UmmaGumma

Uusimmat viestit

Sivuja: [1] 2 3 ... 10
1
Perussuomalaiset / Vs: 2016-12-13 Halla-aho palaa kotimaan politiikkaan
« Uusin viesti kirjoittanut IDA tänään kello 23:51:36 »
Lukiokoulutusta enemmän keskittyisin ammattikoulutukseen. Rinne ylisti puheenjohtajatentissä peruskoulua, mutta itse väittäisin suomalaisen insninöörityön tason laskeneen selkeästi peruskoulun tulemisen jälkeen. Melkein sanoisin sen romahtaneen. En kyllä voi nojata mihinkään tutkimukseen tässä, mutta tuota voisi joku innokas vähän tutkia.
2
Perussuomalaiset / Vs: 2016-12-13 Halla-aho palaa kotimaan politiikkaan
« Uusin viesti kirjoittanut J. Lannan haamu tänään kello 23:41:36 »
Halla-aho Alaricin lainauksessa:

Ketään ei tunnu huolestuttavan se, että lähes kaikki puolueet tässä maassa kannattavat kehitysyhteistyömäärärahojen kasvattamista 0,7 prosenttiin bruttokansantuotteesta. Se on yli puolen miljardin euron vuosittainen lisälasku. Kukaan ei kysy millä tämä rahoitetaan, Halla-Aho ihmetteli lopuksi.

Niin, ehkä tällaisia asioista pitäisi Persujenkin viestiä ihan kunnolla ja tosissaan ja monella tavalla. Täytyy olla enemmän pro-aktiivinen! Nuo on sen verran kovain luoka summia ja jos vertaa paljonko lukiokoulutus tai poliisin vuotuinen ylläpito maksaa niin täytyy tehdä kampanja jossa kuvataan noita summia! Nyt persut sitä rahaa palamaan asiantuntijoihin ja tutkimuksiin yms. kampanjointiin. Ei ne tutkimukset viikossa synny.
3
Kylänraitti / Vs: 2018-06-28 Trump ja Putin tapaavat Helsingissä heinäkuussa
« Uusin viesti kirjoittanut IDA tänään kello 23:41:13 »
Eli joko kaikenlainen "wikileaks-toiminta" tuomitaan tai sitten ei tuomita. Ei poimita kuitenkaan rusinoita pullasta kun tällainen toiminta iskikin omaan nilkkaan.

Juurikin näin. Wikileaks oli rikos ja ansaitsisi saada tuomion. Tämäkin asia tulisi nyt käsitellä oikeudessa, eikä roskalehtien palstoilla.
4
Kylänraitti / Vs: 2018-06-28 Trump ja Putin tapaavat Helsingissä heinäkuussa
« Uusin viesti kirjoittanut Benkku tänään kello 23:40:58 »
Lohtua minulle tuo se, että siellä isojen jaloissa pieni Suomi koittaa edistää maailmanrauhaa magnitudilla, jota ei monelta kuuden miljoonan valtiolta ole kohtuullista odottaa.

Kaikista uskomattominta tässä kaikessa on se, miten internetin uusien medioiden tuoma muutos on kääntänyt jopa enemmistön amerikan kansasta sille kannalle, että viholliskuva on syytä päivittää Venäjän osalta uusiksi. Trump koittaa toteuttaa uutta rauhanluojan rooliaan Venäjän suuntaan sillä pieteetillä, mikä aiheuttaa pahennusta vanhoissa valtarakenteissa ja valtamediassa ympäri vapaata maailmaa.
5
Kylänraitti / Vs: 2018-06-28 Trump ja Putin tapaavat Helsingissä heinäkuussa
« Uusin viesti kirjoittanut Lyyti tänään kello 23:37:22 »
Katsoin olikosenyt Foxin Putin-haastattelun (30min). Ei vakuuta tuonkaan ukon perustelut. Tässä on selvästi ilmassa ameriikan sisäpolitiikan peliä, myös.

Venäjä vaikutti tietysti vaalien tulokseen, olihan liennytys yksi voittajan teemoistakin. Aktiivisista toimista varmaan ainakin tietomurtoyritykset kuuluivat normi sortimenttiin.

Rajanveto on vaikeaa, jos puhutaan toimista yksityishenkilöinä. Olihan meilläkin kaustia pressanvaaleissa. Miten tulkitaan tilanne jossa agentit vapaa-ajallaan tekevät "kansalaisaktivismia"? En tiedä.

Itselle tuntuu mahdottomalta estää tietomurtoja kuntosalirekisteriin jne, ja sitä kautta aukeaa se harmaa vaikuttamisen alue, jota varmaan tekivät muutkin itseään arvostavat sotilastiedustelut.

Siinä suhteessa olisin huojentunut, jos vaikutus oli jotain muuta kuin vaalijärjestelmän hakkerointi ja äänten muuttaminen.

Ennen kuin syytetään, en ole kummankaan ukon fani. Venäjän Krim-toimet olivat minusta yksikäsitteisen rikolliset. Eikä tuo Putinin CV niin hieno ole muutenkaan. Törkyiset olivat jenkkivaalitkin ja Trump on tietysti "tapaus" sinänsä. Suurvaltojen politiikka on vissiin aina melko likaista.

Lohtua minulle tuo se, että siellä isojen jaloissa pieni Suomi koittaa edistää maailmanrauhaa magnitudilla, jota ei monelta kuuden miljoonan valtiolta ole kohtuullista odottaa.
6
Kylänraitti / Vs: 2018-06-28 Trump ja Putin tapaavat Helsingissä heinäkuussa
« Uusin viesti kirjoittanut jka tänään kello 23:36:28 »
Seuraavaksi voikin sitten esittää tämän kysymyksen:

Jos Trump nyt uskoo, että Venäjä yritti vaikuttaa vaaleihin, se tarkoittaa, että hän tietää, että Putin valehteli hänelle päin kasvoja, kun Putin kiisti sen. Miksi hän siinä tapauksessa vaikuttaa silti pitävän Putinia luotettavana yhteistyökumppanina?

Putin ei takuuvarmasti ole Trumpin mielestä luotettava yhteistyökumppani jos ei ole kukaan Euroopan päämiehistäkään. Tämä nyt on jo lähtökohtaisesti täysin naurettava väite. Trumphan on sanonut selvästi että kaikki muut maat ovat USA:n kilpailijoita. Myös ja etenkin Venäjä.

Silti verisenkin kilpailijan kanssa voidaan ja nimenomaan kannattaa keskustella ja yrittää löytää synergiapisteitä. Toistan vielä aikaisemmin sanomani

https://hommaforum.org/index.php/topic,126135.msg2908992.html#msg2908992

Trumpin ongelma sisäpoliittisesti tässä on se, että jos alkaa liikaa myötäilemään mihin tahansa suuntaan niin Trump ei voi muuta kuin hävitä. Jos Trump myöntäisi avoimesti että vaaleihin sekaannuttiin niin sillä kyseenalaistettaisiin entistä enemmän koko vaalien lopputulos ja mistään muusta ei puhuttaisikaan kuin että Trump voitti "vääryydellä" kun ei puhuta nytkään. Toiseen suuntaan tulee sitten syytteet Putinin nuoleskelusta. Trumpin kannalta kaikista fiksuinta on yrittää pysytellä mahdollisimman neutraalina keskitiellä ihan kuten näyttää tekevänkin. Se riittää täysin Trumpille. Näillä eväillä rakkikoirat kummaltakaan puolelta ei Trumpia vallasta kampea.
7
Kylänraitti / Vs: 2018-06-28 Trump ja Putin tapaavat Helsingissä heinäkuussa
« Uusin viesti kirjoittanut Benkku tänään kello 23:35:41 »

Podestan sähköpostit oli miljardin dollarin ja kymmenen miljoonan äänen potentiaalin ilmainen mainos Trumpille. Sandersin kannattajat myös käänsivät selkänsä Clintonille, syitä on toki muitakin kuin tuo Venäjä-asia, mutta kuka tietää mikä lopulta vaikutti eniten siihen, että Trump voitti kaikki vaa'ankieliosavaltiot puolelleen.

Ja kaikkein uskamattominta tässä on se, että vaalipäivänä asiamtuntijat ja media ei uskonut niiden vaikuttavan pätkääkään  ;D , eikä juuri kukaan äänestäjäkään taida edes enää muistaa, mitä niissä sähköposteissa sanottiin.

Kun on tarpeeksi kauan seurannut pääosin rannikoiden liberaaliosavaltioiden ja heidän medioiden toimintaa, niin vaikka itse toimittajatkin ymmärtävät sisimmässään progagandansa taakse, niin tarpeeksi kauan kuin he sitä toistavat niin kuva hämärtyy todesta. Tehdään galluppeja sellaisista otannoista, missä toinen puoli ei tule nähdyksi, saatikka kuulluksi, intellectual dark webiksi kutsuttu porukka tiesi Trumpin mahdollisuudet paremmin kuin liberaalimedia, jopa liberaali Joe Rogan totesi jo kauan ennen vaaleja Trumpin voivan voittaa vaalit Britti-toimittaja Louis Therouxia haastatellessaan, vaikka markkinat ja media piti Trumpin saumoja hyvin marginaalisina.
8
^ Ehkä niihin suunnitellaan vokkeja, kysynnän yhä laajetessa.

Siellä ei olisi apeita verhojakaan, kun maan alla ei tarvita edes ikkunoita. Luolamiesten luolavokista tarvitaan vain suora hissiyhteys yökerhon tanssilattialle.
9
Mylly / Vs: 2018-06-27 IS: Yksityisautoilun vähentäminen "taloudellisella ohjauksella"
« Uusin viesti kirjoittanut Kattomies tänään kello 23:28:01 »
Oslo poistaa yksityisautojen pysäköintimahdollisuudet lähivuosien aikana ydinkeskustan alueelta. Voisinpa olettaa, että tämä sama ilmiö tulee koskettamaan jollain aikavälillä myös Suomea.


Helsinki ampuu jo nyt itseään jalkaan, tuo olisi jo maailmanluokan tee se itse -niskalaukaus, toki viherhömpsyttäjät siihen pystyvät.


3 kuukautta asunut kesämökillä eikä pätkääkään tee mieleen Stadiin ja sen autovihamieliseen ympäristöön. Vieraillut useissa Uudenmaan ja Hämeen pikkukaupungeissa, meno on kuin elokuvissa, parkkipaikka löytyy aina kullosengin kohteen edestä.


Btw. Jumbo Vantaalla tekee kauppakeskuksista parasta tulosta, kun sinne tullaan autoilla tekemään kauppaa, ei läpsyttämään.
10
Kylänraitti / Vs: 2018-06-28 Trump ja Putin tapaavat Helsingissä heinäkuussa
« Uusin viesti kirjoittanut Jaakko Sivonen tänään kello 23:26:49 »
Miksi se Jaakko Sivosta niin kovasti kiinnostaa mitä juuri Yhdysvaltain laki sanoo tästä asiasta, kun et selvästikään ole yhdysvaltalainen?

Kovasti täällä tuntuu olevan Trumpin fanittajia. Miksi heitä kiinnostaa? Eivät he ole yhdysvaltalaisia.

Yhdysvaltain presidentillä nyt vain sattuu olemaan valtaa muun maailman asioihin, myös Suomen.
Sivuja: [1] 2 3 ... 10