Kirjoittaja Aihe: 2009-01-13 KSML-blogi: Soinin porukka pelottaa (Marko Ahonen)  (Luettu 9038 kertaa)

kennetti

 • Jäsen
 • *
 • Viestejä: 2
 • Liked: 0
Keskisuomalaisen TV-kriitikko Marko Ahonen ottaa voimakkaasti kantaa Perussuomalaisia ja maahanmuuttajakriittisiä henkilöitä vastaan. Keskustelupalsta näyttää menneen suoraan epäasiallisuuksien puolelle ja todellinen keskustelu on torpattu. Lisäksi TV-kriitikolla on mielestäni mennyt myös puurot ja vellit  sekaisin kun on tarvetta kritisoida Soinia ja koko Perussuomalaisten puoluetta mahdollisimman monella ja osin täysin asiattomallakin tavalla (esim. "Soinin vaimo kärsii miehen rinnalla -kommentti").

Ahonen kyllä lyttää muiden mielipiteet, mutta ei tuo itse yhtään ehdotusta mitä ongelmallisille asioille voisi tehdä.


http://www.ksml.fi/mielipide/blogit/soinin-porukka-pelottaa/326533

Lainaus
Soinin porukka pelottaa

07.01.2009 12:21 Marko Ahonen

Minua on kyllä varoitettu, että ei kannata kirjoittaa mitään perussuomalaisista, mutta olen aina ollut vähän huono uskomaan auktoriteetteja. Tosin heillä oli ihan hyvät perustelut. Jos menee perussuomalaisten puolelle, menettää uskottavuutensa nykyajassa elävänä sivistyneenä ja vapaamielisenä ihmisenä. Jos vänkää jotain perussuomalaisille vastaan, palaute on sellaista, että sielua kylmää. Kirjoittajan naispuolisille perheenjäsenille toivotetaan raiskatuksi tulemista ja kirjoittajalle itselleen pikaista kuolemaa. Tämä kertoo paljon siitä, millaisen porukan kanssa ollaan tekemisissä.

Mutta en voi olla enää hiljaa. Perussuomalaiset huolestuttavat minua. Mitä syvemmälle lamaan sukellamme, sitä enemmän perussuomalaiset saavat kannatusta. Näin siksi, että perussuomalaiset eivät kannata mitään ja se, mitä he väittävät vastustavansa, on epäoleellista. Perussuomalaisten suosion lähde on tyytymättömyys. Tyytymättömyys mihin? Ihan sama. Tyytymättömyys mihin tahansa poliittiseen tai yhteiskunnalliseen ilmiöön. Kun tyytymättömien määrä kasvaa, kasvaa perussuomalaisten suosio. Näin siitä huolimatta, että perussuomalaisilla ei ole mitään keinoja parantaa tyytymättömyyttä, vaikka he keräisivät yli 50 prosenttia äänistä.

Pahinta, mitä perussuomalaisille voisi tapahtua heidän itsensä kannalta, on se, että he saisivat tahtonsa läpi. Äkkiä maahan ei otetakaan enää uskomaalaisia ja erotaan EU:sta. Siinä olisi perussuomalaisilla ihmettelemistä ja selittämistä, kun ongelmat eivät ratkenneetkaan. Samat tyytymättömyyden syyt ovat yhä jäljellä. Päin vastoin, paluu markka-aikaan toisi jokaiselle asuntovelalliselle uuden pankkikriisin kerran vuodessa. Perussuomalaisen oma elämä on yhtä helvettiä, vaikka siitä ei enää voisikaan syyttää maasta karkotettuja ulkomaalaisia. Eukko ei palannutkaan ja työpaikkakin on yhä Kiinassa. Krapula on aivan yhtä kamala kuin ennenkin. Saimme kansallisen poliittisen määräysvallan takaisin Brysselistä. Ero entiseen on pelkästään se, että nyt ne samat päätökset tehdään Helsingissä. Päätösten laatu ole ole parantunut tippaakaan. Vaikka EU:hun liittyminen tosiaan oli pieni kolaus Suomen kansalliselle itsemääräämisoikeudelle, se oli suuri voitto Suomen kansalle. Viimeinkin meistä tuli vapaan länsimaan asukkaita. Perussuomalaiset keskittyvät itsenäisyyden ulkoisiin merkkeihin kuten markkaan; me normaalit käytäntöön ja konkretiaan.

On oikeastaan hämmästyttävää, miten hyvin ulkomaalaisten syyttely toimii sijaissyyllisten hakemisessa vielä tänäkin päivänä. Samaa hommaa harrasti Hitler juutalaisten kera. Kas kun yksikään natsi ei sodan loppupuolella kysynyt Hitleriltä, että milloin meillä oikein alkaa mennä hyvin, kun niistä juutalaisista on nyt lähes kokonaan eroon päästy? Ei kun, hups, meillähän menee entistä huonommin.

Jopa Timo Soinivaaran poliittiset vastustajat ovat antaneet arvoa Soinin tavalle tehdä populistista politiikkaa. Populismi tuntuu olevan monelle poliitikolle kirosana, mutta itse en siitä Soinia syytä. En näe suurta käytännön eroa populistisen ja perinteisen politiikan välillä. Kumpikin perustuu omaan retoriikkaansa, populismi on saman ilmiön tavuviivaversio.

Mutta Soinin "tavallinen kansanmies" -showta en ole uskonut sekuntiakaan. Kumman kauan hänen Veikko Vennamo -imitaationsa on katsottu olevan jotenkin erityisen nerokasta politiikkaa. Soini on yhtä uskottava kuin kolmen euron seteli. Sitä paitsi itsenäisyyspäivän vastaanoton tv-haastattelussa Soinin vaimo selvästi kärsi miehensä rinnalla. Mutta tavallisen kansanmiehen lailla Soini on kunnon katolinen, jolle avioero ei ole sallittu. Ja paavi on erehtymätön. Yhtä erehtymätön kuin Soini.

Soini väittää, että ei ole rasisti. Hän vain haluaa ulkomaalaisten toimivan Suomessa suomalaisten lailla, tekevän töitä ja maksavan veroja. Edes minulla ei ole mitään tuohon vastaansanomista. Mutta Soini onkin ovela. Hän on kuin gangsteripäällikkö, joka ei itse koskaan sotke käsiään vereen. Sitä varten hänellä on hommaan sopivia ja sen taitavia apulaisia ja kätyreitä.

Soini on ulkoistanut perussuomalaisten rasismin tietyille jäsenilleen, jotka sitten keräävät muiden rasistien äänet puolueen tilille. Nämä ihmiset pitävät aatteestaan kovaa ääntä, kiitos internetin ja varsinkin blogien. Soini itse menee läpi muutenkin, hän ei tarvitse rasistien ääniä. Suhteellinen äänitapa takaa, että rasisteille annetut äänet koituvat koko puolueen eduksi.

Mutta tokihan Soini toimitsee julkisesti puolueensa julkirasistit, jotka esimerkiksi menivät läpi viime kunnallisvaaleissa, vai mitä? Toki. Sanallinen tuomio on ollut todella rankka, tyyliin "pojat ovat poikia" ja vaivaantunut hymy siihen päälle. Siis yhtä tyhjän kanssa, oikeastaan melkeinpä kannustusta.

Joten eiköhän lopeteta se Timo Soinin hyssyttely. Perussuomalaisilla on oikeus mielipiteeseensä ja puolueeseensa, mutta heidänkin toimintansa on syytä pysyä lain sallimissa rajoissa. Tyhmyys ei ole laitonta, mutta esimerkiksi kiihotus tiettyä ihmisryhmää vastaan on.

Toivon perussuomalaisten kannattajien pysyvän palautteessaan minussa ja tässä tekstissä. Muita ei ole syytä asiaan sotkea.

« Viimeksi muokattu: 13.01.2009, 21:11:21 kirjoittanut Miniluv »

Junkkari

 • Jäsen^^
 • **
 • Viestejä: 216
 • Liked: 4
No huh huh !!!

Olipas aikamoista tuubaa. Miten noin todellisuudesta vieraantuneita ihmisiä voi olla (ai niin sehän on TV-kriitikko :D)

"Perussuomalaiset keskittyvät itsenäisyyden ulkoisiin merkkeihin kuten markkaan; me normaalit käytäntöön ja konkretiaan."

Ihanan avomielinen ja suvaitseva asenne.

Näen punaista - parempi siis rauhoittua ja vaieta.

Jouko

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 11 824
 • Liked: 885
 • Jouko Lilja
No huh huh !!!

Olipas aikamoista tuubaa. Miten noin todellisuudesta vieraantuneita ihmisiä voi olla (ai niin sehän on TV-kriitikko :D)

"Perussuomalaiset keskittyvät itsenäisyyden ulkoisiin merkkeihin kuten markkaan; me normaalit käytäntöön ja konkretiaan."

Ihanan avomielinen ja suvaitseva asenne.

Näen punaista - parempi siis rauhoittua ja vaieta.

Onpa kamalaa sakkia Perussuomalaiset! Mistä ne tunnistaa ulkonäöltä, että osaa väistää kohdatessa? ;D ;D
“Raja railona aukeaa.Edessä Aasia, Itä.Takana Länttä ja Eurooppaa;varjelen, vartija, sitä.”

Uuno Kailas

Suomessako jokin mamujen aiheuttama huumeongelma? Ja khatin kontit!

Komediaa, parodiaa, sarkasmia ja ivaa; lakonisuutta ja kyynisyyttä unohtamatta

Nyökkäily; Tuo aikamme valtiomiestaito

kennetti

 • Jäsen
 • *
 • Viestejä: 2
 • Liked: 0
Mielenkiintoista on mm. tuo lainaus

Lainaus
On oikeastaan hämmästyttävää, miten hyvin ulkomaalaisten syyttely toimii sijaissyyllisten hakemisessa vielä tänäkin päivänä."

Kun katsoo Hesarissa julkaistuja rikostilastoja, niin useassa luokassa maahanmuuttajat ovat todellakin yliedustettuina, aivan kuten Halla-aho on omissa teksteissään kertonut. Syistä voidaan olla monea mieltä, esim. Suomi ei kykene sopeuttamaan mamuja, mutta tosiasia on kuitenkin se, että juuri mamut ovat rikokset tehneet - ei kukaan muu.

Eniten minua ihmetyttääkin, että yleensä järkevältä vaikuttava Ahonen kirjoittaa tuollaisia heittoja ilman, että tarjoaisi itse mitään "konkretiaa" eli ratkaisuita.

Peltirumpu

 • Vieras
Perussuomalaisten imagokonsultilla on töitä. Jännä kirjoitus, siitä olisi saanut ihan asiallisen kritiikin ilman tätä pelottelua.

Braani

 • Jäsen^^
 • **
 • Viestejä: 162
 • Liked: 0
Joo ihan uskomatonta tekstiä.

Ymmärrän, jos Markolla on vähän vaikeeta:

Parasta talvessa: Talvessa ei ole mitään hyvää. Jokaikinen talvipäivä menee siihen, että yrittää olla tappamatta itseään.

Markon sivuilta bongattua.

En muuten ymmärrä natsivertausta sisulaisiin tai tänne. Se on epälooginen. Loogisempaa olisi syyttää lähi-itäläisiä sellaisiksi, koska hehän eivät voi sietää juutalaisia.
« Viimeksi muokattu: 13.01.2009, 15:31:20 kirjoittanut Braani »
Ignorance is bliss

Ant.

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 4 323
 • Liked: 3563
Perussuomalaisten imagokonsultilla on töitä. Jännä kirjoitus, siitä olisi saanut ihan asiallisen kritiikin ilman tätä pelottelua.

Ahosen blogistako päättelet Perussuomalaisten julkisuuskuvan? Natsittelijoita ja tyhmyyksien kirjoittajia tulee olemaan aina ja Ahonen on sieltä heikoimmasta päästä. Kirjoitusta olisi voinut luulla parodiaksi, jos siinä olisi ollut edes yksi humoristinen koukku.

Kiva tietysti, että Ahonen kirjoittaa. Kun hän blogissaan vaahtosuisena väittää, etteivät perussuomalaiset halua yhtään ulkomaalaista maahan, hän potkii palloa lähinnä omaan maaliinsa. Valheilla ja tyhmyyksillä on lyhyet jäljet.
Homma is the new black.

antero

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 4 284
 • Liked: 1012
 • Suomi Nousuun^^^!
Markolla on selkeästi paha olla. Kaippa se talvimasennus siitä parantuu pikkuhiljaa, viimeistään kevään auringon myötä.
Hetero voittaa aina!

Spesialisti

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 3 024
 • Liked: 2635
 • Intelligent blue eyes!
Silmään osuu heti ensimmäinen lause:

"Minua on kyllä varoitettu, että ei kannata kirjoittaa mitään perussuomalaisista, mutta olen aina ollut vähän huono uskomaan auktoriteetteja"

Keitä Marko tarkoittaa tässä auktoriteeteilla? Erkon politrukkeja?
"Viranomaisilla on erittäin hyvä tilannekuva siitä, mitä tässä maassa tapahtuu. Se on hämmentävän hyvä" -Päivi Nerg

Peltirumpu

 • Vieras


Ahosen blogistako päättelet Perussuomalaisten julkisuuskuvan?
Perustan käsitykseni ihan muuhun kuin tuohon kirjoitukseen. Minkälainen julkisuuskuva Perussuomalaisilla mielestäsi on, suhteutettuna Ahosen väitteisiin? Ovatko ne tyystin tuulesta temmattuja?

Zngr

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 2 675
 • Liked: 117
 • Yhteiskunta-akselien välejä varjostava juopa
Tuota lukee kuin pitkähköä trollia, tai tylsänä hetkenä kirjoitettua provoa jossa inspiraatio loppui kesken. Ai vaimo lähti ja krapulakin on vaikka ulkomaalaiset karkotettaisiin, sitäkö ne persut haluaakin blaa blaa.

Toiv. jää lähinnä huomioitta tuo teksti. Älkää nyt ainakaan kukaan nielaisko koukkua je menkö tuonne mesoamaan, se on tehty liian helpoksi tai kirjoittajan (joka joskus ilmeisesti oli hauska?) idealaitos on vähän kriisissiä.
Minusta täällä on mukavaa. Istuskelemme, juttelemme ja juomme kahvia.
-Ali, Rinkeby

Every normal man must be tempted at times to spit on his hands, hoist the black flag, and begin to slit throats.
- H. L. Mencken

Ernst

 • Asiantuntija
 • Jäsen^^^
 • *****
 • Viestejä: 27 057
 • Liked: 20119
Yo-merkonomi Marko Ahonen voi olla aivan varma, että hänen kirjoituksensa nostattama reaktio ei ainakaan aiheuta hänen raiskaamistaan :)

Melko harhainen vuodatus perussuomalaisista. Marko-poikamme kiihottui ihna antaumuksella perussuomalaisista ja jopa heitä vastaan mutta muisti lopussa sentään mainita, että mitään ryhmään vastaan ei saa kiihottaa. Hiukan epäjohdonmukaista, mutta marko katsonee itse kuuluvansa hyviläisiin ja kansainväliseen älymystöön, joilta ei edellytetä samaa käyttäytymisstandardia kuin muilta ihmisiltä.

asia käsitelty.
Det humana saknas helt hos Sannfinländarna.
Ihmisyys puuttuu kokonaan perussuomalaisilta.
-Anna-Maja Henriksson (r.)

tapio

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 1 947
 • Liked: 214
  • Tapion loki
Tv-kriitikot ja muut kulttuuritoimittajat ovat suvaitsevaiston viimeinen linnake.
On muukalaisvihamielistä ja islamofobista vastustaa sitä, että muslimit hirttävät homoja.
http://tuuritapio.blogspot.com/

Peltirumpu

 • Vieras
Älkää nyt ainakaan kukaan nielaisko koukkua je menkö tuonne mesoamaan,
Ollaan ihan aikuisia ihmisiä, kiitos vain holhouksesta Iso Veli, osataan varmasti itsekin pohtia mitä kannattaa kirjoittaa ja missä. Olikohan tuo kehoituksesi sellainen käänteinen "SPAM & Destroy!1!" ??  ;D

Ant.

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 4 323
 • Liked: 3563


Ahosen blogistako päättelet Perussuomalaisten julkisuuskuvan?
Perustan käsitykseni ihan muuhun kuin tuohon kirjoitukseen. Minkälainen julkisuuskuva Perussuomalaisilla mielestäsi on, suhteutettuna Ahosen väitteisiin? Ovatko ne tyystin tuulesta temmattuja?

Ahonen esittää mm:

- Perussuomalaiset eivät halua päästää yhtään ulkomaalaista Suomeen ja haluavat karkottaa jo maassa olevat.

- Perussuomalaiset toivottavat perussuomalaisia arvosteleville kuolemaa ja naispuolisille perheenjäsenille raiskatuksi tulemista

- Perussuomalaiset syyttävät ulkomaalaisia asioista, joihin he eivät ole syyllisiä.

Kaikki nämä väitteet ovat tuulesta temmattuja.

Millaista imagokonsulttitoimintaa kaipaisit ratkomaan Ahosen esittämät mielikuvat? Ovatko muut puolueet ryhtyneet aktiivisesti kumoamaan esimerkiksi Seppo Lehdon niistä esittämiä mielikuvia?
Homma is the new black.

Zngr

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 2 675
 • Liked: 117
 • Yhteiskunta-akselien välejä varjostava juopa
Ollaan ihan aikuisia ihmisiä, kiitos vain holhouksesta Iso Veli, osataan varmasti itsekin pohtia mitä kannattaa kirjoittaa ja missä. Olikohan tuo kehoituksesi sellainen käänteinen "SPAM & Destroy!1!" ??  ;D

En tiedä, mutta jotain vakavaa ja pelottavaa se varmasti oli, ja kun toimittaja myöhemmin siteeraa "maahanmuuttajavastaisella foorumilla ns. ylläpito, eli määräyksiä antavat poliittiset ohjaajat, jakelevat käskyt ja valitsevat kohteet!" ja yritän kuitata sitä vaan heitoksi jolla ei ole modistatuksen kanssa mitään tekemistä saatika ohjeistamisen, asiaan suhtaudutaan vähintäänkin epäilevästi.

Itseasiassa minun ei olisi pitänyt kirjoittaa tätäkään viestiä, koska tämän voi tulkita valitukseksi siitä, että toimittajat ja viherstalistien kaaderit tai jokin muu perkele vainoaa viattomia Homma^laisia ja minä suureen ääneen tässä nyt itken sitä.

Ja tuotakaan ei varmaan olisi pitänyt kirjoittaa ;)
Minusta täällä on mukavaa. Istuskelemme, juttelemme ja juomme kahvia.
-Ali, Rinkeby

Every normal man must be tempted at times to spit on his hands, hoist the black flag, and begin to slit throats.
- H. L. Mencken

Pöllämystynyt

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 7 060
 • Liked: 7687
 • vihervasemmistolainen
  • Yövartija
Yksi typerimmistä esiintymisistä tähän mennessä. Jotkut vain eivät tajua järkipuhetta sitten millään. Jos maailmankuva perustuu natsikortin heilutteluun, ei sitä myöskään käännetä muulla kuin natsikortilla.

Tällaisille ihmisille asiat pitäisi esitellä asiat kuvin kuten pikkulapsille.

http://farm4.static.flickr.com/3375/3193488597_9585fd0f4d.jpg?v=0

On hyvä ja katsoo ohjeet kuvien postaamisesta. (Miniluv)

Kuvassa Hisbollah, sama liike, jonka kylttejä ja lippuja "rauhanpuolustajat" ja "antifasistit" kantoivat viime päivien mielenosoituksissaan. Jopa Hesari julkaisi kuvan näistä kylteistä. Hisbollahin johtaja Hassan Nasrallah vaatii juutalaisten tuhoamista, uskoo juutalaisten maailmanlaajuiseen salaliittoon, ja pitää holokaustia juutalaisten valheena. Hisbollah liittolaisineen on erittäin suosittu Euroopassa vasemmistoradikaalien ja islamistien keskuudessa. Euroopassa on miljoonia ihmisiä, jotka vihaavat sydämestään juutalaisia ja kiistävät holokaustin, tai ovat tiiviisti liittoutuneet tällaisia ajatuksia viljelevien tahojen kanssa. Näistä ehdoton valta-osa on monikultturismin tai islamismin kannalla. Euroopan islamistuminen tietää juutalaisten ja esimerkiksi seksuaalivähemmistöjen vainoa. Vainot ovat jo alkaneet, homoja tai homon näköisiä hakataan Berliinissä joka päivä, hakkaajat useimmiten muslimeja. Synagogia on jo yritetty polttaa ja juutalaisten kauppojen ikkunoita on rikottu kuten kristalliyönä.

Fasismin, rasismin, homovihan, antisemitismin ja natsismin hyökyaaltoa vastaan ovat nousseet avoimesti vain maahanmuuttokriitikot, joita sitten onkin hyvin monimuotoinen kenttä mitä erilaisimmista näkökohdista ja lähtökohdista.
« Viimeksi muokattu: 13.01.2009, 21:10:19 kirjoittanut Miniluv »
Maailma ja kaikki sen kulttuurit on kuin maalauspaletti useine kauniine väreineen, joilla kaikilla on oma ainutlaatuinen sävynsä. Jos sekoitetaan ne kaikki, ei yhtään väriä jää jäljelle, eikä yhtäkään väriä voida enää erottaa aikaansaadusta sotkusta. -Mohammed Rasoel

gefa

 • Vieras
Lainaus
Älkää nyt ainakaan kukaan nielaisko koukkua je menkö tuonne mesoamaan
Miepäs kuitenkin kävin lyhyelti kommaamassa, ei voi ihan sentään hiljaistakaan hyväksyntää moiselle antaa  ;)

Peltirumpu

 • Vieras

En tiedä, mutta jotain vakavaa ja pelottavaa se varmasti oli, ja kun toimittaja myöhemmin siteeraa "maahanmuuttajavastaisella foorumilla ns. ylläpito, eli määräyksiä antavat poliittiset ohjaajat, jakelevat käskyt ja valitsevat kohteet!" ja yritän kuitata sitä vaan heitoksi jolla ei ole modistatuksen kanssa mitään tekemistä saatika ohjeistamisen, asiaan suhtaudutaan vähintäänkin epäilevästi.

Itseasiassa minun ei olisi pitänyt kirjoittaa tätäkään viestiä, koska tämän voi tulkita valitukseksi siitä, että toimittajat ja viherstalistien kaaderit tai jokin muu perkele vainoaa viattomia Homma^laisia ja minä suureen ääneen tässä nyt itken sitä.

Ja tuotakaan ei varmaan olisi pitänyt kirjoittaa ;)
Juu juu, ymmärsin kyllä pointtisi, koitin hiukan hjuumoria viljellä, mutta kai se ei ihan onnistunut... Kuinka paljon muuten luulet että toimittajat seuraavat juuri tätä foorumia, vai seuraavatko enemmän itse Vieraskirjaa/Jussin bloggauksia juttujen toivossa?

Peltirumpu

 • Vieras


Tällaisille ihmisille asiat pitäisi esitellä asiat kuvin kuten pikkulapsille.

[...]

Fasismin, rasismin, homovihan, antisemitismin ja natsismin hyökyaaltoa vastaan ovat nousseet avoimesti vain maahanmuuttokriitikot, joita sitten onkin hyvin monimuotoinen kenttä mitä erilaisimmista näkökohdista ja lähtökohdista.

Aika raflaavia kuvia, hyvä kun postasit. Viimeisestä lauseestasi en voi kuin olla samaa mieltä.

Janus

 • Jäsen^^
 • **
 • Viestejä: 134
 • Liked: 0
 • Metsäapina
Huh, huh. Melkoisen hätäkakan on Marko vääntänyt. Hän on ilmeisesti aistinut olevansa maahanmuuttokysymyksessä isojen asioiden äärellä, mutta kykenemätön näkemään niitä selvästi. Jotain on kuitenkin ollut pakko truutata paperille (dediskin on lähestynyt), ja kohteeksi on valittu puhkumisen kohteista hyväksytyin, Perussuomalaiset. Uhkakuvien maalailun, kuutamolla olemisen ja suoranaisen valehtelun olisi silti voinut jättää vähemmälle.

P.S. Hizbollah-kuvat olivat sangen nuivistavia.
"Maailmamme on iäksi eriytynyt."
-Anne Moilanen

Peltirumpu

 • Vieras
Huh, huh. Melkoisen hätäkakan on Marko vääntänyt. Hän on ilmeisesti aistinut olevansa maahanmuuttokysymyksessä isojen asioiden äärellä, mutta kykenemätön näkemään niitä selvästi.

No katseltuani kyseisen jampan esittelyä itsestään siinä sivun laidassa sanoisin että hyvin on Marko-poika linjassaan pysynyt. Ilmeisesti kyseessä on vähän sellainen "luokan pelle"-tapaus kyseisessä julkaisussa.

Zngr

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 2 675
 • Liked: 117
 • Yhteiskunta-akselien välejä varjostava juopa
Juu juu, ymmärsin kyllä pointtisi, koitin hiukan hjuumoria viljellä, mutta kai se ei ihan onnistunut... Kuinka paljon muuten luulet että toimittajat seuraavat juuri tätä foorumia, vai seuraavatko enemmän itse Vieraskirjaa/Jussin bloggauksia juttujen toivossa?

No sillä huumorillahan miekin, ikinä ei tiedä miten näin epäilyttävää porukkaa kuin me saatetaankaan tulkita jos SPAM AND DEZTROY!!1 meni lehteen uutisena, tai yhdessä postauksessa heitetty huuli väärän vinkin antamisesta löytyi HS:n sivuilla isona banneri-linkkinä (jossa luki BLOGISSA MASINOIDAAN PUHELINTERRORIA) :D Siis oikeasti oli tuommoinen banneri kun luin päivän fingerporia Hyysäristä tjsp. Sitä klikkasin ja päädyin IS:n sivuille ja kävi ilmi, että kyse oli Scriptan vieraskirjasta ja juttu oli Ukkolan kirjoittama. Hetken sai olla huuli auki, etenkin kun siihen aikaan vieraskirjaa kurkkasi joka päivä ja ikinä kuullut halaistua sanaa mistään puhelinhäiriköinnistä.

Ei silti, huumoria saa ja pitää silti viljellä.

En osaa kyllä edes arvailla seuraako tätä foorumia kuka tai missä.
Minusta täällä on mukavaa. Istuskelemme, juttelemme ja juomme kahvia.
-Ali, Rinkeby

Every normal man must be tempted at times to spit on his hands, hoist the black flag, and begin to slit throats.
- H. L. Mencken

Peltirumpu

 • Vieras


No sillä huumorillahan miekin, ikinä ei tiedä miten näin epäilyttävää porukkaa kuin me saatetaankaan tulkita jos SPAM AND DEZTROY!!1 meni lehteen uutisena, tai yhdessä postauksessa heitetty huuli väärän vinkin antamisesta löytyi HS:n sivuilla isona banneri-linkkinä (jossa luki BLOGISSA MASINOIDAAN PUHELINTERRORIA) :D Siis oikeasti oli tuommoinen banneri kun luin päivän fingerporia Hyysäristä tjsp. Sitä klikkasin ja päädyin IS:n sivuille ja kävi ilmi, että kyse oli Scriptan vieraskirjasta ja juttu oli Ukkolan kirjoittama.
Aika hurjaa tosiaan, ilmeisesti dzuurnalismi on aika heikossa hapessa nykyään, ja kai ne yt-neukkarit sinne Mordoriinkin jossain vaiheessa rantautuvat, Höblässä on jo aloitettu..

Kullervo Kalervonpoika

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 3 439
 • Liked: 32
 • Omaa parastaan ymmärtämätön hallintoalamainen
  • Kullervo Kalervonpoika
Lainaus
Soini väittää, että ei ole rasisti. Hän vain haluaa ulkomaalaisten toimivan Suomessa suomalaisten lailla, tekevän töitä ja maksavan veroja. Edes minulla ei ole mitään tuohon vastaansanomista. Mutta Soini onkin ovela. Hän on kuin gangsteripäällikkö, joka ei itse koskaan sotke käsiään vereen. Sitä varten hänellä on hommaan sopivia ja sen taitavia apulaisia ja kätyreitä.

Tuo sananmuoto on juuri ja juuri sen rajan sisäpuolella, ettei se mene (ainakaan suoraan - yhteys muuhun tekstiin saatta muuttaa asiaa) RL:n 24. luvun  määrittelemäksi toiminnaksi.

Onkohan joku neuvonut tuossa muotoilussakin?

EDIT: Huomasiko joku muukin, että Cosmo on hyökännyt tuohon ketjuun nimierkillä "Natsien vainoama"

Ai miten niin? No:

Lainaus
SUPO ja KRP ovat todenneet Suomen Sisun (Halla-ahon taustajärjestö) natsihenkiseksi ryhmittymäksi. Jos poliisi ja esivalta pitävät Suomen Sisua natsihenkisenä, silloin meillä tavallsilla kansalaisilla on oikeus kutsua Suomen Sisun jäseniä natseiksi.

(Verratkaa tuota muuten Nälkäkurki-blogin otsikkotekstiin... ;) )

Ja Hönön suosikkimuotoilu:

Lainaus
Me rehelliset ihmiset olemme saaneet nimettömien nettihuligaanien sontaryöpyn niskaamme joka kerta kun olemme uskaltaneet arvostella heidän pyhää Mestariaan. Nyt se terrori saa luvan loppua. Kaikkien lainkuuliaisten kunnon ihmisten on noustava tätä iljettävää terroria vastaan ja eristettävä perussuomalaiset keskuudestaan. Jo riittää solvaaminen! Jo riittää uhkailu! Jo riittää terrori!

Me rehelliset ihmiset...
« Viimeksi muokattu: 13.01.2009, 17:16:24 kirjoittanut Kullervo Kalervonpoika »
---
An nescis, mi fili, quantilla prudentia mundus regatur.
---
The tolerance of individual points of view is an important component of the democratic political system
---
http://kullervokalervonpoika.wordpress.com

Junkkari

 • Jäsen^^
 • **
 • Viestejä: 216
 • Liked: 4
Aaah olen uudestisyntynyt!!!

Aina välillä tunnen kyllästyneeni koko Hommaan ja lopettavani nuivistelun. En kuitenkaan ole moku-uskovaiseksi kääntymässä, vaan lähinnä joskus ajattelen lopettavani Scriptan ja tämän foorumin lukemisen.

Markon kaltaiset olennot aivopieruineen kuitenkin antavat minulle taas uutta tulta ja tappuraa jatkaa nuivisteluani ja yrityksiäni käännyttää myös lähimmäiseni pyhän aatteen tielle. Sillä minä uskon, että ihmiskunnalla ja suomella on vielä toivoa jos vain Markon kaltaiset eksyneet barbapapat saadaan näkemään valo, nousemaan sohvalta pleikkarin äärestä, nostamaan nyrkkinsä kohti taivaita ja huutamaan PERRRKELE JO RIITTÄÄ - KAUAN ELÄKÖÖN HOMMA - LÄTS, LÄTS.

Kiitos siis Markolle. Te teette sen itse.

En muuten jotenkin usko Markon syvällä sydämessään olevan näin avarakatseinen: "Eri mieltä saa olla, en suutu siitä koskaan."

Peltirumpu

 • Vieras
Lainaus
SUPO ja KRP ovat todenneet Suomen Sisun (Halla-ahon taustajärjestö) natsihenkiseksi ryhmittymäksi. Jos poliisi ja esivalta pitävät Suomen Sisua natsihenkisenä, silloin meillä tavallsilla kansalaisilla on oikeus kutsua Suomen Sisun jäseniä natseiksi.
Mihin tällainen väite edes perustuu? Onko SUPO tai KRP joskus ottanut kantaa asiaan?

Kullervo Kalervonpoika

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 3 439
 • Liked: 32
 • Omaa parastaan ymmärtämätön hallintoalamainen
  • Kullervo Kalervonpoika
Lainaus
SUPO ja KRP ovat todenneet Suomen Sisun (Halla-ahon taustajärjestö) natsihenkiseksi ryhmittymäksi. Jos poliisi ja esivalta pitävät Suomen Sisua natsihenkisenä, silloin meillä tavallsilla kansalaisilla on oikeus kutsua Suomen Sisun jäseniä natseiksi.
Mihin tällainen väite edes perustuu? Onko SUPO tai KRP joskus ottanut kantaa asiaan?

Se perustuu Cosmon - väärin - siteeraamaan Länsiväylässä julkaistuun Suomen Sisua käsitelleeseen sensaatiohakuiseen kirjoitelmaan.

---
An nescis, mi fili, quantilla prudentia mundus regatur.
---
The tolerance of individual points of view is an important component of the democratic political system
---
http://kullervokalervonpoika.wordpress.com

Peltirumpu

 • Vieras


Se perustuu Cosmon - väärin - siteeraamaan Länsiväylässä julkaistuun Suomen Sisua käsitelleeseen sensaatiohakuiseen kirjoitelmaan.


Kiitos. Eikös siitä lehtijutusta sitten nostettu syytteitäkin.. En muista kunnolla..

Antti Tulonen

 • Nimellinen
 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 1 135
 • Liked: 135
  • US:n Puheenvuoro-blogi
Lainaus
SUPO ja KRP ovat todenneet Suomen Sisun (Halla-ahon taustajärjestö) natsihenkiseksi ryhmittymäksi. – – Tieto Suomen Sisun natsistisesta luonteesta löytyy jopa suomenkielisestä Wikipediasta, joka muuten on täysin heikäläisten soluttama (esim. Halla-aho -sivu on täysin fanisivu).

Olen tainnut kuulla tämän aiemminkin. http://en.wikipedia.org/wiki/Talk:Jussi_Halla-aho
"Suomi ja Venäjä jakavat tällä hetkellä ideologisesti samat päämäärät: demokratian, ihmisoikeudet, oikeusvaltion ja hyvän hallinnon ja monta muutakin periaatetta." -Tarja Halonen, 2005

Tagit: