Uusimmat viestit

Sivuja: 1 [2] 3 4 ... 10
11
Paja / Vs: 612-kulkue Helsingissä itsenäisyyspäivänä pe 6.12.2019
« Uusin viesti kirjoittanut vihapuhegeneraattori tänään kello 02:39:53 »
Oma 6.12 kokemukseni:

Soihtuja meni taas ihan vitusti. Piti käyttää holkittomia (suojaa käsiä steariinilta) soihtuja kun ei holkillisia riittänyt.

Joukossa oli pääosin siistiä jengiä. Poliittisia näkemyksiä en kysynyt eikä niitä ollut näkyvillä. Toivotin vaan soihdun ojentaessa hyvää itsenäisyyspäivää.

MUTTA. Lehdet on tavallaan oikeassa, tuhatpäisessä joukossa oli 3-4 liian maistissa ollutta ihmistä. Tämä on jokavuotinen ongelma varsinkin marssin peräpäässä. Siellä on aina ne Suomen Suursankarit jotka eivät kestä antifantin haukuntaa triggeröitymättä. Näitä sitten pitää olla useamman järjestyksenvalvojan kokoajan vahtimassa. Yhdeltäkin leidiltä otin jo jakovaiheessa soihdun pois kun ei meinannut pysyä pystyssä sen kanssa (tai ilman), palovammat se vielä tästä puuttus.

Marssin varrella oli sitten näitä äitien helmoista huutelevia anarkoja kymmenittäin. Tirskuttiin hiukan toisen yrittäjän kanssa kun joku anarkopummi huuteli "Menkää töihin". Huumoria löytyy joskus täysin yllättävistä paikoista.

Kaikenkaikkiaan hyvä 6.12 tänäkin vuonna. Ja oikeasti, nyt ei edes ole väliä onko osallistujia 500 vai 5000. Joka neljäs suomalainen näkee asiat kuten me ja se on riittävästi tuomaan keskustelun jokaisen eteen. Enää ei voi sulkea silmiä ja korvia, sekä huutaa "NATSI!". Kun vastassa on hyvä ystävä, vain pahimmat die hardit sulkee korvansa.

Erinomaista itsepäisyyspäivää kaikille. Voitto ei ole vielä täällä, mutta se häämöttää!
 

12
Paja / Vs: Soldiers of Odin ja muu katupartiointitoiminta.
« Uusin viesti kirjoittanut Sepeteus Hiihtäjä tänään kello 02:39:20 »
Turvallinen Suomi Takaisin kulkue keräsi kaikki hullut suvakit liepeilleen ja onnistuivat mokaamaan hommansa kunnolla. Syksy Räsänen teki jonkun toisen proffan kanssa atakin ja poliisi raahasi heidä tukasta helkuttiin ja Syksy ainakin kopitettiin. Tämän lisäksi suomen vainotuin ei-julkkis, elikkäs eräs entinen YLEläinen, joka ei voi vainon, häirinnän, uhkauksien, väkivallan, Putinin ja lähestymiskieltojen takia kulkea kadulla vapaasti päätti mennä keskellä suomen suurinta natsimarssia ja tunkea kameraa ihmisten naamoille niin, että poliisi joutui käskyttämään tätä usemman kerran, kunnes tajusi poistua, ennen kisahalli reisua. Reissu kisahalliin ja muutaman tunnin putkatus olisi tälle henkilölle ollu liian vaikea pala, koska hänellä on tarve kuuden tunnin välein...hmm...välipalaan.

Muuten tuo kulkue oli aika samanlainen, kuin ennenkin, paitsi nyt Odinit oli isosti mukana ja siksi kait se olikin niin iso. Taisi olla siis isompi hässäkkä, ku jos olis ollu Kohti vapautta nimellä.
13
Paja / Vs: 612-kulkue Helsingissä itsenäisyyspäivänä pe 6.12.2019
« Uusin viesti kirjoittanut Firtu Fakkari tänään kello 02:30:37 »
Ehkä ensi kerralla pitäisi osallistua mukaan. Minulle kerrottiin että 612 on uusnatsien kulkuri, joten epäröin. Ei pitäisi uskoa suvakkeja enää.
Siinä sitä olisikin ihmettelemistä, jos Suomessa tosiaan kokoontuisi tuhat uusnatsia Helsingin kaduille, mikä varmaan oli osallistujamäärä tänään. 😁 Silloin Arkadianmäki ja media olisivat sekaisin, kun tuollaisella porukalla voisi jo saada aikaankin jotain!
Sitäpaitsi, suvakkien uskomisen lisäksi lopeta epäröiminen ja tule ensi vuonna mukaan. Pahinta on kahden vaiheilla palloilu; siis emmä tiiä, emmä nyt oikeen tiiä... Haluttais osallistuu, mut emmä tiiä....
14
Paja / Vs: Soldiers of Odin ja muu katupartiointitoiminta.
« Uusin viesti kirjoittanut vihapuhegeneraattori tänään kello 02:15:07 »
Kohti Vapautta porukka on nasseja, siis ihan oikeita sellaisia.

Suattaapa ollakinniin tai suattaapa olla olematta. Kiviäkin kiinnostaa.
Henkilökohtaisesti toivoisin että muiden  puljujen marsseihin tai muuhun toimintaan osallistuttaisiin niiden tunnuksissa.

Itse kuulun katupartiojärjestöön, jonka tarkoitus on edistää suomalaisten turvallisuutta.
Mikään muu ei koske "itse ilmoitettua soo-identiteettiäni".

En mä ole SOO:ta natsittelemassakaan. Vaan sanoin että KV miekkari oli (ennen kieltoa) nassejen marssi. Ja mä olen sen puolella että myös natseilla on oikeus osoittaa mieltään, samoin kuin mulla ja muilla on sillon oikeus osoittaa mieltään nasseja vastaan.

Slightly Offtopic: Rotterdam nimisessä kapakassa kieltäydyttiin 6.12 tarjoamasta SOO pusakassa olevalle kaverille joten vaihdettiin kapakkaa. Rotterdamillakin on oikeutensa, mutta niiden käyttäminen voi maksaa asiakkaita. Tässä kuitenkin kummankin puolen oikeuksia harjoitettiin sulassa sovussa.
15
Paja / Vs: 612-kulkue Helsingissä itsenäisyyspäivänä pe 6.12.2019
« Uusin viesti kirjoittanut Ari-Lee tänään kello 01:52:51 »
Ehkä ensi kerralla pitäisi osallistua mukaan. Minulle kerrottiin että 612 on uusnatsien kulkuri, joten epäröin. Ei pitäisi uskoa suvakkeja enää.

Miksi uskot edes valemediaa kun Homma on tuonut asiat julkisuuteen oikeilla nimillä jo 11 vuotta? "Äärioikeistolaiseksi luonnehdittu 612 marssi". - valemedia.
16
Paja / Vs: 612-kulkue Helsingissä itsenäisyyspäivänä pe 6.12.2019
« Uusin viesti kirjoittanut Alex Jones tänään kello 01:49:05 »
Ehkä ensi kerralla pitäisi osallistua mukaan. Minulle kerrottiin että 612 on uusnatsien kulkuri, joten epäröin. Ei pitäisi uskoa suvakkeja enää.
17
Paja / Vs: Soldiers of Odin ja muu katupartiointitoiminta.
« Uusin viesti kirjoittanut Idumea tänään kello 01:26:01 »
Joo-o. Olin kuvitellut, että SOO:llä olisi ollut malttia olla sporttailematta niitä hakaristejä ja tuulettelematta kainaloita omassa kulkueessaan massiivisesta reunaruhtinoinnin houkutuksesta huolimatta. Jos nyt ei muuta, niin omienkin sanojensa mukaan kansallissosialistisen PVL:n bulvaanina toimimista kun näiden marssin omiin nimiinsä ottivat.

Tämänpäiväisillä päätöksillään partiointipiiri aika tehokkaasti tuhosi ne vähäisetkin vaikutusmahdollisuutensa yhteiskunnassa. Sillä kansallissosialismilla nyt vain on sellainen hankalammin kumottava risti kannettavanaan, että sitä julkisesti tunnustavia tai tukevia ihan perustellusti kartetaan kuin sitä kuuluisaa ruttoa. Tästä lähtien voinen luvata, että natsisympatiat ja kainalotuuletukset nostetaan framille median toimesta joka sen siunaama kerta kun ko. porukka mediassa mainitaan.

Kristinuskolla meni ainakin kolmesataa vuotta kerätä momentumia. Nykymuotoinen liberalismi keksittiin joskus 1700-luvulla, se alkaa vasta nyt päästä vauhtiin ja tekee sellaista jälkeä, ettei paluuta välttämättä ole. Kansallisuusaatteen täydellinen demonisointi on lähinnä inspiroivaa, sehän kertoo että nationalismi koetaan aitona uhkana globalistiselle finanssikapitalismille, joka näkee ihmisen vain lukuina ja talouskäppyröinä.

Lainaus
Taisin tästä jo viime itsenäisyyspäivänä ulista, mutta en edelleenkään keksi nuivuuden kannalta mitään yhtä myrkyllistä ja haitallista kuin antaa perusteltu syy kutsua porukkaa natsiksi. Miksi annetaan syy? Miksi sitä puolustellaan? Ihan sama kunhan suvakkia vituttaa? Taitaa lähinnä naurattaa, että ne tekee sen ihan itte.

Eiköhän se ole SoO:lle pelkkä meriitti, jos liberaali näkee aiheelliseksi mussuttaa hommalla, ettei SoO aja hänen aatettaan.
18
Tupa / Vs: Mitä nationalismi/kansallismielisyys/etnonationalismi on
« Uusin viesti kirjoittanut Lasse tänään kello 01:20:37 »
Pääkaupunkiseudulla maahanmuuttajia taitaa olla jo noin vajaat 20 prosenttia väestöstä!
Maahanmuuttajahan ei ole mikään synonyymi muslimille.

Pääkaupunkiseudulla mamut vievät toimeentulotukirahoista hyvin pian jo yli 50%, joka tapauksessa alle kymmenen vuotta siihen menee.
Päälle rikokset, joita ei voi arvioida pelkästään rahassa.

Synonyymit sikseen, jos ei katsota uskontoa tai ihonväriä, niin tulevien jako kahteen, ne joiden älykkyysosamäärä on alle sata, ja sitten käyrän oikea puoli, joka jää hyvin vähälukuiseksi. Mikä on ihmislaskeuman summa ja saldo. Väkisintulleiden älyllinen suorituskyky on heikko, ja he ovat kokonaisarvoltaan maallemme taakka, haitta ja uhka.

Riisinkeittotaito tai viidakkopupumainen lisääntymiskyky ovat molemmat varmaan ihqua pääomaa, josta nauttimaan pääsevät harvat juoksevat nauraen pankkiin, mutta isommalle ryhmälle jää ikävä maksajan rooli tässä pelissä. Tai rikosuhrin.

Jos tänne tulisi yhtäkkiä vaikkapa miljoona tanskalaista, olisi meillä vähän aikaa suuria vaikeuksia, mutta selviytyisimme, matkalla hieman muuttuen, mutta Suomi ja suomalaisuus säilyisivät.

Miljoona kongolaista, niin Suomea ei enää olisi. Johtuisiko se kielestä ja kulttuurista, vai olisiko perimälläkin jotain ratkaisevaa vaikutusta?

Yhteiskunta koostuu ihmisistä. Suomessa mieluiten suomalaisista.
19
Paja / Vs: Soldiers of Odin ja muu katupartiointitoiminta.
« Uusin viesti kirjoittanut Arvoton tänään kello 01:16:59 »
SOO pisti itsensä karsinaan. Uskottavuus meni. Kait olivat sen räknänneet, että saanevat enemmän hyötyä bulvaanina olosta, mitä menettävät kansan suosiosta. Anarkojen ja kiihkovihreiden mielipiteet mulle yhdentekeviä. Niillehän minäkin olen natsi, kun on tullut muutama vuosi Persuja äänestettyä.

Mut siis SOO on nyt natsiporukka minunkin käsityksissä, kun se aiemmin on ollut itsenäinen ja poliittisesti väritön. Ja kun se Vastarinnan kansallissosialismin kansallinen osa tarkoittaa ruotsalaisia. ;D
20
Paja / Vs: Soldiers of Odin ja muu katupartiointitoiminta.
« Uusin viesti kirjoittanut Pkymppi tänään kello 01:06:21 »
Minun piti pitkään miettiä, mikä minua häiritsi tässä SoO tilaisuudessa 6.12.2019.

Minua häiritsi se, että 4-5 puhujan asiat olivat suureksi osaksi sellaista, jonka voisin hyväksyä, vaikka en itse sanoisi niitä julkisesti ääneen. Mutta sitten tämä kainalontuuletus juttu: minua kai häiritsi se, tajusin miten iso ero minulla kuitenkin noihin tuulettajiin, vaikka paljon yhteistäkin on.

Tajusin, että joku voisi pitää minuakin uusnatsina, vaikka vastustan sosialismia kaikissa muodoissaan.

Niin. Se ero taitaa olla siinä, että toinen pelaa sosialistien peliä sosialistien säännöillä, toinen on vapaa ja tekee mitä tykkää.

      Niin, että se onkin vapautta, tehdä palvelus sosialistien propagandalle...
   
   
Sivuja: 1 [2] 3 4 ... 10