HOMMAN KESKUSTELU => Kylänraitti => Aiheen aloitti: Nikolas - 26.03.2021, 12:16:09

Otsikko: Islamilaisen terrorismin ennaltaehkäisy Suomessa
Kirjoitti: Nikolas - 26.03.2021, 12:16:09
Kun näitä kansan (saks. volks) paneeleja polkaistaan näköjään joka asiasta pystyyn, niin mites olisi seuraavan aiheeksi vaikkapa "Muslimiterrorismin ennaltaehkäisy"? Ai ei vai? Se musuterrorismi on kuitenkin jo täällä perä-Hölmölässäkin tuottanut RUUMIITA, eikä pelkästään "pahaa mieltä".

Mikäpä ettei? Tuumasta toimeen.

Tämän ketjun aihe on otsikon mukainen: Miten ennaltaehkäistään islamilaista terrorismia (ja muutakin terrorismia) Suomessa (ja muissakin yhteiskunnissa)?

Aihe on vähän laveampi kuin otsikko antaa ymmärtää. Tämä johtuu siitä, että monet islamilaista terrorismia vastaan toimivat keinot tehoavat muuhunkin terrorismiin, ja samoin monet Suomeen sopivat keinot soveltuvat muuallakin kuin Suomessa käytettäviksi.

Tähän ketjuun toivotaan hyvin perusteltuja ja lähteistettyjä mielipiteitä ja näkemyksiä. Tarkennan vielä: Vähintään tulee olla perustelut tai lähde. Saa tietenkin olla molemmat, mikä onkin toivottavaa.

Jos tuntuu, että kaikki oleellinen on jo sanottu muissa Hommaforumin ketjuissa tai mahdollisesti muilla foorumeilla, kerätkää ja poimikaa parhaat ja kopioikaa tähän ketjuun. Tiedon kokoaminen, jakaminen ja levittäminen eri keinoilla ei ole syntiä vaan hyvä asia.

Pitäydytään ketjun aiheessa ja pidetään keskustelun taso korkealla.

Jätetään vitsit ja äyskäisyt Peräkammariin, ainakin jos ei ole muuta sanottavaa. Samoin perustelemattomat ja lähteettömät heitot voi jättää kirjoittamatta. Jos sanomisen pakko käy suorastaan ylivoimaiseksi, voi joko miettiä niitä perusteluja tai siirtyä Peräkammariin.
Otsikko: Vs: Islamilaisen terrorismin ennaltaehkäisy Suomessa
Kirjoitti: MiljonääriPlayboy - 26.03.2021, 16:08:06
En ymmärrä kysymystä, tai siis sitä osaa, miksi tämän ratkaisu olisi mitenkään pohdinnan arvoinen? Tai siis: miten musuterrorismin ehkäisyn keinot eivät olisi  ilmiselviä?

Musu, joka ei ole Suomen tai Euroopan kamaralla, ei ole myöskään Suomen tai Euroopan kamaralla tekemässä terrori-iskuja.

Done.