Uusimmat viestit

Sivuja: [1] 2 3 ... 10
1
Jessikka Aro maalittaa alaikäistä Kokemäkeläinen-lehden päätoimittajaa.
Jessikkaa näyttää vaivaavan peppukipu, pukamat kenties.
2
Tupa / Vs: 2017-03-11 Vuoden pakolaisnainen ja -mies valittu
« Uusin viesti kirjoittanut Micke90 tänään kello 17:21:04 »
Arvatkaapa, kuka valittiin vuoden pakolaismieheksi? Oikein!   :roll:

3
Muut puolueet ja poliittiset vaikuttajat / Vs: Uuvatit ovat nyt "Sininen tulevaisuus"
« Uusin viesti kirjoittanut JohanNyt tänään kello 17:20:11 »
Noista Sinisen Sihteerikön Twitter-viesteistä herää väkisinkin sellainen kysymys, että onkohan suunnistajalla nyt ihan kaikki rastit kartalla?

Noissa alkaa nimittäin olemaan sellaista tajunnanvirtaa, että tuota touhua katselisi 60-luvun pahimmat happopäätkin kateellisena.

Noista töräyttelijä Torvisen Masan jutuista ja tajunnanvirrasta tulee mieleen tämä klassikkoelokuva:

Pelkoa ja inhoa Las Vegasissa (engl. Fear and Loathing in Las Vegas)

Jotenkin voisi Torvisen jutuista päätellä, että syksy on jo pitkällä ja psilosybiinisienten satokausi parhaillaan, mutta ilmeisesti vanhaa sienisatoa on innostunut maistelemaan.
Psilosybiinisienethän nousee lantakasoista juuri keväällä, että tota  ;D
4
Forumin kehitys / Vs: Opettaja, opettaja, toi mode kiusaa mua...!
« Uusin viesti kirjoittanut kgb tänään kello 17:13:15 »
Jatkossakin joudun puuttumaan minusta esitettyihin valheellisiin väitteisiin ihan joka kerta, joten en voi laittaa näitä väitteitä jankuttavia nimimerkkejä estolistalle.

Älä nyt helvetissä ala tuohon väsyneeseen paskanjauhantaan, sinulla ei ole mitään pakkoa puuttua yhtään mihinkään ja voit ihan vapautuneesti estää koko porukan. Jos kuitenkin olet mukamas pakotettu vastaamaan jokaiseen trollausyritykseen ja nillittämään niistä lisäksi täällä, pääsee vallankumous syömään taas yhden lapsensa ja päädyt pihalle pitkäksi aikaa. James pääsee sitten taas uhriutumaan puolestasi ja outtaamaan jonkun toisen ylläpidon jäsenen.
5
Tupa / Vs: 2017-03-11 Vuoden pakolaisnainen ja -mies valittu
« Uusin viesti kirjoittanut Pekka Kemppainen tänään kello 17:11:55 »
ei nähdä, että feministit tukevat kuitenkin maailman syrjivintä ja rasistisinta ideologiaa, islamia.

Suomalainen feminismi on parempaa feminismiä.
6
Tupa / Vs: Invaasio, diagnoosi, prognoosi.
« Uusin viesti kirjoittanut Pekka Kemppainen tänään kello 17:06:40 »
Muistelen että kolme vuotta sitten juuri ennen massainvaasiota oli valtavalla volyymillä toteutettua pölhöpropagandaa eetteri täynnä. Tuskin oli kyse sattumasta.

Etnistä puhdistusta aina edeltää kampanja jossa puhdistuksen kohde joutuu systemaattisen vähättelyä ja/tai demonisoinnin kohteeksi.

Olet oikeassa.
7
Muut puolueet ja poliittiset vaikuttajat / Vs: Uuvatit ovat nyt "Sininen tulevaisuus"
« Uusin viesti kirjoittanut Golimar tänään kello 17:06:32 »
Lainaus
Savonlinnalaiskansanedustaja Kaj Turusen päätös vaihtaa puoluetta sinisistä kokoomukseen jättää siniset tyhjän päälle Savonlinnan paikallispolitiikassa. Turunen on sinisten ainoa kaupunginvaltuutettu, joten puolue menettää edustuksensa kaupungin päätöksenteossa.

Sinisten Savonlinnan-paikallisyhdistyksessä löytyy yllättävän paljon ymmärrystä Turusen ratkaisulle ottaen huomioon, että Turunen oli Savonlinnan seudun sinisten perustajajäsen ja voimahahmo.

– Kajn kanssa yritettiin yhdessä vetää tätä yhdistystä, mutta minä sanoin jo alkuun, että aika lyhyet sukset voi olla tässä hommassa, sanoo yhdistyksen varapuheenjohtaja Teuvo Kovanen.

Kovanen viittaa sinisten mitättömiin kannatuslukuihin, ja arvelee, että puolueella ei välttämättä ole ensimmäistäkään kansanedustajaa seuraavassa eduskunnassa. Kovasen mielestä Turusen päätös on siinä mielessä ymmärrettävä.

– Paremmat mahdollisuudet Turusella on päästä kansanedustajaksi kokoomuksen kuin sinisten kautta. Sinisten kautta mahdollisuudet ovat nollassa. Tähdenlennoksi tämä puolue on jäämässä, Kovanen arvioi.

Paikallisyhdistyksen varapuheenjohtaja on itsekin puolueesta jo lähtökuopissa.

– Juuri äsken selasin nettiä, että millä tästä oikein pääsee eroon, Kovanen paljastaa.

https://yle.fi/uutiset/3-10176582
8
Ei siis enää löyhiä kaveriporukoita, vaan tiettyjä kaveripiirejä. Niinpä niin.
9
Muut puolueet ja poliittiset vaikuttajat / Vs: Uuvatit ovat nyt "Sininen tulevaisuus"
« Uusin viesti kirjoittanut Eisernes Kreuz tänään kello 16:59:15 »
Torvisella on alkanut mopo vähän keulia.

Valtakunta luhistuu ympäriltä ja vihollisia on kaikkialla. Vain omassa toiminnassa ei ole mitään moitittavaa.
10
Mylly / Vs: Asuntolainoituksen kestävyys
« Uusin viesti kirjoittanut Golimar tänään kello 16:57:42 »
Lainaus
Markkinakuplan puhkeaminen on johtanut asuntokaupan nopeaan hiljentymiseen.

Talouslehti Dagens Industrin mukaan osa asuntorakennuttajista on vetäytynyt tonttikaupoista Tukholmassa asuntohintojen laskettua. Lehti kertoo, että useiden rakennusalan toimijoiden mukaan tämä on vasta alkua asuntomarkkinoiden kuplan puhjetessa.

Dagens Nyheter puolestaan kertoo, että asuntomarkkinoiden kriisi iskee voimalla moniin alan yrityksiin, jotka kertoivat tulostietojaan keskiviikkona.

– Asuntorakentaminen vähenee 25-30 prosenttia tulevan vuoden aikana, ennustaa rakennusyhtiö Veidekken toimitusjohtaja Lennart Weiss lehdelle.

Ruotsin asuntovirasto arvioi myös, että aloitettavien asuntorakennushankkeiden määrä vähenee. Viraston mukaan suur-Tukholman alueella vähennys voi tänä vuonna olla 25 prosenttia.

Tärkeimpiä syitä markkinoiden hyytymiseen on DN:n mukaan pankkien tiukentunut lainananto.

Uusien myytyjen asuntojen määrä on romahtanut Ruotsin suosituimmalla asuntovälityssivustolla Hemnetissä, kertoo Kauppalehti. Tammi-maaliskuussa myytyjen asuntojen määrä laski uutisyhtiö Direktin Hemnetistä saamien tilastojen mukaan 37 prosenttia vuodentakaisesta.

Tukholman läänissä pudotus oli peräti 51 prosenttia.

Suomessa puolestaan kiinteistövälitysketju Remaxin mukaan vanhojen kerrostalohuoneistojen välitetyt kaupat vähenivät tammi-maaliskuussa vuodentakaisesta neljä prosenttia. Kiinteistönvälitysalan Keskusliiton mukaan asuntoja myytiin maaliskuussa 13 prosenttia vähemmän kuin vuosi sitten, mutta Huoneistokeskuksen mukaan työpäiväkorjattuna vanhojen asuntojen kauppa väheni 5,2 prosenttia.

Hintakehityksen perusteella markkinat kuitenkin vetivät vielä ainakin helmikuussa pääkaupunkiseudulla, missä Tilastokeskuksen mukaan vanhojen asuntojen hinnat nousivat vuodentakaisesta 2,9 prosenttia. Muualla Suomessa hinnat kuitenkin laskivat 0,9 prosenttia.

Rakennuslupia myönnettiin koko Suomessa Tilastokeskuksen mukaan joulu-helmikuussa 9 887 asunnolle, missä kasvua oli 31,4 prosenttia vuodentakaisesta vastaavasta ajanjaksosta.

Käynnissä olevan asuinrakentamisen volyymi kasvoi joulu-helmikuussa vuodentakaisesta 12,3 prosenttia, ja rakennushankkeita aloitettiin kuutiomäärällä mitattuna 30,9 prosenttia enemmän kuin vuotta aiemmin.

Toisaalta muun kuin asuinrakentamisen volyymi kasvoi vain 2,3 prosenttia, ja rakennuslupien määrä kuutiometreinä mitattuna väheni 21,6 prosenttia teollisuus- ja varastorakennuksille myönnetyn vähäisen kuutiomäärän takia.

Tilastokeskuksen mukaan vanhojen asuntojen hinnat nousivat pääkaupunkiseudulla helmikuussa vuodentakaisesta 2,9 prosenttia. Muualla Suomessa ne tosin laskivat 0,9 prosenttia.

https://www.verkkouutiset.fi/asuntojen-rakentaminen-romahtaa-tukholmassa/
Sivuja: [1] 2 3 ... 10