Uusimmat viestit

Sivuja: 1 2 [3] 4 5 ... 10
21
Kotimaa / Vs: Kerjäläisooppera: Katutason uutiset kerjäläistoiminnasta
« Uusin viesti kirjoittanut Shemeikka tänään kello 12:34:48 »
Oulun Rotuaarilla oli eilen "balkanintumma" mies, joka lauloi italiaksi oopperaa. En ole oopperamiehiä, mutta miekkonen veti kappaleet hyvin. Hyvä ääni ja italian kielen ääntämys kuulosti oikealta. Oli piristävää kuulla tällaista kaikenlaisten vinkujien ja viulun vinguttajien jälkeen.

Hitto, olisin antanut miehelle hiluja kannustuspalkinnoksi, mutta eihän nykyään kolikoita taskussa ole. Oli minulla kymmensenttinen muovikorttien lisäksi, mutta yhden kymmensenttisen antaminen olisi helposti tuntunut laulajasta pottuilulta. Sitä en halunnut joten poistuin paikalta maksamatta kuin mustalainen.
22
Kylänraitti / Vs: Kun presidentti Koivisto esti Karjalan palauttamisen
« Uusin viesti kirjoittanut Spesialisti tänään kello 12:34:40 »
Olisiko älykkäin ratkaisu perustaa Karjalan valtio? Kyseessä olisi todellinen rauhanprojekti. Demilitarisoitu puolueeton itsenäinen tasavalta jonka kehittämiseen osallistuisivat taloudellisesti Venäjä ja EU yhteistyössä. Oma lippu, valuutta, presidentti, senaatti ja muut itsenäisen valtion tunnusmerkit. Viipuri luonnollisesti pääkaupungiksi. Suomalaisten vain pitäisi osaltaan päästä parlamentaariseen päätöksentekoon, tämä voi olla suurin este.
23
Kotimaa / Vs: 2019-03-03 Haagan puukotukset – epäiltynä Hayder Abduljabbar Al-Hmedavi
« Uusin viesti kirjoittanut ämpee tänään kello 12:31:18 »
Poliisi on tehnyt ansiokasta työtä sankarin liikkeiden jäljittämisessä. Noita tutkimuksia voisi kyllä Migri hyödyntää sillä nehän osoittavat että Irak on ihan turvallinen maa ja sinne voi vainoa paennut aivan hyvin palata.

Kun Irakin hengen ja terveyden uhka on pienempi kuin Suomessa uhkaava vapausrangaistus, niin Irakilaista uhkaa on todellakin arvioitava uudelleen.
Samalla myös on arvioitava tilannetta niiden henkilöiden kohdalla jotka toimivat tämän paluumatkailun avustajina, sillä heidänkään mielestä ei oltu menossa varmaan kuolemaan, ja tuskin heillekkään oli epäselvää miksi Suomesta "jouduttiin" hakeutumaan Irakkiin takaisin turvaan.

Migri ei ole ainoa jonka pitäisi oppia näistä tapauksista.
Tätä tapausta pitäisi hieroa moneenkin vihreään ja punaiseen naamaan, mutta hankalaahan se on kun hierojana normaalissa yhteiskunnassa toimiva media on täynnään juuri vihreitä ja punaisia naamoja.
Sosiaalinen media näyttää nykypäivänä olevan ainoa vastuullinen media.
24
Kylänraitti / Vs: Rinteen hallitus 2019–
« Uusin viesti kirjoittanut Nuiva kansalainen tänään kello 12:31:11 »
^^Kuulostaa ekohippien keppostelulta. Missä äärivihreän väkivallan ja uhkailun tuomitsevat pääkirjoitukset? Irtisanoutuvatko vihreät tällaisesta poliittisesta väkivallasta? Mitä sanovat Haavisto ja Ohisalo?
25
Kylänraitti / Vs: Rinteen hallitus 2019–
« Uusin viesti kirjoittanut ISO tänään kello 12:25:34 »
Tämä on nyt sitä parempaa uhkailua, tästä voi ottaa opikseen ihan kaikki.

Kun on oikealla asialla, on täysin oikein uhkailla vaikkapa polttamisella.

Sanokaa minun sanoneen, että näin tuore sisäministerimme asiasta ajattelee, julkisuuteen antaa kuitenkin ympäripyöreän vastauksen, jonka lopuksi muistuttaa, että natsit ja hommalaiset on pahoja ihmisiä, ja ne näitä uhkauksia aina tekee, vaikka se ei pidä paikkaansa sekään.
26
Kylänraitti / Vs: Kun presidentti Koivisto esti Karjalan palauttamisen
« Uusin viesti kirjoittanut Shemeikka tänään kello 12:23:46 »
Lainaus
Kuitenkin Venäjällä oli paljon päättäjiä, jotka olisivat halunneet neuvotella Karjalan palautuksesta

Aika epämääräisesti sanottu. Jos joku venäläinen "Urjalan varavaltuutettu" on ehkä yksityisessä keskustelussa "kännissä ja läpällä" möläyttänyt jotain Karjalan palauttamisesta, en antaisi sille suurta arvoa.
27
Kylänraitti / Vs: Kun presidentti Koivisto esti Karjalan palauttamisen
« Uusin viesti kirjoittanut Leijona78 tänään kello 12:23:20 »
Neuvostoliitto oli niin rappiolla 1990, että Karjalan kaltainen alue, joka oli tuolloin vain lisäkustannus hiljalleen hajoavalle Neuvostoliitolle, saattoi hyvinkin olla valmis luopumaan siitä. Olen tästä kuullut aiemminkin, enkä epäile, etteikö siinä olisi totuuden siemen mukana.
28
Kylänraitti / Vs: Kun presidentti Koivisto esti Karjalan palauttamisen
« Uusin viesti kirjoittanut Totuus EPT tänään kello 12:18:51 »
Ja mitä Suomi tekisi karjalalla, rappeutunutta venäläistä maaseutua jonka nostaminen Suomen elintasoon maksaisi kymmeniä jos ei satoja miljardeja ja siihen päälle satoja tuhansia jokseenkin vihamielisiä venäläisiä jotka jäisi asumaan Suomeen. Trendi on jokatapauksessa se, että kaikki muuttaa isoihin kaupunkeihin heimosta riippumatta niin tuskin kovin moni suomalainen edes muuttaisi palautetuille heimomaille vaikka kuinka iso-isä olisi joskus asunut siellä.

Mutta ei kai siinä, voi sen rahan tyhmemminkin käyttää.
Varmasti kaikki maksaa. Karjala on kuitenkin Suomeen kuulunut aivan kuten Itä-Saksa Saksaan. Valitettavasti 90-luvulla Suomettuneisuus oli vielä munattomissa päättäjissä. Vihamielisiä venäläisiä tuskin on, jos heidän aluettaan kehitetään paremmaksi. Kehitysmaan tukirahoja voitaisiin lähialueen hoitoon siirtää, hyödyttömästä Afrikan maiden rahastuksesta varsinkin. Ja työreserviä löytyisi läheltä paikan päältä, ei Afrikan sarvesta asti  8)

Petsamon aluekin olisi hyvä saada, siitä olisi ehkä enemmän hyötyä.
29
Kotimaa / Vs: 2019-03-03 Haagan puukotukset – epäiltynä Hayder Abduljabbar Al-Hmedavi
« Uusin viesti kirjoittanut petebe tänään kello 12:14:03 »
Lainaus
Poliisilla on nyt täysi varmuus siitä, että Haagan puukottaja Hayder Abduljabbar Al-Hmedavi pakeni Irakiin tekonsa jälkeen maaliskuussa.

Sai Irakista turvapaikan.  ???

Ex-vaimo tuskin haluaa ukkoa enää nähdä, mutta veljet ja kaverit varmaan käyvät Irakissa moikkaamassa aina kun välittömän kuoleman vaara on tilapäisesti keskeytynyt.


Riippumatta siitä palaako/palautetaanko herra Suomeen, niin suomalaisen rahanjakopolitiikan tietäen ei hyysäyskoneisto tule tekemään elettäkään lopettaakseen etuuksien maksamisen ko. herralle vaikka syytä olisi.
30
Kylänraitti / Vs: Kun presidentti Koivisto esti Karjalan palauttamisen
« Uusin viesti kirjoittanut -PPT- tänään kello 12:08:56 »
Minä en usko hetkeäkään että Venäjä/Neuvostoliitto olisi tyrkyttänyt Karjalaa takaisin Suomelle. Vai onko koskaan suurvalta mistään vailloituksestaan vapaaehtoisesti luopunut?

Ei sen puoleen, kyllä se oikeus ja kohtuus olisi palata Tarton rauhan rajoihin.
Sivuja: 1 2 [3] 4 5 ... 10