Kirjoittaja Aihe: 2016-08-31 Tyttöä käytettiin seksuaalisesti hyväksi, poliisi etsii uhria  (Luettu 14436 kertaa)

Lasse

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 10 761
 • Liked: 15782
 • Dream Evil!
Kaiken kaikkiaan olisi tullut edullisimmaksi pitää sälli säilössä. Nyt varmaan siirretty toiseen VOK:een turvaan.
Ja ei muuten varppina kerrota henkilökunnalle, että tämä jantteri on sitten epäiltynä lapsen seksuaalisesta hyväksikäytöstä, ettei tule mitään turhia ennakkoluuloja.

Kajaanissahan (ja muuallakin) viedään lapsista kiinnostuneita turviksia päiväkoteihin. Tämä sankari saattaa olla siellä jo huomenna...
EU-, Globalismi-, Pfizer- ja Boeing-kriittinen

Tucker Carlson with Thomas Massie

foobar

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 19 927
 • Liked: 38026
Epäillylle voidaan antaa myös uusi identiteetti hänen uransa ja rikostensa suojelemiseksi.
"Voi sen sanoa, paitsi ettei oikein voi, koska sillä antaa samalla avoimen valtakirjan EU:ssa tapahtuvalle mielivallalle."
- ApuaHommmaan siitä, voiko sanoa Venäjän tekevän Ukrainassa siviilien kidutusmurhia ja voiko ne tuomita.

UgriProPatria

 • Vieras
Näin on maailma muuttunut. Poliisit etsivät uhreja. Uhrit eivät siis usko itsekään saavansa oikeutta. Kertoo paljon yhteiskunnasta ja herättää epäilyksen miten paljon jää rikoksia ilmoittamatta, kun uhrit epäilevät etteivät saa muuta kuin paljon vaivaa ja käräjäreissuja, tuloksena tekijälle nollatuomio.

Seksuaalirikosten uhreja on kyllä ennenkin syyllistetty ja kertomuksia vähätelty, tahdottu lakaista maton alle. Miksi? Koska rikos on ihmiskunnan ehkä yleisin ja rikolliset itse monesti yhteiskunnassa kunnioitettuja.

Naisten luontainen häveliäisyys myös aikaansaa halun salata tapahtunut, väkivaltaisen teon kohdalla myöskin henkinen voimattomuus käydä asioita aina uudelleen läpi. Ansioituneet seksuaalirikolliset itse tietävät tämän varsin hyvin.

UgriProPatria

 • Vieras
Ainoa tärkeä asia on, että tyttö / uhri itse selviytyy tapahtuneesta mahd. vähin traumoin. Hän itse tietää mikä hänelle on parasta, häntä ei saa painostaa. Rikos jää iäti elämään uhrin sisäiseen maailmaan ja sillä on erilaiset vaiheensa. Joskus on aika suojella omaa sisäistä tunnemaailmaansa, myöhemmässä vaiheessa, kun "salaisuuden" varjelemisella ei enää ole väliä, silloin voi astua esiin.

Niobium

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 2 958
 • Liked: 7551
Tällainenkin oli hetkisen näkösällä, nyt Karjalainen on sensuroinut uutisen.

E: Ehdin lukea uutisen pikaisesti ennen kuin sensuuri iski. Mokkapyyttonia ei oltu ehditty vielä kaivaa esille vaan oli jäänyt lääppimisen ja puheiden asteelle.

« Viimeksi muokattu: 19.09.2016, 15:19:54 kirjoittanut Niobium »
"Tuomme oikeudenmukaisuutta ja onnea Afrikan kansoille, Prigozhin lupaa." IS 22.8.2023

Aksiooma

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 6 296
 • Liked: 11581
 • Arvokonservatiivi ja 2000 luvun fennomaani
Kauniaisissa, tuossa porvarillisessa unelmassa, notkui yllättävän paljon moniosaajia pelaamassa hedelmäpelejä paikallisessa S-marketissa.

Olen havainnut saman kun siellä olen välillä käynyt. Ihanan monikulttuurista*

*sarkasmia

Erinomaista. Juuri nämä rikkaat suomalaiset kun ovat ensimmäisenä kehumassa matuinvaasion hyviä puolia. Tunnen aika monta Kroisosta ja vakiojutut liittyvät "Irakilaiseen parturiin, joka leikkaa todella hyvin kympillä" ja "Siivoavat auton sisältä todella hyvin ja paljon halvemmalla kuin suomalaiset".

En ole vielä ratkaissut, että onko näille rahamiehillä joku harrastus saada mahdollisimman halvalla palveluita vai tuleeko niille joku mielihyvä siitä, kun saavat köyhät palvelemaan heitä pikkurahalla?

Typerää, tyhmää ja sairasta. Eivät sekuntiakaan ajattele, että suomalainen perheellinen parturi ja autopesulayrittäjä joutuvat kilpailemaan näiden kanssa.

Sitä taas kuvittelisi, että tällaiset raharikkaat osaisivat ja ymmärtäisivät asian ja suosisivat suomalaista palveluntarjoajaa ja maksaisivat vähän enemmän - koska vittu on varaa - mutta ei, pitää helvetti löytää mahdollisimman halvalla ja vielä kehua kaikille, miten yritteliäitä, kohteliaita, taitavia ja mukavia nämä mamut ovat.

 :facepalm: x miljoona

YLE on nyt tehnyt jutun näistä kahdeksan euron partureista.

Lainaus käyttäjältä: YLE
8 eurolla tukka kuntoon – hintakilpailu jyllää myös hiusalalla

Perinteiset parturi-kampaamot miettivät keinoja pärjätä kovassa kilpailussa uusia yrittäjiä vastaan.


Irakin kurdi Akran Ashraf opiskeli parturi-kampaajaksi Suomessa ja perusti kaksi vuotta sitten Salon Holidayn Espoon Leppävaaraan. Paikka tarjoaa miesten hiustenleikkauksen vain kahdeksalla eurolla. Halpoja hintojaan Ashraf perustelee sillä, että hän tekee mieluummin työtä matalin hinnoin kuin tylsistyy työttömänä.

Suomen Hiusyrittäjät ry:n mielestä halvat hinnat vääristävät alan kilpailua.

– Kivijalkaliikkeissä kiinteät kulut ovat pienempiä kuin kauppakeskuksissa. Silloin palveluhintakin voi tietysti olla alhaisempi. Mutta kyllä kymmenen euron leikkauksia saa tehdä aika paljon, jotta kaikki pakolliset kulut pystyisi maksamaan, Suomen Hiusyrittäjät ry:n jäsen Jan-Mikael Urjansson toteaa.

Maailman suurkaupungeissa muutaman euron pikaleikkauksia on ollut tarjolla jo pitkään. Pikaparturit ovatkin elinvoimaisia vain siellä, missä potentiaalisia asiakkaita liikkuu paljon.

Monikulttuurista bisnestä

Urjanssonin mukaan arviolta 80 prosenttia Suomessa toimivista, halpoja hintoja tarjoavista parturi-kampaajista, on ulkomaalaisia yrittäjiä.

– Voi olla poikkeustapauksia, jolloin ei oikeasti tiedetä, mitä kaikkia kustannuksia yrittäminen aiheuttaa. Uskon kuitenkin, että pääsääntöisesti ollaan perillä siitä, mitä pitää maksaa ja mihin, Urjansson sanoo.

Työ-ja elinkeinoministeriö ja TE-toimistot ovatkin rohkaisseet oleskeluluvan saaneita maahanmuuttajia ryhtymään yrittäjiksi. Akran Ashrafin asiakkaina käy pääasiassa miehiä, joskus kokonaisia perheitä.

– Tavallisten suomalaisten lisäksi asiakkaamme ovat nepalilaisia, intialaisia, pakistanilaisia, kurdeja ja arabeja. Tietysti he arvostavat myös halpaa hintaa ja kysyvätkin joskus ihmeissään, että oletko ihan tosissasi, vain kahdeksan euroa?

Ashrafilla on liikkeessään kaksi muuta parturia, mutta hän on joukosta ainoa, joka osaa suomea. Hän toimiikin usein tulkkina partureiden ja asiakkaiden välillä.

Liikkeen kanta-asiakas John Caesar kertoo löytäneensä paikan sattumalta matkalla Selloon. Nykyisin hänellä on tapana kävellä suoraan sisään ilman ajanvarausta.

– Muutamat tuttuni ovat myös alkaneet käydä täällä, Caesar sanoo.

Salon Holidayssa arvioidaan vielä myöhemmin, kannattaako hinnoittelua jatkaa.

Perinteiset parturi-kampaamot pulassa

Noin puolet parturi-kampaamoalalla toimivista yrittäjistä on Suomen Hiusyrittäjät ry:n jäseniä. Jäsenten määrä on pienentynyt, sillä yhä useampi työskentelee toiminimellä.

Kun rahat ovat tiukalla, alehinnat luonnollisesti houkuttelevat ihmisiä. Perinteiset parturi-kampaamot tuskailevat, kuinka vastata hintakilpailuun. Jan-Mikael Urjansson kertoo esimerkin Itiksen kauppakeskuksen liikkeestään.

– Olemme toimineet täällä vuodesta 1983. Vielä 5–6 vuotta sitten meillä oli 23 ihmistä töissä, tällä hetkellä enää kolme. Lopetamme kokonaan muutaman viikon sisällä. Tässä kilpailun vääristymisen tulos konkretisoituu, Jan-Mikael Urjansson sanoo.

YlE


Leena RHCssä jo avasi ketjun aiheesta. Siellä yksi RHC mies, joka oman FB sivunsa mukaan on käynyt Liikemiesten kauppaopiston, kirjoitti seuraavasti:

Oikeesti hinta on 6 euroa, kun vähentää ALV:n.  6€ * 3 asiakasta/h  * 7 h/pv * 24 arkipäivää =   3024€ / kk.

Taisi kaverilla mennä opinnot täysin hukkaan. Näin sitä ajetaan Oy Suomi Ab alas.

Pahimmat vihollisemme ovat omassa keskuudessamme ne, jotka itsekkäistä syistä ovat valmiit uhraamaan kansakunnan elinedut ja ne, jotka jatkuvasti ja toistuvasti julistavat totuutena sitä, minkä tietävät valheeksi. -Risto Ryti

Jordan Peterson: Postmodernism - How and why it must be fought https://youtu.be/Cf2nqmQIf

Kyklooppi

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 8 524
 • Liked: 6619
 • Musertunut Suomen kansalainen.
Ne vie hiuksetkin päästä ja halavalla!
Ihmisjäte.

Niobium

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 2 958
 • Liked: 7551
Kyllä me ollaan oltu sitten tyhmiä!

Mutta onneksi olemme saaneet lahjaksemme sydänkrurgien, koneinsinöörien sekä multilahjakkaiden moniosaajien lisäksi vielä taloustieteiden maistereita.

Maltan mieleni, enkä ala listata tähän niitä kaikkia lähi-idän Nobelisteja. Siinä tulisi varmaan foorumisoftan maksimi merkkimäärä täyteen ennen puoltaväliä.

 
"Tuomme oikeudenmukaisuutta ja onnea Afrikan kansoille, Prigozhin lupaa." IS 22.8.2023

Tagit: