Uusimmat viestit

Sivuja: [1] 2 3 ... 10
1
Suositeltavaa luettavaa / Vs: Lauri Nurmi: Perussuomalaisten hajoamisen historia (kirja)
« Uusin viesti kirjoittanut Border guard tänään kello 16:45:41 »
Olisiko jollakin aikaa ja mahdollisuus täydentää Wikipediaan viimeaikaiset Iltalehden paljastukset? Wikipediassa ei esim. kerrota ollenkaan sinisten vahvistamaa tietoa, että suunnitelma oli heittää halla-aholaiset pihalla eduskuntaryhmästä. Nämä tiedot olisi syytä arkistoida wikipediaan.

https://fi.wikipedia.org/wiki/Perussuomalaisten_puoluekokous_2017
2
Kotimaa / Vs: 2016-01-25 Li Andersson: Ikätestit loukkaavat turvapaikanhakijoita
« Uusin viesti kirjoittanut Ernst tänään kello 16:44:09 »
Yksinkertaisin systeemi olisi se, että jos luotettavaa dokumenttia ei iästä löydy, ikä on anatominen ikä, eli se, mitä röntgen- ja magneettikuvaukset kertovat.  Ilman mitään varmuusvähennyksiä. 

Tästä kärsii korkeintaan se erittäin pieni vähemmistö, joka on bona fide kadottanut henkilötietonsa.  Anatomisen iän kirjaaminen viralliseksi iäksi ei minusta ole kuitenkaan ole mikään ihmisoikeusloukkaus.

Moni esittävien taiteiden ystävä muistaa Martti Innasen kirjoittaman ja Kauko Helovirran lukeman jännityskertomuksen "Pikajuna pohjoisesta saapuu raiteelle kolme eli Huuto yössä". Sen traagisessa loppukohtauksessa pääosassa oleva uskollinen yövartija Jalmari Jalo saa kuulla olevansa moraaliselta polulta ahneuden allikkoon eksyneen tehtailijan, Herman Häijyn, poika.

-Mutta isä, minähän olen ainakin kolmekymmentä vuotta sinua vanhempi! Miten se voi olla mahdollista?
-Poikaseni, tässä maailmassa todellisuus on joskus tarua ihmeellisempi...

En tee enenmmän juonipaljastuksia.
3
Wallinin hyökkäily persuja kohtaan on surkeaa, koska eikö tämän pitäisi olla jonkinlainen kansallismielinen puolue. Miksi siis hyökätä toista sellaista kohtaan? Mieleen tulee vain kilpailu vallasta ja samoista äänestäjistä. Surkealtahan se siten näyttää, että persut ovat miehelle suurin mörkö, vaikka olisi vaihtoehdoissa kokoomusta ja vasemmistoliittoa yms. Tämä tuntuu vain yhdeltä hajotusprojektilta henkilökohtaisen vallan tavoittelun nimissä. Tuo menee myös aivan ylitse, kun Wallin näkee kaikessa persujen toimivan väärin.
4
Tämäkin twiitti kertonee Jukasta jotakin?
5
Tupa / Vs: RHC vapaaehtoiset alkavat väsyä tilanteeseen
« Uusin viesti kirjoittanut Aksiooma tänään kello 16:36:29 »
^^ Tuo Kamalin blogi on kyllä - jos ei ihan kamalin - niin ainakin tarpeeksi kamala. Ei tekstinä, vaan asiasisällöltään. Siinä vahvistetaan Hommalla tiedetyt turvapaikkajärjestelmän epäkohdat ja elintasopakolaisten huijaukset näiden itsensä todistamina, kun Kamal on haastetellut heitä näiden omalla äidinkielellä. Siinä myös annetaan konkreettisia toimintaohjeita, kuinka edetä jatkossa järkevämmin, jotta huijarit eivät menestyisi ansiotta. Vahva lukusuositus kaikille.

Laitetaan vielä varmuuden vuoksi Huomenta Suomen raportti vuodelta 2015, jossa Hussein kertoo omin sanoin Suomeen saapuneista irakilaisista. Vahva suositus kaikille myös tälle:

https://youtu.be/mz5-CgVIoqQ
6
En minä nyt tiedä miten persut voisi laskusuunnassa olla jos nettomäärä jäsenissä on noussut mitä, 1500? sen jälkeen kun Halla-aho valittiin.

Eikö suomidemokraatit ole vielä hieman enemmän unholaan jätetty ja unohdettu puolue, kannattaisiko Wallinin laittaa voimanrippeet siihen?
7
Olen ollutkin vähän siinä käsityksessä että Jukka on katkera persuille jostakin. Nämä avautumiset vain vahvistaa käsityksiäni erittäin katkerasta ihmisestä, joka yrittää tehdä kaikkensa kostaakseen.

Taisi viime banni hommalta tehdä kipeää...
8
Kotimaa / Vs: 2017-11-21 SU: Helsinki järjestää paperittomille täyden ylläpidon
« Uusin viesti kirjoittanut Ari-Lee tänään kello 16:31:19 »
Minä luulen että tämä "paperittomien" asuttaminen ja terveydenhuolto jne. ovat hyvä rahasampo kieroilijoille.

Ei se enää tässä vaiheessa ole luulo vaan tieto. Rystysiään hierovat jo odotellessaan kotoutettavia, asiakkaita, orjia, vuokra-asuntokeinottelua, tulkkauspalveluiden ja myynnin kasvua. Kaikki on verokertymistä kähmintää ja lisää ulkomaanvelkaa. "Ilmainen" ja "ei ole keltään pois" tarkoittaa juuri sitä.
9
Ja vielä nolompaa sen jälkeen, kun on lähetelty näitä väitteitä mediallekin.

10
Wallin on ravistanut hihasta "tiedon", että oikeusministeriöstä olisi haettu kortteja (varsinaisessa blogitekstissä), että kannattajakorteista saa maksua vastaan kopiot oikeusministeriöstä ja että Voutila/hallitus olisi käyttänyt PS-Nuorten rahoja tähän ylittäen siten valtuutensa. Missään ei ole kuitenkaan mainittu, että mukaan olisi otettu mitään.

Noloa Wallinin kannalta, jos ja kun käy ilmi, että kopioita ei olekaan hankittu, eikä rahaa käytetty, eikä varsinkaan ylitetty valtuuksia. Suorastaan kunnianloukkausmateriaalia.
Sivuja: [1] 2 3 ... 10