Uusimmat viestit

Sivuja: [1] 2 3 ... 10
1
Ulkomaat / Vs: 2018-12-11 Ainakin kolme kuollut ampumavälikohtauksessa Strasbourgissa
« Uusin viesti kirjoittanut Tomatoface tänään kello 16:09:59 »
Nyt on jaettu syviä osanottoja Twitterissä ja oltu antamatta pelolle valtaa. Pikkuhiljaa voinemmekin siis palata takaisin normaaliin päiväjärjestykseen.

Jos sattumus oli sattunut Suomessa, tiedotusvälineet argumentoisivat nyt kiihkeästi, miksi tapahtumaa ei voi eikä pidä kutsua terrorismiksi.

Tämän lisäksi olisi haastateltu naapurit jotka kuvailevat tekijää mukavaksi ja hiljaiseksi. Sitten olisi lavastettu tilanteita lehtikuviin jossa Ahmed ja Muhammed antavat ensiapua uhreille ja kutsu napsahtaisi linnanjuhliin.
2
Ulkomaat / Vs: YHDISTETTY: Rikosuutisia ulkomailta
« Uusin viesti kirjoittanut Pamfletti tänään kello 16:06:48 »
https://www.dailymail.co.uk/news/article-6487383/Afghan-asylum-seeker-escaped-deportation-despite-facing-murder-charges.html

Lainaus
Asylum seeker, 17, suspected of killing his girlfriend, 16, in Austria had been allowed to stay in the country because he was wanted for murder in his native Afghanistan

Saber Akhondzada, 17, was not deported despite facing murder charges
His girlfriend, identified as Michelle F., was found lifeless in her bedroom
Austria does not deport people facing a death sentence in another country   
Michelle's family described Akhondzada as very jealous and controlling

An Asylum seeker suspected of killing his 16-year-old girlfriend in Austria had been allowed to stay in the country - because he was wanted for murder in his native Afghanistan 

Saber Akhondzada, 17, is wanted for murder in Afghanistan and is believed to have stabbed his Austrian girlfriend to death in the city of Steyr.

Akhondzada, who arrived in Austria between 2015 and 2016, handed himself over to police in Vienna yesterday but will not face deportation because Austria does not deport people facing a possible death sentence. 

According to Michelle's family, there were repeated conflicts between the couple as the Afghan national tried to limit his girlfriend's movements and banned her from talking to other men.

(...)

According to local media, Akhondzada arrived in Austria in the spring of 2016 after being brought into the country by human traffickers, but his asylum application was later denied.

Akhondzada told Michelle's brother that he had to flee from Afghanistan because he had committed a murder, but Austrian authorities were not allowed to deport him to Afghanistan based on human rights grounds. 

Thomas Stelzer, of the conservative Austrian People's Party, said, 'We have a problem with rising criminality in young asylum seekers', adding that the problem can be especially seen among young Afghans.

His words were echoed by state MP Herwig Mahr of the far-right Freedom Party of Austria, who said that Upper Austria is currently seeing an 'alarming rise of migrant violence'.

There are approximately 36,000 Afghan migrants currently living in Austria.

According to official police figures, Afghans are the highest ranked group among asylum seekers involved in sexual crimes, with 118 Afghans convinced of sex-relate crimes in the first of 2017 alone.


3
Ulkomaat / Vs: 2018-12-11 Ainakin kolme kuollut ampumavälikohtauksessa Strasbourgissa
« Uusin viesti kirjoittanut Eisernes Kreuz tänään kello 16:05:14 »
Nyt on jaettu syviä osanottoja Twitterissä ja oltu antamatta pelolle valtaa. Pikkuhiljaa voinemmekin siis palata takaisin normaaliin päiväjärjestykseen.

Jos sattumus oli sattunut Suomessa, tiedotusvälineet argumentoisivat nyt kiihkeästi, miksi tapahtumaa ei voi eikä pidä kutsua terrorismiksi.
4
Ulkomaat / Vs: 2018-12-11 Ainakin kolme kuollut ampumavälikohtauksessa Strasbourgissa
« Uusin viesti kirjoittanut Jepulis tänään kello 16:04:14 »
Ylenanto radiossa: "Tekijä radikalisoitui vankilassa."

Ahhaa, viimein ymmärrän suvakkien logiikan kun he eivät koskaan halua sulkea rikoksiin syyllistyneitä islaminuskoisia vankilaan.  :o
5
Paja / Vs: Oulu herättää Suomen! -mielenosoitus
« Uusin viesti kirjoittanut jka tänään kello 16:03:03 »
Tästä asiasta pitää kysyä selvennystä Oulun poliisilta. Kuka saa mennä ja minne ja kenen tapahtumaan. Sen jälkeen videoida ja kertoa selvin sanoin  kuinka nyt mennään ohjeiden kanssa kokeilemaan puukkovyötäisillä ja kenen tapahtumiin.

Oleellinen kysymys lienee, oliko sillä puukolla muka tarkoitus tehdä jotain. Vai roikkuiko se raksaranella vaan vyöllä, ja järkkärit pillastuivat kun erivärinen ukko tarttui mikkiin? Hyvä tekosyy poistaa vääriä mielipiteitä esittänyt hessu mikin äärestä?

Ei ollut tarkoitus tehdä mitään, varsinkaan jos on mikki kädessä puhumassa. Yleisötilaisuuksien osallistujilta on yksiselitteisesti puukon kantaminen kielletty. Poikkeusta ei tee millään tavalla random raksaduunarit. Järkkärit ja poliisi teki virheen kun päästi kaverin alunperin edes alueelle. Ainoa lain mukaan hyväksyttävä syy olisi ollut jos kaveri olisi ollut esim. tilaisuuden roudari ja tarvinnut puukkoa vaikka lavarakennelmien tekoa varten tms.

Kaverihan sai muuten huomattavasti paremman kohtelun kuin Matias Turkkila meillä on unelma-tilaisuudessa. Puukkokaveria kuunneltiin vähän aikaa jopa hiiren hiljaa ja Tynkkynen puolusti tätä ihan samoin kuin Jahangiri Turkkilaa. Kaverilla ei ollut kuitenkaan mitään sanottavaa ja siitäkään vähästä mitä yritti sanoa ei saanut mitään selvää. Täysin turha puheenvuoro katsoo asiaa miten tahansa.
6
Vaikka mieli kuinka tekisikin, niin ei aleta tässä ketjussa keskustelemaan erilaisten materiaalien palamis- ja palamattomuusominaisuuksista.
7
Tupa / Vs: Persujen vastainen propaganda netissä.
« Uusin viesti kirjoittanut Vaniljaihminen tänään kello 16:00:50 »
Suomalainen mies on muuten maailman pahin olento.

- täällä on sitä "naisten kokemaa väkivaltaa" eniten kuin missään länsimaassa. Tähän on syynä maan "mieskulttuuri" joka perustuu maan historiaan. Mitään ristiriitaa ei ole toki siinä, että meidän silti tulee esitellä itsemme "maailman onnellisimpana maana".

- Suomella "kolonialistinen menneisyys", tästä ovat eritysesti kärsineet saamelaiset, jotka kivikaudella kävivät piirtelemässä hirven kuvia Etelä-Suomen kallioihin, kunnes sitten palasivat Lappiin poroja paimentamaan. Samaa kaavaa edustaa "orjalaivojen terva" sekä "pelkästään Eurooppaan kuuluminen tekee Suomesta kolonialistisen valtion".

- suomalaiset eivät itse ole yhtään mitään. He ovat joko "saamelaistuneita indoeurooppalaisia", tai "indoeurooppalaistuneita saamelaisia". Ainoa sana jonka indoeurooppalaiset hyväksyvät suomesta lainatuksi, on kauppa, vaikka se ei suomessa palaudu yhteenkään konkreettiseen esikuvaan - päinvastoin kuin monet IE:n ominaan pitävät sanat. Kaikki peruskäsitteetkin, kuten valo, vesi, nainen ja maa on lainattu meitä kehittyneemmiltä kansoilta.

- Ruotsalaiset olivat Suomenniemen ensimmäisiä asukkaita, sorrettujen lappalaisten jälkeen. Tämän todistaa kaiken maailman kikkellssonien itsensä tekemät "kallotutkimukset". Suomalaiset asettuivat Suomeen vasta samoihin aikoihin kuin unkarilaiset Keski-Eurooppaan, eli noin 400-luvulla, riistämään viikinkejä ja lappalaisia.

- Suomessa RKP on viaton pieni vähemmistöpuolue ainakin omasta mielestään, mutta mikäli Ruotsissa olisi täydellisesti sitä vastaava Sveriges Finska Folkpartiet, kyseessä olisi erittäin vaarallinen fasistinen järjestö, joka pitäisi heti hävittää.

- Suomalaiset olivat aivan täydellisesti vastuussa Leningradin piirityksestä ja sen vaatimista kuolonuhreista. Stalin ainoastaan unohti syyttää siitä välirauhan aikana. Tämä teesi eroaa perusputinismista siinä, että YLE toki imee tämänkin syytöksen suomalaisten syntilistalle aivan sellaisenaan.

- Punakaartilaiset olivat modernin edistyksen airuita ja valkoiset takapajuisia natseja. Tästä virallisesta totuudesta ei sen enempää.

- Suomalaiset ovat maailman eniten luonnonvaroja kuluttava kansa. "Jos kaikki kuluttaisivat kuin suomalaiset" olisivat luonnonvarat ehtyneet jo huhtikuussa, niinhän se meni jotenkin.


Oli näitä pari muutakin, en onneksi nyt muista mitä, mutta kun näitä joutuu kuuntelemaan joka päivä uudestaan ja uudestaan. Sitä melkein uskoo että saksalainen pääsee natsittelullaan paljon vähemmällä, sillä yllä mainitut syyllistävät suomalaisen jo tämän syntyessä kaikkiin rikoksiin, vaikka se on täysin absurdi syytös. Kaikki maailman lapset syntyvät vapaina, paitsi toki nämä suomalaiset ketkut.
8
Oulun valtuustohan ei tietysti halua asiaa käsitellä julkisesti, kun valtuustossa ja hallituksessa on johtotasolla asti yhteyksiä kotouttamishankkeisiin (Esikoto) ja turviksia maahan mm. 2015 roudanneisiin yhdistyksiin. En nyt puoluetta halua sanoa, mutta vihreitä ovat. Oho.
9
Ulkomaat / Vs: 2018-12-11 Ainakin kolme kuollut ampumavälikohtauksessa Strasbourgissa
« Uusin viesti kirjoittanut internetsi tänään kello 15:43:38 »
Tässäkin tapauksessa huomionarvoista on että tekijä on syntynyt Strasbourgissa. Ei siis mikään maahanmuuttaja vaan "kotoutettu" huippuosaaja. Todennäköisesti tämänkin kaverin elämänpolku on reunustettu positiivisella erityiskohtelulla ja kultaharkoilla. Silti kävi näin.

Luulevatko meidän päättäjät tosiaan että jos kattilat kiehuvat yli muiden liesillä niin meillähän ei tällaista tapahdu samalla lämmöllä ja aineksilla?

Olisiko jo korkea aika ottaa se pää pois sieltä p***eestä ja tunnustaa tosiasiat. Varmaan ratkaisuksi löytyy taas lisäbudjetti ja lisää kotoutusta sekä hel***in kalliita nami-nami -hankkeita kunniakansalaisille.
Kun länsimaalainen radikalisoituu, niin se alkaa paasaamaan feminismiä ja käy kaikissa voimaantumisilloissa tai sitten alkaa kantaa sosialistilippua kadulla ja rinkirunkata kiljuilloissa. Tai jos uskonnollisesti radikalisoituu, niin voi lopettaa esiaviollisen seksin harrastamisen tai seistä lehtitelineenä rautatieasemalla.

Kun taas musulmaani radikalisoituu, niin se on juuri sitä, mitä nähtiin eilen Bryssel II:ssa.

Minuakin vituttaa kuunnella Narinkkatorilla kaikenlaisia löpinöitä kaikilta radikaalijärjestöjen liivijengiläisiltä. Annan mennä toisesta korvasta sisään ja toisesta ulos. Mutta sitten kun joulutorilla aletaan ampumaan luotia toisesta korvasta sisään ja toisesta ulos, niin siihen loppuu kyllä minun suvaitsevaisuuteni. Länsimaisen radikalismin jollakin tapaa vielä ymmärrän, mutta kehitysmaalaisia ei saa päästää sivistysmaihin, koska heidän radikalisminsa on tappavaa.
10
Tupa / Vs: Persujen vastainen propaganda netissä.
« Uusin viesti kirjoittanut Hämeenlinnan Oraakkeli tänään kello 15:38:30 »
Tuo ketjuhan on taattua vauva.fi -laatua!

Vauvalehden palstalta köytyy kaikki maailman mielipiteet, kaikista asioista, puolesta ja vastaan!

Valitettavasti viimeaikoina ollut enimmäkseen persuvastaista propagandaa ja samoiten monella muullakin palstalla.
Kyllä sitä pro-persut -propagandaa on toistaiseksi enemmän tullut vastaan, tuolla vauva.fi:ssäkin. Facebookissa paikalliset persut ja persumieliset ovat ottaneet ilmaherruuden aikoja sitten kaikissa joskus seuraamissani avoimissa kaupunkikohtaisissa ryhmissä.
Ja kuinkakohan paljon siitä pro persut propagandasta on tullut vihervasemmistolta tarkoituksena persujen juntti-imagon korostaminen.
Sivuja: [1] 2 3 ... 10