UmmaGumma

Uusimmat viestit

Sivuja: [1] 2 3 ... 10
1
Ruokajonoissa näkyykin pirusti "maahanmuuttajia".

Ja miksi näkyisikään, kun spärrän spörrät kun kantaa eteen aamiaista, brunssia, lounasta, illallista ja iltapalaa. "Yöpalaakin" kuuluu annetun.
2
Muut puolueet ja poliittiset vaikuttajat / Vs: Uuvatit ovat nyt "Sininen tulevaisuus"
« Uusin viesti kirjoittanut Roope2 tänään kello 16:40:37 »
"Siniset edustaa uutena puolueena täysin uudenlaista ajattelua ja toimintatapaa suomalaisessa politiikassa."


Tuo jäi minua hieman mietityttämään, että onko se vain sanahelinää, vai olisiko pojilla kättä pidempää näyttöä. Ja silloin muistin ehkä jo aiemminkin Hommalla kertomani tarinan duunikaverin Lähi-idän turistireissusta liki viisikymmentä vuotta sitten:

Matkamuistojen myyjä oli myymässä puupalaa, joka oli kuulemma pala kristuksen ristiä. Tähän kaveri tokaisemaan, että "pikkuisen epäilen puupalan aitoutta", johon myyjä vakuuttavasti vastasi: "I can write you a  guarantee."   
3
Kylänraitti / Vs: Presidentinvaalit 2018 - Kenelle annoit äänesi?
« Uusin viesti kirjoittanut ikuturso tänään kello 16:39:52 »
      5!
     /
 :D


Miten ihmiset rikkovat vaalisalaisuuttaan ennakkoäänestysvirkailijan silmissä?

Ihminen joka lähtiessään toivoo, ettei tule toista kierrosta: Äänesti Saulia.
Ihminen joka iskee silmää persuvirkailijalle ja sanoo: "Nähdään taas kahden viikon päästä...": Äänesti jotakuta muuta...

-i-
4
Ulkomaat / Vs: 2018-01-19 Saksa: Puukkohyökkäysten takia ei enää pakolaisia Cottbusiin
« Uusin viesti kirjoittanut akez tänään kello 16:38:56 »
Lisää tarinaa Cottbusista ja siellä tapahtuneista kauheuksista. 82-vuotiaan eläkeläisen murha antaa aivan uuden irvokkaan perspektiivin usein kuullulle propaganda- ja markkinointiväittämälle: "He tulevat hoitamaan vanhuksemme". Jutussa viitataan myös Saksassa Kandelin kaupungissa sattuneisiin tapauksiin. Näistä on täällä oma ketju. Jutun alusta on typistetty pois jo aloitusjutussa kerrotut asiat.

Lainaus
Cottbus sai tarpeekseen: Ei enää lisää pakolaisia rikosten takia - Kukaan ei halua toisintoa Kandelin kaupungin tapahtumista

Syyrialaisten ja saksalaisten välisten yhteenottojen sarjan jälkeen Cottbusin kaupunki ei tule enää ottamaan lisää pakolaisia, ilmoitti Brandenburgin sisäministeriö. Cottbusin historia on saanut kuitenkin viimeisen kahden vuoden aikana kauhistuttavan käänteen ...


Epoch Times 19.1.2018 juttu saksaksi

(...)

Kaksi puukkohyökkäystä muutaman päivän sisällä

Keskiviikkona 15-vuotias syyrialainen hyökkäsi puukon kanssa ostoskeskuksen edustalla 16-vuotiaan saksalaisen koululaisen kimppuun. Uhri raahautui vertavuotavana läheiseen parturiliikkeeseen ja romahti siellä lattialle. Hyökkäyksellä oli kuitenkin edeltävää kouluun liittyvää taustaa. Syyrialaisen Fuhad A:n (15) ja hänen 16-vuotiaan maanmiehensä Imad A:n kanssa oli syntynyt yhteenotto, kun vanhempi heistä oli ahdistellut seksuaalisesti samanikäistä koulutyttöä, ottanut tämän kännykän ja uhannut tappaa hänet.

Jo perjantaina viime viikolla Fuhad A. (15) järjesti kohtauksen kahden 14- ja 17-vuotiaan maamiehensä kanssa saman ostoskeskuksen edustalla, kun kolmikko meni erään avioparin luo ja vaati rouvaa (43) tekemään tilaa ja päästämään heidät edellä sisään. Lisäksi rouvan olisi pitänyt osoittaa näille konnille kunnioitusta.

Näistä tapauksista lähtien Cottbusin asukkaat ovat olleet hermostuneita, kuten jutun video osoittaa. Eräs haastateltu nuori nainen sanoi painokkaasti: "En asu Cottbusissa. Ja se on hyvä. Silti henkilökohtaisesti olen jo hieman huolissani."

Kukaan ei halua Kandel 2:ta

Viime viikolla Blechen-Carré'n ostoskeskuksen edellä tapahtuneen hyökkäyksen jälkeen Fuhad A. (15) ja hänen isänsä päätettiin "heittää ulos" kaupungista ja piirikunnasta. Ei ole vielä tiedossa mihin nämä pakolaiset tullaan nyt sijoittamaan.

"He ovat poistuneet Cottbusista ja Spree-Neißen alueelta. Heitä koskevat integrointiponnistukset ovat siis valuneet hukkaan". (Thomas Bergner, CDU, Ordnungsdezernent)

Näyttää siltä, että kukaan ei enää halua hautoa päässään romanttisia tervetuloa-unelmia, jottei hänen tarvitsisi sitten myöhemmin kohdata ja katsoa silmiin surevia omaisia. Kandelissa tapahtuneen Mian murha on edelleen tuoreena kaikkien muistissa. Tähän asti viranomaiset ovat tulleet toimeen vaaralliseksi katsotun henkilön puhuttelulla. Aviopariin kohdistunut hyökkäys teki kuitenkin selväksi, että tilanteen kehitys alkoi saada vaarallisia piirteitä:

"Jouduimme toteamaan, että 12. päivä tapahtui jotakin sellaista, millaista emme olleet vielä koskaan kohdanneet: Keskellä kirkasta päivää, iltapäivällä, ilman mitään näkyvää provosointia ..." (Thomas Bergner, Stadt Cottbus)

Lempeyttä ja suvaitsevuutta, eikä mitään olla opittu

Syyrialainen Imad A. (16) on ollut jo kaksi kertaa Cottbusin nuorisotuomioistuimen edessä. Viime syksynä hänen ilmoitettiin hyökänneen saksalaisen nuoren kimppuun jalkapallokentällä. Nuori pakolainen selvisi tästä tapauksesta kuitenkin kasvatustoimenpitein, antiaggressiokoulutuksella, sosiaalineuvonnalla tai vastaavilla, kuten "Lausitzer Rundschau" kertoi. Imadin perhe annettiin tästä eteenpäin kaupungin perheavustajan huomaan.

Kun sitten marraskuussa nuorisotoimisto oli toimittanut perheoikeuteen pikahakemuksen, jolla haettiin pysyvää pakkomajoitusta, sekä vanhempien osittaista huoltajuuden purkua, niin perhe ei ilmaantunut ollenkaan oikeuteen määräajassa. Vasta ulkomaalaisviranomaisten ja suojelupoliisin (Staatsschutz) puututtua asiaan saatiin syyrialaiset 8. tammikuuta perheoikeuden eteen. Nuorisotoimiston suosituksesta huolimatta tuomari päätti, että avohoito kasvatusviranomaisen huostassa riittää. Kaupungin tiedottajan Jan Gloßmann mukaan tämän päätöksen myötä nuorisotoimen mahdollisuudet vaikuttaa asiaan oli käytetty loppuun.

Kolme päivää myöhemmin tapahtui tytön ahdistelu koulussa, seuraavana päivänä 16-vuotias osallistui hyökkäykseen avioparin kimppuun ostoskeskuksen luona. Kuusi päivää myöhemmin tuli verinen puukkohyökkäys.

Kovia aikoja Cottbusille

Nämä ovat kovia aikoja Cottbusille ja ylipormestari Jürgen Kelchille (CDU). Viime vuoden maaliskuussa viranomaiset saivat selvitetyksi kauhistuttavan tapauksen, jolla 17-vuotias syyrialainen järkytti kaupungin tervetuloa-kulttuuria:

"Me tiedämme että rikoksesta epäillyn tausta tulee aiheuttamaan tunnereaktioita. Yksi yksittäinen nuori mies on nykytietojen mukaan väärinkäyttänyt Cottbusin vieraanvaraisuutta, avoimuutta ja suvaitsevuutta." (ylipormestari Holger Kelch)

Eräs sukulainen oli löytänyt 82-vuotiaan Gerda Krügerin 9. joulukuuta 2016 kuolleena asunnostaan, sen jälkeen kun pirteä eläkeläinen, joka piti huolta naapurustosta, ja huolehti järjestyksestä ja turvallisuudesta, ei ollut saapunut entisten työkavereidensa kanssa pidettävään joulujuhlaan.

Hänen veljensä löysi Gerda Müllerin 9. joulukuuta 2016 kahden huoneen asunnostaan Cottbusin Inselstraßelta. Eläkeläinen oli lattiaan kahlittu ja hänellä oli edelleen muovipussi päässään. Asunto oli pengottu ylösalaisin, kaikki laatikot oli vedetty irti, ja kaikki käteinen ja arvotavarat oli viety.

Cottbus - lempeiden tuomareiden tyyssija?

Kesäkuussa 2017 Cottbusin Landgericht tuomitsi läheisessä Senftenbergissä marraskuussa 2015 tapahtuneen kunniamurhan tapoksi, koska oikeus ei katsonut olevan olemassa alhaisia motiiveja ja siten murhan tunnusmerkkejä, vaikka Saksan korkein oikeus oli vuonna 2006 selkeästi todennut:

"Motiivien arvioinnin mittapuuna käytetään Saksan liittotasavallan oikeusyhteisön arvojärjestelmää." (Saksan korkein oikeus 2006)

Puheenjohtajan toiminut tuomari Frank Schollbach (51) myönsi kyllä mustasukkaisuuden olevan nykyisen arvojärjestelmän mukaan alhainen motiivi, mutta hän epäili oliko syytetty perillä tästä, sillä "hän oli muslimiuskontonsa pauloissa" ja oli "myös elänyt näin koko elämänsä ajan".

Tuomio: 13 vuotta vankeutta - ja samalla mahdollisuus anoa pääsyä ehdonalaiseen suoritettuaan 2/3-osaa rangaistuksesta (8 vuotta 8 kuukautta).

Mitä Rashid D. (32) oli sitten tehnyt?

Tšetšeeni oli riidan jälkeen iskenyt puukolla 19 kertaa nuorta vaimoaan (25), 5 lapsensa äitiä, ennen kuin oli heittänyt tämän 1. kerroksen ikkunasta ulos kadulle ja juossut sitten itse perässä kerrostalon ulko-oven luona haavoittuneena ja avuttomana maassa makaavan vaimonsa luo ja viiltänyt tämän kurkun auki.

Lihavoinnit mun.

Suvakin ja vajakin ongelma on, että hän projisoi itsensä ulkomaailmaan ja luulee, että se on siten samanlainen kuin hän itse. Se on tietenkin paha erehdys ja sitten alkavat komplikaatiot ...
5
Paja / Vs: Kansalaisaloite: Kumotaan hallituksen esitys työttömien kyykyttämiseksi
« Uusin viesti kirjoittanut yrmio tänään kello 16:36:44 »
Kumpi on sinun mielestäsi suurempi vääryys näin maailmankaikkeuden mittakaavassa: se että joku joutuu tekemään ns. "paskaa työtä" vai se että joltain viedään 70% työnsä tuloksista?
Kenellä on suomessa 70% verorosentti?
Ei, alvia ei lasketa lisäveroksi.

Jos se ei ole keneltäkään pois niin nostetaan alv 60% ja lopetetaan palkan verotus kokonaan.Ai niin kun alvia ei tarvitse maksaa.. Mitä vittua... Kyllä se ihan oikea vero on jonka joutuu konkreettisesti maksamaan hiellä ja kyynelillä ansaituilla palkkatuloilla.

Viimeisimmästä autosta meni esim. karvaa vaille 10k autoveroa / alvia 24% joka piti kyllä ihan oikeasti maksaa ja auto olisi ollut 24% halvempi ilman alvia.
Koska alv on käytössä lähes koko läntisessä maailmassa, niin ei, sitä ei voi laskea mukaan sillä sitä et voi välttää edes muuttamalla pois. Alv on käytössä koska parempaakaan tapaa ei ole keksitty.

Toki se voitaisiin siirtää yritysten maksettavaksi jolloin se auto olisi ollut vain 24% kalliimpi. Ilmeisesti sulla ois sitten parempi mieli?
6
Todella hyvä aloite, kiitos kun toit Hommalle.

Käytännössä tässä on vain sellainen 'mutta', että ulkoistamalla lopullisen sairaseläkepäätöksen vakuutus- ja eläkelaitosten lääkäreille ollaan pyritty ulkoistamaan henkilökohtaisuutta ja viemään lopullinen päätäntävalta ulkopuolisen arvioijan käsiin, jotta se olisi mahdollisimman objektiivista. Käytännössähän vakuutus- ja eläkelaitosten lääkärit ovat lääkäreitä, jotka harjoittavat lääkärin ammattiaan myös muissa toimipaikoissa ns. rivilääkärin työtä tehden. Silti erikoislääkäreiden lausunnoilla tulisi olla huomattavasti nykyistä suurempi painoarvo, siinä aloitteen laatija on oikeassa.

Kriteerit ovat kovat, ja kovenevat yhä entisestään. Trendi on jo jonkin aikaa ollut työssä pystymistä, pysymistä ja jaksamista, työhyvinvointia parantava, jotta mahdollisimman vähän työikäisten varhaisiin eläkeratkaisuihin päädyttäisiin. Työnantajilla on myös intressi pitää porukka työkykyisenä, sillä firman suuruudesta riippuen, työkyvyttömyydet tulevat kalliiksi työnantajille.
7
Kylänraitti / Vs: Helsingin piispanvaalit 2017
« Uusin viesti kirjoittanut Ajattelija2008 tänään kello 16:34:48 »
Lainaus
Helsingin kirkkovaltuuston Jukka Relander blogissaan: Johanna Korhosen piispajahti vahingoittaa kirkkoa

Tänään klo 14:08

Helsingin kirkkovaltuuston jäsen, vihreä kolumnisti Jukka Relander syyttää Uuden Suomen blogikirjoituksessaan Johanna Korhosta piispa Teemu Laajasaloon kohdistuvasta asiattomasta ajojahdista.
https://m.iltalehti.fi/kotimaa/201801202200683431_u0.shtml

Keskustan Johanna Korhonen hyökkää piispa Laajasaloa vastaan ja vihreiden Jukka Relander ja Heikki Hiilamo puolustavat. Oliko Laajasalo vihreiden ehdokas piispaksi?
8
Kylänraitti / Vs: Presidentinvaalit 2018 - Kenelle annoit äänesi?
« Uusin viesti kirjoittanut MiljonääriPlayboy tänään kello 16:29:07 »
Se on täytetty!

Minäkään en odota voittoa, mutta totaalinen ownaaminen olisi herkkua. Median kiemurtelun seuraaminen...

Näkisin asian näin, että  kokoomuslaisten väärennystoimistojen alaspäin reivaamien kannatuslukujen reilu ylittäminen ja sen jälkeinen sosialistien ja parempien ihmisten (media mukaan lukien) peppukipuilu olisi jo hyvä saavutus.  :)
9
Kylänraitti / Vs: Presidentinvaalit 2018 - Kenelle annoit äänesi?
« Uusin viesti kirjoittanut BarkAtTheMoon tänään kello 16:28:12 »
Lauralle tosiaan ääni vaikka Nato-asioista eri mieltä ollaankin. Sain myös vanhan äitini äänestämään Lauraa kertomalla faktat, kovasti vanhempi porukkakin äänestäisi järkevästi jos Suomessa olisi edes yksi puolueeton valtamedia vaan kun ei ole. Nykyisestä median ja mm poliisin valehtelusta tulevat lapsemme maksamaan kovan hinnan, prkl saisivat ko tahot maksaa täysimääräisesti myös seuraukset.
10
Kylänraitti / Vs: Feminismi on ihmeellistä! (yhdistetty)
« Uusin viesti kirjoittanut Tabula Rasa tänään kello 16:25:29 »
Voisinhan minäkin ryhtyä ammattiurheilijaksi jos fyysiset ominaisuudet eivät ole olennaisia. ???

Itse voisin alkaa kirurgiastronautin palkasta nauttimaan jos tuloksilla ei saa olla eroa.
Sivuja: [1] 2 3 ... 10