Uusimmat viestit

Sivuja: [1] 2 3 ... 10
1
Kylänraitti / Vs: Ilmastonmuutos, ekologinen ja hiilijalanjälki (yhdistetty)
« Uusin viesti kirjoittanut ismolento tänään kello 15:42:27 »
Lontoon ilmastoprotesteista moni on tehnyt huomion että protestoijat ovat lähes kaikki valkoisia. Vähemmistöjä ei tunnu koko teema kiinnostavan.

Taitaa vaan olla valkoisen ihmisen geneettinen erityispiirre olla alttiina itseinhoon perustuvaan fanaattisuiteen.

Hiekkaneekereitä muslimeita kiinnostaa vain islamin maailmanvalloitus. Allah määrää ilmastosta, siihen ei apina ihminen pysty.
2
Kylänraitti / Vs: Ilmiö: Keijo Kaarisade (Twitterin parodiapoliisi)
« Uusin viesti kirjoittanut Sheldon tänään kello 15:31:48 »
Lainaus käyttäjältä: Keijo Kaarisade
Mistä erottaa filosofian tohtorin yhteiskunnalliset näkemykset ja satiirin?

Nimimerkistä
https://kaarisade.home.blog/2019/04/24/akateeminen-sivistys-on-paras-ase-sananvapauspopulismia-vastaan-al-24-4-2019/
3
Paja / Vs: Hygieniapassi pakolliseksi ruokatuotannossa toimiville
« Uusin viesti kirjoittanut Kari Kinnunen tänään kello 15:31:05 »
Voi piru niin. Tänä vuonna vanhenee pätevyys. Luvassa turhanaikaista nököttämistä. Onneksi nyt maksaa työnantaja ja nököttämisestä saa palkkaa.
4
Ulkomaat / Vs: 2015-11-03 Saksa: Merkel ylirasittunut - kansleri syöksee Saksan kaaokseen
« Uusin viesti kirjoittanut Oppipoika tänään kello 15:29:09 »
^ Olisi ehkä paikallaan pyhittää yksi numero myös happohyökkäyksistä selviämiseen.
5
Tupa / Vs: Helsingin ja Vantaan vähiten/eniten "rikkaat" koulut ja asuinalueet?
« Uusin viesti kirjoittanut Kari Kinnunen tänään kello 15:25:03 »
Milloinkahan maahamme syntyvät ensimmäiset yksityiskoulut. Veikkaisin, että aika moni vanhempi olisi valmis vähän maksamaan lastensa tulevaisuudesta.

Se koulutuksen tasa-arvo taidettiin hylätä ja mokutuksen alttrille. Eihän kouluissa taida enää olla edes tasokursseja, joiden luulisi vähän helpottavan. Ei tarvi kaikkien kärsiä kaikkein tunneälykkäimmistä pöljistä.
6


Lainaus
Tiedote: Keijo Kaarisateen tekijä tukee Johanna Vehkoota (13.4.2019)

Julkaisuvapaa heti.

Kannatan Johanna Vehkoon oikeutta kovaankin kielenkäyttöön, aivan kuten oletan että Johanna Vehkoo varmasti kannattaisi – hypoteettisesti – Keijon oikeutta kutsua häntä vaikka itseään täynnä olevaksi idiootiksi, jos niin haluaisin häntä jostain syystä kutsua.

Lopputuloksena Vehkoo kyllä vapautetaan, mutta niin Junes kuin Keijokin tuomitaan tai siis Aisa Kantola ja Arvo Pohjalainen. Yllätyksenä ja pyytämättä. Tässä otsikossa Keijon arvostelukyky petti.
7
Paja / Vs: Hygieniapassi pakolliseksi ruokatuotannossa toimiville
« Uusin viesti kirjoittanut aethanol tänään kello 15:17:30 »
Vastustan terveysfasismia henkeen ja vereen. Kysynkin nyt mikä on se todellinen peruste hygieeniapassi vaatimukselle? Tiettävästi ei Suomessa ole yhtään todettua kuolin tapausta lattialla käyneen pizzataikinan takia. Onhan se vähän siivotonta, mutta ei vaarallista. Mielestäni lakiin ei pitäisi missään nimessä kirjata pakolliseksi yhtään "olis ihan kiva jos kaikki pukeutuis kauniisti, ei syljeskelis kadulle ja muutenkin olis kilttejä pilttejä" -vaatimusta. Se on täyttä terveysfasismia! Onko siis yhtään todellista haittatapausta tai syytä tämän kiellon tueksi?

No tuosta vaikka quote Duodecimista:

"Listerioosiin sairastuvat tavallisimmin vastustuskyvyltään heikentyneet, raskaana olevat ja vastasyntyneet. Listerioosiin liittyy 25 %:n kuolleisuus, mikä erottaa sen muista tavallisimmista elintarvikkeiden välityksellä leviävistä tartuntataudeista. Suomessa todetaan vuosittain 30–50 listerioositapausta."

Vuosi sitten Etelä-Afrikassa kuoli vajaa 200 ihmistä listerioosiin kun oli valvonta vähän pettänyt.
8
Tupa / Vs: Helsingin ja Vantaan vähiten/eniten "rikkaat" koulut ja asuinalueet?
« Uusin viesti kirjoittanut Siili tänään kello 15:10:13 »
Lainaus
.....................Vantaan Koivukylässä sijaitseva Rautpihan päiväkoti on 54 lapsen päivittäinen hoitopaikka.

Päiväkoti on siitä erikoinen, että lasten kotona puhutaan 27 eri kieltä. Äidinkielenään suomea puhuvia lapsia on koko päiväkodissa tällä hetkellä kaksi.

Vieraskielisten lasten suuri osuus johtuu siitä, että lähialueen asukkaat ovat pääasiassa maahanmuuttajataustaisia, äidinkielenään muita kieliä kuin suomea puhuvia perheitä.


Ylelläkin oli puffi samalle päiväkodille jo viime vuonna:

https://yle.fi/uutiset/3-10470524

Silloin siellä ei Ylen mukaan ollut yhtään äidinkieleltään suomalaista lasta.  Nyt heitä on sentään kaksi. 
9
Kylänraitti / Vs: Ilmiö: Keijo Kaarisade (Twitterin parodiapoliisi)
« Uusin viesti kirjoittanut Paawo tänään kello 15:04:43 »
Ja tyhmillekin mielipiteille saa tasapuolisuuden ja tiedonvälityksen nimissä antaa näkyvyyttä.

Oikeamieliset ovat oikeasti helisemässä. Nimenomaan tyhmille väärille mielipiteille ei julkisessa diskurssissa ole saanut antaa sijaa ja tässä on valtamedia melkolailla onnistuneesti pitänyt kulisseja pystyssä. Virallista, hyväksyttyä ja oikeaa totuutta on julistettu yksinoikeudella sekä mainos- että verorahoituksen voimilla mutta eivät ole oikeamieliset omassa, naiivissa lapsenuskossaan sitä käsittäneet että informaatiosodassa on aina vähintään kaksi osapuolta, ja että vastapuolellakin on yhtäläisesti omat oikeutensa ja velvollisuutensa turvautua bluffaamiseen.

Botteja ja keinoälyjä saa asentaa tunnistamaan haluttuja asioita julkisesta informaatiosta, mutta silti kivapuheeksi naamioitua vihasanomaa tulee pääsemään läpi. Ylimielinen yksinhallitsija on aina varomaton ja alentumaton. Jossain kohtaa jossain bunkkerissakin havahdutaan siihen samaan kuin mihin on tuvissa ja torpissa herätty jo aikoja sitten - Keijo olisi ollut voitettavissa oikeilla ja oikein ajoitetuilla toimenpiteillä, mutta silloin olisi totuus pitänyt ottaa esille ja kulissit purkaa. Totuus haudattiin ja kulisseihin laitettiin lisää tukia ja Keijo kaatui saappaat jalassa.

Mutta Keijo ei suinkaan ole poissa - nyt olemme vaiheessa jossa alkaa uusia "Robinson"-Keijoja pulpahdella esiin sieltä täältä. Vielä toistaiseksi ollaan vedetty kölin alta vasta sanomalehtiä, mutta radio ja tv seuraavat varmasti perässä.

Odottakaapa vaan, saattaa olla jo jokunen parodiauutinen vastuullisella laatumedialla purkissakin. Joka miekkaan tarttuu se miekkaan hukkuu.;D
10
Tupa / Vs: Helsingin ja Vantaan vähiten/eniten "rikkaat" koulut ja asuinalueet?
« Uusin viesti kirjoittanut Roope2 tänään kello 15:00:11 »
Ja halpaa kuin saippua.
Sivuja: [1] 2 3 ... 10