Uusimmat viestit

Sivuja: [1] 2 3 ... 10
1
Kylänraitti / Vs: 2016-05-19 "Vahvat" oluet, lonkerot ja siiderit ruokakauppoihin
« Uusin viesti kirjoittanut Faidros. tänään kello 09:58:27 »
Vielä vuonna 2015 Touko Aalto halusi viinitkin maitokauppoihin. Takinkääntö on opittu.
www.verkkouutiset.fi/kun-touko-aalto-vaihtoi-alkoholikantansa-nain-han-sanoi-2015/
2
Tupa / Vs: RHC vapaaehtoiset alkavat väsyä tilanteeseen
« Uusin viesti kirjoittanut ISO tänään kello 09:58:22 »
Nuo ihmiset uskoo ihan oikeasti tuota puppua.

Ne oikeasti kuvittelee, että luku- ja kirjoitustaidottomat ihmiset pelastaa tämän maan, ja että ne jo nyt maksaa kaikki verot ja tekee kaikki työt.

Aivan käsittämätöntä, että aikuinen ihminen voi olla noin yksinkertainen.
3
Li Andersson, Vasemmistoliiton puheenjohtaja on saanut nettikolumnin Mtv:n sivuille. Mitä tekee Rasmus? Mitä tekee RHC? Tavataanko torilla? Pitääkö taas liittyä boikottiryhmään?
Lainaus käyttäjältä: Mtv
Li Anderssonin nettikolumni: Oikeiston löysä veropopulismi
https://www.mtv.fi/uutiset/kotimaa/artikkeli/li-anderssonin-nettikolumni-oikeiston-loysa-veropopulismi/6583646#gs.f9y58RU
4
Perussuomalaiset / Vs: 2017-09-20 Sensuroimaton Päivärinta, jakso 11 - Halla-aho haastattelussa
« Uusin viesti kirjoittanut Emo tänään kello 09:52:03 »
Päivärinta, Appelsin, Ukkola... Mistäs nyt tuulee!?

Ei mistään tuule, toimittelijat vain yrittävät ajella kaksilla rattailla. Halutaan rauhoitella ihmisiä ja tarjota "vaihtoehto" (haukottelua)  Yhteisesti sopineet, että olkaa te tytöt nuivia toimittelijoita niin matukriittiset eivät menetä kaikkea uskoaan ns. mediaan.

Mitä tulee nieleskelyyn ja muuhun, niin kaikki se kertoo minulle, että Jussi Halla-aho ei ole synnynnäinen linssilude ja kukkona tunkiolla luontevasti joka pippalossa ja haistattelussa mihin hän asemansa vuoksi nykyään joutuu. Jussi ei ole narsisti eikä tyrkky, mutta hoitaa työnsä vaatimukset kunnialla ja asiallisesti, ja minun puolesta puskekoon hikeä vettä ryystäen, nieleskelisin itsekin telkkarissa, tai toinen vaihtoehto että sanoisin asioita suoraan ja syntyis kausti, jokainen taaplaa tyylillään.

Miksei Käteisen hikirasvanaamasta media kohkannut? Miksei sille pistetty puuteria? Vai hikoileeko Jyrki niin ettei puuteri auta?
6
Samaa mieltä, nieleskely ja veden juonti ovat minulle merkityksettömiä, mutta kuten edellä ja useiden aiempien esiintymisten kommenteissa, ne ovat tapoja, jotka tarpeettomasti voittavat joidenkin huomion. Tässä mielessä niitä voisi yrittää vähentää tai hillitä.

Eivät ne ole mitään "tapoja" vaan esiintymisjännitykseen liittyviä reaktioita. Voi olla pikkaisen hankalaa yrittää muuttaa niitä. Ja mielestäni täysin tarpeetonta.

Ei ollut pointtini, ovatko ne "tapoja" tai "esiintymisjännitystä" tai ihan mitä tahansa. Pointti oli se, että ne vetävät tarpeettomasti joidenkin katsojien huomion itse asian sijasta.

Esiintyykö tätä vain Halla-ahon esiintymisissä tässä määrin?

Tiedämme entuudestaan,  millaista kuvajournalismia lehdissä on harjoitettu Halla-ahosta. Kyseenalaista kuvajournalismia on tehty myös muista poliitikoista. Se on tapa vaikuttaa. Onko Halla-ahon ruumiin äänien korostuminen hänen esiintymisissä kuvajournalismiin verrattavissa oleva ilmiö? Tätä näkökulmaa lähdin kyselemään.
7
Tupa / Vs: RHC vapaaehtoiset alkavat väsyä tilanteeseen
« Uusin viesti kirjoittanut Roope2 tänään kello 09:37:25 »
Missä on se ehtymätön lähde, mistä muut sekä Suomi saavat maahanmuuttajataustaiset huippuosaajat?

Ei Suomi voi saada muualta, kun ne muuallekin tulee muualta.
8
Kotimaa / Vs: 2017-09-16 MTV: Orpo valemedian kiusanteon kohteena
« Uusin viesti kirjoittanut repo tänään kello 09:35:53 »
Jos sanotaan, että ajaa jonkun asiaa, niin minä ymmärrän sen niin, että yksiselitteisesti asettuu jossakin asiassa toisen osapuolen puolelle, edustaa häntä jossakin asiassa.

Olet oikeassa, mutta itse asiassa, onko Petteri Orpo ja hänen puolisonsa toiminta kaiken arvostelun yläpuolella ja kaikkinainen heidän toimien arvostelu on yksiselitteisesti tuomittava vihapuheeksi, tämä menee hiustenhalkomiseksi.

Pidän ymmärrettävänä, että Nina Kanniainen-Orpo on tarttunut hänelle avautuneisiin työmahdollisuuksiin. Hänellä on jo ikä rasitteena nuorempiin vastaavan koulutuksen juuri hankkineisiin nähden. Yhteistä nuorempien juristien kanssa on tietysti tarvittavan työkokemuksen puute, jota kaikki vastavalmistuneet haluavat ottaa, mistä vain saavat.

Kuitenkin sen jälkeen, kun Petteri Orpon asema Sipilän hallituksen sisäministerinä varmistui, olisi Nina Kanniainen-Orpon ollut hyvä hakea kunnolla etäisyyttä maahanmuuttokysymyksiin, jos Petterin ja hänen häveliäisyys ja järki olisi ollut mukana perheen päätöksissä. Maahanmuuttokysymysten ja aiheen yhteiskunnallinen tulenarkuus olisi pitänyt olla tiedossa - ja jos kupla perheessä olikin vahva, niin syksyn 2015 jälkeen senkin läpi olisi jo pitänyt päästä viestejä, joista järkevät osaisivat ottaa etäisyyttä aiheeseen ellei nimenomaan halua haketua "tulikasteeseen". Näin ei ollut ja tässä on tulos.

Eikö Sipilöiden perheen esimerkki herättänyt yhtään ajattelemaan, että johtavan poliitikon perheenjäsenien on syytä ottaa etäisyyttä ellei itse halua tulla vedetyksi kuumaksi käyvään poliittiseen erimielisyyteen.

Kuten jo ketjussa on todettu, tämä Petterin avautuminen on vain jatkumoa vihapuhe-teatterille. Hyvä yritys, mutta pieleen meni tämäkin teatteriesitys.
9
Ulkomaat / Vs: 2017-09-18 Rohingya/Arsa-terroristit/Islamilainen valtio Myanmariin -ketju
« Uusin viesti kirjoittanut Zilakka tänään kello 09:35:37 »
Yksikään muumin toimittaja ei suostu heittämään ilmoille kysymystä: Miksi kukaan ei halua näitä?

Niinpä. Daily Mailin juttu viime vuodelta saattaa osaltaan valottaa asiaa:
Lainaus
Muslim refugee, 20, who raped a boy, 10, in his Sydney home says what he did 'is not a crime because it is acceptable in his homeland'

    Mufiz Rahaman, 20, said he thought raping a 10-year-old boy was okay
    The Myanmar refugee said it was culturally acceptable in his home land
    The court heard Rahaman tried to offer the boy money and denied rape
    Rahaman is a Rohingya Muslim - as was his young victim
http://www.dailymail.co.uk/news/article-3767301/Muslim-refugee-20-raped-10-year-old-boy-bedroom-claimed-culturally-acceptable-sexually-assault-children-homeland.html

Eiköhän me saada näitäkin rikastajia vielä Suomeen.
10


Eivät ne (MP lisäys: nieleskely ja vedenjuonti) ole mitään "tapoja" vaan esiintymisjännitykseen liittyviä reaktioita. Voi olla pikkaisen hankalaa yrittää muuttaa niitä. Ja mielestäni täysin tarpeetonta.

Tämä. Voisi itse kullakin ruveta kurkkua kuivaamaan, jos joutuisi valtakunnan verkkoon tentattavaksi, varsinkin tietäen median yleisen, avoimen vihamielisen suhtautumisen Halla-ahoon ja nuivaskeneen noin yleisesti.

Viher-vassari toimittajilta ei normaalisti ole Halla-aho saanut suuvuoroa, studioon on aina raahattu "tasapuolisesti" lätkäjoukkueellinen jotain räyhävasureita "argumentoimaan" suu vaahdossa ihan päättömiä juttuja, jokainen asuvalinta, sanavalinta ja sanamuoto perataan tiukalla kammalla läpi viimeistään seuraavan päivän valemedian roskalehdissä, PolPo ja valtakunnansyyttäjä kelaavat nauhoja edestakaisin läpi etsien vihapuhetta. Vaikka Päivärinta ilmeisesti onkin nyt parantanut juoksuaan (en ole vielä katsonut haastattelua), niin HISTORIA Halla-ahon haastatteluissa on aika pitkälti tuo, jonka kuvasin. Kyllä, itsekin varmasti hapuaisin vesilasia punastellen, jos olisin samassa tilanteessa.

e:typo
Sivuja: [1] 2 3 ... 10