Kirjoittaja Aihe: 2019-01-23 HS: Seksuaalirikoksissa ei ole kyse kulttuurista tai etnisyydestä  (Luettu 14734 kertaa)

ämpee

 • Kannatusjäsen
 • Jäsen^^^
 • ****
 • Viestejä: 17 784
 • Liked: 28356
Entäs, "kunniamurhissa ei ole kyse kulttuurista tai etnisyydestä" ??
Ehkä tuokin selitettäisiin VHM:n viaksi, vaikka ei olisi koskaan paikalla käynytkään.
Jäseneltä Hohtava Mamma: "Logiikka ei ole koskaan ollut suvakkien vahvin laji. Eivät he muuten olisi suvakkeja."

Michael in memoriam

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 1 183
 • Liked: 2150
 • Kissavideofani
Lainaus käyttäjältä: pseudotieteilijät Sarah Green professori, sosiaali- ja kulttuuriantropologia, Helsingin yliopisto & Tuija Pulkkinen professori, sukupuolentutkimus, Helsingin yliopisto
Seksuaalirikoksissa ei ole kyse kulttuurista tai etnisyydestä – Niiden takana on syvään juurtunut ajatus siitä, että miehet ovat naisia arvokkaampia

Niin. Renkaan tyhjeneminen johtuu yleensä tosiaan siitä, että ilma on päässyt renkaasta ulos. Kannattaisiko miettiä mistä se ilman karkaaminen renkaasta johtuu? Eli mistä syystä johtuu syvään juurtunut ajatus siitä, että miehet ovat naisia arvokkaampia? Voisiko sillä olla jotain tekemistä esimerkiksi kulttuurin (ja sitä voimakkaasti sävyttävän uskonnon) kanssa?

Tästä päästään varsin nopeasti vihervasemmiston (etenkin Ruotsissa) suosimaan ajatukseen siitä, että kunhan lähi-Idän (tai Afrikan) kasvatti pääsee pohjoismaan rajan sisäpuolelle, hän jotenkin maagisesti muuntuu varsin pian sosialidemokraatiksi ja feministiksi. Sitten kun näin ei tunnu käyvän vuodesta ja nyttemmin vuosikymmenestä toiseen, ainut heille tarjolla oleva ratkaisumalli on vaatia lisää rahaa "kotoutumiseen/kotouttamiseen", koska ideologia ei voi ikinä olla väärässä, ainoastaan tulokset. Tämä on hieman analoginen muinaisen Civilization 2 - pelin ystävälliselle ilmoitukselle pelaajalle: "The bureaucracy has expanded to meet the needs of the expanding bureaucracy".

Vaihtoehtoinen ajatus siitä, että aavikon miehen voit viedä pois aavikolta muttet aavikkoa miehestä, ei ole sopiva koska tasa-arvo ja sen sellaiset. No, tällaista meillä.
"Tullessaan hallituksen jäseneksi suomalainen muuttuu automaattisesti heti 50% tyhmemmäksi." - Juho Kusti Paasikivi

n.n.

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 2 671
 • Liked: 5074
 • Metamorfinen ja nuivaantunut
Lainaus
SEKSUAALIRIKOKSISSA EI OLE KYSE KULTTUURISTA TAI ETNISYYDESTÄ – NIIDEN TAKANA ON SYVÄÄN JUURTUNUT AJATUS SIITÄ, ETTÄ MIEHET OVAT NAISIA ARVOKKAAMPIA
https://www.hs.fi/mielipide/art-2000005974106.html
PRAVDA 23.1.2019

Vai että seksuaalisen väkivallan takana on käsitys tekijän omasta paremmuudesta? Tämä on varmasti totta. Sen sijaan väite, että kyseisen ajattelutavan esiintyvyys ei olisi sidottu kulttuuriin on täyttä soopaa. MENA-alueella on ilmeistä, ja on olemassa eurooppalaisia tutkimuksiakin aiheesta, millainen tasa-arvo-käsitys ko. alueilla, ja alueilta tulleilla, vallitsee. Väite, että tilanne olisi samanlainen Suomessa on helposti arvioitavissa esim. STM:n tasa-arvobarometeistä, jossa suurin osa suomalaisia ilmoittaa sukupuolten välisen tasa-arvon toteutuvan maassa. Ei tarvitse siis edes erikseen kysyä ovatko sukupuolet tasa-arvoisia, vaan yleinen mielipide on, että tasa-arvo myöskin tosiasiallisesti toteutuu.

Olisi kiva kuulla, mihin lähteisiin professorin väite perustuu.
”Jos olet aina ollut sitä mieltä, että sääntöjen tulee kohdella kaikkia samalla tavalla ja kaikkia tulisi arvioida samoilla kriteereillä, sinua olisi pidetty 60 vuotta sitten radikaalina, 30 vuotta sitten liberaalina, mutta tänä päivänä rasistina." -Thomas Sowell

Atte Saarela

 • Nimellinen
 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 2 783
 • Liked: 2838
Olisi kiva kuulla, mihin lähteisiin professorin väite perustuu.
Eihän tällaisilla tieteenaloilla tarvitse olla mitään sen kummempia lähteitä kuin vaikka että juteltiin tästä kaverien kanssa Palefacen keikalla

n.n.

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 2 671
 • Liked: 5074
 • Metamorfinen ja nuivaantunut
Olisi kiva kuulla, mihin lähteisiin professorin väite perustuu.
Eihän tällaisilla tieteenaloilla tarvitse olla mitään sen kummempia lähteitä kuin vaikka että juteltiin tästä kaverien kanssa Palefacen keikalla

Juurikin sen takia niitä pitäisi aina vaatia
”Jos olet aina ollut sitä mieltä, että sääntöjen tulee kohdella kaikkia samalla tavalla ja kaikkia tulisi arvioida samoilla kriteereillä, sinua olisi pidetty 60 vuotta sitten radikaalina, 30 vuotta sitten liberaalina, mutta tänä päivänä rasistina." -Thomas Sowell

Pentecost

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 2 239
 • Liked: 9724
 • Hummeriälykkö
Lainaus
Sarah Green
professori, sosiaali- ja kulttuuriantropologia, Helsingin yliopisto

Lainaus
Kulttuuriantropologia on oppi ihmisistä, yhteisöistä ja käyttäytymisen sosiaalisesta rakentumisesta eri aikoina ja eri puolilla maailmaa. Haluamme oppia tuntemaan ja ymmärtämään erilaisia kulttuureita ja tutkimme, kuinka kulttuuri vaikuttaa ihmisten elämään. Kansainvälistyvässä maailmassa kulttuurien tuntemus niin paikallisella kuin globaalillakin tasolla on tärkeää yhteiskunnallisten ilmiöiden ja ongelmien ymmärtämiseksi.

Et sellaista kulttuuriantropologiaa, mutta syy ei tietenkään ole kulttuurissa...ei mitenkään...vaan kaikki kulttuurit ovat samanarvoisia ja raiskaahan ne suomalaisetkin.

Tästä kognitiivisesta dissonanssista tietysti herää se kysymys, että miten mahtaa vakavasti otettavista tieteentekijöistä tuntua tälläisten kulttuuriantropologien ja naistutkimuksen tekijöiden kanssa samassa yliopistossa? Veikkaan, ettei kovin kliffalta.
KKO:n tuomio
A:n käyttämissä ilmaisuissa on kysymys niin sanotuista arvoarvostelmista, joiden osalta ei lähtökohtaisesti ole mielekästä puhua lausuman totuudellisuudesta.

Bellerofon

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 1 439
 • Liked: 5969
Lainaus
VIIME AIKOINA laajasti esillä olleet Oulun tapahtumat ovat kauhistuttavia. Kun viha on etusijalla tapahtumien käsittelyssä, on vaarana, että näiden tapahtumien keskeisin ulottuvuus jää keskustelussa sivuun.

Viha ei varmasti ole ollut päällimmäisenä vaan ratkaisukeskeisyys. Erityisesti sellaiset suomalaiset ovat tuohtuneita, jotka on leimattu rasisteiksi varoittaessaan juuri näistä tapahtumista ja tuohtumus kohdistuu hyvää tarkoittaviin idiootteihin.

Lainaus
Onkin olennaista pysähtyä hetkeksi ajattelemaan, mistä nämä tapahtumat kertovat ja mihin ne kehottavat tarttumaan.

Osa meistä ajatteli etukäteen ja esitti varoituksia. Nyt tulisikin osan pyytää anteeksi ja tarttua toimenpiteisiin, jolla vastaavat tapahtumat estetään toistumasta.

Lainaus
ENSINNÄKIN tärkeintä on ymmärtää, että nuoriin naisiin kohdistuneissa rikoksissa on ennen kaikkea kyse sukupuolesta. Vaikka teot ovat seksuaalisia tekoja, ne ovat ensisijaisesti miesten naisiin kohdistamia sukupuolisen väkivallan tekoja.

Ja nyt vedetään sitten mutkat niin suoraksi, että edes betonivalllit eivät pysäytä. Onko niitä sukupuolia nyt olemassa vai onko se vain sosiaalinen konstruktio? Koittakaa nyt jumalauta päättää. Tässä on taas hyvin mustavalkoisesti miehet vastaan naiset ja muussa dialogissa puhutaan kymmenistä sukupuolista.

Lainaus
Toiseksi näissä hyökkäyksissä ei ole kyse erilaisesta kulttuurista tai etnisyydestä. Miesten seksuaalista ja muuta väkivaltaa kohdistuu naisiin säännönmukaisesti joka puolella maailmaa, huomattavan paljon myös suomalaisessa kulttuurissa. Lähimuistissa ovat esimerkiksi kristillisen herätysliikkeen perheissä ilmi tulleet suomalaisten miesten tyttöihin ja naisiin kohdistamat seksuaalirikokset. Tällaiset aikuisten, luotettujen miesten tekemät teot, jotka ovat jatkuneet vuosia, jättävät usein uhreihin syvät ja elinikäiset haavat.

..sukupuolen pahuuden kautta sitten kierteellä ja kerien han-argumenttiin.

Lainaus
Vaikka nykyinen kristinusko ja islam molemmat tuomitsevat seksuaalisen väkivallan, ne kuuluvat samaan kulttuuripiiriin, jossa naiset on pitkään alistettu miehille – kutsuttakoon tätä vaikka patriarkaaliseksi järjestykseksi paremman termin puutteessa.

Professori voisikin näyttää sen koraanista sen kohdan, jossa vääräuskoisten kohdalla raiskaaminen on jollain tasolla kielletty. Islamissa koraania noudatetaan hyvin kirjaimellisesti, joten jos professori noin sanoo, niin se on varmaan totta?

Lainaus
TUTKIMUSTIEDON perusteella on selvää, että seksuaalisen väkivallan ytimessä on sukupuoliin liittyvä, laajalle levinnyt arvomaailma. Tämä on syvälle juurtunut käsitys siitä, että miehet ovat arvokkaampia kuin naiset ja naisten yläpuolella. Käsitykseen sisältyy myös ajatus, jonka mukaan miehillä on etuoikeuksia koskien naisten elämää ja kehoja, ja että naiset ovat – tai heidän pitäisi olla – passiivisempia ja tottelevaisempia kuin miehet.

Siis mitä.. Kyse ei siis ole kulttuurista vaan siitä että eräissä kulttuureissa naiset rinnastetaan kotieläimiin tai ajoneuvoon.

Lainaus
NÄMÄ uskomukset vallitsevat laajoissa osissa maailmaa ja myös Suomessa huolimatta sukupuolten tasa-arvon pitkäaikaisesta edistämisestä. Ennakkokäsitys sukupuolten hierarkiasta eli epätasa-arvosta johtaa sekä tietoisesti että tiedostamatta tapahtuvaan naisten kontrolliin ja huonompaan kohteluun työpaikoilla, kotona, julkisuudessa ja läheissuhteissa.

Niin, ettäs tiedätte miessiat, että naisten huono kohtelu työpaikoilla ja kotona on teidän vika ja maailma olisi parempi paikka ilman meitä miessikoja. Professorin kirjoituksesta paistaa aivan järkyttävä tarve ajaa omaa kieroutunutta agendaansa Oulun raiskausten varjolla.

Lainaus
Oulun järkyttävien tapahtumien pitäisi siis saada meidät ennen kaikkea ajattelemaan sukupuolipolitiikkaa. Nämä tapahtumat koskevat meitä kaikkia, ja ne pitäisi nähdä #metoo-liikkeen valossa eikä osana erilaisuutta ja maahanmuuttoa koskevaa keskustelua.

And my point is.. Rouva ratsastaa raiskausvankkurilla kohti pinkkiä auringonlaskua sateenkaaren ali.

Lainaus
VIHA ja vihaisuus tulisi kohdistaa sukupuolitettuun väkivaltaan, siihen samaan alistavaan valtaan, johon myös suomalaiset miehet syyllistyvät suomalaisia naisia kohtaan.

Joku taisi vihan kohdistaa yleisesti miehiin, joten mitäpä tähän lisäämään.

Lainaus
Vihaisuuden lisäksi tarvitsemme syvällistä pohdintaa, politiikkaa ja tekoja, jotka johtavat kohti sukupuolten tasa-arvon kulttuuria. Tällä tiellä olemme vasta alussa.

Ei hyvät professorit, ei nyt tarvita pohdintoja vaan toimenpiteitä, joilla luodaan turvallisuutta nuorisollemme. Näitä raiskauksia ei olisi tapahtunut, jos raiskaajia ei olisi turvattomasta Ruotsista päästetty Suomeen. Nyt tasa-arvo vain ja ainoastaan heikkenee Suomessa ja se johtuu siitä, että maahan lappaa täysin erilaisesta kulttuurista, joka ei todellakaan vaivaa päätään kuudellatoista sukupuolella tai keksityillä sukupuolipronomineillä.

Lainaus
Sarah Green

professori, sosiaali- ja kulttuuriantropologia, Helsingin yliopisto

Tuija Pulkkinen

professori, sukupuolentutkimus, Helsingin yliopisto

Kovia tieteitä, sano


Sininen ja punainen väri ovat vain ylläpidon käyttöön (kts. säännöt). Muokattu ja lisätty lainaukset.
« Viimeksi muokattu: 23.01.2019, 15:54:40 kirjoittanut Alaric »

Faidros.

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 28 240
 • Liked: 25734
 • Blues for Allah
Uskokaa nyt viimein ihan huviksenne, että kyse ei ole etnisyydestä tai kulttuurista, vaan ahdasmielisestä uskonno(i)sta. Todisteena tästä esitän, että kulttuuriperimältään täysin suomalainen nainen voi alistua islamiin ja esimerkkejä on ihan helvetin monta.

Ja sitten se viiltävä totuus. Myös Suomen omissa kristillisissä lahkoissa harrastetaan samaa. Suhteutettuna islamiin, en tiedä kuinka paljon, mutta aina liian paljon.
Koko väestöön verrattuna uskonnollisten osuus on suuri.

Ennenkuin hihhulit esittää vastalauseitaan, lukekaa tarkasti postaukseni.

Ja ihan omana mielipiteenäni esitän, että islam on jo ideologialtaan seksuaalirikos.
Tsekeissä sitä suunnitellaan kiellettäväksi haitallisena ideologiana, mutta niinhän kaikki "kolmea" nasseakin ehdotetaan ideologialtaan kiellettäväksi ihan täällä Suomessa, niin miksei sitten islamia?
Ei se ole niin vaikeaa kuin luulisi, kun aletaan miettimään jonkun mielipiteen kieltämistä haitallisena.
Ja jos multa kysytään, niin ensin islam....................................sitten tulee kommunismi ja sitten....

Ämeericä on siitä hieno maa, että WW2:n jälkeenkin hyväksyttiin niin nasset ja kommarit, tosin pienen yskimisen jälkeen.

  -I-
Kun yksi ihminen kärsii harhasta, sitä sanotaan hulluudeksi. Kun monta ihmistä kärsii harhasta, sitä sanotaan uskonnoksi. -Robert M Pirsig-
Millainen luonne 2000-luvun mekaanikolla pitäisi olla,jotta hän sietäisi koneiden päälle kasattuja elektronisen hevonpaskan kerrostumia.
-Matthew B.Crawford-

IDA

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 13 759
 • Liked: 15599
 • qui enim non est adversum vos pro vobis est
Tyypillistä tieteellisen maailmankuvan tuottamaa roskaa. Ei kannata edes perata, vaan pitää viskata takaisin jorpakkoon, jos vielä on elinkykyinen.
qui non est mecum adversum me est

Reinhardt42

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 1 033
 • Liked: 2389
Missään muslimeihin liittyvässä sairaimmassakaan paskassa ei ole ikinä kyse mistään. On vain rasismia ja VHM: n vastuu tapahtuneesta. Asia kunnossa.  Ja on rikkaus. Ei mulla muuta.👍
Aika saatananmoista tiäksäämeininkiä.

akez

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 11 218
 • Liked: 40605
Lainaus käyttäjältä: pseudotieteilijät Sarah Green professori, sosiaali- ja kulttuuriantropologia, Helsingin yliopisto & Tuija Pulkkinen professori, sukupuolentutkimus, Helsingin yliopisto
Seksuaalirikoksissa ei ole kyse kulttuurista tai etnisyydestä – Niiden takana on syvään juurtunut ajatus siitä, että miehet ovat naisia arvokkaampia

Tyypillinen äärivasemmistolaista feminismiä edustava kirjoitus. Näille feminismi ei tarkoita naisten aseman parantamista, vaan islamin asialla olemista. Se taas johtaa vääjäämättä naisen aseman HEIKKENEMISEEN.

Tuossa sapluunassa taas ei ole päätä eikä häntää. "Pseudotutkijoiden" kirjoitus on erinomainen esimerkki tästä älyttömyydestä. Taustalla lienee jossakin "sosialistisessa internationaalissa" tai "politbyroossa" sovittu strateginen linjaus, jonka perimmäinen tarkoitus jää ulkopuolisille hämäräksi. Poliittisia tavoitteita tuossa kuitenkin ajetaan ja niihin kietoutuu myös haittamaahanmuutto. Tämä ilmiö on niin universaali vasemmistosuuntautuneessa feminismissä, että se ei voi olla sattumaa.

Hämmästyttävintä on, että niin monet naiset ilmeisesti haluavat tosissaan heikentää omaa ja kanssasisariensa asemaa liittoutumalla islamin kanssa omaksi vahingokseen. Luulisi naistenkin jo nostavan äläkän tuollaisista "tutkijoista". Haittamaahanmuutto ei edusta millään muotoa heidän intressejään, kuten nähtiin jo Oulussa.
George Orwell: "All that Oceania's citizens know about the world is whatever the Party wants them to know."

Atte Saarela

 • Nimellinen
 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 2 783
 • Liked: 2838
Tyypillinen äärivasemmistolaista feminismiä edustava kirjoitus. Näille feminismi ei tarkoita naisten aseman parantamista, vaan islamin asialla olemista. Se taas johtaa vääjäämättä naisen aseman HEIKKENEMISEEN.

Tuossa sapluunassa taas ei ole päätä eikä häntää. "Pseudotutkijoiden" kirjoitus on erinomainen esimerkki tästä älyttömyydestä. Taustalla lienee jossakin "sosialistisessa internationaalissa" tai "politbyroossa" sovittu strateginen linjaus, jonka perimmäinen tarkoitus jää ulkopuolisille hämäräksi. Poliittisia tavoitteita tuossa kuitenkin ajetaan ja niihin kietoutuu myös haittamaahanmuutto. Tämä ilmiö on niin universaali vasemmistosuuntautuneessa feminismissä, että se ei voi olla sattumaa.
Minä luulen, että näiden naisten hoivavietti ja tarve kokea itsensä merkityksellisiksi nyt vaan jotenkin kanavoituu aivan päin honkia.

Koska näille naisille "tieteentekeminen" on ensisijaisesti keino purkaa näitä tarpeitaan, myös aito älyllinen kritiikki joutuu väistymään, jos tällä porukalla nyt muutenkaan olisi siihen kykyä.

Minusta tässä on psykologisesti jotain samaa kuin jossain suuruusharhoista kärsivässä miehessä jolla on vaikka suurenmoisia keksintöjä jotka eivät nyt sitten käytännössä ihan toimikaan koska itsekritiikkiä puuttuu.

Mutta toisin kuin oikeassa elämässä, missä karut realiteetit useimmiten tulevat vastaan, yliopistomaailmassa todellisuutta voi pakoilla lähes loputtomasti, sillä joiltakin tieteenaloilta aito kriittisyys todellakin on kadonnut lähes kokonaan. Ainut mitä tarvitaan on kyky kirjoittaa mukaansatempaavasti ja pintapuolisesti uskottavan kuuloisesti, ja sitähän monilla maailmanparantajilla kyllä riittää.
« Viimeksi muokattu: 23.01.2019, 13:33:54 kirjoittanut Atte Saarela »

Ajattelija2008

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 8 680
 • Liked: 12613
"Tutkija" Tuija Pulkkinen saa toki vaatia naisten aseman heikentämistä ja naisiin kohdistuvan seksuaalisen väkivallan lisäämistä. Hänellä on demokraattisessa maassa siihen oikeus.

Sen sijaan Helsingin yliopistolla ja Akatemialla ei ole oikeutta rahoittaa hänen tekemää valehtelua ja pseudotiedettä verovaroista. Rahoittaja syyllistyy virkavirheeseen.

Miksi "tutkija", joka väittää vastustavansa väkivaltaa, ajaa kulttuurin muuttamista siihen suuntaan, että naisiin kohdistuisi enemmän väkivaltaa? Miksi jotkut naiset rakastuvat vankilassa istuvaan naisten murhaajaan?

He tuntevat hyötyvänsä yhteiskunnan raaistumisesta. Viime kädessä he toivovat jälkeläisilleen enemmän aggressiivisuusgeenejä ja aggressiivista kulttuuria. Näiden väkivaltaa rakastavien naisten vihollinen on järjestäytynyt yhteiskunta.

Atte Saarela yllä esittää hypoteesin, että hoivavietti ajaa jotkut naiset tukemaan rikollisten maahantuloa. Pinnallisella tasolla psykologisesti näin voi olla, mutta hoivavietti ei evoluutiossa ole muuta kuin väline omien jälkeläisten elinolojen parantamiseen. Kun nainen pyrkii lisäämään rikollisuutta Suomessa, niin evoluutiossa motiivi on saada omiin jälkeläisiin rikollisuusgeenejä, tai jos niitä jo naisessa itsessään on tarpeksi, niin hän katsoo jälkeläistensä hyötyvän rikollisuudesta.

Motiivia etsiessä on aina syytä katsoa, kuka hyötyy. Jos mies kannattaa rikollisuuden lisäämistä, niin hän katsoo hyötyvänsä rikollisuudesta. Hyöty voi olla aivan suora, kuten että lakimies kuittaa enemmän palkkioita laittomien siirtolaisten tekemistä rikoksista, tai työnantaja välttää veroja palkkaamalla laittomia siirtolaisia.

--

Lisäys:
Yllä oleva selittää sitä paradoksia, että nämä "tutkijanaiset" ilomielin houkuttelevat laittomia siirtolaisia hukkumaan Välimereen. Jos todella välität jostain ihmisestä, niin et kai sentään halua asettaa häntä huomattavaan hengenvaaraan? Oikean hoivavietin omaava tekisi kaikkensa, että vaarallinen liikenne lopetetaan.

Kyse ei ole hoivavietistä, vaan halusta saada Suomeen itselle sopivaa väestöainesta. Tavoite on itsessään aggressiivinen, ja jos siinä sivussa 20 000 ihmistä hukkuu, niin ei sillä ole mitään väliä tällaiselle humaanin ihmisen irvikuvalle.

Vastaavasti orjalaivoilla 1700-luvulla kuoli paljon ihmisiä, mutta ei se orjien ostajia kiinnostanut. Samalla tavalla EU:hun laitonta työvoimaa hamuava EU-eliitti vähät välittää hukkumisista.
« Viimeksi muokattu: 23.01.2019, 14:22:01 kirjoittanut Ajattelija2008 »

Atte Saarela

 • Nimellinen
 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 2 783
 • Liked: 2838
"Tutkija" Tuija Pulkkinen saa toki vaatia naisten aseman heikentämistä ja naisiin kohdistuvan seksuaalisen väkivallan lisäämistä. Hänellä on demokraattisessa maassa siihen oikeus.

Sen sijaan Helsingin yliopistolla ja Akatemialla ei ole oikeutta rahoittaa hänen tekemää valehtelua ja pseudotiedettä verovaroista. Rahoittaja syyllistyy virkavirheeseen.
Ei kylläkään syyllisty, koska virkavirhe määritellään ympäröivän yhteiskunnan lainsäädännön perusteella.

Tietysti Suomen kannattaisi seurata Unkarin esimerkkiä ja karsia tällaisten "tieteenalojen" rahoitusta, mutta jos tällaista ehdottaa, siitä seuraa varmaan keskustelu siitä

"miten nyt käy laaja-alaisuudelle ja humanistiselle sivistykselle ja ajaudummeko fakki-idiotismiin jossa vain rahalla ja numeroilla on väliä" jne jne

Se kyllä on suuri ongelma, että useimmat ihmiset eivät ymmärrä, miten hataralla pohjalla se mitä kutsumme "tieteeksi" usein on.

Sibis

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 2 881
 • Liked: 1415
HS on jo jonkin aikaa ollut niin marginaalissa juttuineen ja "faktoineen" ,että taitavat kirjoitella lähinnä itselleen näitä juttuja.  Älkää nyt vaan maksako niille enää yhtään mitään tilaamalla tällaista ROSKAA .

Täytyy myöntää, että otan aina yhden(joskus kaksikin) hesaria marketin aulasta ilmaisjakelupisteestä(Iso-Omena).

Mulla on pentukoira joka tekee tarpeensa aina lehden päälle. Biojätteeseen menee eikä lehtiastiaan roskiksessa.
Sanoma Oy:n mainos, jossa yhtiö kertoi: Kutsumuksemme on luoda uusi parempi maailma.

n.n.

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 2 671
 • Liked: 5074
 • Metamorfinen ja nuivaantunut
Epäilisin, että ajatusrakennelma tässä taustalla on jonkinlainen miehinen perisynti ts. miehet ovat kaikkialla yhtä aggressiivisia ja raiskaavia ja alueelliset erot selittyvät naisten voimaantumisella. Suomessa naisasia on edistyneempi ja yhteiskunta siis muovautunut kuohitsemaan miesten aggrssiiviset halut paremmin kuin esim. lähi-idän maissa.

Tästä voidaan johtaa se, että koska miehissä ei ole eroja, on ihan sama mistä miehet ovat lähtöisin, koska se on naisten rakentama yhteiskunta, joka rajoittaa miesten käyttäytymistä joka tapauksessa.

Samoin voidaan päätellä, että koska väkivallan määrä Suomessa ei ole nolla, naisasialiike ei ole täälläkään edistynyt riittävästi ts. kuohinta ei ole 100%

Jos myönnettäisiin, että erot ovat kulttuurisidonnaisia eli siis miehissäkin on eroja, seurauksena sortuisi:
- miehiä vihaava maailmankuva
- em. ajatusrakennelma
- perustelu loppumattomalle naisasia- ja tasa-arvokohkaamiselle
« Viimeksi muokattu: 23.01.2019, 13:53:38 kirjoittanut n.n. »
”Jos olet aina ollut sitä mieltä, että sääntöjen tulee kohdella kaikkia samalla tavalla ja kaikkia tulisi arvioida samoilla kriteereillä, sinua olisi pidetty 60 vuotta sitten radikaalina, 30 vuotta sitten liberaalina, mutta tänä päivänä rasistina." -Thomas Sowell

Ajattelija2008

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 8 680
 • Liked: 12613
Epäilisin, että ajatusrakennelma tässä taustalla on jonkinlainen miehinen perisynti ts. miehet ovat kaikkialla yhtä aggressiivisia ja raiskaavia ja alueelliset erot selittyvät naisten voimaantumisella.

...

Tästä voidaan johtaa se, että koska miehissä ei ole eroja, on ihan sama mistä miehet ovat lähtöisin, koska se on naisten rakentama yhteiskunta, joka rajoittaa miesten käyttäytymistä joka tapauksessa.

Tuo hypoteesi on väärä. Huomaat, että näiden "tutkijoiden" sympatia poikkeuksetta kohdistuu aggressiivisesta kulttuurista tuleviin miehiin. Kiinasta ja Itä-Aasiasta tulevista miehistä he eivät ole ollenkaan kiinnostuneita. Todellinen psykologinen motiivi "tutkijoilla" on siis väkivallan määrän lisääminen.

Atte Saarela

 • Nimellinen
 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 2 783
 • Liked: 2838
Tuo hypoteesi on väärä. Huomaat, että näiden "tutkijoiden" sympatia poikkeuksetta kohdistuu aggressiivisesta kulttuurista tuleviin miehiin. Kiinasta ja Itä-Aasiasta tulevista miehistä he eivät ole ollenkaan kiinnostuneita. Todellinen psykologinen motiivi "tutkijoilla" on siis väkivallan määrän lisääminen.
En usko, että ainakaan mitenkään tietoisesti on kyse siitä..

Minusta ne tutkijat vaan haluavat kokea olevansa hyviä ihmisiä ja että edustavat rakkautta ja rakkaushan tietysti voittaa jotta voi tuntea itsensä vielä paremmaksi ihmiseksi jne jne.

Muilla kuin Lähi-Idästä ja Afrikasta tulevilla mamuilla menee Suomessa jo valmiiksi melko hyvin, joten hyysääjät eivät voi heidän kauttaan kokea valheellisia saavutuksen ja merkityksellisyyden tunteita, siksi heistä ei olla niin kiinnostuneita.
« Viimeksi muokattu: 23.01.2019, 14:01:43 kirjoittanut Atte Saarela »

MiljonääriPlayboy

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 2 846
 • Liked: 16660
Onpas paksua puuroa. Onko Hyysärin toimituksessa niin kylmä että pitää lämpimikseen tällaista kirjoitella?
Tämä juttu oli hesarin mielipide-osastolla

Mielestäni [mielipide-osaston käyttö] ei millään tavalla vapauta Hyysäriä vastuusta sisällön suhteen. Tuollaisen monikulttuurituuban julkaiseminen on täysin tietoinen valinta Hyysäriltä. Hyysäri seisoo noiden mielipiteiden takana. Jos joku haluaisi esim. julkaisualustaa tietyille Adolf-sedän Mein Kampfista poimituille teorioille, niin Hyysäri tuskin niitä julkaisisi. Koska Hyysäri vastaa mielipideosastollaankin julkaistavan materiaalin sisällöstä. Joko tukee niitä mielipiteitä julkaisemalla, tai vastustaa olemalla julkaisematta.

e:typo
« Viimeksi muokattu: 23.01.2019, 17:35:28 kirjoittanut MiljonääriPlayboy »
PolPolle tiedoksi:
A) kaikki kirjoittamani on sarkasmia
B) Vous êtes des collaborateurs

Vaniljaihminen

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 6 829
 • Liked: 7738
 • Seksikäs kristallilumisuklaa
Lainaus käyttäjältä: pseudotieteilijät Sarah Green professori, sosiaali- ja kulttuuriantropologia, Helsingin yliopisto & Tuija Pulkkinen professori, sukupuolentutkimus, Helsingin yliopisto
Seksuaalirikoksissa ei ole kyse kulttuurista tai etnisyydestä – Niiden takana on syvään juurtunut ajatus siitä, että miehet ovat naisia arvokkaampia


- Vastataanpa sitten tuohon että islam. Se ei ole etnisyys ja siihen kuuluu syvälle juurtunut asenne siitä, että miehet ovat naisia arvokkaampia ja se on läpensä seksuaalirikollista toimintaa.

Mutta hyvät hömppäprofessorit toki eivät hyväksy tuota vastausta mutta pakkoko heitä on periaatteessa kuunnella. He hyväksyvät vain vastauksen "miehet ovat kollektiivisesti syyllisiä" - se on kuultu jo Rutoisissakin.
"Meillä on niin ihana hallitus mutta miehet vihaa.."

Ajattelija2008

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 8 680
 • Liked: 12613
Tuo hypoteesi on väärä. Huomaat, että näiden "tutkijoiden" sympatia poikkeuksetta kohdistuu aggressiivisesta kulttuurista tuleviin miehiin. Kiinasta ja Itä-Aasiasta tulevista miehistä he eivät ole ollenkaan kiinnostuneita. Todellinen psykologinen motiivi "tutkijoilla" on siis väkivallan määrän lisääminen.
En usko, että ainakaan mitenkään tietoisesti on kyse siitä..

Minusta ne tutkijat vaan haluavat kokea olevansa hyviä ihmisiä ja että edustavat rakkautta ja rakkaushan tietysti voittaa jotta voi tuntea itsensä vielä paremmaksi ihmiseksi jne jne.

Kun kyse on "tutkijasta", jonka ajattelu on läpikotaisin ristiriitaista, niin voi kysyä, mikä on "tietoista". Ulkopuolisen näkökulmasta kyseinen tutkija valehtelee systemaattisesti ja loogisesti lisätäkseen rikollisuutta.

n.n.

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 2 671
 • Liked: 5074
 • Metamorfinen ja nuivaantunut
Tuo hypoteesi on väärä. Huomaat, että näiden "tutkijoiden" sympatia poikkeuksetta kohdistuu aggressiivisesta kulttuurista tuleviin miehiin. Kiinasta ja Itä-Aasiasta tulevista miehistä he eivät ole ollenkaan kiinnostuneita. Todellinen psykologinen motiivi "tutkijoilla" on siis väkivallan määrän lisääminen.

Sekin toki voi olla. Uskon kuitenkin, että taustalla on sama dissonanssi kuin muutenkin eli omat seksuaaliset halut eivät kohtaa muuta laadittua logiikkaa ja sitten se, että ko. miehet istuvat paljon paremmin tähän pahuusolettamaan kuin eurooppalaiset miehet
”Jos olet aina ollut sitä mieltä, että sääntöjen tulee kohdella kaikkia samalla tavalla ja kaikkia tulisi arvioida samoilla kriteereillä, sinua olisi pidetty 60 vuotta sitten radikaalina, 30 vuotta sitten liberaalina, mutta tänä päivänä rasistina." -Thomas Sowell

Oho

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 2 432
 • Liked: 1134
Tyypillistä tieteellisen maailmankuvan tuottamaa roskaa. Ei kannata edes perata, vaan pitää viskata takaisin jorpakkoon, jos vielä on elinkykyinen.

Tieteellinen maailmankuva? Jos raiskausten takana on syvaan juurtunut usko miesten naista suuremmasta arvosta, eiko se ole nimenomaan kulttuurista? Etnisyys ei tietenkaan mitaan selita muuta kuin jonkun latentin kautta, samaan tapaan kuin kesa latenttina siina jaatelo ja hukkumiskuolema vertauksessa. Sinansa ihan puhdasta paskaa on vaittaa etta naisen aseman suhteen kulttuureiden valilla ei ole variaatiota. Eika se muutenkaan ihan niin yksioikoista ole, jos haluaa vastakkaisen esimerkin lyhyt excursio kirkkomaalle ja sankarihauta-alueelle riittaa. Jotain kertoo feministien kohkaaminen naisten kohtaamasta vakivallasta, vaikka miesten riski kohdata vakivaltaa on monikertainen. Miehet sitten kohdannee sita parempaa vasemmistolaista vakivaltaa.
« Viimeksi muokattu: 23.01.2019, 15:40:03 kirjoittanut Oho »

Bellerofon

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 1 439
 • Liked: 5969
Usko on likimain sama kuin kulttuuri. Perinteisten uskojen rinnalle on noussut monikulttuurin nimeen vannovat hörhöt. Monikulttuurisuus on itsessään paradoksi, jota ei voi olla olemassa, jos ei ole erilaisia kulttuureja.
 Samaan koriin hörhöjen kanssa joutaa premissit: ei ole olemassa parempia tai huonompia kulttuureita tai jakamaton ihmisarvo.
Monet hyvää tarkoittavat idiootit ammentavat kristinuskon hyvyydestä ja vihan unohtamisesta sekä lähimmäisen rakkaudesta ja koston kierteestä irti pääsemisestä.
 Kaikissa kulttuureissa tavoiteltavat hyveet eivät ole yhdenmukaisia ja osassa jopa päinvastaisia.
Ihminen ei helposti luovu omasta kulttuuristaan, mikä näkyy hyvin esim Yhdysvalloissa.

Toni R Jyväskylästä

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 3 884
 • Liked: 6918
 • Minä olen kaapumies!
Minä olen mt-ongelmainen, syrjäytynyt ja "toksista maskuliinisuutta" ihannoiva mies (kehonrakennus). Mun pitäisi ilmeisesti olla sosiologisesta asemastani johtuen, todellinen riski naisille. Mutta en ole koskaan kohdistanut naisiin väkivaltaa.

Parzival

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 1 923
 • Liked: 3968
Vaikka kuinka "tutkija" yrittää pestä kulttuurin ja etnisyyden pois raiskauksien syistä, jää se tärkein, eli uskonto eli islam mainitsematta.

Kyllä islam mainitaan.

Lainaus
Vaikka nykyinen kristinusko ja islam molemmat tuomitsevat seksuaalisen väkivallan, ne kuuluvat samaan kulttuuripiiriin, jossa naiset on pitkään alistettu miehille – kutsuttakoon tätä vaikka patriarkaaliseksi järjestykseksi paremman termin puutteessa.

Mutta vain yhdessä kristinuskon kanssa. Tuo viittaus kristinuskoon on laitettu tuonne, jotta  islamia ei tarvitsisi mainita erikseen. Jokainen toki tajua miten valheellinen tuo rinnastus on kun vertaa eurooppalaista kristillistä kulttuuria Lähi-Idän takapajuloihin.

-PPT-

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 12 113
 • Liked: 13831
Mitenkään islamia puolustelematta on sanittava ettö vaikka kaikki muslimimaat on paskamaita niin kaikki paskamaat eivät ole muslimimaita.

Muistatteko tapauksen kun afrikkalainen puskaraiskaaja alkoi tekonsa jälkeen juttelemaan ystävällisesti uhrilleen ja pyysi tätä facrbook- kaveriksensa, mikä auttoi kiinnisaamisessa.

Kyseessä on siis alhaisen impulssikontrollin ja idiotismin yhdistelmä. Se että tuollainen yhdistelmä on erityispiirre tietyssä osassa maailmaa on sitten asia erikseen.

Luotsi

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 5 818
 • Liked: 5405
Hesari junttaa taas linjaansa pseudotieteellisyyden suohon. Eipä ole mitään uutta.
*** Lisää rahaa kotiuttamiseen! ***

Siili

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 14 857
 • Liked: 13199
Mitenkään islamia puolustelematta on sanittava ettö vaikka kaikki muslimimaat on paskamaita niin kaikki paskamaat eivät ole muslimimaita.

Muistatteko tapauksen kun afrikkalainen puskaraiskaaja alkoi tekonsa jälkeen juttelemaan ystävällisesti uhrilleen ja pyysi tätä facrbook- kaveriksensa, mikä auttoi kiinnisaamisessa.

Hän on irakilainen, eli ilmeisesti muslimi:

https://www.is.fi/kotimaa/art-2000001125272.html

Olisi mielenkiintoista tietää, missä kaveri on tällä hetkellä.  Tuomion (neljä vuotta vankeutta) julistamisesta on hieman vajaa kolme vuotta.  Ensikertalaisena (Suomessa) hän on varmasti päässyt jo vapaaksi.  Onko hän saanut turvapaikan?  Jos ei, onko valitus/uusinta-anomusruljanssi päällä?  Jos ei, onko häntä yritetty palauttaa Irakiin?  Jos on, niin onnistuttiinko siinä?
« Viimeksi muokattu: 23.01.2019, 15:44:33 kirjoittanut Siili »

Ernst

 • Asiantuntija
 • Jäsen^^^
 • *****
 • Viestejä: 27 051
 • Liked: 20167
Tunnustan synnin. Puolustus: tunne vihollisesi, sanoi jo strategi ja filosofi Sun Tzu jo eläessään.

Mutta Sun Tzu:kaan mennyt niin pitkälle, että olisi neuvonut rahoittamaan vihollistaan  ;)

Sodankäynnillä on hintansa...Lopputulos ja sotakorvaukset kuittaavat nyt kirvelevät menetykset.
Det humana saknas helt hos Sannfinländarna.
Ihmisyys puuttuu kokonaan perussuomalaisilta.
-Anna-Maja Henriksson (r.)