Uusimmat viestit

Sivuja: [1] 2 3 ... 10
1
Tupa / Vs: 2015-02-09 HS: Abdirahim Husu Hussein sai sananvapauspalkinnon
« Uusin viesti kirjoittanut hoksa tänään kello 15:21:58 »
Kuuntelin eilen Uutisraportti Podcastia missä juttelivat tuosta Husun tapauksesta. Tuomas Peltomäen ja Marko Junkkarin (olin pitänyt heitä suht järkevinä) näkökulma tuntui olevan, että ainahan ihmiset ja poliitikotkin pistävät vähän hyvän miehen lisää ja värikynää juttuihin mukaan että ne kuulostavat raflaavammilta. Ikäänkuin se ei olisi niin paha asia, jos haluaa herättää keskustelua. Peltomäki muistutteli Soinin Hesburger jutuista. Lähinnä enemmän ihmettelivät Husun tyhmyyttä kun paskat on housussa ja mies jatkaa valehtelua.

Periaatteessa nuo tarinoiden liioittelut ja värikynäjutut on ihan totta. Mutta silti suhtaudun erittäin tuomitsevasti. Ensinnäkin tuo jatkuvasti toistettu mantra että "ulkomaalaiset taksikuskit kärsivät rasismista". Kärsivätkö??? Suomi ei tasan varmasti ole mitenkään poikeuksellisen rasistinen maa. Humalaiselta asiakkaalta saattaa kuulla kaikkea paskaa mutta känniääliöistä saa kaikki taksikuskit osansa, kuuluu palveluammattiin.

Paljon isompi asia on se, että mitä Husu oikein kuvittelee saavuttavansa tällä jatkuvalla vastakkainasettelulla?? Vuosi toisensa jälkeen vaan lisää ulostuloja rasismista. Tästäkin tapauksesta ainut seuraus oli että hän lisää vastakkainasettelua. Sitäkö hän haluaa?!
2
Tupa / Vs: 2015-02-09 HS: Abdirahim Husu Hussein sai sananvapauspalkinnon
« Uusin viesti kirjoittanut ISO tänään kello 15:19:42 »
^paljon on kerinnyt tekemään pahaa juu, kaikkea täysin hyödytöntä ja vahingollista maahanmuuttajien kannalta.

husu on erinomainen esimerkki haitallisesta maahanmuuttajasta, jonka toimet on sille itselleenkin haitallisia.

Klassinen esimerkki ihmisistä, josta ei vaan kertakaikkiaan voi pitää missään muodossa eikä missään määrin, koska kaikki tekemiset on pelkkää perseilyä alusta loppuun.
3
Ellen olisi elänyt viimeistä paria vuosikymmentä ja olisin loikannut 80-luvulta suoraan tähän päivään luulisin koko touhua huonoksi vitsiksi. Tämä on täysin absurdia touhua jossa ei edes yritetä ymmärtää asioiden syitä ja niiden loogisia seurauksia.

Palautetun turviksen kuolemasta ovat vastuussa yksin hänet tappaneet henkilöt/tahot, kukaan suomalainen viranomainen ei ole voinut häntä Irakissa tappaa. Jos oletetaan että Suomen pitää vastata kaikkien irakilaisten turvallisuudesta ehkäpä heidät pitäisi lennättää tänne ja silloinkaan ei voitaisi olla varmoja etteivätkö listisi toisiaan syystä x, y tai z.

Eihän tässä voi muuta kuin pistää rajat kiinni, silloin vältytään välittömältä rahanmenolta, EIT:n tuomioilta ja hyvisten moraaliposeeraukselta.

Todellakin - EU ja ihmisoikeususkonto ovat mädättäneet Suomen vain kolmessa vuosikymmenessä lähes uskomattomalla tavalla. Jos olisi viettänyt vaikkapa jollain Tyynenmeren saarella sen ajan ja palannut nyt tänne, voisi kysyä itseltään aiheellisesti mikä maa mikä valuutta?
4
Forumin kehitys / Vs: Annetut bannit, varoitukset ja kirjoituskiellot
« Uusin viesti kirjoittanut Alaric tänään kello 15:00:04 »
Risto A., 7 päivää, moderaation ajan tuhlaaminen.

Asia loppuunkäsitelty tarkoittaa opeketjussa sitä, ettei kysymykseen annetun vastauksen jälkeen samasta asiasta aleta enää mussuttaa lisää. Parempaakin tekemistä on kuin jatkaa ja jatkaa jostain täysin merkityksettömästä seikasta.
6
Kylänraitti / Vs: Posti alkaa ensi kuusta periä lisähintaa ja nostaa toimitusaikoja
« Uusin viesti kirjoittanut Bellerofon tänään kello 14:35:56 »
Ottamatta hirveästi kantaa itse työtaisteluun, sanon sen, että hallituksen toiminta on ollut aivan luokatonta. Valtio on suurin omistaja ja voi halutessaan hajottaa postin hallituksen ja nimetä uuden, jos strateginen linja on väärä. Postin hallituksen tehtävä on valita yritykselle linja ja valita operatiivinen johto sitä toteuttamaan. Omistajan hölmöily TV-kameroiden edessä ja vuokratyöntekijöiden haukkuminen rikkureiksi on käsittämätöntä paskaa ja kyseisen ministerin ainoa toimiympäristö kuuluisi olla hiekkalaatikko SAK:n aulassa.
 Vuokratyöntekijä ei voi kieltäytyä työn tekemisestä tai työvuorosta ihan fiiliksen perusteella ja oli varmaan arvostettu olo, kun valtion johto haukkuu ”roskasakiksi”
7
Kylänraitti / Vs: Posti alkaa ensi kuusta periä lisähintaa ja nostaa toimitusaikoja
« Uusin viesti kirjoittanut ApuaHommmaan tänään kello 14:26:25 »
Hallitus näytti jo tahtotilansa lakon alkaessa. Samantien alkoi rikkurien käyttö. Sitten tällä kertaa vaan perseily vietiin sen verran pitkälle, että kansa heräsi tukemaan lakkolaisia. Tämän jälkeen hallituksen oli pakko toimia, koska toinen vaihtoehto olisi viennin pysäytys.
8
Mylly / Vs: Tyovoimapulatalkoot, uutisia irtisanomisista ja lomautuksista!
« Uusin viesti kirjoittanut Titus tänään kello 14:22:49 »
On yksi ala joka palkkaa ja palkkaa ja palkkaa lisää porukkaa....

Tästä jollekkin sosiaalialan nuivalle oiva ikkunapaikka matualalle:

Kotouttamisen ja maahanmuuttopalveluiden sosiaalityöntekijä
http://www.aarresaari.net/ilmoitus-7-66725

Työssä vastaat kotouttamisajan palveluista kyseisen asiakasryhmän osalta, eli toimit kotouttamisajalla kunnassa asuvien asiakkaiden vastuutyöntekijänä.
On hyvä jos sinulla on jo tietoa ulkomaalaislaista, kotouttamislaista, toimeentuotukilaista, sosiaalihuoltolaista tai sinulla on kiinnostusta opetella näitä lakeja ja kiinnostusta maahanmuuttoon liittyviin asioihin ja aiheisiin.

Voit olla gradua vaille valmis sosiaalityöntekijän pätevyyttä opiskeleva jolloin mahdollisuus ensin vuoden kestävään määräaikaiseen virkaan. (kts. Sosiaalihuollon ammattihenkilöstöön liittyvä laki)

Ajankohta ja kesto: Avoin virka

Työn luonne: Kokoaikatyö

Palkka: 3647€  ( +lisät, ei paha )

9
Kotimaa / Vs: 2019-11-14 EIT: Suomi loukkasi ihmisoikeussopimusta karkottaessaan irakilaisen
« Uusin viesti kirjoittanut Roope tänään kello 14:15:49 »
Oikeusvaltion häpeätahra – Uuninpankkopoika Saku Timonen
...
Uuninpankkoulisija lietsoo nyt sisällissotaa sellaisella tarmolla, että asia pitäisi saada julkiseen keskusteluun, muuallekin kuin vain Rasmukseen ja Hommalle.

Pihalla kuin lumiukko.

Lainaus käyttäjältä: Saku Timonen
Minä voin auttaa asian taustojen selvittämisessä. Näin pääsi tapahtumaan, koska otettiin tietoinen riski, joka toteutui.  Sen riskin otti Sipilän hallitus vuonna 2016. Hallituksen maahanmuuttopoliittinen ohjelma oli käytännössä perussuomalaisten kirjoittama.

Kesällä 2016 hyväksyttiin lakimuutokset, joilla ihmiset asetettiin eriarvoiseen asemaan lain edessä vastoin Suomen perustuslakia. Silloin poistettiin turvapaikanhakijoilta oikeus käyttää puhuttelussa avustajaa. Oikeus avustajaan annettiin vasta valitusvaiheessa, ja silloinkin avustajan palkkio määräytyi tavallisen tuntiveloituksen sijaan kiinteästi. Tämä houkutteli alalle asiat huonosti hallitsevia avustajia, joille asiakkaan etua tärkeämpää saattoi olla laskun kirjoittaminen. Kiinteä palkkio ei houkutellut osaajia hoitamaan vaikeita ja paljon työtä vaativia juttuja.

Hallituksen kesken jäänyt maahanmuuttopoliittinen ohjelma tai muutamat lakimuutokset eivät liity tuomioon. Irakilaismiehellä oli aikoinaan oikeus tuntivelotteiseen avustajaan ensimmäisestä puhuttelusta lähtien, sillä muutokset astuivat voimaan vasta myöhemmin. Mikään tuomiossa ei viittaa siihen, että faktoja olisi jäänyt kertomatta turvapaikkaprosessin virheiden vuoksi tai muutenkaan.

Lainaus käyttäjältä: Saku Timonen
Kielteisen päätöksen saaneille annettiin kaksi mahdollisuutta. He voivat poistua vapaaehtoisesti tai pakolla. Irakissa surmattu mies poistui vapaaehtoisesti.

Esimerkiksi Ruotsista poiketen Suomella ei ole palautussopimusta Irakin kanssa, eikä yli kymmentä tuhatta kielteisen päätöksen saanutta irakilaista voida käännyttää pakolla. Irakilaismies tiesi tämän.

Lainaus käyttäjältä: Saku Timonen
Nyt Migri ja oikeuslaitos selittelevät vain noudattaneensa lakia ja määräyksiä. Selitys kuulostaa tutulta, mutta oikeastaan se on ihan totta. Oikeusvaltiossa viranomaisten ja tuomioistuinten on noudatettava lakia. On kuitenkin yksi tärkeä poikkeus. Tuomioistuimet eivät saa noudattaa lakia, joka on ilmeisessä ristiriidassa perustuslain kanssa. Suomen perustuslaki takaa jokaiselle oikeuden elämään sekä henkilökohtaiseen vapauteen, koskemattomuuteen ja turvallisuuteen. Tämä unohdettiin tässä prosessissa.

Tuomiossa ei arvosteltu Suomen lakeja tai tuotu esille, että Suomen lait olisivat ristiriidassa perustuslain tai ihmisoikeussopimusten kanssa.

Lainaus käyttäjältä: Saku Timonen
Rinteen hallituksen hallitusohjelman mukaan turvapaikanhakijoille palautetaan oikeus käyttää avustajaa turvapaikkapuhuttelussa. Avustajille maksettavissa palkkioissa palataan työtuntien mukaiseen laskutukseen, ja valitusaika kielteiseen päätökseen palautetaan ennalleen 21 päivästä 30 päivään. Kielteisen päätöksen saaneiden palautukset jatkuvat, mutta työllistyneet kielteisen turvapaikkapäätöksen saaneet voivat jatkossa saada oleskeluluvan työn perusteella nykyistä joustavammin.

Nämä lakimuutokset esitellään varmaan ensi keväänä, ja epäilemättä EIT:n päätös nopeuttaa niitä. Tämän turvapaikanhakijan ja Suomen maineen kannalta päätökset ovat kuitenkin myöhässä. Edellisen hallituksen osaamattomuus tuli kalliiksi.

Kyseisillä lakimuutoksilla ei ole mitään tekemistä tuomion kanssa. Kukaan ei ole esittänyt toistaiseksi mitään tuomioon liittyvää, joka liittyisi edellisen hallituksen lakimuutoksiin. Kun oikeusministeri Henrikssonilta kysyttiin eilen tv-haastattelussa edellisen hallituksen päätösten yhteydestä tuomioon, hän kieltäytyi vastaamasta.

Lainaus käyttäjältä: Saku Timonen
Eilen eduskunnan kyselytunnilla Jussi Halla-aho sanoi, että ei Suomi voi taata palautettujen tai edes Suomessa olevien henkeä kaikissa tilanteissa. Ei voikaan, mutta Suomi voi olla lähettämättä jo kerran turvaan päässeitä kuolemaan.

Tuon toteaminen ei auta millään lailla sen arvioimisessa, kuka on oikeasti vaarassa ja kuka ei.

Suomi on myöntänyt irakilaisille turvapaikanhakijoille oleskelulupia kaksinkertaisella prosentilla Ruotsiin verrattuna ja kolminkertaisella Tanskaan verrattuna. Miten matalalle rima pitäisi asettaa, vai otetaanko kaikki uhkatarinoita kertovat tulijat vastaan?

Lainaus käyttäjältä: Saku Timonen
Jos oikeusvaltio ei pysty takaamaan yhden oikeutta elämään, niin kenekään oikeus elämään ei ole varmaa. Mikä voidaan tehdä yhdelle, voidaan tehdä ihan kenelle tahansa.

Sellaisia terveisiä Turun torilta, että oikeusvaltio ei pysty takaamaan kenenkään oikeutta elämään.
10
Tupa / Vs: Päivittäiset maahanmuuttajaluvut -keskustelu
« Uusin viesti kirjoittanut Ajattelija2008 tänään kello 14:14:22 »
Lainaus
08-10/2019

Kaikki yhteensä 1 145

Aikuinen 422 (Venäjä 70, Turkki 44, Irak 31, Somalia 24, Afganistan 20)
Perheen mukana tullut alaikäinen 202 (Venäjä 40, Irak 31, Turkki 23)
Yksin tullut "alaikäinen" 39 (Irak 10, Somalia 9, Afganistan 8 )
EU-kansalainen 1

Uusintahakemus 481 (Irak 242, Somalia 91)

Lainaus
05-07/2019

Kaikki yhteensä 1 248

Aikuinen 461 (Turkki 99, Venäjä 44, Irak 36, Syyria 22, Somalia 17)
Perheen mukana tullut alaikäinen 219 (Turkki 49, Irak 39)
Yksin tullut "alaikäinen" 17
tilastot.migri.fi


Jokainen listalla olevista maista on sellainen, että tulija voi turvautua oman kansallisuusvaltionsa suojeluun. Yksikään tulija ei ole Geneven sopimuksen mielessä pakolainen.

Luultavasti jokainen tulija kuitenkin väittää olevansa Geneven pakolainen. Jokainen tulija siis syyllistyy petokseen ja viranomaisen erehdyttämiseen.

Maahanmuuttovirasto on läpeensä epärehellinen, Suomen lakia noudattamaton, virasto ja tulee antamaan melkein kaikille näille huijareille turvapaikat tai oleskeluluvat.

Tätä on Suomi vuonna 2019: meillä on virasto, jonka päätehtävä on rikkoa lakia ja erehdyttää äänestäjiä.
Sivuja: [1] 2 3 ... 10