Kirjoittaja Aihe: Mika Niikko teki "Soinit" ja ei eroa mitenkään Vihreistä Afghanistanin suhteen  (Luettu 4455 kertaa)

JoKaGO

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 15 149
 • Liked: 7948
 • Huumoria(?) Lappeenrannan metsistä
"Rauhanturvaamishommat" ovat kai olleet lähinnä saunojen rakentelua kolmannen maailman persläpiin.

Kyllä siellä käsittääkseni ihan sotilaina on oltu.

Niinno, on rauhanturvaoperaatioita moneen lähtöön. Missä on faktat sille, että Afganistanissa suomalaiset olisivat olleet sotilaina sodassa? Oli tai ei, ei se oikeuta kenellekään paikalliselle "tulkille" tms "virkaloiselle" mitään KELA-gold-paikkaa Suomesta.
Virus on taas laukalla ja vieläpä keskellä kesää! Ja eikun pahenee mitä pidemmälle syksy etenee... Talvi 21-22 ja virus huutaa jippiitä rokotuskattavuudesta huolimatta. Mutta onneksi helmikuussa 2022 koko painajainen on ohi, näin Sanna I Suuri on päättänyt. Kaikki pääsee hiihtolomille ja bilettämään, kiitos Sannamme!

IDA

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 12 574
 • Liked: 12073
 • qui enim non est adversum vos pro vobis est
Valiokunnassa tai muussa toimessa edustetaan puolueen linjaa eikä itseään. Niikko voisi helposti mennä PS-linjan taa jos ymmärtäisi, mutta ottaa kysymykset henkilökohtaisina.

Uuden PJ:n aloittaessa tällaista maankaivua jalkojen alta ei kaivata. Toivottavasti ymmärtää korjata lausumansa ensi tilassa.

Siis otetaan nyt rauhallisesti lainaukset:

Lainaus
”Valiokunnan keskustelussa tuli selkeästi esiin, että tahtotila olisi auttaa Afganistanista suurempaakin ihmismäärää, jotka ovat turvanneet suomalaisten henkeä siellä kahden vuosikymmenen ajan. Mutta tässä tilanteessa edetään tämän 170 kiintiön turvaan saattamiseksi.”

Lainaus
”Nythän siellä on jo Pakistanin raja avattu. En tiedä, kuinka paljon sieltä alkaa porukkaa liikkua. Ihmisiä alkaa paeta maasta toki, ja kyllähän tämä aiheuttaa painetta Eurooppaan pyrkivien osalta varmasti tulevaisuudessa.”

Lainaus
”Ei minulla ole ainakaan sydäntä olla auttamatta niitä naisia ja lapsia, jotka pyrkivät Euroopan unionin alueelle turvaan tulevalta mahdolliselta hirmuhallinnolta. Ensimmäisenä en ottaisi sieltä lainkaan miehiä, jotka eivät ole työskennelleet Suomen suurlähetystölle.”

Eli sieltä ei tulisi Niikon asettamien raamien mukaan juuri ketään.

Täytyy kyllä sanoa, että jos tämä olisi yleinen mielipide, niin ihmeellisen paska kansa, kun menee ensin sotimaan Afganistaniin ja sitten ei vaivautuisi tuomaan edes omiaan pois sieltä. Olisi ollut paree olla ollut menemättä tällaisten vellihousujen kanssa miehiä vastaan sotimaan.

Itse väittäisin, että Suomea tuolla avustaneet ovat aika helposti rajattava ja pieni porukka. Suomen olisi velvollisuus tuoda heidät sieltä turvaan.
qui non est mecum adversum me est

FadeAway

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 2 463
 • Liked: 776
Lainaus
   Mika Niikolla (ps) on nyt painava ulkoasiainvaliokunnan puheenjohtajan pesti eduskunnassa, mutta hän myöntää suoraan, että hänen intohimonsa on toisaalla.

Pahin Ukraina-skenaario koskisi myös Suomea, sanoo ulkoasiainvaliokuntaa johtava kansanedustaja Mika Niikko – Kertoo rehellisesti, että tekisi mieluiten politiikassa jotain muuta
”Jos rehellisiä ollaan, toivoisin tälläkin hetkellä tekeväni enemmän poliittista työtä nuorten, perheiden ja vähäosaisten hyväksi. Se on minulla verissä”, sanoo lähes koko aikuisikänsä syrjäytymisriskissä olevia nuoria auttanut Niikko./quote]

https://www.uusisuomi.fi/uutiset/us/336425fa-53ea-4b43-a486-88a0e2cd957f?ref=ampparit:fb12

On paljon vaikeampi purkaa syntynyttä ongelmaa, kuin ennaltaehkäistä se.

Roope

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 36 531
 • Liked: 101996
Johtuiskohan corona-hörhöistä, joiden saaman julkisuuden vuoksi menetetään äänestäjiä ?

Jos olisin persujen johtoryhmää, pitäisin ainakin Niikolle vakavan kehityskeskustelun. Ensin Kiinaa, ja nyt esiintyi koronahörhöjen tilaisuudessa.

Lainaus käyttäjältä: Seura-lehden toimittaja
Kanssaihmistensä terveyttä vaarantavat #korona'denialistit tulevat puhumaan höpöjä #eduskunta'talon eteen, ja ulkoasiainvaliokunnan pj @mikaniikko käy kehumassa miten median olisi tärkeä kuulla tätä porukkaa eikä aina vain #Elokapina'a

En oikein luota Niikkoon, ja tiedän kyllä, että jo pelkkä läsnäolo tuollaisessa mielenosoituksessa tuottaa vääränlaista julkisuutta, mutta tuossa asiassahan Niikko on twiittisi perusteella täysin oikeassa.

Siinä missä valtamedia tarjoaa Elokapinalle kritiikitöntä julkisuutta ja myötäilee ja puolustaa sen suomalaisille haitallisia ja demokratialle vaarallisia vaatimuksia, vaikka niillä ei edes vaikuteta väitettyyn tavoitteeseen eli ilmastonmuutokseen, toisenlaisella suhtautumisella voitaisiin ehkä vaikuttaa koronadenialisteihin, millä taas vaikutettaisiin konkreettisesti heidän ja muidenkin ihmisten terveyteen.
Mediaseuranta - Maahanmuuttoaiheiset uutiset, tiedotteet ja tutkimukset

Tagit: