UmmaGumma

Uusimmat viestit

Sivuja: 1 2 [3] 4 5 ... 10
21
Tupa / SIIRRETTY: Antti Heikkilä: Vale missä elämme
« Uusin viesti kirjoittanut Alaric tänään kello 00:32:11 »
22
Tiedoksi alla oleva tänään jätetty aloite Helsingin kaupunginvaltuustossa:

Perussuomalaisten ryhmäaloite laittomasti maassa olevien palveluiden laajentamisen purkamisesta

Helsingin perussuomalainen valtuustoryhmä esittää, että valtuusto kumoaa 29.11.2017 § 426 Asia/22 tekemänsä päätöksen laajentaa nk. paperittomien eli laittomasti maassa olevien henkilöiden sosiaali- ja terveyspalveluita.

Sen lisäksi, että päätöksen seurauksena on käynyt ilmi, ettei kustannuksia pystytä seuraamaan, on maamme turvallisuustilanne muuttunut siinä määrin, että kaikki vetovoimatekijät, jotka voivat edistää maahan laittomasti jäämistä, tulee poistaa.

Helsingin kaupunki tarjoaa jatkossakin hätäapua ja kiireellisen sairaanhoidon, kuten lainsäädäntömme edellyttää.
23
Kylänraitti / Vs: Antti Heikkilä: Vale missä elämme
« Uusin viesti kirjoittanut J. Lannan haamu tänään kello 00:29:58 »
Jochanan on täysin väärässä väittäessään, että Suomessa ei syödä liikaa hiilihydraatteja. Kyllä syödään ja syödään toki liikaa muutenkin.

Hiilihydraatit kaikkinensa ovat Suomessa uskonto ja ymmärtäähän tämän kun pohtii taustoja. Ihmisen elämänlaatu paranee heti kun hän palautuu ketoosin rajamaille (50g/vrk).

Lisäksi tuossa blogissa oli erittäin hyvin mainittu tuosta Venäjäsuhteesta.

Hienoja näkemyksiä kerta kaikkiaan.

Edit. Lukekaahan jos kiinnostaa noita uusimpia tutkimuksia ketoosista ja sen vaikutuksista. Ei löydy suomenkielisinä tosin.
24
Tupa / Vs: Jussi Halla-aho on estetty twitterissä
« Uusin viesti kirjoittanut Charlie tänään kello 00:27:02 »
Totta kai tavoittaa, sieltähän Halla-ahon kommentit käydään tiedotusvälineidenkin toimesta jatkossa katsomassa ja raportoimassa. Lisäksi somessa Scripta-linkkejä on helppo jakaa suurelle yleisölle lukijoiden itsensä toimesta, vaikka Jussi itse olisikin bannattuna aika ajoin.
Somen idea on, ettei Halla-aho olisi riippuvainen siitä, mitä tiedotusvälineet valikoivat hänen sanomisikseen. On Scripta varmaan tyhjää parempi, mutta realiteetti on muutama tuhat kävijää viikossa, kun Facebookilla on miljoonia suomalaisia käyttäjiä päivittäin. Siksi Jussi on sinne alun perin siirtynytkin.

Käyttäjien jakamat Scripta-jutut ovat jotain sentään. Jos Scriptan tielle lähtee, kannattaa ainakin värvätä joku tuomaan tekniikka tähän päivään. Nythän tuo on teknisesti todella alkeellinen tekele, vaikka tunnearvoa sillä onkin. Muun muassa määrittelemällä tietyt metadatat lähdekoodissa jutut uppoaisivat nätisti muihin somepalveluihin, kun joku jakaa niitä.
25
Tupa / Vs: Jussi Halla-aho on estetty twitterissä
« Uusin viesti kirjoittanut Jepulis tänään kello 00:25:40 »
Yllä nimimerkki 'huolestunut kansalainen' kommentista näkee oivallisesti, että vastapuolen moraali taipuu yhtä pitkälle kuin kasa matoista paskaa. Rehellinen peli ei heille toki riittäisikään. Rehelliseen vaalitoimintaan tarvitaan asia, pelkkää agenda on vaikea myydä. Kun ei uskalleta keskustella kun omat vihervasuriargumentit on silkkipaperia, tokihan seuraavaksi paras vaalitaktiikka on vastapuolen vaientaminen. 

Kaikki on vihervasureilla päälaellaan. Muslimiterroristi on viaton uhri hätää paossa, muslimipedofiileja kierrätetään kouluissa uhreihin tutustumassa, demokratia tarkoittaa, että vain osa äänistä hyväksytään ja 'sananvapaus' tarkoittaa, että toiset ovat sananvapaampia kuin toiset sekä osa sanoista kielletään, jotta asioiden ajattelu vaikeutuisi käsitteiden puuttuessa. Ajattelun leviämisen pelossa sensuroidaan yli 50 vuotta vanhat lastenkirjat ja leffat.

Muutamassa vuodessa standardeiksi muodostuneet isot it-firmat alunperin tarjosivat tuotteenaan vapaan sanan helpotettuja alustoja. Nyt ne vihervasemmiston suosiollisella avulla käytännössä tuhoavat internetin alunperin luoman uuden sananvapauden. On kuvottavaa, että se tapahtuu EU:n ajattelemattomien päättäjien myötävaikutuksella. On sitäkin kuvottavampaa, että jotkut kehtaavat puolustella tätä toimintaa. Ja loput vassareista viisastenkerhoilee sille ylenannossa.

Sananvapaus ei voi olla puoliksi eikä edes 99%:sti. Se joko on tai ei ole. Tällähetkellä sananvapautta ei ole. Perussuomalaiset on kaikista puolueista ainoana puolustanut sananvapautta. Jussi Halla-aho on puoltanut sananvapautta. Sananvapaus on demokratian välttämätön edellytys. Ääni PS:lle tarkoittaa. että haluaa äänestää jatkossakin. Minä haluan äänestää. 
26
Muut puolueet ja poliittiset vaikuttajat / Vs: Uuvatit ovat nyt "Sininen tulevaisuus"
« Uusin viesti kirjoittanut törö tänään kello 00:21:43 »
Kokoomus on täyttä paskaa ja Suomen tuhoaja, mutta hauska katsella silti, kun niiden puoluesihteeri jauhottaa Eloa ;D

"Kokonaisen kannatusprosentin pontevuudella", haha...

Tapelkaa pojat, saatte tupakkaa.

Kokkareilla on sellainen outo käsitys, että sen prosentin turvin aloitettuja projekteja voisi jatkaa vielä vaalien jälkeenkin, vaikka sellaista hallitusta ei selvästikään voi saada kasaan.

Mun mielestä nää kaikki pitäisi passittaa huumetesteihin, mutta onpahan ainakin hauskat vaalit tulossa.
27
Kotimaa / Vs: 2019-01-13 Helsinki: Ulkomaalaiset syyllistyneet useisiin lapsenraiskauksiin
« Uusin viesti kirjoittanut simppali tänään kello 00:15:37 »
Luultavasti seuraava kuvakaappaus teksti tv:n puolelta käy tähän keskustelu osioon, jos ei niin..

Ilmeisesti nyt on keksitty ikiliikkuja ja viisauden kivi samanaikaisesti, koskien vierasmaalaisia ,ehkä tulevia genitaalin heiluttajia, kotoutuksesta.

En ymmärrä,miksi Suomen pitää muuttua, vain sen takia, että maahan on tullut turvaa hakevia nuoria miehiä, joista osa on jo näyttänyt (viittaan keskustelun otsikkoon) todellisen kotoutumisen tarpeensa.28
Tupa / Vs: Jussi Halla-aho on estetty twitterissä
« Uusin viesti kirjoittanut Veturihenkilö tänään kello 00:13:51 »
Saahan sitä Scriptan herättää henkiin, muttei se uusia ihmisiä tavoita. Twitter ja Facebook tavoittavat, jos siellä onnistuu toimimaan.

Totta kai tavoittaa, sieltähän Halla-ahon kommentit käydään tiedotusvälineidenkin toimesta jatkossa katsomassa ja raportoimassa. Lisäksi somessa Scripta-linkkejä on helppo jakaa suurelle yleisölle lukijoiden itsensä toimesta, vaikka Jussi itse olisikin bannattuna aika ajoin.
29
Kylänraitti / Vs: Antti Heikkilä: Vale missä elämme
« Uusin viesti kirjoittanut Holda tänään kello 00:13:13 »
Kannattaa aloittaa vaikka tästä Valtsun terveysblogista:

http://valtsuhealth.blogspot.com/2016/02/antti-heikkila-ja-loputtomat-asiavirheet.html
Tämän Valtsun jutut on ammuttu alas monilla karppifoorumeilla, joten laitatko jotain muuta väitteittesi todisteeksi. Tai voit olla laittamattakin, ihan sama mulle.

Lainaus
Liikkumattomuus (ja siitä johtuva ylipaino) on melkein kaikkien terveysongelmien takana nykyisessä länsimaisessa yhteiskunnassa.---Heikkilä menee metsään siinä, että hän painottaa liikaa ruokavaliota,---
Yksinkertaistettu ja erittäin yksisilmäinen mielipide, mutta onhan sulla siihen oikeus. Omalla ja monen muun kohdalla nimenomaan se, mitä syö, on osoittautunut kaikkein merkityksellisimmäksi terveydelle. Liikunta on ihmislajille varmasti ominaista, mutta mikäli edes makroravinteilla ei olisi väliä, voisivat kaikki hölkätä vuorokaudet läpeensä vaikka pelkän pirtun voimalla, alkoholissahan on paljon energiaa!

Lainaus
Ongelma on siinä, että täällä ei kuluteta niin paljon hiilihydraatteja ja tarvetta hiilihydraattien radikaaliin vähentämiseen ei ole.
Tämän maan hh- suositukset sekä kulutus ovat aivan eri sarjaa, kuin mitä LCHF- asiantuntijat pitävät suositeltavina. VRN:n , THL: n ja muiden paskanpuhujien suosituksissa kansalle, jolla on metsästäjä- keräilijän perimä, ei ole mitään järkeä.

Lainaus
En ymmärrä tätä nykyistä (joidenkin) sokerihysteriaa.
Ihmisen ei tarvitse syödä lainkaan sokeria  pysyäkseen elossa tai terveenä. Ilman rasvaa ja proteiinia sen sijaan ei pärjää, kuin pikkuisen hetken. Kaikkien hiilihydraattien, ml. sokerit,  määrän voi vetää hyvinkin alas, ajoittain olemattomiin, ilman että terveys kärsii. Pidemmällä aikavälillä erilaiset vihannekset, marjat ja juurekset ovat hyvä lähde monille hivenaineille ja vitamiineille, mutta tolkuttomia hh- määriä niistä ei tarvitse kertyä. Äläkä väitä vastaan, kokeiltu on, lukemattomien ihmisten taholta.

Lainaus
Heikkilän mustalle listalle ovat joutuneet myös viljat, mikä on älyttömyyden huippu, koska ne ovat olleet ihmisen perusravintoa aikojen alusta saakka (myös Raamatussa!).
Ethän sä nyt ihan tosissasi ole? Onko sulla mitään hajua siitä, miten ja milloin ihminen on alkanut viljoja ravinnokseen käyttää?

Lainaus
Syöpä tulee, jos se on tullakseen, ja muut sairaudet. Ne tulevat joka tapauksessa.
Siis kaikki muut sairaudet vain "tulevat", mutta diabeteksen aiheuttaa liikkumattomuus?

muokkaus:
(Huomautan ystävällisesti mahdollisille kriittisille kommentoijille, että en jaksa alkaa tällä palstalla vääntämään kenenkään kanssa tästä aihepiiristä, enkä aio kommentoida enempää lääketieteellistä puolta tai omaa taustaani asian suhteen.)
Joo, olisi varmaan pitänyt sanoa juuri tämä sama, eikä edes yrittää lähteä tähän ravitsemuskeskusteluun. Heikkilä on kuitenkin itselleni ravitsemusasioissa sekä periksiantamattomuudessaan tärkeä esikuva, samoin, kuin esimerkiksi Jussi Halla- aho järkevässä maahanmuuttokritiikissä sekä rohkeudessa omalla sarallaan. Olen syntyjäni vastarannankiiski, ja siksi älähdän herkästi, kun näiden kahden näkemyksiä käydään tölvimään.
30
Tilanne taitaa tosiaan olla paljon, paljon pahempi kuin mitä julkisuuteen on toistaiseksi tihkunut.

Miksi näistä ei ole varoitettu lapsia, nuoria, huoltajia ja muita kasvattajatahoja (esim. kouluja) isolla volyymillä jo aikaa sitten? Miksi??

Sivuja: 1 2 [3] 4 5 ... 10