UmmaGumma

Uusimmat viestit

Sivuja: 1 2 [3] 4 5 ... 10
21
Kylänraitti / Vs: Suuri Pohjois-Korean seurantaketju.
« Uusin viesti kirjoittanut Supernuiva 19.08.2019, 23:44:55 »
^Tuo ilmakuva vääristelee hieman maapallon mittasuhteita, lieneekö propagandaa?

Pohjois-Koreaan liittyen sellainen havainto, että suomalaisia seuramatkoja ei tuohon maahan ole nyt enää järjestetty. Joitain vuosia sitten suomalaiset ryhmät olivat suurimpia Pohjois-Koreassa käyviä turistiryhmiä, mutta nyt myös suomalaisten turismi on tyrehtynyt.

Lieneekö turvallisuustilanne syynä, eli pelätään esimerkiksi panttivangiksi joutumista? Jotkut syyt tuossa ovat taustalla, mutta mitkä?
22
Kotimaa / Vs: 2014-10-23 Suomi varautuu jihadistien paluuseen (yhdistetty)
« Uusin viesti kirjoittanut Sunnuntailapsi 19.08.2019, 23:43:55 »
Haavisto tuossa sanoi olennaisimman:

Lainaus
jos he vain pääsevät lähetystön – minkä tahansa EU-maan lähetystön – piiriin

Lähetystön piiriin tarkoittaa asiamiesten välityksellä tapahtuvaa asiointia, eli on eri asia kuin fyysisesti lähetystöön meneminen.
23
Toiset palkkaa golf-kavereita, toiset koulukavereita, toiset bändikavereita. Mitä väliä sillä bänditaustalla edes on, jos tietää kaverin pystyväksi ja ahkeraksi? Eipähän ole sukulainen tai tyttöystävä - eikä toimittaja, Luojan kiitos.
24
Kylänraitti / Vs: Rinteen hallitus 2019–
« Uusin viesti kirjoittanut simppali 19.08.2019, 23:35:27 »
Tuo pelle ei kai ole vielä oivaltanut sitä että ei pomo duunarin palkkaa maksa vaan maksajana on pomon asiakkaat.

Työelämä alkaa sossujen ja vapaastilentävien viher-radikaalien päätelmistä kääntymään samaan suuntaan kuin nykyinen peruskoulu.
Ollaan itseohjautuvia.. koulussa voi käydä jos huvittaa läksyt voi valita, tai jättää tekemättä ohjautuen itse.
Seuraava vaihe on ; töissä käydään jos ei ole juuri muuta just nyt tekemistä itseään ohjaten.

Tietysti jossain vaiheessa joku saattaa kysyä, kuka maksaa palkan ja mihin palkka perustuu..vastaus on varmaan se porvari... ilkeä riistäjä jonka taskut on täynnä rahaa, tai korotetaan polttoaineveroja sekä oikean palkkatyön verotusta.

Tämän uuden proletariaatin (sdp,vihr,vas) päämääränä on ; kaikille paljon palkkaa, mutta työtä tehdään jos huvittaa.
25
Oma kaveri voi olla pätevä jätkä ja sinänsä paras valinta, mutta tietty riski niihin aina liittyy. Jos puolueen sisältä normaalia reittiä tullut avustaja sählää jotenkin (kuten Pyysalo Vastarintaliikkeen jäsenhakemuksellaan), se ei välttämättä tahri edustajaa, mutta ystävän kohdalla syntyy todella helposti mielikuva, että nyt on valittu epäpätevä tyyppi henkilökohtaisten siteiden perusteella. Saa nähdä miten tässä tapauksessa käy. Eerola ei sinänsä ole kunnostautunut möläytysten tai kaustien saralla, joten kaipa hän on oikeasti harkinnut tätä valintaa huolella.
26
Forumin kehitys / Vs: Opettaja, opettaja, toi mode kiusaa mua...!
« Uusin viesti kirjoittanut Pullervo 19.08.2019, 23:27:42 »
On muuten aika vitun säälittävää touhua jo, kun täällä suvaitaan "vääränlaisesti ajattelevien" ihmisten ulkonäön ja mielenterveyden ala-arvoinen haukkuminen jne. mutta kun tästä huomauttaa asiallisesti, niin viesti poistetaan.

Mä muistan, kun tää foorumi perustettiin nimenomaan siksi, että asiallista keskustelua muualla ei saatu aikaan ja tässä pisteessä ollaan nyt... noh... tää on mennyt pitkän aikaa jo alamäkeä puhtaaksi rinkirunkkauspaikaksi ja ihmisvihan tyyssijaksi.

"Vitun säälittävää touhua ja asiallisten viestien poistamista..."

Justjust. Sinulta poistettiin mm. viesti "No voi viddu", joten et varmasti ylläty, että roskikseen meni. 188 Kukkavirta -ketjun kommenttien poistamisesta voit lukea edellisestä vastauksestani hieman lisää.

Voit ilmoittaa niitä kommentteja "Ilmoita valvojille"-painikkeella sen sijaan, että kirjoittelet niitä lainaten ketjuun lisää roskaa tai uhriudut koko anarkistien mielenosoituksen puolesta tässä ketjussa.

Mutta nyt on lisää viestejä poistettu. Ilmoita ne vastaisuudessa kommentin ilmoituspainikkeella, äläkä tule tähän ketjuun pelkästään tuulettamaan tunteitasi ja nillittämään.

Etsi ihmeessä itsellesi sopivampi tyyssija rinkirunkkaukselle ja jaa ihmisrakkauttasi sitten siellä. Valituksesi on loppuunkäsitelty.
27
Kylänraitti / Vs: Ilmastonmuutos, ekologinen ja hiilijalanjälki (yhdistetty)
« Uusin viesti kirjoittanut Timo Rainela 19.08.2019, 23:27:41 »
Ylen Sää surkutteli sunnuntaina:

Lainaus
Suru-uutinen Islannista, katoavien jäätiköiden maasta. -Kerttu
https://yle.fi/uutiset/3-10927202?fbclid=IwAR0ttR9P8AZWXtIfDaeqBee5qaAiSlq9M7wp5tKnGdhSM97n71Bfbo8CMvY

Artikkelissa manataan, että kaikki Islannin jäätiköt sulavat - 200 vuodessa.

Pieni tarkistus puheena olleesta, kadonneesta jäätiköstä ja tulos oli taas huvittava.
Oma kommentti Ylen Sää / Facebook sivuille kertoo, mistä oli kyse:

Lainaus käyttäjältä: TR
Islannissa reilut 10.000km2 jäätiköitä, nyt on sulanut 16 neliökilometriä, aikaa kulunut 120+ vuotta.

Agendajournalismin kurttuinen piharatamo Ylen pakkokääreeseen paketoituna.

https://www.facebook.com/ylesaa/posts/2342990269121353?comment_id=2343276285759418&comment_tracking=%7B%22tn%22%3A%22R%22%7D28
Kylänraitti / Vs: Rinteen hallitus 2019–
« Uusin viesti kirjoittanut mannym 19.08.2019, 23:23:03 »
Mihin halavattuun ovat jääneet puheet siitä kiljuvasta työvoimapulasta? Työaikaa ollaan lyhentämässä, mutta työvoimasta ei ole mitään pulaa.

Jos työvoimasta olisi ihan aikuisten oikeasti pulaa, ei kukaan esittäisi julkisuudessa puheita työajan lyhentämisestä. Ei sillä, propaganda tuntuu uppoavan hyvin, eikä kukaan kysy tätä kysymystä ainakaan ääneen.

Nokun se on tuota niinku tuota, noloa et on niin paljon työttömii, mut niille kaikille ei oo avoimii työpaikkoi. Mut silti on työvoimapula kun jossai perähikiällä ei saada tätä tai tätä virkaa täytettyä.

Tähän sopii myös se vasemmiston hellimä ajatus työn jakamisesta, jolloin kaikille ois töitä, jos vaan ne jotka tekee nyt paljon antais niille jotka ei tee niitä tehtäviä tunteja. Siihen sopii vallan mainiosti lisänä se että 30h työstä maksettaisiin 40h palkka.

Se muuten vaatisi toimittajilta sen että katsottaisiin näitä kysymyksiä muutenkin kuin oman puoluekannan mukaan, joka nykyisessä vihervasemmistolaisessa mediassa on yhtä varmaa kuin paperi koiran jahdata asbestikissaa läpi helvetin ja saada se kiinni.
29
Kylänraitti / Vs: Rinteen hallitus 2019–
« Uusin viesti kirjoittanut Supernuiva 19.08.2019, 23:16:14 »
Mihin halavattuun ovat jääneet puheet siitä kiljuvasta työvoimapulasta? Työaikaa ollaan lyhentämässä, mutta työvoimasta ei ole mitään pulaa.

Jos työvoimasta olisi ihan aikuisten oikeasti pulaa, ei kukaan esittäisi julkisuudessa puheita työajan lyhentämisestä. Ei sillä, propaganda tuntuu uppoavan hyvin, eikä kukaan kysy tätä kysymystä ainakaan ääneen.
30
Forumin kehitys / Vs: Opettaja, opettaja, toi mode kiusaa mua...!
« Uusin viesti kirjoittanut Pullervo 19.08.2019, 23:15:44 »
Upea viestini katosi 188-ketjusta samoin kuin toisen käyttäjän vähemmän upea viesti, johon vastasin.

Mikäli poiston syy oli ketjun aiheeseen sopimattomuus, voisiko ne siirtää roskakorista vaikkapa seuraavaan ketjuun? Ylikomisariot Huhtela ja Taponen ottavat Twitterissä kantaa poliittisesti

Huolimatta siitä, että ketjun nimessä mainitaan kaksi tiettyä poliisia, on siellä käsitelty laajemminkin poliisin politisoitumista ja näin ollen kyseinen ketju olisi hyvä koti roskakoriin joutuneille viestiraukoille.

Kyseinen 188 Kukkavirta -ketju ei ollut yleisestä katutason poliisitoiminnasta, poliisien ay-toiminnasta tai lakialoitteista. Ketjusta oli jo erotettu muistotilaisuuden jälkeiset tapahtumat pääosin Junes Lokka -ketjuun, kuten ketjussa lukikin.

Viestisi sisälsi lainauksen toisen käyttäjän viestistä, johon se oli siis vastauskommentti, ja tämäkin viesti poistui ketjusta samasta syystä. Ja moni muu.

Huhtelalle ja Taposelle on tosiaan oma ketjunsa ja palautinpa nuo kaksi kommenttia sitten sinne. Viestien upeuteen en nyt ota kantaa.
Sivuja: 1 2 [3] 4 5 ... 10