UmmaGumma

Uusimmat viestit

Sivuja: [1] 2 3 ... 10
1
Kylänraitti / Vs: Rinteen hallitus 2019–
« Uusin viesti kirjoittanut Oho tänään kello 21:24:23 »
Se on kumma kuinka tuo Amnesty 2011 kummittelee edelleen.

Mahtoko tuolloin Suomi olla ykkönen? Mä olen nähnyt jonkun vastaavan tutkimuksen jossa Tanska oli piikkipaikalla (52%), Suomi (47%) ja Ruotsi (46%) olivat melkein tasapisten kakkosena ja kolmosena, pistesijoille nousivat sitten Hollanti (45%), UK (44%) ja Ranska (44%). Että hyvässä seurassa Suomi on...


https://fra.europa.eu/sites/default/files/fra_uploads/fra-2014-vaw-survey-main-results-apr14_en.pdf

Mutta oikeastaan on ihan odotettavissa, että yhteiskunnan tasa-arvoistuessa myös ikävät asiat tasa-arvoistuvat, ja naiset alkaavat kohtaamaan väkivaltaa siinä missä miehet. Miesten kohtaama väkivalta joka tuppaa olemaan aika paljon tappavampaa ei jostain syystä vaan tunnu olevan mikään kaksinen ongelma. 
2
Kylänraitti / Vs: Feminismi on ihmeellistä! (yhdistetty)
« Uusin viesti kirjoittanut Vaniljaihminen tänään kello 20:58:02 »
Jos Suomessa todella raiskataan 50,000 naista vuosittain, se tarkoittaisi että joka ikäluokasta joku raiskataan useammin kuin kerran. Joka viikko raiskattaisiin lähes tuhat naista ja päivittäin noin 150. Syynä tähän ilmiöön on Amnestyn klassisen raportin mukaan sota-ajan luoma suomalaisten miesten raiskauskulttuuri.

Poliisille ilmoitetaan vain noin 1,200 tapausta ja niistä vain 200 johtaa tuomioon. Jos Iris Suomela olisi oikeassa, pitäisi Suomessa laittaa kymmeniä tuhansia miehiä vankilaan ja koska tämä käytännössä olisi mahdotonta, tulisi miehet laittaa kärsimään rangaistusta vankileireille. Arvioidaan nyt, että tällaisessa tapauksessa tulisi Suomessa pitää vankileireillä yhtäjaksoisesti noin 100,000 miestä iältään suunnilleen noin 20-50 -vuotiaita.

Perustuuko Ämestyn hölynpöly johonkin vanhaan Neuvostoliiton propagandaan, jossa suomalainen maanpuolustaja eliminoidaan häneen lietsotulla vihakampanjalla?

Mä en itse tunne yhtäkään naista, jonka tietäisin olevan raiskattu joskus. Uhkaavimmat tilanteet, joista olen kuullut, ovat aina olleet ulkomaalaisen tai juopuneen ulkopuolisen sekopään aiheuttamia tilanteita.
3
Kylänraitti / Vs: Ilmastonmuutos, ekologinen ja hiilijalanjälki (yhdistetty)
« Uusin viesti kirjoittanut Alabama tänään kello 20:54:40 »
^ Joo, just näin. Muslimimaissa ei myöskään ole metsäpaloja, ei vaikka sademetsää -kuten Indonesiassa- poltettaisiin kuinka paljon. Ja jos media tiedottaa asiasta, on syypäänä aina länsimaiden konsernien ahneus, palmuöljyn himoitsijat suun muut kapitalistiset syöpäläiset.

Sama kapitalistinen ahneus on syynä Afrikan ympäristöongelmiin, afrikkalaisten itsensä aiheuttamaa ympäristötuhoa ei ole olemassa. Ilmaston muuttuminen "ajaa" ihmismassat lämpimistä maista kylmiin maihin, joihin samanaikaisesti yritetään iskostaa lämmityshäpeä mm. Saksan öljylämmityskieltovaatimuksen muodossa.

Syyksi kaikelle tarjotaan maapallon luonnollista ilmiötä, ilmastonmuutosta. Länsimaiden hemmoteltu, narsistinen ja mukavuudenhaluinen nuoriso kiljuu ilmaston "pelastamisen" puolesta, mutta sen mieleen ei juolahda lähteä uurastamaan opiskelemalla esim. tekniikkaa, jonka avulla neuvokas ihmiskunta on parantanut rajusti olojaan ja joka on todellisuudessa yksi tärkeimmistä asioista, mihin ihmiskunnan kannattaa ihan oikeassa reaalimaailmassa satsata voimavaroja.

Nyt kaikki huomio yritetään varsinaisten ongelmien sijaan suunnata psykoottiseen ja hurmokselliseen vasemmistouskonnolliseen massapsykoottiseen vallankumousliikkeeseen, joka on keksinyt todelliselle tavoitteelleen uuden strategian, uudet kuoret ja uuden peitenimen: todellinen tavoite on yhteiskunnan muutos -ei suinkaan ilmaston.
4
Mylly / Vs: 2018-01-09 HS: Ruotsin talousluvut löivät asian­tuntijatkin ällikällä
« Uusin viesti kirjoittanut JP73 tänään kello 20:50:23 »
5
Mylly / Vs: Euroopan parlamentti ja Euroopan komissio 2019–2024
« Uusin viesti kirjoittanut pienivalkeapupu tänään kello 20:43:21 »
^ Yllä olevassa jäsen Roopen kunnioitettavassa lausunnossa toimittelija S. Turunen osuu oikeaan todetessaan: "Kiina on uudenlainen siirtomaaisäntä."Ai-van. Ja Kiinan siirtomaaisännyys on joko a) hyvä asia vai b) huono asia?
Ja jos vastaus on vaihtoehto 'b' niin mihin se jättää EU:n, ja sitä myöden Suomen?
6
Kylänraitti / Vs: Ilmastouskonto, väärät profeetat ja tapaus Greta Thunberg
« Uusin viesti kirjoittanut Radio tänään kello 20:43:16 »
Vaikeasti käsitettävä aivopieru tämä. Ettäkö ahdistunut punavihreää kasvatusta saanut lapsi on terve ja viimeaikoihin asti normaalina pidetty lapsuuttaan turvatuksi kokeva lapsi on väärin kasvatettu ja sairas. Kumpainenko tarvitsee ahdistukseensa psyykenlääkkeitä? Alkaa tuntua kovasti neukkulan aikaiselta kasvatukselta kun näennäisesti terveet huostaanotetaan ja pannaan ahdistuskoulutukseen.
Pelkokerrointa lisäävät lapsiprofeetat näkyjä näkemällä. Pyhä Greta "näkee" hiilidioksiidin ilmasta. Kova juttu?
7
Kylänraitti / Vs: Rinteen hallitus 2019–
« Uusin viesti kirjoittanut Lahti-Saloranta tänään kello 20:36:52 »
Hallitushan on ajavinaan työllisyysasteen nostamista. Samaan aikaan se ajaa tarveharkinnan poistamista eli ulkomaisen, ei Eurooppalaisen työvoiman haalimista. Minusta siinä on ristiriita jos työpaikkojen määrä ei lisäänny voimakkaasti. Toinen juttu on sitten työstä maksettava palkka ja elinkustannukset. Palkka pitäisi olla sellainen että sillä tulee toimeen ilman tulonsiirtoja.
8
Kylänraitti / Vs: Rinteen hallitus 2019–
« Uusin viesti kirjoittanut Vellamo tänään kello 20:32:13 »
Ylen uutsissa juuri siteerattiin Iiris Suomelan puheenvuoroa, jonka mukaan Suomessa raiskataan joka vuosi 50,000 naista mutta näitä ei ilmoiteta poliisille, "koska ei uskalleta". Samoin Suomessa on vapaina 100,000 miestä, joiden kuuluisi olla vankilassa.

"Suomihan on Euroopan vaarallisin maa naiselle" - Amnesty 2011 ja se on salattu totuus jota vain Iiris Suomelan kaltaiset sankarilliset esitaistelijat uskaltavat esittää.

Katsokaa nyt mitä propaganda tekee nuorille ihmisille.


Jokainen on samaa mieltä siitä, että tuo on hyvin harhainen käsitys todellisuudesta. Pahinta onkin jos päätöksiä tehdään harhojen pohjalta. Tosin usein nämä harhaisuudet perustuvat epämääräisiin kyselytutkimuksiin.

Vihreät ottavat mieluummin kantaa mielikuvitustilastoihin kuin oikeisiin raiskauksiin ja uhkiin naisille.

Samalla monet näistä poliitikoista syyttävät 'populismista' tai 'iljettävästä flirttailusta' niitä, joka seuraavat todellisia ja ajantasaisia uutisia ja poliisin tilastoja; ilmaisevat niiden pohjalta pöyristyksensä ja huolensa sekä vaativat konkreettisia politiikkatoimenpiteitä rikosten ennaltaehkäisemiseksi ja kovempia rangaistuksia.

Valitettavan monen vihervasemmalla laidalla (ml. tätänykyä keskustapuolue) vaikuttavan poliitikon lausunnot seksuaalirikoksista ovatkin tyhjänpäiväistä näennäislänkytystä, eivätkä ne edesauta tilanteen kohenemista mitenkään.
9
Ulkomaat / Vs: 2018-06-21 Espanja/Saksa: Marokkolainen murhasi "Refugees Welcome"-aktivistin
« Uusin viesti kirjoittanut Pullervo tänään kello 20:27:42 »
Marokkolainen rekkakuski Boujemaa Lamrabat (42) sai elinkautisen Sophia Löschen (28) murhasta. Alun perin Lamrabat oli yrittänyt raiskata kyytiinsä liftanneen Löschen, mutta sen epäonnistuttua lopulta päätynyt murhaamaan jo pahoinpitelemänsä naisen lyömällä useita kertoja rengasraudalla päähän. Lamrabat ajoi sen jälkeen ruumiin kanssa Saksasta Espanjaan, jossa jätti ruumiin kyydistä ja jäi kiinni Espanjan poliisille.

https://www.bild.de/regional/nuernberg/nuernberg-news/bayreuth-lebenslange-haft-fuer-den-killer-von-sophia-64774776.bild.html
Lainaus käyttäjältä: Bild/konekäännös
JUDGE GIVES SOPHIA (28) KILLER FOR LIFE:"You must pay for this act, the punishment you received today" (18.9.2019)

Judgment in the murder case of the slain hitchhiker Sophia Lösche (28): Fernfahrer Boujemaa L. (42) has to go to prison for life!

Thus, the court followed the demand of the prosecutor, the defense saw indeed a milder punishment to be punished.

After two months of trial, however, the court, like the prosecution, came to the conclusion that the Moroccan man Sophia Lösche had been beaten and seriously injured in the dispute in June last year, and then killed in a second attack. According to the court, this was murder for covering up the previous injury.


The crime was triggered by a failed, "sexually motivated" overture by L. The student had clearly rejected the married father. This had the Moroccan so "massively offended" that a dispute has developed in which Sophia may have struck him with the palm of his hand in the face.

The judge said the strike had "knocked out the fuse" at L. "Ultimately, it was this slap in the face that completely upset the slightly irritable, aggressive-looking defendant." He hit Sophia's head at least four times with a wheel nut wrench and severely injured her.

L. had acted in this attack in the affect with possibly reduced debt. However, according to the conviction of the court, Sophia was not dead at this time. The truck driver was then still ten or 20 minutes walk over the rest area and have thought.

He had rejected the idea of ​​possibly seeking help. When he returned to the truck, he had inflicted fatal blows on Sophia.

(...)

Sophia Lösche had wanted to hitchhike from Leipzig to Nuremberg over a year ago. From there, according to her brother, she wanted to travel by suburban train to her family in Amberg, Upper Palatinate. There, the 28-year-old never arrived. Her body was discovered in a ditch in Spain.
10
Muut puolueet ja poliittiset vaikuttajat / Vs: Suomen Kansa Ensin r.p.
« Uusin viesti kirjoittanut Faidros. tänään kello 20:25:56 »
  Marcon sketsituokio, missä hän pikkukännissä...       

Marco de Wit ei käytä alkoholia lainkaan, ei edes vähän, vaan on raittiusmies!

Vetääkö MdW toisiaankin noita selvinpäin!  :o
Sivuja: [1] 2 3 ... 10