UmmaGumma

Uusimmat viestit

Sivuja: [1] 2 3 ... 10
1
Lainaus
Keskusta on ajautunut kauaksi linjaltaan.  ... Tämä ilmenee ylimielisenä asenteena kansaa kohtaan.

Sepäs olisikin hauskaa, jos jepulit - persujen esimerkin innostamana - tekisivät puhdistuksen puolueessaan. Mutta en tunne Kepun sääntöjä, joten en tiedä onko edes mahdollista. Miten johtajat valitaan?
2
Kylänraitti / Vs: Saksan liittopäivävaalit 24.9.2017 - uutiset, keskustelu ja seuranta
« Uusin viesti kirjoittanut dothefake tänään kello 22:20:42 »
Jos asiat on ajettu päin persettä ja kansa esittää tyytymättömyyttään demokraattisesti äänestäen, niin se pitää vaientaa. Ok, se käy meille. Usein on sitten siirrytty barrikadeille. Kai ne sitten voittavat ensimmäiset, mutta tulee toinen aalto. Ja sitten kolmas. Kai ne sitä sitten haluavat.
3
Ulkomaat / Vs: YHDISTETTY: Rikosuutisia ulkomailta
« Uusin viesti kirjoittanut Totuus EPT tänään kello 22:20:16 »
Lainaus
Poliisin mukaan kyseessä oli joukkosurman yritys.
Kaikki kuusi haavoittunutta ovat sairaalahoidossa. Näiden lisäksi tekijä löi yhtä henkilöä käyttäen astalona käsiasetta.
Voi kauheeta käytetty vielä käsiasetta astalona. Kuitenkaan en vielä näe iltaroskassa tietoa Myanmarin jo toteutuneesta joukkosurmasta muslimi terroristien toimesta.
4
Perussuomalaiset / Vs: Saimme Laura Huhtasaaren Perussuomalaisten presidenttiehdokkaaksi
« Uusin viesti kirjoittanut millla tänään kello 22:18:36 »
No en tiedä onko Halliksen suhteessa kyse salailusta, miksi olisi. Outo tuo lähtökohtaoletus, että raukkaparkavaimoa on petetty. Heillä on hyvin voinut olla sovittu asetelma. En tiedä, mutta yleisesti näin toki on mahdollista.

Olennaista mielestäni on ainakin se, ettei moniavioisuudessa ole riistosuhdetta mihinkään osapuoleen.

Suoraan sanoen epäilyttää moinen moniavioisuus, mutta omat preferenssit eivät tässä ole yleistettävissä.
5
Tupa / Vs: RHC vapaaehtoiset alkavat väsyä tilanteeseen
« Uusin viesti kirjoittanut anatall tänään kello 22:15:06 »
^^

Päätoimittaja antaa Leinosen ajaa häikäilemättömästi omaa agendaansa Iltalehdessä? Uskomatonta.
6

Liberaalisuus on suvaitsevaisuutta, rajat taitaa olla aika leveät PS:ssä, kun Halliksen moniavioisuuskin hyväksytään, en sitten tiedä siitä sen enempää.

Eivät liberaalitkaan pidä oikeana yhteisten sääntöjen pettämistä ja salailua, vaikka hyväksyisivätkin moniavioisuuden, jossa järjestely yhetisesti hyväksytysti sopii kaikille. Tämä siis noin yleisesti ottamatta kantaa Halla-ahon perhesuhteisiin, joiden yksityiskohdista en tiedä.
7
Kylänraitti / Vs: Saksan liittopäivävaalit 24.9.2017 - uutiset, keskustelu ja seuranta
« Uusin viesti kirjoittanut Alaric tänään kello 22:12:58 »
Punafasisteja vissiin harmittaa kansallismielisten menestys vaaleissa.

http://www.ksml.fi/ulkomaat/Sadat-osoittavat-mielt%C3%A4%C3%A4n-AfDn-puoluetoimiston-edess%C3%A4-Berliiniss%C3%A4/1046704?pwbi=fe425a5001b866fab03f10cf1705b409

Lainaus
Sadat osoittavat mieltään AfD:n puoluetoimiston edessä Berliinissä

Joitakin järjestyshäiriöitä on ilmennyt, ja poliiseja on heitelty pulloilla.

Berliinissä sadat ihmiset ovat kerääntyneet osoittamaan mieltä maahanmuuttovastaisen Vaihtoehto Saksalle (AfD) -puolueen vaalimenestystä vastaan, kertoo BBC.

Esimerkiksi AfD:n puoluetoimiston edessä on äänekäs mielenosoittajajoukko. Poliisin mukaan joitakin järjestyshäiriöitä on ilmennyt. Poliiseja on muun muassa heitelty pulloilla.

Myös Kölnissä on Bild-lehden mukaan kerääntynyt kaduille AfD:tä vastustavia ihmisiä.
8
Kylänraitti / Vs: Suuri Pohjois-Korean seurantaketju.
« Uusin viesti kirjoittanut Supernuiva tänään kello 22:12:24 »
^Ei olisi lainkaan kuvittelun ulkopuolella, että pakolaisten joukossa olisi Kimeille uskollisia kommunistisabotöörejä. Japanilaiset ovat viisaita.

Ei kannata ottaa suurempaa riskiä kuin mitä on valmis menettämään!
9
Perussuomalaiset / Vs: Saimme Laura Huhtasaaren Perussuomalaisten presidenttiehdokkaaksi
« Uusin viesti kirjoittanut millla tänään kello 22:10:59 »
Menee ohi ketjun ja näitä aiheita on puitu aika kattavasti aiemmin. Vasemmisto/oikeisto on perinteisesti tietysti viitannut talouspolitiikkaan. Olen siitä aika paljon kirjoittanut, mitä se konkreettisesti omalla kohdalla sisältäisi alkaen nyt vaikkapa yhteisöverosta, solidaarisuusverosta, eläkekatosta, kikyn ulottamisesta rikkaisiin ihan alkajaisiksi - muttei tähän tässä enempää. Ja liittyy todellakin siihen, että tuloerojen kasvu on ollut nopeinta Euroopassa Suomessa kokkareiden valtaan nousun jälkeen. Tuossa nyt viitattiin jo Tanneriin. Moni taitaa tosiaankin pitää kokoomusaikakauttamme jotenkin normaalina olotilana. Näen vasemmistolaisen talouspolitiikan kokonaisuuden kannalta isänmaallisempana, ja tässä ns. kolmas tie eli yhdistetään yrittäjien ja palkansaajien edut eikä polarisoida niitä, mutta tukien kotimaista eikä kokoomus-EU-ylikansallista suuryrityspolitiikkaa ja kaverikapitalismia.

Liberaalisuus edustaa mulle klassista sanavapaus, kokoontumisvapaus, ajattelunvapaus -linjaa. Liittyyhän se perheenäitiyteen niin, että jos nyt aletaan yksinhuoltajia vihaamaan tai halveksimaan, niin olisihan tuo alhaista. Liberaalisuus on suvaitsevaisuutta, rajat taitaa olla aika leveät PS:ssä, kun Halliksen moniavioisuuskin hyväksytään, en sitten tiedä siitä sen enempää. Suvaitsevaisuus sisältää empaattisuuden, ettei oikeuta vain omaa ratkaisuaan, vaan näkee myös muita vaihtoehtoja ja näkökulmia. Se lähtee heikompien eduista, lasten ja vanhusten, muttei niinkään porvarillisesta kulissista. Pointtina, ettei yhteiskunta sotkeudu aikuisten ihmisten valintoihin, mutta tukee ihmisten hyvinvointia. Hankamäkihän kansallisliberalismista on käsittääkseni eniten kirjoittanut, kirjankin.

Toiseen asiaan: tuo Huhtasaaren kirjoittamisen aitouden epäileminen on törkeää. Mietin juuri protestiksi 90 vuoden bannien ottoa. Tulisi ainakin itselle hyvä omatunto. Muistan, kun Wiik nousi Tuonen Joutsenena esille, täällä oli tuo sama vähättely/vihapohjainen kommentointi: "se ei ole itse kirjoittanut sitä". No niin mulkut, oletteko vielä samaa, mieltä ettei Wiik kirjoita juttujaan? Samaan paskaan olen itse astunut. Kyllähän tällaisia pitää vihata, viha on tervettä.
10
Kylänraitti / Vs: Saksan liittopäivävaalit 24.9.2017 - uutiset, keskustelu ja seuranta
« Uusin viesti kirjoittanut Supernuiva tänään kello 22:08:53 »
Toivon sydämestäni Euroopan tulevaisuuden kannalta, että Afd ei myy itseään missään vaiheessa kuten Soini.

Paljoa he eivät saa yksinään aikaiseksi, mutta kannatuksen kasvun pelon pitäisi näkyä DDR-johtajien politiikassa.

Kerrotaan vielä tässäkin viestissä, että Die Linke on käytännössä DDR:n yksinvaltiaana toimineen kommunistisen SED-puolueen toiminnan jatkaja. Miksi toimittajat eivät kerro tätä, jos jokaisessa välissä pitää "töttöröötätä" erään toisen puolueen kuvitellusta äärioikeistosta. Se että toisella laidalla on toimintaansa jatkavia kommunisteja, ei ole minkäänlainen uutisoinnin arvoinen asia?
Sivuja: [1] 2 3 ... 10