UmmaGumma

Uusimmat viestit

Sivuja: [1] 2 3 ... 10
1
Tupa / Vs: IL / Tuula Malin - nuivahkot blogikirjoitukset (yhdistetty)
« Uusin viesti kirjoittanut DuPont tänään kello 01:47:11 »
On joskus ollut vähän ennakkoluuloja naisjournalisteja kohtaan, mutta Malineja ja Appelsineja onneksi on. Fiksuja naisia, näin myöhästyneenä naisten viikolta sanon.
3
Salvini haluaa tietää kuka antoi bussinkuljettajan tehtävän tälle henkilölle.

Toivon mukaan tästä tulee tapa jokaisessa euroopan maassa jotta kansanmurhaa hautovat suvakit saadaan pois viroistaan vankilaan.

Jos annat pedofiilille työn lastentarhassa olet rikoskumppani, et viaton virkamies.
4
OT
Pressikortista: yli puolet tuloista pitää tulla toimittajan töistä.

En saanut pressikorttia, vaikka haastattelin 2011 kaikki tärkeimmät presidenttiehdokkaat, mitä 90% pressikortin omistajista ei ole koskaan tehnyt, eikä tule koskaan tekemään.

Kuusinumeroinen määrä YouTube-videoiden katselijoita (toista sataa videota) ei myöskään riittänyt, vaikka kaikki käsittelivät tärkeitä yhteiskunnallisia asioita, ja suvaitsevaisten näkemyksille annettiin runsaasti tilaa, sananvapauden nimissä.

EDIT: täytyykin varmaan jossain vaiheessa photoshopata hommalaisille oma vaihtoehtomediakortti, jonka on hyväksynyt Homma Ry.  :D 8) :D
5
On koomista katsella miten erilaiset journalistioletetut asetelmoivat itsensä Vehkoon takamaastoon puolustamaan. Sananvastuun ei pitäisi ulottua oikeamielisiin.

Saattaa kuitenkin käydä niin, että journalistioletetut yllättyvät lopputuloksesta - viime aikoina kun on ollut valtakunnansyyttäjää ym. muuta lakimieskunnan edustajaa median hampaissa, niin tuomari ei välttämättä ole innokas myötämään vastuuvapautuskorttia medialle ennakkopäätöksen muodossa. Se kun saattaa purra omaan nilkkaan tulevaisuudessa. Jatkossa vapauttavia voidaan myöntää edelleen tilannekohtaisesti, mutta blancoa sekkiä tuskin tullaan tässä kirjoittamaan.
6
Tämä on sinänsä hyvä keissi että tässä ei voi hävitä. Joko Junes voittaa ja suvakkihoro joutuu maksamaan korvauksia, tai sitten oikeus todistaa puolueellisuutensa, vieläpä sopivasti ennen vaaleja :)

ps. en ihmettelisi jos tuomion anto siirtyisi vaalien jälkeiseen aikaan. Jos näin käy, uskon että Vehkoolle annetaan vapauttava tuomio.
 
7
Perussuomalaiset / Vs: 2016-12-13 Halla-aho palaa kotimaan politiikkaan
« Uusin viesti kirjoittanut Uuno Nuivanen tänään kello 00:33:56 »
Hallista pukkaa samaan aikaan Yle TV1:ltä Sannikka&Ukkolassa ja MTV3:lta Vappu & Marja:ssa (uusinnat).  ;D

Televisiossanne ei ole mitään vikaa, älkää yrittäkö säätää sitä. Hallitsemme nyt kaikkia lähetyksiä..
8
Fideszin pitää täysivaltaiseksi jäseneksi palatakseen täyttää kolme ehtoa: lopettaa välittömästi ulkomainoskampanja, jossa herjattiin Euroopan komission puheenjohtajaa Jean-Claude Junckeria ja amerikanunkarilaista miljardööriä George Sorosia, pidättäytyä vastaavista hyökkäyksistä tulevaisuudessa ja lopettaa Sorosin rahoittaman Central European University -yliopiston painostaminen.

Hirmu kovat ehdot. Kampanja on jo loppunut, ja yliopisto ilmoitti viime vuonna siirtyvänsä Wieniin.

Ja kaikki ehdot tosiaan liittyivät Junckerin kaveriin Sorosiin...
9
Pressikorttia vilauttamalla toki pääsee käytännössä moneen paikkaan, muttei se ole asiassa totuus. Pressikortti ei ole oikeutus yhtään mihinkään, jos niin halutaan. Jos lätkämatsin tai rock-konsertin järjestäjä sanoo, että pressikortilla ei pääse sisään, osta lippu kuten muutkin kansalaiset, niin silloin se menee juuri kuten järjestäjä sanoo.

Itse asiassa hupaisaa on, että pressikortti on nykyisin paskapaperin arvoinen vilautettava. 1980-luvulla se avasi ovia mutta nykyään sillä ei pääse kuin ehkä kakkosdivisioonan käsipallomatsiin ruotsinkielisellä alueella. VR:ltä saattoi vielä 10 vuotta sitten 5% alennuksen. Ja tämähän on toimittelijoille ihan oikein!
10
Kylänraitti / Vs: Ilmastonmuutos, ekologinen ja hiilijalanjälki (yhdistetty)
« Uusin viesti kirjoittanut Lasse tänään kello 00:25:56 »
2.5 Tdi V6 180 Hp/ 370 Nm 1500 rpm

Mummolaan motarilla, rajoitus 130 km/h, keskinopeus himpan päälle 150km/h, kulutus suuri kyssäri.

Kirjanpito tankkauksista löytyy, mut ei juuri nappaa.

Ostettu piirun yli 100tkm, nyt vajaa 300tkm, aattelin viel +50tkm rullata.

Ei huolta huomisesta.
Sivuja: [1] 2 3 ... 10