Uusimmat viestit

Sivuja: 1 ... 8 9 [10]
91
Lainaus
Hän on ministerin arvovallalla hyökännyt sekä uhreja että riippumatonta mediaa kohtaan yrittäen hiljentää arvostelun. Se ei meidän mielestämme ole ministerille sopivaa käytöstä, Saramo toteaa.
YLE 12.5.

Riippumatonta mediaa? Ennen vanhaan vassarit runoili Helsingin Sanomista:

Selaatpa yhdenkin lahtarin lehden
ei sormesi kauan puhtaana pysy
eikä se lika liioin pesten pois lähde.

Ajat ovat muuttuneet, nyt se on "riippumaton media"!
92
Kylänraitti / Vs: Päätoimittajien kannanotto: Luotettavan median puolesta
« Uusin viesti kirjoittanut kgb 12.06.2024, 21:11:37 »
Kumpikin lie ihan ok.
93
Myös Twitterissä.

Eisssaatana, hänet on myös kutsuttu Suomen Pankkiin luennoimaan. :D :facepalm:

Lainaus
Patrick Itäniemi
@ItaniemiPatrick

Pörssitalolla soittamassa kelloa. En tiedä teistä muista, mutta minulla oli kiva päivä. Kävin myös luennoimassa sijoittamisesta Suomen Pankissa. Tärkeitä paikkoja suomalaisen talouselämän kannalta.

4.09 ip. · 5. huhtik. 2024
https://x.com/ItaniemiPatrick/status/1776235824549442038

Muistelkaa itseänne saman ikäisenä, ja kuvitelkaa, että teitä olisi kohdeltu noin. Kuinka pahasti olisi noussut päähän? :(

Minä alan vähän sääliä Itäniemeä. Minusta tuntuu, että hän vielä sanoo ja tekee julkisesti asioita, joita myöhemmin katuu, ja pitää kiusallisina ja noloina.

"Talousgurun" ehdottama malli johtaisi käytännössä pääomaeliitin vaurastuttamiseen, keskiluokan ja alaluokan kustannuksella. Heille jäisi kaikki haitat, jotka ylittäisivät roimasti mahdolliset pienet hyödyt "talousgurun" mallista.

Mutta ajatelkaapa miten kloppia hivelee, kun hänen kirjoitustaan kommentoidaan laajalti jopa Pyhällä Hommaforumilla.  ;)

On mielenkiintoista ajatella, että jos Suomi olisi sosialistinen tai kommunistinen (mitä eroa noilla nyt sitten olisikaan) niin täällä voisi ihan hyvin olla ihan samanlainen "Nuori Talousviisas -kilpailu", mutta koska yhteiskunta olisi erilainen, kilpailussa pärjäisi vain sosialistisia talousviisauksia toistamalla. Tällaisessa kilpailussa Patrick Itäniemi ei pärjäisi, kun taas esimerkiksi joku Matias Mäkysen ("kaikki työllisyys vahvistaa julkista taloutta") kaltainen ajattelija olisi kisassa vahvoilla (Mäkynen on 33-vuotias, joten hän ei ole enää nuori, mutta joku samankaltainen nuorempi henkilö).
94
Kylänraitti / Vs: Orpon hallitus 2023–
« Uusin viesti kirjoittanut ikuturso 12.06.2024, 21:00:58 »
YLE uutisissa oli maininta, että Vasemmistoliitto aikoo esittää Rydmanille epäluottamusta.

Korpit haaskalla heti.

-i-
95
Muut puolueet ja poliittiset vaikuttajat / Vs: Eetu Tuovila, Jyväskylä (vl)
« Uusin viesti kirjoittanut Eetu Tuovila 12.06.2024, 21:00:13 »
Eilen oli viimeinen aluevaltuuston kokous.

Erityisen ylpeä olen tästä viimeisestä aloitteesta. Jälleen on kiitettävä hyvästä yhteistyöstä Tapio Puolimatkaa, joka ainoana valtuutettuna uskalsi sen allekirjoittaa.

Copypastaan sen tähän suoraan, kyseessä on aloite syntymättömien lasten oikeuksien puolesta.

Lainaus
Valtuustoaloite syntymättömien lasten oikeuksien turvaamiseksi

1. Taustaa abortista eli lapsensurmasta.

Abortti ei suojele lasten, naisten tai miesten oikeuksia. Suurin osa abortin uhreista on naisia, puolet abortoiduista lapsista ja kaikki äidit, jotka surmaavat lapsensa.

Abortti on niin hirveä tragedia, että siitä puhumiseen käytetään kiertoilmaisuja kuten raskauden keskeytys. Kuitenkin biologinen tosiasia on, että elämä alkaa hedelmöittymisestä. Samoin on tosiasia, että oikeus elämään on ihmisoikeus. Elämän päättäminen äidin kohtuun ei ole oikeus, vaan rikos.

2. Suomen aborttilaki ja sen noudattamisen ongelmista.

Vaikka Suomen uudistettu aborttilaki on väärä ja paha, hyvinvointialue noudattaa sitä. Tähän ei ole pakottavaa tarvetta, koska luonnollinen moraalilaki on ensisijainen vääriin lakeihin nähden. Kuten pyhä Tuomas Akvinolainen erittelee, lakia ei tarvitse totella, mikäli sen tarkoitus ei edistä yleistä hyvää.

Laki raskauden keskeyttämisestä, joka mahdollistaa laillistetun väkivallan syntymättömiä lapsia kohtaan, on malliesimerkki epäoikeudenmukaisesta laista. Silti jopa tämän lain puitteissa on mahdollista tulkita sitä mahdollisimman tiukasti.

3. Keski-Suomen hyvinvointialueen omat arvot ja toimet.

Keski-Suomen hyvinvointialueen yhdenvertaisuus- ja tasa-arvosuunnitelmassa vuosille 2024-2025 esitetään alueen tavoitteiksi mm. ”edistää kykyä tunnistaa eriarvoisia rakenteita” ja ”tietoisuuden lisäämistä oikeuksista ja velvollisuuksista.”

Koska on räikeää eriarvoisuutta kieltää oikeus elämään tietyltä ihmisryhmältä, toimiakseen arvojensa mukaan hyvinvointialueen pitää tunnistaa keinotekoinen erottelu syntymättömien ja syntyneiden lasten väliltä. Vastaavasti on syytä lisätä tietoa oikeuksista ja velvollisuuksista aborttia harkitseville. Tämä voidaan tehdä psykososiaalisen tuen kohdalla. Hyvinvointialue voi ohjeistaa työntekijöitään kertomaan vanhemmille abortin tuomasta henkisestä ja psyykkisestä kärsimyksestä, lapsen surmaamisen peruuttamattomuudesta ja sekä yhteisön että ennen kaikkea heidän itsensä kokemasta menetyksestä.

4. Keski-Suomen ilmainen abortti 10. raskausviikkoon asti.

Hyvinvointialue on tehnyt abortista ilmaista 10. raskausviikkoon asti, johon mennessä useimmat abortit tehdään. Lapsen surmaamisen ilmaisuus on väärä kulma lähestyä ongelmaa.

Me allekirjoittaneet esitämme, että:

1) Keski-Suomen hyvinvointialue ryhtyy välittömiin toimiin ajaakseen alas aborttia tarjoavan toiminnan alueellaan.

2) Keski-Suomen hyvinvointialue nostaa aborttien maksut mahdollisimman korkeaksi ja selvittää miten luoda vastaavia kannustimia vähentää aborttien määrää.

3) Keski-Suomen hyvinvointialue ohjeistaa työntekijöitään tarjoamaan oikeaa tietoa abortin haitoista ja sen tuottamasta kärsimyksestä aborttia harkitseville.

4) Keski-Suomen hyvinvointialue ryhtyy selvittämään, miten se voisi parhaiten torjua eriarvoisuutta syntymättömien lasten oikeuksien kohdalla, sekä toteuttaa oman tasa-arvosuunnitelmansa periaatteet käytännössä, ei vain paperilla.

Tavoitteet on hyvä pitää korkealla, niin ajattelin että parasta on ehdottaa suoraan aborttien lakkauttamista koko alueella.

Linkkinä aloitteen esittelypuhe:

https://www.youtube.com/watch?v=YGsHhK1_sEQ
96
Oletetaanpa tummaihoinen maahanmuuttajataustainen poliitikko, joka tykkää hengata lukiolaistyttöjen kanssa, tarjoaa aterioita, kutsuu kotiinsa, nauttii ystävällisiä viinilaseja, mahdollisesti enemmänkin, kuka tietää. Niin kukapas sellaista paheksuisi? Normaalia biologiaa, luonto ministerin puuhun vetää jne. Ja tikulla silmään wokettelijoita.

No? Kuka se on? Ja paheksiusitko jos joku vihervasemmistolainen ison puolueen iso toimija "arabikeeneri" veis alaikäisiä kotiinsa, tarjoaisi juotavaa ja miksi ne tytöt on lähtenyt mukaan on "julkkis".

No siis niin helvetin kybällä paheksuisin vaikka olisi täydellinen liberaali enkeli poliitikoksi - tietysti, näin normaalit ihmiset ja etenkin vanhemmat tekevät automaattisesti. Ei ideologialla ole mitään merkitystä verrattuna lasten ja nuorten suojeluun saalistajilta. Ja se että nuoret tekevät vääriä päätöksiä ja arvioita kuuluu nuoruuteen, tyttöjen ja poikien - ja aikuisuuteen puolestaan kuuluu nuorten suojeleminen. Etenkin miehuuteen, emme ole mitään simpansseja vaan kontrolloimme impulssejamme ja suojelemme heikompia. Se on miehekkyyttä jos mikään.
97

a) Rydman toteuttaa ihmisoikeuksiaan

Tottakai. Toteutti just niitä. Niin miksi niiden ihmisoikeuksien toteuttamisten raportoinnissa olisi mitään mistä syttää?
98
Paras keino on nyt ettei ps kiinnitä asiaan mitään huomiota.

7,6% tms. Ei mitään nähtävää täällä. Syyllisiä ei ole oma politiikka, ei edustajat, ei ulosanti. Vaan media, vihervasemmisto, Marin ja media. Taas.  Ihan kuten Vornanen vain ammuskeli tarpeeseen laillisella aseella, niin media tekee tosta jokun isonkin asian. Tai Hakkaraisen kännikuristamiset, niin normimeinikiähän toi on joka paikassa. Hiton media että eskaloi arkipäivän tapahtumia.
Jaa, että nyt se Eurovaalitulos johtuikin jostain Rydmanista  ;D

Olette huutaneet kurkku suorana Rydmanista jo toista vuotta. Sinä aikana on saatu aikaan ennätyksellinen Perussuomalaisten vaalitulos niin eduskuntavaaleissa kuin presidentinvaalissa sekä Rydman on valittu uudelleen eduskuntaan Perussuomalaisena. Jos historiaa voi pitää jonain takeena menneisyydestä, niin Rydman-itkuparut ovat aika turvallisia kohuja Perussuomalaisille.

Yhtään sen enempää Rydmanin toimintaa menneisyydessä ihannoimatta. Ehkä ihan hyvä, että palvelee ministerinä vain kaksi vuotta, mutta kun 1) hänet on eduskuntaan kansa äänestänyt kohujen jälkeenkin 2) häntä ei syytetä rikoksista 3) syytökset eivät liity hänen toimintaansa perussuomalaisena tai toimintaansa ministerinä, niin mitäpä alkaa vasemmiston huutokuoroa tottelemaan. Siirtyvät sitten seuraavaan uhriin, vaikka sitten keksien syytökset omasta päästään (pesukarhukravaatit).
99
Siis Suomen vihavihervasemmisto alkaa kiusaamaan, kampittamaan ja canceloimaan elinkeinoministeri Rydmania siitä, että

a) Rydman toteuttaa ihmisoikeuksiaan ja tekee kansalaisena ja poliitikkona tutkintapyynnön Hesarin kirjoittelusta ja ex-hoitojensa puheista, koska kokee että ne eivät pidä paikkansa tai ovat räikeästi vääristeltyjä...

b) Hesari ja Rydmanin ex-hoidot eivät saaneet syytteitä koko asiassa.

Mihin tämä maa on oikein menossa?
100
Kylänraitti / Vs: Suomalaisten alhainen syntyvyys (yhdistetty)
« Uusin viesti kirjoittanut Nikolas 12.06.2024, 20:45:17 »
Kaikkihan maahanmuuttokriittiset täällä tietävät kuinka polttavia asioita maahanmuutto ja väestönvaihto ovat. Siksipä en aiokaan saarnata kuorolle.

Elon Musk selitti erittäin terävästi, lyhyesti ja ytimekkäästi kuinka väestön väheneminen ja uusiutumisen puuttuminen on jopa vielä tärkeämpi asia – todellinen murhaava kohtalonkysymys mille tahansa kansakunnalle.

Mitä tässä tarvitaan: On selvitettävä kaikki
  • henkiset,
  • terveydelliset,
  • sosiaaliset ja
  • taloudelliset
syyt, miksi jotkut suomalaiset eivät hanki tai onnistu saamaan omia lapsia. Pelkkä haluttomuuskin on evoluution kannalta epänormaali henkinen tila. Siihenkin täytyy löytyä syitä.

Voidaan myös tarkastella samaa asiaa sen kääntöpuolelta: Minkälaiset vaikeudet eivät ole estäneet suomalaisia hankkimasta perhettä?

Kun kaikki edellä mainitut saadaan selvitettyä riittävän hyvin, saadaan kunnollinen ja selkeä kokonaiskuva. Sen ansiosta voidaan voimavarat keskittää juuri niihin ongelmiin, jotka eniten kaipaavat huomiota. Myöskin niin ettei tuhlata voimavaroja siellä missä korjattavaa ei oikeasti ole.
Sivuja: 1 ... 8 9 [10]