Uusimmat viestit

Sivuja: 1 2 [3] 4 5 ... 10
21
Iltasanomat on lähinnä koostanut jo aiemmin uutisoiduista asioista jutun:
Lainaus
Hän on hieno mies, sellaista ei ole voinut tapahtua moskeijassa. Täällä on kameravalvonta ja aina on paikalla joku. Mitään ei ole voinut tapahtua, mies on tuomittu ilman todisteita, moskeijan eteisessä olevat miehet vakuuttavat.
Lainaus
Imaami sanoi IS:n tammikuussa tekemässä haastattelussa, etteivät seksuaalirikoksista epäillyt maahanmuuttajamiehet ole islamilaisen yhdyskunnan jäseniä.
Lainaus
IS:n saamien tietojen mukaan 3 vuoden ja 8 kuukauden vankeustuomion saanut Asoev Muso on ollut arvostettu islamilaisen yhteisön jäsen. Häntä on pidetty oppineena ja korkea-arvoisena henkilönä. Tämän vahvistaa myös Muson asianajaja Meeri Luolavirta.

– En tiedä onko hänellä mitään virallista asemaa yhteisössä, mutta hän on vastannut siellä uskonnon opetuksesta. Yhteisön sisällä hän on ollut hyvin arvostettu henkilö, Luolavirta kertoo.
Lainaus
Käräjäoikeudessa asianosaisia eli uhria ja hänen perheettään avustanut asianajaja Katri Mäkinen pitää erikoisena sitä, että käräjäoikeus päätti salata kaikki juttuun liittyvät asiakirjat ja tuomion.

– Näin laajaa salassapitoa ei vaadittu. Oikeudessa pyydettiin käsittelyä ilman yleisön läsnäoloa ja asianomistajan henkilöllisyyden salaamista.

Mäkisen mukaan kysymyksessä oli yhteiskunnallisesti niin merkittävä asia, että sitä olisi pitänyt avata.
Lainaus
Koska oikeuden asiakirjat ovat salaisia, myös rikosten tekopaikka on salainen. Kalevan saamien tietojen mukaan törkeä raiskaus ja törkeä lapsen seksuaalinen hyväksikäyttö ovat tapahtuneet Oulun keskustassa sijaitsevassa moskeijassa, missä tuomittu mies opetti uhrilleen uskontoa.
https://www.is.fi/oulun-seutu/art-2000006043263.html
22
Tupa / Vs: Yleinen esittäytymisketju
« Uusin viesti kirjoittanut Soljuvainen tänään kello 16:48:04 »
Hei kaikille!

Onpas mukava huomata, kuinka sekalaista porukkaa täällä on. :)

Olen alle kolmekymppinen nainen. Filosofian maisteri koulutukseltani (humanistiset tieteet) ja töissä maahanmuuttajapalveluissa. Omia lapsia ei ole mutta koen lasten ja nuorten suojelun tärkeäksi ja sen vuoksi esimerkiksi Oulu-keissi iski omalla kohdallani pahasti tunteisiin. Toki myös huolettaa, kuinka Suomi selviää taloudellisesti alati kasvavista maahanmuuttopolitiikan kuluista. Omassa työssäni törmään päivittäin ihmisiin, joilla ei arvioni mukaan tule koskaan olemaan valmiuksia tai motivaatiota integroitua suomalaiseen yhteiskuntaan kunnolla. Se on laittanut miettimään asioita uudesta näkökulmasta.

Olen siinä mielessä isänmaallinen ja kansallisesti kunnianhimoinen ihminen, että haluan Suomen olevan paras paikka maailmassa elää (Suomen kansalaisille ja kaikille Suomi-henkisille). Tiedän, että nykyinen elämäntilanteeni ja koulutukseni ei mahdollista hirvittävän suuria urotekoja Suomen eteen, mutta toivon, että tulevaisuudessa päätyisin esimerkiksi työskentelemään toisella alalla ja kenties tekemään asioita, joista on enemmän konkreettista hyötyä yhteiskunnalle. Haluaisin myös tehdä omalta osaltani töitä perussuomalaisten vaalimenestyksen eteen, mutta asemastani johtuen en voi hirveästi kävellä kaduilla jakamassa lehtisiä ja puhumassa maahanmuuton haitoista. Yritän parhaani tuoda näkemyksiä esille internetin ihmeellisessä maailmassa.
23
Ulkomaat / Vs: 2018-03-25 Saksa: Ongelmana Maahanmuuttovirasto - teeskenneltyä turvallisuutta
« Uusin viesti kirjoittanut Roope tänään kello 16:47:50 »
Hesari uutisoi klikkiotsikolla "näin saksalaiset ratkaisisivat turvapaikanhakijoiden palautukset". Luulin, että Saksassa olisi oikeasti kehitetty jonkinlainen innovaatio turvapaikanhakijoiden palauttamiseksi.

Mutta ei, kyse olikin siitä, että turvapaikanhakijoiden sallittaisiin jäädä maahan työperäisellä oleskeluluvalla. Tämä innovaatio on jo käytössä täällä Suomessa.

Lainaus käyttäjältä: Anna-Liina Kauhanen, HS
SAKSAN sosiaali­demokraatteja lähellä oleva Friedrich Ebert -sää­tiö julkaisi tiistaina laajan tutkimuksen, joka osoittaa jälleen kerran, että kovaäänisin maahanmuuton vastustaja ei edusta enemmistöä. Itse asiassa saksalaisista enemmistö suhtautuu maahanmuuttoon varsin avoimesti ja hyvin käytännöllisesti.

Suomessa asenteet ovat hieman varautuneempia, käy ilmi Elinkeinoelämän valtuuskunnan uudesta tutkimuksesta. Suomalaisista 52 prosenttia on sitä mieltä, että nykyisen suuruinen maahanmuutto on liikaa.

Saksalaiset haluavat, että asiat hoidetaan järjestyksessä ja perustuslakia kunnioittaen. Yli puolet näkee maahanmuuton mahdollisuutena, ja tätä tulosta poliitikkojen voisi olla hyvä hieman mietiskellä Suomessakin. Saksalle maahanmuutossa kyse on työvoimasta.

Enpä sanoisi käytännölliseksi suhtautumiseksi, että yli puolet saksalaisista haluaa fiilispohjalta nähdä maahanmuuton "mahdollisuutena", kun se ei sitä selvästikään ole. Käytännöllisyyttä olisi vaatia päättäjiltä tiukkaa maahanmuuttopolitiikkaa ja käännytysjärjestelmän pikaista korjaamista. Saksalla on sen verran muskeleita, että omien kansalaistensa palautuksiin nihkeästi suhtautuvat lähtömaat saataisiin kuriin, jos haluttaisiin.

Lainaus käyttäjältä: Anna-Liina Kauhanen, HS
Suurin ryhmä, keskusta, on lähtökohtaisesti avoin varsinkin työvoiman maahanmuutolle.

Heille on selvää, että turvapaikanhakijoiden kasvanut määrä toi ongelmia. Sitä ei kyseenalaisteta, että Saksa tarvitsee työvoimaa.

Saksalaiset eivät tarvitse sellaista työvoimaa, jota turvapaikanhakijat edustavat, mutta Saksan maahanmuuttolait tuottavat juuri sellaista maahanmuuttoa.

Lainaus käyttäjältä: Anna-Liina Kauhanen, HS
ONGELMA ei ole vain Saksan, vaan koko EU:n. EU-mailla ei ole yhteistä uskottavaa maahanmuutto- ja turvapaikkapolitiikkaa. Akuutti ongelma on se, että kielteisen turvapaikkapäätöksen saaneiden palautukset ovat varsinkin lähtömaiden vastaanhangoittelun vuoksi jumissa. Mitä tehdä, kysytään myös Suomessa.

Saksassa enemmistö tarkastelee asiaa taloudellisin perustein: jos integroituu, saa jäädä. Tulos on kiinnostava, sillä Saksassa väännetään siitä, mitä tehdä niille sadoilletuhansille kielteisen turvapaikkapäätöksen saaneille, joita ei saa ja voi palauttaa.

Saksan hallituksessa demarit ja oppositiossa vihreät ajavat ratkaisuksi sitä, että opiskelu- tai työpaikan saaneet, mutta kielteisen turvapaikkapäätöksen vuoksi lähtemään velvoitetut voisivat tietyin kriteerein jäädä Saksaan. Tälle niin sanotulle kaistanvaihdolle työperäiseksi maahanmuuttajaksi antaa Friedrich Ebert -säätiön tutkimuksen mukaan tukensa 78 prosenttia saksalaisista. Myös nationalisteiksi itsensä mieltävistä 63 prosenttia on tätä mieltä.

Epäilemättä "kaistanvaihto" on myyty saksalaisille propagandassa taloudellisesti kannattavana, mutta se ei oikeasti perustu taloudellisiin perusteisiin, vaan tarkoittaa käytännössä turvapaikkajärjestelmän väärinkäytön hyväksymistä Ruotsin malliin. Ilmeisesti mikä tahansa työpaikka tai vaikka harjoittelupaikka riittää Saksaan jäämiseen, ja jos myös opiskelu oikeuttaa oleskelulupaan, niin se on sitten siinä.

Uskottava maahanmuutto- ja turvapaikkapolitiikka edellyttää minimissään sitä, että huijarit poistetaan nopeasti ja automaattisesti Euroopasta. Vetoaminen työvoimapulaan on savuverhoa, kun helpotettu Saksaan jääminen toimii viidakkorummun kautta vetotekijänä yhä uusille huijareille.

Toimittaja Kauhanen ei muuten mainitse, että tuossa demarisäätiön kyselyssä 57 prosenttia saksalaisista vastusti elintasopakolaisuutta, jollaista "kaistanvaihdon" salliminen osaltaan lisää. 35 prosenttia ottaisi enemmän sotaa pakenevia, kun taas 52 prosenttia ottaisi enemmän korkeakoulutettuja.

Friedrich Ebert Stiftung: Das pragmatische Einwanderungsland – Was die Deutschen über Migration denken (pdf)
24
Tässä on nimenomaan kyse siitä että "äärimaahanmuuttovastaisesta" halutaan leipoa uuskielessä natsi ja tälle halutaan jopa tuomioistuimen hyväksyntä. Tämä on äärimmäsen vaarallinen tie jos natsi nimitys Lokalle tosiaan hyväksytään. Sen jälkeen jokainen maahanmuttokriitikko on natsi.

Vehkoo vetoaa siihen, että Lokka on itsekin kutsunut itseään natsiiksi.  Hänhän oli jonkun videonsa alussa esitellyt itsensä "valtakunnan ykkösnatsiksi".  Tämä aivan ilmeisesti oli huumoria. Kuten Lokka itsekin kertoi oikeudenkäynnissä, kyseessä oli ns. "läppä".

Kyse on nyt siitä, miten oikeus tulkitsee asian,  Kun ottaa huomioon etukäteisasenteet, lienee varmaa, että Vehkoo vapautetaan syytteestä ja oikeus toteaa, että koska Lokka oli sanonut olevansa valtakunnan ykkösnatsi, häntä sai nimittää natsiksi.
 
Siinä vaan  kopioitu jonkun antifan sivulta vihapuhe fm:n tunnarin tekstiin.on yksi mutta. tuon läpän Junes heitti pari vuotta Vehkoon kirjoituksen jälkeen. Itse asiassa tuo läppä oli
25
26
Niin, eli olemme sitten tilanteessa että jenkkityylinen nigga on hyväksyttävä myös. Oikeuslaitos tuskin ymmärtää asioita näin pitkälle. Ainoa mahdollisuus pitää homma kontrollissa on Vehkoon tuomio vaikka sitten pienin mahdollinen. Muuten lähtee homma lapasesta.

Oikeuslaitos lähtenee samanlaisesta tulkinnasta kuin jenkeissä:  Vähemmistöön kuuluva saa herjata sitä vähemmistöä, mihin itse kuuluu, mutta muut eivät saa sitä tehdä ilman rangaistusta.

Niinno. Tähän ongelmaan ei tässä Lokka-casessa edes oteta kantaa. Mutta tuo avaa sellaisen matopurkin että siihen palataan myöhemmin jossain muussa yhteydessä. Samaa perustelua voi käyttää missä tahansa kunnianloukkausasiassa joka ei edes liity vähemmistöihin millään tavalla. Jos asianosainen on vain läpällä sanonut jotain itsestään niin sitä samaa voidaan käyttää vapaasti tarkoittamaan totta kun halutaan loukata. Ei tuo noin mene oikeusvaltiossa.
27
Muut puolueet ja poliittiset vaikuttajat / Vs: Uuvatit ovat nyt "Sininen tulevaisuus"
« Uusin viesti kirjoittanut Golimar tänään kello 16:39:08 »

KÄSITERVEHDYS - Tiina Elovaara - 2017
https://www.youtube.com/watch?v=ZHiVkRGUeHk
28
Käsittämätöntä, että tuollainen musujen nuolija on valittu pääministeriksi. Kristittyjen länsimaalaisten kuten myös valkoihoisten austro-uusiseelantilaisten pää näyttää pehmenneen, toivottavasti ei sentään lopullisesti.

Jacinda onkin mormooni ja clintonisti.
29
Lainaus
Uusimman uutisen tultua julki Oulun poliisi vahvisti Iltalehdelle, että se kohdistaa voimavaroja rukoushuoneen valvontaan. Ainakaan torstai-iltapäivänä mitään erikoista ei näkynyt ulkopuolella. Kameravalvontakyltit kertoivat yhteisön omasta valvonnasta pihalla.

Alkaa pelottaa kun seurakuntaankaan ei voi enää luottaa.
30
Niin, eli olemme sitten tilanteessa että jenkkityylinen nigga on hyväksyttävä myös. Oikeuslaitos tuskin ymmärtää asioita näin pitkälle. Ainoa mahdollisuus pitää homma kontrollissa on Vehkoon tuomio vaikka sitten pienin mahdollinen. Muuten lähtee homma lapasesta.

Oikeuslaitos lähtenee samanlaisesta tulkinnasta kuin jenkeissä:  Vähemmistöön kuuluva saa herjata sitä vähemmistöä, mihin itse kuuluu, mutta muut eivät saa sitä tehdä ilman rangaistusta. 

Sivuja: 1 2 [3] 4 5 ... 10