Kirjoittaja Aihe: 2018-08-17 Naisimaami Sherin Khankan vaatii tasa-arvoa islamin tulkintaan  (Luettu 10554 kertaa)

migri

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 2 117
 • Liked: 7097
Ei tässä toki ole ole aihetta huutaa hallelujaa, vaan seurata mihin asia kehittyy.

Sikäli, kun olen ymmörtänyt kyseisen naisimaamin kannanottoja, hänen kantojensa leviäminen saattaisi parhaimmillaan ohjata länsimaisia islamin orjina eläviä naisia kohti tasa-arvoa.Onhan se nyt todella tärkeää, että musliminaiset pääsisivät tasa-arvoisempaan asemaan.

En odota 1400 vuoden harppauksen tapahtuvan päivissä tai viikoissa. Mutta sen alkua on syytä tukea. Varsinkin kun ei ole odotettavissa itse ongelman häviävän itsestään.
Jos tuet tällaista niin ei auta pätkääkään. Jos aletaan vaikka sellaisesta naisten oikeudesta eli heidän oikeudesta olla säkittämästä / huivittamasta itseään ei hän tarjoa aseita edes siihen, asiasta josta ei edes mainita koraanissa..

Pelkkää puppua eli samaa paskaa eri tuutista jos vertaa meidän paikalliseen "muslimifeministiin" eli Maryan Abdulkarimiin...

https://hommaforum.org/index.php/topic,97265.0.html

Voishan sitä YLE järjestää keskustelupaneelin missä on tämä median hyödyllinen idiootti, husu, ananas hajjar ja vaikka abbas bahmanpour...
« Viimeksi muokattu: 01.09.2018, 07:25:42 kirjoittanut migri »
"Just because you're offended, doesn't mean you're right" - Ricky Gervais

Jorma Teräsrautela

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 508
 • Liked: 2053
 • Pimeä voima
Joo eihän hänen tulkinnat varmaan ole missään määrin oikeaoppisia ja varmaan monin paikoin koraania vastoin, mutta eikö näitä kerettiläisiä mielipiteitä kannattaisi tukea niin että niistä tulisi joku päivä oikeaoppisia? On sitä Raamattuakin muokattu ajan saatossa, joten miksipä ei Koraania.

Siitä vaan, mutta ei näin. Khankan väistää/estää kaiken islam-kritiikin vetoamalla siihen, että islamissa itsessään ei ole mitään ongelmaa, koska kyse ei ole oikeasta islamista eli hänen versiostaan. Turhankin tuttua selittelyä aina pommien räjähtelyn jälkeen.

Samaa mieltä. Khankan ei uudista  vaan venkoilee.  Islam ei muutu rauhan uskonnoksi inttämällä että se on jo sitä,  vaan tunnustamalla väkivaltaopit ja irtisanoutumalla niistä. Näin tekee Ayaan Hirsi Ali. Siksi hän ei olekaan totuusmedian suosiossa, kuten Khankan.

Sherin Khankan on Anas Haijjarin naispuolinen versio feminismillä ryyditettynä.
Älkää työ pojat säästelkö niit sokerloitanne! Myö uijjaan koht.

Histon

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 2 170
 • Liked: 3090
 • Puolinuiva
Joo eihän hänen tulkinnat varmaan ole missään määrin oikeaoppisia ja varmaan monin paikoin koraania vastoin, mutta eikö näitä kerettiläisiä mielipiteitä kannattaisi tukea niin että niistä tulisi joku päivä oikeaoppisia? On sitä Raamattuakin muokattu ajan saatossa, joten miksipä ei Koraania.

Siitä vaan, mutta ei näin. Khankan väistää/estää kaiken islam-kritiikin vetoamalla siihen, että islamissa itsessään ei ole mitään ongelmaa, koska kyse ei ole oikeasta islamista eli hänen versiostaan. Turhankin tuttua selittelyä aina pommien räjähtelyn jälkeen.

Samoin kuin se Khankanin toteamus, että hän ei reformoi vaan vain palauttaa islamin juurilleen alkuperäiseen muotoonsa. Juuri noin islamistitkin selittävät toimintaansa. Ymmärrät varmaan, miksi on ongelma, että Khankan viime kädessä vetoaa puhdasoppisuuteen ja fundamentalismiin aivan kuten islamistit. Sen jälkeen on enää kyse siitä, kuka voittaa pelin alkuperäisen opin määrittelyssä. Se joku ei ole Khankan.

Nuo suviksien selittelyt siitä että terrori-iskuissa ei ole kyse oikeasta islamista ovat rasitavia, koska kyseessä on tietysti islamilainen fundamentalismi, jolla on maailmassa paljon kannatusta. Ymmärrän kuitenkin sen kun uskonoppinut sanoo "tämä ei kuulu uskontoomme" sillä siinä puhutaan myös omille ja pyritään vaikuttamaan uskon tulkintoihin. Ei Lutherkaan halunnut synnyttää "luterilaisia" vaan palauttaa kirkon juurilleen. Olkoonkin että uskoakseni Lutherilla oli näkemyksilleen parempi pohja pyhissä teksteissä, mutta tämä on toissijaista. Ehkä aika on jossain vaiheessa kypsä myös koraanin uudelleenkirjoittamiselle.
Halla-aho: ”Perussuomalaisten ohjelmaan tai tavoitteisiin ei kuulu ihmisten geeniperimän tarkkailu tai suomalaisuuden määrittely ja rajaaminen tällaisin kriteerein. Suomeen on vuosisatojen ja -tuhansien aikana tullut kaikenlaista ainesta idästä, lännestä ja etelästä. Oleellista on se, kuka muuttoliikettä kontrolloi."

l'uomo normale

 • Kannatusjäsen
 • Jäsen^^^
 • ****
 • Viestejä: 11 073
 • Liked: 7543
 • Je suis. Sivistysporvari. Ihmisenä ja kuluttajana.
Ehkä aika on jossain vaiheessa kypsä myös koraanin uudelleenkirjoittamiselle.

Miksi luopua voittoisasta konseptista?
And madness and despair are a force.
Socially distancing.

Sunnuntailapsi

 • Jäsen^^
 • **
 • Viestejä: 91
 • Liked: 198

Ne on kaikki vilkkaan mielikuvituksen tuotetta. Muslimeilla on rikas tarinaperinne mistä voi tarvittaessa vetää esiin mitä tahansa. Näitä juttuja keksitään myös koko ajan lisää, joten kaikki ei ole 600-luvulta. Osa on myös 2000-luvulta, kun pikku hiljaa paljastuu aivan uutta tietoa Muhammedista. Totuusmedia on tänään ollut täpinöissään tämän feministi-islamistin kanssa, joka reippaasti tuomitsee äärioikeiston ja rasistit.

Muistaakseni joskus oli olemassa journalismia, eivätkä toimittajat valinneet faktoja oman mielensä mukaan. Olisi voinut vaikka vaatia tarkennusta näin suorien historiallisten väitteiden osalta mihin ne perustuvat, kun ovat selvässä ristiriidassa kaikkien perinteisten islamin lakikoulukuntien historiaversioiden kanssa. Toimittaja kuitenkin nielaisi väitteet sellaisenaan, kun niiden osalta on kivaa olla samaa mieltä.

Pekka Kemppainen

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 1 492
 • Liked: 1737
Suomessa #euroislamin ilosanomaa levitellyt ”feministi-imaami” Sherin Khankan on tuttu henkilö tanskalaiselle Kristeligt Dagbladille, joka kirjoitti mm. hänestä ja islamistisesta Hizb ut Tahrir-järjestöstä jo kymmenisen vuotta sitten.

Käännös on tanskalaisesta sanomalehdestä Kristeligt Dagblad
11.01.2008.

”On yllättävää, että viime vuonna Wienissä pidetty Euro-Islam-konferenssi ei ole saanut enempää huomiota, koska konferenssi oli tosiasiassa muslimien sodanjulistus Euroopan alkuperäistä väestöä vastaan.

Viime vuonna (v.2007) pidettiin Wienissä konferenssi niin kutsutusta Euro-Islamista. Siinä tunnetut muslimivaltuutetut muotoilivat tulevaisuuden vision Euroopasta Islamin vallan alla. Tuossa tilaisuudessa Mustafa Ceric, Bosnian Suurmufti kuvaili tulevaa Islamin aikakautta, joka pitäen mallinaan maurilaista Espanjaa ja Osmannien Etelä-Eurooppaa korvaisi kristinuskon.

Osallistujien joukossa oli myös kaikkialla läsnäoleva professori Tariq Ramadan. Hän julisti, että suunnitelmat Euroopan islamilaistamisesta täytyy pitää yleisöltä salassa.

He sopivat myös, että ensimmäisenä askeleena on varmistaa Sharia-lain voimaantulo siten, että ”ainakin alussa Sharia esitetään rinnakkaisena lainsäädäntönä Euroopan maille”. Mitä tulee yksityiskohtiin Sharia-laista, ne täytyy pitää poissa julkisista keskusteluista niin pitkälle kuin mahdollista.


(Tariq Ramadan yritti äskettäin luennoida Suomessa, mutta vierailu peruuntui hänen raiskaus-juttunsa oikeuskäsittelyn vuoksi. suom.huom.)

On yllättävää, että nämä konferensissa tehdyt julistukset eivät ole julkisuudessa saaneet paljon huomiota osakseen. Joko sellaiset tulevaisuuden näkymät Islamista näyttävät liian mielikuvituksellisilta tullakseen otetuksi vakavasti tai todellisuus sopii niin huonosti kuvaan Islamista, mikä hallitsee ”kaikkitietävää” Euroopan kulttuurieliittiä, että he tukahduttavat sanotun tosiasian.

Tämä koskee myöskin problemaattista professori Tariq Ramadania, jonka julistukset olivat kaikkein huolestuttavimpia. Hän julisti, että hänen todelliset tarkoituksensa Euro-Islamista täytyy pitää yleisöltä salassa. Mikä kummallinen kovaksikeitetty julistus kokouksessa, josta hän tietää, että lehdistö raportoi siitä. Perustaako hän vain aivan kyynisesti laskelmansa ”uskottomien” yleiseen tukahduttamismekanismiin?

Vaikka paljon Tariq Ramadania koskevasta rankasta kritiikistä ja hänen versiostaan Euro-Islamista on tehty tunnetuksi, sillä on ollut vain vähän vaikutusta hänen maineeseensa modernina, maltillisena eurooppalaisena muslimina, joka työskentelee vakavasti muslmien rauhanomaisen integraation hyväksi Läntisessä maailmassa.

Tariq Ramadan on yhä arvostettu vieras, joka kutsutaan usein virallisiin konferensseihin kaikkialla Euroopassa, varsinkin Skandinaviassa, missä hänelta muun muassa pyydetään konsultointiapua asiantuntijana keinoista, joilla ratkaista muslminuorten radikalisoitumisongelmat; ja hän on hyvin kunnioitettu nuorten, hyvin kasvatettujen tanskalaisten muslimien keskuudessa.

Tultakoon erityisesti mainituksi, että Tariq Ramadanilla on vaikutusta järjestöihin nimeltä ”Kriittiset Muslimit”, jonka johtaja on Sherin Khankan, ja ”Muslimit Vuoropuhelussa”, jonka jäseninä on sellaisia tunnettuja henkilöitä kuin Mona Sheikh*), Asmaa Abdol-Hamid*) ja Abdul Wahid Pedersen*).
...

Loput linkissä tässä: http://www.extrauutiset.com/?p=1976

Tää feministi-immu onkin pahamaineisen islamistimafian Hizb ut Tahririn pimu.

Maastamuuttaja

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 6 286
 • Liked: 3198
Olen turhaan odottanut, että joku maahamme saapunut islaminuskoinen neiti tai rouva julkaisisi teoksen "Suomessa löysin itseni" tms. Ymmärrän toisaalta, että kustantajaa ei tämänkaltaiselle teokselle ole helposti hankittavissa, siis Suomessa.

Poliittinen establishment ei myöskään tykkäisi tämänkaltaisen kirjan sisällöstä. Kulttuuriväki olisi kauhuissaan.

Tagit: feminismi imaamit