Uusimmat viestit

Sivuja: [1] 2 3 ... 10
1
Salonki / Vs: Islamisaatio
« Uusin viesti kirjoittanut Oldschoolguy 24.04.2019, 18:15:25 »
^ Ehkä kuuluu eri keskusteluun, mikä Euroopassa on mahdollisesti ollut "alkuperäistä". Jos ajattelu lähtee sen korostamisesta, että kristinuskokin on ollut alun perin tuontitavaraa, ollaan samalla lähteellä, josta kumpuaa myös mokuttajien mielellään hellimä ajatus, että "olemme kaikki maahanmuuttajia".

Minä olen ainakin sitä sukupolvea, joka voi allekirjoittaa eurooppalaiseksi kulttuuri- ja arvoperinnöksi ja -identiteetiksi tuossa alla olevat ydinkohdat:

https://fi.wikibooks.org/wiki/Kulttuuriperintö_ja_identiteetti/Eurooppalainen_kulttuuri
Lainaus
Eurooppalaisuuteen kuuluu monenlaisia asioita. Sen kulttuuriset juuret ovat antiikin Kreikan sivistyksessä sekä juutalaiskristillisessä traditiossa, jotka valistuksen aikaan muokkaantuivat uudenlaiseksi keitokseksi. Nationalismin ja romantiikan ajan vaikutus koettiin aluksi myönteisenä, ja monet kokevat Goethen ja Schillerin eurooppalaisuuden ikoneina.

(...)

Eurooppalaisina arvoina voidaan pitää antiikista periytyneitä hyvyyttä, totuutta ja kauneutta sekä kristillisen perinteen lähimmäisenrakkauden ajatusta. Valistusaikana ihmisoikeuksista ja vapaudesta tuli keskeinen osa eurooppalaisuutta. Lisäksi eurooppalaisina arvoina voidaan pitää luottamusta tieteisiin ja teknologiaan sekä ajatusta hyvinvoinnin jakamisesta.
2
Salonki / Vs: Islamisaatio
« Uusin viesti kirjoittanut Rosalia 24.04.2019, 09:35:15 »
Askel kerrallaan eurooppalaiset arvot perääntyvät valloittajien edessä. Mutta joko tässä on saavutettu nöyristelyn ja matelun syvyysennätys, itsekunnioituksen absoluuttinen nollapiste? Voiko enää mitenkään olla häpeällisemmin rähmällään kuin häpäisemällä oman kansansa kuolleet, esi-isiensä muiston ja samalla koko oman kulttuuriperintönsä?

Ei missään tapauksessa pidä alkaa mitään ristejä sensuroida, mutta minua kyllä ihan yleisesti ottaen häiritsee se, että kristinuskon katsotaan olevan se Islamin pääasiallinen vastavoima ja ns. Euroopan alkuperäistä kulttuuria, "Euroopan juuret" (mm. erityisesti muslimipakolaisten vastaanottoa vastustavat Puola ja Unkari ovat tuoneet tätä hyvin voimakkaasti esille, kuten täällä mm. yllä oleva lainaus). 

Kristinuskohan on oikeasti Lähi-Idästä tuotu vierasuskonto, eli yhtä "alkuperäistä eurooppalaista kulttuuria" kuin ko. alueelta tulleet maahanmuuttajat... Eikä se ole edes ollut täällä valtauskonto kuin muutama sata vuotta, ihmiskunnan historiassa lyhyt aika, mutta ihmeen sitkeässä istuu tämä käsitys. Euroopan alkuperäinen uskonto ja perimmäinen kulttuuriperintöhän on pakanuus, kunkin alueen oma pakanauskontoperinne, tai luonnonuskonto kuten jotkut haluavat sitä kutsua.

Tällä ei tosiaankaan ollut tarkoitus loukata ketään vakamuksellista kristittyä, mutta faktat faktoina - ko. uskonto ei ole Euroopan alkuperäisuskonto.
3
Salonki / Vs: Islamisaatio
« Uusin viesti kirjoittanut Oldschoolguy 17.04.2019, 01:54:09 »
Kuuluisiko tämä tähän ketjuun? En ole huomannut että asia olisi ollut täällä vielä missään esillä. Mitä muutakaan tämä on kuin islamisaatiota. Askel kerrallaan eurooppalaiset arvot perääntyvät valloittajien edessä. Mutta joko tässä on saavutettu nöyristelyn ja matelun syvyysennätys, itsekunnioituksen absoluuttinen nollapiste? Voiko enää mitenkään olla häpeällisemmin rähmällään kuin häpäisemällä oman kansansa kuolleet, esi-isiensä muiston ja samalla koko oman kulttuuriperintönsä?
 
https://www.kansalainen.fi/italialaisella-hautausmaalla-peitetaan-ristit-jotta-ne-eivat-loukkaisi-toisia-uskontoja/
Lainaus
Bolognalaisella hautausmaalla peitetään ristit ja muut kristityt symbolit toisten uskontokuntien seremonioiden aikana. Toimenpiteeseen on ryhdytty, jotta toisten uskontojen edustajat eivät loukkaantuisi.

Italiassa bolognalaisella hautausmaalla ristit on peitetty mustilla kankailla, jotta ne eivät loukkaisi toisten uskontojen edustajia, kertoo Il Giornale. Hautausmaalla on myös käytössä moottoroituja verhoja, joilla voidaan peittää roomalaiskatoliset symbolit muiden uskontokuntien seremonioiden aikana.

(…)

Tulee mieleen ne Lidlin mainoskuvat, joissa oli ristit sensuroitu kreikkalaisten kirkkojen katoilta. 
Lainaus
Eridanous-brändin sinivalkoisiin pakkauksiin oli kuvattu Kreikan Santorinin saarella sijaitsevat ortodoksiset Ylösnousemuksen kirkko Anástasis ja Pyhän Spyridonin kirkko. Pakkausten kuvista on kuitenkin poistettu sinikupolisten kirkkojen ristit.
4
Salonki / Vs: Islamisaatio
« Uusin viesti kirjoittanut Mangustin 11.04.2019, 15:37:40 »
Islamin tavoite on alistaa koko maailma eli toisin sanoen tuhota eurooppalaisuus.

Jos ajatellaan isosti, niin tavoitteeksi tulee ottaa islamin poistaminen kaikkialta. Käsittääkseni islamilaisen maailman johtajat avoimesti kertovat valloitustavoitteistaan ja he käyvät jo hybridisotaa länttä vastaan. Aseina sodassa ovat muun muassa väestön muutto länteen ja tietysti uhriutuminen.

Arabinationalistien kanssa tulee ihan hyvin juttuun ja Euroopalla on heidän kanssaan yhteisiä intressejä. Saudien shillaama ylikansallinen salafismi on yhtä lailla uhka sunnienemmistöisille kansallisvaltioille kuin ei-muslimeillekin. Arabit ei kaikki ole muslimeja vaan heihin kuuluu reilu 20 miljoonaa kristittyä ja lisäksi pieniä etnisiä uskontoja.

Koko ääri-islamin nousu maailmanpoliittiseksi toimijaksi on jossain määrin UK/US poliitikkojen ja näiden rahoittajatahojen projekti. Britit käytännössä antoi Arabian Saudeille ja samalla puukottivat hashemiittiliittolaisiaan selkään. Sit toisen maailmansodan hölmöilyt ja uusien "kansallisvaltioiden" piirtäminen karttaan arabien tahdosta piittaamatta. Se isoin ja edelleen jatkuva petos heidän näkökulmastaan on Palestiina.

Arabisosialismia torjuakseen kylmän sodan läntinen osapuoli tuki korruptoituneita diktaattoreja ja islamistitaistelijoita. Edellisen takia taviskansalaiset menetti uskonsa "länteen" ja sekulaariin hallintoon ja jälkimmäisen vuoksi islam pystyi tarjoamaan uskottavan vaihtoehdon vastarintaan.

No kylmän sodan jälkeen 90-l alkaen "lännen" ja muslimimaailman vuorovaikutus on ollut yhtä hallinnonvaihtoa ja demokratiavientiä pommittamalla. Enimmäkseen on yritetty kammeta vallasta sekulaareja ja kansansuosiota nauttivia hallintoja ja laittaa tilalle islamisteja, mutta islamistinenkin hallinto (Iran, ei tosin ole arabimaa) voi joutua pahislistalle jos se erehtyy olemaan nationalistinen.

2010-l arabikevät viimeistään avasi kupletin juonen: Hallinnonvaihdot joita länsi tuki kohdistuivat sekulaareihin hallintoihin kun taas öljymonarkiat murskasivat kansannousut alkuunsa ja jatkoivat jenkkien rauham_kumpaneina. Islamistit toimivat "lännen" tukemina etulinjan örkkeinä Gaddafin sodomoinnissa hengiltä pistimellä ja ISIS-kalifaatin ~viiden vuoden maanpäällisen helvetin pykäämisessä. Näiden seurauksena sitten saatiin Välimeren kyytipalvelu taas auki ja 2015 pakolaiskriisi matuvaellus. Lännen arvo_yhteisöä ei kiinnosta mikään muu kuin Israelin potentiaalisten haastajien eliminoiminen ja kaukaisena kakkosena rahan tekeminen öljymonarkioiden kanssa. Islamismin edistäminen ja Euroopan tuhoaminen tulee siinä ohella ja sekin näyttäisi olevan osa agendaa.
5
Salonki / Vs: Islamisaatio
« Uusin viesti kirjoittanut newspeak 11.04.2019, 09:50:36 »
^ Sellaista oppia ei taida ollakaan, minkä takia ei verta olisi vuodatettu. Verenvuodatus ei itsessään kerro siis välttämättä ideologiasta mitään. Vaikka oppi velvoittaisi täydelliseen pasifismiin, opin kannattajat voivat kokea sen niin tärkeäksi, että rikkovat rauhanomaisia oppeja tuon rauhanomaisen opin vuoksi. Islam antaa tästä päinvastaisen esimerkin, sillä vaikka islam edellyttää verenvuodatusta, eivät muslimit siltikään ole pääsääntöisesti niin sotaisia kuin oppi näyttäisi edellyttävän.
6
Salonki / Vs: Islamisaatio
« Uusin viesti kirjoittanut Radio 11.04.2019, 09:20:11 »
Nationalismin ja kristinuskon nimissä on kyllä vuodatettu runsaasti verta ja irtopäät lennelleet. Lebensraum ja miekkalähetys, inkvisitio, noitavainot ynnä kaikenmaailman sisällissodat nyt sekä ennen...
7
Salonki / Vs: Islamisaatio
« Uusin viesti kirjoittanut alussaolisana 11.04.2019, 07:00:39 »
Lieneekö mitään ideologiaa joka oikeasti pyrkisi harmooniseen yhteiseloon kansojen ja ihmisten kesken. Ei tule äkkiä mieleen. Homo homini lupus.

Mulle tulee mieleen heti kaksi: nationalismi ja kristinusko.
8
Salonki / Vs: Islamisaatio
« Uusin viesti kirjoittanut Radio 11.04.2019, 02:25:22 »
Multikultti palvoo kultamunia Suomessakin. Islam ei ole rauhanuskonto sen enempää kuin kommunismi. Molemmat ovat maailmanvalloitusideologioita. Kummastakin toki löytyy hyödyllisten idioottien hölmöjö laumoja eli rauhanrakastajia.
Lieneekö mitään ideologiaa joka oikeasti pyrkisi harmooniseen yhteiseloon kansojen ja ihmisten kesken. Ei tule äkkiä mieleen. Homo homini lupus.
9
Salonki / Vs: Islamisaatio
« Uusin viesti kirjoittanut qwerty 11.04.2019, 02:14:48 »
Lenin kaiketi joskus tokaisi kapitalistien olevan niin ahneita, että myyvät köyden, johon heidät hirtetään.

Kaiketi linjalla. Olen lukenut että viime vuosisadan sosialismin kultavuosien Kiinassa ja Kamputseassa suku sai kustantaa kansanvihollisen teloitukseen käytetyn luodin. Ymmärtääkseni tuo oli sääntö eikä poikkeus. Ei voi tietää varmasti koska Yle ei lähetä dokkareita överiksi vedetyn sosialidemokratian lieveilmiöistä.
10
Salonki / Vs: Islamisaatio
« Uusin viesti kirjoittanut acc 11.04.2019, 02:04:27 »
Suomen islamisaatio on helppo pysäyttää.  Systeemi lopettaa antamasta valkoisia naisia, sosiaaliturvaa, kämppiä ja julkisensektorin huijaustöitä somaleille/arabeille/kurdeille/turkkilaisille/pakistanilaisille/iranilaisille.

Varmasti tuo toimisi. Mutta voi mikä parku siitä tulisi niiden keskuudessa, jotka haluavat esittää hyväntekijää veromaksajien eli muiden rahoilla. Monikulttuuri loppuu, kun muiden rahat loppuvat.

Lenin kaiketi joskus tokaisi kapitalistien olevan niin ahneita, että myyvät köyden, johon heidät hirtetään. Hölmölässä ollaan Leninin mainitsemia kapitalisteja tyhmempiä. Pääministeri kutsuu maailman asumaan luokseen. Sossu antaa rahaa, joka on tulijoiden lähtömaissa sikäläisen kuukausipalkan veroinen. Naisetkin antavat. Hölmöläläiset ilmiantavat toisiaan, jos joku erehtyy epäilemään tilannetta järjettömäksi.
Sivuja: [1] 2 3 ... 10