Näytä kirjoitukset

Tässä osiossa voit tarkastella kaikkia tämän jäsenen viestejä. Huomaa, että näet viestit vain niiltä alueilta, joihin sinulla on pääsy.


Viestit - Hämeenlinnan Oraakkeli

Sivuja: [1] 2 3 ... 260
1
Soini lähtee palkkiovirkaan jos sellainen on tarjolla. Äänestäjille ja uuvateille kehuu ensin itseään ja sitten saamaa mahdollisuutta. Tämän jälkeen kehuu uuvatteja ja kannustaa uutta johtoa tekenmään parhaansa. sitten kehuu itseään ja vistbackaa ja kehoittaa Terhoa tekemään saman perässä.

2
Alamaailma on jo keksitty. Sen nimi on Facebook.
Jaa
Mä on luullu että se on suomi24

3
Miksi aina pitää poistaa eikö puolen vuoden tauko riittäisi? Monta "hyvää" kirjoittajaa poistettu lopullisesti, ja palsta hiljenee.

4
Kyllä Elovaaran ja muiden uuvattien kohdalla käy hyvin selväksi se, että suurin ongelma politiikan suhteen on äänestäjien luokattoman huono kyky arvioida poliitikkoja äänestyspäätöksiä tehdessään.

Kansanedustajien kerho näyttäytyy lähinnä helppoheikkien klubilta, jossa kansanedustajuus itsessään on pelkkä hillotolppa. Poikkeuksia joukossa tietenkin jokusia löytyy, mutta tuntuvat hukkuvan näiden helppoheikkien puristuksissa.

Kansa saa arvoisensa päättäjät sanotaan, mutta se ei paljoa lohduta, kun tuo samainen kansa aloittaa parkunsa välittömästi, kun asiat menevät päin vintturia. Huolestuttavinta on se, etteivät ihmiset vielä siinäkään vaiheessa tajua, miksi asiat menivät päin vintturia.

Kun nyt ajatellaan, että meillä on esim. ministerinä Lindströmin kaltainen vinttureiden vintturi, voi hyvällä syyllä kysyä, mitkä ovat ihan noin oikeesti niinku onnistumisen mahdollisuudet. Uuvatit ovat kaikessa poliittisen pintaliitoisuuden hulluudessa kärkevin esimerkki siitä, kuinka vintturallaan voi poliittinen koneisto olla.

Tiina Elovaaran kaltainen käsimerkkivalehtelija on vienyt poliittisen valehtelun aivan uudelle tasolle, samoin on tehnyt koko uuvattien torvisoittokunta.

Mutta toisellapuolella on vielä näitäkin kahelimpia ja sekopäisempiä örkkejä mallia Soumi ensin ja demokraatit. Mistähän mahtaa johtua että isänmaalliset ja täysipäiset henkilöt puuttuvat kokonaan politiikasta. Marco de Witin hengenheimolaisia pisaa, mutta tavallisten suomalaisten etujen ajajia ei.

5
Tupa / Vs: Älykkyysosamäärä ja maahanmuuttopolitiikka
« : 13.02.2018, 22:02:46 »
Aivot ovat plastiset ja älykkyysosamäärä jopa muuttuu iän myötä. Älykkyys ei johdu ihonväristä, eikä edes kotimaasta.

https://en.wikipedia.org/wiki/Neuroplasticity

Eiköhän aivot ja älykkyys ole osittain periytyviä ja älykkyys kehittyy kun treenaa, kuten lihakset. Esim. juutalaisten ählämeitä korkeampi älykkyys selittyy sekä perimällä että treenillä. Sillä ordodoksijutkut ovat älykkyydeltään yhtä matalalla tasolla kuin alueen ählämit.

6
Jos ITERistä ei tule mitään, niin entä sitten TAE?

Nehän taitavat mennä edelle, kun käyttävät Googlen algoritmeja plasman muotoilemiseen, eli sen jutun mikä fuusioreaktorissa on haasteellista. Niin, ja se on yksityisten rahoittama juttu eikä valtioiden kuten ITER.

onkos tästä suomenkielistä selostusta misään?

7
Nämä perhevapapaista jauhamiset kuuluu sarjaan häslätään tarpeetonta ja ollaan tekevinään jotain kun ei uskalleta tehdä oikeita päätöksiä. Tällaista paskaa koko hallituksen touhut kikyt ja sote väännöt. Ja kukaan ei uskalla arvostella ei edes persut.

8
Kyllä rikos keksitään kun kerta syyllinen on jo tiedossa

"Poliisin viestintäjohtaja Mats Nylén ei halunnut yksilöidä TV4:lle, mistä rikoksista Springarea nyt voitaisiin epäillä.

”Voi olla kyse erilaisista rikoksista, ja siksi haluamme, että syyttäjä tutkii, onko rikosta tehty”, Nylén sanoi."


Muumi mitä touhua ja kukaan svedupelle ei pistä vastaan.

9
Kylänraitti / Vs: Haitin järistys - 500 000 kuollutta?
« : 12.02.2018, 21:20:20 »
Haitilaisille kerättiin jotain yli 10 miljardia massia. Ja mitä haitilaiset saivat koko potista??
Nepalilaisilta koleraepidemian ja länkkäreiltä lapset seksiä. Hieman meni vituralleen tämä operaatio.

10
Tupa / Vs: Älykkyysosamäärä ja maahanmuuttopolitiikka
« : 12.02.2018, 15:38:41 »
Mistäköhän johtuu että matu kriittiset eivät Suomessa ja länsimaissa yleensä ole niitä kaikista fiksuimpia poikkeuksia lukuunottamatta. Loogisen ja järkevän ajattelun mukaan juurikin älykköjen luulisi olevan matu kriittisiä, mutta matukriittiset ovat yleensäkin salaliitoisita höperehtiviä kylähulluja ja alisuorittajia.

Edes Jussi ja persut eivät ole vetäneet älykköjä isoina laumoina puoleen. Mistäköhän tämä johtuu? Jos tämän ongelman pystyisi ratkaiseman niin suvakit häviäisivät tämän pelin.

11
USA:n öljyntuotanto riittää ainakin 30 vuoden kulutuksen tarpeeseen että mitään öljyhuippua ei ole näköpiirissä vuosikymmeniin. Teknolgian kehitys vielä laskee öljynkulutustakin.
Sekin hyvä puoli on että allahinpalvojat eivät voi kiristää sivistysmaita öljyllä, ja rahastaa tolkuttomia hintoja.

12
Ollaan vaaleissa jännän äärellä jos Soini lähtee ehdolle. Paskanpuhumalla ei selvästikkään uuvattien kannatus nouse. Itse olisin uskonut toista, mutta äänestäjät ovatkin näköjään fiksumpaa väkeä mitä uuvatit ja muut olettaa. Miettikääpäs jos Soini tippuukin vaaleissa. Jabballa ei oikein ole voitettavaa, mutta hävittävää on ja lisäksi ei oikein poiskaan voi jäädä sillä koko uuvattihankkeelta menee pohja pois. Voi jabballa olla hieman vaalistressiä jos tai kun kannatus mataa vielä silloin.
Jos Soini lähtee ehdolle vaaleissa niin tippuminen olisi äärimmäisen nöyryyttävää. Melkein yhtä nöyryyttävää on jos pääsee läpi ainoana uuvattina.
En usko että ottaa sitä riskiä vaan valitsee hillotolpan. Eihän lähtenyt edes haastamaan Halla-ahoa vaikka jatkokausi olisi ollut luonnollinen, sama kuin UM pesti.

Näin varmaan tekee, mutta on muuten nolo juttu uuvateille. Uuvatit saavat selitellä Soinin hillotolppaa loputtomasti ja rapa lentää niskaan. Soini pääsee kyllä helpolla, jos karistaa tämän maan pölyt. Taas uuvatit ovat kusessa elleivät loikaa ennen vaaleja.

Toisaalta uuvatit voisivat kokeilla tehokkaammin keinoa että mölytään kovempaa ja valehdellaa sekä kehutaan itseä enemmän. Ehkä äänestäjille menee viesti perille.

13
Sellainenkin juttu että Soinin ja uuvattien henkilökohtainen kannatus ei välttämättä kestä vaalitaistoa. Jussin ja uuvattien vaalitaistelua odotellessa ;D Sitten kun jokainen dementoitunut mummokin tajuaa että Soini pissii linsiin niin se henkilökohtainen kannatuskin voi kääntyä laskuun. Ollaan vaaleissa jännän äärellä jos Soini lähtee ehdolle. Paskanpuhumalla ei selvästikkään uuvattien kannatus nouse. Itse olisin uskonut toista, mutta äänestäjät ovatkin näköjään fiksumpaa väkeä mitä uuvatit ja muut olettaa. Miettikääpäs jos Soini tippuukin vaaleissa. Jabballa ei oikein ole voitettavaa, mutta hävittävää on ja lisäksi ei oikein poiskaan voi jäädä sillä koko uuvattihankkeelta menee pohja pois. Voi jabballa olla hieman vaalistressiä jos tai kun kannatus mataa vielä silloin.

14
Mitähän näiden uuvattien päässä liikkuu? Pohtivatko ollenkaan sitä että mitenkä tästä noustaan vai menevätkö sillä eteenpäin että mölytään isoon ääneen ja toivotaan että joku uskoo. Ilmeisesti tämä vaihtoehto ei toimi. Todennäköisesti eliittiä lukuunottamatta kukaan ei luota uuvatteihin. joten uskottavan poliittisen ohjelman luominen on hieman vaikeaa.

15
Notareal on oma legendansa
Torok ja tillsten lisäksi.
https://fi.wikipedia.org/wiki/Mancon

Taitaa persu nimeltä Jouko Juvonen liittyä tuohon ritaluoman koijaamiseen, sillä Chiluba jutun yhteydessä tämä nimi oli esillä.

16
Jos Soini häipyy hillotolpalleen ennen vaaleja, niin vittuilua tulee ihan joka tuutista ja torvesta. Ja äijä jää historiaan suurena kusettajana.

17
Lehdet näköjään jättävät ilmeisesti tarkoituksella paljon kertomatta suojellakseen poliittista päätöksentekoa sekä erityisesti tiettyjä puolueita.

Yksi jupakan osapuolista Kari Ilkkala kertoo blogissaan aika paljon taustatietoa ja yksityiskohtia tapahtumista. Onpa siellä tämä Kiemunkikin kommenttikentässä huutelemassa omaa viattomuuttaan sitä erityisemmin perustelematta.


http://kartsa.blogijanne.fi/2017/02/26/aurinkoisen-rahat-ne-amerikkaan-livahti/

HäSa ja Kaupunkiuutiset kerro vähän liikaakin ja osittain keksittyjäkin kun syytettyjen penkillä on persu.

18
Mylly / Vs: Mikä on sopiva Euron kurssi?
« : 08.02.2018, 20:02:56 »
Aina jotain hyvää ja huonoa. Pitäisi vaan puhua siitä että mitenkä tilanteeseen sopeudutaan.

19
Mylly / Vs: Takaisin kivijalkakauppoihin
« : 08.02.2018, 20:01:16 »
Eli pointtini on: Meidän kannattaa tukea paikallisia liikkeitämme, koska rahallinen säästö on pitkässä juoksussa melko mitätön ja koska hyödymme siitä pitemmän päälle itse.

Tärkeä pointti.  Esimerkiksi Kirkkonummen keskusta on jäänyt surkeaksi ja rapistuvaksi pikkukyläksi siksi, etteivät kirkkonummelaiset käytä oman kunnan palveluita, vaan käyvät iltaelämässä ja ostoksilla Helsingissä ja Espoossa.  Kirkkonummella on noin 40.000 asukasta, joiden keskimääräinen tulotaso on maan korkeimpia.  Paljon parempaan olisi siis eväät olemassa.  Järvenpää on asukasluvultaan suunnilleen saman kokoinen, mutta se on ihan oikea kaupunki, jossa on kunnollinen ja elävä keskusta.

Niitä kaupunkeja on paljon joidenka keskustoissa on lähinnä baareja ja ravintoloita.

20
No ilmeisesti järki voitti ja sairaala ei tule rautatien viereen.  Sairaala olisi ollut siirto kuntien kassasta valtiolle jonka maita lienee ovatten.

21
Mylly / Vs: Takaisin kivijalkakauppoihin
« : 08.02.2018, 19:42:56 »
Onkohan mitään kivijalkojen sukupuuttoa olemassa? Myynti on vaan siirtynyt isompiin yksiköihin kaupunkien laidoille. Viimeisen 15 vuoden aikana on tehty moninverroin enemmän liiketilaa, mitä palkkojen kasvu on ollut. Silloin pakostakin jää tyhjiä liiketiloja.
Verkkomyynti ei ole kuiteskaan kovin isoa paitsi erikoistuotteissa ja näidenkin kilpailuetu supistuu kun posti nostaa hintoja, kuten Ruotsissa.

22
Soinin strategia A että pidetään paljon melua tyhjästä ei ilmeisestikään toimi. Olisikohan B vaihtoehto vaaliliitot tai loikkaamiset suurempiin puolueisiin seuraavana listalla. Jos tämäkään ei onnistu niin sitten pitäisi ottaa aloite omiin käsiin jossakin asiassa. ja uuvattien"vastuunkantajista" ei tähän ole.
Mutta en itse ainakaan ole tähän persujen kymmeneen prosenttiin tyytyväinen.

23
Soinihan voisi itse loikata kokoomukseen tai keskustaan :o Ja ihme jos Lohela ja Terho eivät vaihda puoluetta.

24
Soini voi kokeilla mallia jossa toistetaan valhetta niin kauan että siitä tulee totta.

25
Mylly / Vs: Sijoitushomma
« : 06.02.2018, 17:55:02 »
Jos korkoja nostettaisiin  varsinkin jenkkilässä niin pörssikupla voisi hieman laskeakin. Verojen lasku varsinkin rikkailta ei ollut ihan järkevä veto, eikä niiden lasku. Sillä nyt lykätään rahaa ylikuumille markkinoille lisää ja se ei mene edes kulutukseen.
Ps. tietääkö kukaan mitä P/E oli keskimäärin ennen 30 lukujen romahdusta.

26
Tuommoinen teltta ei muka ole mielenilmaus.  :D

Marco on kyllä katutoiminnassa ylivoimainen ykkönen.

Ylivoimainen ykkönen :facepalm: Ylivoimainen ääliö pikemminkin. Siitoin oli sen verta koominen ja överiksi vedetty hahmo että ei ollut kovin haitallinen, mutta tämä De witt on kyllä suvaitsevaiston jättivoitto. Kukakohan tämän touhun rahoittaa? Putin?
No ainakin saa rahoilleen vastinetta. Kulttuurimarxistien eliittiä.

27
Lainaus käyttäjältä: Ministeri Timo Soini
SDP:llä, Vasemmistoliitolla ja Perussuomalaisilla olisi ollut koko syksy aikaa tehdä aktiivimallista välikysymys Eduskunnassa.

Soini olisi siis ensin halunnut äänestää aktiivimallia koskevaa välikysymystä vastaan ja sitten aktiivimallin puolesta.
Nyt pääsi äänestämään vain sen puolesta.
Ilmankos kiukuttaa.
Ilman muuta välikysymys olisi pitänyt tehdä. Persut ei muuten pysty yksin tekemään välikysymystä. Ja sen jälkeen luvata parempi esitys kui tuo hallituksen paskapaperi. Persujen olisi aika jo heräillä,

28
Paja / Vs: Kansalaisaloitteiden ideointiketju
« : 04.02.2018, 12:57:25 »
Suurimmalla osalla kansalaisaloittaita pyyhitään persettä. Pitäisi saada puoluet mukaan esimerkiksi pyytää persujen kansanedustajia edistämään asiaa  ja sitoutumaan tavoitteisiin. aloitteita on helppo tehdä ja kerätä, mutta läpivienteihin ei ole panostettu ollenkaan.

Varmaan jokainen haluaisi nähdä aloitteita tärkeistä asioista, mutta itse haluaisin nähdä että perussuomalaiset lähtisivät enemmän mukaan politiikkaan.

29
Mietin tässä parhaillaan, että miten helvetin sekaisin osa näistä työttömistä aktiivimallin vinkujista on, kun äänestävät kuitenkin Niinistöä. Tilannehan on tällä hetkellä se, että joko Niinistö hyväksyy tuon lain tai sitten palauttaa sen hallituksen uudelleen käsittelyyn. Niinistöllä on nyt vaaliarpa käsissä, mielenkiintoista mitä tekee. Luulenpa, että jos valitaan presidentiksi niin sen jälkeen vasta laittaa nimen alle ja se on sitten siinä.

Turha enää ulista sitten siinä vaiheessa yhdenkään aktiivimallivastustajan, joka Niinistöä äänesti.

Itse taas mietin miten helvetin sekaisin persut oli kun eivät kertoneet tätä äänestäjille.

30
Aikanaan ajeli Turun kauppatorilla ruumisarkku autonsa katolla.

Turussa on aina ollut suuria persoonia.  Bodari Hannu Salpa tykkäsi 80-luvulla ajella ympäri keskustaa muskeliautollaan sivuikkuna alhaalla ja jännitetty hauis ulkona. Valtakunnanjohtaja Pekka Siitoinkin vaikutti aikoinaan Turun ympäristössä.
Niin ja runosmäen ruusu.

Sivuja: [1] 2 3 ... 260