UmmaGumma

Uusimmat viestit

Sivuja: [1] 2 3 ... 10
1
Kylänraitti / Vs: Yleinen Israel-keskustelu
« Uusin viesti kirjoittanut Emo tänään kello 11:48:47 »
Kaiken kaikkiaan, Israel on alkanut menettää vakavasti pelinappulaosuuttaan markkinoila viime vuosina, johtuen alueen muiden ehdokkaiden toiminnasta, kuten nyt vaikka Syyrian, Iranin, hieman Irakinkin, ja siksi Trumpin oli aika nostaa taas veriset haavat avoimeksi ja siirtää se hiivatin suurlähetystö.

Suurlähetystön siirto Jerusalemiin on ollut vireillä jo Billy Clintonin ajoista lähtien, mutta enempää Clinton kuin Obamakaan eivät uskaltaneet laittaa tehtyä siirtopäätöstä täytäntöön, vaan lykkäsivät siirtoa puolivuosittain.
Trump toteutti siirron, josta siis päätettiin 20 vuotta sitten.

Eikös ihmiset päässeet klonkkaamaan sinne edelliseen sijaintiin, niin että se nyt piti siirtää Jerusalemiin ihmisten kulkua helpottamaan ?

Nythän se on aivan otollisessa paikassa pistää pystyyn jokin pikkuruinen paikallinen ilotulitus asiaa juhlistamaan. Tai jollei siihen ole resursseja, ainakin pari paikalista teroa vyötettynä paikallisella suosikkiasustuksella ?

Ei se ole mikään oikea syy olla siirtämättä suurlähetystöä Jerusalemiin, että ählämit alkavat siirron takia räjähdellä vielä entistä tiuhempaan. Siinäpä räjähtävät, sehän olisi hienoa jos noin miljardi muhamattiteroa räjähtäisi. Itsenäinen valtio siirtää suurlähetystönsä minne tahtoo, eikä kysele terroristeilta että sopisiko siirto herroille terroristeille.
2
Kylänraitti / Vs: Syntyvyys putoaa kuin kivi, tärkeänä syynä miesten syrjäytyminen
« Uusin viesti kirjoittanut Foundation tänään kello 11:44:55 »
Kyllä mies arvostaa jos naisella on kokemusta. Teinityttöjä nussi kuin reppanat ja rättipäät.

Eikö se nimenomaan ole suomalaisten työmiesten poliittinen kansanliike, joka näitä mamupatjoja hyysää?

http://ihmissuhteet.blogspot.fi/2018/04/syrjaytyneet-miehet-romuttavat.html
3
Kylänraitti / Vs: Tuntematon sotilas, vielä tuntemattomampi yleisö
« Uusin viesti kirjoittanut Nuivinator tänään kello 11:42:07 »
No, tuota. Itsehän olen nähnyt tuosta uudesta Tuntemattomasta Potilaasta (tjsp) alusta ehkä noin 50%. Mutta mutta; en pysty mistään tarkistamaan ns. päivämääriä, mutta siinä alussa on kohtaus jonka pitäisi sijoittua elokuuhun, ja josta kuuluu hyvin voimakas käen kukkuminen.
4
Tai ehkä Thornberg tarkoitti, että rikokset vähentyvät, kun shariapartiot rupeavat saamaan merkittävää valtaa? ???
5
Tupa / Vs: RHC vapaaehtoiset alkavat väsyä tilanteeseen
« Uusin viesti kirjoittanut Mr.Reese tänään kello 11:39:06 »
Face muutti leiskaansa siten, että hommasin ärhooceehen tahattomasti kahdet bannit ja jotenkin tuli ’antaa paskan olla’-olo. Tehdään uusi tunnus, kun jos Marjaana taas aktivoituu. Kuohittu marttakerho tällä hetkellä.
6
Pohjoismaat / Vs: 2009-10-27 Ruotsidemokraattien kannatustilanne (yhdistetty)
« Uusin viesti kirjoittanut Vellamo tänään kello 11:34:26 »
Analyysi SD:n kannattajiksi siirtyneistä ex-demareista:

Lainaus
Ruotsissa sosiaalidemokraattien tukijoista maahanmuuttovastaisen ruotsidemokraattien äänestäjiksi siirtyneet eivät enää palaa äänestämään demareita, vaikka nämä kiristävät maahanmuuttopolitiikkaansa. Tähän tulokseen päätyy kolme ruotsalaistutkijaa analyysissä, joka julkaistiin Dagens Arena -verkkolehdessä viime viikolla.

Ruotsin päähallituspuolueen sosiaalidemokraattien uusi strategia epäonnistuu, ennustavat sosiologian professori Jens Rydgren, psykologian tohtori Kirsti Jylhä ja kansantaloustieteen dosentti Pontus Strimling.

”Arviomme on, että sosiaalidemokraattien mahdollisuus saada nettovoittoa äänestäjien määrässä valitsemallaan strategialla on äärimmäisen rajallinen”, tutkijat toteavat.

Sosiaalidemokraatit valmistautuvat 9. syyskuuta pidettäviin Ruotsin valtiopäivävaaleihin kiristämällä maahanmuuttopoliittisia linjauksiaan.

----

Tutkijoiden analyysi perustuu Novus-tutkimusyhtiöltä tilattuun kyselytutkimukseen.

”Yleiskuva on se, etteivät sosiaalidemokraateista lähteneet äänestäjät eroa muista ruotsidemokraattien äänestäjistä, mutta he poikkeavat voimakkaasti niistä, jotka yhä äänestävät sosiaalidemokraatteja”, tutkijat kirjoittavat.

Analyysin mukaan ruotsidemokraattien tukijoiksi siirtyneet entiset demarit ajattelevat huomattavasti oikeistolaisemmin kuin sosiaalidemokraatteihin jääneet. Sosiaalidemokraattien leiristä tulleet ruotsidemokraattien kannattajat ovat vieläpä muita ruotsidemokraattien tukijoita taipuvaisempia pitämään maahanmuuttoa sekä taloudellisena että kulttuurisena uhkana.

Ruotsidemokraatteihin demareista siirtyneet ovat löytäneet puolueen, joka sopii heille hyvin, ja heidän takaisin demareihin saamisensa vaatisi paljon, tutkijat toteavat.

Heidän mukaansa maahanmuuttopolitiikan kiristämisestä voi olla sosiaalidemokraateille jopa haittaa. Riskeinä ovat muun muassa puolueorganisaation jakautuminen, liberaalien äänestäjien karkaaminen ja keskustelun painopisteen siirtyminen pois sosiaalidemokraattien hallitsemista asioista kuten tulonjakopolitiikasta alueelle, jota hallitsevat muut puolueet.

https://www.hs.fi/ulkomaat/art-2000005688985.html
7
Arabialainen ikiliikkuja on kehitetty yhdessä Suomen byrokraatti OY:n kanssa. Ikiliikkujan oletetaan liikkuvan ikuisesti, mutta se lakkaa liikkumasta siinä vaiheessa, kun suomalaisen veronmaksajan kirstu on kupattu tyhjäksi.

Kirstun pohjalla pönöttävät velkasitoumukset lankeavat kantaväestön maksettaviksi täysmääräisesti. Kreikan takuistakaan ei ole avuksi, ne kusettivat meitä.

Elämme Kataisen lanseeramaa "toivotalkoiden" aikaa. Taitaa olla toivo mennyttä. Käteen jäi varsinaisen Mustan Pekan sijaan/lisäksi arabialainen "Vartti-Musta-Pekka".

Vantaa ei ole enää savolaisten Kanada, se nykyään kolmannen maailman Sahara.
8
Perussuomalaiset / Vs: 2016-12-13 Halla-aho palaa kotimaan politiikkaan
« Uusin viesti kirjoittanut Nikolas Ojala tänään kello 11:21:40 »

Toveri Mykkänen ilmeisesti uusi_Nokia-visioineen koettaa luoda uskoa siihen että ankarasti verotettu kylmä ja pimeä syrjäinen maa muuttuu joksikin piilaaksoksi sormia napsauttamalla, tai ainakin rahalla kontrolloimalla. Markkinataloudesta nämä nykykokkarien visiot ovat yhtä kaukana kuin Taivaallisen Rauhan aukio Paawon pirtistä.


Eihän täältä puutu muuta kuin työvoimaa. Kun sitä saadaan tänne, alkaa uutta Nokiaa ja Piilaaksoa putkahdella kuin sieniä sateella. Näinhän se menee. Kysykää vaikka Juhana Vartiaiselta jos ette usko.
9
Kylänraitti / Vs: Tuntematon sotilas, vielä tuntemattomampi yleisö
« Uusin viesti kirjoittanut Alarik tänään kello 11:12:28 »
Hesarissa on tänään Ylen Jokisen selittelypuheenvuoto...

Yle ei ollut reagoinut korjauspyyntöön mitenkään (miksi olisikaan).

Nyt, kun faktat ovat tulleet julkisuudeen päätoimittaja sanoo, että kyllä - Louhimies kyllä kumoaa artikkelimme faktoja, mutta ei siinä kuitenkaan ole mitään muutettavaa. Sen jälkeen hän laittaa syytä Louhimiehen päälle: oli kuulemma annettu vastinemahdollisuus, oli kuulemma annettu mahdollisuus kommentoida ennen julkaisua ym.

Selvähän se. Tätä se sitten on. Kun Ylen käyttämä internetti on niin pieni, ettei sinne mahdu kuin yksi näkökulma.

Ja Ylen 500 miljoonan budjetti on niin pieni, ettei sillä pysty tekemään "vastuullista journalismia".
10
Tupa / Vs: Ramadan 2018: kootut veriteot, uutiset ja muut tapaukset
« Uusin viesti kirjoittanut newspeak tänään kello 11:10:58 »
Tänään oli Hesarissa seuraavanlainen Belgiaa koskeva uutinen:

Lainaus
Pappi ja kirkkokansa katosivat pienestä belgialaiskunnasta ja pahamaineisen lähiön imaami pelkää islaminuskon puolesta – Belgiassa yhä harvempi uskoo Jumalaan

...

Jumalaan uskomisesta saa voimak­kaamman esimerkin, kun matkaa Saint-Hubertista 140 kilometriä kohti luodetta ja pistäytyy Tadamoun-moskeijassa Molenbeekin kaupunginosassa Brysselissä. On perjantai ja rukouskutsut johdattavat illan mittaan sadat miehet ja pojat polvistumaan sunnimoskeijan matoille.

Molenbeek on se uutisista tuttu lähiö, jota pidetään Euroopan pahimpana terroristihautomona. Pari kulmakunnan moskeijaa on suljettu radikaalien saarnamiesten ja terroristien rekrytoijien vuoksi.

Molenbeekin hieman alle 100 000 asukkaasta miltei puolet on muslimitaustaisia, ja paikoin Molenbeek näyttää hijab- ja halal-kauppoineen enemmän Lähi-idältä kuin Euroopalta. Jos katsoo tutkimuksia, vaikuttaa siltä, että islam on ainoa virkeä uskonto Belgiassa ja muualla Euroopassa.

...

Belgian muslimitaustaisista noin kolmannes jättää viime torstaina alkaneen Ramadan-paastokuukauden kokonaan väliin. Useille nuorille islam ei tarkoita muuta kuin As-Salaam Alaikum -tyylisten tervehdysten lausumista.

Muslimijärjestöissä vaikuttava Habbachich kertoo kyselytutkimusten osoittavan, että vain noin kolmannes Belgian keski-ikäisistä muslimeista harjoittaa uskontoa perinteiden mukaisesti. Parikymppisistä uskontoa harjoittaa hänen mukaansa hartaasti 3–5 prosenttia.

Hänen latelemansa tilastot saavat katsomaan sinänsä eloisaa rukoushuonetta uusin silmin. Molenbeekin kaduilla vaeltaa perjantai-iltana tuhansia ihmisiä, mutta tähän rukoukseen heistä osallistuu parisataa, ja heistä vain harvat ovat pikkupoikia tai teinejä. Naisia ja tyttöjä ei samassa rukoustilassa näy, kuten perinteisiin kuuluu.

Belgian väestöstä noin kuusi prosenttia on muslimitaustaisia, ja maassa on miltei 300 moskeijaa. Habbachichin mukaan olennaisempaa ja huolestuttavaa on, että monet moskeijat kumisevat tyhjyyttään. Monia nuoria kiinnostavat Koraania ja sharia-lakia enemmän huumeet ja esiaviollinen seksi.

Ramadanin aikana noin 70 prosenttia Belgian muslimeista paastoaa päiväsaikaan, mutta säännölliseen viiden kerran päivittäiseen rukoustahtiin taipuu vain joka kymmenes, imaami harmittelee.

”Jossain määrin huolemme ovat täsmälleen samat kuin katolisella kirkolla. Ihmiset eivät enää harjoita uskontoa”, Habbachich sanoo.

Koko uutinen: https://www.hs.fi/ulkomaat/art-2000005688359.html
Sivuja: [1] 2 3 ... 10