UmmaGumma

Uusimmat viestit

Sivuja: [1] 2 3 ... 10
1
Nyt käsi sydämellä arvoisa Tiina Wiik, eli Tuonen Joutsen. Jos Junes olisi päässyt läpi, niin olisiko teidän eilisiltaisella striimillä kuultu katkeraa ulinaa ja valitusta siitä, kuinka jotkut juhlivat jääkiekkomestaruutta? En vaan ymmärrä, että miten siitä niin pahoitit mielesi? Mun mielestä jokainen saa juhlia mestaruutta kuten parhaaksi näkee, kunhan ei riko lakia. Onnea kuitenkin Junekselle melko hyvästä äänisaaliista.  :)
2
Muut puolueet ja poliittiset vaikuttajat / Vs: Uuvatit ovat nyt "Sininen tulevaisuus"
« Uusin viesti kirjoittanut Tulevaisuus tänään kello 14:42:50 »
"Sininen tulevaisuus sai eurovaaleissa vaatimattomat 6 044 ääntä, eli 0,3 prosentin kannatuksen."


No niin, omalta osaltani unohdan tämän sinisen touhun tähän. Olisivat edes myöntäneet että vituttaa aivan sikana kun kävi kuten kävi.
3
Muistatteko tämän kirjoituksen, jossa Trumpin hallinnossa työskentelevä vanhempi virkamies kertoi olevansa vastavoima hänen hallintonsa sisällä?

Minulla on teoria, että kuka on kyseessä. Hän on DNI, kansallisen tiedustelun johtaja Dan Coats.

Miksi? Koska John Brennan taivasteli MSNBC:n haastattelussa sitä, että Trump antoi julkaisuvallan suoraan oikeusministerille ja sivuutti kokonaan DNI Coatsin. Tämä siitä huolimatta, että iso osa tästä informaatiosta kuuluu juuri DNI:n toimivallan piiriin. Miksi Brennan puolustaisi Coatsin asemaa, ellei hän luottaisi siihen, että hän hoitaisi tämän pois päiväjärjestyksestä? Jos Coats olisi yksi Trumpin todellisista suonkuivattajista, Brennan ei todellakaan hyökkäisi puolustamaan häntä.

DNI on erittäin tärkeässä asemassa. Hän on vastuussa kaikkien 16 tiedusteluorganisaation keräämästä tiedustelutiedosta, josta kaikki tulevat hänen pöydälleen. Hän päättää, että mikä tieto on olennaista ja mikä epäolennaista ja siten päättää, että mistä asioista presidenttiä informoidaan. DNI:lla on siis erinomainen mahdollisuus poimia kirsikoita kakusta ja luoda vääristynyt tai jopa valheellinen kuva siitä, mitä tiedusteluorganisaatiot ovat saaneet tietoonsa. Tämä luonnollisesti vaikuttaa presidentin tekemiin päätöksiin, koska hänellä ei ole aikaa käydä kaikkea informaatiota itse läpi.

On myös muita asioita, jotka aiheuttavat Coatsin kohdalla epäilyksiä. Yksi on, että kyseisessä kirjoituksessa avoimesti ylistetään John McCainia ja Coats tunnettiin McCainin hyvänä ystävänä. Toiseksi kirjoituksessa suoraan viitataan, että kansallisen turvallisuuden alalla työskentelevät tietävät asioista paremmin kuin presidentti. Kolmanneksi se luottamus, jonka hän sai senaatilta nimitysäänestyksessä. Hänen nimityksensä puolesta äänesti 85 ja vastaan vain 12. Ellen ihan väärin väitä, oli vain Rod Rosenstein selkeämmin läpimennyt Trumpin hallinnon nimitys 94 äänellä puolesta ja vain kuusi vastaan. Ja kaikki me tiedämme, että mikä Rosenstein oli miehiään.
4
Muut puolueet ja poliittiset vaikuttajat / Vs: Uuvatit ovat nyt "Sininen tulevaisuus"
« Uusin viesti kirjoittanut Nikolas Ojala tänään kello 14:25:18 »
Älkää sanoko minua vahingoniloiseksi, sillä mikään osa tästä ei tapahtunut vahingossa.


Ennakkoäänistä siniset saivat 1.0 %. Farssi tulee päätökseen.


Lainaus

Sininen tulevaisuus sai eurovaaleissa vaatimattomat 6 044 ääntä, eli 0,3 prosentin kannatuksen.

• Puumalainen, Janne: Urheiluministeri Sampo Terho sai nauttia asemastaan vielä kerran – juhli Leijonien mukana pukukopissa! MTV Uutiset, 2019-05-27.

Seuraavat kuntavaalit toimitetaan huhtikuussa 2021.
5
Muut puolueet ja poliittiset vaikuttajat / Vs: Uuvatit ovat nyt "Sininen tulevaisuus"
« Uusin viesti kirjoittanut Unlucky tänään kello 14:23:06 »
Leijonat voittivat mestaruuden nimettömällä joukkueella, ilman NHL-vahvistuksia, toinen toisilleen pelaten, uhrautuen, loistavan yhteishengen ja keskinäisen luottamuksen turvin - ja joukkueen pelaajat jäävät historiaan kunniakkaina sankareina.

Siniset tippuivat alkukarsinnoissa nimekkäällä joukkueella, lukuisine ministerivahvistuksineen, omaa etuaan tavoitellen, asemissaan roikkuen, tekemäänsä petosta pois selitellen - ja puolueen jäsenet jäävät historiaan häpeän tahrimina.

Siinä on melkoinen kontrasti kuvassa, kun Terho kävi leijonien kopissa.
6
Mylly / Vs: Europarlamenttivaalit 2019 - yleistä keskustelua ja tulosseuranta
« Uusin viesti kirjoittanut Lalli IsoTalo tänään kello 14:11:25 »
Välimerenmaissa muslimisaturaatio on saavuttanut tason, jolloin varsinkin Italia ja Ranska heräävät huomaamaan mitä kello on lyönyt.

”Älä siis koskaan lähetä kysymään, kenelle kellot soivat, ne soivat sinulle.”
-  Ernest Hemingway
7
^Kun on päässyt sisään Isojen Poikien Kerhoon, ei mikään ole enää ongelma. Mainitsee vain että jos ei hyväpalkkaista huippuvirkaa tule, kertoo pelistä totuuden julki. Sitten tulee haluttu virka koska ylivertainen kokemus ja taito tai "harmittava onnettomuus" jossa menee henki.
8
Kylänraitti / Vs: Ilmastonmuutos, ekologinen ja hiilijalanjälki (yhdistetty)
« Uusin viesti kirjoittanut migri tänään kello 13:56:25 »
Kiina: yli 200 uutta lentokenttää suunnitteilla.

Vuonna 2018 Kiinan lentokenttien kautta lensi noin 1,3 Miljardia matkustajaa.

Ituhippien vastine - lentovero suomalaisille 🙂

Beijing is building hundreds of airports as millions of Chinese take to the skies
https://edition.cnn.com/travel/article/china-new-airports/index.html

World's largest aviation market
Even as China is on course to overtake the United States as the world's biggest air travel market within the next three years, the country's hunger for aviation seems set to continue growing exponentially.
To sate that hunger, the government has embarked on an airport building program on a scale rarely witnessed before anywhere. Billions upon billions of dollars are being poured into runways and terminals that will plug the entire country directly into the global transport network.
China currently has around 235 airports, but with many lacking the capacity to sustain the coming increase in passenger numbers and flights, government officials estimate around 450 airports will be needed across the country by 2035.
That's the same year aviation analysts predict China will be handling a quarter of all the world's air passengers.
9
Herrahissiin kun kerran pääsee, nousu on taattu, vaikka olisikin täysi idiootti. Ehkä se on jopa etu. :(

Myös epärehellisyys ja selkärangattomuus auttaa.
10
Muut puolueet ja poliittiset vaikuttajat / Vs: Uuvatit ovat nyt "Sininen tulevaisuus"
« Uusin viesti kirjoittanut Rauli tänään kello 13:47:09 »
Tuon Sitran yliasiamiehen nimittää tuleva hallitus ja varmasti omilleen. Sipilä on vahva veikkaukseni, koska ei sitäkään huvita riviedustajan osa (vrt. Stubb), kun puheenjohtajuus menee, eikä ministerinsalkkua tule. Saman postin otti aikaisemmin kepun ex-pj ja ex-pääministeri Esko Aho. Miksi kukaan enää antaisi sinisille yhtään mitään. Soini kirjoittelee kirjaa sopeuttamisrahalla, kunnes varsinainen eläke alkaa juosta aikanaan.
Menee vahvasti off-topic mutta tuosta Sitran yliasiamiehen paikasta sen verran, että pitkän aikaa on puhuttu, että se on jyvitetty Jyrki Kataisaille. Kataisen pesti EU:n kovapalkkaisimpana vahtimestarina on päättymässä ja kun lukee noita toiveita viran hakijalta, niin voisivat lisätä siihen, että hakijan puolison autossa täytyy olla sama rekisterinumero kuin Kataisen vaimolla kulkupelissään.

Kyllä kepulien lypsymiehet ovat vaatineet hallitusneuvotteluissa sosialistihörhöiltä Sitran läänitykset itselleen kuten aina on ollut.

Kokkarithan ovat täysin ulos pelistä, kuten persuja lähentelevät lausunnot antavat ymmärtää.
Jatketaan off-topic, mode voi siirtää.

Näyttää siltä, että vanhojen puolueiden (good old boys) tekemät sopimukset pitävät, vaikka yksi puolueista on välillä leikkimässä oppositiota.

Lainaus
Brysselistä Suomeen palaava Jyrki Katainen hakee Sitran yliasiamieheksi

EU-komissaari Jyrki Katainen hakee Suomen itsenäisyyden juhlarahaston Sitran yliasiamieheksi.

”Lähetin eilen hakemuksen Sitran yliasiamieheksi”, Katainen sanoi Helsingissä maanantaina. Hän kertoi tehneensä paljon työtä Sitran kanssa komissaarina ja pitävänsä sitä kiinnostavana paikkana.
https://www.hs.fi/politiikka/art-2000006121386.html

Tätä Soini ei kaikessa vanhojen puolueiden mielistelyhalussaan tajunnut: vanhemmat ja isommat pojat eivät halua leikkiä hiekkalaatikolle saapuneen uuden ja nuoremman tulokkaan kanssa, siis ei hillotolppia sinisille. He kuitenkin kiittävät, kun piditte Sipilän hallituksen pystyssä, tuitte hallitusta kaikessa ja yrititte tuhota puolueen, josta loikkasitte.
Sivuja: [1] 2 3 ... 10