Uusimmat viestit

Sivuja: 1 2 [3] 4 5 ... 10
21

Raiskaustapausta yhä tutkiva poliisi toivoo valvontakamera-aloitteen läpimenoa – kumoaa myös epäilyt, että julkistettu huonolaatuinen kuva olisi otettu näytöltäHiukan kyllä näyttää tuo aamupostin jutussa oleva kuva siltä että se olisi näytöltä. Ylhäällä näkyy musta viiva joka on paksumpi vasemmalta ja ohenee oikealta, lisäksi siinä on heijastuma joko kattovalosta tai jostain muusta. Eli ihan kuin ei olisi otettu täysin suoraa näyttöä kohti tuo kuva vaan hiukan oikealta. Tokihan kamerat tuottavat huonoa kuvaa jos on huono laitteisto mutta näyttää kyllä epämääräiseltä.
Liitteenä vielä tuon jutun kuva.
22
Vihreät ja punaiset ovat tehneet väärin ajattelevien ja äänestävien solvaamisesta, vähättelystä ja suoranaisesta vainosta teollisuutta, ja työskentelevät 24/7 tehdäkseen väärinajattelemisesta rikoksen.

Ei kyyneleitä Toukon henkiselle pipille.

Oma havaintoni on, että mitä punaisempi tai vihreämpi henkilö on, niin sitä aggressiivisempi. Touko Aallon kannattaisi vaihtaa perussuomalaisiin, koska perussuomalaisuus on kaukana punavihreydestä.

Aalto on jo loikannut äärivasemmistolaisesta kommunistiryhmästä vihreiden oikeistosiipeen. Loikka perussuomalaisiin olisi aivan mahdollinen, jos Touko Aalto kykenisi olemaan realistinen ihminen eikä ideologian äänitorvi.
23
Forumin kehitys / Vs: Homma kusee - vihreilmoitukset ja tekniset kehitysehdotukset
« Uusin viesti kirjoittanut Micke90 tänään kello 15:25:57 »
Tämä liittynee samaan asiaan:

Luulin jo, että koneessani ja nettiyhteydessäni on vikaa.
24
Touko Aallon käyttämä sana "setämiehet" on rasistinen. Ihmistä ei saa arvottaa sukupuolen tai iän mukaan. Hänen olisi pitänyt sanoa, että henkilöt kertoivat vitsejä.

Setämies on tietysti henkilöhenkilö.

Poikamiestyttö on henkilöhenkilöhenkilö.

25
Kylänraitti / Vs: Yleinen Israel-keskustelu
« Uusin viesti kirjoittanut mikkoellila tänään kello 15:21:53 »
Mitäs mieltä olette siitä, että Israelin ilmavoimat kävi äskettäin pommittamassa Syyriaa ja sai Syyrian ilmatorjunnan ampuvaan vahingossa venäläisen koneen alas?

Onko mitään järkeä siinä, että Israel osallistuu Syyrian sotaan? Pitääkö Israelin pistää lusikkansa jokaiseen soppaan?
26
Vihreät ja punaiset ovat tehneet väärin ajattelevien ja äänestävien solvaamisesta, vähättelystä ja suoranaisesta vainosta teollisuutta, ja työskentelevät 24/7 tehdäkseen väärinajattelemisesta rikoksen.

Ei kyyneleitä Toukon henkiselle pipille.
27
Touko Aallon käyttämä sana "setämiehet" on rasistinen. Ihmistä ei saa arvottaa sukupuolen tai iän mukaan. Hänen olisi pitänyt sanoa, että henkilöt kertoivat vitsejä.

Oliko setämies esimerkiksi Ville Niinistö, tulee mieleen?

Tuossa episodissa on erikoista se, että puolueen puheenjohtaja ikään kuin valittaa toimittajalle, että hänestä kerrotaan vitsejä. Sanoisin, että Touko Aalto on jo tuolloin ollut depressiossa ja on sen takia tukeutunut toimittajaan. Toimittaja voi olla ilkeämielinen ja kampittaa poliitikkoa. Ei ole järkevää hakea tukea toimittajalta.
28
Tupa / Vs: Älykkyysosamäärä ja maahanmuuttopolitiikka
« Uusin viesti kirjoittanut Cate tänään kello 15:19:57 »


Kehittyneissä maissa mitattu ÄO:n keskiarvo nousi noin 3 pistettä vuosikymmenessä kunnes noin 20 vuotta sitten tasaantui. Eri maissa mitattu vähän eri nousuvauhteja.

---

Sen takia testit on kalibroitu uudestaan useamman kerran, siis lukuun 100 vaaditaan nykyisin paljon parempi tulos kuin testauksen alkuaikoina.

Tarkoittaa sitä, että 100 vuotta sitten Suomen itsenäistyessä, väestömme keskimääräinen ÄO oli nykytesteillä ehkäpä noin 70.

Johtuuko tämä nousu Suomessa 70 -> 100  ympäristötekijöistä vai geeneistä?
Luulisin että ympäristötekijöistä, kuten vaurastumisesta ja koulutuksesta, koska ei kai suomalaisten geneettiset älykkyysominaisuudet ole voineet olennaisesti muuttua paremmiksi näin lyhyessä ajassa.

Sama ilmiö on tapahtunut ihan kaikissa kehittyneissä maissa vaurastumisen ja koulutuksen myötä.


Ei pidä unohtaa, että viime vuosisadalla harjoitettiin laajasti eugeniikkaa. Vähämieliset sterilisoitiin, ja kyllä sillä on ollut vaikutuksensa.
Herkkää nykyihmistä tämä tietysti kauhistuttaa.
29
Lainaus
Raiskaustapaus johti valtuustoaloitteeseen: "Kamerat päivitettävä" – aloite myös koulurauha-asiamiehestä

HYVINKÄÄ | Perussuomalaisten valtuustoryhmä esittää, että Hyvinkää varmistaa valvontakamerajärjestelmänsä kunnon ja toimialueet ja että kamerat päivitetään ainakin Full HD -tasoisiksi.

Aloitteen esitellyt Arto Järvinen muistutti, että kaupungin turvallisuussuunnitelmassa painopistealueeksi on otettu rakennetun alueen turvallisuus.

Hän viittasi myös loppukesän raiskaustapaukseen. Sen tutkinnan yhteydessä selvisi, että esimerkiksi musiikkiopiston seinän kamera ei tuota hyvälaatuista kuvaa yöaikaan.

Perussuomalaiset esittävät toisessa aloitteessaan Hyvinkäälle koulurauha-asiamiestä.
https://www.aamuposti.fi/artikkeli/702593-raiskaustapaus-johti-valtuustoaloitteeseen-kamerat-paivitettava-aloite-myos

Lainaus
Raiskaustapausta yhä tutkiva poliisi toivoo valvontakamera-aloitteen läpimenoa – kumoaa myös epäilyt, että julkistettu huonolaatuinen kuva olisi otettu näytöltä

HYVINKÄÄ | Rikoskomisario Markku Lylykangas Itä-Uudenmaan poliisista toivoo, että valtuustoaloite Hyvinkään valvontakameroista menisi läpi.
Mutta se kuka rahoittaa, päättää, Lylykangas sanoo.

Aloitteessa esitetään, että kaupunki varmistaa järjestelmän kunnon ja toimialueet ja että kamerat päivitetään ainakin Full HD -tasoisiksi.

Epäilykset siitä, että poliisin julkaisema Hyvinkään joukkoraiskaustapaukseen liittyvä kamerakuva olisi heikkolaatuinen siksi, että kuva olisi otettu näytöltä, Lylykangas kumoaa.

Kuva on kopioitu klippi videolta, hän sanoo.

Kuvassa kävelee kolme miestä, joita epäillään naisen raiskaamisesta metsikössä Riihimäenkatu 20:n kohdalla aamuyöllä 27.7.

Moni on ihmetellyt tapauksen hitaasti edennyttä tutkintaa. Lylykankaan mukaan poliisilla on kuitenkin luotto siihen, että tapaus selviää. Tutkintaa ei olla keskeyttämässä.

Siihen, miksi raiskaustapauksen selvittämiseen menee aikaa, on omat syynsä.

Lylykankaan mukaan niitä ei voi kuitenkaan julkisesti avata tutkinnan vaarantumatta.
https://www.aamuposti.fi/artikkeli/704498-raiskaustapausta-yha-tutkiva-poliisi-toivoo-valvontakamera-aloitteen-lapimenoa
30
Mylly / Vs: Kansalaispalkka/perustulo (yhdistetty)
« Uusin viesti kirjoittanut mikkoellila tänään kello 15:13:31 »
Ihmettelen hieman kun radiossa sanottiin, että tähän valittiin 2000 työtöntä, eikä palkka vaikuta summaan. Miten työttömillä on mitään palkkaa muutenkaan?

Sehän tässä nimenomaan on ideana, että kun työttömät saavat töitä, heidän töistä tienaamansa palkka ei vaikuta heidän perustuloonsa.

Tämä on koko perustulojärjestelmän idea. Etkö ole tätä ollenkaan tajunnut?!
Sivuja: 1 2 [3] 4 5 ... 10