Kirjoittaja Aihe: 2016-09-24 Ulkomaalaiset huumekauppiaat Helsingissä (yhdistetty)  (Luettu 52330 kertaa)

Melbac

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 4 646
 • Liked: 2223
Varsinaiset huumekauppiaat kokoontuvat usein Pengerpuistoon, jossa on yleesä useiden, hyvin tummien (en tiedä, mitä alkuperää, ei somaleita, ehkä jotain senegalilaisia tms) seurueita, jotka käyvät täysin avoimesti kauppaa.

Sinänsä harmillista, viereinen Torkkelinmäki on mielestäni yksi Helsingin kauneimpia ja arkkitehtuurin puolesta kodikkaampia kortteleita.
Ei noita ulkomaan ihmeitä paljoa tunnu kiinnostava vaikka jäisivät kiinni.Muutenkin toi homma on lähtenyt ihan käsistä helsingissä,siinä missä omassa nuoruudessa oltiin asioista hiljaa niin nämä huutelevat kaikille että haluatko ostaa yms.Ei voisi asioita paljon helpommaksi tehdä poliiseille.Sörkässä/kampissa ja rautatieasemalla on aika useasti maija passissa.:)

Poliisi on jo kuohittu näppäimistöä naputtaviksi nettiymmärtäjiksi. Milloin viimeksi olette nähneet poliisin partioivan kadulla jalkaisin?
Fillaripoliiseja ja ratsupoliiseja näkyy joskus helsingissä,muuten on aina maijassa.Aina välillä voit nähdä ->4 partiota yhdella reissulla.:)

Skeptikko

 • Administrator
 • Jäsen^^^
 • *****
 • Viestejä: 14 129
 • Liked: 23034
Ihmeen rauhallisesti tää porukka tossa kentällä kyllä käyttäytyy, kurvissa ne rähinät tuntuu aina olevan.

Rauhallisuus on suhteellista. On siinä puistossakin aina välillä rähinöitä ja joskus ollut afrikkalaisoletettujen joukkotappelujakin. Myös jousipamppua on esitelty, samoin kuin puunkarahkoilla uhkailtu. Tällä hetkellä toki on rauhallista, kun sää ei ole vielä niin lämmin, että siellä kovin usein huumekauppiaat vielä päivystäisivät.

Joskus harvoin poliiseja näkyy kiertämässä tuolla, etenkään talvisin. 8.4 tosin kyllä Piritorin kautta kulki kolme poliisihevosta ja kavionjäljistä päätellen olivat käyneet puistossakin.

Puistoon ei niin kovin montaa vuotta sitten ilmestyneen vessan luona en ole enää hetkeen nähnyt hetkeen öisin narkkeja ja siinä on ollut joku epäkunnossa -tarrakin seinässä ja normaalisti ilmeisesti lukossa olevan huoltopuolen ovi on retkottanut avonaisena pitkään. Epäilen sen tulleen mahdollisesti tulleen sisäpuolelta poltetuksi tai muuten vain perusteellisesti tuhotuksi, mutten ole viitsinyt tarkemmin asiaa tutkia. Jokin aika sitten sen läheltä kulkiessa oli melko vahva savunhaju, jonka epäilin tulleen vessan sisältä.

Tältä vessan sisältä on näyttänyt näköjään vuosi sitten:

Kallio | Pengerpuiston vessan päivittäinen kunto
https://www.facebook.com/groups/4798813191/posts/10158414686963192/

Lainaus
Pengerpuiston vessan päivittäinen kunto. 😔Toivottavasti niitä piikitystiloja saadaan. Näistä vessoista ei puistossa picnikeeraaville iloa ole.

Kallioon syntyi paikallisten kammoama ”narkkiparkki”, jonka ympäristöstä varastetaan kaikki reikäisiä pöytäliinoja myöten - Helsinki | HS.fi
https://www.hs.fi/kaupunki/helsinki/art-2000007955453.html

Lainaus
Torkkelinmäen asukkaat kertovat Pengerpuiston vessan aiheuttamien häiriöiden olevan ympärivuorokautisia ja ympärivuotisia. Ilmaisesta vessasta on heidän mukaansa tullut huumeita käyttävien ihmisten tukikohta, jonka lattioilla lojuu verisiä paperitolloja ja käytettyjä ruiskuja.

”TOTUUS Helsingin vihreiden vessojen käytöstä nykyään on se, että niissä tapahtuu iso osa kadulla tehtävästä huumekaupasta, ja myös huumeiden käytöt tapahtuvat juuri näissä vessoissa.”

Näin kertoi 42-vuotias huumeita käyttävä mies, kun HS Helsinki kysyi lukijoiltaan tarinoita vihreistä vessoista.
...
HS Helsingin lukijoiden viesteistä selvisi, että erityisesti yksi vessa on päätynyt pääasiassa juuri päihteidenkäyttäjien tukikohdaksi. Torkkelinmäellä sijaitseva Pengerpuiston wc on saanut alueen asukkaiden keskuudessa ikävän liikanimen ”narkkiparkki”.

Vessa on ollut käytössä noin kahden vuoden ajan. Siellä piikitetään ja myydään huumeita sekä nukutaan. Vihreä koppi on jatkuvasti ilkivallan ja varastelun kohteena. Alueen asukkaiden mukaan ongelmat ovat heijastuneet laajemmin myös koko naapurustoon.
...
”Tälläkin hetkellä vessan ulkopuolella on jokin porukka, ja joku koputtaa juuri vessan oveen.”

Hänen mukaansa vessaan linnoittautuu usein pitkiksi ajoiksi useita ihmisiä. Kun vessan sisään kurkistaa, näkyy lattioilla usein huumeruiskuja ja verisiä paperitolloja.

Taloyhtiön pihalla ei voi hänen mukaansa säilyttää enää mitään, sillä kaikki varastetaan reikäisiä pöytäliinoja myöten. Reija kertoo soittaneensa hätäkeskukseen useaan otteeseen. Viimeksi hän kertoo nähneensä, että joku heilutti mahdollisesti puukkoa toisen ihmisen kasvojen edessä. Hän oli kuitenkin niin kaukana, ettei nähnyt kunnolla, mitä henkilöllä oli kädessä.

Reija sanoo, että naapurustossa toivotaan vessan purkamista.
...
TORKKELINMÄELLÄ asuva Perttu Rytsölä kertoo nähneensä viimeksi kaksi päivää sitten poliisit tyhjentämässä Pengerpuiston vessaa. Silloin siihen oli hänen mukaansa majoittunut pariskunta koko omaisuutensa kanssa.

Hän kertoo Reijan tapaan huumekaupan ja tappeluiden olevan päivittäistä.

”Joka kerta kun tulee ovesta ulos, siinä tapahtuu jotain”, Rytsölä sanoo.

Ennen häiriöitä oli ainoastaan kesäisin, mutta vessan tultua niistä on hänen mukaansa tullut ympärivuotisia.
...
Vessan käyttäjät pyrkivät myös usein irrottamaan vessasta osia. Tämän takia wc:n rakennetta on pyritty vahvistamaan siten, ettei osia saisi irti edes työkaluilla. Kun mitään ei saa enää irti, seiniä moukaroidaan, raavitaan ja töhritään.

« Viimeksi muokattu: 12.04.2022, 14:40:13 kirjoittanut Skeptikko »
En homona toivota tervetulleiksi Suomeen henkilöitä, jotka haluavat tappaa minut:
http://www.bbc.com/news/magazine-33565055

Tanskan pakolaisapu: hallitsematon tulijatulva johtamassa armageddoniin ja yhteiskuntamme tuhoon:
http://jyllands-posten.dk/international/europa/ECE7963933/Sammenbrud-truer-flygtningesystem/

Jorma M.

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 5 874
 • Liked: 18387
 • tökerö, tyhmä ja köyhä


Hyvä se on että Torkkelinmäellä on meininkiä. Nuoremmat naiset maksavat kauppiaille ns luonnossa ja koirankusettajat kiertävät vähän kauempaa. Mamut ovat parveilleet ja päivystäneet Hesarin eteläpuolella lähellä Piritoria jo vuosia. Sitä saa mitä tilaa, eiköhän ko äänestysalueen väki äänestä liberaaleja ja edistyksellisiä n. 80% verran. Hyvää pöhinää.

Melbac

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 4 646
 • Liked: 2223


Hyvä se on että Torkkelinmäellä on meininkiä. Nuoremmat naiset maksavat kauppiaille ns luonnossa ja koirankusettajat kiertävät vähän kauempaa. Mamut ovat parveilleet ja päivystäneet Hesarin eteläpuolella lähellä Piritoria jo vuosia. Sitä saa mitä tilaa, eiköhän ko äänestysalueen väki äänestä liberaaleja ja edistyksellisiä n. 80% verran. Hyvää pöhinää.
Siinä on asiakaskuntaa lähistöllä suhteellisen paljon eli nistit käy jossain illusiassa/mäkelänkadun sinihauhasäätiön asuntolassa/sympiksessä ja diakonissasäätiön jutut on siinä lintsiä vastaapäätä yms.Hietaniemen palvelukeskukseen pääsee/pääsi ratikalla(1/2/8 kiertävät 14.6 asti manskun kautta).Ainakin symppiksistä saa uusia ruiskuja yms joka sitten johtaa siihen että nistit käy siellä ja sitä mukaan aletaan naapurustossa myymään.
« Viimeksi muokattu: 12.04.2022, 14:24:26 kirjoittanut Melbac »

Titus

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 10 252
 • Liked: 15627
^
sekä muutama matupizzeria saa kivasti lisätuottoa olemalla välivarasto josta katumyyjänarkit hakee myytävää kamaa.

esim ne minkä edessä on ajeltu jälkakäytävällä ja, en muista miten, tapettu siihen kadulle raflan eteen.
that's a bingo!

Skeptikko

 • Administrator
 • Jäsen^^^
 • *****
 • Viestejä: 14 129
 • Liked: 23034
esim ne minkä edessä on ajeltu jälkakäytävällä ja, en muista miten, tapettu siihen kadulle raflan eteen.

Tarkoitatko kadulle tappamisella kenties tätä tapausta, missä ei kuitenkaan uutisten mukaan ilmeisesti kukaan kuollut, vaikka tapon yrityksena tutkittiin?:

Joukkotappelu tapahtui iltaseitsemän jälkeen Helsinginkadulla lähellä Pengerkadun risteystä.
https://hommaforum.org/index.php/topic,514.msg2991315.html#msg2991315

Varoitus ketjussa verisiä kuvia:

Joukkotappelu Helsinginkadulla - MURHA.INFO
https://www.murha.info/rikosfoorumi/viewtopic.php?f=11&t=26719

Lainaus
Joukkotappelu Helsingin Kalliossa – ainakin kuusi osallistujaa, tutkitaan tapon yrityksenä
...
– Poliisi otti kolme henkilöä kiinni, ja kolme vietiin sairaalahoitoon, Skottman kertoo.

Poliisin mukaan välikohtaus ei aiheuttanut vaaraa sivullisille, eikä poliisille.

Jalkakäytävällä ajelulla tarkoitat ehkä tätä sattumusta:

2017-08-10 Joukkotappelu ja yliajon yritys Helsingin Kalliossa - ulkomaalaisia osallisina
https://hommaforum.org/index.php?topic=122567.0

Lainaus
Juuri äsken etnoväkivaltaa Helsingissä Pengerkadulla! Mahdollisesti pizza-mafian hyökkäys. En saanut kovin paljoa kuvia. Lisää tietoa kohta.

En nähnyt tapahtumia alusta. Auto ajoi mielipuolisesti Pengerkadulla, törmäili autoihin, oli vähällä ajaa ihmisten yli jalkakäytävällä. Joku hyppäsi autoon jälkikäteen, toiset osallistujat löivät puukepillä ilmeisesti auton sivupeilin ja kuskin ikkunan rikki. Myös autosta päin vaikutti heitettävän jotain (lasista?) mahdollisesti etnoravintolan suuntaan.

Poliisin saapuessa paikalle oli hyökkäysauto juuri kaasuttanut tiehensä. Paikalla ollut etnomies puhui minusta poliisille jotain sen suuntaista, että hyökkäyksen syynä on se, että he eivät ole maksaneet mafialle.
...
Kallion fb-ryhmässä oli tästä myös juttua, eli arabinoloista vietiin rullatuolissa ambulanssiin ja ilmeisesti afrikkalaisen oloinen oli hyökännyt sen katumaasturin kimppuun. Katumaasturin porukan poliisi oli motittanut ja laittanut rautoihin.

Juttu elää koko ajan. Joku oli juuri ladannut vdeon missä pitserian edestä lähtevä auto ajaa pitkin jalkakäytävää ja hesarille. Täysin piittaamatta mihin tai kehen osuu = ihan armeijameininkiä

Minulla ei ainakaan ole mitään tietoa siitä, että nämä ravintolat, joiden lähellä teot ovat tapahtuneet, liittyisivät millään tavoin näihin sattumuksiin tai muuhunkaan.
« Viimeksi muokattu: 12.04.2022, 15:52:40 kirjoittanut Skeptikko »
En homona toivota tervetulleiksi Suomeen henkilöitä, jotka haluavat tappaa minut:
http://www.bbc.com/news/magazine-33565055

Tanskan pakolaisapu: hallitsematon tulijatulva johtamassa armageddoniin ja yhteiskuntamme tuhoon:
http://jyllands-posten.dk/international/europa/ECE7963933/Sammenbrud-truer-flygtningesystem/

no future

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 6 564
 • Liked: 2161
Varsinaiset huumekauppiaat kokoontuvat usein Pengerpuistoon, jossa on yleesä useiden, hyvin tummien (en tiedä, mitä alkuperää, ei somaleita, ehkä jotain senegalilaisia tms) seurueita, jotka käyvät täysin avoimesti kauppaa.

Sinänsä harmillista, viereinen Torkkelinmäki on mielestäni yksi Helsingin kauneimpia ja arkkitehtuurin puolesta kodikkaampia kortteleita.
Ei noita ulkomaan ihmeitä paljoa tunnu kiinnostava vaikka jäisivät kiinni.Muutenkin toi homma on lähtenyt ihan käsistä helsingissä,siinä missä omassa nuoruudessa oltiin asioista hiljaa niin nämä huutelevat kaikille että haluatko ostaa yms.Ei voisi asioita paljon helpommaksi tehdä poliiseille.:)
No ei ainakaan Kalliossa kukaan ole huutanut tai kaupannut mitään, ja tossa Pengerpuiston kupeessa asuvana kuljen siitä käytännössä päivittäin. Kerran on vaivihkaa käyty kysymässä että ”sinäkö tilasit x grammaa”, kun kahvin kanssa istuin puiston laidalla.

Melbac

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 4 646
 • Liked: 2223
Ilmeisesti et sitten noiden mielestä kuulu asiakaskuntaan.Nykyään porukka tulee myymään nappeja ja kaikkea muuta vastaavaan jos vain kävelet kadulla vastaan,paras oli kun äijä yritti myydä subua kadulla ja hetken kuluttua tuli kulman takaa poliisiauto.Ilmeisesti seurasi äijää.:D

/offtopic
Voivat tietenkin yrittää myös ryöstää,osa noista on oikeasti kunnolla sekaisin eli kunnon piripäitä joita kannattaa varoa koska voivat tehdä ihan mitä tahansa.Tummia äijiä ja kantiksia.Piritorin luona porukka ilmeisesti käy käsiksi,kampin luona noita pyörii myös ja helsingin yliopiston metroaseman luona ilmeisesti myös koska siinä on symppis.Homma on lähtenyt ihan käsistä keskustassa ja jos käyt yleisessä vessassa niin aika useasti sieltä löytyy käytettyjä piikkejä/pillerien pakkauksia yms.
« Viimeksi muokattu: 05.05.2022, 06:53:57 kirjoittanut Melbac »

Melbac

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 4 646
 • Liked: 2223
Varsinaiset huumekauppiaat kokoontuvat usein Pengerpuistoon, jossa on yleesä useiden, hyvin tummien (en tiedä, mitä alkuperää, ei somaleita, ehkä jotain senegalilaisia tms) seurueita, jotka käyvät täysin avoimesti kauppaa.

Sinänsä harmillista, viereinen Torkkelinmäki on mielestäni yksi Helsingin kauneimpia ja arkkitehtuurin puolesta kodikkaampia kortteleita.
Ei noita ulkomaan ihmeitä paljoa tunnu kiinnostava vaikka jäisivät kiinni.Muutenkin toi homma on lähtenyt ihan käsistä helsingissä,siinä missä omassa nuoruudessa oltiin asioista hiljaa niin nämä huutelevat kaikille että haluatko ostaa yms.Ei voisi asioita paljon helpommaksi tehdä poliiseille.:)
No ei ainakaan Kalliossa kukaan ole huutanut tai kaupannut mitään, ja tossa Pengerpuiston kupeessa asuvana kuljen siitä käytännössä päivittäin. Kerran on vaivihkaa käyty kysymässä että ”sinäkö tilasit x grammaa”, kun kahvin kanssa istuin puiston laidalla.
Kyllä noi huutaa ihan suoraa huutoa jos on myymässä eikä ne kainostele yhtään.Tulee mieleen että äijillä ei ole mitään hävittävää joten tekevät mitä lystäävät.

Melbac

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 4 646
 • Liked: 2223
^
sekä muutama matupizzeria saa kivasti lisätuottoa olemalla välivarasto josta katumyyjänarkit hakee myytävää kamaa.

esim ne minkä edessä on ajeltu jälkakäytävällä ja, en muista miten, tapettu siihen kadulle raflan eteen.
Noiden pizzerioiden/parturien yms liikeidea taitaa olla juuri aineiden myynti ja rahanpesu.

foobar

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 19 927
 • Liked: 38007
Lainaus
Yritykset lähtevät Kurvista pelon vuoksi – "Asiakkaat eivät uskalla tulla myymälään sisälle"

Uff ja Fida ovat päättäneet lähteä Kurvista alueen levottomuuden takia.


Avoimena rehottava päihteiden käyttö, pitkään jatkuneet järjestyshäiriöt ja yleinen pelon ja epämiellyttävyyden ilmapiiri Helsingin Kurvissa ovat paisuneet niin pahoiksi, että osa alueen yrittäjistä on saanut tarpeekseen ja lopettaa.

”Asiakkaat eivät enää uskalla tulla myymälään sisälle. Se on suurin syy, miksi lähdemme”, kertoo markkinoinnin ja viestinnän asiantuntija Minna Auravuo Uffista.

[...]

Uffilla on ollut vaatemyymälä Kurvissa Hämeentiellä miltei kymmenen vuotta. Kesäkuussa pannaan pillit pussiin, ja myymälässä on parhaillaan loppuunmyynti.

Uffin naapurissa Hämeentiellä sijaitseva vaatemyymälä Fida on päätynyt samaan ratkaisuun: toiminta loppuu tämän vuoden aikana.

Fidan myymälä sijaitsee toisessa kerroksessa, mutta liikkeeseen mennään rappukäytävän kautta. Rappukäytävästä on tullut häiriökäyttäytymisen yksi keskittymä, sanoo Fidan kehityspäällikkö Tiina Haimila.

[...]

”Häiriöt ovat pahentuneet. On niin selkeää, että siinä käydään huumekauppaa ja pillerikauppaa. Monesti on ollut uhkaavia tilanteita myös meidän työntekijöitä kohtaan. Se on työnantajalle hurja tilanne, kun jossakin myymälässä on väkivallan ja vaaran riski lähes päivittäin.”

Sekä Fida että Uff ovat yrittäneet ratkoa ongelmia eri keinoin, muun muassa palkkaamalla myymälään vartijan. Pidemmän päälle se ei kuitenkaan kannata.

"Sehän tulee tosi kalliiksi, jos on vartija paikalla koko ajan”, Auravuo sanoo.

[...]

”Nyt kun Piritori on suljettu, Sörnäisten metroasema on remontissa eikä siellä ole wc:ta käytössä, porukka on siirtynyt juuri tähän meidän myymälän eteen. He tukkivat sisäänkäynnin välillä, ovesta ei pääse ulos eivätkä uudet asiakkaat pääse sisään”, kertoo Picnic Sörnäisten osakas ja ravintolapäällikkö Iiro Kinturi.

Kinturia harmittaa erityisesti asiakkaiden puolesta: myymälässä on isot ikkunat, joista näkee suoraan kadulle.

”Asiakkaat näkevät, kuinka huumekauppaa käydään ihan päivänvalossa, ei mitään huolta. Ja vaikuttaahan kadun meininki meidän liiketoimintaan: varmasti olisi 20 prosenttia suurempi myynti, jos olisi siistiä ja rauhallista kuten vaikka Töölön Picnicissä”, Kinturi sanoo.

Ongelmatilanteet häiritsevät myös henkilökuntaa.

”Viikossa varmaan viisi kertaa soitamme poliisit, kun on joitain uhkaavia tilanteita. Viime kesänä yksi työntekijänä sai turpaansa sisällä. Työssä ei kuuluisi joutua pelkäämään.”

Helsingin poliisi on tietoinen alueen ongelmista ja partioi alueella tiiviisti. Pysyvää ratkaisua alueen siistimiseksi ei ole kuitenkaan löytynyt.

[...]

https://www.hs.fi/kaupunki/art-2000008823179.html

Kurvia ympäröivillä äänestysalueilla Vihreät oli kuntavaaleissa suurin puolue ja Vasemmistoliiton kanssa sen kannatus oli näillä äänestysalueilla noin 55-60 prosenttia. Alueiden äänikuningatar kaikilla näillä alueilla oli Vasemmistoliiton Minja Koskela ja Vihreiden puolella Anni Sinnemäki. (EDIT: Jos laskemme myös Kallio C -alueen, on siellä Vihreiden ääniharavana ystävämme Fatim Diarra.)

Sitä voisi melkein kuvitella että tällaisten ongelmien yhteydessä Hesari kyselisi alueellisesti suosituilta paikallispoliitikoilta siitä miten he aikovat parantaa tilannetta mutta jotenkin se Kallion-Sörnäisten seudun tapauksessa jää joka kerta tekemättä.
« Viimeksi muokattu: 19.05.2022, 12:32:53 kirjoittanut foobar »
"Voi sen sanoa, paitsi ettei oikein voi, koska sillä antaa samalla avoimen valtakirjan EU:ssa tapahtuvalle mielivallalle."
- ApuaHommmaan siitä, voiko sanoa Venäjän tekevän Ukrainassa siviilien kidutusmurhia ja voiko ne tuomita.

AJIH

 • Jäsen^^
 • **
 • Viestejä: 427
 • Liked: 433
...
Kurvia ympäröivillä äänestysalueilla Vihreät oli kuntavaaleissa suurin puolue ja Vasemmistoliiton kanssa sen kannatus oli näillä äänestysalueilla noin 55-60 prosenttia. Alueiden äänikuningatar kaikilla näillä alueilla oli Vasemmistoliiton Minja Koskela ja Vihreiden puolella Anni Sinnemäki. (EDIT: Jos laskemme myös Kallio C -alueen, on siellä Vihreiden ääniharavana ystävämme Fatim Diarra.)

Sitä voisi melkein kuvitella että tällaisten ongelmien yhteydessä Hesari kyselisi alueellisesti suosituilta paikallispoliitikoilta siitä miten he aikovat parantaa tilannetta mutta jotenkin se Kallion-Sörnäisten seudun tapauksessa jää joka kerta tekemättä.

Maanantaina 16.5.2022 ylikomisario Jari Taponen twitterissä hehkutti, kuinka turvallisia Helsingin asuinalueet olevat (https://hommaforum.org/index.php/topic,122897.1920.html), ja nyt perjantaina tällainen uutinen: huumekauppaa keskellä päivänvaloa avoimella paikalla. Ulkopaikkakuntalaisille tiedoksi: nämä ovat asuinalueita myös.
Muistakaa Kaivopuiston henkirikos 5.7.2020.
https://hommaforum.org/index.php/topic,131004.0.html
Ks. myös Uusi Lahti 8.3.2017.
”Valehteleminen on samaa kuin varastaminen, ja köyhän kansan pettäminen valheella on pahempaa kuin varkaus ja rosvoaminen.”
- Eräs savolainen isäntä vuonna 1808.

Niobium

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 1 982
 • Liked: 5154
Herra Taponen saa olla yksityisenä henkilönä mitä miel hyvänsä. Yksittäisen ihmisen oikeus.

Mutta jos poliisi Taponen väittää kumoavansa tilastot, niin siinä vaiheessa tulee virkavastuu esiin.

Jos kansanedustaja joutuu syytteeseen jonkun mielenpahoittajan toimesta siteeratessaan raamattua, niin miten viranhaltija voi heitellä "Taposia" ilman, että niihin puututaan tai kyseenalaistetaan?

Vahvasti veikkaan, että Koraanista löytyy huomattavan paljon jyrkempiä kehoituksia. Niitä siteeraamalla pitäisi loogisesti siten päätyä samaan tilanteeseen, kuin Päivi Räsänen.
Slava Ukraini.

Tagit: helsinki