Uusimmat viestit

Sivuja: 1 ... 8 9 [10]
91

tällaista...

"riots in Minnesota !! Old white lady in wheel chair tries to stop rioters at target !!"

https://youtu.be/ltqTUb3cZ68

Mielenkiintoista miten New York Post reagoi videoon eli kun mustat hyökkäävät joukolla pyörätuolinaisen kimppuun, niin levitetään videota tapahtuneesta, mutta loppuun lisätään pätkä, että olisikin kävellyt. Samalla korostetaan naisen käyttämää veitseä.
https://youtu.be/LN6vLAZKuEI

Videon ideana oli tietenkin mustamaalata naista, kun ei haluttu täysin ohittaa uutisomista. Monesti näissä tapauksissa saatetaan jättää koko aihe uutisoimatta, joka on tietenkin paljon pahempaa.

---

Minnesota on mielenkiintoinen USAn osavaltio, kun sitä pidetään hyvin pohjoismaalaisena ja aiemmin uutisoitiin isosti somalien menestymisestä alueella.

Myöhemmin on tullut esiin mitä siellä oikeasti tapahtuu eli somaliyhteisöllä ei mene sen paremmin kuin muuallakaan, mutta sen sijaan kusettavat jättimäisiä satojen miljoonien eurojen arvosta tukia (somaleilla on paljon yhdistyksiä myös Suomessa).

Lisäksi mustat pahoinpitelevät ihmisiä minkä ehtivät ja on tapahtunut todella raakoja väkivaltahyökkäyksiä. Somalipoliisin piti olla edistysaskel vähemmistöjen poliisiyhteyksille, mutta eipä mennyt pitkään kun ampui apua soittaneen naisen. Silloin ei mellakoitu, ryöstetty paikkoja ja pahoinpidelty väestöä.
92
Kotimaa / Vs: 2010-06-01 Romanit - tuntematon vähemmistömme (yhdistetty)
« Uusin viesti kirjoittanut DuPont 30.05.2020, 16:46:12 »
https://www.is.fi/kotimaa/art-2000006524648.html

Lainaus
Siisteihin vaatteisiin ja suoriin housuihin pukeutunut kaksikko tarjosi kyytiä vanhemmalle, rollaattorin kanssa liikkuneelle miehelle ja varasti uhrin rahat.
...
– Mies oli kaivanut kyytimaksua lompakostaan, jolloin toinen miehistä oli napannut koko lompakon uhrin kädestä ja vienyt sieltä kaikki lompakossa olleet setelit, poliisi kertoo tiedotteessaan.
Varkaat saivat saaliikseen satoja euroja käteistä.
...
– Asianomistaja kuvaili miesten muistuttaneen ulkonäöltä romaneja, Itä-Uudenmaan poliisilaitos kertoo tiedotteessaan.
Poliisin julkaisemien tuntomerkkien mukaan miehet olivat iältään noin 40–50-vuotiaita, ja pukeutuneet siisteihin vaatteisiin ja suoriin housuihin.

Anteeksi, huomasin juuri, että tämä taisi jo olla.
93
Kotimaa / Vs: 2016-05-11 YLE: Korkeasti koulutetut turvapaikanhakijat puhkuvat
« Uusin viesti kirjoittanut Supernuiva 30.05.2020, 16:36:33 »
Lainaus
Vuoden 2019 lopussa asui Suomessa 412 644 äidinkieleltään vieraskielistä henkilöä.
Vieraskielisten osuus 7 prosenttia.

https://yle.fi/uutiset/3-11366888

Lainaus
Väärinymmärrys johti jopa siihen, että Yousra Alasaad jäi koronapelossa turhaan pois töistä ja on nyt työtön. Hän oli vielä maaliskuun alussa sokean maahanmuuttajanaisen henkilökohtainen avustaja.
– Silloin kun päätin, että minun täytyy istua kotona, soitin Rovaniemen kaupungille, etten voi mennä työhön koronan vuoksi. Sitten minä istuin kotona ilman työtä ja ilman ystävää.
Alasaadin yksinäisyys kesti pari viikkoa kunnes Arktiset maahanmuuttajat -yhdistyksessä toimivat ystävät ottivat häneen yhteyttä ihmetellen, missä tämä on ollut.

Lainaus
Lapin yliopiston tutkijan ja Rovaniemellä toimivan Arktiset maahanmuuttajat -yhdistyksen aktiivin Nafisa Yeasminin mukaan ymmärtämisongelma on ollut yleistä maahanmuuttajien joukossa.
– Varmasti kolme viikkoa meni ennen kuin TEM:stä ja oikeusministeriön etnisten suhteiden neuvottelukunnasta tuli eri kielillä ohjeistuksia, mutta sen kolmen viikon ajan olimme vähän hukassa.

Mikä tässä oli lopulta syynä tähän tietokatkokseen? Oliko ongelmana vain se, että kielenkääntäjiä ei ollut? Vai eikö virallista käännettävää tekstiä ollut olemassa?
94
Mylly / Vs: EU-liittovaltio tulee, oletko valmis?
« Uusin viesti kirjoittanut Roope2 30.05.2020, 16:27:33 »

Ikääntyneiden kuolleitten suuri määrä on eduksi kansantaloudelle. Vanhukset syövät/kuluttavat kuitenkin vähän, rasittavat paljon terveydenhuoltoa ja pienentävät eläkevarantoa tai kasvattavat suoraan maksettavien (esim. valtioneläkkeet) eläkkeiden määrää. Eikä meitä muutenkaan ole kiva katsella.

Eli päinvastoin EU:n laskelmissa suuri kuolleitten määrä pitäisi pienentää maksettavia tukia.
95
Forumin kehitys / Vs: Homma tuuliajolla
« Uusin viesti kirjoittanut KTM 30.05.2020, 16:21:58 »
Ei enää huvita aloittaa uusia ketjuja kun niihin tulee nimimerkki aloittaja...

En muutenaan harrasta nimimerkillä kirjoittelua mihinkään, tämä on ainut palsta mihin kirjoitan rekisteröitynä, ja sekin on äärimmäisen vastenmielistä. Omalla nimellä nyt ei hullukaan enää kirjoita mitään nettiin.

Paljon parempi on vaan kirjoitella palstoille joissa ei vaadita mitään rekisteröitymistä ja voi olla täysin anonyymi.
96
Ulkomaat / Vs: 2019-09-17 Minneapoliksen väkivaltahyökkäykset valkoisia kohtaan
« Uusin viesti kirjoittanut simppali 30.05.2020, 16:18:11 »
https://twitter.com/i/status/1266617184530264070

Poliisin toimesta murhatun miehen kohtalo antaa oikeutuksen..vaikkapa edelliseen videopätkään.

Onneksi jenkkilässä..ainakin tx osavaltiossa on... jotkut lait liittyen omaisuuden+itsensä puolustamiseen..että ,,jos kantti kestää,,voi  ampua tyypin joka tulee tontille t. uhkailemaan  kadulla.

97
Katsoin nyt vasta sen videon jossa musta mies tukehdutetaan, ja näkemykseni mukaan kaikki neljä poliisia ovat murhaajia.
Käsittämätön teko, elinkautinen noille ns. poliiseille. Todellinen elinkautinen, kiitos.

Murhaajia? Taisi Floyd aiheuttaa omalla toiminnallaan kuoleman. Poliisin toiminta ei ollut välttämättä täysin parasta mahdollista, mutta kuten yleensä näissä tilanteissa niin mustat laittaa hanttiin poliisille, sitten käy huonosti ja kohta on koko kaupungin kaikki asukkaat vaarassa.

Tässä yksi video mitä siellä tapahtui. En tiedä onko tarkempia videoita.
https://youtu.be/kiSm0Nuqomg

Toki poliisi murhasi oikeasti ihmisen tuolla pari vuotta sitten mutta se ei herättänyt sotatilaa.
https://hommaforum.org/index.php?topic=121955.0
98
Kylänraitti / Vs: 2009-01-02 YHDISTETTY Puolueiden kannatusluvut
« Uusin viesti kirjoittanut Venne 30.05.2020, 16:13:18 »
PS hiljaisuus ajaa sen 10% puolueeksi, olen miettinyt tässä koronakevään hiljaisuutta manaillessa. Nyt olen alkanut tulla toisiin aatoksiin PS:n pelikirjan kokonaisuutta hahmottaesssa:

Korona on yhteinen vihollinen hallitukselle ja oppositiolle. Koronan varjolla hallitus pyrkii tekemään omaa politiikkaansa, on oikeastaan helpotus että PS ei tähän sumuverhoon hairahdu. Hallitus kärsii lopulta suoraan omista epäonnistumisistaan kriisin hoidossa. Parhaillaan yritykset ajautuvat konkursseihin, ihmiset työttömiksi ja sairaat odottelevat kiireetöntä hoitoa hoitojonoissa.

Mikäli oppositiolla olisi yhteinen näkemys tulevaisuudesta, niiden olisi jo kannattanut puuttua epäkohtiin ja tehdä välikysymys tietojen pimittämisestä, perustuslain yli kävelystä EVM:ssä, suomalaisten terveydestä, tms. Mutta niillä on erottava tekijä tavoitteissa, EU liittovaltio. Oikeastaan PS on KD:n lisäksi ainut tukia vastustava puolue. Ja he ovat pitäneet asiasta kyselytunnilla meteliä. Hyvä kun pitävätkin.

Jotta PS:n kannattaisi lähteä hallitusta haastamaan, sen pitäisi saada EU-tukipakettivastustajia yli puolet eduskunnasta ja niin iso kannatus että se neuvottelisi hallituksen kokoon. Todella mahdoton yhtälö.

Hallitus ei pysty nyt koronan varjolla viemään niin helposti maaliin suomalaisten rahojen lähettämistä EU:n. Toisaalta hallituksen kannattajista suuri osa tuntee koronan vaikutukset konkreettisesti omassa ympäristössään samalla kun he katsovat ministerien mökkikuvia somessa. Tässä vaiheessa PS retoriikka siitä miten paljon suomalaisten elämä tulee kurjistumaan liittovaltion seurauksena on merkittävä tekijä, joka kyselytunnilla. Niin tiivis toisto että jokaisen on muodostettava kantansa aiheesta jos hallitus kaatuu ja uudet vaalit tulevat.

Jokin kommentti että Ministeri Kiuru sanoi että työikäinen väestö ottaa vastaan tämän viruksen - ja nyt sen lisäksi tuhansia euroja veronkorotuksia- miten te kehtaatte? Tai miksi olette sitomassa Suomen velkavankeuteen, velkojen määrä nousee tasolle jolla kansallisomaisuutemme vesi on vaarassa, tai että kaikki rahat on laitettava siihen että suomalaisille riittää ruokaa, ei pyöräbaanaan Suomen läpi. Jonkun on kuvattava, mitä hallituksen hillotolppa tarkoittaa suomalaisille äänestäjälle.

99
Forumin kehitys / Vs: Homma tuuliajolla
« Uusin viesti kirjoittanut Lalli IsoTalo 30.05.2020, 16:02:05 »
Eihän se ole koskaan ollut mielekästä juuri kenellekään, joka ei käytä Hommaa ilmaisena mainosalustana vaalikamppanjoinnilleen, tai muuten halua rakentaa somebrändiään.

..kenties näinkin, mutta onko Homman käyttäminen muka lähtökohtaisesti huono juttu?

Ei. Päinvastoin. Lisää omalla nimellään kirjoittajia poliitikkoja mahtuisi mukaan.

EDIT:
Lainaus
En ymmärrä miksi pitää viimeiseen asti kiistää etteikö Hommalle mahdollisesti kirjoittele myös käyttäjiä, jotka esiintyvät täysin toisina tahoina, joita he todellisuudessa edustuvat?

En oikein tiedä mitä kiistettävää tuossa oletusarvossa on. Kyllähän jokaisen jäsenen kirjoituksista voi päätellä mitä tahoa hän edustaa, yleensä. Joskus 2011-2012 täällä oli kyllä keskustelemassa jäseniä, joista voisi kirjoittaa agenttitarinoita, mutta sekin, jos sellaista on tapahtunut, kuuluu anonyymin kirjoittelun perusoletuksiin. Kuka tahansa voi olla mitä tahansa. Ostaja varokoon.
100
Ulkomaat / Vs: 2019-09-17 Minneapoliksen väkivaltahyökkäykset valkoisia kohtaan
« Uusin viesti kirjoittanut Jorma M. 30.05.2020, 15:56:38 »
Entinen presidentti Barack Obama on avannut sanaisen arkkunsa tästä tapauksesta.

Hän tuomitsi tapauksen ja vaati tutkintaa, muttei uskaltanut käskeä porukkaa lopettamaan riehumista.


Jossain twiitissä oli tämän mulatin twiittaus kuitattu kysymyksellä "Minneapolisissa on tapettu 489 (tms.) mustaa miestä. Oletko twiitannut myös heistä?"

Tässäkin ketjussa on mukana tätä samaa. Julmuus herättää huomiota vain kuin X ja Y toteutuvat ja nekin tietyssä suhteessa. Tässä on koko ilmiön suurin vastenmielisyys. Muutoin olen sitä mieltä kaikki Amerikan kaupungit palamaan vaan saatana. Eikö Rokkakin sanonut että "soat hyö loppuu sotimalla".

edit. lukihäiriö
Sivuja: 1 ... 8 9 [10]