UmmaGumma

Kirjoittaja Aihe: Minun ja perussuomalaisten merkittäviä eroja  (Luettu 11079 kertaa)

Commander66

 • Jäsen^^
 • **
 • Viestejä: 64
 • Liked: 14
 • EMME VOI ENÄÄ VAIETA !
  • EMME VOI ENÄÄ VAIETA!
Minun ja perussuomalaisten merkittäviä eroja
« : 17.10.2012, 16:18:35 »

Olisin mielelläni kirjoittanut tämänkertaisen blogaukseni muotoon "Sinivalkoisten ja perussuomalaisten merkittäviä eroja", mutta koska en ole edes Sinivalkoisten jäsen virallisesti, en katso oikeudekseni puhua koko kansanliikkeen suulla, vaikka sekä minä, että yhtälailla Tekin varmasti ymmärrämme, että hyvinkin helposti yli 90% SKS:n jäsenistä, äänestäjistä, kannattajista ja muista tukijoista jahkailematta allekirjoittaa kaiken sen, mitä nyt lyhyesti ja ytimekkäästi esitän. Kaikesta huolimatta minä tuen ja kannatan Sinivalkoisia täydellisesti, tehden kansanliikkeellemme mm. pyyteetöntä vaalityötä aina, kun ehdin ja jaksan. Samoin Suomen vaalilain mukaisesti voin asettua SKS:n ehdokkaaksi eri vaaleissa.

Minut joskus harvakseltaan nykyisinkin erehdytään sekoittamaan, varsinkin niiden, jotka eivät kovin syvällisesti ole jaksaneet suomalaiseen politiikkaan perehtyä, toimesta perussuomalaisiin, vaikken heitä edusta edes maailmankatsomuksenikaan kannalta. Lisäksi koko perussuomalaisten toimintaan sisältyy sellaisia puutteellisia, sairaita ja terveen puoluepoliittisen kansanvallan ja demokraattisen sananvapauden kannalta tuhoisia ilmiöitä, jotka ovat Sinivalkoisille ajattelijoille täysin vieraita.

Sinivalkoiset ovat ennenkaikkea demokraattinen kansanliike, jossa toisinajattelu on sallittua. Olen itsekin muutamaan otteeseen sekä tässä blogissani, että muutenkin yleisesti esittänyt jonkin verran Sinivalkoisten yleislinjasta poikkeavia, mutta tietysti muutoin hyväksyttävissä olevia näkemyksiäni. Sinivalkoisessa kansanliikkeessä tomivien henkilöiden näkemykset ovat vapaita puoluevallan ohjauksesta ja velvollisuutenamme tässä suhteessa on ennenkaikkea toteuttaa rehellisesti ja lahjomattomasti äänestäjiemme rikkomaton tahto - jopa aina terveeseen kansalaistottelemattomuuteen asti, mutta kuitenkaan Suomen lakeja tai asetuksia unohtamatta. Sitävastoin en ole soinilaisen diktatuurin aikana vielä kertaakaan yleistä puolueen linjaa vastustavan tai siitä vähääkään poikkeavan toisinajattelun havainnut perussuomalaisten piirissä olleen sallittua ilman toisinajattelijoiden vakavia poliittisia selkäänpuukottamisia.

Myös täydellinen suoruus, ryhti, rehellisyys ja uskollisuus kannattajiamme ja äänestäjiämme kohtaan on yksi pääperiaatteitamme. Yksi Sinivalkoisten kirjoittamaton sääntö kuuluukin:" Me emme valehtele kansallemme koskaan". Uskallamme suoraselkäisesti ja ryhdikkäästi tuoda myös vaikeat ja kiperät asiat, sekä kiistattomat virheemmekin esille totuudenmukaisina tukijoillemme ja tarvittaessa vaikka koko kansallemmekin. Jos joskus joudumme sellaisten vakavien vaikeuksien eteen, että tunnemme oman voimattomuutemme, emme epäile arkailematta ja dynaamisesti pyytää terveen kansallisen yhteisvastuun hengessä apua meitä suuremmat auttamisresurssit tai toimintakapasiteetit omaavilta isänmaanystäviltä.

Perussuomalaisten yleinen linja ei välttämättä monestikaan ole selkeästi määriteltävissä, vaan se on ennenkaikkea populistisesti poliittisen tuuliviirin mukaisesti linjaansa muuttavan ja jopa "takkiaan kääntävän" Timo Soinin edustama hyvin epämääräinen kanta. Itse olen selkeästi isänmaallinen ja kansallismielinen sekä maahanmuuttokriittinen - ja uskallan sanoa sen ääneen. Lisäksi vastustan selkeästi mm. kansaamme alistavaa EU:ta, kulttuuriamme tuhoavaa Islamia ja sotilaallista puolueettomuuttamme uhkaavaa NATO:a. En kuitenkaan ole natsi, rasisti enkä edes äärioikeistolainenkaan ja tämänkin asian olen kyllä selkeästi tuonut ilmi toiminnassani ja mm. näissä blogikirjoituksissani. Ja tikulla silmään sitä, joka menneitä, nuoruuden hairahduksia kaivelee!

Olen monivaiheisen elämäni aikana karaistunut ja sivistynyt, mutten akateeminen, isänmaansuojelija ja tahdon edustaa suomalaisessa kansallismielisessä liikkeessä nimenomaan ei-akateemisia, tavallisia, kansan itsensä näköisiä, isänmaansuojelijoita ja taistelijoita. Kaikkein tärkeimmällä sijalla sydämessäni ovat kuitenkin yhteiskunnan taholta alistetut, unohdetut ja syrjäytetyt oman kansamme hädänalaiset kansankerrokset, joita esim. kaupungeissa edustavat sankat "lähiöiden armeijat". Perussuomalaiset maisterisjätkänsä johdolla sen sijaan etsivät puolueeseensa näkyville paikoille kuumeisesti kiiltokuvamaisia akateemisia ja pseudotieteellisiä viisastelijoita imagonsa parantamiseksi - ja laadusta tinkimättä, nimittäin kaikenmaailman homot, sivarit ja talous- ym. rikolliset kelpaavat soinilaisille!

Perussuomalaiset ovat Timo Soinin johdolla tuhonneet edeltäjänsä SMP:n ja sen karismaattisen johtajan ja unohdetun kansamme tinkimättömän puolustajan, ministeri Veikko Vennamon perinnön. Vaikka perussuomalaiset valehtelevat Brysselin kaljahanojen ääressä itsensä muodottomaksi paisuttaneen Timo Soinin johdolla kansallemme päin naamaa, vain Suomen Kansan Sinivalkoiset (SKS)- kansanliike on ainoa ja todellinen SMP:n ja Vennamon perinteen jatkaja sinivalkoisessa isänmaassamme. Ja tämä on totuus, joka ei pala tulessakaan!

Minulle hyvin tärkeä asia, eläinsuojelutyö, jota en hakemallakaan tahdo löytää PS:n periaateohjelmasta, nousee kansamme keskuudessa koko ajan yhä merkittävämpään yhteiskunnalliseen asemaan ja näinä päivinäkin se jo pyhittää SKS-kansanliikkeemme, esimerkiksi nousevan kansallisen nuorisomme silmissä kaikkien nykyajallemme tyypillisten sokaisevaan pyrkyryyteen ja uusröyhkeyteen turvautuvien puolueiden yläpuolelle. SKS-kansanliike tunnetaan sinivalkoisen kansamme keskuudessa ainoana poliittisena järjestönä, joka on todellakin aivan aidosti kiinnittänyt huomion ihmisen mielivaltaan rakasta luomakuntaamme kohtaan, ja jonka periaateohjelmaan on kirjattu eläinsuojelutyön tärkeys ja arvostaminen ja joka vielä tämän lisäksi vaatii eläinsuojelun etiikkaa pakolliseksi oppiaineeksi peruskouluun. Monet Sinivalkoisten jäsenistä ja kannattajista ovat ehkä arkipäivässä näkymättömiä, mutta ennenkaikkea aktiivisia, vapaaehtoisen eläinsuojelutyön tekijöitä.

Perussuomalaiset näyttävät myös unohtaneen, että Suomen lippussa ei turhaan ole logona sininen risti valkoisella pohjalla. Tälle lumen ja jään kansalle annettiin kristinusko Jumalan lahjana todellisuudessa jo paljon ennen ensimmäisiä "miekkalähetyksiä" 1100-luvulla. Se on annettu sinivalkoiselle kansallemme turvaksi ja oljenkorreksi ennenkaikkea kokiessamme vaikeita aikoja tai kansallisia vastoinkäymisiä. Ei sovi unohtaa kristillisyyden esoteerista merkitystä koko kansamme yhdistävänä ja kokoavana hengellisenä tekijänä, tässä yhteydessä ei missään nimessä ole merkityksetöntä se suuri ja laajamittainen rukoustoiminta, mitä taistelijoidemme ja koko kansamme puolesta kotirintamalla harjoitettiin niin sisällissodan kuin maailmansodankin aikana. Kristillisen maailmankatsomuksen arvopohja kuuluu erottamattomana osana suomalaiseen kansankokonaisuuteen.

Terve sielu viihtyy terveessä ruumiissa. Urheilun ja terveyden sekä niin fyysisenkin kuin henkisenkin hyvinvoinnin merkitys on tärkeällä sijalla Sinivalkoisten keskuudessa, vaikka sitä ei periaateohjelmassa mainitakaan. Esimerkiksi itse en ole koskaan tupakoinut ja pyrkinyt alkoholinkin käytössä kohtuuteen, sekä muutenkin olen läpi elämäni pyrkinyt ja pystynyt pitämäään hyvää huolta fyysisestä kunnostani. Tälläkin hetkellä treenaan puolimaratonia, treenit tosin ovat vielä hyvin alkuvaiheessaan. Niinikään puheenjohtajamme Olavi Mäenpää tunnetaan mm. pitkien matkojen (maratonien) juoksijana ja muustakin yleisurheilusta, sekä varmasti nyrkkeilyharrastuksestansa, ynnä nykyisistä tuomarin tehtävistään nyrkkeilyn parissa. Lisäksi puheenjohtajallamme on kunnallisia ja muita luottamustoimia urheiluun liittyen.

Toisin kuin perussuomalaiset, Sinivalkoiset arvostavat jokaisen terveen Suomen miehen omien kansalaisvelvollisuuksiensa suorittamista ja yksi tärkeimmistä on tietysti armeija. Itsekin suoritin varusmiespalvelukseni Oulun Hiukkavaarassa 1989, enkä voi edes sietää niitä nykyisen pullamössösukupolven edustajia, jotka keinoja kaihtamatta laistavat kansalaisvelvollisuudestaan. Mielestäni jokainen terve sinivalkoinen suomalainen mies käy armeijan kunniallisesti, koska katson sen olevan myös kokonaisvaltaisesti yksi tärkeä osa isänmaamme, kansakuntamme ja koko sinivalkoisen kansankokonaisuutemme suojelemisessa ja puolustamisessa muukalaisten ja vieraiden kulttuurien maahamme kohdistamaa invaasiota vastaan. Kansamme vapauden ja oman kulttuurimme sekä sinivalkoisen identiteettimme puolustamisen ja suojelemisen me olemme jo henkisesti velkaa tuleville sukupolvillemme, kansamme lapsille, halutessamme taata heille turvallisen ja terveen yhteiskuntakehityksen, sekä ennenkaikkea menneille sukupolville, jotka luovuttivat sinivalkoisen kansamme puolesta, ei enempää eikä vähempää, kuin verensä!

http://sinivalkoisetoulunparhaaksi.blogspot.fi
Kai M. Aalto / toiminnanvetäjä, Oulu / Sinivalkoinen Rintama (SVR) r.p.

Jaska Pankkaaja

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 8 749
 • Liked: 8860
 • Finlayson, Fazer ja nyt myös Firas
Vs: Minun ja perussuomalaisten merkittäviä eroja
« Vastaus #1 : 17.10.2012, 16:20:58 »
 :'(

"Joka Mies ylös!"

läts läts.
Those who make peaceful revolution impossible, make violent revolution inevitable. J.F Kennedy

Jussi Halla-aho

 • Nimellinen
 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 3 228
 • Liked: 1896
 • Pullohartiainen vinkuheinä. Älykääpiötohtori.
Vs: Minun ja perussuomalaisten merkittäviä eroja
« Vastaus #2 : 17.10.2012, 16:22:17 »
Perussuomalaiset: homojen, sivarien ja akateemisten puolue!

Tuosta saisimme hyvän ja vähän erilaisen vaalisloganin.
"Aloitan perinteiseen tapaan haukkumalla edustaja Halla-ahon toimintaa, koska hän ottaa sen aina henkilökohtaisena hyökkäyksenä ja tekee minuun henkilökohtaisesti kohdistetun vastahyökkäyksen, joka hivelee sairasta egoani."

- nimim. sivullinen.

slobovorsk

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 1 204
 • Liked: 96
 • Kansainvälisyys rikkaus, monikulttuurisuus vitsaus
Vs: Minun ja perussuomalaisten merkittäviä eroja
« Vastaus #3 : 17.10.2012, 16:30:44 »
Tuo jengi kun tosiaan saisi julkisuutta niin, että PS:n ja heidän eronsa tulisi selväksi. Ehkä PS:läisten yhdistäminen äärioikeistoon tai -nationalisteihin vähenisi.
"Laki on kaikille samantekevää" - Pahkasika Orwellin vuonna 1984
"The only color I care about i$ green." - CNN:n talouskommentaattori rasismista

Traitors will be persecuted, prosecuted, and executed.

Tunkki

 • Kannatusjäsen
 • Jäsen^^^
 • ****
 • Viestejä: 6 334
 • Liked: 9843
Vs: Minun ja perussuomalaisten merkittäviä eroja
« Vastaus #4 : 17.10.2012, 16:38:11 »
Näin oululaisena kun satun tuon komentaja Aallon toiminnasta vuosien varrella tietämään voin sanoa että on erittäin helppo äänestää Immosta.

Commander66

 • Jäsen^^
 • **
 • Viestejä: 64
 • Liked: 14
 • EMME VOI ENÄÄ VAIETA !
  • EMME VOI ENÄÄ VAIETA!
Vs: Minun ja perussuomalaisten merkittäviä eroja
« Vastaus #5 : 17.10.2012, 16:42:58 »
Vituttaako Suomen Sisun pikkupoikia ? - kuuntelen, olen myös hyvä kuuntelemaan moniongelmaisia.
Kai M. Aalto / toiminnanvetäjä, Oulu / Sinivalkoinen Rintama (SVR) r.p.

coscarnorth

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 1 567
 • Liked: 835
 • Internetissä trollaava vapaustaistelija
Vs: Minun ja perussuomalaisten merkittäviä eroja
« Vastaus #6 : 17.10.2012, 17:03:56 »
Lainaus
Sinivalkoiset ovat ennenkaikkea demokraattinen kansanliike, jossa toisinajattelu on sallittua.

Sitävastoin en ole soinilaisen diktatuurin aikana vielä kertaakaan yleistä puolueen linjaa vastustavan tai siitä vähääkään poikkeavan toisinajattelun havainnut perussuomalaisten piirissä olleen sallittua ilman toisinajattelijoiden vakavia poliittisia selkäänpuukottamisia.

Lainaus
Perussuomalaiset maisterisjätkänsä johdolla sen sijaan etsivät puolueeseensa näkyville paikoille kuumeisesti kiiltokuvamaisia akateemisia ja pseudotieteellisiä viisastelijoita imagonsa parantamiseksi - ja laadusta tinkimättä, nimittäin kaikenmaailman homot, sivarit ja talous- ym. rikolliset kelpaavat soinilaisille!

Havaitsetko tässä mitään ristiriitaa? Eli onko se toisinajattelun salliminen nyt sitten hyvä vai huono juttu?

Erikoinen puolue tuo Perussuomalaiset. Porukkaan kelpaavat homot, akateemiset, rikolliset ja sivarit. Kuitenkin puolue noudattaa soinilaista diktatuuria, jossa toisinajattelua ja erilaisuutta ei suvaita.
"False opinions are like false money, struck first of all by guilty men and thereafter circulated by honest people who perpetuate the crime without knowing what they are doing." -Joseph de Maistre

"Bad laws are the worst sort of tyranny." -Edmund Burke

Hämeenlinnan Oraakkeli

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 11 816
 • Liked: 5290
 • لا يوجد إله غيره من الشيطان والنبي محمدا أو خادمته
Vs: Minun ja perussuomalaisten merkittäviä eroja
« Vastaus #7 : 17.10.2012, 17:13:11 »
Näin oululaisena kun satun tuon komentaja Aallon toiminnasta vuosien varrella tietämään voin sanoa että on erittäin helppo äänestää Immosta.

Selvennäs ny vähän. K.M aalto vaikutta ihan fiksulta tyypiltä.
http://www.youtube.com/watch?v=ETx-nbR7iNo
http://www.youtube.com/watch?v=0xYrHX84XZo

Mielestäni K.M Aalto vaikuttaa ruudinkeksijältä. Itse miettisin äänestäisinkö Aaltoa vaiko Puolukkaa.

Commander66

 • Jäsen^^
 • **
 • Viestejä: 64
 • Liked: 14
 • EMME VOI ENÄÄ VAIETA !
  • EMME VOI ENÄÄ VAIETA!
Vs: Minun ja perussuomalaisten merkittäviä eroja
« Vastaus #8 : 17.10.2012, 17:16:27 »
Lainaus
Sinivalkoiset ovat ennenkaikkea demokraattinen kansanliike, jossa toisinajattelu on sallittua.

Sitävastoin en ole soinilaisen diktatuurin aikana vielä kertaakaan yleistä puolueen linjaa vastustavan tai siitä vähääkään poikkeavan toisinajattelun havainnut perussuomalaisten piirissä olleen sallittua ilman toisinajattelijoiden vakavia poliittisia selkäänpuukottamisia.

Lainaus
Perussuomalaiset maisterisjätkänsä johdolla sen sijaan etsivät puolueeseensa näkyville paikoille kuumeisesti kiiltokuvamaisia akateemisia ja pseudotieteellisiä viisastelijoita imagonsa parantamiseksi - ja laadusta tinkimättä, nimittäin kaikenmaailman homot, sivarit ja talous- ym. rikolliset kelpaavat soinilaisille!

Havaitsetko tässä mitään ristiriitaa? Eli onko se toisinajattelun salliminen nyt sitten hyvä vai huono juttu?

Erikoinen puolue tuo Perussuomalaiset. Porukkaan kelpaavat homot, akateemiset, rikolliset ja sivarit. Kuitenkin puolue noudattaa soinilaista diktatuuria, jossa toisinajattelua ja erilaisuutta ei suvaita.

- Kysymys on ennenkaikkea sanan- ja mielipiteenvapaudesta; Soinille toki kelpaavat maskoteiksi sivarit, homot ja vaikka kultamunat, kunhan vain tajuavat pitää mölyt mahassansa.
Kai M. Aalto / toiminnanvetäjä, Oulu / Sinivalkoinen Rintama (SVR) r.p.

Commander66

 • Jäsen^^
 • **
 • Viestejä: 64
 • Liked: 14
 • EMME VOI ENÄÄ VAIETA !
  • EMME VOI ENÄÄ VAIETA!
Vs: Minun ja perussuomalaisten merkittäviä eroja
« Vastaus #9 : 17.10.2012, 17:19:50 »
Näin oululaisena kun satun tuon komentaja Aallon toiminnasta vuosien varrella tietämään voin sanoa että on erittäin helppo äänestää Immosta.

Selvennäs ny vähän. K.M aalto vaikutta ihan fiksulta tyypiltä.
http://www.youtube.com/watch?v=ETx-nbR7iNo
http://www.youtube.com/watch?v=0xYrHX84XZo

Mielestäni K.M Aalto vaikuttaa ruudinkeksijältä. Itse miettisin äänestäisinkö Aaltoa vaiko Puolukkaa.

Onneksi oululaiset äänestäjät eivät ole riippuvaisia SINUN miettimisistäsi.

Kai M. Aalto / toiminnanvetäjä, Oulu / Sinivalkoinen Rintama (SVR) r.p.

Jaska Pankkaaja

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 8 749
 • Liked: 8860
 • Finlayson, Fazer ja nyt myös Firas
Vs: Minun ja perussuomalaisten merkittäviä eroja
« Vastaus #10 : 17.10.2012, 17:23:06 »
 No mikset itse sitten ole niissä Sinivalkoisissa kun kerran katto on korkealla mainitussa puolueessa?
Those who make peaceful revolution impossible, make violent revolution inevitable. J.F Kennedy

Arvoton

 • Kannatusjäsen
 • Jäsen^^^
 • ****
 • Viestejä: 6 273
 • Liked: 2579
Vs: Minun ja perussuomalaisten merkittäviä eroja
« Vastaus #11 : 17.10.2012, 17:28:20 »
Mä luulin Komentajaa muijaksi. Muijalta näyttää kuvissa yhä.

Mut kerrankin jollain on asennetta, eikä mikään jää epäselväksi. Toi oli päivän huumoripläjäys.

coscarnorth

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 1 567
 • Liked: 835
 • Internetissä trollaava vapaustaistelija
Vs: Minun ja perussuomalaisten merkittäviä eroja
« Vastaus #12 : 17.10.2012, 17:31:03 »
- Kysymys on ennenkaikkea sanan- ja mielipiteenvapaudesta; Soinille toki kelpaavat maskoteiksi sivarit, homot ja vaikka kultamunat, kunhan vain tajuavat pitää mölyt mahassansa.

Suosittelen vastaavaa käytäntöä ihan sinne Sinivalkoisiinkin, jos haluatte joskus edes vaikuttaa uskottavalta puolueelta. Porukan näkyvimpiin hahmoihin kun kuuluu erimerkiksi, tälläkin foorumilla tunnettu, jokseenkin vinksahtaneen oloinen holokaustin kieltäjä, jota sinä muun muassa mainostat omassa blogissasi. Ottaen huomioon taustasi - josta et ilmeisesti ole kovinkaan ylpeä - SKSV tulee profiloitumaan ihan samanlaiseksi hörhökerhoksi kuin SNKY:kin.
"False opinions are like false money, struck first of all by guilty men and thereafter circulated by honest people who perpetuate the crime without knowing what they are doing." -Joseph de Maistre

"Bad laws are the worst sort of tyranny." -Edmund Burke

Hämeenlinnan Oraakkeli

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 11 816
 • Liked: 5290
 • لا يوجد إله غيره من الشيطان والنبي محمدا أو خادمته
Vs: Minun ja perussuomalaisten merkittäviä eroja
« Vastaus #13 : 17.10.2012, 17:33:51 »
Näin oululaisena kun satun tuon komentaja Aallon toiminnasta vuosien varrella tietämään voin sanoa että on erittäin helppo äänestää Immosta.

Selvennäs ny vähän. K.M aalto vaikutta ihan fiksulta tyypiltä.
http://www.youtube.com/watch?v=ETx-nbR7iNo
http://www.youtube.com/watch?v=0xYrHX84XZo

Mielestäni K.M Aalto vaikuttaa ruudinkeksijältä. Itse miettisin äänestäisinkö Aaltoa vaiko Puolukkaa.

Onneksi oululaiset äänestäjät eivät ole riippuvaisia SINUN miettimisistäsi.

Mitäs tää ny tarkoitaa?

Commander66

 • Jäsen^^
 • **
 • Viestejä: 64
 • Liked: 14
 • EMME VOI ENÄÄ VAIETA !
  • EMME VOI ENÄÄ VAIETA!
Vs: Minun ja perussuomalaisten merkittäviä eroja
« Vastaus #14 : 17.10.2012, 17:39:02 »
No mikset itse sitten ole niissä Sinivalkoisissa kun kerran katto on korkealla mainitussa puolueessa?

Rakastan autonomiaa ja henkilökohtaista Vapautta, siksi en mielelläni kuulu mihinkään organisaatioihin, jos se ei ole välttämättömästi pakko.

En kuulu Suomen Sisuunkaan, En Homma-kerhoon, en Perussuomalaisiin, en kirkkoon, en paikalliseen mielenterveysyhditykseen jne...
« Viimeksi muokattu: 17.10.2012, 17:42:04 kirjoittanut Commander66 »
Kai M. Aalto / toiminnanvetäjä, Oulu / Sinivalkoinen Rintama (SVR) r.p.

Marko Parkkola

 • Vieras
Vs: Minun ja perussuomalaisten merkittäviä eroja
« Vastaus #15 : 17.10.2012, 18:25:18 »
Perussuomalaiset: homojen, sivarien ja akateemisten puolue!

Tuosta saisimme hyvän ja vähän erilaisen vaalisloganin.

Ei toimi. Olen merkantti. Enkä edes homo. Sivari kyllä. Kokeillaanpas näin.

Perussuomalaiset - homojen sekä heteroiden, sivarien ja akateemisten sekä kouluasteen suorittaneiden puolue!

Liian pitkä. Kokeillaan uudestaan.

Perussuomalaiset - ihmisten puolue!

Jumalauta! Sehän toimii!

Kaptah

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 2 974
 • Liked: 744
Vs: Minun ja perussuomalaisten merkittäviä eroja
« Vastaus #16 : 17.10.2012, 18:27:08 »
Lainaus
Perussuomalaiset maisterisjätkänsä johdolla sen sijaan etsivät puolueeseensa näkyville paikoille kuumeisesti kiiltokuvamaisia akateemisia ja pseudotieteellisiä viisastelijoita imagonsa parantamiseksi - ja laadusta tinkimättä, nimittäin kaikenmaailman homot, sivarit ja talous- ym. rikolliset kelpaavat soinilaisille!

Minä taas en voi kuvitellakaan äänestäväni puoluetta, jolle henkilön seksuaalinen suuntautuminen on jonkinlainen kynnyskysymys. Minusta se on perverssiä.

Lainaus
En kuitenkaan ole natsi, rasisti enkä edes äärioikeistolainenkaan ja tämänkin asian olen kyllä selkeästi tuonut ilmi toiminnassani ja mm. näissä blogikirjoituksissani. Ja tikulla silmään sitä, joka menneitä, nuoruuden hairahduksia kaivelee!

Kiinnostaisi kuulla mitä ovat nämä nuoruuden hairahdukset? Liittyykö niihin rikoksia? Jos liittyy, näyttäisivät rikolliset kelpaavan myös SKS:lle.

Lainaus
Perussuomalaiset näyttävät myös unohtaneen, että Suomen lippussa ei turhaan ole logona sininen risti valkoisella pohjalla. Tälle lumen ja jään kansalle annettiin kristinusko Jumalan lahjana todellisuudessa jo paljon ennen ensimmäisiä "miekkalähetyksiä" 1100-luvulla. Se on annettu sinivalkoiselle kansallemme turvaksi ja oljenkorreksi ennenkaikkea kokiessamme vaikeita aikoja tai kansallisia vastoinkäymisiä. Ei sovi unohtaa kristillisyyden esoteerista merkitystä koko kansamme yhdistävänä ja kokoavana hengellisenä tekijänä, tässä yhteydessä ei missään nimessä ole merkityksetöntä se suuri ja laajamittainen rukoustoiminta, mitä taistelijoidemme ja koko kansamme puolesta kotirintamalla harjoitettiin niin sisällissodan kuin maailmansodankin aikana. Kristillisen maailmankatsomuksen arvopohja kuuluu erottamattomana osana suomalaiseen kansankokonaisuuteen.

Rusinapullakristitty arvomaailma kieltämättä on suhteellisen toimiva, mutta sen kannattamiseen ei tarvita kristillisyyttä. En ole pätkääkään uskonnollinen ihminen enkä aio äänestää ihmistä tai puoluetta, jolle aavikkosadut, muinaiset kirjat tai mielikuvitusystävät ovat logiikkaa, kriittistä ajattelua ja yhteistä hyvää tärkeämpiä suunnannäyttäjiä yhteisistä asioista päätettäessä.

Lainaus
Niinikään puheenjohtajamme Olavi Mäenpää tunnetaan mm. pitkien matkojen (maratonien) juoksijana ja muustakin yleisurheilusta, sekä varmasti nyrkkeilyharrastuksestansa

Kovakuntoinen ja liikuntaharrastuksestaan tunnettu on myös Alexander Stubb. Mikä meriitti!

Lisäksi pitkä miinus pompöösistä ja naurettavan hurmoshenkisestä ulosannista. Persut tuntuu taas kaikista vioistaan huolimatta hiukan järkevämmältä puolueelta. Kiitos kuitenkin näkemyksistäsi ja hyvä että olette ehdolla, koska jokaiselle jotakin.
"Krimillä nähdyt joukot olivat paikallisia itsepuolustusjoukkoja. Kuka tahansa voi ostaa univormuja kaupasta."
- V. Putin 4.3.2014

"Viimeaikaiset tapahtumat Krimin niemimaalla osoittivat sotilasvoimiemme uudet laadulliset kyvyt ja henkilökunnan korkean moraalin."
- V. Putin 28.3.2014

Tuomas3

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 4 531
 • Liked: 3332
Vs: Minun ja perussuomalaisten merkittäviä eroja
« Vastaus #17 : 17.10.2012, 18:47:23 »
Minusta siniristilipulla ratsastaminen on mautonta. Isänmaalliseksi ilmoittautuminen sopii vain harvoihin asiayhteyksiin, koska lähes kaikki politiikkaan änkeävät ovat mielestään isänmaallisia tai kysyttäessä sellaisiksi ilmoittautuvat. Esimerkiksi Jutan ja Jygen mukaan Suomen etu on lainata etelään ja tulla lypsetyksi ja kynityksi kuin marinoitu kana.

Pelkästään asioita vain ilman korulauseita niin jokainen voi päätellä onko kyseessä suomalaisten etua ajava vai ei.

Vaikken ole sivari, en voisi äänestää puoluetta, joka ei ottaisi asepalveluksen perusteella joukkoonsa. En pidä homoista, mutten suosi puoluetta, joka rajaa seksuaalisuuden perusteella ehdokkaitaan. En pidä niin ikään puolueista, jotka uskovat, ettei rikoksia tehnyt voisi sovitettuaan auttaa päättämään yhteiskunnan asioista. Akateemisuus on politiikassa hyvä juttu ja yhdistettynä käytännön osaajiin yhteistyön merkeissä se on vielä paljon parempi. Uskonto ei niin ikään voi olla rajoite, vaikka kyseessä olisi saatananpalvojat.

Commander66

 • Jäsen^^
 • **
 • Viestejä: 64
 • Liked: 14
 • EMME VOI ENÄÄ VAIETA !
  • EMME VOI ENÄÄ VAIETA!
Vs: Minun ja perussuomalaisten merkittäviä eroja
« Vastaus #18 : 18.10.2012, 12:38:25 »
Lainaus
Perussuomalaiset maisterisjätkänsä johdolla sen sijaan etsivät puolueeseensa näkyville paikoille kuumeisesti kiiltokuvamaisia akateemisia ja pseudotieteellisiä viisastelijoita imagonsa parantamiseksi - ja laadusta tinkimättä, nimittäin kaikenmaailman homot, sivarit ja talous- ym. rikolliset kelpaavat soinilaisille!

Minä taas en voi kuvitellakaan äänestäväni puoluetta, jolle henkilön seksuaalinen suuntautuminen on jonkinlainen kynnyskysymys. Minusta se on perverssiä.

Lainaus
En kuitenkaan ole natsi, rasisti enkä edes äärioikeistolainenkaan ja tämänkin asian olen kyllä selkeästi tuonut ilmi toiminnassani ja mm. näissä blogikirjoituksissani. Ja tikulla silmään sitä, joka menneitä, nuoruuden hairahduksia kaivelee!

Kiinnostaisi kuulla mitä ovat nämä nuoruuden hairahdukset? Liittyykö niihin rikoksia? Jos liittyy, näyttäisivät rikolliset kelpaavan myös SKS:lle.

Lainaus
Perussuomalaiset näyttävät myös unohtaneen, että Suomen lippussa ei turhaan ole logona sininen risti valkoisella pohjalla. Tälle lumen ja jään kansalle annettiin kristinusko Jumalan lahjana todellisuudessa jo paljon ennen ensimmäisiä "miekkalähetyksiä" 1100-luvulla. Se on annettu sinivalkoiselle kansallemme turvaksi ja oljenkorreksi ennenkaikkea kokiessamme vaikeita aikoja tai kansallisia vastoinkäymisiä. Ei sovi unohtaa kristillisyyden esoteerista merkitystä koko kansamme yhdistävänä ja kokoavana hengellisenä tekijänä, tässä yhteydessä ei missään nimessä ole merkityksetöntä se suuri ja laajamittainen rukoustoiminta, mitä taistelijoidemme ja koko kansamme puolesta kotirintamalla harjoitettiin niin sisällissodan kuin maailmansodankin aikana. Kristillisen maailmankatsomuksen arvopohja kuuluu erottamattomana osana suomalaiseen kansankokonaisuuteen.

Rusinapullakristitty arvomaailma kieltämättä on suhteellisen toimiva, mutta sen kannattamiseen ei tarvita kristillisyyttä. En ole pätkääkään uskonnollinen ihminen enkä aio äänestää ihmistä tai puoluetta, jolle aavikkosadut, muinaiset kirjat tai mielikuvitusystävät ovat logiikkaa, kriittistä ajattelua ja yhteistä hyvää tärkeämpiä suunnannäyttäjiä yhteisistä asioista päätettäessä.

Lainaus
Niinikään puheenjohtajamme Olavi Mäenpää tunnetaan mm. pitkien matkojen (maratonien) juoksijana ja muustakin yleisurheilusta, sekä varmasti nyrkkeilyharrastuksestansa

Kovakuntoinen ja liikuntaharrastuksestaan tunnettu on myös Alexander Stubb. Mikä meriitti!

Lisäksi pitkä miinus pompöösistä ja naurettavan hurmoshenkisestä ulosannista. Persut tuntuu taas kaikista vioistaan huolimatta hiukan järkevämmältä puolueelta. Kiitos kuitenkin näkemyksistäsi ja hyvä että olette ehdolla, koska jokaiselle jotakin.

1.Jokainen terve, sinivalkoinen, isänmaallinen suomalainen tietää, tajuaa ja ymmärtää kuinka vakavasta, luonnonvastaisesta häiriöstä ja monille ihmisille koko elämänsä ajaksi traumoja ja mittaamattoman määrän tuskaa aiheuttavasta seksuaalisen käyttäytymisen poikkeavuudesta homoseksualismin kohdalla on kysymys.

Se on tietysti vakavassa ristiriidassa peruskristillistä etiikkaani vastaan, joten tervehenkinen homokriittisyyteni on siltä osin kristilliseen vakaumukseen perustuvaa, ei kuitenkaan missään tapauksessa rasistista, mutta yhtälailla ne silmiinpistävät havainnot raunioituneista ihmiselämistä, joita jo yli neljän vuosikymmenen ajan olen voinut olla todistamassa ihan kaupunkilaisesta tuttavapiiristänikin, eivät voi olla ravistelematta minua yhä uudelleen hereille ja tuntemaan piston sydämessäni; olemme osasyyllisiä niin kauan kuin annamme yhdenkään ihmiselämän ympärillämme raunioitua homoseksualismin ja siitä seuraavien sairauksien ja muiden ongelmien syövereissä.

Aivan liian monen tuttavani olen nähnyt kaatuvan homoseksualismista johtuvien kompleksien ja traumojen seurauksena epätoivoisten henkilöiden alkaessa lääkitä tuskaansa monenlaisilla psyykenlääkkeillä tai pahimmissa tapauksissa esimerkiksi niin laillisilla kuin laittomillakin päihteillä ja  jopa huumeilla.

Ei pidä missään nimessä unohtaa sitäkään, että monenlaiset seksuaalielämän vääristymät ja perversiot kulkevat käsikädessä. Paljon on ollut viimeaikoina esillä teoria, jonka mukaan syyt kaikenlaisiin seksuaalielämän vääristymiin ja perversioihin olisi aivo-orgaanisia ja johtuisi mm. aivojen ns. valkoisen aineen vähyydestä.

2. Luettelen omalla kohdallani nuoruuden "hairahduksiin" muinaiset esintymiset yhdessä kulttihahmo Pekka Siitoinin kanssa jo yli 20 vuotta sitten, samoin puna-YLE:n tekemässä parodia-dokumentissa "Sieg Heil-Suomi". Mielipiteensä ilmaiseminen niinkin voimakkaalla tavalla ei ole kuitenkaan Suomessa rikos.

3. Tosiaankin, ei tarvitse olla mitenkään verellä pesty kristitty kannattaakseen länsimais-kristillistä arvomaailmaa.

4. Kyllä liikuntaa harrastava henkilö pysyy aivokapasiteetiltaan huomattavasti paremmassa kunnossa kuin täydellinen sohvaperuna. Pelkkä kuntoliikunta riittää, kaikkien ei tarvitse olla alfa-uroksia tämänkään asian tiimoilta.

5. Ja mitä tulee pompöösiin ja hurmoshenkiseen ulosantiini, se kuuluu erottamattomana osana imagooni ja tyyliini - ja jotkut pitävät siitäkin.
Kai M. Aalto / toiminnanvetäjä, Oulu / Sinivalkoinen Rintama (SVR) r.p.

Deloch

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 648
 • Liked: 622
 • Observer
Vs: Minun ja perussuomalaisten merkittäviä eroja
« Vastaus #19 : 18.10.2012, 14:15:37 »
Lainaus
1.Jokainen terve, sinivalkoinen, isänmaallinen suomalainen tietää, tajuaa ja ymmärtää kuinka vakavasta, luonnonvastaisesta häiriöstä ja monille ihmisille koko elämänsä ajaksi traumoja ja mittaamattoman määrän tuskaa aiheuttavasta seksuaalisen käyttäytymisen poikkeavuudesta homoseksualismin kohdalla on kysymys.

Ok...

Kiitos päivän nauruista.  :D

Lainaus
Aivan liian monen tuttavani olen nähnyt kaatuvan homoseksualismista johtuvien kompleksien ja traumojen seurauksena

Voihan se varmasti tuottaa valtavaa henkistä tuskaa jos huomaakin tykkäävänsä miehistä.

Lainaus
5. Ja mitä tulee pompöösiin ja hurmoshenkiseen ulosantiini, se kuuluu erottamattomana osana imagooni ja tyyliini - ja jotkut pitävät siitäkin.

Onnea tuleviin vaaleihin.
« Viimeksi muokattu: 18.10.2012, 14:20:22 kirjoittanut Deloch »

Tabula Rasa

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 23 797
 • Liked: 15404
 • Kuka jos en minä
Vs: Minun ja perussuomalaisten merkittäviä eroja
« Vastaus #20 : 18.10.2012, 14:17:40 »
Lainaus käyttäjältä:  link=topic=76537.msg1143059#msg1143059 date=1350558937
Lainaus
1.Jokainen terve, sinivalkoinen, isänmaallinen suomalainen tietää, tajuaa ja ymmärtää kuinka vakavasta, luonnonvastaisesta häiriöstä ja monille ihmisille koko elämänsä ajaksi traumoja ja mittaamattoman määrän tuskaa aiheuttavasta seksuaalisen käyttäytymisen poikkeavuudesta homoseksualismin kohdalla on kysymys.Jotenkin musta tuntuu että tällä tasolla hiihtämällä luvin banhammeri alkaa soida:D Kol, kaks, yks:D
Hedelmistään puu tunnetaan.

Commander66

 • Jäsen^^
 • **
 • Viestejä: 64
 • Liked: 14
 • EMME VOI ENÄÄ VAIETA !
  • EMME VOI ENÄÄ VAIETA!
Vs: Minun ja perussuomalaisten merkittäviä eroja
« Vastaus #21 : 18.10.2012, 16:24:06 »
Lainaus käyttäjältä:  link=topic=76537.msg1143059#msg1143059 date=1350558937
Lainaus
1.Jokainen terve, sinivalkoinen, isänmaallinen suomalainen tietää, tajuaa ja ymmärtää kuinka vakavasta, luonnonvastaisesta häiriöstä ja monille ihmisille koko elämänsä ajaksi traumoja ja mittaamattoman määrän tuskaa aiheuttavasta seksuaalisen käyttäytymisen poikkeavuudesta homoseksualismin kohdalla on kysymys.Jotenkin musta tuntuu että tällä tasolla hiihtämällä luvin banhammeri alkaa soida:D Kol, kaks, yks:D

Nuo on niitä sun omia voimakkaita tuntemuksia. :facepalm:
Kai M. Aalto / toiminnanvetäjä, Oulu / Sinivalkoinen Rintama (SVR) r.p.

sunimh

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 1 632
 • Liked: 161
 • Epäilyttäviä taipumuksia omaava fundamentalisti
Vs: Minun ja perussuomalaisten merkittäviä eroja
« Vastaus #22 : 18.10.2012, 16:45:32 »
Kyllä on joo vaalit tulossa, kun kaiken maailman hörhöt ryömii koloistaan päivänvaloon. Huh.
Finland - the small Nordic nation, known for its high suicide rates, heavy drinking and domestic violence.
   - Fox News, 31.12.2009

Kaptah

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 2 974
 • Liked: 744
Vs: Minun ja perussuomalaisten merkittäviä eroja
« Vastaus #23 : 18.10.2012, 17:32:08 »
Jahah, ruokinta-aika taas...

Lainaus
1.Jokainen terve, sinivalkoinen, isänmaallinen suomalainen tietää, tajuaa ja ymmärtää kuinka vakavasta, luonnonvastaisesta häiriöstä ja monille ihmisille koko elämänsä ajaksi traumoja ja mittaamattoman määrän tuskaa aiheuttavasta seksuaalisen käyttäytymisen poikkeavuudesta homoseksualismin kohdalla on kysymys.

Mitähän noista mainitsemistasi minä en ole, kun uskon syrjinnän tai yhteisöstä sulkemisen aiheuttavan enemmän traumoja?

Lainaus
Se on tietysti vakavassa ristiriidassa peruskristillistä etiikkaani vastaan, joten tervehenkinen homokriittisyyteni on siltä osin kristilliseen vakaumukseen perustuvaa, ei kuitenkaan missään tapauksessa rasistista, mutta yhtälailla ne silmiinpistävät havainnot raunioituneista ihmiselämistä, joita jo yli neljän vuosikymmenen ajan olen voinut olla todistamassa ihan kaupunkilaisesta tuttavapiiristänikin, eivät voi olla ravistelematta minua yhä uudelleen hereille ja tuntemaan piston sydämessäni; olemme osasyyllisiä niin kauan kuin annamme yhdenkään ihmiselämän ympärillämme raunioitua homoseksualismin ja siitä seuraavien sairauksien ja muiden ongelmien syövereissä.

(http://i468.photobucket.com/albums/rr48/vogrinjr/GIF/BurstOutLaughing.gif)

Lainaus
Aivan liian monen tuttavani olen nähnyt kaatuvan homoseksualismista johtuvien kompleksien ja traumojen seurauksena epätoivoisten henkilöiden alkaessa lääkitä tuskaansa monenlaisilla psyykenlääkkeillä tai pahimmissa tapauksissa esimerkiksi niin laillisilla kuin laittomillakin päihteillä ja  jopa huumeilla.

Let me get this straight... hengailit homojen kanssa natsiaikoinasi, mutta niistä tuli sekopäitä nistejä, joten homoja kannattaa ja pitää syrjiä?

Lainaus
2. Luettelen omalla kohdallani nuoruuden "hairahduksiin" muinaiset esintymiset yhdessä kulttihahmo Pekka Siitoinin kanssa jo yli 20 vuotta sitten, samoin puna-YLE:n tekemässä parodia-dokumentissa "Sieg Heil-Suomi". Mielipiteensä ilmaiseminen niinkin voimakkaalla tavalla ei ole kuitenkaan Suomessa rikos.

Hahahaha  :D  Elävä legenda!

Miten vakavasti voisit itse ottaa vaikkapa Johan af Grannin kanssa hengailleen kaverin, joka tulee kertomaan näkemyksiään elämän edellytyksistä avaruudessa?

Lainaus
3. Tosiaankin, ei tarvitse olla mitenkään verellä pesty kristitty kannattaakseen länsimais-kristillistä arvomaailmaa.

Näin on.

Lainaus
5. Ja mitä tulee pompöösiin ja hurmoshenkiseen ulosantiini, se kuuluu erottamattomana osana imagooni ja tyyliini - ja jotkut pitävät siitäkin.

Jep jep. Tsemppiä niin vaaleihin kuin niiden jälkeiseenkin elämään.
"Krimillä nähdyt joukot olivat paikallisia itsepuolustusjoukkoja. Kuka tahansa voi ostaa univormuja kaupasta."
- V. Putin 4.3.2014

"Viimeaikaiset tapahtumat Krimin niemimaalla osoittivat sotilasvoimiemme uudet laadulliset kyvyt ja henkilökunnan korkean moraalin."
- V. Putin 28.3.2014

coscarnorth

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 1 567
 • Liked: 835
 • Internetissä trollaava vapaustaistelija
Vs: Minun ja perussuomalaisten merkittäviä eroja
« Vastaus #24 : 19.10.2012, 22:22:23 »
http://sinivalkoisetoulunparhaaksi.blogspot.fi/

Miksi linkitätte tuolla vaaliblogissanne muuten jotain natsivideota? Etkös sinä nimenomaan ole nykyisin pyrkinyt pääsemään eroon imagostasi Pekka Siitoimen aatetoverina? Tuo ei taida olla paras mahdollinen keino siihen.
"False opinions are like false money, struck first of all by guilty men and thereafter circulated by honest people who perpetuate the crime without knowing what they are doing." -Joseph de Maistre

"Bad laws are the worst sort of tyranny." -Edmund Burke

Pöllämystynyt

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 7 060
 • Liked: 7691
 • vihervasemmistolainen
  • Yövartija
Vs: Minun ja perussuomalaisten merkittäviä eroja
« Vastaus #25 : 19.10.2012, 22:59:43 »
http://sinivalkoisetoulunparhaaksi.blogspot.fi/

Miksi linkitätte tuolla vaaliblogissanne muuten jotain natsivideota? Etkös sinä nimenomaan ole nykyisin pyrkinyt pääsemään eroon imagostasi Pekka Siitoimen aatetoverina? Tuo ei taida olla paras mahdollinen keino siihen.

Aikamoista sontaa. Varmaan tuossa on mukana humoristista kerskailua ja näyttämisen halua, mutta sitä voi olla vaikea nähdä täältä täysjärkisten maailmasta, josta katsoen tuo näyttää ihan vakavamieliseltä ja sellaisena hirvittävältä. Luulen, että tuota häpeävät jopa jotkut tuossa porukassa.

On kuitenkin jopa mairittelevaa, että nuo leimaavat persut islamia myötäileviksi maanpettureiksi. Vaikka se on houreista harhaa, niin se on vastaisku median yhtä lailla harhaiselle persujen demonisoinnille. Valtamediassa on niin mieletöntä ja aatteen sokaisemaa porukkaa, että se on älyllisesti melko lailla samaa sarjaa noiden sinivalkoisten kanssa. Yhtä lailla harhaisia ovat molempien ampumat leimat.

Onneksi nyt on olemassa tuollaisia tahoja, jotka toivon mukaan houkuttavat kaikki kiihkoilijat ja omanpesänlikaajat pois persuista.
Maailma ja kaikki sen kulttuurit on kuin maalauspaletti useine kauniine väreineen, joilla kaikilla on oma ainutlaatuinen sävynsä. Jos sekoitetaan ne kaikki, ei yhtään väriä jää jäljelle, eikä yhtäkään väriä voida enää erottaa aikaansaadusta sotkusta. -Mohammed Rasoel

nuiv-or

 • Vieras
Vs: Minun ja perussuomalaisten merkittäviä eroja
« Vastaus #26 : 19.10.2012, 23:23:11 »
Siniristilippu on tietysti hieno, mutta miten se liittyy kristillisyyteen, ja mikset liity kd:hen? Ja miksi toisten seksuaalisuus niin kiinnostaa, mitä se on sinulta pois?

John

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 3 340
 • Liked: 1117
Vs: Minun ja perussuomalaisten merkittäviä eroja
« Vastaus #27 : 19.10.2012, 23:29:08 »
Siniristilippu on tietysti hieno, mutta miten se liittyy kristillisyyteen, ja mikset liity kd:hen? Ja miksi toisten seksuaalisuus niin kiinnostaa, mitä se on sinulta pois?

Ai että miten Suomen lippu liittyy kristillisyyteen? Oikeastaan otaksun, että tiedätkin tämän. Ja kun sinä näytät kannattavan homoliittoja ja homoadoptiota, niin onko sinusta ihan sama, jos lapsella on äidin ja isän sijasta vaikkapa kaksi isää?

Jouko

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 11 824
 • Liked: 885
 • Jouko Lilja
Vs: Minun ja perussuomalaisten merkittäviä eroja
« Vastaus #28 : 19.10.2012, 23:31:56 »
Nainen kaipaa miestä. Se on ymmärrättevää. Mutta naisen ymmärtäminen on miehelle ihan eri juttu. Kokekaa se nuoret miehet!
“Raja railona aukeaa.Edessä Aasia, Itä.Takana Länttä ja Eurooppaa;varjelen, vartija, sitä.”

Uuno Kailas

Suomessako jokin mamujen aiheuttama huumeongelma? Ja khatin kontit!

Komediaa, parodiaa, sarkasmia ja ivaa; lakonisuutta ja kyynisyyttä unohtamatta

Nyökkäily; Tuo aikamme valtiomiestaito

nuiv-or

 • Vieras
Vs: Minun ja perussuomalaisten merkittäviä eroja
« Vastaus #29 : 19.10.2012, 23:35:10 »
Siniristilippu on tietysti hieno, mutta miten se liittyy kristillisyyteen, ja mikset liity kd:hen? Ja miksi toisten seksuaalisuus niin kiinnostaa, mitä se on sinulta pois?

Ai että miten Suomen lippu liittyy kristillisyyteen? Oikeastaan otaksun, että tiedätkin tämän. Ja kun sinä näytät kannattavan homoliittoja ja homoadoptiota, niin onko sinusta ihan sama, jos lapsella on äidin ja isän sijasta vaikkapa kaksi isää?

Ei, en tiedä, miten lippumme liittyy kristillisyyteen, ja minulle toisten seksuaalisuus on aivan samantekevää: en kannata enkä vastusta.

Tagit: