UmmaGumma

Tuoreimmat viestit

Sivuja: [1] 2 3 ... 10
1
Tupa / Vs: Näin lisäät selviytymismahdollisuuksiasi aseellisen iskun aikana
« Uusin viesti kirjoittanut hulaq tänään kello 08:22:07 »
Paheksu, älä pelkää. Suomessa on suurempi riski tulla rattijuopon yliajamaksi kuin terroristin tappamaksi.

Oikeesti mitä skeidaa ne kirjottelee. Yrittäähän ne vähentää rattijuoppouttakin niin miksei terroristi-iskun mahdollisuuttakin?  :facepalm: :facepalm:
2
Kotimaa / Vs: 2016-12-13 Halla-aho palaa kotimaan politiikkaan
« Uusin viesti kirjoittanut Saturoitunut tänään kello 08:20:32 »
Toivottavasti yksikään Halla-ahon johtama persu ei kuvittele enää voivansa arvostella mamujen moniavioisuutta. Käydyn keskustelun perusteella moiset on nyt hyväksyttävä osaksi perussuomalaista elämänmenoa.

Nyt taisi jokin saturaatio mennä hieman yli?

Käydyn keskustelun perusteella lähinnä Sinä olet erehtynyt moniavioisuus -käsitteen suhteen. Osoittaa mielestäni melkoista kypsyyttä useimmilta keskustelijoilta, että asia nähdään yksityisluonteisena eikä siihen edes liitetä moniavioisuudesta arvostelua. Arvostelu tai,  kuten veli IDA osuvasti kommentoi, tuomitseminen vaatii vähintään kaksi osapuolta; minut tai jonkin toisen ihmisen (jos nyt sille päälle sattuisin, nyt en satu) ja jumalan / lain. Keskustelkoot enempi kristilliset teologian ja maallisen lain suhdeasiat loppuun, mutta ei näytä ainakaan jumala toistaiseksi lyöneen Jussia ukonvaajaksi eikä syyttäjä syyttäneen. Kivenviskaajia on riittänyt.

Jos voi toivoa, niin älä vetoa enää logiikkaan.

E: Ei se ollutkaan IDA, joka kommentoi, vaan olikin Jeesuksen sitaattia, mutta oletan, että et IDA pahastu rinnastuksesta, kun taidat olla Jeesuksen kanssa pitkälti samaa mieltä?

Mukava kuulla, että te "arvokonservatiivit" olette noin joustavia arvojenne suhteen. Herää tosin kysymys, että onko teillä itse asiassa arvoja ollenkaan? Jalkavaimot eivät kuulu ydinperheen ideaaliin. Jussi Halla-aho on kuitenkin tärkeämpi kuin ydinperheen puolustaminen. Lapsi tarvitsee isän ja äidin, paitsi tietenkin jos hän on syntynyt Jussi Halla-ahon jalkavaimolle. Silloin kelpaa kaikenlaiset avoimet suhteet ja muut ihanan edistykselliset säädöt ja suhdekuviot. Onko edes olemassa mitään arvoa, joka olisi turvassa Jussi Halla-ahon mädättävältä vaikutukselta? Onko kaikki tosiaan kaupan?

Toisin kuin elven archeria, minua ei sinällään kiinnosta pätkääkään keissin yksityiskohdat, koska mitään hyväksyttävää versiota tapahtumista ei voi ollakaan. Haaremia pyörittävä sulttaani ei yksinkertaisesti edusta minua tai minun Suomeani. Piste.

Edit: Niin joo, ja tuomitsen myös ankarasti tuon kakkosnaisen riepottelun julkisuudessa.  >:(
3
Kotimaa / Vs: 2016-12-13 Halla-aho palaa kotimaan politiikkaan
« Uusin viesti kirjoittanut Pellonpekko tänään kello 08:20:22 »
No eipä tuo nainen ainakaan kovin aktiivisesti pyri vetäytymään julkisuudesta.....       että se kai siitä julkisuudesta vetäytymisestä.

Mitäs kun seiska-lehti tai vastaava tulee rahatukon kanssa kyselemään laajempaa juttukokonaisuutta?"Naisen mukaan hänen tarkoituksenaan ei ole sabotoida Halla-ahon puheenjohtajakampanjaa. ..."


Niin noh, sattumalta vain paria viikkoa ennen puheenjohtajavaaleja julkisuuteen... sattuuhan tuota enkä epäile lainkaan.
4
Historiallisista syistä. Saksa teki I-maailmansodassa liiton Ottomaanien Turkin kanssa Ranskaa ja Britanniaa vastaan. Tämä asemoi Saksan uskontopoliittisesti Turkin kanssa samaan interssiryhmään kuuluvaksi. Tällä on ollit ja on pysyviä vaikutuksia muuttohaluihin nimenomaisesti Saksan suuntaan. Schäublella ei ole asian kanssa mitään tekemistä. Keskusvalloilla ja itsensä jo I maailmansodassa häviäjiksi kokeneilla on.
5
Kotimaa / Vs: 2016-12-13 Halla-aho palaa kotimaan politiikkaan
« Uusin viesti kirjoittanut Hot Fuzz tänään kello 08:14:41 »
Oliko jo.

Lainaus
Nyt puhuu Jussi Halla-ahon salarakas: näin 8 vuotta kestänyt suhde sai alkunsa

Perjantai 26.5.2017 klo 05.54

Naisen mukaan hänen tarkoituksenaan ei ole sabotoida Halla-ahon puheenjohtajakampanjaa. ...

http://www.iltalehti.fi/kotimaa/201705262200163416_u0.shtml

Jotenkin puupäältä vaikuttaa tuo nainen. Mikähän voisi olla syy ettei Halla-aho ole ilmoittanut aviottomasta lapsestaan ja kahdeksan vuotta kestäneestä sivusuhteesta julkisuuteen... hmmm?

Kahdeksan vuotta kestänyt suhde ei ole mikään vahinko tai hairahdus. Yksinkertaisesti törkeää vaimoa kohtaan.
6
Kotimaa / Vs: 2016-12-13 Halla-aho palaa kotimaan politiikkaan
« Uusin viesti kirjoittanut Lady Deadpool tänään kello 08:11:26 »
Uskonnoista jankkaaminen ei kuulu tähän ketjuun, keskinäisen nokittelun voi myös lopettaa.
7
Tupa / Vs: Näin lisäät selviytymismahdollisuuksiasi aseellisen iskun aikana
« Uusin viesti kirjoittanut Ernst tänään kello 08:08:19 »
Tärkeintä on kuitenkin muistaa, ettei anna pelolle valtaa...

Tämä on muuten oikeastikin tärkeää, joskin vähän eri tavalla kuin miten suvakit sen käsittävät.

Jos ajaudut uhkatilanteessa paniikkiin etkä hallitse ajatuksiasi ja käyttäytymistäsi, selviytymismahdollisuutesi huononevat melkoisesti.

Sillepä ei paljon itse voi, kun adrenaliini ja aistisokki lyö päälle.

10% ihmisistä toimii tehokkaasti, rationaalisesti ja määrätietoisesti uhkasta huolimatta. He pelastavat itsensä, ei välttämättä muita. 70% ihmisistä kykenee seuraamaan selkeästi annettuja ohjeita ja määräyksiä ja näin pelastamaan itsensä ja jopa muitakin. Loput lamaantuvat ja kannetaan/talutetaan pois paikalta tai tekevät jotakin sattumanvaraista arvioimatta seurauksia.
8
Kotimaa / Vs: 2016-12-13 Halla-aho palaa kotimaan politiikkaan
« Uusin viesti kirjoittanut Faidros. tänään kello 08:06:36 »
Aviorikos on yhtä validi rikoksena kuin rasismi, kumpikaan ei ole rikoslaissa. Joidenkin päissä se/ne kummittelee jatkuvasti ja niitä käytetään yleispätevinä lyömäaseina lähes joka asiassa.
9
Ulkomaat / Vs: 2017-05-25: Saksan politiikan voimahahmo jyrähti: "Islam on osa Saksaa"
« Uusin viesti kirjoittanut RP tänään kello 08:06:17 »
http://www.verkkouutiset.fi/ulkomaat/schauble%20muslimit-65844

Lainaus
Schäublen mukaan islamissa toteutuvat vahvasti inhimilliset arvot kuten vieraanvaraisuus ja suvaitsevaisuus.

No miksi heitä sitten tänne niin paljon tunkee?
10
Forumin kehitys / Vs: Homma kusee - vihreilmoitukset ja tekniset kehitysehdotukset
« Uusin viesti kirjoittanut kgb tänään kello 08:04:13 »
Sisään/uloskirjautumisessa oli jotain häikkää (eilisen korjausyrityksen seurauksena), voisitteko ystävällisesti ilmoittaa minulle yksärillä jos osuitte bugiin...
Sivuja: [1] 2 3 ... 10