UmmaGumma

Näytä kirjoitukset

Tässä osiossa voit tarkastella kaikkia tämän jäsenen viestejä. Huomaa, että näet viestit vain niiltä alueilta, joihin sinulla on pääsy.


Viestit - Praha

Sivuja: [1]
1
Tupa / RHC vapaaehtoiset alkavat väsyä tilanteeseen
« : 29.04.2017, 00:16:38 »
Holokaustikin oli laillinen.

Todistapa väitteesi.
Ei ainakaan minun tietooni ole tullut, että juutalaisten massamurhaaminen olisi kirjattu minkään Saksan lakiin.

Pitäisi lukea ne "Nurnbergin lait" by Göring & Heydrich niin jotain ehkä löytyisi. Mutta mistäs ne nyt tähän otat ja vappukin tuloillaan

@tiainen Voin vaikka lyödä vetoa että natsi-Saksan laeista ei löydy viittausta jossa "laillistetaan" holocaust. Kaikkea muuta paskaa varmasti, mutta ei varmasti ole lakia joka sanoo että kaikki juutalaiset pitää sulkea keskitysleireille ja tappaa.

Edit. olin hidas. @Aivopesemätön jo olikin tarttunut samaan asiaan

2
Ja lisää Usaria. http://panuraatikainen.puheenvuoro.uusisuomi.fi/228797-appelsinin-silmankaantotemput

Meinaa päästä pissi housuun nauraessa koska juuri tästä piirteestä suvakeissa Appelsin kirjoitti.

Raatikainen on poistanut kommentoinnin US blogostaan ja sen sijaan linkannut blogiinsa Rasmuksessa, jossa kuten arvata saattaa samanmielisiä tykkäyksiä riittää.

Ihan noin niinkuin alleviivatakseen Appelsinin kirjoituksen osuvuutta  ;D

3
"Itsenäinen riskitekijä", "altistaen aivoverenvuotojen vaikeutumiseen", "altistaa uusille", eli kuten sanoin, Karttunen todennäköisesti saattoi edesauttaa toimillaan, mutta ei olisi kuollut ilman alkup. vammaa.

Vaikutat melkoiselta asiantuntijalta.  :)

Onko sinulla alan koulutusta?  Oletko perehtynyt tarkemmin kuolinsyyraporttiin?  Et varmasti muuten toisi esiin näkemystäsi noin itsevarmasti.

Perustuen asiantuntijoiden lausuntoihin ks. vaikka tuo hesarin juttu. Ei niissä sanota, että Karttunen aiheutti toimillaan, vaan että "saattoi edesauttaa" tms. ja täten kuolemantuottamus jää oikeudellisesti näyttämättä.

Eli jos syntyy epäily syyllisyydestä, niin tuomitaan syytetyn hyväksi. Helppoa, eikö?

4
Youtube stream toimii ongelmitta.

Edit. ja nurin meni.

5
Haukataanpa hieman happea. KHO:n toimeenpanokielto on vain hengähdystauko. Nyt KHO vasta alkaa tutkimaan ottaako se edes asian käsittelyyn. Mitään päätöksiä ei ole tehty puoleen eikä toiseen.

6
Esimerkiksi tuo "toivon sinulle ja lapsillesi tavalla tai toisella väkivaltaa" on asiallista kritiikkiä?

Onko termi "yksittäistapaus" tuttu?

7
No meikäläinen on asunut vuosia ulkomailla ja kyllä pidän itseäni mitenpäin vain ajateltuna suomalaisena. Eli ymmärrän kyllä ainakin ensimmäisen sukupolven (somali)mamuja, ei niistä saa suomalaisia mitenkään.

8
Junekselle iso peukku. Todella esimerkillistä toimintaa.

9
Kylänraitti / Vs: Suuri itsenäisyyspäivän ketju
« : 04.12.2012, 23:34:55 »
Meinaan osallistua suurlähetystön Itsenäisyyspäivän kekkereihin.

Kun kerran tarjotaan, niin totta perkele otan vastaan.

10
Ahde siis palaa duuniin. Saas nähdä koska Rädyn sihteerikkö meinaa takaisin tulla, kun sitä on kiusattu. Ihan jopa niin paljon, että Rädyn piti mennä antamaan elinikäinen vuokrasopimus AKT:n omistamaan kämpään.

Ja kun saikku on loppu, niin mikähän mahtaa olla tehtävänimike AKT:ssa?

11

Ahde saa jatkaa


Hilkka Ahteen potkut peruttiin.

AKT:n hallitus perui viestintäpäällikkö Hilkka Ahteen potkut aamuisessa kokouksessaan.

AKT:n hallitus päätti asiasta yksimielisesti. Hänen työnkuvastaan sovitaan myöhemmin. Ahde ei palaa viestintäpäällikön tehtäviin.

http://www.iltalehti.fi/uutiset/2012032215358289_uu.shtml

Mielenkiintoista on, että päätös oli yksimielinen. Ei tainnut Räty olla kokouksessa paikalla?

12
Mielenkiintoisesti nimimerkki Kristiina jättää vastaamatta - etten sanoisi Rätymaisesti - jokaiseen hankalaan kysymykseen. Siis niihin, joissa Rädyn toiminta asetetaan kyseenalaiseksi muittenkin kuin Ahteen kohtelussa.

13
Lainaus
Lapin yliopiston työoikeuden professori Seppo Koskinen on sitä mieltä, että luottamuspula on periaatteessa täysin pätevä irtisanomisperuste.
IL

Kuten eilen yritin pahimmille kiihkoilijoille selittää, huonolla menestyksellä tosin, niin irtisanominen on laillinen. Emmekä vielä tiedä edes johtajasopimuksen sisältöä.

Nokitan tällä:

Lainaus
Irtisanominen on niin selvästi lain vastainen, että Koskisen on vaikea uskoa sitä. Hän sanoo, että AKT:n ilmoitus vaikuttaa pikemmin irtisanomisprosessin aloittamispäätökseltä.

HS


Sanoisinko sinulla olevan hieman tarkoituksenmukaista lainailua oman agendan edistämiseksi.

14
Kun nyt esimerkiksi katselee noita puistattavia pyssy poppin party-kuvia, niin väistämättä sitä tulee miettineeksi että siinä taas leikitään tulella. Ei ole yksipuolista uhrin syyllistämistä sanoa se ääneen, että "mitäs läksit". Kyllä jonkinlainen (osa)vastuu tulee olla silläkin, joka ihan tieten tahtoen lähtee onneaan koittamaan tuollaisiin tilaisuuksiin.

Mistä näitä uhrien syyllistäjiä oikein sikiää. Uhrien joukossa on myös alaikäisiä, joten miten vitussa jollain on pokkaa laittaa "mitäs lähdit"-kortti esiin.

Vaikka uhri olisi täysi-ikäinen, niin pakottaminen on pakottamista ja raiskaus on raiskausta.

Sinun kaltaisten tampioitten mielestä ilmeisesti minihameen käyttö oikeuttaa raiskaukseen, tyyliin "Mitäs laittoi sellaisen houkuttelevan kapineen päällensä".

15
Missä minä olen vähätellyt asiaa ja syyllistänyt uhreja?

Siinä, että jauhat täällä jostain suojaikärajasta, vaikka rikosepäilyjen nimikkeinä on raiskauksia, seksuaalista hyväksikäyttöä jne.

16
Kyllä, mutta mielestäni tuo kahden vuoden ikäero on tekopyhä kun puhutaan vapaaehtoisista harrastuksista kuten zumba tai vaikka roolipelaaminen ja shakki. Saan itse 27-vuotiaana mennä harrastamaan zumbaa ja jörniä 16-vuotiasta ryhmätoveriani mutta 27-vuotias zumba-opettaja saa tyytyä 18-vuotiaisiin.

Jos sinä 27-vuotias zumban harrastaja menet painostamaan, pakottamaan tai peräti raiskaamaan 16-vuotiasta, niin häkki heilahtaa. Voit olla ihan varma siitä.

Tässä tanssikouluasiassa ei ole mitään tekopyhää. Ohjaaja/opettaja-asemassa oleva on väärinkäyttänyt asemaansa ja käyttänyt alaikäistä hyväkseen. Ikärajakysymykset heitetään siinä vaiheessa roskakoriin tarpeettomina.

Sinulla on ihme tarve kääntää mustaa valkoiseksi.

17
Arvostan tapaasi nähdä nuorten suomalaisnaisten ja latinotanssijauroiden seksuaaliset kanssakäymiset rinnakkain lievän ylinopeuden kanssa.

Sinun tapaasi vähätellä asiaa ja uhrien syyllistäminen ei taas toisaalta herätä minkäänlaista arvostusta.

18
Luulenpa että firman nimi josta raiskaajat ovat, on jo parhaillaan leviämässä yleiseen tietoon Tampereen seudulla tanssiharrastajapiireissä.

Jep. Tästä esillä olleesta lafkasta on yksi naisopettaja yllättäen peruuttanut tunnit tänään. Ei varmaan ole napannut duuniin lähteä, kun asia lävähti tänään julkisuuteen.

19
Enbuske alkaa olla kyllä henkilökohtaisessa rankingissa ihan huipulla. Osaa ja ennenkaikkea uskaltaa kysyä vaikeitakin kysymyksiä.

Biaudet: "Sananvapaus ei oikeuta vihapuheeseen...".

Heh, sananvapaus ei oikeuta vihapuheeseen, mutta sananvapaus antaa mahdollisuuden vaikkapa ilmaista vihapuheen. Jos se "vihapuhe" on lakien vastaista, niin sitten tutkitaan, nostellaan syytteitä ja tuomitaan. Jos on tarpeellista.

Biaude ei vain pääse itsensä kanssa yksimielisyyteen mitä on se "vihapuhe".

20
B-kortti maksaa nykyään liki 2000e, halvalla tulee jos saa 1600e(sisältäen rata-ajot, korttimaksut etc).

Just joo. Joten olisi todellakin mielenkiintoista tietää, miten yksinhuoltaja, yhteiskunnan tuella elävä somalirouva pystyy tuollaisen kustantamaan?

21
Olisi äärimmäisen mielenkiintoista tietää, mistä rahat ko. rouvalta ajokorttiin tulevat? Rouva ei tasan tarkkaan ole duunissa, joten mistä ihmeessä repii rahat? Paljonkos se nykyään Suomessa kortti onkaan, B-kortti 1500€?

22
Nyt sitten on odotettavissa median osalta joko täysvaikeneminen tai ihan oikea vihaa lietsova kakkamyrsky.

Veikkaan kuoliaaksivaikenemista valtamedialta. Tilastoja vastaan on aika paha taistella.

23
Iso Käsi Immoselle, kissa pöydälle vaan. Mielenkiintoista nähdä minkälaiseen verbaaliseen tasapainotteluun kysymykseen vastaava ministeri kykenee. Eikös tämä mene oikeusministeriön alle?

24
Kylänraitti / Vs: Hallituskokoonpanosta (yhdistetty)
« : 09.06.2011, 22:41:45 »
Sikspäkki tulee. Vasemmistoliitto jää ehkä pois. Kokoomus on ärkoopeen vanki. Lisäksi demareiden ilmoitus olla mahdollisesti tukematta Portugal-pakettia jos jäävät oppositioon vetää silmukan tiukasti Kataisen kaulan ympärille. Tosin tänään demareilta taas vaihteeksi kuultiin että Portugal -pakettia tuetaan vaikka oltaisiin oppositiossa.

Eipä tule. Miksi demarit lähtisivät kuninkaantekijäksi, kun sanomalla "ei" saavat pääministerin pallin? Tai sitten en ymmärrä pelin politiikasta mitään  ;D

25
Kylänraitti / Vs: Vaalit: Ulkomailla asuvien puoluekanta
« : 17.04.2011, 14:55:25 »
Ulkomailla pysyvästi (ja lopullisesti) jo kahdeksan vuotta. Persuile ääni, aina ennen olen äänestänyt demarit/vihreät linjalla.

26
Ei toimi Prahassa halla-aho.com edelleenkään, ei ole toiminut koko päivänä.

Sivuja: [1]