Kirjoittaja Aihe: 2019-03-02 Pirkka-Pekka Petelius vihreiden ehdokkaaksi Uudellemaalle  (Luettu 67754 kertaa)

Betonikostaja

  • Jäsen^^^
  • ***
  • Viestejä: 735
  • Liked: 3812
Kukahan hitto on tuota Peteliustakin äänestänyt? Koomikkona tähtihetket jotain 35 vuotta sitten, ja nyt kansanedustajana ei minkäänlaista näkyvää toimintaa ennen tätä rahapelikohua.

Julkisuudesta muistan muutaman vuoden takaisen haastattelun, jossa toimittajakin ihmetteli, kuinka paljon Petelius käyttää vittu-sanaa. Otsikko oli muistaakseni "Vittu että hipsuttaa". Sana vittu oli korvattu tekstissä sanalla hipsu. Tuo oli kyllä erittäin maukas juttu, se paljasti ettei Peteliuksella ole oikeasti mitään annettavaa politiikkaan.

Ai niin, pyysihän se sentään saamelaisilta anteeksi. Tuskin silti omasta aloitteestaan, eiköhän se tullut vihreiden pääkonttorilta.

Todellinen huumoriehdokas juuri siinä mielessä, ettei hänellä ole mitään annettavaa.

ei taitanut pyytää saamelaisilta vaan mustalaisilta. Kaikkein mädäntynein päätös pyytää miltään taholta anteeksi.

Ei oikeastaan väliä, keneltä pyysi anteeksi, koska kaikki tällaiset jälkijättöiset anteeksipyynnöt ovat sitä samaa wokepaskaa. Luulen myös, että Petelius ei tehnyt tätä omasta aloitteestaan, vaan siksi, koska puoluetoimisto käski. Petelius vaikuttaa ihmiseltä, joka ei suuremmin mieti entisiä tekemisiään. Muutenhan hän olisi katunut näitä tekosiaan jo kampanjoidessaan.

Valkoiselta duunarimieheltä ei ole toki Petelius tai kukaan muukaan pyytänyt anteeksi. Ja turha kai sitä on odottaakaan.
Itä-Helsinki, täynnä mutiaiset
Itä-Helsinki, sinä maksat kaiken

--------------

Täytän TT2 on time
Toimeentulotuki on aina on time
Asumistuki on aina on time
Kuka pistää paremmaksi this time?