Uusimmat viestit

Sivuja: 1 ... 8 9 [10]
91
Kotimaa / Vs: 2014-10-23 Suomi varautuu jihadistien paluuseen (yhdistetty)
« Uusin viesti kirjoittanut N. O. Hääppönen 25.06.2019, 17:46:14 »
Allekirjoittajat, terrorismia fanittavat, Suomea vihaavat kansainvälisen vääryyden spedet ovat jälleen totaalisen väärässä. Tästä kaikestahan seuraa tietenkin valtiolle velvollisuus suojella suomalaisia lapsia terroristeilta, ja estää heidän maahantulossa keinolla millä hyvänsä.
Höpsis pöpsis, Suomen valtion virallisen kannan voi todeta lainsäätäjän ja korkean poliisivirkamiehen lausunnoista.
92
Treella Junes vermeineen tönäistiin autotien reunaan ja koska liikkennettä ei oltu suljettu, oli se vaaratilanne! (kuten tönäisyt metrolaitureilla ovat). Muistamme myös "torniaiset".

Sillä videolla se sanoo selvästi, että se työnnettiin auton alle, ja "syyllisiä" nimitellään läskeiksi ja sateenvarjohomoiksi. Jos tuolla tyylillä joutuu poliisin jutusille, niin on turha leikkiä, ettei se olisi suunniteltua.
93
Perussuomalaiset / Vs: Jussi Halla-aho eduskunnassa / Brysselissä
« Uusin viesti kirjoittanut Vellamo 25.06.2019, 17:29:39 »
MTV Uutisten kysely perussuomalaisille piiripäättäjille (10.-24.6.):

Lainaus
Jussi Halla-ahon asema puolueen puheenjohtajana on kiistaton ja suosio vain vankistunut viime vuodesta. Tämä selviää MTV Uutisten perussuomalaisille piiripäättäjille teettämästä kyselystä.

Lähes kaikkien kyselyyn vastanneiden mukaan Halla-aho on onnistunut puheenjohtajana hyvin tai erittäin hyvin. 

Erittäin hyvän arvosanan Halla-aholle antaa jopa 89 prosenttia kyselyyn vastanneista. Yhdeksän prosenttia pitää puheenjohtajan onnistumista hyvänä ja vain kaksi prosenttia tyydyttävänä tai huonona.
---
https://www.mtvuutiset.fi/artikkeli/mtv-uutisten-kysely-jussi-halla-ahon-suosio-kiistaton-perussuomalaisten-puheenjohtajana-vain-vankistunut-viime-vuodesta-haastajalle-ei-tarvetta/7459420
94
Minusta on aika söpöä, että törttöilyjensä takia häädön foorumilta saanut Lokka arvostelee hommalaisia fiksuuden puutteesta tuossa FB-säikeessä.  ;D
95
Enemmän se Lokka täältä saa ääniä kuin punkinfinlandilta, noin niinkuin offtopiccina.
96
"Ilmastomuutoksen torjunta on tärkeä osa yhteiskuntarauhaa."

Niin, sota on rauhaa.

Varmaan samasta syystä sitten miehet ovat naisia ja naiset miehiä, ulkomaalaiset suomalaisia ja suomalaisetkin vaan muualta tänne tulleita.

Ja vielä vähän orwelliaanista käänteispuhetta: ilmastonmuutos tarkoittaa, että ilmasto ei muutu. Kun Globaali Eliitti puhuu ilmastonmuutoksesta, se tarkoittaa, että ilmasto ei muutu. Se on heidän sisäpiirivitsinsä, kuten muukin käänteispuhe esimerkiksi ihmisoikeuksista, jolla todellisuudessa tarkoitetaan ihmisoikeuksien tuhoa. Ja paitsi että kyseessä on sisäpiirivitsi, kyseessä on myös globaali valhekampanja ja propaganda, jolla meitä huijataan. Tai ainakin joitakin meistä. Kaikkia ei pysty huijaamaan. Siksi taas on keksitty vihapuhekonsepti ja 'vastuullinen media', joilla pyritään vaientamaan ne, joita ei olla pystytty huijaamaan.
97
Forumin kehitys / Vs: Annetut bannit, varoitukset ja kirjoituskiellot
« Uusin viesti kirjoittanut Pullervo 25.06.2019, 16:49:31 »
JDiCo, 7 päivää, typerää provoilua.

Joko keskustellaan asiasta, eikä auota päätä muille keskustelijoille, tai etsitään toinen keskustelualusta, jossa jälkimmäistä suvaitaan. Luulisi kahdessa kuukaudessa jo oppineen tavoille.
98
Kylänraitti / Vs: Boikotoinnin sietämätön helppous
« Uusin viesti kirjoittanut Alarik 25.06.2019, 16:32:28 »
Taffel Choco chips -mainos:
https://youtu.be/gWCrkrtELlw
Pirun hauska mainos! Ihme että tuollaisen on saanut vielä tehdä nykyaikana.  :flowerhat:

Ainekset kyllä on kasassa suvakkipöyristymiseen, että ruokitaan kuvaa vhm:n vastuullisuudesta ja perheen huolehtimisesta.

Taas rodullistettua isää ei näy ollenkaan, ja näin vahvistuu stereotypia vastuuttomista mamumiehistä hakemassa pelkkiä huvituksia ja sitten katoavat kuvista välittämättä vastuista, töistä tai perheestä. Saa nähdä, ehkä tuo mainos on ok, ehkä se ei olekaan stereotypiaa.
99
"Ilmastomuutoksen torjunta on tärkeä osa yhteiskuntarauhaa."

Niin, sota on rauhaa.

Varmaan samasta syystä sitten miehet ovat naisia ja naiset miehiä, ulkomaalaiset suomalaisia ja suomalaisetkin vaan muualta tänne tulleita.
100
Kylänraitti / Vs: Rinteen hallitus 2019–
« Uusin viesti kirjoittanut Uuno Nuivanen 25.06.2019, 16:14:44 »
Tilanne on siinä mielessä hyvä, että tekee tai ei tee hallitus mitä tahansa, niin aina sataa Persujen laariin.  :)

Tätä alkaa olla jo vaikea ryssiä.
Sivuja: 1 ... 8 9 [10]