UmmaGumma

Uusimmat viestit

Sivuja: [1] 2 3 ... 10
1
Islam Veks Suomesta

Mitään ideologiaa ei saada poistumaan mistään. Mutta, ei toivottuja ja haitallisia idiologioita ja niiden kannattajia voimme lakata tukemasta verovaroin. Vastaus on siis: ei moskeijoita. Kaikki sellaiset ihmisvihaajakerhot matalaksi.
2
Forumin kehitys / Vs: Opettaja, opettaja, toi mode kiusaa mua...!
« Uusin viesti kirjoittanut Mehud tänään kello 01:56:26 »
Älä nyt viitti. Ystävällisesti on sanottu, että idea oli aivan hanurista ja siihen se saa jäädäkin.

Ketään ei kiinnosta tuhlata aikaa tuollaiseen.


Kiitos hyvästä vastauksesta. En jatka enempää aiheesta. Jätetään ihmiset vellomaan ajattomuuden lohduttomaan välitilaan, jossa jokainen saa vain haaveilla aikaan sidotusta reaalipinnasta, jonka ketju olisi tarjonnut.
3
Tupa / Vs: RHC vapaaehtoiset alkavat väsyä tilanteeseen
« Uusin viesti kirjoittanut Beenari tänään kello 01:51:31 »
Noilla on kauppa jossa ne myy "tukituotteita", mielenkiintoista että tuotteen teksti vaikuttaa hintaan.

RIGHT TO LIVE T-SHIRT 16€
STOP DEPORTATIONS T-PAITA 16€
OIKEUS ELÄÄ T-PAITA 23€
WTF T-PAITA 23€
AFGHANISTAN IS NOT SAFE T-PAITA 23€
IRAQ IS NOT SAFE T-PAITA 23€

PREORDER OIKEUS ELÄÄ -HUPPARI 30€
RIGHT TO LIVE / STOP DEPORTATIONS HUPPARI 50€

https://holvi.com/shop/demonstration/section/stop-deportations-oikeus-elaa-tukituotteet/

Tuotteita esittelevät mallit ovat ilmeisesti omaa väkeä.

Miten helevetissä nuo voi pitää tuotteitansa samassa paikassa myynnissä missä on myynnissä myös Olli Immosen kirja Kansallinen kipinä ja Hege Storhaugin kirja Islam - Yhdestoista vitsaus???
https://holvi.com/shop/Kiuaskirjat/product/d143987030daf2551f5261eafdcfe90e/
https://holvi.com/shop/Kiuaskirjat/product/7c7f86e9c2740edb3193c907d1070457/

Onko RHC sittenkin rasistinen ryhmä? Nyt äkkiä boikottia kehiin!
4
Forumin kehitys / Vs: Opettaja, opettaja, toi mode kiusaa mua...!
« Uusin viesti kirjoittanut Alaric tänään kello 01:48:05 »
Älä nyt viitti. Ystävällisesti on sanottu, että idea oli aivan hanurista ja siihen se saa jäädäkin.

Ketään ei kiinnosta tuhlata aikaa tuollaiseen.
5
Kylänraitti / Vs: Jumalasta tulee sukupuolineutraali hahmo Ruotsissa.
« Uusin viesti kirjoittanut Syämmistynyt tänään kello 01:47:16 »
Arkkipiispa Jackelen on perso maallisille, kuten kuninkaallisille ristiäisille.  :).  Seuraavat ovat nyt ensi viikon perjantaina taas.
6
Kylänraitti / Vs: Saksan liittopäivävaalit 24.9.2017 - uutiset, keskustelu ja seuranta
« Uusin viesti kirjoittanut sivullinen. tänään kello 01:45:26 »
Jäsen PPT jo aavisteli sosialistien olevan halukkaita sittenkin hallitukseen, koska heillä on nyt huono kannatus ja uudet vaalit olisivat heille katastrofi. Minusta tämän tulkinnan perusajatus mahdollisten uusintavaalien tuloksista hallitusneuvotteluhalukkuuden suhteen on oikea; siitä en ole aivan varma, olisivatko uudet vaalit nimenomaan sosialisteille katastrofi, sillä nyt käydyt jo niitä olivat ja uusissa vaaleissa olisi heillä mahdollista yrittää kumota niiden katastrofaalinen tulos.

Vaikka en edelleenkään pidä uusia vaaleja todennäköisinä, yritin silti katsoa, miten ennusteiden mukaan ne voisivat mennä. Tietenkin se on vaikeaa ja sosialistien gallupit ovat kaikkialla olleet äärimmäisen huonoja ennusteita antavia ja enemmän äänestyskäyttäytymisen ohjaamiseen kuin äänestystuloksen ennustamiseen tarkoitettuja. Parempaakaan ei kuitenkaan ole tarjolla, ja hallitusneuvottelujen voimapelissä jotkut puolueet saattavat tehdä päätöksiä gallupien pohjalta.

Löytämieni gallupien mukaan Merkelin CDU sai vaaleissa 3 prosenttiyksikköä alemman kannatuksen kuin pari päivää ennen tehdyt gallupit lupasivat; pari kuukautta vanhat lupasivat jopa 8 prosenttiyksikköä korkeamman kannatuksen. Vaalien jälkeen CDU:n gallup-kannatus ei ole muuttunut mihinkään. Sosialistien kannatuksen viimeinen gallup onnistui ennustamaan oikein; aiemmat gallupit olivat lupailleet sosialisteille nelisen prosenttia korkeampia lukemia. Myös sosialistien kannatus on pysynyt vaalien jälkeen samana. Vihreät saivat vaaleissa hieman paremman kannatuksen kuin viimeiset ja aiemmat gallupit. Viime vuonna heidän kannatuksensa oli gallupien mukaan kuitenkin huimasti -- 4 prosenttiyksikköä -- suurempi. Vaalien jälkeiset gallupit lupaavat heille nyt tämän huippukannatuksen palaamista eli Vihreät olisivat hirveässä nousussa. Äärivasemmiston ja FDP:n kannatus on pysynyt jo kauan samana ja on vaalien jälkeenkin sitä. Gallupien vastavoima sosialistien ja CDU:n kannatusmuutoksille Vihreiden lisäksi on AfD. Sen kannatus oli pari kuukautta ennen vaaleja huomattavasti pienempää ja juuri ennen vaaleja tehdyn gallupin tuloksenkin AfD ylitti reilusti. Vaalien jälkeen taas AfD:n kannatus olisi gallupien mukaan varsin kovassa laskussa -- ja tekisi mahdolliseksi Vihreiden kovan vaalien jälkeisen kannatusnousun --.

Jos hallitusneuvottelujen voimasuhteita näin katsotaan uusien vaalien kannalta, niin Vihreille uudet vaalit olisivat lottovoitto; heille hallitusneuvottelujen kaataminen olisi voinut olla jo tämän johdosta ymmärrettävä teko. Sosialistien ja CDU:n kannalta uusilla vaaleilla ei olisi suoraan merkitystä, mutta jos he siten saisivat hieman horjutettua AfD:tä, joka heti vaalien jälkeen osittain jo hajosikin, voisi heille molemmille uudet vaalit olla kelvollinen ratkaisu. Se olisi uusia vaaleja puoltava tekijä. Yhtä voimakasta takiaispuolueasetelmaa ei Saksassa vielä ole syntynyt kuin Suomessa -- eikä myöskään Kokoomuksen henkistä yliotetta Keskustasta vastaavaa tilannetta --. Näin sellaiset pelit ovat poissuljettuja. Uusien vaalien kannalta haitalliset puolet olisivatkin muut kuin puolueiden kannatusten laskut; ne olisivat uskon Saksan vakauteen laskeminen ja mahdollisesti sekä Merkelin että Schulzin aseman horjuminen puolueidensa johdossa.

Lainaus
          CDU/CSU    SPD    GRÜNE    FDP    LINKE    AfD    Sonstige         Befragte    Zeitraum
17.11.2017         33 %    21 %    12 %    10 %    9 %    11 %    4 %         1.303    14.11.–16.11.
27.10.2017         33 %    21 %    11 %    10 %    9 %    12 %    4 %         1.325    24.10.–26.10.
13.10.2017         31 %    21 %    11 %    11 %    10 %    12 %    4 %         1.180    10.10.–12.10.
29.09.2017         32 %    21 %    11 %    10 %    10 %    12 %    4 %         1.425    26.09.–28.09.
24.09.2017         32,9 %    20,5 %    8,9 %    10,7 %    9,2 %    12,6 %    5,0 %         Bundestagswahl
21.09.2017         36 %    21,5 %    8 %    10 %    8,5 %    11 %    5 %         1.725    20.09.–21.09.
15.09.2017         36 %    23 %    8 %    10 %    9 %    10 %    4 %         1.383    12.09.–14.09.

http://www.wahlrecht.de/umfragen/politbarometer.htm
7
Kylänraitti / Vs: Saksan liittopäivävaalit 24.9.2017 - uutiset, keskustelu ja seuranta
« Uusin viesti kirjoittanut -PPT- tänään kello 01:40:01 »
Jos demarit pistävät hallitusehdotuksen jäsenäänestykseen niin taatusti tulee täystyrmäys, mikä lienee demarijohtajien strategia ylipäätään; he eivät tällä kannatuksella halua lähteä hallitukseen.

SPD on Saksan politiikassa CDU/CSU:n vastavoima ja vaihtoehto mutta viimeisen 12v aikana he ovat 8v olleet Merkelin apulaisia ja tuo on varmasti ollut osatekijä mureneelle kannatukselle.

Sen verran mitä olen viime päivinä Saksan politiikan sääntöjä tutkinut niin he itsekin ovat tehneet asiat liian monimutkaisiksi sillä esim kansleriksi pääsemiseksi ei riitä se että saa liittopäivillä enemmän puoltoääniä kuin vastustavia ääniä vaan puoltoääniä tulee olla yli puolet liittopäivien jäsenistä joten äänestämisestä poissaolo tai äänestämättä jättäminen ovat sama kuin vastaan äänestäminen.

Tuon kuvion kääntöpuoli on sitten jo pari kertaa mainitsemani ns rakentava luottamuslauseäänestys eli kansleriksi päässyttä henkilöä ei voida pois potkia liittopäivien äänestyksellä ellei saman tien löydy tarvittavan enemmistön kannatuksen saavaa vaihtoehtoa.

Tämä alkaa muistuttaa taannoista Espanjan hallituksen muodostamisen kuvioita kun maassa oli 314 päivää toimitusministeriöhallitus.
8
Kylänraitti / Vs: Sensuuri sosiaalisen median alustoilla (Facebook, Twitter)
« Uusin viesti kirjoittanut Khevonen tänään kello 01:24:09 »
Twitter jäi kiinni Hillary Clintonia kritisoivien kommenttien poistamisesta ja Trumpia kannattavien "varjobannaamisesta". Twitterin yhtemä omistajana onkin saudiprinssi ja Hillaryhan tunnetaan hyvänä asekauppiaana siellä päin. Taitaa olla Twitter pahin sananvapauden vastustaja ja trollitehdas tässä maailmassa.

Btw. Kolmas 30 pv banni putkeen facebookissa menossa. Jokohan ne kohta poistavat koko tilin.
9
Forumin kehitys / Vs: Opettaja, opettaja, toi mode kiusaa mua...!
« Uusin viesti kirjoittanut Mehud tänään kello 01:23:19 »
Ehkä myös kuolinaika ilmoitetaan.

Eipäs vitsailla. Poistetussa ketjussa ilmoitin selkokielellä, että huumoriaikoja ei ilmoiteta, vaan aikavyöhykkeen virallisia aikoja. Ketju oli hyvin siltäkin osin informoitu, joten siinäkään ei ollut puutteita. Vaikka kuolema ei olekaan huumori asia, niin oman kuolinajan ilmoittaminen sitä on, varsinkin etukäteen. Jälkikäteen sen ilmoittaminen on mautonta, ellei sitä tee joku toinen henkilö juuri kuolinhetkellä kuolevan puolesta minuutin tarkkuudella.

Nyt peräänkuulutan moderaation tilannetajua tässä asiassa. Ehdotan moderaatiotiimin pikaista kokoontumista pohtimaan ketjun palauttamista. Näin suuri päätös ei voi jäädä yhden moderaattorin vastuulle.
10
3. Miksi Virtasen toimittajille antamat kymmenet tekstiviestit osoittavat Nurmen kirjan olevan väärässä?

Millä sivulla mainitsemasi virhe sijaitsee?

-i-

Voisiko joku omin pikku sormin näpytellä Hommalle jäljennökset jokaisesta niistä kuulumisista tekstiviesteistä? En viitsisi niitä muualta etsiä. Ja selittävät kommentaarit mukaan kanssa, jos tekstiviesteissä on jotain epäselvää, kiitos. - J.
Sivuja: [1] 2 3 ... 10