Kirjoittaja Aihe: 2017-05-25: Saksan politiikan voimahahmo jyrähti: "Islam on osa Saksaa"  (Luettu 9570 kertaa)

kummastelija

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 5 318
 • Liked: 14003
Lainaus
Schäublen mukaan islamissa toteutuvat vahvasti inhimilliset arvot kuten vieraanvaraisuus ja suvaitsevaisuus

Jaa. Ja islamilaisissa maissa on niin turvatonta, että sinne palautettavia uhkaa Varma Kuolema.

Ihan niinkuin tässä yhtälössä ei kaikki osaset sovi yhteen.
Schaublen kommentit ovat kuin alkoholistin joka syyttää muita alkoholin haitoista ja tilastaan, puolustelee omaa alkoholin käyttöään ja silti on itse kumonnut joka tipan kurkustaan alas.
"Syö paskaa ja kuole pois!!" - PEN sananvapauspalkinnolla palkittu Abdirahim Hussein suomalaisnaiselle. 5.11.2015
"Hussein teki riko­sil­moi­tuksen vihapuheesta" Hussein on jakanut sosiaalisessa mediassa useita esimerkkejä siitä, miten häntä on nimitelty ja uhkailtu eri viesteissä: 18.8.2015

siviilitarkkailija

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 17 182
 • Liked: 17552
 • covfefe
Tämä ilmiö on havaittu jo kommunistien reaktioissa sosialismin kaaduttua Neuvostoliitossa. On inhimillistä että koko elämänsä vääryyden palvelukseen asettanut ihminen ei voi koskaan, edes unelmansa osoittatuessa sairaaksi ja vääräksi, myöntää olleensa koko ajan väärässä. Eihän ämpäri - ja kommariyliopistoissa valheita ja huuhaata tuutanneita professoreja, dosentteja sekä tutkijoita(kaan) asetettu koskaan vastaamaan vasemmistoakateemisista valheistaan. Suomessa kävi jopa päinvastoin. Punaiseen maalattiin vain vihreä väri ja rasimisyytös päälle ja sama meno jatkui politisoituneissa yliopistoyksiköissä.

Peili on väärässä kun naama on vino!?

Inhimillisen oppimisen ja hyväksymisen tie on pitkä ja kivinen. Hompanssina on hyvin helppo olla väärässä ja jos vasta-argumentit pitävät, myöntää olevansa väärässä. Mitä korkeammalla yhteiskunnan hierarkiassa on, sitä vaikeammaksi jättivalheen myöntäminen muuttuu. Schäuble on valhe-ja syytösyhteiskunnan tuote tavoilla joita meidän on vaikea ymmärtää mutta:..

Kuvitelkaa jos itse (2017) menette lomamatkalle, ja teitä syytetään toistuvasti isovanhempien synneistä ja teiltä vaaditaan toistuvasti rahaa ja päälle haukutaan murhaaja-rasistiksi. En ihmettele yhtään että sakemanni lopulta sekoaa. Tilanteen epäreiluus, etenkin kun on paljastunut että rangaistuksetta DDR on harjoittanut vuosikymmeniä täysin identtistä natsivainoa kansalaisia vastaan, entisiä länsi-saksalaisia kohtaan on hirveää. Palkinnoksi julmuuksistaan DDR:n sosisalistihirviöt saavat täyden euro-eläkkeen...ja bonuksena koko infran rapautuminen kun Merkelperkel puolustaa euroa ja Välimeren hallituksia saksalaisen rahoilla vuodesta toiseen.

Valtiovarainministerinä Schäuble tietää mitä on odotettavissa euron kaatuessa ja liittovaltion armeija tarvitsee joukkoja jotka ovat valmiita raiskaamaan, ryöstämään ja tappamaan kapinoivia alamaisia käskystä. Ja sensijaan että jäisi itsesyytöksiin piehtaroimaan, käykin agressiivisesti syyttämään uhrejaan omista teoistaan. Eli vanha kunnon saksalainen miehityshallinto mutta päivitettynä..
Maailmassa ei ole mitään muuta vakavaa asiaa kuin huumori...

Micke90

 • Kannatusjäsen
 • Jäsen^^^
 • ****
 • Viestejä: 19 620
 • Liked: 14701
No miksi heitä sitten tänne niin paljon tunkee?

Koska inhimillisyyttä, vieraanvaraisuutta ja suvaitsevaisuutta täytyy jakaa tännekin.

Java

 • Kannatusjäsen
 • Jäsen^^^
 • ****
 • Viestejä: 6 294
 • Liked: 5540
Islam voi olla, ja onkin osa Saksaa, mutta ei koskaan osa Suomea!
Älä usko mitään mitä kirjoitan!

Micke90

 • Kannatusjäsen
 • Jäsen^^^
 • ****
 • Viestejä: 19 620
 • Liked: 14701
Islam voi olla, ja onkin osa Saksaa, mutta ei koskaan osa Suomea!

Äläs sano.

akez

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 9 430
 • Liked: 25812
Aiheeseen liittyvä mielipidekirjoitus Die Welt -lehdestä. Kirjoittaja on historian professori ja journalisti.

Lainaus
Mielipide Islamismi
 
Kaikella on hintansa - myös suvaitsevaisuudella


Elämme globaalin jihadin totuudenhetkeä. Jos terrorin lähettiläät voittavat, niin vaakalaudalla eivät ole vain turvallisuus ja oikeus, vaan koko vapaa valtio.
 
Michael Stürmer
 
Die Welt 29.5.2017 juttu saksaksi
 
Puoli vuosisataa sitten varoitti johtava sisäpoliitikko Enoch Powell - sodanaikainen prikaatinkenraali ja sittemmin Oxfordin antiikin kulttuurin professori - silloisen brittiläisen kansainyhteisön ja imperiumin suurpiirteisestä maahanmuuttopolitiikasta ja saarivaltion integrointikyvyn yliarvioimisesta.
 
Tiber-jokeen liittyvällä "rivers of blood" -viittauksella hän siteerasi valtiorunoilija Vergilin klassista kuvausta Rooman sisällissodasta. Konservatiivien puoluejohtaja Ted Heath reagoi välittömästi ja Powell siirrettiin taka-alalle. Jokaisella totuudella näyttää olevan oma aikansa. Silloin varoitus tuli liian varhain. Nyt se tulee liian myöhään. Ehkä ei kuitenkaan vielä liian myöhään.
 
Kun aikakauden kärkiteemaksi nousee ihmisiä huolestuttava uusi suuri kansainvaellus, niin silloin poliitikkojen on joko saatava kadonnut luottamus palaamaan tai muussa tapauksessa maan poliittinen kulttuuri päätyy kadotuksen tielle, pelko synnyttää vastarintaa ja yhteiskunnan peruskonsensus hajoaa
 
Julmuuksia islamin nimissä
 
Merkit ovat selviä, protesteista tulee pysyviä ja luottamus valtaapitäviin murenee sen suhteen, että he edes suurin piirtein tietäisivät mitä tekevät.
 
Eikö varoituksia ole tullut jo riittävästi. Islamin nimissä Toulouse’ista Brysseliin ja Pariisista Lontooseen, aina rauhallisen Indonesian ja Filippiinien kaukaisiin veritekoihin asti, joka kumoaa verisellä tavalla kauniin ja mielellään uskotun tarinan islamin miedommasta muodosta.
 
Samuel Huntingtonin jo yli kaksikymmentä vuotta sitten kuvaamalla "islamin palavalla rajalla" tapahtuvat asiat tarkoittavat turvallisuuden loppua.
 
Mahtipontinen julistus, jolla liittopresidentti Christian Wulff aikoinaan ikuisti itsenä Saksan sitaattikokoelmaan - "Islam kuuluu Saksaan" - oli ilmentymä poliittisesta korrektisuudesta. Se vaikeni kuitenkin siitä, kuka laatii säännöt.

 
Amerikkalaisten löyhäpuheisuus
 
Tuo julistus joutuu nyt poliittiseen ja moraaliseen happotestiin, jonka lopputulos on vielä täysin avoin - eikä silmien ummistaminen, anteeksipyytely ja rauhoittelu auta nyt.
 
Manchester-areenan isku kyseenalaisti välittömästi brittien sisäasioista (MI5) ja ulkoasioista (MI6) vastaavien palvelujen tehokkuuden ja nykyisin keskustelu Iso-Britanniassa koskee enemmänkin turvallisuuspalvelujen luotettavuutta, kuin maahanmuuttoa, integraatiota ja rajojen hallintaa.
 
Brittihallitus ei peittele suuttumustaan amerikkalaisten löyhäpuheisuuden johdosta. Se haittaa tutkimuksia ja antaa - tosin tahattomasti  - rikollisverkostoille tärkeitä tietoja ja halvaannuttaa samalla globaalin Five Eyes -valvontajärjestelmän - ei tietenkään ikuisiksi ajoiksi, koska siihen ei ole varaa vallitsevan uhkatilanteen vuoksi, mutta kuitenkin pitkäksi aikaa. Globaali jihad voi juhlia myös tätä sivuseurausta voittonaan.
 
Beslanin muistoja
 
Manchesterin isku ei tullut kuin salama kirkkaalta taivaalta, vaan kyseessä on globaalin jihadin totuudenhetki - voi myös sanoa, että se julistaa tuhoamissotaa läntistä maailmaa ja maailmanjärjestystä vastaan, asymmetristä pitkäkestoista matalan intensiteetin sotaa sotanäyttämöllä, jossa ei ole rajoja, eikä sääntöjä, ja jossa pelotteilla ei ole merkitystä ja maailmanjärjestys on pelkkää tyhjää puhetta.
 
Tämä ei ollut kuitenkaan ensimmäinen terrori-isku, jonka kohteena olivat ensisijaisesti lapset: Beslanin koulussa Kaukasuksella vuonna 2004 ja vähän myöhemmin moskovalaisessa teatterissa sovellettiin samanlaista toimintatapaa, ja paljon kritiikkiä esitettiin tavasta, jolla Putinin turvallisuusjoukot toimivat. Tämä vuorostaan kertoo, että jihad on luonteeltaan globaali ilmiö ja sen tutkiminen, tukahduttaminen ja torjunta ovat myöskin väistämättä ja loogisesti globaaleja toimia
 
Muuten julmuudet tulevat jatkumaan lähes esteettä ja samalla puolustusrintamaan syntyy myös aukkoja, jota ei voida hyväksyä. Rintama on muutenkin jo kaikkea muuta kuin aukoton. Se on ollut jo pitkään alimiehitetty. Lisäksi monet poliitikot, etenkin huipulla, katsovat sen vahingoittavan uraansa.
 
Mahtitekijöitä silmien ummistamisessa
 
Vasta kaikkialta saapuvat kauhu-uutiset ovat pakottaneet kohtaamaan todellisuuden, täydentämään rivejä ja - edelleen vielä epäröiden - kytkemään tietokoneita verkoksi.
 
Syyskuun 2015 kriisi saapui liittovaltion poliisin pitkien raporttien myötä - ja kohtasi hallituksen, joka oli mahtitekijä silmien ummistamisessa. Esimerkiksi jo vuosia kestäneet sodat ja sisällissodat saavat liikkeelle pakolaisia, ja nämä kerran liikkeelle lähdettyään tulevat massoina ja heidän vastaanottamisensa on logistinen tehtävä, joka vaatii pragmaattisuutta ja kylmäverisyyttä, mutta myös kompetenssia erottaa lampaat susista.
 
Voi olla, että IS on menettämässä maa-aluettaan USA:n johtamalle allianssille, näin ainakin uutiset kertovat.
 
Tämä ei kuitenkaan nykykokemuksen valossa vielä merkitse paluuta järjestyneeseen valtioon, uudelleen rakentamiseen ja arabien kriisipesäkkeiden rauhoittumiseen, vaan todennäköisesti se merkitsee vain taistelun muodonmuutosta ja leviämistä Malin ja Algerian suuntaan, painetta Marokkoon lännessä, taistelua Irakia ja Saudi-Arabiaa vastaan idässä, jossa Syyria on kiistelty saalis siinä välissä.
 
Äärimmäistä tuhoa ja hämmennystä
 
Eurooppa pysyy kuitenkin yhä iskujen tekijöiden lepo- ja operaatioalueena, kuten Manchesterin iskijän kohdalla - vapaa liikkuvuus brittiläisen passin turvin. Kurkunkatkojat voivat kevein mielin huudella viranomaisille samoin kuten IRA:n kannattajat irvailivat rauhansopimukseen asti brittiläisille lainvalvojille: "Teidän täytyy onnistua joka ikinen kerta. Meidän vain kerran."
 
Viimeksi ja ennen kaikkea: Terrori on asymmetrisen sodankäynnin julistus osapuolelta, joka haluaa saada mahdollisimman vähäisin välinein ja minimaalisin kustannuksin aikaan maksimaalista tuhoa ja hämmennystä. Demokratiaa kun ei ole ilman lakia ja turvallisuutta.
 
Keskiajan lopulla kehittynyt moderni valtio perustuu sanattomaan sopimukseen: Kansalaisten hengen, terveyden ja omaisuuden suojaaminen ja sen vastapainona lakien noudattaminen, lojaalisuus ja rauha. Siitä lähtien, kun Thomas Hobbes vuosikymmeniä kestäneiden sotien jälkeen kuvasi "Leviathan" -kirjassaan perussäännöt, on ollut olemassa yhteiskunnallista järjestystä ja väkivallasta luopumista koskeva moraalinen sopimus.
 
Eurooppalainen valistusaika veti silloin rajat vallanjaolla ja tasapainoperiaatteella. Valtion suvereniteetti ja kansalaisyhteiskunta. Kaikki tämä on vaakalaudalla, jos terrorin lähettiläät voittavat.

Lihavoinnit mun.

Tagit: