Uusimmat viestit

Sivuja: [1] 2 3 ... 10
1
Kotimaa / Vs: 2013-04-15 YLE: Kokkolan uimahalli kokeilee naisten vuoroa
« Uusin viesti kirjoittanut Puuha-Pepe tänään kello 08:43:37 »
Hiekkaa rattaisiin vaan koko ajan joka puolelta. Ilman näitä Marco de Wiittejä ja muita eturintamassa toimivia ihmisiä, asiat voisivat mennä hyvin huonoon jamaan. Siksi kansallismielisten ei pitäisi lähteä arvostelemaan toisiaan. Jokainen taplaa tyylillään, mutta tavoite on sama. Islamisaation pysäyttäminen.

Ainoa hiekka jota MdW kylvää, menee maahanmuuttokriitisten omiin rattaisiin, videolla jengi kattoo Marcoo lähinnä säälivästi. ;D

Lainaus kuntoon. Ne saa kyllä itsekin korjata eikä kädettömänä odottaa modesedän apua. Jos et tiedä miten, kysy.

Häh?  :o
2
https://en.m.wikipedia.org/wiki/2017_New_York_City_truck_attack

Don Natso on taas vihervasemmistolaisen ja islamilaisen terrorismin pyörteissä eikä suostu edes myöntämään terrorihyökkäystä vaikka sen osuisi itseensä.

Saufullo Saipov nimistä terroristia onnisti green card arvonnassa. Seurauksella että eräänä päivänä picup autolla jyräsi kahdeksan ihmistä tarkoituksella kuoliaaksi ja vammautti tusinaa muuta.

Green card arvonta on lopulta pelkkä kuriositeetti verrattuna perustuslakiin. Peustuslaki puolustaa elämää. Se ylittää mukavan kuriositeetin. Muslimitappaja todennäköisesti tuhosi kivan käytännön arpoa maahantulo- ja työlupia. Aivan samalla tavalla kuin tuhosivat mukavan lentomatkustuksen.
Mies tuli maahan vuonna 2010. Noita on jaettu vuodesta 1990. 27 vuoden aikana yksi ihminen radikalisoituu jenkeissä ja tappaa ihmisiä. Ei kuulosta erityisen vaaralliselta systeemiltä. Sitä
Voi vastustaa monesta syystä mutta vaarallisena sitä ei voi pitää.  Voi myös sanoa että maat jotka ovat lähettäneen pahimmat rikollisensa -suunnitelma on aika epäonnistunut.

Voi kysyä miksi mies radikalisoitui jenkeissä?
Mun ratkaisu: kielletään systemaattisesti kaikki uskonnot.
Poistaisiko se radikalisoitumisen? Ei, mutta mulle tulisi parempi mieli :)

Sen sijaan AR-10 on ihan oikeasti vaarallinen. Sillä tapetaan paljon ihmisiä vuosittain.

Applen rahojen kotiuttamisesta: Kotiuttaminen aloitetiin kun EU puuttui Irlannin veroparatiisiin ja löi applelle miljardien uhkasakon.
3
Kylänraitti / Vs: Presidentinvaalit 2018
« Uusin viesti kirjoittanut Hohtava Mamma tänään kello 08:38:02 »

Mielestäni pitää äänestää sitä henkilöä, jonka haluaisin olevan minun presidenttini seuraavat kuusi vuotta. Presidentin tärkein tehtävä on johtaa ulkopolitiikkaa. Minä en halua, että Suomen ulkopolitiikkaa johtaa kokematon tyttö.

Miksi tytöttelet aikuista naista? Huhtasaari on lähes 40-vuotias.


Kaikki on suhteellista. Tasapuolisuuden vuoksi sanon Macronia pojaksi, koska kuitenkin vedät tästä muuten jonkun naissukupuolta halveksivan olkiukon.

Kommenttini "tyttö"-osiolla tarkoitin siis sitä, että mielestäni LH on poliittisen kokemattomuutensa lisäksi liian nuori presidentin tehtävään. Suurin osa sen varmaan tajusikin ilman rautalankaa.
4
Kotimaa / Vs: 2018-01-19: Ylen juontajaa kyykytettiin rasistisesti asuntolainaneuvottelussa
« Uusin viesti kirjoittanut uffomies tänään kello 08:34:58 »
Se liittyy silleen, että pankki ei mielellään anna lainaa jollekin ulkomaalaiselle, joka ehkä ottaa loparit ja häippäsee ulkomaille kun miljoonat on tilillä. Etenkin jos on joku turkkilainen / kurdi tai wtf ever, joka lompsii sisään hakemaan lainaa, tilanne on vähintäänkin epäilyttävä. Millä eväin pankki perisi lainansa takaisin jo kyse olisikin tosiasiassa jostain Anatolian tuppukylän pennittömästä asukkaasta?

Asuntolainoituksessa ainakin tovi sitten ei rahoja anneta noin vain omalle tilille vaan ainoastaan ostetun asunnon panttausta vastaan. Lisäksi ennen itse rahoja ei annettu lainaottajalle ollenkaan vaan raha siirtyi pankilta pankille suoraan (itse ihan kokenut). Toisinsanoen pankki kyllä asuntokaupoissa pitää huolen että raha vaihtuu omaisuuteen 100% varmuudella ja pankilla on panttioikeus ko. kohteeseen. Jos häipyy ja ei maksa niin asunto siirtyy pankille.

Toisekseen jokainen järkevä ihminen käy jokaisessa pankissa kilpailuttamassa lainansa.

Tämä vahvistaa edelleen käytösnormia ettei ulkomaalaiselta edes kaukaisesti vaikuttavan ihmisen kanssa kannata asioida. Koskaan ei tiedä mikä liike tahi lause on rasisimia jonka jälkeen oletkin työttömänä. Voihan olla mahdollista että ko. virkailija on ollut rasistinen mutta todennäköisesti juuri mainitusti mielestään noudattanut tapoja ettei muslimeja saa kätellä eikä katsella silmiin, lisäksi kulttuuriset erot sanonnoissa ja "vitseissä" estävät luontevan ns. jargonin jauhamisen joka on liikeneuvotteluissa käytäntö.
5
Kotimaa / Vs: 2018-01-19: Ylen juontajaa kyykytettiin rasistisesti asuntolainaneuvottelussa
« Uusin viesti kirjoittanut ejmantyla tänään kello 08:30:57 »
"Hain asuntolainatarjousta Nordealta ja minun käskettiin takaisin kotimaahan."
Tuo hänen kirjoittamansa fb-lause,todistaa hänen vajavaisen kielutaitonsa. Ja väärinymmärryksen mahdollisuuden.
6
Kotimaa / Vs: 2018-01-19: Ylen juontajaa kyykytettiin rasistisesti asuntolainaneuvottelussa
« Uusin viesti kirjoittanut ejmantyla tänään kello 08:26:11 »
"Kauanko olette asunut suomessa?"
"Sitten takaisin kotimaahan",-voi olla toteamus jolla siirrytään keskustelussa kohtaan,jossa udellaan minkä maan kansalainen hakija on.
Tarinassa kansalaisuus on olennaista,koska kyse on lainaneuvottelusta. Poikaystävän kansalaisuus on,mikä?
7
Näkyykö kuvissa kasoittain Antifa kirjallisuutta?
Alex Jonesilla oli siitä todisteita. Kuulemma ihan CIA kontakti oli ne todisteet hänelle tomittanut. Vai onko poliisit ensin sensuroineet (eli pilanneet rikospaikan) ne pois ennen kuvien ottoa?
8
Kestääkö Laura Saarikoski HS-lehden USA-kirjeenvaihtajana vielä seuraavat seitsemän vuotta?

Lainaus
Donald Trump nousi presidentiksi vuosi sitten presidentiksi. Samalla hänestä tuli pysyvä vieras kirjeenvaihtajan kotiin, kirjoittaa HS:n Laura Saarikoski.

SE oli parasta aikaa, se oli pahinta aikaa.

Sellainen oli kirjeen­vaihtajalle Donald Trumpin ensimmäinen vuosi. Hysteeristä, hillitöntä, epätodellista. Unetonta.

Lainaus
TRUMP syöksee varhaisimmat tviittinsä Valkoisesta talosta jo ennen kuin herään. Maailman media rynnii niiden perään kuin häkistä karanneiden pikkulintujen. Piip, piip, piip.

Trumpin valinnan jälkeen sanoin kavereille, että olo on kuin törkeitä puhuva setä olisi muuttanut meidän vierashuoneeseen. Juuri kun kuvittelin, että pian hän lähtee kotiin, hän ilmoitti jäävänsä neljäksi vuodeksi.

Joka aamu hän herättää minut. En voi mennä minnekään miettimättä, mitä hän tänään saa päähänsä.

Lainaus
Kuten Lewis Carrollin kirjojen Liisa, minäkin olen usein joutunut uskomaan kuusi mahdotonta asiaa jo ennen aamiaista. Ja koko ajan kruunupää huutaa jossain taustalla: ”Pää poikki! Pää poikki!”

Lainaus
YRITÄN pysyä järjissäni muistuttamalla itseäni kolmesta asiasta.

Lainaus
Tammikuussa menin hierojalle. Kun hän kokeili harteitani, hän löysi kipeytyneen jänteen. Mikäs se tämä täällä on, hän kysyi.

Se on Trumpin ensimmäinen vuosi, vastasin.

https://www.hs.fi/ulkomaat/art-2000005532054.html
10
Paja / Vs: Kansalaisaloite: Kumotaan hallituksen esitys työttömien kyykyttämiseksi
« Uusin viesti kirjoittanut Micke90 tänään kello 07:41:20 »
Persut eivät oikein tunnu olevan tätä kumoamassa. Kun nuivat jättävät tämän vasemmistolle niin sinne männöö myös kannatus.

Ei ainakaan minun kannatukseni.
Sivuja: [1] 2 3 ... 10