Uusimmat viestit

Sivuja: [1] 2 3 ... 10
1
Tupa / Vs: Aino-lehti: Aalto-yliopiston muslimit haluavat saada yksityisen rukoushuoneen
« Uusin viesti kirjoittanut Kallan tänään kello 20:21:29 »
Törmäsin tähän ketjuun sattumalta, ja tuli mieleen selvittää tämän asian nykyinen asiantila. Näköjään nykyisin Aalto-yliopistossa (ent. TKK) on Hiljainen huone.

Tavallaan kai tuo on sitten epäsuorasti muslimeja varten, joita yliopisto on sinne haalinut. Mutta kyseessä on kaikille avoin tila jonne kaikki ovat tervetulleita:

Lainaus
Hiljainen huone
Kaipaatko tilaa hiljentymiseen, rukoukseen tai meditointiin keskellä arjen kiireitä?

Kandidaattikeskuksessa on henkilökunnan ja opiskelijoiden yhteisessä käytössä hiljainen huone, M135. Se sijaitsee Otaniemen Kandidaattikeskuksessa, M-siiven ensimmäisessä kerroksessa.

Tila tarkoitettu yksityiseen ja hiljaiseen olemiseen, meditaatioon, rauhoittumiseen tai rukoukseen, ja sinne ovat tervetulleita kaikki uskonnosta, maailmankatsomuksesta tai kansallisuudesta riippumatta. Koska yliopiston periaatteiden mukaisesti poliittiset ja uskonnolliset kokoukset ovat yliopiston tiloissa kiellettyjä, tilassa ei ole minkään uskontokunnan tunnuksia.

Jotta tilassa olisi kaikkien hyvä olla, siellä ei puhuta, aiheuteta ääntä tai häiritä muilla tavoin. Huoneessa ei myöskään syödä, työskennellä, nukuta tai opiskella.

Tila on avoinna Kandidaattikeskuksen aukioloaikoina.

Lähde: https://www.aalto.fi/fi/palvelut/hiljainen-huone#:~:text=Se%20sijaitsee%20Otaniemen%20Kandidaattikeskuksessa%2C%20M,uskonnosta%2C%20maailmankatsomuksesta%20tai%20kansallisuudesta%20riippumatta.
2


Hörhöpuolueilla se yksikin paikka on suomessa utopiaa. Puolueella pitää olla asiallinen ohjelma jos meinaavat saada jonkun läpi. Sinimustat ovat jo hiipumaan päin.

Onhan se nyt vallan radikaalia, epäasiallista ja muutenkin örkkimeininkiä että ajetaan politiikkaa jolla Suomen väestö Ei vaihdu 40 vuodessa.

Saas nähdä miten uuspersujen ja vanhapersujen tähti loistaa Eu- vaalien jälkeen.

Hörhöilemällä ja örkkeilemällä eduskunnan ja muiden päättävien elöinten ulkopuolellako meinasit vaikuttaa maahanmuuttopolitiikkaan? Ensimmäinen tavoite olisi nousta kunnanvaltuustoihin ja eduskuntaan.
3
Kylänraitti / Vs: Tilanne kuumenee Ukrainassa (Katso ohjeet alusta!)
« Uusin viesti kirjoittanut Hämeenlinnan Oraakkeli tänään kello 19:26:47 »
Oraakkelia kritisoitiin pari sivua sitten... Mutta hän taisi siinä olla oikeassa, joskus kesällä, syksyllä-22, että tämä sota käydään viimeiseen ruzziin asti. Löytynee tästä, tai venäjä-ketjusta.

Tosiaankin niinhän tässä nyt taitaa käydä. Kun ei muuta osata, huijataan väki tuonne kuolemaan.

Enpä muuten olisi uskonut tammikuussa -22, että venäjän ilmavoimatkin on täyttä kuraa.

Muusta armeijasta puhumattakaan. Vissiin merijalkaväki veti hyvin etelärintamalla, alkusodassa, mutta heitä oli niin vähän.

Jungner alkusodan aikana.

Mestarin näkemys tilanteesta. Varmaan pitää paikkansa.
https://www.youtube.com/watch?v=EzaL7uBAC-g
4
Kylänraitti / Vs: Tilanne kuumenee Ukrainassa (Katso ohjeet alusta!)
« Uusin viesti kirjoittanut Hämeenlinnan Oraakkeli tänään kello 19:22:55 »

Eilen sattumalta törmäsin tällaiseen linkkiin. Tosiaan tuhansissa näkyisi laskettavan suihkarit ja vispilät. Missä lienee lymyilevät?
https://fi.wikipedia.org/wiki/Luettelo_Ven%C3%A4j%C3%A4n_ilmavoimien_kalustosta

Tuossahan on aikaspaljon vanhaa materiaalia esim sukhoi su24 ja sitä vanhemmat. Ei noita edes suurinpiirtein uusia koneita kovinkaan paljoa ole.
5
Kylänraitti / Vs: Sebastian Tynkkynen (PS) - äänestys > mitä olet hänestä mieltä?
« Uusin viesti kirjoittanut Lyyti tänään kello 19:11:44 »
Olen myöskin kokenut että Sebulla on selkeästi sokea piste seksuaalisuuteen liittyviin kysymyksiin tai aiheisiin.

Tästä olen samaa mieltä. Olen aatellut että yksityiselämä suotakoon sikäli kun se myös itse pidetään yksityiselämänä. Tässä Tynkkynen tanssii kyllä veitsenterällä, ja parempi olisi jos keskittyisi politiikkaan. Sillä saralla onkin hienoja julkisuustempauksia tehnytkin.
6
Kylänraitti / Vs: Tilanne kuumenee Ukrainassa (Katso ohjeet alusta!)
« Uusin viesti kirjoittanut Titus tänään kello 18:32:06 »
^
Venäjällä on rajaa 22400km jota Ukrainan kanssa 1974km (ennen sotaa), esim Suomi+Viro+Latvia+Liettua yli 2100km ja Kiina 4209km.

7
Kylänraitti / Vs: Tilanne kuumenee Ukrainassa (Katso ohjeet alusta!)
« Uusin viesti kirjoittanut aged tänään kello 18:20:00 »
Olisiko kuitenkin sellainen mahdollisuus olemassa, ettei äiti venäjällä ole juuri muuta lentokelpoista hävittäjäkalustoa enää jäljellä, kuin Su-34 koneet.

Papereissa erilaisia koneita on tuhatmäärin, mutta miksi juuri uudemman pään kalustoa syötetään lihamyllyyn?

Eilen sattumalta törmäsin tällaiseen linkkiin. Tosiaan tuhansissa näkyisi laskettavan suihkarit ja vispilät. Missä lienee lymyilevät?
https://fi.wikipedia.org/wiki/Luettelo_Ven%C3%A4j%C3%A4n_ilmavoimien_kalustosta
8
Kylänraitti / Vs: Tilanne kuumenee Ukrainassa (Katso ohjeet alusta!)
« Uusin viesti kirjoittanut Hämeenlinnan Oraakkeli tänään kello 18:10:20 »

Papereissa erilaisia koneita on tuhatmäärin, mutta miksi juuri uudemman pään kalustoa syötetään lihamyllyyn?


Tai sitten noi liitopommit ei käy su 24 koneisiin.   Su 34 voi olla ainoa malli jolla noita liitopommeja saa lähetettyä matkaan.
Ukrainaha ei ole kuulemma vanhan lentokaluston takia saanut omia pommejaan matkaan.
9
Kylänraitti / Vs: Sebastian Tynkkynen (PS) - äänestys > mitä olet hänestä mieltä?
« Uusin viesti kirjoittanut eskonaama tänään kello 18:06:43 »
On muuten hyvä lause tuo, paljastuu kivasti älähtävä koira, johon kalikka kalahtaa.
Olenko nyt ihan väärässä kun viestisi sisältö Tynkkysen osalta on luokka "happamia ovat, pihlajanmarjat" ja "väärin sammutettu"?

Et sitten edelleenkään malta olla nälvimättä, etkä näköjään ymmärtänyt viestin sisältöä. Kyllä, olet väärässä. Edellinen viestini koski käytännössä pelkästään sitä, kuinka sinä keskustelet täällä, syytät ihmisiä valehtelijoiksi ja heittelet opittuja knoppilauseita. Yhtä fiksua olisi kysyä "Oletko jo lopettanut vaimosi hakkaamisen?", pulushakkia parhaimmillaan.

Lueppa myös edellinen viestini (https://hommaforum.org/index.php/topic,134691.msg3549012.html#msg3549012), ja tuumaile ihan rauhassa onko viestieni sisältö Tynkkysen suhteen pelkästään haukkumista haukkumisen vuoksi. Viestini ottaa enimmäkseen kantaa hänen somekäyttäytymiseen. Jos hän julkaisee tekemisiään videoilla ja otsikot ovat mallia "Tynkkynen ruoskii eduskuntaa" ja "Syksy alkoi suolaamalla", kuinka tuota ei voitaisi tulkita huomionhakuisuudeksi? Kuten viestissäni totesin, toivoisin tyylin muuttuvan rauhallisempaan suuntaan, mutta tämä ei välttämättä palvele hänen kohdeyleisöä. Sinänsä Youtubessa esiintyminen ilman minkään sortin huomionhakuisuutta on melko utopistinen konsepti.

Mielestäni Lalli Isotalo tiivisti viestissään todella hyvin sen, että vanhempien näkökulmasta on suorastaan hälyttävää jos aikuiset miehet naisten vaatteissa haluavat järjestää ohjelmaa heidän lapsilleen, mutta Sebastian näkee tämän reaktion syrjintänä, ahdasmielisyytenä. Käytin viestissä termiä, että aihe on hänelle "sokea piste", mikä mielestäni on hyvin neutraalisävyinen termi kuvaamaan ongelmaa. Nostin tämän ongelman esiin, koska hänen kärjekäs teeman puolustaminen todennäköisesti aiheuttaa vastareaktion osassa hänen kannattajakuntaansa. Mielestäni tämä ei ole edes "väärin sammutettu", vaan tällöin hänen henkilökohtainen ajatusmaailma ja sen julkituominen on suorassa ristiriidassa tyypillisen perussuomalaisen ajatusmaailman kanssa. Asioista voi olla eri mieltä, mutta niiden tuominen julkisuuteen on oma taiteenlajinsa. Tässä tapauksessa hän mielestäni epäonnistui syyttämällä potentiaalisia äänestäjiään ahdasmielisyydestä.

Mitä tulee ilmeisesti sinulle kipeimpään aiheeseen eli taksikortin käyttöön, aiemmassa osassa ketjua tästä oli juurikin pohdintaa, että oliko kyseessä huomionhakuisuutta, aattellinen vai aatteeton temppu. Tähän esitin kommentin jossa käsitykseni mukaan kyseessä oli jätkäporukan yhteinen idea, että idea ei sellaisenaan tullut Sebastianilta. Mielestäni jos idea on toteutettu ryhmässä, niin tuolloin yksilötasolla, eli Sebastianin, huomionhakuisuutta voidaan kyseenalaista. Tästä saat laittaa minulle ruoskan postiin jotta voin varmasti hävetä tarpeeksi olleeni väärässä. Omalta osaltasi voit heittää itseäsi kalikalla ja älähdellä omaan tahtiisi.
10
"Oikeusvaltioperiaate" ja niin poispäin:

Oikeusministeriön mukaan puolue ei saa ajaa kansainvälisen oikeuden ja perustuslain vastaisia muutoksia lakeihin (kuten hallitus tekee), joten se on peruste puolueen rekisteröinnin perumiselle. Ja tällä näkemykselläkö on myös nykyisen oikeusministerin siunaus?
Outo juttu tuo että puolue ei saisi ajaa lakeihin muutoksia jotka on perustuslain vastaisia. Kuka sitten voi muuttaa sitä perustuslakia. Aika moni lain säätäminen on tyssännyt siihen että se on todettu perustuslain vastaiseksi ja koko lain valmistelu on mennyt uusiksi. Eipä ole ainuttakaan puoluetta sen vuoksi lakkautettu.
Sivuja: [1] 2 3 ... 10