Uusimmat viestit

Sivuja: [1] 2 3 ... 10
1
Mylly / Vs: EU-liittovaltio tulee, oletko valmis?
« Uusin viesti kirjoittanut kivimies tänään kello 10:36:15 »
Eurooppaministeri Tuppurainen (sd.) valehtelee jälleen vientilukemista oikeuttaakseen tämän "elvytyspaketin" tukemista. Lienee selvää jo hölmöimmällekin, että tämän rahanlapioinnin vaikutus vientiin on olematon, ja se kohdistuu niihin EU-maihin, johon sitä vientiä ei todellakaan ole 60%:a kokonaisviennistä. Toisekseen, vienti ei ole samaa kuin valtion verotulot. Valtio saa kerättyä vain osan viennin arvosta veroina.

Matti Viren ehtikin laskea, että 10 miljardin lapioinnilla saavutetaan 200-300 miljooinan euron hyödyt. Apinaa koijataan.

https://www.hs.fi/talous/art-2000006569372.html (13.7.2020)
Lainaus
Eurooppa­ministeri Tuppurainen elpymisrahastosta: Suomi vie tavoitteitaan eteenpäin määrätietoisesti, mutta sopu on tärkein

[...]

Eurooppa-neuvoston puheenjohtaja Charles Michel esitteli perjantaina uuden ehdotuksen EU:n elpymisvälineeksi. Ehdotuksessa pidettiin ennallaan elpymisvälineen koko sekä lainojen ja avustusten suhde.

Tuppuraisen mukaan yksityiskohdissa ehdotus on askel parempaan suuntaan muun muassa siksi, että rahoituksen takaisinmaksua on siirretty aiemmaksi ja jakokriteereillä rahoitusta ohjataan nykyistä enemmän koronakriisin aiheuttamiin ongelmiin.

Nykyisen ehdotuksen mukaan elpymisvälineen 750 miljardista eurosta jaettaisiin jäsenmaille avustuksina 500 miljardia euroa ja lainoina 250 miljardia euroa.

Suomen tavoitteena on, että hätärahoituspaketti olisi pienempi ja lainojen suhde avustuksiin nähden olisi ehdotettua suurempi. [...]

Tuppuraisen mukaan Suomi vie määrätietoisesti eteenpäin omia tavoitteitaan, mutta tärkein päämäärä on kuitenkin sopu. Tuppurainen huomauttaa, että mikään jäsenvaltio ei saa tavoitteitaan sellaisenaan lävitse, vaan kyseessä on aina kompromissi.

Hänen mukaan kyseessä on iso eurooppalainen ratkaisu, jossa metsä täytyy nähdä puilta.

Tuppuraisen mukaan sovun saaminen on ensinnäkin laajasta taloudellisesta näkökulmasta Suomen etu, sillä Suomen vienti suuntautuu 60-prosenttisesti Eurooppaan.


”Jos lama Euroopassa syvenee, sillä on välittömät kielteiset vaikutukset meidän elinkeinoelämällemme, yrityksille ja sitä kautta ihmisten hyvinvointiin ja työllisyyteen”, Tuppurainen sanoo. [...]2
Ja meidän mediasta on hyvä ymmärtää yksi asia. He kyllä tietävät nämä kamalat tapaukset, mutta eivät uutisoi. He siis tietävät mikä BLM todellisuudessa on, mutta ei halua suomalaisten tietävän sitä.  Ei siis kannata vedota suomalaisiin medioihin. He ovat itse BLM, ISIS, kunnes toisin todistetaan.  Suomen valtamediaan pitää suhtautua kuten natseihin tai CCP:hen. He ovat vihollisvallan ydin.

Toimittajat ovat pääministeriäkin korkeammalla. Ei paljon, mutta koska heitä ei valita demokraattisesti, niin käytännössä kyllä.

Valtamediahan meitä yrittää hallita, ei poliititikot.
3
Lainaus
Jose admits he returned fire, but didn’t hit anyone. He says Jessica Doty Whitaker leaves behind a little boy.
Oliskohan hyvä miettiä mikä tähä Jose oli miehiään? Samaa kriittistä silmää kuin BLM toteemien suhteen olisi hyvä soveltaa kaikissa tilanteissa, ettei tulisi vahvistusvääristymän kautta uskottua ns. "muunneltuun totuuteen".
4
Sitä joskus ajatteli, että Afrikka voisi jotenkin nousta, kun saataisiin naiset koulun penkille ja mukaan yhteiskunnan rakentamiseen sen sijaan, että toimivat synnytyskoneina. Tässä meillä on Fatimissa kouluja käynyt afrikkalainen nainen ja voinemme todeta, että niin tai näin, afrikkalaisin voimin se maanosa ei nouse ikinä tolpilleen. Yhtä kaheli on musta nainen, kuin musta mieskin.
5
Lainaus
White Woman Killed for Saying “All Lives Matter”

An Indianapolis mother was shot and killed along the canal early Sunday, marking the second homicide on the canal in a week.

According to the victim’s family, the shooting started with an argument over Black Lives Matter and language. Eventually the two sides separated and walked away from each other, until witnesses claim the killer opened fire from a nearby bridge and ran away.
https://fox59.com/news/crimetracker/indy-mother-becomes-2nd-homicide-along-downtown-canal-in-1-week/
https://dailystormer.su/first-blood-white-woman-killed-for-saying-all-lives-matter/
Ei ole mikään yllätys, että mellakoijien, ryöstelijöiden ja murhaajien BLM-joukkio tappaa jonkun. Tämän joukkion vaarallisuus on ollut selvää jokaiselle sen edesottamuksia seuranneelle.

Sen kanssa on turha ryhtyä keskustelemaan ja sille on turha puhua järkeä. Kyseistä joukkiota on syytä välttää ja ottaa sen kanssa yhteen vain jos se yrittää tunkeutua kotiisi/kauppaasi, jolloin kannattaa olla aseistautunut.
6
Kaikille mustille rasisteille on nyt annettu sosiaalinen oikeus tappaa. Ja se näkyy!
7
Mitäköhän kehitysmaiden tumma väestö näistä jenkkilän hörhöilyistä oikein tuumailee? Varmaankin jonkinlainen "toiset ovat tasa-arvoisempia kuin toiset" fiilis. Maailma ei paljoa korvaansa lotkauta afrikkalaiselle kansanmurhalle. Ei ole nyrkkiä pystyssä. Mutta sitten jenkeissä kuolee yksi, niin koko maailma hyppää. No ehkä heitä ei paljoa liikuta mitkään nyrkkiperformanssit, kun oma todellisuus on eri sfääreissä.
8
^Olympialaiset pitää pitää vapaana kaikesta politiikasta. Jos yksi sallitaan niin pian kaikki pitäisi sallia. Näkyvyyttähän tällä haetaan.

"Hyvät" ihmiset käyttäytyvät kuin vihaamansa natsit.
9
Perussuomalaiset / Vs: Jussi Halla-aho eduskunnassa ja kotimaan politiikassa 2019–
« Uusin viesti kirjoittanut Histon tänään kello 09:53:29 »
Mikä idea näillä ampumavideoilla oikein on?
[...]

Halla-aho joskus tokaisi jotain siihen suuntaan, että ampumaharrastajat aina häneltä kyselevät, että mikä idea niillä maahanmuuttovideoilla on?
10
YLEn jälkihikitiimi oli aamulla sitä mieltä, että urheilijoille olisi sallittava (BLM)-"mielipiteenosoitus" olympialaisissa. Hyvää asiaa kannattaa kannattaa, nääs.

Ei löydy Areenasta vielä.
Sivuja: [1] 2 3 ... 10