UmmaGumma

Uusimmat viestit

Sivuja: [1] 2 3 ... 10
1
Tupa / Vs: Koko Hubara: Ruskeat tytöt -blogi
« Uusin viesti kirjoittanut Kauhea Ihmismäinen Otus tänään kello 07:50:43 »

Lainaus
”Metoo on vaikuttanut monella tavalla. Tietysti se on hyvä asia. Mutta huono puoli on se, että moni on ruvennut tosi paljon varovaisemmaksi. Vielä ei ole syntynyt uutta koodistoa, miten kertoa toiselle, että on kiinnostunut ilman, että se on kenestäkään ahdistavaa.”

Tätä on feminismin myötä tilattu, mutta sitten lopputulos ei miellytäkään. Samaa tietenkin edustaa nämä jakomieliset lainsäädännöt siitä, että sanallisen seksuaalisen ehdotuksen tekijääkin voitaisiin jo syyttää seksuaalirikoksesta, kun aiemmin ongelmana oli aito seksuaalinen teko ilman suostumuksen kysymistä.

Tämähän oli jo kauan sitten ennakoitavissa, tosin vähän surkuhupaisaa miten feministit eivät osaa nähdä nenäänsä pidemmälle kun (taas) heidän ajamansa muutos kääntyikin osittain heitä vastaan.

Kun tämä #metoo tuli ensimmäistä kertaa pinnalle mietinkin, kuinka /c:stä olisi, jos nykypäivänä sattuisi syntymään sosiaalisesti hieman kömpelön teinipojan vartaloon: kiitos feministien, on miehillä äärimmäisen kapea virhemarginaali kanssakäymisessään naisten kanssa. Yksikin tahaton virhe opettelun oheessa voi johtaa somelynkkaukseen ja game overiin joko saman tien tai siinä vaiheessa kun olet saanut uraa rakennettua.
2
Jukka Emil Vanaja - Uli Uli Uli 10h
https://www.youtube.com/watch?v=tg3LYZfBfaI

Lainaus

Kirsi Piha koki saaneensa Petteri Orpolta lupauksen, ettei taistelua Wille Rydmanin kanssa synny – HS selvitti, miten kokoomuksen kriisi eteni hetki hetkeltä
Kirsi Piha luopui pormestariehdokkuudesta petyttyään puolueensa toimintaan. Linjaristiriidat syntyivät syksyn ja talven aikana.

TILAAJILLE

KIRSI PIHAN päätöstä luopua kokoomuksen pormestariehdokkuudesta Helsingissä edelsi repivä taistelu kokoomuksen linjasta. Kädenvääntöä käytiin niin julkisesti kuin kulissienkin takana.

HS selvitti, miten syksyn ja talven tapahtumat johtivat siihen pisteeseen, että viime lauantaina Piha vetäytyi hänelle jo annetusta vastuusta. Taustalta löytyy tapahtumien sarja, jonka aikana Pihan itsensäkin katsotaan tehneen virheitä.

X

https://www.hs.fi/kaupunki/art-2000007844219.html
3
Kylänraitti / Vs: 2009-01-02 YHDISTETTY Puolueiden kannatusluvut
« Uusin viesti kirjoittanut Tavan tänään kello 07:37:23 »
Mutta siis yleinen trendi näyttäisi olevan, että vanha oikeisto-vasemmisto -jako ei enää toimi.

Tarkemmin sanoisin, että toisen maailmansodan jälkeen muodostunut ja vakiintunut sisäsiisti käsitys oikeistosta ja vasemmistosta on tullut tiensä päähän, ja olemme palaamassa takaisin niihin vanhoihin lahtari-komukka asetelmiin.
4
Kylänraitti / Vs: Wuhan Koronavirus-Pandemia (nCov) 2019/2020
« Uusin viesti kirjoittanut Alabama tänään kello 07:36:16 »
Sairaanhoito ei ole kuormittunut itse taudista vaan siitä että sen resursseja on viime vuosina heikennetty. Pienikin potilaiden lisääntyminen saa sen sekaisin.

Joo. Sairaanhoidon resursseja on karsittu muuallakin. Saksassa on vuoden 2020 toukokuun ja marraskuun välisenä aikana suljettu 20 sairaalaa 3.000:lla vuodepaikalla (Prof. Dr. Stefan Hockertz, immunologi, tweet 6.1.2021). Samanaikaisesti Saksan hallitus uhkailee kansaa röyhkeästi sairaanhoitosysteemin ylirasittumisella mikäli lockdownia ei pidetä yllä yhtä jyrkkänä tai mieluummin jopa entisestään kovenneta toimenpiteitä.

Lainaus
„Wer wie die deutsche Bundesregierung von Mai bis November 2020 insgesamt 20 Krankenhäuser mit komplett 3.000 Betten schließt, hat jegliches Recht verwirkt, dem Volk mit einer etwaigen Überlastung des Gesundheitssystems zu drohen.“

(Prof. Dr. Stefan Hockertz, Immunologe – Tweet am 06. Januar 2021)
https://reitschuster.de/post/die-merkelsche-desastatur-die-kanzlerin-und-corona/
5
Kylänraitti / Vs: Wuhan Koronavirus-Pandemia (nCov) 2019/2020
« Uusin viesti kirjoittanut Venne tänään kello 07:32:42 »
Eilen törmäsin videoon jossa joku pelkopandemiaan kyllästynyt denialisti kävi läpi joogaohjaajan kokemia vääryyksiä. Ensimmäisiä kommentteja oli että pelkopandemia on huuhaata ja Espanjassa ei ole kuollut viime enempää kuin muina vuosina.

Kävin sitten tarkastamassa että kalmoja oli n. 80 000 enemmän kuin normaalivuonna.

Lainaus
2020*   501,704
2019   418,703
2018   427,721
2017   424,523
2016   410,611
2015   422,568
2014   395,830
2013   390,419
2012   402,950
2011   387,911
2010   382,047

https://www.statista.com/statistics/450171/number-of-deaths-in-spain/

En jatkanut videon katselua pidemmälle, mutta totesin että jos  denialisti on uskossaan vahva, ei siinä tilastot auta.
6
Kylänraitti / Vs: 2009-01-02 YHDISTETTY Puolueiden kannatusluvut
« Uusin viesti kirjoittanut Lalli IsoTalo tänään kello 07:28:03 »
^Ajattelen, että jakolinja on yhä se sama vanha, eli lahtarit vastaan komukat, valkoiset vastaan punaiset.

Erona on se, että nyt lahtareiden kirjapainoja hajotetaan ja lahtareihin kohdistetaan mielivaltaa. Sata vuotta sitten kommunistien nousua pelättiin ja kauhisteltiin läpi Euroopan samaan tapaan kuin lahtarien nousua kauhistellaan nyt.

Kokoomuksen ja persujen välinen skisma on vähän kuin sosialidemokraattien ja kommunistien välinen skisma aikoinaan. Yksi väittää toista äärimmäiseksi ja yksinkertaisten ratkaisujen tarjoajaksi. Ja vastaavasti toinen väittää yhtä yhteiskunnallisen muutoksen tulpaksi, vesittäjäksi ja valtaapitävien mielistelijäksi, jota äänestävät vain hyödylliset hölmöt ja höynäytetyt.

Lahtaripuolueen kieltoa odotellessa.

Kommarithan ne niitä lahtareita ovat olleet aina, ja syyttävät oikeistoa siitä mitä itse tekevät, niinkuin aina. Se on se punaviherlahtaristo joka pitäisi kieltää ihmiskunnalle yleisvaarallisena, islamiin verrattavissa oleva syöpäkasvaimena.

Mutta siis yleinen trendi näyttäisi olevan, että vanha oikeisto-vasemmisto -jako ei enää toimi. 
7
Kylänraitti / Vs: Wuhan Koronavirus-Pandemia (nCov) 2019/2020
« Uusin viesti kirjoittanut Ajatolloh tänään kello 07:24:42 »
Tänään aamulla:
5.3. klo 5:30, https://www.is.fi/kotimaa/art-2000007841475.html
Lainaus
...
– Jos sulkutilaa jatkettaisiin kolmen viikon jälkeen, niin sehän kertoisi, että tautitilanteemme olisi edelleen erittäin huono ja luultavasti tarkoittaisi, ettei olisi aika exit-toimille, lähde sanoo ja painottaa, että hallitusneuvotteluissa ei ole tullut esille sellaista tietoa tai kantaa, että kolmen viikon sulkujakso olisi riittämätön tautitilanteen parantamiseksi.
...

Vajaa neljä tuntia sitten:
5.3. klo 18:09, https://www.hs.fi/kaupunki/art-2000007843987.html
Lainaus
...
SAIRAALAHOITOON hakeutuvien potilaiden määrä kasvaa koko maaliskuun ajan voimakkaasti Helsingin ja Uudenmaan sairaanhoitopiirin (Hus) alueella.

Näin arvelee valtioneuvoston kanslia muistiossaan, joka julkaistiin perjantaina liittyen valmiuslain pykälien 86 ja 88 toimivaltuuksien käyttöönottoon. Arvion mukaan pelkästään Husin sairaaloissa olisi vuodeosastoilla 300–400 covid-19-potilasta pääsiäisen alla.
...
”Husin alueella sairaalahoitoon hakeutuneiden covid-19-potilaiden määrä on lisääntynyt tapausmäärien nousun myötä, ja maaliskuun ensimmäisellä viikolla Husin sairaaloissa hoidossa olevien potilaiden määrä nousi jo kevään 2020 huipun tasolle”, muistiossa arvioidaan.

”Koska sairaalahoidon tarve ilmaantuu keskimäärin noin viikon kuluttua oireisen taudin alkamisesta, voidaan arvioida sairaalahoitoon hakeutuvien potilaiden määrän nousevan koko maaliskuun ajan voimakkaasti.”
...

Hallituksen neuvotteluissa ei ole ilmeisesti luettu tätä muistiota, johon hallituksen esitys valmiuslain käyttöönoton osalta pohjautuu. Tai sitten IS:n hallituslähde istuu jonkun muun maan hallituksessa tai on vaihtoehtoisesti yhtä pihalla asioista mitä Suomen ministerit vaikuttavat tällä hetkellä olevan. Ei ihme, että tiedotusmonopoli pitää yrittää haalia itselle. Ehkä siten pystyy vähän peittelemään tätä, miten pihalla / kahvilla / kuutamolla / tuuliajolla ollaan.

Tai sitten hallituksen pääasiallinen mittari maan tautitilanteelle ei ole sairaalapaikkojen käyttöaste kuten arvailet.

Oma veikkaus on, että käyttävät mittarina jotain posiitiivisten testien määrää testatuista - joko suhdelukuna testeistä tai ihan päiväkohtaisia havaittuja uusia tapauksia. Ilmantuvuusluku on varmaankin se mittari, ainakin sillä säädetään hybridistrategian eri tasojen välillä siirtymistä.
8
Tupa / Vs: Yleinen väestötiedeketju
« Uusin viesti kirjoittanut Tavan tänään kello 07:23:57 »
^Juutalaisten etua eivät aja vain juutalaiset itse, vaan myös muu maailma, eritoten Yhdysvallat. Tämä johtuu siitä, että juutalaiset ovat miehittäneet länsimaiset instituutiot omalla väellään ja aivopesemillään länkkäreillä, ja saaneet ne palvelemaan omia tarkoituksiaan.

Lisäksi amerikkalaiset evankeliaanit (ja heidän ajatteluaan seuraavat eurooppalaiset herätysliikkeet) saatiin manipuloitua palvelemaan juutalaisten etua selittämällä raamattu sionistisesti (kannattaa googlata Scofield Bible). Tuo noissa piireissä konsensukseksi muodostunut sionistinen, pro-juutalainen raamatunselitys on 1800-luvun hapatusta.

Historiallisesti juuri kristityt maat ja kansat ovat vahvimmin kunnostautuneet juutalaisten kurmoottamisessa, vuosisadasta ja tuhannesta toiseen. Muslimien kanssa juutalaiset ovat tulleet huomattavasti paremmin toimeen (ennen israelin valtion perustamista, josta siitäkin merkittävä osa paskasta on lentänyt länkkärien naamalle), eikä koraani ole lainkaan yhtä antisemitististinen kuin Uusi testamentti.
9
Kylänraitti / Vs: Joseph Biden – Yhdysvaltain 46. presidentti 2021 →
« Uusin viesti kirjoittanut Ajatolloh tänään kello 07:09:20 »
Aika vitsikästä todeta, että oikeudenkäyntejä voitaisiin nopeuttaa. Onhan tässä ollut aikaa 11. syyskuuta 2001 saakka eli kaksikymmentä vuotta. Ongelmanahan on se, että jos vangit - vai pikemmin panttivangit - tuotaisiin USAn maaperälle, oikeuslaitos joutuisi katsomaan tuon syyllisyyden ja saataisiin ihan oikeaa oikeutta noille ihmisoikeuksien uhreille. Ja kenties myös korvauksia, mikä olisi aivan oikein.

Vankeja on muistaakseni jo joitain vapautettu noihin toisiin maihin juuri tuosta edellämainitusta syystä. USA kun ei halua joutua toteamaan, että jotakuta olisi pidetty laittomasti ja kenties syyttömänä vangittuna 20 vuotta.

Tästä syystä veikkaan, ettei ketään vapauteta USAn oikeuslaitoksen alueelle. Sehän oikeuttaisi syytetyn esimerkiksi asianajajaan ja muihin oikeusvaltion etuihin. Joka nyt sitten uskoo Sloppy Joen saavan aikaiseksi jotain, kun ei Nobel-Obaman aikanakaan mitään saatu, niin ketäköhän siinä pettää eniten?

Ei siellä ole ainuttakaan syytöntä siinä mielessä, niitä minkään maan tolkuissaan oleva turvallisuusviranomainen haluaa päästää vapaalle jalalle.

Siellä on jäljellä ne pahimmat partamuhajeediinit, joita ei vuosikymmenien pytytykselläkään ole saatu käännettyä pois fanatismistaan. Jos ne olis vapauttamiskelpoisia, niin se olis tehty jo ajat sitten. Nyt en sitten puhu juridisista syistä tapahtuvista syyllisyysasioista. Juridisestihan pytyssä istutaan jostain riittävän toteennäytetystä teosta. Terroritekojen luonne vaihtelee maittain ja noiden hemmojen teotkin saattaa olla ajalta ennen vuotta 2001, jolloin länsimaissa elettiin vielä monin paikoin ruususen unta. Länsimaissa ei retroaktiivisella lainsäädännöllä ole ollut tapana tuomiskella (tosin sitäkin on ajoittain tehty).

Lisäksi oikeuslaitoksen tuomiossa on se ongelma, että kun tuomio on lusittu , on vapaa mies. Monessa maassa noista noiden terojen rikoksista ei saa elinkautisia ja vaikka saisikin, niin sitten on jotain lälly-Suomi nimisiä maita, joissa elinkautisesta on selvitty jopa vain 10 vuoden istumisella.

Ongelma tässä on se, että tiedetään ettei noita passaa laskea vapauteen ikinä. Tai jos niin tehdään, niin meillä on 40 kpl
Abu Omar al-Baghdadeja lisää perustamassa ISIS-Taliban-mitä-lie-soluja ympäri maialmaa. Noi 40 hulluinta teroa mitä siellä on jäljellä, pitää pitää pytyssä lopun ikäänsä Rudof Hess tyyliin.

Ei tohon ole muuta ratkaisua kuin pitää noita tuolla. Tuon pyörittäminen on varmaan ihanan kallista ja siksikin haluttaisiin tuosta laitoksesta eroon. Ehkä Venäjä suostuisi korvausta vastaan ottamaan nuo oranssipojat täyshoitoon jonnekin Vorkutaan? Tai Pohjois-Korea, onko Kimiltä kysytty? Se varmaan tekee valuttaa vastaan mitä vaan ja leireissä varmsti on tilaa ja hyödyllistä puuhaa juche-kommunismin eteen ponnistellen. Kim on tietysti pirun epäluotettava kaveri eli diilit ei tahdo pitää mitä sen kanssa tekee. Saattaa jossain ADHD-puuskassa laskea terot vapauteen tai kiristää, että pitää lähettää enemmän hanhenmaksaa ja shamppanjaa kuin paperilla alunperin sovittiin tai hän laskee terot takas liikenteeseen.
10
Oletan että tekijän taustalla oli usko 1001 yön satuihin pohjoisesta paratiisista.

2015 Ruotsissa: kun majoitustilat olivat täynnä, näitä elintason etsijöitä kiikutettiin johon huitsin metsikköön, ja ne menivät lakkoon, koska susivaara, eikä diskoa. Osa meni kalsaillaan (joissa euron kuvia) protestiksi istumaan lumihankeen, ja loput kieltätyvät astumasta kiertuebussista ulos ollenkaan! Silloin, ja tämän muistan hyvin, ne heiluttelijat A4-papereitaan, ja sanoivat jotain siihen suuntaan, että tämä on sopimusrikkomus! Matkanjärjestäjä olisi vissiin luvannut enemmän kuin pystyi toimittamaan, siis kusettanut asiakkaitaan. Kyllähän siinä sitten turhautuu rauhallisempikin luonne, saati sitten nollasta sataan neljässä sekunnissa kiihtyvä etelän spede!

Siinä motivaatiota terroritekoon, takaisin Pasilaan.
Sivuja: [1] 2 3 ... 10