Tuoreimmat viestit

Sivuja: [1] 2 3 ... 10
1
Kylänraitti / Vs: Lauri Törni saa nimikkoviinan
« Uusin viesti kirjoittanut dothefake tänään kello 23:49:35 »
Siis taisteli Suomea vastaan Saksan joukoissa?
2
"Yllättynyt SPR tutkii pakolaisten väitteet"

Tirsk vaiko huutonaurua? Vaiko suoranaista huolestumista?
3
Kylänraitti / Vs: Lauri Törni saa nimikkoviinan
« Uusin viesti kirjoittanut Takinravistaja tänään kello 23:47:13 »
Törni soti kommunismia vastaan kolmessa armeijassa. Tämä taitaa takinravistajaa harmittaa.  8)

Ei hänellä varsinaisesti mitään aatetta ollut, sotiminen oli tärkeintä.
4
Kylänraitti / Vs: Poliittinen poliisi ei pidä koulujen pihoja aiempaa turvattomampina
« Uusin viesti kirjoittanut Skeptikko tänään kello 23:46:48 »
Pääkaupunkiseudulla koulukuvaajaakin oli heitetty kivellä.  Joskin kyse oli yksittäistapauksista, mutta vaikuttaa vähän siltä, että monikulttuurisuus on tullut jäädäkseen, eikä värinältä pysty enää suojautumaan mitenkään.

Tässä tämä koulukuvaajan kivitysjuttu. Ei varmaan liity mitenkään mihinkään:

Koulukuvaajilla karuja kokemuksia pääkaupunkiseudun levottomista kouluista - yhtä heitettiin kivellä
http://www.iltalehti.fi/kotimaa/201705252200154653_u0.shtml

Lainaus
Koulukuvausyritysten johdon mukaan ongelmatilanteet ovat yksittäistapauksia.

Osa pääkaupunkiseudulla työskentelevistä koulukuvaajista kokee, että tietyissä kouluissa osa oppilaista käyttäytyy ongelmallisesti kuvaajaa kohtaan.
...
Iltalehden tietojen mukaan osa pääkaupunkiseudulla koulukuvauksia tekevistä kuvaajista kokee, että alueen oppilaat ovat huomattavasti hankalampia kuin muualla maassa. Tämän vuoksi jotkut pääkaupunkiseudun kuvaajat vaihtavat kuvausreviiriään pohjoisemmaksi sesongin ajaksi.
...
Kuvaajan mukaan erot luokkien ja koulujen välillä ovat silmiinpistäviä.

- Levottomuus tuntuu keskittyvän tiettyihin paikkoihin. Silmiinpistävää on myös, miten voimattomia opettajat välillä ovat levottomien luokkien kanssa. Tuntuu että he eivät oikein jaksa enää puuttua mihinkään ja rajattomuus vallitsee. Näissä tilanteissa yleinen järjestyksenpito saattaa jäädä kuvaajalle ja näin sen ei kuuluisi olla, hän huomauttaa.
...
Toinen koulukuvaaja puolestaan kertoo, että muutamat hänen kollegansa ovat kohdanneet aggressiivista ja epäasiallista kohtelua erityisesti pääkaupunkiseudulla kuvatessaan.

- Oma kokemukseni koulujen välisistä eroista on, että maakunnissa kuvaaminen on rauhallisempaa, kun taas pääkaupunkiseudulla selkeästi levottomampaa. Mitä suurempi koulu, eritoten lähellä lähiökeskittymää, sitä todennäköisemmin törmää ongelmiin, kuvaaja sanoo.
5
Kylänraitti / Vs: Lauri Törni saa nimikkoviinan
« Uusin viesti kirjoittanut Takinravistaja tänään kello 23:44:08 »
Ensin aseveljiä, sitten vihollisia. Vain Neuvostoliiton näkemys ja ehto. Itse kiitän vieläkin Saksaa enemmän sodanjälkeisistä ajoista, kuin Neuvostoliittoa. Ilman Saksaa olisimme olleet kuten Viro, Liettua ja Latvia.

Törni tuomittiin Turun hovioikeudessa. Se oli oikeuden näkemys. Ei hän ollut ainoa tuomittu. Kaikki muutkin loikkarit saivat tuomion.

Suomi todella soti Saksaa vastaan ja noita loikkareita koulutettiin Saksassa tihutöihin Suomea vastaan. Oli tarkoitus saada Suomeen natsimielinen hallitus.
Eikä Neuvostoliitolla ollut osaa eikä arpaa?

Ei ollut. NL:lla ei ollut vaatimuksia noiden Saksaan loikanneiden suhteen. Törni tuomittiin Suomen lain mukaan.
6
Kotimaa / Vs: 2016-12-13 Halla-aho palaa kotimaan politiikkaan
« Uusin viesti kirjoittanut Jorma M. tänään kello 23:42:43 »
Se kahdeksan vuotta on muuten sitten kokonaan varmistamaton väite.

Miksi juuri tämän asian kohdalla Junakohtaus aktivoituu, useita kertoja, muistuttamaan tieteellisen todistusaineiston välttämättömyydestä? Mikä tässä nimenomaisessa keississä on niin tärkeää että "vastuumedian" tietoja oiotaan kun muissa asioissa niitä ei oiota lainkaan?
7
Kylänraitti / Vs: Poliittinen poliisi ei pidä koulujen pihoja aiempaa turvattomampina
« Uusin viesti kirjoittanut Kyklooppi tänään kello 23:42:13 »
Rikkaampia taitavat ainakin olla..
8
Hygieniapassit olivat kunnossa?

Siitä tulikin mieleeni eräs näkemäni tapaus. Minusta vaikutti siltä, että erään aasialaisen pyörittämän nakkikioskin takana olisi myyjä hinkannut/teroittanut metallilastan reunaa katua vasten. Juuri sillä samalla kohdalla, missä rotatkin usein ovat pyörimässä. En kehdannut mennä aivan viereen tarkastamaan, että oliko kyseessä tosiaan paistinlasta vaiko joku vain siltä vaikuttava esine. Enpä taida kuitenkaan ryhtyä nakkikioskin asiakkaaksi...
9
"Apulaisrehtori: Ei syytä rikosilmoitukseen

Polviander oli aiemmin keväällä ensin suoraan yhteydessä koulun apulaisrehtoriin, jonka suhtautuminen asiaan yllätti. Polvianderin mielestä päähän lyömisestä olisi pitänyt tehdä rikosilmoitus.

– Apulaisrehtori vastasi minulle, ettei tapana ole tehdä rikosilmoitusta, koska vastaavia tapauksia on sattunut usein."


Eli enää ei voitu vedota uksittaistapaukseen, joten todettiin, että turha tehdä ilmoitusta koska tää on niin yleistä nykyään  ;D >:(  :facepalm:
10
Ei ole näkynyt työministerin kannanottoa? miksi, onko aihe liian arka?

Juttuhan tuntuu menevän suunnilleen työministeriön kaavailemaa rataa eli oma-aloitteisestikin ajetaan työkokeilun nimellä palkatonta orjatyötä.

Suunnilleen tällainen vaikutus on alunperinkin ollut odotettavissa tällaisista ilmaistöiden tarjoamisista, etenkin jos niihin käytännössä pakotetaan.
Sivuja: [1] 2 3 ... 10