Uusimmat viestit

Sivuja: [1] 2 3 ... 10
1
Kotimaa / Vs: 2024-06-13 Oulun puukotus Valkeen kauppakeskuksessa
« Uusin viesti kirjoittanut Caucasian tänään kello 11:39:24 »
Tuleeko ankarampi tuomio, jos on hakaristi puukossa? Mielipide vaikuttaa tuomion suuruuteen?
Nythän vihervassariasuantuntijat vaativat terrorismilainsäädännön käyttöä, jotta ex pvl ja 15 v teini voitaisiin tuomita terrorismista.
Yksi kriteeri on kuulemma pyrkimys aiheuttaa pelkoa yhteisössä, niin sehän on juuri se mihin katujengit ja yleensä jengit ja mafiat pyrkivät. Terrorisoivat katuja.
Näissä tapauksissa nämä samat asiantuntijat miettivät miten näitä "syrjäytyneitä" jengiläisiä autetaan - ei rangaista.
Double standard.
2
Milloin rkp ja etenkin Eva Biaudet pyytävät anteeksi?

Lainaus
X

Natsilippu liehui lipputangossa Sipoon Söderkullassa aikaisin juhannusaattona.

X

Iltalehteen yhteyttä ottanut Jesse huomasi, että taloyhtiön lipputangossa liehui natsilippu yöllä kello kahden aikoihin.

– Olihan se aika huomiota herättävä näky. En itse ajatellut asiasta ihmeempiä, mutta varmaan monelle muulle herää enemmänkin ajatuksia, Jesse sanoo.

Kun Jesse heräsi aamulla yhdeksältä, lippu ei ollut enää salossa.

X

Itä-Uudenmaan poliisilaitokselta kerrotaan, ettei poliisi ole saanut ilmoituksia kyseisestä lipusta.


https://www.iltalehti.fi/kotimaa/a/c058d472-2e71-4370-ab0b-56e185fab58f

Taitaa olla siinä liikenneympyrän pohjoispuolella vastapäätä S-markettia.
3
Ulkomaat / Vs: 2015-11-03 Saksa: Merkel ylirasittunut - kansleri syöksee Saksan kaaokseen
« Uusin viesti kirjoittanut Radio tänään kello 11:36:04 »
Muistakaamme myös, että kalifi Adolf Hitlerin valitsivat hullut sakut valtaan demokraattisilla vaaleilla.
Angela Merkele on Saksan Demokraattisen Tasavallan (DDR) lahja Euroopalle, vittu mikä ämma!
4
Saksan kotimaantiedustelusta vastaavan BfV:n johtaja Thomas Haldenwang osoittaa, miten ristiriitainen ihminen voi olla.

Haldenwangille ei ole ongelma, että tuhansia ihmisiä vaatii Saksan kaduilla nykyisen perustuslaillisen liittotasavallan korvaamista islamilaisella kalifaatilla. Myös radikaalit lausunnot ovat sallittuja perustuslakioikeuden päätöksen mukaan. Haldenwang myös toteaa, että kalifaatti on ajateltavissa oleva valtiomuoto niin kauan kuin sitä ei ole tarkoitus pystyttää kaatamalla nykyhallinto väkivalloin.

Kirsikaksi kakun päälle Haldenwang vertaa islamilaista kalifaattia monarkioihin, sosialistisiin sekä kommunistisiin hallintojärjestelmiin. Hiukankin historiaa tunteva on pyörällä päästään tällaisista lausunnoista. Koko ajatus siitä, että Saksasta tulisi kalifaatti pelkästään vaaliuurnien kautta on täysin naurettava koska kalifaatti torjuu jyrkästi koko vaaleihin perustuvan yhteiskuntamallin. Kalifaattia johtaisi kalifi, joka olisi pienen uskonnollisen klikin valitsema ja hänellä olisi käytännössä diktaattoriin verrattavat valtuudet toimia uskonnon asettamien rajojen puitteissa.

Kommunismin maininta suorastaan huvitti. Kuinka monessa paikassa kommunistit ovat historian saatossa ottaneet vallan rauhanomaisesti? Koko aatteen ytimessä on väkivaltainen kapitalistisen järjestelmän kumoaminen. Rauhanomainen kommunisti on siis oksymoroni.

Ajattelusta puuttuu johdonmukaisuus täysin. Natsismia ei hyväksytä missään muodossa koska hakaristin heiluttaminen on implisiittinen todiste siitä, että heiluttelija sekä hänen kaverinsa ovat valmiita väkivaltaan ajaakseen aatettaan. Tai aivan minimissään he hyväksyvät väkivallan käytön päämääriensä saavuttamiseen. Jostain syystä Haldenwangille kommunismin tai kalifaatin ajaminen ei implisiittisesti sisällä väkivallan uhkaa vaikka todistusaineistoa on niin paljon kuin jaksaa kaivaa.

Lainaus
Saksan kotimaantiedustelu ei ole huolissaan vaatimuksesta muuttaa maa islamilaiseksi valtioksi – ”Kalifaatti on valtiomuoto siinä missä monarkiakin”

Saksan kotimaantiedustelu varoittaa vasemmistolaisten ja oikeistolaisen ääripäiden ja ilmastonsuojelijoiden radikalisoitumisesta. Islamistien tavoite tehdä Saksasta islamin lakia noudattava kalifaatti ei tiedusteluvirastoa kuitenkaan huoleta.


Saksassa on sisäministeriön alaisen kotimaantiedustelun tuoreen vuosiraportin mukaan yli 125 000 eri sortin koti- ja ulkomaista radikaalia ja terroristia. Poliittisesti motivoituja rikoksia tehtiin viime vuonna ennätysmäärä. Hamasin terrori-isku ja Israelin vastatoimet kärjistivät tilannetta.

Raportin julkistamistilaisuudessa nousivat näkyvästi esille kotimaiset islamistit, joista radikaaleimmat ovat vaatineet Saksan muuttamista sharia-lakia noudattavaksi kalifaatiksi.

Mielenosoittajat vaativat islamia

Kalifaatti-vaatimuksista tuoreimmat keskittyvät Hampuriin, jossa tuhannet muslimit vaativat keväällä islamistisen Muslim Interaktiv -ryhmän organisoimissa mielenosoituksissa Saksan muuttamista shariaa noudattavasi kalifaatiksi.

Silloin he eivät vielä aavistaneet saavansa tukea korkealta taholta.

Yleensä muslimiyhteisöjen vaatimukseen ymmärtäväisesti suhtautuvat saksalaispoliitikot pitivät aluksi tällaisia vaatimuksia demokratiaan sopimattomina ja vaarallisena.

– Jos joku ajaa kalifaattia, hän torjuu demokratian ja vapauden, tuomitsi vihreiden puheenjohtaja Omid Nouripour vaatien ryhmää kiellettäväksi.

Tiukan kannan asiaan otti myös Saksan varakansleri ja talousministeri Robert Habeck (vihr), jonka mukaan ”uskonnollista terrorivaltiota” vaativat muslimit polkevat tasavallan oikeuksia jalkoihinsa.

– Mielipiteenvapaus on arvostettava asia, mutta tällaisen kohdalla raja on saavutettu, hän totesi haastattelussa.

Kotimaantiedustelun vertailu hämmästyttää

Tilanne muuttui yllättäen islamistien eduksi kotimaantiedustelun johtajan Thomas Haldenwangin ilmoitettua vuosiraporttia esitellessään, että myös radikaalit lausunnot ovat sallittuja viitaten samalla perustuslakioikeuden päätökseen.

Hänen mukaansa myös kalifaatti on eräs ajateltavissa oleva valtiomuoto, kunhan sitä ei yritetä pystyttää väkivaltaisesti kaatamalla nykyhallinto.

– Onhan myös sosialismia ja kommunismia ja uskonnollisesti johdettuja järjestelmiä sekä monarkioita, perusteli Saksan tiedustelujohtaja vertailuaan hämmästyneelle kuulijakunnalle.

Loput: https://www.suomenuutiset.fi/saksan-kotimaantiedustelu-ei-ole-huolissaan-vaatimuksesta-muuttaa-maa-islamilaiseksi-valtioksi-kalifaatti-on-valtiomuoto-siina-missa-monarkiakin/
5
Tupa / Vs: Ukrainan pakolaiset
« Uusin viesti kirjoittanut Radio tänään kello 11:18:38 »
Suomeen tullaan usein alhaisemman elintason maista. Osa tulijoista saattaa olla henkilökohtaisen vainon kohteena eli alkuperäisen määritelmän mukaisia pakolaisia. Kaikki muut ovat siirtolaisia tai desantteja, jotka tulevat maahamme eri syistä.
Pakolaisen määritelmä:
"Pakolainen on henkilö, "jolla on perusteltua aihetta pelätä joutuvansa kotimaassaan vainon kohteeksi rotunsa, uskontonsa, kansallisuutensa tai mielipiteensä vuoksi tai sen takia, että hän kuuluu tiettyyn yhteiskunnalliseen ryhmään, ja joka oleskelee kotimaansa ulkopuolella ja joka tällaisen uhan vuoksi ei voi tai ei halua palata kyseiseen maahan."
YK:n määritelmän mukaan esimerkiksi sota, nälänhätä tai ympäristökatastrofi eivät ole varsinaisesti pakolaiseksi oikeuttavia syitä. Mutta sen sijaan huoltajan puuttuminen; esimerkiksi orpous tai sotaorpous on.
Em. vikipediasta poimittua.
6
Tupa / Vs: Ukrainan pakolaiset
« Uusin viesti kirjoittanut MinäVuan tänään kello 11:03:30 »
^

Ainoa mikä on höpöhöpöä on se ettet osaa/jaksa googlata.

eiku miten se oli...
7
Kotimaa / Vs: 2024-06-13 Oulun puukotus Valkeen kauppakeskuksessa
« Uusin viesti kirjoittanut Radio tänään kello 10:44:12 »
Suomessa natseja? Perussuomalaisetko  Suomen kansallissosialistinen työväenpuolue? Onhan meillä näitä sosialisteja paikat väärällään. Tosin kommunismin esitaistelijoita SKP:n rinnalla. PS ei ole mikään vasuripuolue.
Suomen natsit ovat umpihulluja kuunatseja vrt. Pekka Siitoin RIP.
8
Kotimaa / Vs: 2024-06-13 Oulun puukotus Valkeen kauppakeskuksessa
« Uusin viesti kirjoittanut Emo tänään kello 10:18:57 »

Persuja verrataan natseihin koska se sana tehoaa vielä, on synkin kuviteltavissa oleva asia. Sanoilla on vaan taipumus kulua käytössä jossain kohtaa ne menettävät tehonsa. Mitä sitten kun näin käy, mitä seuraavaksi? Askel eteenpäin > persut on pedofiilejä?  :flowerhat:

Oijoi, silloin mennään kyllä vaaralliselle alueelle kun pedofiileistä ruvetaan puhumaan 🫢
Niitähän on kokonaisia uskontokuntiakin joissa vielä nykyäänkin pikkutytötkin naitetaan pois vanhempiensa nurkista leikiskelemästä ja ihan on esikuvan mukaista toimintaa, eikä länsisuvakkikaan uskalla vastalausetta inahtaa ihmisoikeuksista tahi lapsen oikeuksista.

Että persutko pedofiilejä? Turvallisempaa pysyä natseissa, vaikka ei sekään historian ja nykyisenkään lähi-itäläisen menon valossa kovin turvallista ole.

Mitä Ouluun tulee, niin huumeongelma siellä on pahin ongelma, kuten muissakin Suomen kaupungeissa.
Mahtaa nämäkin puukotukset linkittyä myös ja etenkin huumeongelmaan. En ole tarkasti seurannut, mutta taisi joku poliisi mainitakin, että huumeongelma on isompi kuin äärioikeisto-ongelma. Ihan loogista, näinhän asia tietenkin on, koko Euroopassa.
9
Kylänraitti / Vs: Critical Social Justice / Woke-sekoilu
« Uusin viesti kirjoittanut Lalli IsoTalo tänään kello 10:13:53 »
... "there’s no way we’re hiring a white male.”

Mitähän ryhmää tämä valkoiselta näyttävä mies mahtaa edustaa.

Retorinen.

Lainaus
Robert Sepehr @robertsepehr

How is this not illegal in America? What happened to judging people on merit and not race? Was the civil rights movement and all that stuff about "equality" just Marxist propaganda? Anti-white racism is not only racist, but it will result in a collapse of civilization.
10
Tupa / Vs: Ukrainan pakolaiset
« Uusin viesti kirjoittanut Hamsteri tänään kello 10:12:46 »
^

Ainoa mikä on höpöhöpöä on se ettet osaa/jaksa googlata.
Sivuja: [1] 2 3 ... 10