UmmaGumma

Näytä kirjoitukset

Tässä osiossa voit tarkastella kaikkia tämän jäsenen viestejä. Huomaa, että näet viestit vain niiltä alueilta, joihin sinulla on pääsy.


Viestit - Melbac

Sivuja: [1] 2 3 ... 102
1
Taitaa poliiseilla olla liikaa byrokratiaa?.Osa noista on kyllä sellaisia että niitä on ennenkin jätetty tutkimatta koska ei ole kauhean vakavia tapauksia.Mamujen kohdalla taitaa olla aika turhaa työtä koska vaikka saisivat tuomiobn niin ei ne sakkoja/korvauksia kuitenkaan maksa ja sama juttu näpistyksen/juoksukaljan hakemisessa jos kantiksen asiat on sillä tolalla että on ns piikkiä jo.Ihan oikeinhan toi on omasta mielestä tehnyt eli ei ole kuormittanut oikeutta ns "pikkujutuilla".

2
Jos verrataan tämänhetkistä tilannetta Länsi-Euroopassa ja entisessä itäblokissa, on hankala päätyä muuhun tulokseen kuin että Neuvostoliiton vaikutuspiiriin joutuminen oli lyhyellä tähtäimellä vitsaus ja syöpä, mutta pitkällä aikavälillä suuri onni ja siunaus.
Eikä ole,tuolla oli todella kusiset paikat kun nl romahti.

3
Eli porukan pitää hakea siihen samaan duuniin joka viikko vai onko tuolla erikseen sanottu että pitää hakea eri töihin?.Tulee kivat ajat työnantajille jotka ilmoittelee avoimia työpaikkoja.Vai onko ton tarkoitus pistää porukka sille työkyvyttömyys eläkkeelle mitä se yksi kansanedustaja kehoitti tekemään?.

4
Lainaus käyttäjältä: siviilitarkkailija
Lainaus
Ja kuten todettua, Hyysärillä ei ole minkäänlaista oikeutta itse arvoida sitä, mikä tieto on oikeasti ykkösen kamaa tai kakkosen <-> nelosen.

Tuo on sinun mielipiteesi, itse olen erimieltä.

Ei asiakirjojen suojaustaso ole mikään mielipideasia. Se mikä on luokiteltu rajoitetuksi on rajoitettua, vaikka miten paljon haluaisi ettei niin ole.

Nyt toimittelija on venyttänyt lehdistön julkaisuvapauden määritelmää vähän liiian pitkälle ja seuraus oli se, että isot miehet tulivat illalla kylään pyytämättä.

Journalistin ohjeet ja alan lainsäädäntö

Lainaus
Lehdistö voi saada tietoonsa myös salassa pidettävää tai luvanvaraisesti julkaistavaa aineistoa, mutta julkisuuslainsäädäntö ei sido sen käsiä eikä estä sitä julkaisemasta tietojaan, ellei ole kyse esimerkiksi yksityisyyden piiriin tai valtakunnan turvallisuuteen liittyvistä kysymyksistä.
Joops,päätoimittajan mielestä olisi pitänyt perustella paremmin että miksi noiden tietoja olisi saanut julkaista.Ilmeisesti se ihan oikeasti luulee että ne paremmat perustelut olisi muka antanut oikeuden julkaista tietoja noista. :facepalm: :D

5
https://www.is.fi/kotimaa/art-2000005492205.html

Uutena todisteena hovioikeudessa tuli esille Valviran viime toukokuussa antama lausunto. Valvira tutki tapausta sen arvioimiseksi, oliko hoitohenkilökunnan toiminnassa jotain moitittavaa.

Koska hoitovirheitä ei löytynyt, Valviran raportti jäi poliisin pöytälaatikkoon. Pahoinpitelyjutun syyttäjä ja Torniaisen puolustus saivat sen käyttöönsä vasta viime viikolla, kun jälkimmäinen oli kuullut siitä ja alkanut kysellä lausunnon perään.

– Valviran lausunnon mukaan uhrin verestä löytyneillä päihdeaineilla on todennäköisesti ollut vaikutusta kuolemaan, Torniaisen asianajaja Hannu Tuomainen totesi loppulausunnossaan.

Uhri oli saanut aivovamman potkusta ja kaatumisesta. Hän oli käyttänyt todistajan kuullun ystävän mukaan useita eri huumeita hoitoaikanaan ja lähtenyt sairaalasta vastoin lääkärin suositusta.

– Hänellä oli kuusi vuorokautta ennen kuolemaa aivoverenvuotoa ja vakava aivoruhje. Valviran mukaan pienikin määrä rauhoittavia aineita on voinut aiheuttaa peruuttamatonta vahinkoa, Tuomainen sanoi.

Hänen mukaansa ne pahensivat aivojen turvotusta palautumattomaksi kohtalokkain seurauksin.

Syyttäjät vetoavat muun muassa kuolinsyyn tutkineen oikeuslääkärin lausuntoon. Sen mukaan kuolema johtui pelkästään potkusta saaduista vammoista, päihdeaineilla ei ollut osuutta kuolemaan.

Tuomainen huomautti vastaan, että oikeuslääkäri otti kantaa vain fyysisiin vammoihin. Valvira sen sijaan tarkasteli myös hoidon osuutta tapahtumiin eli sitä, miten kuolemaan johtaneet vammat olivat kehittyneet.

Valviran ja oikeuslääkärin lausunnot ovat asiakirjoina salaisia, koska ne käsittelevät uhrin terveystietoja. Hovioikeus kuitenkin salli niiden sisältöön viittaamisen loppulausunnoissa.

Ihan kiva "unohdus".

6
Voi v, varusmiehiä pelottaa kulkea univormussa ja tulee paha mieli kun kuittaillaan :P Jos ei kestä omien, jo siviiliin päässeitten aamukampanaljailua tai piccolona olon kririsointia, niin miten kestää ryssän luodit? Ja näitten varaan on laitettu Suomen puolustus :(

Ehkä olen sittenkin ollut väärässä ja Suomen puolustus pitäisi ulkoistaa Natolle. Saataisiin Oikeat Miehet Usasta, Saksasta, Turkista, Kreikasta jne linjaan kun tilanne iskee päälle.
Toi mielipide mikä mediassa on taitaa olla vemppatk:n mielipide eikä niiden varusmiesten?.Noiden piti keksiä jotain tekosyitä että porukka saa mennä siviliivaatteissa kasssulta kotiin lomilla?.:)

/offtopic
Ainakin täällä helsingissä voi tulla vastaan jotain ongelmia jos tulet himaan lomapuvussa illalla ja vastaan tulee jotain "pakolaisia" jostain vastaanottokeskuksesta.Yleensä noita on ainakin se >3kpl.

7
Sdp,vasemmisto ja vihreät tietää ettei niitä äänestetä ensi vaaleissa joten pyrkivät nyt tekemään mahdollisimman haitallisia päätöksiä että kaupungin kulut nousevat joilloin ne voi valittaa niistä leikkausksista ensi vaalikaudella oppositiosta?.

8
Toimittelijat jauhaa taas kerran kakkaa.

Pelkästään kilon amfetamiini-kakku on varsin iso rikos. Veikkaan että tuossa on mennyt miedot ja vahvat huumeainemäärät sekaisin. Mutta tarinan opetus
Tekijät on niin järjestäytyneitä ja isoja, ettå pyörittävät etnomarkettia pelkkänä kulissina. Hyvin on arabi-somalit oppineet huumekaupan. Mistä vetoa niin ovat erityisten tukien ja ehkä jopa te-tukien saajia. Voivat olla esimerkiksi isis-daesh järjestön tai muun organisaation bulvaaneja. Sodat maksaa rahaa ja huumekaupalla rahoitetaan monta sotaa.

Olosi kannattanut pysyä pois huumekaupasta ja keskittyä sosiaalitukiennhuijaamiaeen. Tukihuijauksella käteenjäävä rahamäärä olisi yhtä iso kuin monella huumekauppiaalla ja rangaistus murto-osa tästä. Liekö ahneus iskenyt.
Äijät tulee afganistanista "pakolaisina" ja porukka ihmettelee että huumeiden tarjonta ja tollaiset paikat yleistyy.:D :D

9
Jutussa esiintyi taas tuo kuuluisa sylkeminen. Minun bullshit-tutka värähtää heti kun muslimi kertoo, että heidän päälleen syljeksitään. Se ei ole oikein suomalainen tapa osoittaa halveksuntaa mutta kuuluu kyllä siihen kulttuuriin missä kengällä viskaaminen tai koiraksi haukkuminen on verinen loukkaus.
Itä-helsingissä on aika paljon porukkaa nykyään jotka on ilmeisesti mielenterveyspotilaita jotka on avohoidossa joten en yhtään ihmettelisi vaikka joku tollainen olisi sylkenyt ton päälle.Tolta pitäisi kysyä että ketä on sylkenyt päälle jolloin ehkä paljastuisi että joku känninen vanhempi akka tai joku avohoitopotilas on sen tehnyt.Voi olla myös joku toinen mamu joka noin on tehnyt.Itä-helsingissähän noi todennäköisesti asuu ja aurinkoisessa vuosaaressa.:D

10
Kylänraitti / Vs: Syyrian sisällissota/ISIS -ketju
« : 07.11.2017, 18:59:54 »
sivuaa varmaan tätä aihetta lähiten:

Ballistic missile intercepted near Riyadh - Saudi state media

http://news.sky.com/story/ballistic-missile-intercepted-near-riyadh-saudi-state-media-11113802
http://www.bbc.com/news/world-middle-east-41872995

Saudi-Arabian pääkaupungin lähellä on ammuttu alas ilmeisesti Yemenistä ammuttu "ballistinen ohjus".
Matkaa olisi uutisten mukaan ollut noin 500km.

en tiennytkään, että Yemenin porukoilla on tällaisiakin vehkeitä:
https://en.wikipedia.org/wiki/Ballistic_missile
https://fi.wikipedia.org/wiki/Ballistinen_ohjus
https://en.wikipedia.org/wiki/Volcano_H-2

11
Lainaus
Toisen omituisen kysymyksen Härkönen kuuli itse, kun häntä töihin kyydinnyt taksikuski oli udellut, mikä Härkösen kotiosoite on.
Kevyttä vainoharhaa ilmassa. Ja omien sanojensa mukaan kaupungilla Härköstä seurataan lyhyitä matkoja? Yksi varteenotettava vaihtoehto on, että Härkönen kuvittelee olevansa merkittävämpi hahmo kuin mitä todellisuudessa onkaan...
Kyllähän toi että taksikuski kyselee kotiosoitetta jos on töihin menossa kuullostaa vähän oudolta.Tosin kyllä sekin jos joku väittää että sitä seurataan lyhyitä matkoja kaupungilla(ilmeisesti vielä eri ihmiset?) ja sitä vielä kuvataan(taaskin eri ihmiset?) omien sanojen mukaan kuullostaa vähän oudolta. :P

12
Tehdään tutkinta jonka lopputulos on ettei mitään rikosta ole tapahtunut?.Noihan vain yrittää manipuloida porukkaa näillä jutuilla eli tekevät täysin turhia rikosilmoituksia porukasta joilla on niiden mielestä vääriä mielipiteitä ja yrittävät saada suuri yleisö uskomaan että ne on tehneet jonkun kauhean rikoksen vaikka poliisi tutkittuaan asiaa päätyy siihen normaaliin lopputulokseen ettei rikosta ole tapahtunut.Jos ja kun noi alkaa noita spammaamaan poliisille niin oikein toivon että joku pistää noille syytteet vääristä ilmiannoista tai jostain poliisin toimen haittamisesta tms.:)

13
^ Alahärmässäkin nuo matut tuodaan ruotsinkielisestä Vöyrin naapurikunnasta suomenkieliseen yläkouluun. Joka aamu. Taksipirssillä. Kymmenien kilometrien päästä.

Vöyrissä on toki ruotsinkielinen koulukin, mutta jostain syystä arabimatut rahdataan naapurikuntaan.

Vöyrin kouluissahan on ylevät tavoitteet:
Lainaus
Vuosiluokkien 7-9 suomenkieliset oppilaat ja suomenkieliset lukio-opiskelijat hankkivat koulutuksen suomenkielisten naapurikuntien kouluissa.

Panostamme paljon koulujen väliseen yhteistyöhön.

Koulut toimivat monikulttuurisesti ja edistävät maahanmuuttajaoppilaiden integroitumista kuntaan.

Perusopetuksessa on oppilaita kaikkiaan runsaat 500, lukio-opiskelijoita on noin 170.
https://www.vora.fi/paivahoito-ja-koulutus/koulutus
Tuolta tulee myös ne suomenkieliset samaan kouluun ja oman kunnan koulu on pelkästään ruotsalaisile?.Rantaruotsalaiset haluaa ettei oma jälkipolvi opi vahingossakaan suomea.:)

14
vihreät/kd yms halusi lahjusrahoja panimoteollisuudelta ja kun ne kieltäyty niin tekivät noin?.

15
–Jos joku tekee terroriteon ja hänet tuomitaan vankilaan, jonain päivänä hän vapautuu, jolloin on huolehdittava siitä, että hänestä tulee yhteiskuntakelpoinen.

Pitää olla aikamoinen idiootti, jos kuvittelee, että Isis-terroristista tulisi koskaan "yhteiskuntakelpoinen".
Äijät yrittää tappaa pommeilla tai muilla välineillä siivilejä ja poliiseja/sotilaita ja tämä tyyppi on huolissaan tollaisesta.Pitää ilmeisesti antaa toinen mahdollisuus yrittää tappaa lisää niitä siviilejä/poliiseja/sotilaita. ;D

16
Lainaus
Valtiovarainministeri Petteri Orpo (kok.) ja hänen perheensä ovat joutuneet valemedian jutuista alkaneen pitkäaikaisen kiusanteon ja uhkailun kohteeksi.

Sosiaalisessa mediassa ja nettipalstoilla levitetään valheellisia kirjoituksia, että Orpon juristina työskentelevän vaimon toimisto hyötyisi taloudellisesti hallituksen turvapaikkapolitiikasta.

Orpo nostaa asian esiin tänään facebook-sivuillaan kirjoituksessa, joka on otsikoitu "Nyt riittää".

– Vaimoni ei ole, eikä hänen toimistonsa ole, ajanut yhdenkään kansainvälistä suojelua hakeneen ihmisen asiaa. Ei yhdenkään. Eikä toimistoon ole tullut niistä euroakaan, Orpo kirjoittaa.

Orpo tuo asian poikkeuksellisesti julkisuuteen, koska valemedian toiminta on johtanut hänen perheensä uhkailuun.
https://www.mtv.fi/uutiset/kotimaa/artikkeli/orpo-valemedian-kiusanteon-kohteena-ministerin-perhetta-uhkailtu-nyt-tama-riittaa/6578118#gs.GQJSrtA
Damage controllia?
klikkihuorausta mtv3:lta?.Noi uhkailut on tainnut olla jotain että saat turpaasi jos näen sut jossain juttuja facebookissa.Yleensä porukka pelkää kun on tehnyt jotain jonka takia ne tietää että voi käydä jotain jos asia pääsee julkisuuteen?.

17
trumpin mollaaminen vähenty heti kun lehtineekerit pääsi valkoiseen taloon "isojen poikien" seuraan.Viimeksi noi taisi käydä tuolla koiviston aikaan?.:D

18
Paja / Vs: Mielenilmaus terrorismia vastaan Hki 26.8.2017
« : 27.08.2017, 00:59:09 »
Miksi mennä marssimaan koska se ei auta yhtään mitään?.

19
^puukotti kaksi naista kuoliaaksi minuuteissa, haavoitti useita muita, selvästi naisia kohteekseen valikoiden, mutta ei ole lainkaan naisvihamielinen??

No v1ttu antakaa sille nyt joku hymypoikapatsas sitten ja laskekaa vapaaksi, saatanan rasistit!  :facepalm:

Kauankohan menee, ennen kuin joku hoitohenkilökunnasta on kihloissa ja paksuna tälle uudelle kansallissankarillemme, ja on salakuljettanut sille nappisilmälle sairaalaan puukon ja rautasahan?  :facepalm:

Aika häpeilemätöntä valkopesua ja uhrien vähättelyä taas, MTV. Hävettääkö edes yhtään? (Retorinen kysymys).

Ja mitä helvettiä vankisairaalan henkilökunta menee edes kommentoimaan mitään asiakkaistaan medialle??  :facepalm:

E:kolme viimeistä kappaletta lisätty
Siellä on on taas joku psykologi vetänyt omia päätelmiään että äijä on naisvihamielinen kun äijä valikoinut uhreiksi naisia koska ne ei pistä vastaan ja on fyysisesti heikompia eli helpompia uhreja(toihan on vähän propagandaa eli näytetään miehille ettei ne pysty suojelmaan naisiaan ulkona yms) ja/tai siellä ei ole kävellyt vastaan kuin naisia.

20
Oikeasti Helsingin poliisin pitäisi palkata Keijo Kaarisade palvelukseen. Voisi soveltua vihapuhepoliisin johtoon?


https://twitter.com/vihapuhepoliisi?lang=fi

Vihapuhepoliisi olikin niin uskottava, että pääsi mukaan Iltalehden uutiseen Finlaysonista alimmalla twiitillä.
Jos olisin poliisi niin tutkisin tota virkavallan anastamisena koska käyttää tollaista nimeä eli antaa ymmärtää olevansa poliisi.Hyvin helposti joku voi erehtyä luulemaan että toi on joku fobba tms.

21
Emmasta ihanaa, koska Emma ei ole tuolla töissä.

Minä olen päiväkodissa töissä, ja minusta, kuten koko työporukasta, on aivan hurjan ihanaa, kun lapsista vain pienellä osalla on äidinkielenä ei-suomi, eli somali. Eivät ole tuulesta temmattuja ne kirjoittelut kansojen eroista älykkyyden suhteen.

Sille on pätevä syy, että sukurutsa on poistunut käytöstä täällä Suomessa. Ja siitä on ollut myös hyvin selvä positiivinen seuraus.
Onko sukurutsaus sitten joskus ollut täällä "käytössä"?.Itse epäilisin että ennen aikaan sen p*llun perässä on matkattu pitkiäkin matkoja.. :D

/offtopic
Noilla on ilmeisesti serkusavioliitot olleet yleisiä vuosisatoja joka on sitten johtanut erinäisiin ilmiöihin,sukurutsausta toi ei ole suomen lain mukaan.Jotkut faaraot ja ilmeisesti muutkin afrikan "johtajat" tosin on tehneet lapsia keskenään että "kuninkaallinen veri" pysyy suvussa mutta toi ei kai ole ollut käytäntö vuosisatoihin/vuosituhansiin.

22
Palautetaan vuosi sitten tehty juttu mieleen.

Lainaus
Edward Snowdenilta vakava varoitus Suomelle: Olette säätämässä turhan ja kalliin lain

Aivan haastattelun aluksi Snowden otti kantaa Suomessa kuumana perunana pyörivään tiedustelulakiin. Alkuperäisen ehdotuksen mukaan laki on tarkoitettu valvomaan ”rajat ylittävää internetliikennettä”. Snowdenin mielestä sellaisen järjestelmän rakentaminen on askel kohti sisäisen liikenteen valvontaa, teknisesti loikka on helppo. Vaikka alkuperäinen tarkoitus lailla olisikin hyvä, johtaa se todennäköisesti vain hyödyttömään ja kalliiseen valvontaorganisaatioon.

Snowden vertasi Suomen valtion budjettia amerikkalaisten epäonnistumiseen omien kansalaistensa urkinnassa. NSA:n vuosibudjetti on 10 miljardia vuodessa, koko siviilitiedustelun budjetti on 53 miljardia ja sotilastiedustelu mukaan luettuna kaikki tiedustelu vuodessa maksaa Yhdysvalloille vuosittain 75 miljardia dollaria.

Vaikka urkintaa on suoritettu 10 vuotta näillä jättibudjeteilla, tutkimusten mukaan edes yksittäistä terrori-iskua ei ole saatu estettyä.  Jos USA epäonnistui näin valtaisilla panostuksilla, Snowden ei usko, että Suomikaan saisi ketään kiinni omilla valvontajärjestelmillään.
...
http://www.tivi.fi/Kaikki_uutiset/edward-snowdenilta-vakava-varoitus-suomelle-olette-saatamassa-turhan-ja-kalliin-lain-6545332

Luultavasti tiedustelulain tarkoitus ei olekkaan estää terroristien aikeita, vaan antaa laajemmat valtuudet viranomaisille mm. urkintaan kansalaisia kohtaan. Tietysti sitä perustellaan "terrorismin torjunnalla". Vihapuhepoliisi on yksi esimerkki tuosta. Mahdollisesti lain nojalla yritetään valvoa Venäjälle päin menevää liikennettä, mutta ykköskohteena ovat samat kansalaiset kuin vihapuhepoliisilla.
Voi tota käyttää kansalaisiakin kohtaa mutta suurin syy taitaa olla juuri signaalitiedustelu eli nettiä voidaan valvoa yms.Se että porukka tietää suomalaisten pystyvän ja tekevän tota vaikuttaa niiden käyttäytymiseen ja vaihtavat tapoja tehdä asioita joka sitten voi aiheuttaa sitä että jäävät helpommin kiinni yms.On muuten pikkasen eri asia yrittää valvoa ja kuunnella jotain usa:n viestiliikennettä(ja muita) kuin valvoa ja kuunnella suomen viestiliikennettä joten noiden vertaaminen keskenään on vähän typerää kun volyymi on pikkasen isompi jenkkien kohdalla.Yhdessä kaupungissa on enemmän porukkaa kuin suomessa yhteensä.:D :D

23
Teemu Sinkkonen vaihtoi nimensä Teemu Tammikoksi. En tiedä syytä.
Juha Sipilä saisi vaihtaa nimensä Juha Quislingiksi
Juha af grann taitaisi olla parempi nimi,harmi vaan että se on jo käytössä.

24
4-5 vuotta istumista ja lopussa lomat pyörii

Siinä voi mennä sitten naimisiin jonkun RHC-klooniämmän kanssa ja pyöräyttää ruskean lahjan Suomelle

Linnasta ulos erilaisten hyysäystoimien piiriin, oleskelulupa perhesiteen ym. perusteella ja ilmainen elatus loppuiäksi
Taitaa muuten mennä niin että se poika/tyttö on aikuinen jonka äidin se tappoi kun se pääsee pois linnasta.. :D

25
Lainaus
  Turkulainen Petsi näki puukkomiehen lyyhistyvän katuun – ammuttu epäilty vain hymyili ja tuijotti eteensä tyhjin silmin
http://www.is.fi/kotimaa/art-2000005332159.html

Eli puukkomies oli satavarmasti mömmöissä.

...siinä saattaa itse kullakin olla aika tyhjä katse jos pallit on juuri ammuttu taivaan tuuliin.
Jos itsellä olisi suunnitelmissa joku tollainen tempaus niin kyllä itselleni tulisi mieleen ottaa aineita jotka poistaa kivun yms eli voisi jatkaa vaikka olisi saanut jotain osumaa.ottaakos noi itsemurhapommittajat yms jotain aineita ennen iskua?.

26
Puukkohyökkääjää on täysin mahdotonta estää. Jos tämä jää ns. yksittäistapaukseksi, niin tilanne ei ole ihan niin paha. Jos tekijäksi paljastuu laiton turvapaikanhakija ja alkaa tulemaan useampia tekijöitä, niin tilanne on moninverroin pahempi.

matujen poislähtösuunnitelman vaihe A : tapetaan, aiheutetaan vahinkoa, tehdään kaikkea paskaa ennen maasta poistumista

enpä yllättyisi jos tulee lisää lähipäivinä

nyt vaan sitten yle kaivamaan se rohkea matu etusivulle joka ainakin aikoi estää sattumuksen kun oli melkein paikalla...
Toi mamu nostetaan jalustalle ja vaaditaan että saa turvapaikan tietenkin.. :D

27
Lainaus
– Heille hän ei tehnyt mitään. Poliisiauto oli kääntynyt ja tullut vauhdilla takaisin. Samaan aikaan jätkä puukotti raukkamaisesti valkoasuista naista takaapäin ensin selkään. Kun hän kääntyi mies iski muutaman kerran kaulan ja rinnan alueelle, hän kuvailee.

Liikenne alkoi tässä vaiheessa olla Turussa aivan sekaisin. Pian poliisiauton takaa kuului laukaus.

– Samaan aikaan juoksi nuorta sakkia pesäpallomailat käsissä. He olivat todennäköisesti tämän kaverin perässä.
Mistä nämä pesäpallomailat ovat tulleet? Jotain tässä on oltava taustalla, jos kerran pesismailojakin on mukana.
Normi perjantai eli tarvittavat välineet on mukana jos niitä sattuisi tarvitsemaan?. :)

29
Jos ei mikään muu rikastu niin ehkä se on sitten sanavarasto.

"Vaikuttaa jonkinlaiselta kertapäästöltä"

 :facepalm:

No, kai tuota voi alkaa käyttämään kun päästää tuhnun hississä?
äijät vetäneet tuolla yhteispierun tms.. :D

30
Ehkäpä poliisit vaan ilmoittavat näistä kivityksistä nykyään herkemmin. Kiviä on lennellyt jo kivikaudesta alkaen, joten ilmiö ei ole mitenkään uusi. Pitkällä tarkastelulla kivitysten määrä on pikemminkin laskenut ja tämä tapaus on vain pieni piikki tilastoissa, joten ei syytä huoleen.
Ainahan nuoriso on poliisia vastustanut enemmän tai vähemmän koska sakottavat/kaatavat kaljat maahan/vievät kilvet autoista/mopoista ja on aina ollut ajamassa porukka pois jostain yms.

Sivuja: [1] 2 3 ... 102