Uusimmat viestit

Sivuja: 1 [2] 3 4 ... 10
11
Perussuomalaiset / Vs: 2016-12-13 Halla-aho palaa kotimaan politiikkaan
« Uusin viesti kirjoittanut Horn Hill tänään kello 01:03:06 »
12
Kotimaa / Vs: 2019-03-22 Laskelma: eläkkeiden maksamiseksi 30 % väestöstä maahanmuuttajiksi
« Uusin viesti kirjoittanut Lasse tänään kello 00:55:06 »
Atlas Shrugged.
13
Kylänraitti / Vs: Sdp:n ryhmäjohtaja: Syömme Suomessa pian radikaalisti vähemmän lihaa
« Uusin viesti kirjoittanut MW tänään kello 00:48:00 »
Paskaa. Omalta koulu-uralta, kun järjestäjät kantoivat eineen keittolasta luokkiin, joissa syötiin, sapuskat menivät. Ja suosikit erityisesti, mitään ei jäänyt.

78 lihapullaa. Isot on lautaset.
14
Kylänraitti / Vs: Donald Trump - USA:n 45. presidentti 2017 -> (1 viesti/jäsen/vrk)
« Uusin viesti kirjoittanut M.K tänään kello 00:32:40 »
Hitaasti, ja sen takia varmasti erittäin paskalla tuntipalkalla tehty Muellerin raportti on valmis. Eihän siihen mennyt kuin kaksi vuotta.

Ei enää tiedossa uusia syytteitä. Tutkinnan aikana syytteet saaneet henkilöt eivät liity mitenkään Trumpin tai Trumpin kampanjan väitettyyn vehkeilyyn venäläisten kanssa.

Case closed.

https://www.washingtonpost.com/world/national-security/mueller-report-sent-to-attorney-general-signaling-his-russia-investigation-has-ended/2019/03/22/b061d8fa-323e-11e9-813a-0ab2f17e305b_story.html?utm_term=.1d76ff8d018d
15
Kylänraitti / Vs: Ilmastonmuutos, ekologinen ja hiilijalanjälki (yhdistetty)
« Uusin viesti kirjoittanut mannym tänään kello 00:31:42 »
Miksi myöntäisin...

juu, qasia tuli selväksi. Olet aina oikessa, vaikka olisitkin väärässä. Anteeksi että hetken häiritsin mielenrauhaasi.

Joko sinä myönnät että vaimon hakkaaminen on tyhmää? Eikun ethän sinä väittänytkään että se olisi fiksua. Pahoittelen kovasti että käytettyäsi aikaa huomattavasti olkiukon kanssa telmimiseen, sen sijaan mitä kirjoitin, eli omasta ajostani, omasta kirjanpidostani ja sen myötä johdetusta omakohtaisesta kokemuksesta, et vieläkään tunnu ymmärtävän sitä, vaan telmit olkiukon
Lainaus
edelleen mannym väittää että pienemmällä tai suuremmalla ajonopeudella ei ole väliä - sitten yhtään mihinkään.
kanssa.
16
Perussuomalaiset / Vs: 2016-12-13 Halla-aho palaa kotimaan politiikkaan
« Uusin viesti kirjoittanut Leostoa tänään kello 00:31:03 »
Jussin fillari rikottu?

Selvä kehotus alkaa yksityisautoilijaksi.

Niinpä, ei kun panssaroitu hummeri alle. Ei mitään hybridiä vaan kunnon bensasyöppö. Mediassa sitten voi valittaa, että tähän on tultu kun ei voinut enää pyöräillä. Onkos nuo polkupyörien hajottamiset miten yleisiä Helsingissä? En uskaltaisi itse jättää pyörää sinne kun on kaiken maailman anarkistia ja matua liikkeellä. (Edellinen pyöräni varastettiin Järvenpäässä.) Mutta auta armias mikä lööppi pyörän tuhoamisesta tulisi jos kyseessä olisi Valtterin pyörä.
17
Kylänraitti / Vs: Ilmastonmuutos, ekologinen ja hiilijalanjälki (yhdistetty)
« Uusin viesti kirjoittanut Arkipiispa tänään kello 00:26:45 »
Miksi myöntäisin...

juu, qasia tuli selväksi. Olet aina oikessa, vaikka olisitkin väärässä. Anteeksi että hetken häiritsin mielenrauhaasi.
18
Kummallisesti sekoitetaan elinkeinon harjoittaminen ja isänmaallisuus. Isänmaanrakkautta voi olla vaikka kuinka paljon, mutta pitääkö sen eteen uhrata oma elämä ja perheen tulevaisuus? Itse näen isänmaalliseksi olla tukematta sosialismia.

Ymmärrän pointin mielipiteesi taustalla, yrittäjäkokemusta on. Olen kuitenkin sen verran vanhanaikainen, etten näe ongelmaa elinkeinon harjoittamisen ja isänmaallisuuden välillä. Olen käsityksessä, että kun täällä viimeksi oli kansakunnan tulevaisuus tosissaan katkolla, niin vapautemme menettämisen uhka yhdisti kansan ja lähes kaikki suomalaiset, niin kauppiaat kuin Tukkijätkätkin olivat kukin tahoillaan yhteisessä rintamassa vierasta uhkaa vastaan. Heidän uhraustensa ansiosta meille jäi itsenäinen maa jälleenrakennettavaksi. Se on minulle kunniavelka.
19
Kylänraitti / Vs: Ilmastonmuutos, ekologinen ja hiilijalanjälki (yhdistetty)
« Uusin viesti kirjoittanut mannym tänään kello 00:22:51 »
Lisäys edelliseen koska harhanapautuksella lähetin vajaan viestin. Vähemmän yllättäen ajo sisältää kaupunkiajoa molemmissa päissä, maantieajoa orimattilan päässä ja moottoritie ajoa siinä välissä. Lähtiessäni kotoani 5:20 ja saapuessani voimalaitoksen parkkipaikalle tuntia myöhemmin ja lähtiessäni 14:30 voimalaitokselta ja saapuessani kotipihaani tuntia myöhemmin, välttäen ruuhkat ja ajellen rauhallisesti, niin ainoa suuri muutos oli moottoritienopeus eikä sitä suurta muutosta kulutuksessa tapahtunut.

Ottaako muuten TM:n mittaus huomioon kokonaisuuden? Ei taida ottaa, sehän se juttu on koko ajan ollutkin, pelkkä tasanopeus ei ole se mikä kertoo auton kuin auton kulutuksen, keskikulutus on tarkempi kuin hetkittäinen mittaus. Keskikulutus taasen muuttuu oleellisesti ajotavan ja kaasujalan muutoksen myötä.
20
Kylänraitti / Vs: Sdp:n ryhmäjohtaja: Syömme Suomessa pian radikaalisti vähemmän lihaa
« Uusin viesti kirjoittanut newspeak tänään kello 00:22:19 »
^Kouluruokailun tarkoitus on tarjota lapsille ja nuorille terveellinen ja maksuton ateria. Yksi kasvisruokapäivään liittyvä vasta-argumentti on ollut, että hävikki lisääntyy kun isin pikku vaippahousu ei tykkää syödä juurespihviä. Herkkuruokapäivien todellisuus on sitä että liharuokaa menee biojätteeseen enemmän kuin normaalisti.

Melkoinen epeli, kun haluaa syödä 78 lihapullaa! Pohtikaa hetki kuinka paljon tuo on! Koko vuoka?

Näissä oli ennen raja, kuinka paljon saa ottaa. Ilmeisesti kyseisessä koulussa kukaan ei ollut valvomassa lasten/nuorten hamstraamista?

Itse lähden omassa laitosruokailuun lähtevässä kasvisruuan tuputtamiseen liittyvässä omakohtaisessa kritiikissäni liikkeelle mittakaavoista. Kouluruokailu on yllättävän mittava operaatio ja sitoutumalla kasvisruokavalion tuputtamiseen koulut samalla tekevät suuren sijoituksen mahdollisesti hyvinkin lyhytaikaisen trendin tukemiseksi. Jos erikoisruoka ei kiinnosta ketään, hävikkiä on tuolloin 100 %.
Sivuja: 1 [2] 3 4 ... 10