Kirjoittaja Aihe: RHC vapaaehtoiset alkavat väsyä tilanteeseen  (Luettu 3447019 kertaa)

TapsaT

 • Jäsen^^
 • **
 • Viestejä: 407
 • Liked: 1838
Vs: RHC vapaaehtoiset alkavat väsyä tilanteeseen
« Vastaus #13860 : 08.06.2018, 09:33:06 »
Ja oikaisuahan tästä on turha valtamedialta odottaa... vaikenevat tästä tyypistä kaikilla kolmella kielellä. Tämäkin jää sitten historiaan "epäoikeudenmukaisena" karkoituksena.

Alapo

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 2 866
 • Liked: 1790
Vs: RHC vapaaehtoiset alkavat väsyä tilanteeseen
« Vastaus #13861 : 08.06.2018, 10:22:07 »
Ja oikaisuahan tästä on turha valtamedialta odottaa... vaikenevat tästä tyypistä kaikilla kolmella kielellä. Tämäkin jää sitten historiaan "epäoikeudenmukaisena" karkoituksena.

Tietenkin. Miksi kertoa totuus karkoitusten syistä, vaan parempi että ihmiset saavat sen illuusion että täältä karkoitetaan syyttä. Kun se totuus alkaa olla vaikea paikka, kun silloin paljastuisi että täällä on aivan liikaa ihmisiä, joiden nimeä ei tiedetä ja rikostausta on aivan liian suuri.

M.K

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 1 116
 • Liked: 1109
Vs: RHC vapaaehtoiset alkavat väsyä tilanteeseen
« Vastaus #13862 : 08.06.2018, 13:40:18 »
Tajukangas on kirjoittanut tästä Mäntymaan tekeleestä aika hyvä analyysin.

https://pt-media.org/2018/06/08/ylen-eero-mantymaa-keksii-taas-tuhannen-ja-yhden-yon-satuja/

Mäntymaan juttua on sittemmin muokattu ja niistä on merkinnät lopussa.

https://yle.fi/uutiset/3-10241738

Luin jutun ennen muokkauksia ja korjauksia lähes heti kun se oli julkaistu, mutta en muista että lähteisiin jutun loppuun (jotka näkyvät boldattuna) olisi ollut merkittynä yhtään mitään. Minun mielestä nämä lähteet on merkattu sinne vasta muokkausten jälkeen. Tästä jää epäilys, että Mäntymaa ei ole tutustunut lainkaan ainakaan Pohjanmaan käräjäoikeuden papereihin vaan on kuullut vain tämän afgaanirikollisen version tapahtumista. Aika laadukasta toimitustyötä, sanoisinko.

Hakkapeliitta

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 2 099
 • Liked: 4129
 • muurinrakentaja
Vs: RHC vapaaehtoiset alkavat väsyä tilanteeseen
« Vastaus #13863 : 11.06.2018, 19:44:41 »
Nyt on tehty adressi palleron pelastamiseksi.

Lainaus
Mostafaa ei saa palauttaa Irakiin
 
    Ystävämme on joutumassa kuolemanvaaraan ja sinä voit auttaa hänen henkensä pelastamisessa. Pirkanmaalla työskentelevä, ahkera ja tänne kotiutunut irakilainen Mostafa on vuosien Suomessa asumisen jälkeen otettu kiinni ja odottaa käännytystä. Mostafa otettiin kiinni työpaikaltaan, jossa Mostafan puolesta Maahanmuuttovirastoon vedonnut työnantaja olisi vielä toivonut hänen jatkavan. Mostafa oli juuri käynnistämässä työperusteisen oleskeluluvan hakemisprosessia.
 
Irakissa Mostafaa odottaa uskonnollisen aseistetun ryhmän tappolistalle joutuminen. Hänen militiassa toimiva sukulaisensa on jo uhannut murhata Mostafan, mikäli hän palaa Badgadiin. Silti Suomi on lähettämässä häntä juuri sinne, huolimatta siitä, että Suomen kansainväliset sitoumukset ja perustuslaki kieltävät palauttamasta ketään kuolemanvaaraan.
 
Allekirjoita vetoomus: https://www.adressit.com/allekirjoitukset/mostafaa_ei_saa_palauttaa_irakiin/   
   
Me vaadimme, että Suomi noudattaa perustuslain palautuskieltoa eikä lähetä Mostafaa militian armoille kuolemanvaaraan Irakiin. Turvapaikkahakemus on käsiteltävä uudestaan - tänne vuosien aikana kotiutunut Mostafa on oikeutettu elämään ilman kuolemanvaaraa, ystäviensä parissa Suomessa.

https://www.adressit.com/mostafaa_ei_saa_palauttaa_irakiin
Monikulttuurisuus on aivan ihana asia. Se on yksi tärkeimmistä rikkauksista. Jotta se säilyy rikkautena, koulussa täytyy olla enemmän resursseja.

Mr.Reese

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 7 091
 • Liked: 11072
 • Anyone?
Vs: RHC vapaaehtoiset alkavat väsyä tilanteeseen
« Vastaus #13864 : 11.06.2018, 20:17:07 »
^Millaisia tuomioita Mostafan rekisteristä löytyy? Nämä ihkupallerot on niin nähty, aina jätetään jotain päivänvaloon kelpaamatonta kertomatta.

"Heille kun sanoo disko disko, niin he ovat silleen, että mennään.” - Tiia Nohynek

"Yleensä vauvat ja mummot on parhaita mielenosoittajia, koska luovat kuin itsestään turvallista tilaa." - Marjaana Toiviainen

Pullervo

 • Global Moderator
 • Jäsen^^^
 • *****
 • Viestejä: 6 302
 • Liked: 23904
 • antikomintern
Vs: RHC vapaaehtoiset alkavat väsyä tilanteeseen
« Vastaus #13865 : 15.06.2018, 03:06:11 »
RHC esittää: Ahmed pyytää apua! – Riehuttuaan koneessa RHC:n ohjeiden mukaan. Mukana myös venäläisiä trolleja, täysin sairaita rasisteja ja Mohamed Rehellinen.

RHC:ssa on kerta toisensa jälkeen kehotettu hyötypalautettavia turvapaikkahuijareita riehumaan koneessa, jotta palautus keskeytyisi, ja taas nousee meteli, kun palautettava on laittanut hulinaksi koneessa ja poliisi on joutunut rauhoittelemaan tätä. Pääsi sillä kertaa koneesta ja nyt huudetaan poliisiväkivaltaa ja yritetään saada Ahmetti Metsälästä ennen seuraavaa palautuslentoa. Onhan Ahmetti mennyt naimisiin jo huhtikuussa ja "ollut jo pitkään töissä Suomessa." Ilmeisesti tp-negatiivisia on jo saatu ja nyt on ollut vuorossa työoleskeluluvan hakeminen, mutta rasistinen poliisi on ilmoittanut, että työoleskelulupapäätöstä voi sitten odotella Irakissa. Ahmetti ei suostu vapaaehtoiseen paluuseen (yllätys!).

Ihan pienoinen epäilys jää taas, ettei tilanne koneessa ole mennyt aivan, kuten Ahmed on kertonut tai tarinaa RHC:ssa jakava naikkonen sepittää. Ahmetti "on vastustanut palautusta huutamalla" koneessa ja poliisi on melkein-tukehduttanut tämän tyynyllä ja vielä hakannut sen lisäksi. Ahmetti ei tietenkään ole tehnyt juuri mitään ansaitakseen hillintää.

Miksei pakolaispornomedia ole uutisoinut tästä melkein-murhasta? Harri Simolin ja Outi Popp ovat pelkän somehuhun perusteella varmoja, että poliisi yritti tukehduttaa Ahmed-paran ja rikosilmoitus pitäisi (taas) tehdä.

Muut naiset estävät postauksesta toista tuntia satoja hymynaamareagointeja, joita Helin mukaan ovat "venäläiset trollit" ja Maijan mukaan "rajakkivajakkiryhmäläiset" käyneet laittamassa ja tuumivat, että voisiko Facebookissa reagoineet "sairaat rasistit" ilmoittaa poliisille. Tokihan reagointi jonkinlainen viharikos on. ja tätä menoa onkin, ainakin Saksassa ja Suomessa.

Ketjussa Mohamed Rehellinen jakaa oman kokemuksensa suomalaisen poliisin kanssa. Poliisi saattoi Mohamed Rehellisen Saksasta Suomeen eli epäilemättä Dublin-tapaus, joka on Schengen-alueelle tupsahtanut aivan ensimmäisenä Suomeen ja täällä rekisteröity ja sen jälkeen lähtenyt kielteisen saatuaan matkalle Saksaan.

Lainaus käyttäjältä: Mohamed Rehellinen
Monta kertaa mä tapasin poliisia. Eivät sanoneet Mua mitään pahaa eikä kiusasi. Sekä mut palautti Saksasta Suomeen. Ne kohteli mut hyvin muttä en nähnyt koskaan ppoliisi joka lyö ihmisiä. Ennen tulin Suomeen mä vihasin kovasti koko poliisia maailmassa . Kun tulin Suomeen. Suomen poliisi näytti mulle että maailmassa on hyvä poliisia . Mutta nyt en osa sanoa tai valehdella koska eivät koskaan kohdellut huonosti . Mä en tie jos mä näen mutta mä en toivo nähdä huonoa poliisia. Koska olen prosessissa vielä. Mä en luulee poliisi lyö ihmisiä. Se Voi tapahtua. Jos katson kun poliisi lyö tai lyö Mua sitten mä uskon. Olen tosi pahoillani että kun kuulin Suomesta pahaa asiaa

Lainaus käyttäjältä: Harri Simolin
Henrika, auta ystävääsi tekemään rikosilmoitus tapahtuneesta, jolloin viranomaisten on pakko selvittää mitä koneessa on tapahtunut. Mikäli poliisi kieltäytyy ottamasta ilmoitusta vastaan jonkun tekosyyn perusteella Metsälässä, niin voitte tehdä sen vaikka yhdessä netissä. Liitä mukaan valtakirjasi, niin saat tietoa siitä miten käsittely/tutkinta etenee. Tehkää asia nopeasti, jotta tapahtunut ei jää selvittämättä mikäli poliisi yrittää pakkopalauttaa nopeasti uudestaan. YVV:n toimisto monitoroi pakkopalautuksia ja ovat varmasti erittäin kiinnostuneita tapahtuneesta, koska Ahmedin kuvailema hengitysteiden peittäminen ei varmaankaan kuuluu hyväksyttyihin toimintatapoihin. YVV:n toimistoon soittokin riittää. Ihan järkyttävää kuulla sekin, että lääkäriä ei kutsuta paikalle tapahtuneen jälkeen.

Lainaus käyttäjältä: Outi Popp
Hengityksen estäminen on kielletty EU:n palauttamisasiakirjassa joten siitä maininta rikosilmoitukseen ja yvv:lle!

Lainaus käyttäjältä: yhdistyneet hymynaamojen metsästäjät
Lea: Onpa paljon hymynaamoja, jotka toisten surulla ilakoivat. Eikö heillä ole parempaakaan tekemistä. Nähtävästi ei, ikävä kyllä.

Leila: Samaa olen ihmetellyt - mietin jo, että onko näiden hymiöiden merkitys mennyt jotenkin uusiksi?

Maija: 358 hymynaamaa aloituksessa tällä hetkellä. Tätä linkkiä on varmaan jaettu jossain rajakkivajakkiryhmässä, koska en ole ennen tällaista ryntäystä nähnyt.

Maija: Laskin hiljattain että minulla olisi noin tuhat nimeä estossa, mutta silti tästä postauksesta näyttää tulevan satoja lisää. Kätevää kyllä että ne on tuossa listattuna, senkun vain naputtelee.

Maija: Joo mutta olen tässä varmaan tunnin jo näpytellyt eikä loppua näy

Heli: Venäläisiä trolleja...

Leila: Voisimmeko mitenkään yhdessä ilmiantaa Facebookille noita täysin sairaita rasisteja - myös nimilista talteen poliisia varten? Alan todella kyllästyä tähän häirintään!!! En voi käsittää, miten ihmisistä voi tulla noin pimeitä!

Oheinen kuvakaappaus on lyhennelmä: https://www.facebook.com/groups/rhc.helsinki/permalink/10155877041283533/
« Viimeksi muokattu: 15.06.2018, 05:17:02 kirjoittanut Pullervo »

Kni

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 8 529
 • Liked: 17258
 • Kertaluonteinen ja ainutlaatuinen yksittäistapaus.
Vs: RHC vapaaehtoiset alkavat väsyä tilanteeseen
« Vastaus #13866 : 15.06.2018, 15:06:23 »
Tämä ei liene sama siivousrinki joka on ollut esillä joskus aiemminkin, ilmeisesti siivousrinkejä eli "työpaikkoja" on vireillä eri puolilla maata. Tämän tapauksen kysymyksenasettelu kertoo kuitenkin, että ringissä ei ole vielä yhtään työntekijää eikä ehkä asiakastakaan, vaan kyseessä on pampuloiden perustama huijaus palleron saamiseksi Suomeen:

Lainaus
TYÖOLEHAKEMUS ULKOMAILTA KÄSIN / VAKUUTUKSET JA TYÖTERVEYSHOLTO ??
(maahantulokielto huomioitu, haetaan kumoamista siihen)

TE-toimisto pytää näitä selvityksiä:

*Vakuutusyhtiön todistukset työnantajan lakisääteisten vakuutusmaksujen (työeläke [TyEL], sekä tapaturmavakuutustodistus) maksamisesta sekä mahdollinen vakuutusyhtiön kanssa velvoitteiden hoitamiseksi laadittu maksusuunnitelma.

*Pyydämme todisteellisen selvityksen, miten siivousrinki on järjestänyt työterveyshuollon (työterveyshuoltolaki 4 §) Työterveyshuoltosopimus voi olla valtuutetun ringin yhteyshenkilön nimissä

Hakija siis on Irakissa eli ei päätöstä odotellessa vielä pääse tekemään työtä, vaan vasta jos lupa tulee.

Onko mahdollista, että vakuutus- ja työterveysfirman kanssa tehdään suunnitelma, joka riittää tässä vaiheessa. Vai pitääkö jotain maksuja maksaa jo, vaikka työolen saaminen ei ole vielä ollenkaan varmaa?
https://www.facebook.com/groups/rhc.helsinki/permalink/10155879884963533/

Tuo viimeinen boldattu paljastaa, että vakuutusta ei ole koska ei ole työntekijöitäkään. Koko "rinki" on perustettu vain maahantulokiellon saaneen palleron saamiseksi Suomeen. Onneksi tässä tapauksessa Migri vaikuttaa näkevän tämän kusetuksen läpi. Pampulat ovat kiimassaan melko epätoivoisia.
Osa järjestäytynyttä koulutettua koneistoa.

Taffu

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 744
 • Liked: 1326
Vs: RHC vapaaehtoiset alkavat väsyä tilanteeseen
« Vastaus #13867 : 16.06.2018, 01:06:30 »
RHC esittää: Ahmed pyytää apua! – Riehuttuaan koneessa RHC:n ohjeiden mukaan. Mukana myös venäläisiä trolleja, täysin sairaita rasisteja ja Mohamed Rehellinen.
Kerrassaan käsittämätöntä. Ovatko nämä tädit ihan realiteeteissa?  :facepalm: :flowerhat:

Titus

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 9 304
 • Liked: 13042
Vs: RHC vapaaehtoiset alkavat väsyä tilanteeseen
« Vastaus #13868 : 20.06.2018, 18:02:40 »
kaikki eivät taida vielä olla väsyneitä :

pyyteettömästi vaan auttamassa niinkuin koko porukka... :facepalm:
God save the queen The fascist regime

Rokka

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 1 086
 • Liked: 2602
Vs: RHC vapaaehtoiset alkavat väsyä tilanteeseen
« Vastaus #13869 : 20.06.2018, 19:31:47 »
https://m.facebook.com/groups/104158903532?view=permalink&id=10155845852358533

Ei ole helppoa tättähäärällä, kun ei se pallero saakaan lupaa niin helposti. Pientä kisaväsymystä alkaa jo olla ilmassa.

ISO

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 8 757
 • Liked: 22223
 • Persuhtava keskustelija
Vs: RHC vapaaehtoiset alkavat väsyä tilanteeseen
« Vastaus #13870 : 20.06.2018, 21:17:31 »
Taitaa pampula olla radikalisoitumassa kun ei pallerolle heru kela goldia vaikka hätä on kova.

Jopa ilmeinen hengenhätä.
Roslan M Salih:

"Freedom of speech isn't worth civil war"

Vellamo

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 5 108
 • Liked: 31798
Vs: RHC vapaaehtoiset alkavat väsyä tilanteeseen
« Vastaus #13871 : 20.06.2018, 21:33:10 »
^^^Ainakin tuo wannabe-puuma on rehellinen. Ei esitä olevansa pelkästään avustustehtävissä.

Taas sitä miettii, minkä moite ja ällö hyihyi -ryöpyn saisi kuuskymppinen vhm, joka vastaavalla palstalla kertoisi olevansa harkintakyvytöntä sulaa vahaa nuorten pakolaisnaisten edessä.

P

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 16 523
 • Liked: 11987
Vs: RHC vapaaehtoiset alkavat väsyä tilanteeseen
« Vastaus #13872 : 21.06.2018, 01:54:59 »
https://m.facebook.com/groups/104158903532?view=permalink&id=10155845852358533Ei ole helppoa tättähäärällä, kun ei se pallero saakaan lupaa niin helposti. Pientä kisaväsymystä alkaa jo olla ilmassa.

 ;D

Talvisodanhenkeä! Kele!

Ei isoisäkään voinut luottaa Suomeen, kun ei ollut varusteita, kuin osin kaatuneilta saatuja.

Huolto tuli, kun tuli, koska huollollakaan ei ollut juuri mitään.

Ja sodan loputulema oli osin perseestä.

No kermapeppu odottelemassa viranomaispäätöstä ekaa kertaa..

Kokeile huoltajuus- ja elatussopimusta vääntöisessä tilanteessa, rakennuslupia, poikkeuslupia, terveystarkastajan lausuntoa. Ylipäätään mitään viranomaiskäsittelyä, joka ei ole yksinkertainen. Kuukausia, vuosia.

Ihan todellisuutta kaikille.

Kestää parikymmentä vuotta ennen kuin suomalainen lapsi alkaa kuluttamisen sijasta tuottaa yhteiskunnalle jotain. Pakolaisen kohdalla kyse on luultavasti parista vuodesta. Siksi pidän puheita pakolaisten aiheuttamista kansantaloudellisista rasitteista melko kohtuuttomina.
- J. Suurpää, HS 21.4.1991

Roope2

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 4 233
 • Liked: 6437
Vs: RHC vapaaehtoiset alkavat väsyä tilanteeseen
« Vastaus #13873 : 21.06.2018, 06:35:13 »
Tuo tyttö-raukka ei ymmärrä, että kun jonossa ennen heitä on Ahmedin neljäs hakemus, Mustafan kuudes hakemus, Ibrahimin kolmas hakemus, jne., niin aikaahan siinä kuluu.

Ja hyvässä lykyssä hekin saattavat tulevaisuudessa tehdä uuden hakemuksen ja sitten vielä uuden hakemuksen jne.
Sana ”solidaarisuus” tarkoittaa, että asiansa hyvin hoitanut joutuu aina maksumieheksi.

Mr.Reese

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 7 091
 • Liked: 11072
 • Anyone?
Vs: RHC vapaaehtoiset alkavat väsyä tilanteeseen
« Vastaus #13874 : 21.06.2018, 08:44:37 »
Tuo tyttö-raukka ei ymmärrä, että kun jonossa ennen heitä on Ahmedin neljäs hakemus, Mustafan kuudes hakemus, Ibrahimin kolmas hakemus, jne., niin aikaahan siinä kuluu.

Ja hyvässä lykyssä hekin saattavat tulevaisuudessa tehdä uuden hakemuksen ja sitten vielä uuden hakemuksen jne.
Nuori pari saa lisää yhteistä aikaa, en ymmärrä, miksi itkevät. Paperittomanakin voi elellä Helsingissä, niin mikseivät vedä azyyliä pois?
"Heille kun sanoo disko disko, niin he ovat silleen, että mennään.” - Tiia Nohynek

"Yleensä vauvat ja mummot on parhaita mielenosoittajia, koska luovat kuin itsestään turvallista tilaa." - Marjaana Toiviainen

Kni

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 8 529
 • Liked: 17258
 • Kertaluonteinen ja ainutlaatuinen yksittäistapaus.
Vs: RHC vapaaehtoiset alkavat väsyä tilanteeseen
« Vastaus #13875 : 21.06.2018, 11:06:30 »
kaikki eivät taida vielä olla väsyneitä :

pyyteettömästi vaan auttamassa niinkuin koko porukka... :facepalm:

Onko sulla linkkiä tuohon? En löydä rhc:stä joten olisikohan poistettu sotasalaisuuksien paljastumisen takia.  :P
Osa järjestäytynyttä koulutettua koneistoa.

Titus

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 9 304
 • Liked: 13042
Vs: RHC vapaaehtoiset alkavat väsyä tilanteeseen
« Vastaus #13876 : 21.06.2018, 11:29:38 »
Onko sulla linkkiä tuohon? En löydä rhc:stä joten olisikohan poistettu sotasalaisuuksien paljastumisen takia.  :P

Kuvakaappaus on "Puskaradio Helsinki"-facebooksivulta ja ko henkilön omalta sivulta.

pakolaisaktiivi olikin jo kerennyt kannustavasti kommentoimaan....  :roll:
« Viimeksi muokattu: 21.06.2018, 11:45:54 kirjoittanut Titus »
God save the queen The fascist regime

og1967

 • Jäsen^^
 • **
 • Viestejä: 469
 • Liked: 1272
Vs: RHC vapaaehtoiset alkavat väsyä tilanteeseen
« Vastaus #13877 : 22.06.2018, 16:30:44 »
Saksassa yksi Refugees Welcome -aktivisti on poistunut keskuudestamme. "Sophia Lösche no doubt explained to many people who questioned her work with Muslim migrants that the “refugees” were not dangerous, they were in danger." https://www.jihadwatch.org/2018/06/muslim-migrant-confesses-to-murder-of-refugees-welcome-activist

Sinisilmäisyys on geneettisesti väistyvä ominaisuus, jonka aika korjaa.

Rokka

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 1 086
 • Liked: 2602
Vs: RHC vapaaehtoiset alkavat väsyä tilanteeseen
« Vastaus #13878 : 23.06.2018, 10:30:39 »
No nyt on tättähäärän päässä kolissut ne kaksi harmaata yhteen ja on tullut lopputulokseen, että koska suomalaisia on lähtenyt muihin maihin töihin, niin nyt meidän pitää ottaa palleroita tänne elätettäväksi.
Tämä mummo yrittää ihan selkeästi nostaa tättähäärä-tasoaan rhc:n hierarkiassa. Pyrkimyksenä on varmaan päästä prospectista täyshörhöksi ryhmään.

Pullervo

 • Global Moderator
 • Jäsen^^^
 • *****
 • Viestejä: 6 302
 • Liked: 23904
 • antikomintern
Vs: RHC vapaaehtoiset alkavat väsyä tilanteeseen
« Vastaus #13879 : 23.06.2018, 13:34:57 »
^ Jos Anja-mummo tuntuu olevan tavallistakin karaistuneempi aktivisti, niin se johtuu siitä, että hän kirjoitteli RHC-ryhmään kolmisen vuotta Fila Noor -pseudonyymillä. Tämän ketjun aloittaja tämän osasi laskea asiat yhteen aikanaan ja sittemmin tämä vahvistuikin. Kun kerran kirjoittelee omalla nimellään, niin mitä tätä salailemaan.

ks. https://hommaforum.org/index.php/topic,109108.msg2823594.html#msg2823594

M13

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 866
 • Liked: 696
Vs: RHC vapaaehtoiset alkavat väsyä tilanteeseen
« Vastaus #13880 : 23.06.2018, 14:26:13 »
Todella säälin sitä palleroa, joka joutuu tuota huoltamaan. Mahtaa olla oikeasti turvapaikan tarpeessa, jos tuohon alistuu.  :o
Näin lasketaan yksittäistapauksia

"Politics is the art of looking for trouble, finding it everywhere, diagnosing it incorrectly, and applying the wrong remedies."
 Ernest Benn

ISO

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 8 757
 • Liked: 22223
 • Persuhtava keskustelija
Vs: RHC vapaaehtoiset alkavat väsyä tilanteeseen
« Vastaus #13881 : 23.06.2018, 14:31:51 »
Muistaakseni ihana anja-mummo kovasti jokin aika sitten valitteli että oma pallero viihtyy kalastamassa ja naapurissa katsomassa leffoja, ei kotona anja-mummon kanssa.

En liiemmin ihmettele asiaa.
Roslan M Salih:

"Freedom of speech isn't worth civil war"

N. O. Hääppönen

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 1 151
 • Liked: 3944
Vs: RHC vapaaehtoiset alkavat väsyä tilanteeseen
« Vastaus #13882 : 23.06.2018, 17:50:04 »
Muistaakseni ihana anja-mummo kovasti jokin aika sitten valitteli että oma pallero viihtyy kalastamassa ja naapurissa katsomassa leffoja, ei kotona anja-mummon kanssa.

En liiemmin ihmettele asiaa.
Taisi olla Elviira, mutta sama sen väliä.
”Jos sukupuolitietoinen budjetointi erkaantuu sekä feministisistä kansalaisyhteiskunnan toimijoista että feministisestä tiedosta, se on vaarassa muodostua tekniseksi hyvän hallinnon käytännöksi, jonka suhde sukupuolittuneisiin yhteiskunnallisiin valtarakenteisiin on ohut.”

– THL 23.3.2020

og1967

 • Jäsen^^
 • **
 • Viestejä: 469
 • Liked: 1272
Vs: RHC vapaaehtoiset alkavat väsyä tilanteeseen
« Vastaus #13883 : 23.06.2018, 18:33:40 »
Anja mummostahan löytyy vaikka mitä. Ikääkin noin 72 vuotta tällä hetkellä.

https://areena.yle.fi/1-4304500

https://mvlehti.net/2015/12/29/paivan-suvakki-anja-oksanen/


Pullervo

 • Global Moderator
 • Jäsen^^^
 • *****
 • Viestejä: 6 302
 • Liked: 23904
 • antikomintern
Vs: RHC vapaaehtoiset alkavat väsyä tilanteeseen
« Vastaus #13884 : 24.06.2018, 06:59:26 »
Olisiko tässä hieman kliseinen tapaus: hazaramies (ei sentään alaikäinen) Afganistanista, jolle ei maittanut Talibanien tai Isisin vastainen taistelu; kaksi kielteistä turvapaikkapäätöstä, kääntyminen kristityksi, joka todettu valheeksi; "perhe", jossa suomalainen nainen ja tyttölapsi, joka ei ole Ismailin; passi pitäisi saada, jotta: pääsevät naimisiin, Ismail voisi adoptoida lapsen ja Ismail voisi hakea vielä työperusteista oleskelulupaa. Ja nyt sitten hirveä julkisuuskampanja. Mitä näitä kalliisti tutkimaan ja käsittelemään valituksia moneen kertaan – nyyhkytarina someen ja ratkaistaan asia tykkäysten perusteella.

lähde: https://www.facebook.com/groups/rhc.helsinki/permalink/10155899148338533/

Fiftari

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 8 383
 • Liked: 7873
 • "Hallitus koostuu ihmisistä joita ei hallita"
Vs: RHC vapaaehtoiset alkavat väsyä tilanteeseen
« Vastaus #13885 : 24.06.2018, 08:12:45 »
^RHC ja muut maailmaa halailijat kyllä vaativat maailmaa kylään kunhan joku muu maksaisi ja tuet juoksevat. En usko että Anja ihan hirveästi omasta pussistaan makselisi täällä loisijoiden tekemisiä.
Poikkesin pikaisesti katsomassa rhc:n ryhmää ja hirveä huoli siitä kun eurooppa nuivistuu ;D Suomeen tulee kaikki vain niin viiveellä ettei täällä onneksi vielä tilanne ole niin paha kuin muualla, ja toivon ettei koskaan tulekkaan. Tosin pahimmille mokuttajille ei edes macheten heiluttele vaikuta mielipiteeseen vaikka tuttuja kaatuisi ympäriltä.
Kapteeni NN " Kenestäkään ei tule rasistia, mutta jokaisesta tulee realisti kun ollaan tekemisissä kähtävien kanssa"

Luka Mokonesi

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 1 237
 • Liked: 2695
 • beep/bop/boop
Vs: RHC vapaaehtoiset alkavat väsyä tilanteeseen
« Vastaus #13886 : 24.06.2018, 13:39:34 »
Nyt on kyllä Jennillä aika sakeaa settiä tarjolla.  :facepalm: Laattamestari.

Afganistanin suurlähetystökin on taas tulossa Entressen kirjastoon.  :o

Ja tyhjä tila täyttyy. Kts. liite.
« Viimeksi muokattu: 24.06.2018, 13:48:29 kirjoittanut Luka Mokonesi »
"Maapallon elämä on kestänyt suurempia muutoksia kuin mitä ihminen on nähnyt. Maapallo selviää hyvin ihmisestä ja on täällä vielä kauan ihmisen jälkeenkin." -mannym

"Gustafsson on asunut Bangkokissa 57 vuotta, mutta sanoo yhä olevansa farang." -HS-

pienivalkeapupu

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 2 310
 • Liked: 2916
 • Maanantaikappale
Vs: RHC vapaaehtoiset alkavat väsyä tilanteeseen
« Vastaus #13887 : 24.06.2018, 14:25:45 »
^ Sannalta hauskaa settiä tuossa yllä sekä akateemis-verbaalinen lipsahdus á la RHC: Suomen taloudellinen ahdinko johtuu väestön puutumisesta  ;D
"With all our faces dour, waiting for the judgment hour"

"Fight makes might; might makes right; fight for might; fight! fight! fight!"

Uuno Nuivanen

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 23 059
 • Liked: 41232
 • Vaalivoitto
Vs: RHC vapaaehtoiset alkavat väsyä tilanteeseen
« Vastaus #13888 : 24.06.2018, 14:29:59 »
Mitä enemmän palleroita on elättinä, sitä paremmin taloudella menee. Aivan loogista.
"Suomesta on tullut jappastelun ja vatuloinnin suurvalta."

 - Perttu Kauppinen, IL

HMV

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 1 068
 • Liked: 1215
Vs: RHC vapaaehtoiset alkavat väsyä tilanteeseen
« Vastaus #13889 : 24.06.2018, 14:49:54 »
Nyt on kyllä Jennillä aika sakeaa settiä tarjolla.  :facepalm: Laattamestari.

Afganistanin suurlähetystökin on taas tulossa Entressen kirjastoon.  :o

Ja tyhjä tila täyttyy. Kts. liite.
Jumalauta että muka natsimenneisyyttäkin vielä! Ja Puolallakin natsimenneisyyttä, kyseessä varmaankin eniten natsi-Saksan teoista kärsinyt valtio.
Menköön Puolaan julistamaan oppiaan ja syyttämään natsimenneisyydestä.
Aika menee arvellessa, päivä päätä käännellessä.

Tagit: