Uusimmat viestit

Sivuja: [1] 2 3 ... 10
1
Kylänraitti / Vs: Helsingin Sanomat: lehti ja yhtiö (yhdistetty)
« Uusin viesti kirjoittanut Alarik tänään kello 09:39:46 »
Hesari voisi repäistä ja tehdä tutkivaa journalismia siitä ketkä noita jälkimoderointiin johtavia ilmiantonapinpainalluksia ja jälkimoderointipäätöksiä tekevät.

Toisinaan jo julkaistuista (ja siten kertaalleen ennakkomoderoiduista kommenteista) voi kadota lähes puolet lyhyessä ajassa. Kommenteista joiden näkyvilläoloaikana ei ole voinut havaita mitään muuta "pahaa" kuin kritiikin toimittajan valitsemaa agendaa kohtaan. Toteutetaanko ilmiannot talon sisältä vai ulkoa?...

Tuo "tekoälyn" selän taakse piiloutuminen on muuten melko ovela veto. Veikkaanpa, että "tekoälyn" parametrit ovat laadullis-ideologisesti melko Hesarin ihonmyötäiset. Ja niitähän on turha lukijoille kertoa...

Luultavasti juuri tekoäly siellä tekee ensivaiheen seulonnan ja päästää asialliset ihan julkiseksi asti. Sitten ajoittain joku käyttää hetken työaikaansa ja aikaa säästääkseen vain sensuroi kaiken kritiikin ja keskustelun pois. Jäljelle jää vain toimittajia peukuttavat ja agendanmukaiset viestit.

Tekoälyn osallistumisvaiheen ja palkkatoimittajan sensuroinnin voi halutessaan siis havaita siitä, että tekoälyn jälkeen karsintalinja vaikuttaa kohtuu tasapuoliselta ja asialliselta...
Ja toimittajan jäljiltä kuin huonoilla ohjelmaparametreillä yksisilmäisesti agendaputkeen ajetuilta, aivan kuin jututkin.

Siksi juttujaan on turha lukea ja maailman turhinta ajanhukkaa on yrittää niitä sinne kommentoida saati pyrkiä keskustelun synnyttämiseen. Tämä siis siksi että ymmärrettävästi Lehden&Yhtiön tavoite ei ole keskustelu tms vaan saada klikkauksia ja klikkailijat viipyilemään sivuilla, kun siitä se saa kivemmat tilastot ja mainosrahaa.

Siksi kun Hesari kysyy "miten keskusteluita pitäisi kehittää" niin oikeasti se pohjustaa muutosta jossa vain maksavat tilaajat saa keskustella toimittajia kehuen ja myönteisesti ja mieluiten omilla nimillään - ja jos silti jonkin henkilön kommentteja joutuvat sensuroida agendakriittisinä tai liian uteliaina niin ne saa pysyvät banaanit pois keskinäisen kehumisen keskustelukuplasta.
2
Tämä irakilainen ei muuten tule poistumaan Suomesta ikinä. "Elinkautisen" jälkeen on taatusti jo pysyvät perhesuhteet Suomessa, mahdollisesti pari muksuakin jonkun pulleron kanssa. Tässähän yhdistyy nyt kaksi märkää päiväunta samalla, eksoottisuus ja hoivaa kaipaava paha poika. Ensimmäiset kirjeenvaihtopyynnöt lienevät jo postissa.
3
Kotimaa / Vs: Kerjäläisooppera: Katutason uutiset kerjäläistoiminnasta
« Uusin viesti kirjoittanut Sikanez tänään kello 09:37:22 »
Eilen oli Leppävaaran aseman alikulussa kitaristi soittamassa. Siihen tuli balkaninromani, joka yritti äänekkästi häätää tätä pois. Ei lähtenyt. Tuntia myöheemin kun tulin takaisinpäin oli käytävässä kuitenkin romai rääkkäämässä haitaria.
4
Kotimaa / Vs: 2018-09-19 Irakilainen mies vangittu porilaisen keski-ikäisen naisen murhasta
« Uusin viesti kirjoittanut TapsaT tänään kello 09:35:16 »
Taisi taas nuivistua lähes koko kerrostalollinen ihmisiä kerralla ja heidän lähipiirinsä myös. Tosin varmaan tuohonkin joukkoon mahtuu jokunen henkilö, joka on aivopesty jo niin huolella että näkee tekijän uhrina.

5
Yksikin murha on liikaa, mutta tässä olisi voinut käydä vielä hirmuisen paljon pahemmin. Tai siis jos tuikataan kerrostalo palamaan, niin siinä on iso riski, että hommassa kuolee myös oikeasti sivullisia ja läpsyttäjien invaasioon syyttömiä veronmaksajia. Eli jos murha ei ole vakava asia, niin murhapoltto on.
6
Lainaus
Yhdysvaltojen presidentti Donald Trump on nimennyt USA:n historian suurimmaksi virheeksi ex-presidentti George W. Bushin päätöksen viedä maa sotaan Lähi-itään, kertoo The Hill.

Amerikkalaiselle politiikkaan erikoistuneelle sivustolle antamassaan erikoishaastattelussa Trump arvostelee Bushin päätöstä katastrofaaliseksi.

– Obama ehkä kotiutti sotilaamme väärällä tavalla, mutta käytimme seitsemän biljoonaa dollaria Lähi-itään Bushin toimesta. Seitsemän biljoonaa ja miljoonia ihmishenkiä. Minun mielestäni se on pahin virhe maamme historiassa, Trump sanoi haastattelussa...................

https://www.iltalehti.fi/ulkomaat/d1aee6eb-354b-4ef6-ad4e-a74ecabba4ed_ul.shtml
7
Muut puolueet ja poliittiset vaikuttajat / Vs: Suomen Kansa Ensin ry
« Uusin viesti kirjoittanut Alligaattori tänään kello 09:30:42 »
"Oikeus" kiihottunut vaihteeksi.
https://www.youtube.com/watch?v=vUiQ0J4AKCc
Lainaus
SKE 145. Anne kiihotti liikaa polpoa
https://www.youtube.com/watch?v=KWxcJNWX9LA
Lainaus
Loppu polpolle! Loppu sananvainolle!
https://www.youtube.com/watch?v=QT9myAncn2o
Lainaus
Tuomio
Pertti Nykäsen vk:ssa myös juttua ja videota: https://vk.com/id353724495

Huomenna taasen mielenosoitus:
https://mvlehti.net/2018/09/19/suomen-puolesta-kiertue-jatkuu-perjantaina-21-syyskuuta-2018-kello-18-00-vuosaaressa/
Lainaus
Kansallismieliset suomalaiset aktiivit ovat kiertäneet alkusyksyn aikana eri puolella Itä-Helsinkiä puhumassa suomalaisuuden puolesta monikulttuurisuuden pakkosyöttöä vastaan.  Miekkarikiertue alkoi 31. elokuuta 2018 Kontulasta, jonka jälkeen on kokoonnuttu isänmaallisessa hengessä Puhoksessa ja Itäkeskuksessa.
Tämän viikon perjantaina 21. syyskuuta 2018 kello 18.00 kiertue jatkuu Helsingin Vuosaaressa pidettävällä Suomen ja Vuosaaren puolesta! -mielenosoituksella.

Olli Heikkilän joka useissa ske:n striimeissä esiintyy, video "Vaalimarkkinoilla."
Seppo Lehto mukana, hänestä olisi syytä ollut tehdä luennnoitsija lapsosille eikä rasistisesti ja aatteellisesti syrjiä.
https://www.youtube.com/watch?v=L6ZIYYJNgKA
http://sinimusta-viheroikeisto.blogspot.com/
8
Kotimaa / Vs: 2018-09-19 Irakilainen mies vangittu porilaisen keski-ikäisen naisen murhasta
« Uusin viesti kirjoittanut nutsy tänään kello 09:19:45 »
Ilmeisesti irakilainen siis tuikkasi kerrostaloasunnon vielä tuleen murhan päätteeksi, onneksi ei tullut enempää ruumiita niin kuin Tampereella.

Lainaus
(...) Rikos paljastui, kun sivullinen henkilö teki varhain sunnuntaiaamuna hätäkeskukseen ilmoituksen kerrostalo-asunnosta Itäpuistossa tulevasta savusta.

Palonalku sammui ilmeisesti itsestään, mutta asunnosta löydettiin naisen hengetön ruumis. Poliisille selvisi nopeasti, ettei nainen ollut kuollut tulipalossa. (...)

https://www.satakunnankansa.fi/satakunta/itapuiston-henkirikos-tutkinnanjohtaja-vaatii-tanaan-yhden-miehen-vangitsemista-murhasta-epailtyna-201207427

Damage control?

Lainaus
(...) Poliisi otti tapaukseen liittyen kiinni muita henkilöitä, mutta heidät on nyt vapautettu.

Käräjäoikeus salasi oikeusistunnon ja vangitsemisen tarkemmat perusteet poliisin pyynnöstä.

https://yle.fi/uutiset/3-10413411

Ei ole ensimmäinen eikä varmasti viimeinen "varmaa kuolemaa" pakenevista jotka saavat ruumiita Suomessa aikaan.
9
Mylly / 2018-09-20 Il: Virossa maailmanhistorian suurin rahanpesuskandaali
« Uusin viesti kirjoittanut l'uomo normale tänään kello 09:18:50 »
https://www.iltalehti.fi/ulkomaat/b3f0f9d6-8e57-4537-b2cc-9790e9a7795c_ul.shtml

Lainaus
Viron pankkivalvonnan mukaan se tiedotti Danske Bankin rahanpesuepäilyistä Tanskaan ensimmäistä kertaa jo yli viisi vuotta sitten, mutta varoituksia ei otettu todesta. Danske Bankin oma selvitys asiasta saatiin aikaiseksi vasta nyt, vuosia myöhemmin....

...miksi rahanpesuun puututaan tosissaan vasta nyt, kun sen loppumisesta on aikaa ilmeisesti jo kolme vuotta?

Miksi Dansken Viron-yksikön johtaja ei ole epäiltynä rahanpesusta, vaikka moni hänen alaisensa on?

...kyseessä on maan kokoon ja kansantuotteeseen nähden maailmanhistorian suurin julkisuuteen tullut rahanpesutapaus.

...Tutkinnan kohteena on Viron Dansken rahansiirtoja yhteensä yli 200 miljardin euron edestä.

... Osan pestystä rahasta epäillään olevan mahdollisesti peräisin Venäjä presidentin Vladimir Putinin lähipiiriltä, osa on ...

Pelkästään porojen viinarahat ei olleetkaan talousihmeen takana.
10
Kylänraitti / Vs: Ruotsin valtiopäivävaalit 9.9.2018 – uutiset, seuranta ja keskustelu
« Uusin viesti kirjoittanut ISO tänään kello 09:10:51 »
Pääasia on että löfvenin kannatus on erittäin matala puoluejohtajien kesken arvioituna ja muutenkin.

Se kertoo ennen muuta siitä että hänen maahanmuuttopolitiikkansa on ollut täysin epäonnistunutta ruotsalaisten mielestä.
Sivuja: [1] 2 3 ... 10