UmmaGumma

Uusimmat viestit

Sivuja: [1] 2 3 ... 10
1
Kylänraitti / Vs: Presidentinvaalit 2018
« Uusin viesti kirjoittanut Mandula tänään kello 12:55:06 »
Tietty vassarihyysärit ulisee, että natsit ne vaan käy äänestämässä ja että Gallup on Hommaforumin salajunttasivusto tai jotain muuta yhtä ulalla olevaa hömppää.
En löydä googlella mitään haulla "gallup - suomi" tai "gallup-suomi". Voisiko alkuperäisen tweetin liittää tähän?

Tuo polli on siis tehty 5.1, joten ei tässä vielä kannata liikaa innostua.

Tuo on Facebookissa toimiva sivusto, alla linkki kyseiseen "gallupiin":
https://www.facebook.com/GallupSuomi/posts/1929597553735969
2
Nopea pikaselaus paljasti, että tämä ketju on plagiaatti sadoista aiemmista Homman ketjuista, joissa joku palkkansa eteen mokuttava virkaläski antaa uskomattoman surrealistisia lausuntoja, jotka homman kirjoittajat ampuvat alas samoin argumentein kuin ennenkin.
3
Huhtasaari kun olisi vähemmän ylimielinen tavallisia äänestäjiä kohtaan niin menisi heittämällä toiselle kierokselle.
4
Ulkomaat / Vs: 2018-01-08 DM: H&M aiheutti rasismikohun
« Uusin viesti kirjoittanut Outo olio tänään kello 12:39:40 »
Mustat eivät ole turvassa mustilta. Ruotsissa. :(
5
Kotimaa / Vs: 2018-01-17 VS Vantaan palvelupäällikkö: "Vantaa nettoaa pakolaisilla hyvin"
« Uusin viesti kirjoittanut writer tänään kello 12:36:23 »
Lainaus
Vantaalla asuvien turvapaikanhakijoiden kaikki kulut maksaa Suomen valtio.

– Itse asiassa Vantaa nettoaa pakolaisilla hyvin, Linderborg sanoo.

Vantaalla on laskettu että on parempi tilata sosiaaliturvapaikanhakijat jo valmiiksi Vantaalle valtion rahoilla kun ne päätyy sinne kuitenkin jossain vaiheessa. Muuten joku tuppukylä Kainuusta vie valtion tuet ja Vantaalle jää vain laskut.

En tuota nyt oikein win-win tilanteeksi Vantaan kannalta sanoisi mutta ainakin Pyrrhoksen voitoksi voisi mennä.

Tällä hetkellä Vantaan kaupungin kontrolloimiin asuntoihin päästetään muuttamaan muualta Suomen valtion korvausten loppumisen takia etelään ohjattuja sossupummi-maahanmuuttajia ja perusteena on että tullaan etsimään töitä ja että entinen asunto siellä keskusta-pitäjässä lähtee alta eli ollaan asunnottomia kohta ja kun sukulaisetkin asuvat pääkaupunkiseudulla ja kun halutaan lapsille paras koulutus ja kun muualla Suomessa on rasismia.
Jos ei kaikella tuolla höpöhöpöllä irtoa asuntoa niin sitten muutetaan kirjat jonkun maanmiehen luokse Vantaalla ja ollaan kirjoilla hetki ja sitten tulee "riitaa" ja joudutaan "asunnottomiksi" ja ohitetaan kaikki muut asuntojonossa olijat kiireellisinä.

Tätä tietenkin helpottaa jos siellä keskusta-pitäjässä on jo tehty 3-4 vuoden aikana pari lasta niin ollaan ihan super-kiireellisiä jos tehdään tuo kirjojen muutto ja asunnottomaksi joutuminen puliveivaus.

Vantaa voisi LOPETTAA  muualta Suomesta tapahtuvan Vantaalle valumisen ihan vain tekemällä päätöksen että:
1. Mitään alivuokralais-suhteita eikä varsinkaan pelkkää kirjojen muuttamista katsota Vantaalle muuttamiseksi

2- Eli jos yrittää tuollaista puliveivausta niin ei saa asuntoa koska viranomainen katsoo että ei ole tosiasiallisesti muuttanut Vantaalle ja ottaa yhteyden siihen keskusta-pitäjään ja kertoo että teidän pitää hommata näille asunto ellei sitten näillä ole vielä asunto siellä ja ovat vain kirjoilla Vantaalla ja puijaavat Vantaan hölmö-viranomaisia.
3. Yhtään työtöntä eli ei maahanmuuttajia eikä suomalaisiakaan päästetä muuttamaan Vantaan kaupungin kontrolloimiin asuntoihin vaan ne annetaan ihmisille joilla on jo työpaikka.
4. Myöskään mitään "opiskelu" puliveivauksia ei hyväksytä eli jos olet opiskelija niin hae asuntoa HOAS:ilta älä Vantaalta vaikka tuletkin Vantaalle opiskelemaan. Näin on aiemmin saatu asuntoja Vantaalta ja sitten opiskelussa onkin tullut "ongelmia"

KAIKEN sossupummi-maahanmuuttajien muuttamisen muualta Suomesta Vantaalle ja Helsinkiin ja Espooseen VOI estää.
Kysymys on vain siitä että kaupunkien virkamiesten SEKOILUIHIN pitää PUUTTUA.


Erityisesti Vantaalla tähän olisi ollut mahdollisuus mutta Jussi Niinistön veli eli Jaakko Niinistö on ollut märkä sukka eikä ole saanut juuri mitään aikaiseksi asukaspalveluista vastaavana apulaiskaupunginjohtajana vaikka on kovaa palkkaa nauttinut vuoden 2015 alusta saakka...


6
Perussuomalaiset / Vs: Laura Huhtasaari valittiin Perussuomalaisten presidenttiehdokkaaksi
« Uusin viesti kirjoittanut Saturnalia tänään kello 12:34:01 »
Kiva kun oot tehnyt gradun joskus vuonna miekka ja kilpi, ja sitten kymmenien vuosien päästä luet lööpistä että sivulla 267, kappaleessa kolme on epätäydellinen lainaus. Ei noita haastatteluja pysty kuuntelemaan, mikä on tavallaan sääli, koska haastateltavan sanomiset olisivat usein kiinnostavia. Ihan yhtä vaikeaa oli yrittää kuunnella Väyrysen haastattelua eilen radiosta. Kaksi haastattelijaa painoi koko ajan päälle kuin yleinen syyttäjä hyvin henkilöönkäyvillä äänensävyillä.
Paavo oli kyllä vanha kettu. Se on tyylikästä kuin noilla vanhoilla ei yhtään edes ääni kiristy vaikka tulee minkälaista shittiä niskaan. Viileästi vaan takaisin.

Lauraa käyn äänestämässä.
7
Kylänraitti / Vs: Presidentinvaalien ennakkoäänestys
« Uusin viesti kirjoittanut internetsi tänään kello 12:33:34 »
Äänestysvilkkautta voit seurata täältä
Sivuilla oli mielenkiintoinen tieto:
Lainaus
Tietoa ennakkoäänestyksestä

Sivuilla esitetään alustavat tiedot koko maan ennakkoäänestysaktiivisuudesta. Lopulliset äänestäneiden määrät saadaan tarkastuslaskennan valmistuttua 30.1.2018. Ennakkoäänestysaikana tiedot päivitetään tunnin välein. Äänestysaktiivisuussivuilta löydät sukupuolen mukaan eritellyt, päiväkohtaiset tilastot koko maan ja vaalipiirien osalta, kuntatasolla vain koko ennakkoäänestysajan yhteenlasketut vastaavat. Äänioikeutetuista ja äänestäneistä on vähennetty ulkomailla asuvat Suomen kansalaiset. Ahvenanmaan kunnissa (pl. Maarianhamina) ei käytetä äänioikeustietojärjestelmää, jolloin myöskään suuri osa Ahvenanmaalla annetuista ennakkoäänistä ei näy tässä tilastossa.
Eli, tarkoittaako tämä sitä, että minä en saa Suomen kansalaisena mennä ennakkoäänestämään Suomen tasavaltaan kuuluvassa åålantilaisessa Lumparlandissa, koska siellä lista äänioikeutetuista on vain joillakin paperilappusilla? Ja tietenkin olisin tehnyt ihan vittumaisuuttani äänestyksen suomeksi, eikä sekään olisi (varmaan) onnistunut. Ja äänestyksen aikana haluan olla neutri, en mies enkä nainen, niin miten nuo tilastoi sen kun sukupuolia on muka vain kaksi, mies ja nainen?
8
Perussuomalaiset / Vs: Laura Huhtasaari valittiin Perussuomalaisten presidenttiehdokkaaksi
« Uusin viesti kirjoittanut Jaksuhali tänään kello 12:31:00 »
Liikkui heikoilla jäillä, kun julisti presidentin hoitavan kaikenlaista hammashuollosta 90-luvun pankkikriisin totuuskomission perustamiseen.

Huhtasaari taitaa olla ainoa, joka ei saisi puhua mistään muusta kuin ulko- ja turvallisuuspolitiikasta. Mietitäänpä, mihin kaikkeen "arvoihin johdattelija" Niinistö on presidenttinä ottanut kantaa marjanpoiminnasta Valtterin bussimatkailuun...

Ylen yksilötentissä Niinistö puhui mm. kehitysavun määrästä, mutta toimittaja ei huomannut mainita, ettei presidentti päätä siitä!
9
Kylänraitti / Vs: 2018 Presidentinvaalit: ketä et äänestäisi mistään hinnasta
« Uusin viesti kirjoittanut Hippo tänään kello 12:28:25 »
Niinistöä en äänestäisi koskaan.
10
Lainaus
Vantaalla asuvien turvapaikanhakijoiden kaikki kulut maksaa Suomen valtio.

– Oleskeluluvan saaneista pakolaisista Vantaa saa valtiolta laskennallisen korvauksen kolmen tai neljän vuoden ajan kuntaan muutosta, selvittää Vantaan maahanmuuttajatyön palvelupäällikkö Hilkka Linderborg.

Kunta voi myös hakea valtiolta korvausta vamman tai pitkäaikaisen sairauden aiheuttamiin huomattaviin kustannuksiin. Vantaa saa korvausta lisäksi pakolaisten jälkihuollosta. Sitä tarjotaan 21-vuotiaaksi asti tai jos henkilö itse sitä haluaa.

– Itse asiassa Vantaa nettoaa pakolaisilla hyvin, Linderborg sanoo.

Hilkalla on ilmeisesti hieman ongelmia hahmottaa taloutta noin valtion tasolla, tai sitten hänellä on muuten vain jotakin hampaankolossa suomalaisia vastaan.

Tämän tason ihmisiä ei pitäisi päästää päälliköiksi yhtään mihinkään. Toisaalta kertoo myös Hilkasta kaiken oleellisen, kun antaa lausuntoja, jotka kuulostavat enemmän kuin typeriltä. Hilkka on klassinen esimerkki:"Hei me tienataan tällä" ihmisestä.

Voi jösses sentään mitä pösilöitä tästä maasta löytyy.

Sivuja: [1] 2 3 ... 10