Näytä kirjoitukset

Tässä osiossa voit tarkastella kaikkia tämän jäsenen viestejä. Huomaa, että näet viestit vain niiltä alueilta, joihin sinulla on pääsy.


Viestit - Hämeenlinnan Oraakkeli

Sivuja: [1] 2 3 ... 260
1
Perussuomalaiset ovat vahvasti esillä verkossa ja somessa.

PS on verkossa ja somessa vahvasti esillä lähinnä keskenään.

Pitää paikkaansa potentiaalisia äänestäjiä ei oikein missään koiteta kosiskella.

2
Eikö Putkonen edelleen ole kovalla liksalla puolueen edusmiehenä Suomessa?

Putkonenko johtaja joka johtaa puoluetoimintaa?

3
Jussin pitäisi tulla poi brysselistä ja siirtyä puolueen palkkalistalle poliitisen toimen johtajan nimellä. Johtajan pitäisi olla täällä johtamassa.

Juuri näin! Uuvattien rahoilla voisi palkata vaikka 10 jussia johtamaan kotimaan toimintaa kymppitonnin kuukausipalkalla.

Miksi näin ei tehdä, @Matias Turkkila ?

Kannatuksen nousu tuo tai pitää puoluetuet ennallaan, joten olisi myös taloudellinen sijoitus joka tulee jopa monikymmenkertaisena takaisin.

4
Soiteltiin tuossa erään foorumilaisen kanssa ja hän kysyi mielipidettäni persujen nykytilaan. Vastaukseni oli kuulemma niin hyvä, että käski minun kirjoittaa se myös tänne, joten näin toimitaan:

Jos et aktiivisesti seuraa politiikkaa ja/tai itse kaiva tietoja, et edes tiedä että perussuomalaiset niminen puolue on olemassa.


No on tuossa ihan selvä ansaittukin piikki mutta jos muistetaan vuotta ennen sinisten lähtöä niin ollaan kyllä menty paljon eteenpäin, silloin persut oli totaalisen hiljaa. Mistä se nyt johtuu niin onko se median vika että persujen jutuista ei kirjoiteta vai jokin muu syy niin sen tietää vain puoluejohto. Lauran kanppanja oli sellainen että toivottavasti porukka jaksaa yrittää positiivista julkisuutta vaikka torppaamisia tulisikin

Valtamedian vaikenemisesta se johtuu. Koska Puolueen media julkaisee perussuomalaisista vain negatiivisia juttuja ja jos/kun niitä ei ole, vallitsee täysi hiljaisuus. Lauran kampanjastakin media yritti epätoivoisesti löytää jotain negatiivista. Pitkin hampain piti sitten kuitenkin julkistaa Lauran hyvä kannatustulos, joka olikin ainoa hänestä annettu positiivinen uutinen.

Valtamedian vaikenemista on turha syyttää. Yli puolet vapaa-ajasta käytetään nettiin ja Someen. Jussin pitäisi tulla poi brysselistä ja siirtyä puolueen palkkalistalle poliitisen toimen johtajan nimellä. Johtajan pitäisi olla täällä johtamassa.

5
Veikö se tanan ketku pj evp kaikki rahat mennessään, kun enää ei ole tullut edes kalenteria. Ennen tuli eduskunnasta mukava joulukortti ja kalenteri. Viime jouluna yksi surkea joulukortti.
SMP erosi aikanaan kepusta ja sitten tuli persut. Hajosi nyt sekin ja ollaan ihmeissään. Moni miettii, että missä mennään. Perinteitä kunnioittaen en lähde ainakaan vielä johonkin sinisiin.
Perusuomalaisten tulisi ryhdistäytyä ja alkaa puolustaa köyhien asiaa matujen ulosheiton lisäksi!

Köyhien asian puolustaminen ei saa missään nimessä olla sosialismia tai kommunismia. Kansankapitalismi on paras turva köyhälle,

6
Sininen kahvihetki - Timo Soini

Siis oikeasti? Sininen kahvihetki?  ;D
Särähti korvaan tuo Soinin tokaisu ettei hänen kannatuksensa ole mihinkään kadonnut. Itse joudun häpäeäkseni tunnustamaan että äänestin Soinia aikanaan presidentin vaaleissa ja eurovaaleissa ja olisin äänestänyt eduskuntavaaleissakin jos olisin asunut Uudellamaalla. Nyt en äänestäisi Soinia vaikka maksettaisiin. Uskoisin että kaltaisiani on paljon, myös Uudellamaalla

Pohditaanpas sitä että onko Soinilaisia äänestäjiä jotka eivät ole pettyneet Soiniin. Soinilaisista lienee suurin osa perussuomalaisia. Itse en tunne ketään persua, joka äänestäisi uuvatteja, joten jabbalaisten täytyy tulla muualta kuin persujen rivistä. Ja kuka kokkare tai kepuli äänestäisi uuvatteja? Perussuomalaiset ovat varmastikin kaikista tietoisimpia Soinin petturuudesta.

7
Helsinkiläisliike myy Timo Soini -postikorttia 10 000 eurolla – kauppiaalla yksinkertainen perustelu

Lainaus
Pitkän linjan kauppiaalle kymppitonnin hinta Timo Soinin postikortista on ennen kaikkea arvokysymys. Hän kuvailee Soinia hyväksi ja selkokieliseksi suomalaiseksi mieheksi.

– En ole koskaan tavannut miestä. Mutta olen aina arvostanut hänen tekemisiään. Hän on sellainen kaveri, jolta voisi ostaa käytetyn auton, Kuusisto perustelee hintalappua.

Kaikkea sitä...  :-\

Hengenheimolainen nimittäin tämä liike on tunnettu kusettajaliike ja äijä samanlainen kusettaja kuin Soinikin. Kummaltakaan ei kannata ostaa mitään käytettyä voin todet omasta puolesta tämän.

8
Mylly / Vs: Sijoitushomma
« : 22.02.2018, 23:36:23 »
Onko biohitistä tai UPM:sta saatavilla moista.
Entäs Valoesta.

En tiedä.

UPM ja Valoe eivät kiinnosta minua, Biohittiä minulla on jokunen tuhat lappua joiden ostohinnan olen saanut osinkoina takaisin ja on mielenkiintoista seurata tuleeko siitä mitään, itse olen vähän 50/60 kannalla mutta parempaa tämä on kuin lottoaminen.

https://keskustelu.kauppalehti.fi/5/i/keskustelu/thread.jspa?threadID=248740&tstart=0&start=23100

Valoe on menossa kohti konkurssia  silti hullut ostelee, kuten Jorma ollila. Biohit taas tuntuisi savansa pikkuhiljaa omat tuotteensa lentoon. Meno voi olla yhtä hurjaa kuin Reveniolla. Tänään pukkasi taas uutista.

9
Mylly / Vs: Sijoitushomma
« : 22.02.2018, 22:33:22 »
Onko biohitistä tai UPM:sta saatavilla moista.
Entäs Valoesta.

10
2000-2007 Välillä Suomi maksoi lainojaan pois, joten aina ei ole mennyt ihan huonosti. Suomi myös käyttää veroeuroja tehottomasti.  Mutta Suomi ja Suomalaiset ovat aina hoitaneet raha-asiansa umpipaskasti resursseihin nähden. Nuivat eivät tee tässä poikkeusta jos jollain ihmeellä pääsisivät vallankahvaan.

11
Pitäisi laittaa pystyyn veikkaus siitä, kuka uuvateista loikkaa mihinkin puolueeseen ja milloin tämä tapahtuu. Itse uskon että kesällä alkaa tapahtumaan koska loikkausta ei kannata jättää liian lähelle vaaleja.

Siis ek-uuvateista.
Jos veikata pitäisi niin Lohela kokoomukseen joskus syksyllä. Lohela on muuten 100% oman edun ajaja vailla ideologiaa.

12
Mitä helvettiä? :o Tämän on pakko olla parodiaa. En koko elinaikanani muista hetkeä, jolloin Suomella olisi mennyt hyvin eikä olisi tarvittu jatkuvia vyönkiristyksiä ja veronkorotuksia. Ja Suomenhan pitäisi olla vauras länsimaa.
No onhan Suomi maksanut velkojaan välillä pois. Meillä on nyt jotain 80% velkaa BKT:sta joten palautuksia ei ihan heti ole luvassa.

13
Soini lähtee palkkiovirkaan jos sellainen on tarjolla. Äänestäjille ja uuvateille kehuu ensin itseään ja sitten saamaa mahdollisuutta. Tämän jälkeen kehuu uuvatteja ja kannustaa uutta johtoa tekenmään parhaansa. sitten kehuu itseään ja vistbackaa ja kehoittaa Terhoa tekemään saman perässä.

14
Alamaailma on jo keksitty. Sen nimi on Facebook.
Jaa
Mä on luullu että se on suomi24

15
Miksi aina pitää poistaa eikö puolen vuoden tauko riittäisi? Monta "hyvää" kirjoittajaa poistettu lopullisesti, ja palsta hiljenee.

16
Kyllä Elovaaran ja muiden uuvattien kohdalla käy hyvin selväksi se, että suurin ongelma politiikan suhteen on äänestäjien luokattoman huono kyky arvioida poliitikkoja äänestyspäätöksiä tehdessään.

Kansanedustajien kerho näyttäytyy lähinnä helppoheikkien klubilta, jossa kansanedustajuus itsessään on pelkkä hillotolppa. Poikkeuksia joukossa tietenkin jokusia löytyy, mutta tuntuvat hukkuvan näiden helppoheikkien puristuksissa.

Kansa saa arvoisensa päättäjät sanotaan, mutta se ei paljoa lohduta, kun tuo samainen kansa aloittaa parkunsa välittömästi, kun asiat menevät päin vintturia. Huolestuttavinta on se, etteivät ihmiset vielä siinäkään vaiheessa tajua, miksi asiat menivät päin vintturia.

Kun nyt ajatellaan, että meillä on esim. ministerinä Lindströmin kaltainen vinttureiden vintturi, voi hyvällä syyllä kysyä, mitkä ovat ihan noin oikeesti niinku onnistumisen mahdollisuudet. Uuvatit ovat kaikessa poliittisen pintaliitoisuuden hulluudessa kärkevin esimerkki siitä, kuinka vintturallaan voi poliittinen koneisto olla.

Tiina Elovaaran kaltainen käsimerkkivalehtelija on vienyt poliittisen valehtelun aivan uudelle tasolle, samoin on tehnyt koko uuvattien torvisoittokunta.

Mutta toisellapuolella on vielä näitäkin kahelimpia ja sekopäisempiä örkkejä mallia Soumi ensin ja demokraatit. Mistähän mahtaa johtua että isänmaalliset ja täysipäiset henkilöt puuttuvat kokonaan politiikasta. Marco de Witin hengenheimolaisia pisaa, mutta tavallisten suomalaisten etujen ajajia ei.

17
Tupa / Vs: Älykkyysosamäärä ja maahanmuuttopolitiikka
« : 13.02.2018, 22:02:46 »
Aivot ovat plastiset ja älykkyysosamäärä jopa muuttuu iän myötä. Älykkyys ei johdu ihonväristä, eikä edes kotimaasta.

https://en.wikipedia.org/wiki/Neuroplasticity

Eiköhän aivot ja älykkyys ole osittain periytyviä ja älykkyys kehittyy kun treenaa, kuten lihakset. Esim. juutalaisten ählämeitä korkeampi älykkyys selittyy sekä perimällä että treenillä. Sillä ordodoksijutkut ovat älykkyydeltään yhtä matalalla tasolla kuin alueen ählämit.

18
Jos ITERistä ei tule mitään, niin entä sitten TAE?

Nehän taitavat mennä edelle, kun käyttävät Googlen algoritmeja plasman muotoilemiseen, eli sen jutun mikä fuusioreaktorissa on haasteellista. Niin, ja se on yksityisten rahoittama juttu eikä valtioiden kuten ITER.

onkos tästä suomenkielistä selostusta misään?

19
Nämä perhevapapaista jauhamiset kuuluu sarjaan häslätään tarpeetonta ja ollaan tekevinään jotain kun ei uskalleta tehdä oikeita päätöksiä. Tällaista paskaa koko hallituksen touhut kikyt ja sote väännöt. Ja kukaan ei uskalla arvostella ei edes persut.

20
Kyllä rikos keksitään kun kerta syyllinen on jo tiedossa

"Poliisin viestintäjohtaja Mats Nylén ei halunnut yksilöidä TV4:lle, mistä rikoksista Springarea nyt voitaisiin epäillä.

”Voi olla kyse erilaisista rikoksista, ja siksi haluamme, että syyttäjä tutkii, onko rikosta tehty”, Nylén sanoi."


Muumi mitä touhua ja kukaan svedupelle ei pistä vastaan.

21
Kylänraitti / Vs: Haitin järistys - 500 000 kuollutta?
« : 12.02.2018, 21:20:20 »
Haitilaisille kerättiin jotain yli 10 miljardia massia. Ja mitä haitilaiset saivat koko potista??
Nepalilaisilta koleraepidemian ja länkkäreiltä lapset seksiä. Hieman meni vituralleen tämä operaatio.

22
Tupa / Vs: Älykkyysosamäärä ja maahanmuuttopolitiikka
« : 12.02.2018, 15:38:41 »
Mistäköhän johtuu että matu kriittiset eivät Suomessa ja länsimaissa yleensä ole niitä kaikista fiksuimpia poikkeuksia lukuunottamatta. Loogisen ja järkevän ajattelun mukaan juurikin älykköjen luulisi olevan matu kriittisiä, mutta matukriittiset ovat yleensäkin salaliitoisita höperehtiviä kylähulluja ja alisuorittajia.

Edes Jussi ja persut eivät ole vetäneet älykköjä isoina laumoina puoleen. Mistäköhän tämä johtuu? Jos tämän ongelman pystyisi ratkaiseman niin suvakit häviäisivät tämän pelin.

23
USA:n öljyntuotanto riittää ainakin 30 vuoden kulutuksen tarpeeseen että mitään öljyhuippua ei ole näköpiirissä vuosikymmeniin. Teknolgian kehitys vielä laskee öljynkulutustakin.
Sekin hyvä puoli on että allahinpalvojat eivät voi kiristää sivistysmaita öljyllä, ja rahastaa tolkuttomia hintoja.

24
Ollaan vaaleissa jännän äärellä jos Soini lähtee ehdolle. Paskanpuhumalla ei selvästikkään uuvattien kannatus nouse. Itse olisin uskonut toista, mutta äänestäjät ovatkin näköjään fiksumpaa väkeä mitä uuvatit ja muut olettaa. Miettikääpäs jos Soini tippuukin vaaleissa. Jabballa ei oikein ole voitettavaa, mutta hävittävää on ja lisäksi ei oikein poiskaan voi jäädä sillä koko uuvattihankkeelta menee pohja pois. Voi jabballa olla hieman vaalistressiä jos tai kun kannatus mataa vielä silloin.
Jos Soini lähtee ehdolle vaaleissa niin tippuminen olisi äärimmäisen nöyryyttävää. Melkein yhtä nöyryyttävää on jos pääsee läpi ainoana uuvattina.
En usko että ottaa sitä riskiä vaan valitsee hillotolpan. Eihän lähtenyt edes haastamaan Halla-ahoa vaikka jatkokausi olisi ollut luonnollinen, sama kuin UM pesti.

Näin varmaan tekee, mutta on muuten nolo juttu uuvateille. Uuvatit saavat selitellä Soinin hillotolppaa loputtomasti ja rapa lentää niskaan. Soini pääsee kyllä helpolla, jos karistaa tämän maan pölyt. Taas uuvatit ovat kusessa elleivät loikaa ennen vaaleja.

Toisaalta uuvatit voisivat kokeilla tehokkaammin keinoa että mölytään kovempaa ja valehdellaa sekä kehutaan itseä enemmän. Ehkä äänestäjille menee viesti perille.

25
Sellainenkin juttu että Soinin ja uuvattien henkilökohtainen kannatus ei välttämättä kestä vaalitaistoa. Jussin ja uuvattien vaalitaistelua odotellessa ;D Sitten kun jokainen dementoitunut mummokin tajuaa että Soini pissii linsiin niin se henkilökohtainen kannatuskin voi kääntyä laskuun. Ollaan vaaleissa jännän äärellä jos Soini lähtee ehdolle. Paskanpuhumalla ei selvästikkään uuvattien kannatus nouse. Itse olisin uskonut toista, mutta äänestäjät ovatkin näköjään fiksumpaa väkeä mitä uuvatit ja muut olettaa. Miettikääpäs jos Soini tippuukin vaaleissa. Jabballa ei oikein ole voitettavaa, mutta hävittävää on ja lisäksi ei oikein poiskaan voi jäädä sillä koko uuvattihankkeelta menee pohja pois. Voi jabballa olla hieman vaalistressiä jos tai kun kannatus mataa vielä silloin.

26
Mitähän näiden uuvattien päässä liikkuu? Pohtivatko ollenkaan sitä että mitenkä tästä noustaan vai menevätkö sillä eteenpäin että mölytään isoon ääneen ja toivotaan että joku uskoo. Ilmeisesti tämä vaihtoehto ei toimi. Todennäköisesti eliittiä lukuunottamatta kukaan ei luota uuvatteihin. joten uskottavan poliittisen ohjelman luominen on hieman vaikeaa.

27
Notareal on oma legendansa
Torok ja tillsten lisäksi.
https://fi.wikipedia.org/wiki/Mancon

Taitaa persu nimeltä Jouko Juvonen liittyä tuohon ritaluoman koijaamiseen, sillä Chiluba jutun yhteydessä tämä nimi oli esillä.

28
Jos Soini häipyy hillotolpalleen ennen vaaleja, niin vittuilua tulee ihan joka tuutista ja torvesta. Ja äijä jää historiaan suurena kusettajana.

29
Lehdet näköjään jättävät ilmeisesti tarkoituksella paljon kertomatta suojellakseen poliittista päätöksentekoa sekä erityisesti tiettyjä puolueita.

Yksi jupakan osapuolista Kari Ilkkala kertoo blogissaan aika paljon taustatietoa ja yksityiskohtia tapahtumista. Onpa siellä tämä Kiemunkikin kommenttikentässä huutelemassa omaa viattomuuttaan sitä erityisemmin perustelematta.


http://kartsa.blogijanne.fi/2017/02/26/aurinkoisen-rahat-ne-amerikkaan-livahti/

HäSa ja Kaupunkiuutiset kerro vähän liikaakin ja osittain keksittyjäkin kun syytettyjen penkillä on persu.

30
Mylly / Vs: Mikä on sopiva Euron kurssi?
« : 08.02.2018, 20:02:56 »
Aina jotain hyvää ja huonoa. Pitäisi vaan puhua siitä että mitenkä tilanteeseen sopeudutaan.

Sivuja: [1] 2 3 ... 260