Uusimmat viestit

Sivuja: 1 [2] 3 4 ... 10
11
Miten Elovaara auttaisi Harkimoa? Ei mitenkään.
Vaikka Junger ottaisikin Elovaaran listoille niin Hjallis ei ikinä. Elovaara on ihan liian tyhmä muuhun kuin putoamaan eduskunnasta.
12
Veikkaan Soinia, ja jos kieltää loikkaavansa niin se vasta varmistaakin loikkaamisen.
13
Kylänraitti / Vs: Katie Hopkins Suomessa
« Uusin viesti kirjoittanut Alaric tänään kello 22:03:49 »
Twitterissä Jessikka Aro, Oula Silvennoinen, Ville Cantell ja muu "usual suspects" -jengi ulisee siitä, että kuka on maksanut Katien matkat Suomeen jne.

https://twitter.com/JessikkaAro/status/1086729127611092992


https://twitter.com/villecantell/status/1086909823214632961


https://twitter.com/JessikkaAro/status/1086907056924381184


https://twitter.com/oula_silver/status/1087048152421670912

14
Mokutuksesta nuo puolueet sentään taitavat olla suunnilleen samaa mieltä, mutta muiden asioiden kanssa tulee taatusti ristiriitoja ja hankaluuksia. En jotenkaan vain näe, että tuo jeesusteipillä, purkalla ja rautalangalla koottu viritys voisi pysyä koossa seuraaviin vaaleihin saakka.

Odotettavissa kotimaisen sixpäkin kaltaista sekoilua. Ei mitenkään voi uskoa tuommoisen sakin toimintakykyä jota ei yhdistä muu kuin moku + ruotsidemokraatti-pelko.
Vaan eipä haittaa. Tukehtukaa mokuunne.
15
Kotimaa / Vs: 2019-01-20 Taustainen taksikuski tunkeutui asiakkaansa kotiin ja raiskasi
« Uusin viesti kirjoittanut Rauno Murju tänään kello 21:55:40 »
Eikös taksimiehet ole vanhastaan olleet yksi poliisin tietolähde kun etsitään rikollisia tai kadonneita?

Miten mahtaa yhteistyö toimia jatkossa monikulttuurin päästyä ratin taakse.
16
Muut puolueet ja poliittiset vaikuttajat / Vs: Uuvatit ovat nyt "Sininen tulevaisuus"
« Uusin viesti kirjoittanut Golimar tänään kello 21:52:49 »
Uuvattien kärkiryhmän tweettejä. Pian tulee kevät ja nuo hiljenevät.

17
Kylänraitti / Vs: Ruotsin valtiopäivävaalit 9.9.2018 – uutiset, seuranta ja keskustelu
« Uusin viesti kirjoittanut Alaric tänään kello 21:50:07 »
Vihreistä on irtautumassa omaksi puolueekseen se porukka, joka vastustaa tätä Löfvenin hallitussopimusta, koska heidän mukaansa punavihreä hallitus tulee tekemään oikeistolaista politiikkaa (keskustan ja liberaalien tuen saamiseksi).

http://www.friatider.se/efter-uppg-relsen-mp-kan-splittras-falang-planerar-nytt-parti (19.1.2019)

Lainaus
Efter uppgörelsen: MP kan splittras – falang planerar nytt parti

Delar av Miljöpartiet kan nu komma att bryta sig ur och bilda ett nytt parti. Det säger det tidigare språkröret Birger Schlaug till SvD. Målet ska vara EU-valet i vår.

(...)

Redan i torsdags hoppade flera ledande miljöpartister av partiet i protest mot regeringsbildningen, däribland det tilltänkta språkröret Carl Schlyter, som pratade om en kommande "katastrof".

"När rödgröna genomför högerpolitik kommer oppositionen mot de växande klyftorna komma från extremhögern. Denna uppgörelse bäddar för en katastrof 2022. Jag vill fortsatt förändra samhället men miljöpartiet har valt en väg jag inte tror på. En väg jag inte ens kan försvara", skrev han på Facebook.
18
Suositeltavaa luettavaa / Vs: Kova tekijä - Jordan B. Peterson
« Uusin viesti kirjoittanut Bona tänään kello 21:49:56 »
Bona oli aluksi positiivinen, Tavan otti ensimmäisenä J-neg kannan.

Pitää paikkansa! Tunsin häntä alkuun vain sen verran, mitä olin tullut tätä ketjua seuratessani katsoneeksi, eli muodostin kantani lähinnä poliittisen korrektiuteen liittyvien keskustelujen perusteella. En nähnyt self-help-teosta erityisen tuomittavana kuten en näe edelleenkään. Varsinainen matopurkki löytyi muualta ja nimenomaan Tavanin antamasta vihjeestä. Aluksi pidin raamattuluentoja lähinnä vain kelvottomina, mutta kun minulle selvisi, että ne ovat hänen itsensä mukaan osa hänen tieteellistä työskentelyään, kantani vaihtui negatiivisen puolelle. En silti tiedä, onko vaikka tämä self-help-teos mitenkään haitallinen kenellekään. Siinä mielessä toki, että hän saa tunnettuudensa vuoksi katsojia vaikkapa juuri niille raamattuluennoilleen.
19
Suositeltavaa luettavaa / Vs: Kova tekijä - Jordan B. Peterson
« Uusin viesti kirjoittanut J. Lannan haamu tänään kello 21:48:53 »
Tietoisia olkiukkoja on sinulla usempiakin tässä ketjussa, mutta ihan vittuillessani takaisin kerron vain yhden, ja se on se ettei muka Maps of Meaningia saisi kritisoida. Ei kyse ole lainkaan tuosta. Minä olen esittänyt tässä ketjussa ihan tarpeeksi uusia argumentteja. Sinä vaadit Petersonilta ja häntä merkityksellisenä pitäviltä jotain ihan pimeitä.

Esimerkki hyvästä, kohteliaasta ja ei-ylimielisestä keskustelusta olisi se, että J-negatiiviset toteaisivat esim. näin: törmäsin muuten tällaiseen argumenttiin, jossa Peterson totesi x. Tämä on mielestäni väärin, koska y. Mitä mieltä muut ovat tästä.

Mutta suurin ongelma tietysti on se, että kokonaisuudet ja se, mikä on oleellista, nähdään niin eri tavalla. Teidän tarkoitus ei ole saada selville ja oppia uutta, vaan pyrkiä osoittamaan että Jordan Peterson on valeoppositiota, illuminatia, sekava, väärässä ja vielä jotain, perustuen siihen jos hän ei anna suurista ja laajoista asiakokonaisuuksista teille riittävän selkeitä vastauksia. Mutta jatkakaa toki, minä seuraan mieli avoimena ja vilpittömin tarkoitusperin ketjua ja ehkä löydän kritiikin kohteistanne jotain oleellista. Mutta mikäli tällä Panu Raatikainen, Vox Day tai raamattulinjalla mennään niin se on hyvin epätodennäköistä. Sitä paitsi, olen jo löytänyt niitä kritiikin kohteita ja tiedostan ne suhteessa niihin muihin ajamiinsa asioihin. Tehän häntä pidätte guruna ja ties minä, jos oletatte hänen antavan vastaukset subjekti-predikaatti-objekti -tyylisesti apteekin hyllyltä.

Good luck, kiddo
20
En tiedä mistä joidenkin Junes viha kumpuaa, mutta ei tuollaisia vaatimuksia yleensä muille esitetä.
Voi äänestää tai olla äänestämättä.................
Sivuja: 1 [2] 3 4 ... 10