UmmaGumma

Uusimmat viestit

Sivuja: [1] 2 3 ... 10
1
Huonon maahanmuuttopolitiikan löysäilyjä ei voi peruuttaa kun ihmiset ovat pysyvästi maassa eli heille on annettu Suomen euroopan löysimmän kansalaisuuslain perusteella suomen kansalaisuus.

Huonon maahanmuuttopolitiikan löysäilyt voi peruuttaa, mutta toistaiseksi itseään sivistysvaltioiksi kutsuvat valtiot eivät siihen ole valmiita. Itseään sivistysvaltioiksi kutsuvat valtiot taantuvat mielummin barbariaan.
2
Lainaus
Siirtolaisuus itsessään ei voi olla rikos, eikä laittomasti maahan saapuneita turvapaikanhakijoita tulisi sulkea pidätyskeskuksiin, sanoo IOM:in johtaja William Lacy Swing.

Lukeekohan/miettiiköhän/ymmärtääköhän nämä Lacyt itse ollenkaan noita omia juttujaan? Eikö juuri LAITTOMUUS by definition tee asioista/ilmiöistä/teoista rikoksia?

Ja tuo "mustasi mainetta"... ou pliis. Niin varmasti juu mustasi, mutta ainoastaan kukkahatturuikuttajien silmissä. Ketä kiinnostaa niiden hullujen mielipide? Tuohan nyt on muutenkin aika lailla sama, kuin että nistit ruikuttaisivat heroiniin kieltämisen/laittomuuden mustaavan jonkun valtion mainetta. Veikkaan, että normaali ihminen ei ajattele samoin.

EDIT: Niin ja reittien tukkimisesta vielä: rajojen auki pitämistä on nyt kokeiltu, katastrofaalisin seurauksin. Eiköhän olisi vihdoin ja viimein aika kokeilla niiden salakuljetusreittien tukkimista vaihteeksi, ja vasta sen jälkeen esittää lausuntoja sen ratkaisun toimivuudesta tai toimimattomuudesta...
3
Tupa / Vs: RHC vapaaehtoiset alkavat väsymään tilanteeseen
« Uusin viesti kirjoittanut SmallFish tänään kello 06:34:23 »
Tuosta Marjaanan vuosilomasta voidaan olla montaa mieltä. Eräs RHC:n jäsenhän lipsautti sen oikean tilanteen, mutta sai siitä palautetta ja viesti poistettiin. Jos Marjaana olisi vuosilomalla, hänellä olisi normaalit palkkatulot plus kesälomarahat.

En tunne lainkaan pappien työsopimuksia jne. mutta hieman hämää se, että kirkkoherra Ulla Kosonen kertoo medialle, että Marjaana Toiviainen toimii yksityishenkilönä näissä sekoiluissa. Kuitenkin esimerkiksi tänään lähetti videota lentokentältä liperit kaulassa?

Eihän poliisitkaan käsittääkseni saa vapaa-aikanaan kävellä julkisilla paikoilla virkapuku päällä? Vai saako? Miten on pappien kohdalla? Käsitetäänkö liperi virkapuvuksi ja saako sitä käyttää vapaa-aikana miten haluaa? Onko tästä kenelläkään mitään tietoa?

Minulla ei ole minkäänlaista käsitystä punapapin esinaisesta Ulla Kososesta, mutta pelkän nimen ja googlesta kaivetun kuvan perusteella olen valmis uskomaan, että siinä taitaa olla Askolaakin pahempi mädättäjä.
4
Tulee väistämättömästi sellainen tunne kun katselee näitä videoita että poliisi on tietoisesti valinnut sen helpoimman vihollisen (ja poliittisesti sen oikean siinä sivussa). Nöyrän ja kuuliaisen suomalaisen lampaan joka tottelee lakia. Sellaiset joilla on vielä jonkinasteinen kunnioitus ja pelko arvovaltaa (poliisia) kohtaan siellä selkäytimessä ohjelmoituna Impiwaaran ajoilta. Lammas menee ilman isompia nahisteluja sinne putkaan ja joukkovoimaa ei ole takana. Vielä he eivät ole sen todellisen vihollisen kanssa napit vastakkain kivisateessa kuten kolleegat ruotsissa jossa he nyt kääntyvät siviilien puoleen pyytäen apua. Tällä vastustajalla onkin sitten uudet otteet joihin rivipoliisien on syytä varautua. Siinä sitten ehkä heräävät että olisiko se hallittu ja järkevä kantokykyyn perustuva maahanmuuttopolitiikka joka hyödyttää isänmaata kuitenkin ollut se oikea vaihtoehto. Silloin se on tosin jo myöhäistä ja aikaa kuluu mustelmia ja viiltohaavoja hoivatessa.

Kiitokset muuten Roope2 & Co. materiaalista "YHDISTETTY: Rikosuutisia pohjoismaista" ketjussa!

Suomen rautatientori taitaa olla muuten ainoa esimerkki jossa oikeusvaltiossa laittomat maahanmuuttajat (joilla saattaa olla hyvinkin väkivaltainen historia) saavat rauhassa miehittää hyödyllisten idioottien avulla reviiriään. Terrorismista on tullut se uusi monikulttuurisen ihanuuden lieveilmiö johon pitää vain tottua. Paeta, piiloutua (muurin sisälle?) ja hälyttää. Kornia. ”Pakene, piiloudu, hälytä” – poliisi julkaisi ohjevideon

HS edelleen jatkaa kliseiden parissa "Kotouttamisessa on tehostamisen varaa" vaikka näytöt euroopasta kertovat ihan muuta.

Oli tuosta SE henkilöiden ja liikkeen toiminnasta mitä mieltä hyvänsä niin ainakin oikeusvaltion perusperiaatteita ollaan nyt murtamassa. Se on huono juttu se.
5
Tuo Ranskan toiminta, että huijarit palautetaan takaisin Italiaan, tarkoittaa että tämän huijareiden salakuljetuksen takana on Angela Merkel. Ranska katsoo, että Saksan tehtävä on ottaa vastaan huijarit, koska Saksa heitä on halunnut.

Hukkumisista ovat vastuussa Angela Merkel sekä Amnesty ja muut "hyväntekeväisyysjärjestöt", jotka houkuttelevat ihmisiä hukkumaan. Australian malli on ainoa humaani tapa suhtautua huijareiden vaarallisiin merimatkoihin.
6
Perussuomalaiset / Vs: Ilmaise tukesi Jussi Halla-aholle
« Uusin viesti kirjoittanut törö tänään kello 05:42:02 »
^ Worst case scenario on se, että jenkit ja ryssät tekevät kassakaappisopimuksen vallan vaihtamisesta niin kuin vaikka Syyrian suhteen. Sitten ei ole paljon mihin voi luottaa.

Siihen ei tarvita kuin se, että politiikka menee niin lyhytnäköiseksi perseilyksi, että hallittu kaaos, joka ei lähde leviämään muualle, on niiden mielestä paras vaihtoehto. Toinen ryhtyy viholliseksi ja toinen tulee avuliaasti tuikkaamaan puukon selkään.

Suurvalloille tärkeintä on suurvalta-aseman säilyttäminen eivätkä keskinäiset erimielisyydet ole koskaan olleet este häiriköiden kuriin panemiselle.
7
Ulkomaat / Vs: 2017-06-29 STT: Ihmissalakuljetus lisääntyy vaikka reitit tukitaan
« Uusin viesti kirjoittanut Mehud tänään kello 04:53:24 »
Jos Välimerestä pelastetut viedään kaikki afrikkaan niin välimeren risteilyn ostajat ovat aika harvassa.

Miten näin yksinkertaisen asian ymmärtäminen voi olla niin vaikeaa?

SAKO valmistaa ratkaisuja yleismaailmallisiin ongelmiin, myös ihmissalakuljetukseen. Miksi näitä ratkaisuja käytetä? Halpoja, helppoja ja vaivattomia!

SAKO! Turvallisen euroopan tae!

Jos huutaa tuollaisia ratkaisuja niin estää silloin sen turvapaikanhakijoiden tulvan loppumisen koska ihmisten päähän mahtuu yleensä vain kaksi vaihtoehtoa kerrallaan per asia.

Ratkaisu:
Pelastetaan ihmiset hukkumasta ja palautetaan heidät Afrikkaan jotta salakuljettajien bisnes ja hukkumiset loppuvat ja voivat Afrikassa odotella pakolaisleireillä että tilanne rauhoittuu ja sitten mennä kotiin.

"Ihmisten" "pelastaminen" on yksinkertaisuudessaan suurin syy tähän ongelmaan. Kehitysapu on mahdollistanut väestöräjähdyksen siellä, missä elinolot ovat huonoimmillaan ja kasvualusta riistolle suurimmillaan.

Länsimainen apu on ollut kaiken syy ja siksi me lähestymme avustamiemme maiden kurjuutta nopeammin, kuin ne lähestyvät hyvinvointiamme.

Meidän ainoa vaihtoehtomme valitettavasti tulee olemaan verenvuodatus, ennen kuin ne aloittavat sen!
8
Mylly / Vs: Pohdintaa hallituksen uudesta työllisyyspolitiikasta
« Uusin viesti kirjoittanut Kaaoskeisari tänään kello 04:46:04 »
Tässä nyt pitää tietää että ne tosi lurjukset keplottelee heittämällä itsensä ulos noista orjatöistä, niihin joutuu lähinnä vässykät normaalit ihmiset joilla mielenterveysongelmia tai vanhemmat ihmiset.
9
Lainaus
On epäoleellista miten itse ymmärrät kirjoittamasi.
 Oleellista on ainoastaan se miten lukijat ymmärtää kirjoituksesi.
 
Kirjoituksesi viesti on se, miten se ymmärretään.... Ja halutaan ymmärtää
.

 Jäsen Pkymppi todistaa vahvasti! Minulla on pieniä ongelmia tuon kanssa, jopa itseni kanssa, mutta henki on vahva! ..eiku ajatus oikein.

(Sivuhuomautuksena; Minulle mongakulturisuus tarkoittaa y h t e n ä i s y y d e n, itsetunnon, arvojen
...repimistä, mitä eivät kyllä satunnaiset neekeriottolapset, mulatit eri roduista, s a d a t ulkomaalaiset tuttavani, y s t ä v ä n i, eivät ole u h a n n e e t, koska aika rasseja kaikki, tykkäävät( tykkäsivät), että Suomi on aika v..un hieno paikka, h a l u a n olla teidän kanssa/ olla s u o m a l a i n e n!
 V..nko väliä, vaikka savusaunassa ei näy kuin silmänvalkuaiset ja kaveri murahtaa saksaksi, tai rauman murteella, tai kuten eräs edesmennyt, tanpereen murteella; En berkele ymmärrä, miten noi ihmiset maailmalla tulee toimee ilma tätä! Kyä Suomi on hiano maa! ( Umpigermaaninen..no, tummempi(WW2 jne.)molotti nii harvakseen, että epäilin sen olevan muinaishämäläinen. Ja molotti; puhu syntyperäsenä suht sivistyneenä(ja älykkäänä) berliininä tietenkin hyvää saksaa, mutta mä vähempi, ajatuksen tajusin..)
..nii, n ä m ä eivät ole muodostaneet mitään..erityisjoukkoja, paaponnan kohteita(moniko suvakki menee halimaan hukaria äänennopeudella heiluttavaa kiinalaista kokkia, suomea melkein täydellisesti puhuvaa kiinalaista kivimiestä, joka istuu vähillä vapaillaan aina mato-ongella ja kehuu, että tämän vähän kolmenvuoden kokemuksen perusteella Suomi on hieno paikka, paitsi Helsingistä ei tykkää, kun siellä on niitä n..liikaa. Ja kyllä nekin menee exsoottisena ulkomaan kokemuksena, mutta noi som..
Jäbällä oikein koho värisi puistatuksesta..0.15 siima, ammattilaiskoho..Kiinalaisten erityisjoukot😁)

Sivuhuomautus loppu.

Niin, sieltä se järki puhuu, itseä korpeaa niin v..sti,

eiköhän täällä ole muutama sata muukin, tälläkin hetkellä, joita korpeaa ihan samallalailla. polpoa ei kiinnosta korpeaminen, vaan se mitä sinä tänne kirjottelet.

antaa polpon kytätä, ei anneta niille tsäänssiä nauhottaa meidän korpeamisia. tavataan jossain torin reunalla ja jutellaan siellä niin, että mitään ei jää nauhalle.

foorumille kaiken antaminen ei aja kenenkään asiaa.

Rakas Gunnar, tajuan tämän toki entisenä Suomen Armeijan .... ... ..  viestimiehenäkin ja asialle on toki tehtävä jotain;
 Ensin NE vievät meiltä Penkin, sitten NE vievät meiltä Homman.. Missä kokoontua, missä verkot?
Homman radistit: Ei ole tietenkään mitään tekemistä http://sral.info/ kanssa, vaan nyt jotain kidekonetta takovat heput, taputelkaa bongoilla joku krapukoodi keskenänne(eikö muka ole jo? Homma goes stratosfäär! ) niin eiköhän meistä jokainen tunne j o n k u n luotettavan titarin/ fol..lällärimiehen(seuraa pitkälanka-antennia, peilaa se; jos tänäpäivänä löydät sen päästä desantin, niin minä oon satavarma, että se on niin nistannu anarkomarko, että joku on korjannu sen eristyskelpoisena posliinina talteen, ei nykyiset...joku wuvutseela, tai tahtiluikkuperse pellenaamarissa, siin on viesti!)
 Jos ET tunne luotettavaa titaria, opettele ite, koska se on v a r m a, että netti kaadetaan ensin, sitten nettirasset, sitten Skynet..
 Ja sitten sun pitää sitruunan, tai perunan, tehoilla lähettää vastavallankumouksellista viestiä JA se ei onnistu muuten kuin sukkahousuista, kuukautis..öö..annan vihjeen:
https://fi.m.wikipedia.org/wiki/Kidekone

mutta tietenkin kaupasta saa, ja vielä v o i/ s a a(laittomasti) rakentaa, mitä haluaa, sellaisista komponenteista, joissa ei ole "huurnet" katkaisinta( kauko-ohjattu "rikki"meno, kun ei miellytä..),
mutta se a i k a menee äkkiä!
 (luettuasi tämän viestin, jos mode ei poista sitä, se tuhoutuu automaattisesti muokkaukseen, kunhan oon käyny kusella ja juonu yhen iltakaljan(lisää)

..no niin, onpahan jäätävä keli! Naapurin kukko ja u u t t u! kyyhky(sepeleitähän tässä sais jo kapulaa heittämällä, sakeemmassa ku vesiperhoja..) muistutti, että on aamu, jätän sen kaljan vek ja pari tiimaa
 liskojen yötä..oikeastaan verkostoista. Tai siitä, että Italia sulkee rajansa ulkomaisilta "avustusaluksilta"..
 Eiku hei, Italia sulkee!! Oikeesti, kohtaamisteoria koskee näköjään suvakeitakin.. Forza Italia!

JK. Jos selviän vielä hetken elämästäni hengissä, niin lupaan jättää ihmisvihaajan tapani ja tulla pelastamaan kansaani ihanien ihmisten kanssa( vihaan teitä joka tapauksessa ja te opitte vihaamaan minua, kun tykkään teistä, mutta semmostahan se on se sosiaalinen elämä, mulla.
 Ihmiset on kivoja, kun ne ei oo vaivoiks , mutta kun ne aina on ja jostain käsittämättömästä syystä, jopa minäkin..
 No ei tää niin synkkää ole, ikä tasii..eiku elämä, sano yks karjalan ukko, eesmenny ystävä, mutta elämä on....ttu aina, mutta surkeuren pitää jatkua, ja olkoon se m e i r ä n surkeutta!
 Lapsille ja niitten turvalle! Ulos negatiiviset voimat! Hus hiekalle ja kuopasu päälle!
 
10
Ulkomaat / Vs: 2017-06-29 STT: Ihmissalakuljetus lisääntyy vaikka reitit tukitaan
« Uusin viesti kirjoittanut writer tänään kello 04:25:58 »
Jos Välimerestä pelastetut viedään kaikki afrikkaan niin välimeren risteilyn ostajat ovat aika harvassa.

Miten näin yksinkertaisen asian ymmärtäminen voi olla niin vaikeaa?

SAKO valmistaa ratkaisuja yleismaailmallisiin ongelmiin, myös ihmissalakuljetukseen. Miksi näitä ratkaisuja käytetä? Halpoja, helppoja ja vaivattomia!

SAKO! Turvallisen euroopan tae!

Jos huutaa tuollaisia ratkaisuja niin estää silloin sen turvapaikanhakijoiden tulvan loppumisen koska ihmisten päähän mahtuu yleensä vain kaksi vaihtoehtoa kerrallaan per asia.

Ratkaisu:
Pelastetaan ihmiset hukkumasta ja palautetaan heidät Afrikkaan jotta salakuljettajien bisnes ja hukkumiset loppuvat ja voivat Afrikassa odotella pakolaisleireillä että tilanne rauhoittuu ja sitten mennä kotiin.

Sivuja: [1] 2 3 ... 10