasto- ja ympäristökysymykset hiilijalanjälkineen tuohon vielä mukaan, niin näyttää laskelmat vieläkin paremmalta.

0 Kiintiöpakolaista tulevaisuudessa.

Sillä hinnalla millä Suomi ottaa 750 kiintiöpakolaista vuodessa voisi auttaa 75 000 ihmistä pakolaisleireillä tai maksaa 7500 ihmisille kotinsa jälleenrakennuksen.

Kun suurin osa kiintiöpakolaisista on työttöminä yhtä pitkään kuin turvapaikanhaun kautta tulleet niiin kustannukset jatkuvat ja jatkuvat eli kun 10 vuoden aikana otetaan noin 7500 kiintiöpakolaista niin sillä rahalla mikä heihin menee voisi vuosittain auttaa 750 000 ihmistä pakolaisleireillä tai maksaa 75 000 ihmisille kotinsa jälleenrakennuksen.

Tanska lopetti kiintiöpakolaisten oton ja kertoi keskittyvänsä kotouttamiseen.

Suomi pitää saada lopettamaan kiintiöpakolaisten ottaminen sillä se on järjetöntä "hyvä ihminen" poseerausta jota vain reilu 10 maata maailmassa harrastaa.
4
Muut puolueet ja poliittiset vaikuttajat / Vs: Uuvatit ovat nyt "Sininen tulevaisuus"
« Uusin viesti kirjoittanut tutkimus tänään kello 12:30:57 »
Jos tuota säätiöjuttua katsoo perussuomalaisten näkökulmasta niin eihän heillä ole mitään tarvetta omistaa tuota kiinteistöä jossa olivat vuokralla ja johon nyt on tulossa mittava putkiremontti. Ovat lainannut sen hankintaan rahat ja saaneet vakuudeksi kiinteistön. Eihän heidän tarvitse olla edes siinä kiinteistössä vuokralaisina. Säätiö ei taasen voi avustaa uuvatteja eikä sillä taida olla edes irtonaista rahaa. Nyt kun se putkiremontti on tulossa niin koko kiinteistö on pelkkänä riesana. Vaikka olisivat myyneet sen voitolla niin mihin olisivat voineet rahat käyttää. Jos olisivat muuttaneet sääntöjä niin oikeusjutuilla sitä rahanjakoa olisi voitu pitkittää. Vistbacka ja Soini varmaan tajusivat että uuvattien loru on loppu. Jotain kertoo myös tuo että neljään vuoteen ei uuvatteja saa avustaa. SMP veteraaneja saa ja ne veteraanit on Soini, Vistbacka, Mäkipää ja muutama muu. Todennäköisesti jakavat kertyneet varat keskenään ja lopettavat koko säätiön.
Veikkaisin että persut voittivat tässä kaupassa, säätiö sai todennäköisesti markkina-arvoon nähden kohtalaisen pienen korvauksen.

Eli  sai pitää kaikki puolueelta kupatut puoluetuet? Useita kymmeniä miljoonia. Perussuomalaiset (säätiö) ovat saaneet vuosittain noin 7 miljoonaa euroa puoluetukea josta itse puolueen pyörittämiseeen on riittänyt murusia.

Sopimusta tehdesssä on voinut siirtyä kertakorvaus, jolla kumpikin osapuoli on katsonut, että ei ole kummallakaan osapuolella mitään vaatimuksia vastapuolelle.

Sulla on nyt faktat hakusessa.

Puoluetuen saa puolue.
Tuosta puoluetuesta puolue lainasi säätiölle rahat puoluetoimiston ostamiseen ja sopi sitten vuokrasopimuksen säätiön kanssa jolla oli tarkoitus hoitaa niin että vuokrakauden loputtua suurin osa veloista olisi maksettu takaisin puolueelle niistä vuokrista mitä puolue on maksanut ja Vistbackan ja Soinin kontrollissa olisi ollut miljoona-kiinteistö joka on lähes velaton.

Tällöin todennäköisesti olisivat myyneet toimiston puolueelle ja käyttäneee rahat SMP-veteraanien virkistys-matkoihin eli Soinin reissaamiseen diplomaatti-passilla ympäri maailmaa business-luokassa ja 5 tähden hotelleissa joihin taitaa olla ulkoministerinä tottunut.

5
Kylänraitti / Vs: Ilmastonmuutos, ekologinen ja hiilijalanjälki (yhdistetty)
« Uusin viesti kirjoittanut Roope tänään kello 12:26:15 »
Lainaus käyttäjältä: päätoimittaja Riikka Suominen
Meidän toimittajien pitää opetella kaikessa raportoinnissa huomioimaan ilmastonmuutos. Jokaisessa jutussa pitää pohtia, miten uutisoitu asia vaikuttaa päästöihin ja miltä uutisoitu asia näyttää siinä kolme astetta lämpimämmässä maailmassa, johon olemme matkalla.

Näiden kysymysten pitää olla automaattisia samalla tavalla kun meille toimittajille on nykyään automaattista kysyä, mitä maksaa, kuka maksaa ja vaarantuuko turvallisuus.
Vihreä Lanka 19.6.2018

Erinomainen ajatus, tehkääpä niin.

Lainaus
1. Moninkertaistetaan pakolaiskiintiö ja luodaan laillisia väyliä tulla maahan.

Lisätään turvallisia ja hallittuja reittejä tulla maahan moninkertaistamalla pakolaiskiintiö, helpottamalla perheenyhdistämistä, työskentelyä ja opiskelua sekä ottamalla käyttöön humanitaarinen viisumi.
Vihreiden poliittinen tavoiteohjelma 2019-2023 17.6.2018

Lainaus käyttäjältä: päätoimittaja Riikka Suominen
Päivitetty 19.6. kello 17.01: Etelämantereelta on kadonnut kolme miljardia tonnia jäätä. Korjattu biljoona miljardiksi.
6
Perussuomalaiset / Vs: Ville Tavio eduskunnassa
« Uusin viesti kirjoittanut J. Lannan haamu tänään kello 12:26:01 »
Olin vierailulla Euroopan Parlamentissa ja siellä nimenomaan sanottiin, että jokaisella maalla on oikeus itse päättää ottaavatko he turvapaikanhakijoita.
7
Mestari ei tiedä kuinka Hakkarainen on hoitanut poliittisia tehtäviään kunnissa....ja että kuinka alkoholi on mahdollisesti vaikuttanut hänen työtoimintaansa......
8
Kotimaa / Vs: 2018-05-22 Oikeusministeri Häkkänen: Suomessa ei ole tilaa sharia-laille
« Uusin viesti kirjoittanut Kameleontti tänään kello 12:21:36 »
Maallinen, kaikkia ihmisiä tasapuolisesti koskeva oikeusjärjestys on jo pitkään ollut yksi länsimaisten oikeusjärjestelmien ominaispiirteistä. Tarkemmin sanottuna se on koko länsimaisen oikeusajattelun kantava voima.

Jos hyväksytään muslimeille oma rinnakkainen oikeusjärjestys, joka perustuu islaminuskoon, luovutaan samalla tästä länsimaisesta ajattelusta. Joko laki on sama kaikille tai sitten se ei ole. Tästä ei voi olla olemassa minkäänlaista välimuotoa.

Ei voi korostaa tarpeeksi, kuinka keskeisestä länsimaiselle kulttuurille ominaisesta asiasta tässä on kyse. Nyt ollaan aivan perimmäisten kysymysten äärellä.

Suomen suurin sanomalehti, Helsingin Sanomat, kannattaa šaria-lakia. Jonkinlainen aallonpohja Erkko-median mädännäisyydessä on nyt saavutettu.

Onko Erkko-medialla yhteyksiä Guggenheimiin?

Lainaus
Asifa Quraishi-Landes Named Guggenheim Fellow

The award will support progress on a book manuscript that seeks to articulate a way out of the current conflict between secularism and Islamism in Muslim-majority countries. Quraishi-Landes will sketch a constitutional framework that responds to both the Muslim impulse for a sharia-based government, as well as secular desires for a non-theocratic system that can respect international human rights. Her book is tentatively titled "Islamic Constitutionalism for the 21st Century: Not Theocratic. Not Secular. Not Impossible."

"This Fellowship gives me the opportunity to finish a project that I’ve been working on for years – now with new excitement and relevance in light of the 'Arab Spring'," says Quraishi-Landes. "My goal is to sketch a theory of Islamic constitutionalism that operates outside the box of the usual constitutional discourse about Muslim governments, opening up possibilities for new – and I think more workable – constitutional structures that others seem to have missed."

Quraishi-Landes specializes in comparative Islamic and U.S. constitutional law.  She holds a doctorate from Harvard Law School and degrees from Columbia Law School, the University of California at Davis, and the University of California at Berkeley, and has served as a law clerk for the United State Court of Appeals for the Ninth Circuit.

http://law.wisc.edu/current/Articles/Asifa_Quraishi_Landes_Named_Gugg_2012-04-12

Lainaus
Quraishi-Landes’ expertise is regularly solicited by organizations such as the Center for American Progress, the Chicago Council on Global Affairs and the Pew Forum on Religion and Public Life.  She was also a Public Delegate on the 2010 United States Delegation to the United Nations Commission on the Status of Women, chaired by Secretary of State Hillary Clinton.

https://www.gf.org/fellows/all-fellows/asifa-quraishi-landes/

Näyttäisi siltä, että sharian puskemisen takana on ennemminkin iso raha kuin tavalliset muslimit  :roll:
9
Kotimaa / Vs: 2010-06-01 Romanit - tuntematon vähemmistömme (yhdistetty)
« Uusin viesti kirjoittanut Fiftari tänään kello 12:20:53 »
Rasismia ja syrjintää puskee joka tuutista semmoisia määriä että kansalaiset alkavat saada tarpeekseen. Jossain kohtaa niistä kohkaaminen alkaa olla suvaitsevaistolle haitaksi. Alkaa tulemaan aika tahdilla näitä. On ilmeisesti huomattu että saavutetaan jotain, jos ei muuta kuin maailmanhalaajien sympatioita.
10
Kotimaa / Vs: YHDISTETTY: Monikulttuurisia rikosuutisia Suomesta
« Uusin viesti kirjoittanut törö tänään kello 12:17:01 »
Lainaus
Mies tulitti tuntemattomasta syystä ihmistä konepistoolilla Lahdessa - näitkö kuvan henkilöä YES YOU CAN -paidassa?

Hämeen poliisi pyytää yleisöltä vihjeitä miehestä, jonka epäillään ampuneen konepistoolilla kerrostalon seinää maanantaina Lahdessa.

Jonkinlaisista näkemyseroista käynnistynyt tilanne kärjistyi maanantaina Lahden Kasakkamäentiellä siihen pisteeseen, että mies päätyi ampumaan konepistoolilla sarjatulella kerrostalon ovella ollutta henkilöä.

Erikoisen asiasta tekee se, ettei kukaan ole ilmoittanut poliisille olleensa ampumisen kohteena. Poliisin päästyä tapahtumapaikalle ei sieltä löydetty niin verijälkiä kuin ihmisiäkään.

https://www.iltalehti.fi/kotimaa/201806212201030059_u0.shtml

Tää ei taida maahanmuuttoon liittyä, mutta rikkautta se on kulttuurin kehittyminenkin.
Sivuja: [1] 2 3 ... 10