Näytä kirjoitukset

Tässä osiossa voit tarkastella kaikkia tämän jäsenen viestejä. Huomaa, että näet viestit vain niiltä alueilta, joihin sinulla on pääsy.


Viestit - Melbac

Sivuja: [1] 2 3 ... 102
1
Kyllähän se näitä hermanneja kismittää vieläkin kun oma puoli hävisi punakapinan. Hyvä että nämä paljastavat välillä rehellisestikin mielipiteensä asioista eivätkä syötä sitä samaa sontaa kuin yleensä...
Hauskinta tossa on se että jos punaiset olisi voittaneet niin niiden isoisät/isät/isoäidit/äidit olisi todennäköisesti tapettu/karkoitettu puhdistuksissa ja niitä ei olisi tai ne ei olisi nykyisissä asemissa. ;D

2
Kyllähän ne näyttivät sen juhlan suorana yle areenassa eli ei ne nyt ihan olleet unohtaneet asiaa.Joku pikku uutinen tosta olisi kai kannattanut tehdä uutisiin.Aika hyvinhän yle on tehnyt omasta mielestä juttuja jääkäreistä ja kaikki jotka on olleet hereillä siellä koulun historian tunneilla pitäisi tietää että mikä merkitys niillä on ollut suomen itsenäisyyden kannalta?.

/offtopic
Jääkäriliikkeenhän voisi katsoa muuten olevan sen aikaista valtion vastaista toimintaa,valkoiset vain sattuivat voittamaan sen sisällisodan jonka jälkeen hommasta tulikin sitten "laillista".:)

3
Irak on rauhoittunut ja ansaitsee suuret tulot öljyntuotannosta. Edellytykset jälleenrakentamiseen ovat erittäin hyvät. En usko tuon "asiantuntija" al-Mainin maalailuja. Toivon, että sotaväsymys on iskenyt Irakin kiihkoilijoihin.

Toki Irakista tulee Suomeen lisää laittomia siirtolaisia hyvän työpaikan toivossa, jos Juha Sipilä ja hallitus jatkavat heidän houkutteluaan katteettomilla lupauksilla. Tässähän ei missään vaiheessa viime vuosina ole ollut kysymys pakolaisista tai sotaa pakenevista, vaan Suomen hallitus on houkutellut maahan laittomia siirtolaisia aktiivisesti.
Epäilisin että niillä on myös suuret velat sotimisesta ja kaikki infra on rikki siitä vuosia jatkuneesta sotimisesta eli ei asia noin yksinkertainen ole.Nehän juuri pyysi jotain 60-80b? jälleenrakentamiseen?.Itse kyllä vähän ihmettelen tota jatkuvaa sotimista kun taas euroopassa tultiin päästiin aika nopeasti yhteisymmärrykseen toisen maailmansodan jälkeen vaikka ei kauheasti toisista pidettykkään.Noi imeisesti tarvitsisi jonkun yhteisen vihollisen tyyliin kommunismi.

4
http://www.iltalehti.fi/ulkomaat/201802142200744408_ul.shtml
Lainaus
Näkökulma: Patrian selitys ystäväni kuolemaan johtaneesta Uganda-reissusta ei ole uskottava

Miksi Patria antaisi heille tuntemattomalle liikemiehelle luvan esitellä puolitoista miljoonaa euroa maksavia panssariajoneuvoja Ugandan ja Mosambikin puolustusviranomaisille,...

Eniten kuitenkin ihmetyttää Patrian virallinen selitys, että yhtiöllä ei ole ollut mitään käsitystä mille matkalle suomalaisliikemies oli lähdössä. Ei siis mitään tietoa minne menossa ja miksi, mutta silti annetaan mukaan kirjallinen lupa esitellä ...

Kyllä minua esimerkiksi potentiaalisena karkkitehtailijana kiinnostaisi onko tikkariesitteitäni hakemaan tullut henkilö menossa mainostamaan tuotteitani esimerkiksi päiväkodin pihalle tai Suomen Pedofiilit ry:n kevätkokoukseen.

Juurikin noin. Toimitusjohtaja ja myyntijohtaja ulos. Mahdollisesti myös hallituksen paikat uusiksi.

Jos ei vasen käsi tiedä mitä oikea tekee ei ole oikea taho olemaan korkeassa asemassa suuryrityksessä. Jos vastuuministerit ovateri mieltä niin uusi naula heille arkkuun.

Kas pakanaa, iltalehden toimittaja on edesmenneen  korporaatiokommunistisen kokoomusedustajan kaveri. On huomannut itsekin jutun olevan aika  hämärän. Mutta ei niin hämärän että kävisi Lindenin kimppuun. Kokoomus näköjään sitouttaa enemmän kuin totuus.
Se että on saanu edustaa patriaa ei taida oikeasti liittyä tohon juttuun ollenkaan?.Totuus taitaa olla että se "kokoomuslainen ja kunnollinen suomalainen perheenisä" on ollut ugandassa huorissa ja vetänyt overit heti ekana iltana hotellissa?. :P

5
Neulanreiät on omaisten mukaan matkaa varten otetuista rokotuksista.

Oukkeii... minkähänlaisella neulalla ja mihin niitä rokotteita on tökitty. Jos ei ole voimassaolevia rokotuksia tuonne päin, niin niitä taidetaan ottaa hyvissä ajoin ennen matkaa, pienellä neulalla olkavarren lihakseen injektiona. Niistähän jää kyllä tajuttomat jäljet... kyynärtaipeisiin...

Ugandan poliisin tiedotuslinja on erikoinen, jos yksityiskohtaisia asioita vainajasta kerrotaan julkisuuteen kesken murhatutkinnan. Kannattaa suhtautua skeptisesti. Väärennettyihin matkustusasiakirjoihin uskon kaikista vähiten, koska matkassa oli kuitenkin YK:n tehtävissäkin oleva ministeri. Asian täytyy olla todella kiusallinen Patrialle ja Kokoomukselle, joten yhteisestä tiedotuslinjasta lienee sovittu ugandalaisten kanssa. Huijausnarratiivi saa käynnin näyttämään amatöörimaisemmalta kuin se luultavasti oli.
Se kutsu oli kai väärennetty eli tyyppiä on kusetettu ja saatu maahaan ja tarkoitus on ollut ryöstää se  tms?.Jos/kun tonne mennään niin eiköhän aika moni ota ihan mielellään tuttuja suomalaisia mukaan jos/kun jotain tapahtuu ja lindenillä on ilmeisesti ollut jotain muuta asiaa tonne.

6
Taas näitä tapauksia kun kunnollinen "perheenisä" löydetaan kuolleena hotellihuoneesta ja asiaan liittyy paikallinen nainen ja huumeita.:D

7
...ja ajan kuluessa britti sivistyi ja muuttui valkoihoiseksi.

Kysymys kuuluu: jos britit ovat geeniperimältään tummaihoisia, niin miksi eivät ole enää? Sivuseikka, kun tarina on niin hieno.
Valkoihoiset on kansanmurhanneet mustat britit menneisyydessä?.:D

8
Yhä useammin tulee sellainen fiilis että useimpien ministerien ministerikauden ykkösprioriteetti on nostaa henkilökohtaista imagoa EU-vallanpitäjien silmissä. Se tehdään överillä myötäilyllä johon yhdistyy aktiivinen kansallisen edun alaspriorisointi. Erityisesti kokoomuslaiset ovat keksineet tämän ministerinpestin päätarkoituksen. Jos ei muuten onnistu, saa jonkun apuavustajan paikan EU:sta tai varajohtajan viran sitä lähellä olevasta instituutiosta muutamaksi vuodeksi. Samalla tulot vähintään nelinkertaistuvat, ja sehän tässä lopulta onkin kaiken tavoite.

Tämä on se asia, jonka EU on mielestäni rikkonut suomalaisessa politiikasta kaikista rumimmin. Ministerien intressi ei ole enää edes puoliksi olla kansakunnan kannalta hyödyllisiä, koska he tietävät että kansakunnan ulkopuolelle mielistelemällä heillä on todellinen mahdollisuus päästä parempipalkkaisempiin ja pienivastuullisempiin palkkiovirkoihin jotka ovat kaiken muun lisäksi käytännössä edustuksellisen demokratian kouran ulottumattomissa. Oli niitä palkkiovirkoja ennenkin, mutta yleensä ne olivat Suomessa ja pelkästään aktiivinen kansallisen edun sabotointi ei niihin ollut se ykköspääsykeino.
Ei eu ole rikkonut mitään vaan kysehän on siitä että tonne on hakeutunut tollaisia tyyppejä ja suomalaiset on äänestäneet ne sinne?.

9
joku ministeriksi päätyvä tyyppi kääntyy islamiin niin saadaan se eka muslimi ministeri?.Samalla voisi tulla ekat mormoni,jehova,rastafari ja jedi ritari ministerit.lestahan meillä on jo.:D

10
Taitaa poliiseilla olla liikaa byrokratiaa?.Osa noista on kyllä sellaisia että niitä on ennenkin jätetty tutkimatta koska ei ole kauhean vakavia tapauksia.Mamujen kohdalla taitaa olla aika turhaa työtä koska vaikka saisivat tuomiobn niin ei ne sakkoja/korvauksia kuitenkaan maksa ja sama juttu näpistyksen/juoksukaljan hakemisessa jos kantiksen asiat on sillä tolalla että on ns piikkiä jo.Ihan oikeinhan toi on omasta mielestä tehnyt eli ei ole kuormittanut oikeutta ns "pikkujutuilla".

11
Jos verrataan tämänhetkistä tilannetta Länsi-Euroopassa ja entisessä itäblokissa, on hankala päätyä muuhun tulokseen kuin että Neuvostoliiton vaikutuspiiriin joutuminen oli lyhyellä tähtäimellä vitsaus ja syöpä, mutta pitkällä aikavälillä suuri onni ja siunaus.
Eikä ole,tuolla oli todella kusiset paikat kun nl romahti.

12
Eli porukan pitää hakea siihen samaan duuniin joka viikko vai onko tuolla erikseen sanottu että pitää hakea eri töihin?.Tulee kivat ajat työnantajille jotka ilmoittelee avoimia työpaikkoja.Vai onko ton tarkoitus pistää porukka sille työkyvyttömyys eläkkeelle mitä se yksi kansanedustaja kehoitti tekemään?.

13
Lainaus käyttäjältä: siviilitarkkailija
Lainaus
Ja kuten todettua, Hyysärillä ei ole minkäänlaista oikeutta itse arvoida sitä, mikä tieto on oikeasti ykkösen kamaa tai kakkosen <-> nelosen.

Tuo on sinun mielipiteesi, itse olen erimieltä.

Ei asiakirjojen suojaustaso ole mikään mielipideasia. Se mikä on luokiteltu rajoitetuksi on rajoitettua, vaikka miten paljon haluaisi ettei niin ole.

Nyt toimittelija on venyttänyt lehdistön julkaisuvapauden määritelmää vähän liiian pitkälle ja seuraus oli se, että isot miehet tulivat illalla kylään pyytämättä.

Journalistin ohjeet ja alan lainsäädäntö

Lainaus
Lehdistö voi saada tietoonsa myös salassa pidettävää tai luvanvaraisesti julkaistavaa aineistoa, mutta julkisuuslainsäädäntö ei sido sen käsiä eikä estä sitä julkaisemasta tietojaan, ellei ole kyse esimerkiksi yksityisyyden piiriin tai valtakunnan turvallisuuteen liittyvistä kysymyksistä.
Joops,päätoimittajan mielestä olisi pitänyt perustella paremmin että miksi noiden tietoja olisi saanut julkaista.Ilmeisesti se ihan oikeasti luulee että ne paremmat perustelut olisi muka antanut oikeuden julkaista tietoja noista. :facepalm: :D

14
https://www.is.fi/kotimaa/art-2000005492205.html

Uutena todisteena hovioikeudessa tuli esille Valviran viime toukokuussa antama lausunto. Valvira tutki tapausta sen arvioimiseksi, oliko hoitohenkilökunnan toiminnassa jotain moitittavaa.

Koska hoitovirheitä ei löytynyt, Valviran raportti jäi poliisin pöytälaatikkoon. Pahoinpitelyjutun syyttäjä ja Torniaisen puolustus saivat sen käyttöönsä vasta viime viikolla, kun jälkimmäinen oli kuullut siitä ja alkanut kysellä lausunnon perään.

– Valviran lausunnon mukaan uhrin verestä löytyneillä päihdeaineilla on todennäköisesti ollut vaikutusta kuolemaan, Torniaisen asianajaja Hannu Tuomainen totesi loppulausunnossaan.

Uhri oli saanut aivovamman potkusta ja kaatumisesta. Hän oli käyttänyt todistajan kuullun ystävän mukaan useita eri huumeita hoitoaikanaan ja lähtenyt sairaalasta vastoin lääkärin suositusta.

– Hänellä oli kuusi vuorokautta ennen kuolemaa aivoverenvuotoa ja vakava aivoruhje. Valviran mukaan pienikin määrä rauhoittavia aineita on voinut aiheuttaa peruuttamatonta vahinkoa, Tuomainen sanoi.

Hänen mukaansa ne pahensivat aivojen turvotusta palautumattomaksi kohtalokkain seurauksin.

Syyttäjät vetoavat muun muassa kuolinsyyn tutkineen oikeuslääkärin lausuntoon. Sen mukaan kuolema johtui pelkästään potkusta saaduista vammoista, päihdeaineilla ei ollut osuutta kuolemaan.

Tuomainen huomautti vastaan, että oikeuslääkäri otti kantaa vain fyysisiin vammoihin. Valvira sen sijaan tarkasteli myös hoidon osuutta tapahtumiin eli sitä, miten kuolemaan johtaneet vammat olivat kehittyneet.

Valviran ja oikeuslääkärin lausunnot ovat asiakirjoina salaisia, koska ne käsittelevät uhrin terveystietoja. Hovioikeus kuitenkin salli niiden sisältöön viittaamisen loppulausunnoissa.

Ihan kiva "unohdus".

15
Voi v, varusmiehiä pelottaa kulkea univormussa ja tulee paha mieli kun kuittaillaan :P Jos ei kestä omien, jo siviiliin päässeitten aamukampanaljailua tai piccolona olon kririsointia, niin miten kestää ryssän luodit? Ja näitten varaan on laitettu Suomen puolustus :(

Ehkä olen sittenkin ollut väärässä ja Suomen puolustus pitäisi ulkoistaa Natolle. Saataisiin Oikeat Miehet Usasta, Saksasta, Turkista, Kreikasta jne linjaan kun tilanne iskee päälle.
Toi mielipide mikä mediassa on taitaa olla vemppatk:n mielipide eikä niiden varusmiesten?.Noiden piti keksiä jotain tekosyitä että porukka saa mennä siviliivaatteissa kasssulta kotiin lomilla?.:)

/offtopic
Ainakin täällä helsingissä voi tulla vastaan jotain ongelmia jos tulet himaan lomapuvussa illalla ja vastaan tulee jotain "pakolaisia" jostain vastaanottokeskuksesta.Yleensä noita on ainakin se >3kpl.

16
Sdp,vasemmisto ja vihreät tietää ettei niitä äänestetä ensi vaaleissa joten pyrkivät nyt tekemään mahdollisimman haitallisia päätöksiä että kaupungin kulut nousevat joilloin ne voi valittaa niistä leikkausksista ensi vaalikaudella oppositiosta?.

17
Toimittelijat jauhaa taas kerran kakkaa.

Pelkästään kilon amfetamiini-kakku on varsin iso rikos. Veikkaan että tuossa on mennyt miedot ja vahvat huumeainemäärät sekaisin. Mutta tarinan opetus
Tekijät on niin järjestäytyneitä ja isoja, ettå pyörittävät etnomarkettia pelkkänä kulissina. Hyvin on arabi-somalit oppineet huumekaupan. Mistä vetoa niin ovat erityisten tukien ja ehkä jopa te-tukien saajia. Voivat olla esimerkiksi isis-daesh järjestön tai muun organisaation bulvaaneja. Sodat maksaa rahaa ja huumekaupalla rahoitetaan monta sotaa.

Olosi kannattanut pysyä pois huumekaupasta ja keskittyä sosiaalitukiennhuijaamiaeen. Tukihuijauksella käteenjäävä rahamäärä olisi yhtä iso kuin monella huumekauppiaalla ja rangaistus murto-osa tästä. Liekö ahneus iskenyt.
Äijät tulee afganistanista "pakolaisina" ja porukka ihmettelee että huumeiden tarjonta ja tollaiset paikat yleistyy.:D :D

18
Jutussa esiintyi taas tuo kuuluisa sylkeminen. Minun bullshit-tutka värähtää heti kun muslimi kertoo, että heidän päälleen syljeksitään. Se ei ole oikein suomalainen tapa osoittaa halveksuntaa mutta kuuluu kyllä siihen kulttuuriin missä kengällä viskaaminen tai koiraksi haukkuminen on verinen loukkaus.
Itä-helsingissä on aika paljon porukkaa nykyään jotka on ilmeisesti mielenterveyspotilaita jotka on avohoidossa joten en yhtään ihmettelisi vaikka joku tollainen olisi sylkenyt ton päälle.Tolta pitäisi kysyä että ketä on sylkenyt päälle jolloin ehkä paljastuisi että joku känninen vanhempi akka tai joku avohoitopotilas on sen tehnyt.Voi olla myös joku toinen mamu joka noin on tehnyt.Itä-helsingissähän noi todennäköisesti asuu ja aurinkoisessa vuosaaressa.:D

19
Kylänraitti / Vs: Syyrian sisällissota/ISIS -ketju
« : 07.11.2017, 18:59:54 »
sivuaa varmaan tätä aihetta lähiten:

Ballistic missile intercepted near Riyadh - Saudi state media

http://news.sky.com/story/ballistic-missile-intercepted-near-riyadh-saudi-state-media-11113802
http://www.bbc.com/news/world-middle-east-41872995

Saudi-Arabian pääkaupungin lähellä on ammuttu alas ilmeisesti Yemenistä ammuttu "ballistinen ohjus".
Matkaa olisi uutisten mukaan ollut noin 500km.

en tiennytkään, että Yemenin porukoilla on tällaisiakin vehkeitä:
https://en.wikipedia.org/wiki/Ballistic_missile
https://fi.wikipedia.org/wiki/Ballistinen_ohjus
https://en.wikipedia.org/wiki/Volcano_H-2

20
Lainaus
Toisen omituisen kysymyksen Härkönen kuuli itse, kun häntä töihin kyydinnyt taksikuski oli udellut, mikä Härkösen kotiosoite on.
Kevyttä vainoharhaa ilmassa. Ja omien sanojensa mukaan kaupungilla Härköstä seurataan lyhyitä matkoja? Yksi varteenotettava vaihtoehto on, että Härkönen kuvittelee olevansa merkittävämpi hahmo kuin mitä todellisuudessa onkaan...
Kyllähän toi että taksikuski kyselee kotiosoitetta jos on töihin menossa kuullostaa vähän oudolta.Tosin kyllä sekin jos joku väittää että sitä seurataan lyhyitä matkoja kaupungilla(ilmeisesti vielä eri ihmiset?) ja sitä vielä kuvataan(taaskin eri ihmiset?) omien sanojen mukaan kuullostaa vähän oudolta. :P

21
Tehdään tutkinta jonka lopputulos on ettei mitään rikosta ole tapahtunut?.Noihan vain yrittää manipuloida porukkaa näillä jutuilla eli tekevät täysin turhia rikosilmoituksia porukasta joilla on niiden mielestä vääriä mielipiteitä ja yrittävät saada suuri yleisö uskomaan että ne on tehneet jonkun kauhean rikoksen vaikka poliisi tutkittuaan asiaa päätyy siihen normaaliin lopputulokseen ettei rikosta ole tapahtunut.Jos ja kun noi alkaa noita spammaamaan poliisille niin oikein toivon että joku pistää noille syytteet vääristä ilmiannoista tai jostain poliisin toimen haittamisesta tms.:)

22
^ Alahärmässäkin nuo matut tuodaan ruotsinkielisestä Vöyrin naapurikunnasta suomenkieliseen yläkouluun. Joka aamu. Taksipirssillä. Kymmenien kilometrien päästä.

Vöyrissä on toki ruotsinkielinen koulukin, mutta jostain syystä arabimatut rahdataan naapurikuntaan.

Vöyrin kouluissahan on ylevät tavoitteet:
Lainaus
Vuosiluokkien 7-9 suomenkieliset oppilaat ja suomenkieliset lukio-opiskelijat hankkivat koulutuksen suomenkielisten naapurikuntien kouluissa.

Panostamme paljon koulujen väliseen yhteistyöhön.

Koulut toimivat monikulttuurisesti ja edistävät maahanmuuttajaoppilaiden integroitumista kuntaan.

Perusopetuksessa on oppilaita kaikkiaan runsaat 500, lukio-opiskelijoita on noin 170.
https://www.vora.fi/paivahoito-ja-koulutus/koulutus
Tuolta tulee myös ne suomenkieliset samaan kouluun ja oman kunnan koulu on pelkästään ruotsalaisile?.Rantaruotsalaiset haluaa ettei oma jälkipolvi opi vahingossakaan suomea.:)

23
vihreät/kd yms halusi lahjusrahoja panimoteollisuudelta ja kun ne kieltäyty niin tekivät noin?.

24
–Jos joku tekee terroriteon ja hänet tuomitaan vankilaan, jonain päivänä hän vapautuu, jolloin on huolehdittava siitä, että hänestä tulee yhteiskuntakelpoinen.

Pitää olla aikamoinen idiootti, jos kuvittelee, että Isis-terroristista tulisi koskaan "yhteiskuntakelpoinen".
Äijät yrittää tappaa pommeilla tai muilla välineillä siivilejä ja poliiseja/sotilaita ja tämä tyyppi on huolissaan tollaisesta.Pitää ilmeisesti antaa toinen mahdollisuus yrittää tappaa lisää niitä siviilejä/poliiseja/sotilaita. ;D

25
Lainaus
Valtiovarainministeri Petteri Orpo (kok.) ja hänen perheensä ovat joutuneet valemedian jutuista alkaneen pitkäaikaisen kiusanteon ja uhkailun kohteeksi.

Sosiaalisessa mediassa ja nettipalstoilla levitetään valheellisia kirjoituksia, että Orpon juristina työskentelevän vaimon toimisto hyötyisi taloudellisesti hallituksen turvapaikkapolitiikasta.

Orpo nostaa asian esiin tänään facebook-sivuillaan kirjoituksessa, joka on otsikoitu "Nyt riittää".

– Vaimoni ei ole, eikä hänen toimistonsa ole, ajanut yhdenkään kansainvälistä suojelua hakeneen ihmisen asiaa. Ei yhdenkään. Eikä toimistoon ole tullut niistä euroakaan, Orpo kirjoittaa.

Orpo tuo asian poikkeuksellisesti julkisuuteen, koska valemedian toiminta on johtanut hänen perheensä uhkailuun.
https://www.mtv.fi/uutiset/kotimaa/artikkeli/orpo-valemedian-kiusanteon-kohteena-ministerin-perhetta-uhkailtu-nyt-tama-riittaa/6578118#gs.GQJSrtA
Damage controllia?
klikkihuorausta mtv3:lta?.Noi uhkailut on tainnut olla jotain että saat turpaasi jos näen sut jossain juttuja facebookissa.Yleensä porukka pelkää kun on tehnyt jotain jonka takia ne tietää että voi käydä jotain jos asia pääsee julkisuuteen?.

26
trumpin mollaaminen vähenty heti kun lehtineekerit pääsi valkoiseen taloon "isojen poikien" seuraan.Viimeksi noi taisi käydä tuolla koiviston aikaan?.:D

27
Paja / Vs: Mielenilmaus terrorismia vastaan Hki 26.8.2017
« : 27.08.2017, 00:59:09 »
Miksi mennä marssimaan koska se ei auta yhtään mitään?.

28
^puukotti kaksi naista kuoliaaksi minuuteissa, haavoitti useita muita, selvästi naisia kohteekseen valikoiden, mutta ei ole lainkaan naisvihamielinen??

No v1ttu antakaa sille nyt joku hymypoikapatsas sitten ja laskekaa vapaaksi, saatanan rasistit!  :facepalm:

Kauankohan menee, ennen kuin joku hoitohenkilökunnasta on kihloissa ja paksuna tälle uudelle kansallissankarillemme, ja on salakuljettanut sille nappisilmälle sairaalaan puukon ja rautasahan?  :facepalm:

Aika häpeilemätöntä valkopesua ja uhrien vähättelyä taas, MTV. Hävettääkö edes yhtään? (Retorinen kysymys).

Ja mitä helvettiä vankisairaalan henkilökunta menee edes kommentoimaan mitään asiakkaistaan medialle??  :facepalm:

E:kolme viimeistä kappaletta lisätty
Siellä on on taas joku psykologi vetänyt omia päätelmiään että äijä on naisvihamielinen kun äijä valikoinut uhreiksi naisia koska ne ei pistä vastaan ja on fyysisesti heikompia eli helpompia uhreja(toihan on vähän propagandaa eli näytetään miehille ettei ne pysty suojelmaan naisiaan ulkona yms) ja/tai siellä ei ole kävellyt vastaan kuin naisia.

29
Oikeasti Helsingin poliisin pitäisi palkata Keijo Kaarisade palvelukseen. Voisi soveltua vihapuhepoliisin johtoon?


https://twitter.com/vihapuhepoliisi?lang=fi

Vihapuhepoliisi olikin niin uskottava, että pääsi mukaan Iltalehden uutiseen Finlaysonista alimmalla twiitillä.
Jos olisin poliisi niin tutkisin tota virkavallan anastamisena koska käyttää tollaista nimeä eli antaa ymmärtää olevansa poliisi.Hyvin helposti joku voi erehtyä luulemaan että toi on joku fobba tms.

30
Emmasta ihanaa, koska Emma ei ole tuolla töissä.

Minä olen päiväkodissa töissä, ja minusta, kuten koko työporukasta, on aivan hurjan ihanaa, kun lapsista vain pienellä osalla on äidinkielenä ei-suomi, eli somali. Eivät ole tuulesta temmattuja ne kirjoittelut kansojen eroista älykkyyden suhteen.

Sille on pätevä syy, että sukurutsa on poistunut käytöstä täällä Suomessa. Ja siitä on ollut myös hyvin selvä positiivinen seuraus.
Onko sukurutsaus sitten joskus ollut täällä "käytössä"?.Itse epäilisin että ennen aikaan sen p*llun perässä on matkattu pitkiäkin matkoja.. :D

/offtopic
Noilla on ilmeisesti serkusavioliitot olleet yleisiä vuosisatoja joka on sitten johtanut erinäisiin ilmiöihin,sukurutsausta toi ei ole suomen lain mukaan.Jotkut faaraot ja ilmeisesti muutkin afrikan "johtajat" tosin on tehneet lapsia keskenään että "kuninkaallinen veri" pysyy suvussa mutta toi ei kai ole ollut käytäntö vuosisatoihin/vuosituhansiin.

Sivuja: [1] 2 3 ... 102