Uusimmat viestit

Sivuja: 1 ... 8 9 [10]
91
Päivän Keskisuomalaisessa oli laaja artikkeli, jossa muistutettiin että tyypillinen raiskaus tapahtuu kotona ja päihteet ovat usein mukana kuvioissa, tietenkin sanottiin että raiskaaja on yleensä pottunokka.

Lainaus
Ihan tavallinen raiskaus – eduskunta ei kokoonnu, presidentti ei huolestu, poliisille ei kerrota

TOISIN KUIN viime aikoina paljon julkisuutta saaneista tapauksista voisi päätellä, suomalaisen seksuaalirikollisuuden valtavirta ei ole järjestäytynyttä eikä ulkomaalaisten tekemää. Siihen ei liity poliisioperaatioita, eduskuntaryhmät eivät pidä kriisikokouksia, eikä presidentti ota kantaa.

Tavallisin suomalainen raiskaus tapahtuu uhrin omassa kodissa. Tekijänä on tuttava, johon uhri luottaa. Sekä uhri että raiskaaja ovat keskimäärin hyvin nuoria ja usein humalassa.

Uhrille tilanne on usein äkillinen ja järkyttävä. Suuri enemmistö suomalaisista seksuaalirikoksen uhreista jää yksin. Valtaosa rikoksista ei edes tule koskaan poliisin tietoon.

– Niin sanotut puskaraiskaukset ovat erittäin harvinaisia. Huomattava osa on erilaisia deittiraiskauksia. Niihin liittyy usein paljon kommunikaatiokatkoksia ja asenteellisuutta: voidaan esimerkiksi ajatella, että nainen suostuu seksiin tullessaan miehen asuntoon, sanoo rikosoikeuden professori Terttu Utriainen.

[...]

ULKOMAIDEN KANSALAISIA kaikista seksuaalirikoksista epäillyistä oli toissa vuonna noin joka viides. Ulkomaalaisten osuus korostuu erityisesti raiskausrikoksissa, joissa heidän osuutensa epäillyistä oli 27 prosenttia.

Ulkomaalaisten joukosta nousee esiin vain yksi kansallisuus: irakilaiset. Maan kansalaisia on noin puolet seksuaalirikoksista epäillyistä ulkomaalaisista. Loput ulkomaalaistaustaiset epäillyt edustavat eri kansallisuuksia varsin laajalla kirjolla.

Toissa vuonna poliisin tietoon tulleista seksuaalirikoksista yhdeksässä prosentissa epäilty oli irakilainen. Raiskauksissa irakilaisten osuus oli 12 prosenttia, lapsen seksuaalisessa hyväksikäytössä 7 prosenttia ja muissa seksuaalirikoksissa 6 prosenttia.

Irakilaisten epäiltyjen osuuden korostuminen on viime vuosien ilmiö. Vuoteen 2014 saakka irakilaisten osuus oli 1–2 prosentin luokkaa. Vuonna 2014 osuus kasvoi neljään prosenttiin ja on sen jälkeen ollut kasvussa.

Professori Terttu Utriaisen mukaan vastaava ilmiö nähtiin Ruotsissa jo 1970-luvulla, jolloin ulkomaalaisten osuus maassa kasvoi ensimmäistä kertaa tuntuvasti. Tuolloinkin moni maahanmuuttaja tuli kulttuurista, jossa seksuaalisuuteen suhtauduttiin konservatiivisesti ja naisen asema oli miehelle alisteinen.

– Monille syntyi vääränlainen käsitys vapaasta seksistä. Kesti aikansa, ennen kuin he alkoivat ymmärtää, että vaikka naiset liikkuvat ja käyttäytyvät vapaasti, heitä ei voi kohdella miten vain, Utriainen sanoo.

Keskisuomalainen 20.1.2019

Myös päätoimittaja oli rustannut erillisen kirjoituksen, jossa verrattiin tilannetta Ruotsiin, kun maahan alkoi saapua suuria määriä "pakolaisia" vuosikymmen sitten, toimittaja oli jostain saanut käsityksen, että ruotsalaiset ovat ratkaisseet ongelman, ei tarkennettu miten, mutta luultavasti lisäämällä rahaa kotouttamiseen.

Ei löytynyt vielä netistä, mutta ongelman ratkaisulla ilmeisesti viitattiin tuohon edelliseen artikkeliin: "Kesti aikansa, ennen kuin he alkoivat ymmärtää, että vaikka naiset liikkuvat ja käyttäytyvät vapaasti, heitä ei voi kohdella miten vain." Eli asiat järjestyvät ajan kanssa kuin itsestään.
92
Muut puolueet ja poliittiset vaikuttajat / Vs: Uuvatit ovat nyt "Sininen tulevaisuus"
« Uusin viesti kirjoittanut Lahti-Saloranta tänään kello 18:00:35 »
Jussi Facebookissa:
https://web.facebook.com/jussi.hallaaho/posts/2091718187615031
Tuohon Putinin vaikuttamiseen pitäisi ottaa etutikki ja ruveta julistamaan että matuvyöry on Putinin masinoimaa, Putin hyötyy Vokkibisneksistä ja kotoutuksista. Putin järkkää myös maahan raiskaavia matuja, Putin masinoi vihapuheilmiantoja jne.
93
Kylänraitti / Vs: Perustuslaki, liikkumisvapaus, karkotus
« Uusin viesti kirjoittanut Eisernes Kreuz tänään kello 17:59:19 »
Mutta eikö laki ole aina niin kuin se luetaan, ja sitä voidaan tulkita järkeväksi oletetun tulkinnan mukaan .. Missä ja miten tämä älytön tulkinta on lyöty lukkoon?

Ensinnäkin perustuslain sanamuodossa. Kansalaisuuteen ei viitata missään, vaan käytetään yleensä muotoa "jokaisella on oikeus siihen ja siihen".

Lisäksi itse lain taustalla on laaja valmisteluaineisto, jota eduskunnassa aikoinaan käsiteltiin (erityisesti perustuslakivaliokunnassa) ja jossa asia tehdään myös selväksi.

Se on "hieno" esimerkki valtiosääntöoikeuden asiantuntijoiden (kuten Martin Scheininin) ja kansanedustajien hedelmällisestä yhteistyöstä.
94
Kylänraitti / Vs: Perustuslaki, liikkumisvapaus, karkotus
« Uusin viesti kirjoittanut MiljonääriPlayboy tänään kello 17:58:54 »
Mikään laki tai sopimus ei rajoittane sellaisten henkilöiden häkittämistä, joiden henkilöllisyys on epäselvä. Jo tämän syyn perusteella voitaiin häkittää lähes kaikki rajan yli lompsineet, ja häkityksen voisi aloittaa jo heti hakemuksen käsittelyn ajaksi. Ja keston voisi rajata näppärästi "siihen asti kunnes henkilöllisyys on aukottomasti todistettu ja viranomaisten tiedossa". Tämä edistäisi samalla myös niiden oikeiden henkilöllisyyksien selviämistä, ja silloin luultavasti myös avittaisi kielteisten päätösten teossa. Epäselvän henkilöllisyyden perusteella häkittäminen pätisi myös kielteisen päätöksen saaneisiin. Virohan häkittää tulijat heti rajalta, eikä virolaisille ole kukaan vinkumassa mistään kansainvälisistä sopimuksista.

Häkittämisen lisäksi muitakin konsteja löytyy. Tai siis LÖYTYISI. Mikään laki tai sopimus ei velvoita maksamaan mitään taskurahoja läpsyille. Mikään laki ei velvoita antamaan mitään muuta majoitusta kuin yhteismajoituksen, yhteisruokailuineen. Jos possu ei maistu, niin sen voi jättää syömättä. Majoitus kauaksi kaupunkien valoista, diskoista ja ostoskeskuksista. WIFI tai TV eivät ole mitään ihmisoikeuksia. Tämä kaikki pätee asyylinvonkaajiin, ja toki silloin myös kielteisen päätöksen saaneisiin. KELAlle ja kunnille ohjeet, että mitään taskurahoja ja majoituksia ei jaella laittomasti Suomessa majaileville + päälle velvollisuus ilmoittaa poliisille, jos toimistoon eksyy sellaisia. Kaikki valtion tuet pois tahoilta, jotka majoittavat ja piilottelevat laittomasti maassa oleilevia. Mikään laki tai sopimus ei velvoita tukemaan sellaisia tahoja.

Pakkanen on suojannut Pohjolaa loiseläjiltä vuosituhansia. Jos vaan kansakunnalta löytyisi järkeä ja tahtoa, niin pakkanen hoitaisi hommaansa nytkin. Kunhan sille vaan annettaisiin tilaisuus.

Suomessa on vaan tällä hetkellä päällä sellainen ihmeellinen mentaliteetti tulkita kaikkia lakeja ja sopimuksia aina elintasoturistien eduksi ja suomalaisten veronmaksajien haitaksi. Se on kuitenkin ihan kotikutoinen ongelma, ei lakien tai sopimusten vika. Katsokaa, jälleen kerran, Balttian maita. KV-sopimukset antavat kyllä liikkumavaraa turistien sopivaan käsittelyyn. Sopiva tarkoittaa siis sellaista, että turistit tajuavat läpsytellä muihin maihin, vaikka ilman häkittämistäkin.

e:typoja
95
Kylänraitti / Vs: Perustuslaki, liikkumisvapaus, karkotus
« Uusin viesti kirjoittanut Tuomas3 tänään kello 17:57:01 »
Välttämätön toimeentulo ja huolenpito kuittaantuu huoltoavulla. Se on riittävä silloin, kun on katto päällä, lämpöä, ravintoa, hygienia ja akuutti terveydenhuolto. Se voidaan antaa varsin halvalla.

Toisekseen se on vain niille, jotka eivät kykene sitä hankkimaan itse (sairaat, vangit, vanhukset, vammaiset...). Kysymys on, miten halutaan soveltaa.
96
Kylänraitti / Vs: Perustuslaki, liikkumisvapaus, karkotus
« Uusin viesti kirjoittanut Atte Saarela tänään kello 17:55:39 »
Kyllä se on kiveen hakattu tulkinta ja muutos, joka tehtiin aikoinaan täysin tarkoituksellisesti.

Ajatuksena oli, että perustuslain turvaamat perusoikeudet ovat universaaleja, kaikille Suomen valtion oikeudenkäyttöpiirissä oleville ihmisille kuuluvia oikeuksia.
Mutta eikö laki ole aina niin kuin se luetaan, ja sitä voidaan tulkita järkeväksi oletetun tulkinnan mukaan .. Missä ja miten tämä älytön tulkinta on lyöty lukkoon?
97
Kylänraitti / Vs: Perustuslaki, liikkumisvapaus, karkotus
« Uusin viesti kirjoittanut Eisernes Kreuz tänään kello 17:54:24 »
Kyllä se on kiveen hakattu tulkinta ja muutos, joka tehtiin aikoinaan täysin tarkoituksellisesti.

Ajatuksena oli, että perustuslain turvaamat perusoikeudet ovat universaaleja, kaikille Suomen valtion oikeudenkäyttöpiirissä oleville ihmisille kuuluvia oikeuksia.
98
Muut puolueet ja poliittiset vaikuttajat / Vs: Uuvatit ovat nyt "Sininen tulevaisuus"
« Uusin viesti kirjoittanut kgb tänään kello 17:53:35 »
Tässä kohtaa mainittakoon, että hävittäjähankintaketju, sotahistoriaketju ja persuketjut ovat toisaalla eikä niistä aiheista kannata yrittää pitää täällä torikokousta.
99
Muut puolueet ja poliittiset vaikuttajat / Vs: Uuvatit ovat nyt "Sininen tulevaisuus"
« Uusin viesti kirjoittanut Eisernes Kreuz tänään kello 17:50:45 »
Halla-aho kyllä mokasi tämän konehankintakysymyksen. Olisi vain sanonut, että 64 kpl on ok ja sillä selvä.

Mitä tuohon Tossavaisen kirjoitukseen tulee, niin uuvattien ottaminen takaisin tässä vaiheessa olisi täysin järjetöntä. Heillä oli kuukausi miettimisaikaa kesällä 2017. Se meni jo.

Jokainen nyt takaisin persuihin tahtova tekisi sen täysin opportunistisista syistä, kun uhkapeli ei lopulta kantanutkaan hedelmää uuvattien riveissä. Ei niin selkärangattomia ihmisiä pidä missään nimessä huolia takaisin, vaikka kerjäisivät polvillaan.
100
Kylänraitti / Vs: Donald Trump - USA:n 45. presidentti 2017 ->
« Uusin viesti kirjoittanut Tunkki tänään kello 17:50:09 »
Trump laittoi huumorihengessä stopin Nancy Pelosin Brysselin-Egyptin- ja Afganistaninmatkalle. Erityisen nöyryyttävää tämä oli demokraateille jotka lähtivät Capitolilta 30min matkan päässä sijaitsevalle lentokentälle. Siellä heidän oli tarkoitus tehdä matka Ilmavoimien koneella, mutta puolimatkassa tuli tieto että presidentti on estänyt keikan. Militäärin ylipäällikkö kun on. Bussi palasi :)
Sokerina pohjalla puhemies Pelosin seurueeseen kuului 8 muuta D-poliitikkoa, ja lapsiansa, lastenlapsia ja sukulaisia niin että kokonaismäärä nousi 93:een. Veronmaksajien rahoilla toki.

Trump sanoi että voit vapaasti mennä kaupallisilla.
Sivuja: 1 ... 8 9 [10]