Uusimmat viestit

Sivuja: 1 ... 8 9 [10]
91
Kylänraitti / Vs: USA:n presidentinvaalit 2020
« Uusin viesti kirjoittanut vastarannan kiiski 24.11.2020, 22:39:48 »

Pitäisiköhän se alkaa käyttämään tuota samaa. Kun kirjoitat Pennsylvaniasta, alan kirjoittelemaan vaikka Alaskasta, onhan ne melkein sama asia.

Ok, kiitos!
seison korjattuna, en lukenut kunnolla  ;D

En yhtäkkiä löytänyt mistään kunnon lähteestä Pennsylvanian numeroita.

Joka tapauksessa, Trump on siis suoltanut samanlaisen väitteen Georgian osalta, ja ainakin se oli siis paskapuhetta.

Oliko Pennsylvanian postiäänestyskaavake ja prosessi samanlainen kuin 2016?

Jos hylkäysten määrä on saatu alemmaksi parantamalla kaavaketta ja prosessia, sehän on hyvä asia!
Hienoa työtä repu-pomolta joka johti äänestystä Pennsylvaniassa!
92
Die Zeitin uutisessa mainitaan, että tekijä oli poliisin tiedossa ja mahdollisesti ISIS-kannattaja.

https://www.zeit.de/gesellschaft/zeitgeschehen/2020-11/terrorismus-verdacht-messerattacke-lugano-schweiz-islamischer-staat (24.11.2020)

Konekäännös:

Lainaus
Terrorist investigation after knife attack by a woman in Switzerland

A 28-year-old Swiss woman attacked two other women in Lugano. The perpetrator, who has now been arrested, was known to the police.

A woman with possible sympathy for the terrorist militia Islamic State (IS) attacked two passers-by in a department store with a knife in Lugano in the Swiss canton of Ticino. According to police, one of the women was seriously injured and the other was slightly injured. Both are therefore not in mortal danger.

The police arrested the perpetrator. Accordingly, it is a 28-year-old Swiss resident in Lugano. According to the commander of the Ticino canton police, Matteo Cocchi, she was known to the police.

(...)

Criminal proceedings are opened against the perpetrator on suspicion of attempted willful killing, serious bodily harm and violation of the ban on the extremist groups Al-Qaeda and IS. The police are investigating evidence that the woman is said to have expressed sympathy for IS.

(...)
93
Vihreät ovat kyllä vastakohtaisuuksien puolue. Mikä heidän politiikassaan enää edes liittyy luonnonsuojeluun? Pelkkää ihmisten alistamista ja autoilijoiden kiusaamista. Ohisalokin, sievä Elovena-mainokseen sopiva nainen, toimii tasan suomalaisten etujen ja koko kansallisen olemassaolomme vastaisesti! Mistä moinen johtuu? Mikä käyttövoima oikein ajaa näitä Vihreitä?
94
Kylänraitti / Vs: USA:n presidentinvaalit 2020
« Uusin viesti kirjoittanut Ajatolloh 24.11.2020, 22:28:58 »
Laskuvirheitä ja kömmähdyksiä? Niin, tietokonevirheitä, tai glitchejä, jotka johtuivat jonkun apparin mokaamasta päivityksestä, eikun jonkun virheestä, kun Dominion ei päivittänyt järjestelmiään, tuhansia löytyneitä ääniä, tuhansia ääniä jotka ovat vaihtaneet ehdokasta. Kun epäselvyydet äänien määrissä ja niiden tarkastuksissa ovat suuremmat kuin ehdokkaiden välinen ero, niin niillä on helposti vaikutusta.

Siellä oli yksi tuollainen tapaus, ei muita. Entä sitten? Ei 300 miljoonan ihmisen kansakunta pysähdy siksi, että yhdessä pienessä pikkuriikkisessä vaalipiirissä on ollut pieni moka. Ei Suomessakaan mitään tehtäisi noin hyttysluokan asialle. Taitaa muuten olla sattunutkin Suomen vaalien historiassa jonkinlaisia mokia, muistan lukeneeni. Ei niiden vuoksi koko kansakunta ala uusia vaaleja käymään.


Lainaus
100% virheettömiä vaaleja ei ole. Enkä sellaisia ole vaatinutkaan. Mutta olen vaatinut että äänet tarkastetaan siten kuin laki määrää ja ne hylätään siten kuin laki määrää. Jostain syystä tämä ei käy sinulle tai vastarannan_kiiskille, tai oikeastaan ainoallekaan demokraattimieliselle.

Sinun vaatimuksillasi ei taida olla merkitystä vai oletko äänioikeutettu Yhdysvaltain vaaleissa? Minä ainakaan en ole. Mulla on aivan se ristuksen sama mitä siellä tekevät. Kuten sanoin, täältä tuskin vastapoolia demu-vihallesi löydät.

En silti ole lähdössä päättömään kohkaamiseesikaan mukaan, jos tuo oli heikko yritys tehdä asiasta "joko olet samaa mieltä kanssani tai sitten olet minua vastaan, senkin demu-kommari-nilkki"  En ole samaa mieltä kanssasi eikä merkityksettömiä virheitä ruveta missään maassa sadoilla miljoonilla dollareilla "tarkistelemaan".   Ei sellaiseen kansalaisten enemmistö halua käyttää rahaa. Asiasta saa kiukutella varmaan täällä loputtomiin, mutta eipä se tule mihinkään muuttumaan.


Jostain syystä sinullakin on kauhea kiire asian kanssa. Asia on taputeltu, homma on selvä, mitään todisteita ei ole tai ei ole esitetty. Kun Trumpin kampanja ei oikeudenkäynnissä pääse discovery vaiheeseen jossa niitä todisteita esitellään, niin sekin on sinusta fine. Tukeehan se sitä väitettäsi ettei todisteita ole esitetty.

Ei minulla ole mikään kiire asian kanssa, mutta selvän asian kanssa voisi mennä jo vähitellen eteenpäin. Kuten todettua, tämä alkaa olla selvä asia eikä tule muuttumaan enää miksikään. Ihan turha rageta asian kanssa.

En voi väittää tuntevani Yhdysvaltain oikeusjärjestelmää kovin hyvin, mutta jotenkin minulla on sellainen käsitys, että siellä on todisteluasiassa vallalla samanlainen roomalainen todistelukäytäntö kuin meilläkin: Ennenkuin oikeudenkäynti edes alkaa/otetaan käsittelyyn, todisteet pitää pääsääntöisesti esitellä.

Jo senkin vuoksi, että vastapuoli ehtii niihin perehtyä. Meillä Suomessa ei taideta edes sallia uusia "yllätystodisteita" kesken prosessin. Jenkkioikeussarjoissa sellainen näyttäisi onnistuvan, en tiedä onko oikeaa infoa se? Uskoisin, että ainakin perusteet on,koska mitä järkeä olisi laatia oikeudenkäyntidraama, joka olisi täysin epäuskottava jo proseduraalisten virheidensä vuoksi? Kyllä Hollywoodilla on yleensä asiantuntijat, joita konsultoida detaljeissa. Mutta olen avoin paremmalle tiedolle, jos sitä on?

Yhdysvalloissakin kuitenkin kaikki tiedossa olevat todisteet pitää esitellä jo prosessin alussa kun kannetta yritetään laittaa vireille. Syynä on juurikin tuo reilun oikeudenkäynnin periaate. Yllätystodiste pitää olla löydetty prosessin aiana, sitä ei voi tuoda minään blackjackina pöytään jos se on ollut tiedossa jo alkumetreillä.

Joten kyllä Team Trump on varmasti saanut, jopa joutunut esittelemään todisteensa tuomarille. Joka on sitten hylännyt jutun eikä ottanut edes käräjille, koska on ollut niin ilmeistä, että todisteiden heikkotasoisuuden vuoksi vain yksi ainoa tuomio on mahdollinen: kanne hylätään.
95
Kylänraitti / Vs: Wuhan Koronavirus-Pandemia (nCov) 2019/2020
« Uusin viesti kirjoittanut Hämeenlinnan Oraakkeli 24.11.2020, 22:22:37 »
Näillä kaakkoisaasian maiden kansalaisilla saattaa olla vastustuskyky tätä virusta kohtaan. Sillä muuten tartuntojen vähäisyys ei oe selitettävissä. Maat ovat tiheään asuttuja ja varmasti on kontakteja enemmän kuin lännessä.
96
Suomi Herää -kulkueen järjestäjät ovat lisänneet sivuilleen aloitusviestin julistuksen lisäksi nyt myös hieman tarkempia tietoja itse tapahtumasta sekä usein kysytyt kysymykset -osion (sivun alaosassa).

Ajankohta on siis klo 16:00 - 18:00 itsenäisyyspäivänä 6.12.2020. Tarkempi lähtöpaikka sekä puheidenpitopaikka julkaistaan myöhemmin, mutta tämän mukaan esim. joukkoliikennevälineillä pääsee helposti paikalle.

Sivuilla on myös sähköpostiosoite ja puhelinnumero, jos tuolla olevista tiedoista ei löydy kaikkia vastauksia.

https://www.suomiheraa.com/

Lainaus
Tapahtuman tiedot

Järjestäjä: Suomi Herää -kollektiivi

Päivämäärä: 6.12.2020

Aika: 16.00 – 18.00

Kesto: 2 tuntia

Sijainti: Helsingin keskusta

Kokoontuminen: Julkaistaan myöhemmin

Puheidenpitopaikka: Julkaistaan myöhemmin

Pukukoodi: Tummat ulkovaatteet

Kaikki kansallismieliset ovat kutsuttu.

(...)

Säännöt ja toivomukset

Osallistujilta odotetaan siistejä vaatteita ja asiallista käytöstä.

Tahdomme, että jokainen osallistuja osallistuu myös kulkueen aikana huudettaviin iskulauseisiin.

Älä välitä vastamielenosoittajien tai muiden ulkopuolisten agitoinnista, äläkä peräänny tai lähde kulkueen muodostelmasta kesken tapahtuman kulun.

Suosittelemme jokaista tarkkailemaan sääennustuksia ennen tapahtumaa ja varautumaan sen mukaiseen vaatetukseen.

Humalassa paikalle tuleminen sekä alkoholijuomien nauttiminen tapahtuman aikana on kiellettyä. Myös tupakan polttaminen marssin sekä puheiden aikana on kiellettyä.

Epäkunnioittavasta tai huonosta käytöksestä tullaan henkilö poistamaan tapauskohtaisesti.

Aikataulut ja ohjeistus

Kokoonnumme kello 16.00 myöhemmin ilmoitettavassa sijainnissa. Paikan läheisyyteen tulee pääsemään niin metrolla, raitiovaunulla kuin linja-autolla.

Suosittelemme jättämään auton keskustan ulkopuolelle, sillä etenkin ilmaisten parkkipaikkojen löytäminen keskustasta voi olla haastavaa. Suosittelemme ulkopaikkakuntalaisia järjestämään kimppakyytejä.

Kulkue lähtee liikkeelle, kunhan kaikki ovat saapuneet paikalle. Tätä ennen jaamme ilmaiseksi putkikaulureita osallistujille ja käymme vielä paikallaolijoiden kuullen läpi kaikki tarvittavat ohjeistukset, joten olettehan ajoissa paikalla. Marssi päättyy myöhemmin ilmoitettavaan paikkaan, jossa kuulemme neljä puhetta.

Toivomme, että ihmiset voisivat priorisoida päivän ohjelmansa sen mukaan, mikä on parasta suomalaisille ja suomalaisten vapaudelle. Emme usko, että yhdelläkään suomalaisella kansallismielisellä voisi olla tämän marssin tapahtuma-aikana mitään tärkeämpää tekemistä.

Nähdään Helsingissä joulukuun kuudentena!

Ohjeet tiivistettynä

Ole ajoissa paikalla.
Pukeudu siististi.
Käyttäydy esimerkillisesti.
Älä tule sairaana.
Muista turvavälit.
Noudata suosituksia.

(...)

Onko tapahtumalla jokin erityinen pukukoodi?

Siistit tummat ja puhtaat vaatteet. Ei asiattomia vaatteita eikä treeni- tai oloasuja. Ajattele vaatetuksen suhteen myös säätä; joulukuussa voi olla kylmä, ja olemme ulkona melko pitkän aikaa.

Suosittelemme mustaa vaatetusta kulkueen yhdenmukaisen kokonaisuuden saamiseksi.

Saako ottaa mukaan omia lippuja, kylttejä tai banderolleja?

Kyllä saa. Tapahtumaan saa tuoda mukaan omia asiallisia lippuja, banderolleja ja muita tunnuksia, jotka allekirjoittavat kulkueen arvot.

Voinko tulla paikalle ja kuunnella puhetta tai katsella tapahtumaa menemättä kulkueeseen mukaan?

Totta kai voit, mutta silloin sinun pitäisi olla kykenevä myös menemään itse mukaan kulkueeseen. Turvallisuutesi tulee olemaan vahvemmissa kantimissa mennessäsi kulkueeseen mukaan, ja mikäli et ole mukana itse kulkueessa vaan olet sivummalla, valtamedia tulee todennäköisesti laskemaan sinut osaksi mahdollista vastamielenosoittajien joukkoa.

Jokainen mies tai nainen, joka päättää tulla mukaan kulkueeseen, lisää tapahtuman voimaa. He myös rohkaisevat uusia ihmisiä tulemaan mukaan seuraavalla kerralla.

(...)
97
Lainaus käyttäjältä: Maria Ohisalo
Samalla on kuitenkin hyvä huomata, että se, että meillä on viisi korkeasti koulutettua, valkoihoista naista johtamassa tätä maata, ei ole vielä kovin edustavaa.

On tärkeää, että tuemme aliedustettujen ryhmien edustajia myös päättäville paikoille. Kannustan aivan jokaista mukaan politiikkaan - politiikka on meidän jokaisen asia!

Olen pelkkänä korvana, mitä nämä aliedustetut ryhmät hallituspuolueiden johtajien tasolla Ohisalolle ovat ja millä perusteella. Vahva epäilys, että Ohisalo ei tarkoittanut sillä ainakaan miehiä. Muuten ei tule mieleen mitään mainittavia ryhmiä.

Jos ja kun Ohisalo kaikesta päätellen viittasi tummaihoisiin, jotka eivät ole määrään suhteutettuna aliedustettuja hallituspuolueiden johtajina, niin halu nostaa juuri heitä korkeimmalle tasolle päättäjiksi ei ole mitään muuta kuin rasismia.

Mutta jos asia vaivaa, eikä pätevyys ole este, niin vihreäthän voivat itse korjata tilanteen.
98
Kylänraitti / Vs: Wuhan Koronavirus-Pandemia (nCov) 2019/2020
« Uusin viesti kirjoittanut simplex 24.11.2020, 22:18:31 »
Koko Euroopan keskiarvo on tähän asti noin 504 kuollutta miljoonaa asukasta kohden (vrt. Yhdysvallat 796), aitoaasialaisten maiden puolestaan 5,43, eli Euroopassa kuolleisuus on ollut peräti 93-kertaista (!!!). Tuo ero on aivan käsittämätön, tyrmistyttävä. Se saa Euroopan maat ja Yhdysvallat vaikuttamaan aivan kuin joiltakin kaikkein alikehittyneimmiltä kehitysmailta! Suomessa, joka kuulemma on hoitanut asiansa niin loistavasti, on toistaiseksi selvitty hieman alle kolmetoistakertaisella kuolleisuudella kuin aitoaasialaisissa maissa keskimäärin. Niissä (joissa siis asuu yli 1,93 miljardia ihmistä) on yhteensä todettu vain reilu 10500 koronakuolemaa, mikä on vähemmän kuin kaksi kertaa Suomen kokoisessa Belgiassa 15755! (Luvuissa varmaan on huomattavaa aliarviointia, mutta kokonaiskuvaa se ei muuta miksikään.)

Kerrassaan erinomainen kirjoitus ja yhteenveto tilanteesta.

Lisäisin listalle vielä yhden kohdan, joka korostaa mainittujen aitoaasialaisten valtioiden ylivertaista suoritusta. Nimittäin nuo mainitut aitoaasialaiset valtiot (tai ainakin monet niistä) joutuivat tarttumaan toimeen jo heti tammikuussa pandemian lähtiessä leviämään Kiinasta. Euroopan valtioissa on sen sijaan lukuisia, joilla oli 1-2 kuukautta enemmän aikaa reagointiin. Suomessakin koronatilanne alkoi painaa päälle isommin vasta helmi-maaliskuun vaihteen jälkeen, kun hiihtolomalaiset palailivat Euroopasta kotimaahan. Se, että kykenee sata kertaa parempaan suoritukseen huomattavasti pienemmällä valmistautumisajalla, on kyllä erinomainen suoritus. Tai vaihtoehtoisesti se korostaa Euroopan ja Amerikan surkeutta tässä asiassa.

Onhan siinäkin paljon eroa miten tarkkaan eri maissa kuolemat tutkitaan ja millä kriteeristöllä korona merkitään vielä kuolinsyyksi.

Voisi kuvitella, että jossain Laosissa tai Vietnamissa joku vanhus kuolee kotonaan, niin siinä ei paljoa kuolinsyytä tutkita ja korona-testejä enää oteta vaan paikallinen lääkäri kirjaa vain jotain kuolinsyyksi tai laittaa vain kuoli vanhuuttaan (jos edes lääkäri kirjoittaa koko todistusta) ja ei muuta kuin ruumis hävitetään tai haudataan kulttuuriin kuuluvalla tavalla.

Pitäisi varmaan väestötasolla vertailla kuolleisuutta eri vuosina eri ikäluokissa niin kenties se koronakuolleisuus saataisiin sillä tavalla paremmin esiin.

Toisaalta sitten listalla on sellaisia maita, joissa toiminta saattaa olla huomattavasti pedantimpaa kuin joissain vähän rennommissa Euroopan maissa. Esimerkiksi listalta vaikkapa Singapore taitaa olla terveydenhuollon suhteen varsin hyvissä kantimissa, jos en ole väärin ymmärtänyt.
99
Kylänraitti / Vs: USA:n presidentinvaalit 2020
« Uusin viesti kirjoittanut mannym 24.11.2020, 22:17:54 »

Ei käy mikään "Justthenews".

En tiedä mikä sivusto tuo on, nevöhööd, ja yläreunassa näkyvä "Donate" nappula on aika varma merkki höpöhöpö-sivustosta.

Tällä perusteella kun Biden kerjäsi rahaa eli piti Donate nappulaa siirtymähallinnon rahoittamiseksi, niin Bidenkin on höpöhöpö tyyppi.

Lainaus
Tässä vaihtoehtoisia faktoja:
Georgia


Myös Forbes-lehdestä olen kuullut joskus aikaisemminkin:
Georgia

Se nyt vaan on niin, että jos olettaa Trumpin tviittien olevan aina paskapuhetta, menee vähemmän väärin kuin jos olettaisi niiden olevan aina totta.

Tuota, tuota, Just the news artikkeli https://justthenews.com/politics-policy/elections/pa-26000-mail-ballots-should-have-been-rejected-year-less-1000-ultimately

Kokeillaan josko lukutaito löytyisi.
Lainaus
Rate of rejected mail-in ballots almost 30 times lower in Pennsylvania this year than in 2016
In 2016, the state rejected about 1% of mail-in ballots; this year it is running so far as 0.03%.

Pitäisiköhän se alkaa käyttämään tuota samaa. Kun kirjoitat Pennsylvaniasta, alan kirjoittelemaan vaikka Alaskasta, onhan ne melkein sama asia.
100
Kylänraitti / Vs: Wuhan Koronavirus-Pandemia (nCov) 2019/2020
« Uusin viesti kirjoittanut Totti 24.11.2020, 22:17:49 »
USA:n koronakuolemiin sisältyy sen takia mm. liikenneonnettomuuksien uhreja ja muita kuolemia, joilla ei ole muuta tekemistä koronan kanssa kun se, että uhri on antanut positiivisen näytteen.
Ei kuuulu. Koronakuolleiksi pyritään määrittelmään ne, joidenka uskotaan kuolleen koronan takia

Avainsana on "pyritään". Käytäntö on jotain muuta.

Floridalainen mies, joka kuoli moottoripyöräonnettomuudessa julistettiin koronakuolleeksi:

https://www.newsweek.com/florida-man-killed-crash-listed-covid-19-death-raising-doubts-over-health-data-1518994

Mies, joka ammuttiin päähään, mies joka kaatui kohtalokkaasti ja parkinsoniin kuollut nainen julistettiin koronakuolleiksi: 

https://wpde.com/news/nation-world/deaths-incorrectly-attributed-to-covid-19-in-florida-county

Washingtonissa todettiin merkittävä määrä epäselvyyksiä todellisesta kuolinsyystä:

https://www.freedomfoundation.com/washington/washington-health-officials-gunshot-victims-counted-as-covid-19-deaths/

Maricopa Countyn tiedottaja sanoo, että koronakuolemat arvioidaan testituloksen ja kuolemantodistuksen perusteella. Menetelmä on epävarma, joten he pyrkivät korjaamaan lukuja jälkikäteen:

https://www.youtube.com/watch?v=s5Xhu_kCsFk

Linkkejä on vaikka kuinka paljon.
Sivuja: 1 ... 8 9 [10]