Kirjoittaja Aihe: Vallankumouspuolue  (Luettu 1203 kertaa)

justustr

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 4 105
 • Liked: 8388
Vallankumouspuolue
« : 01.12.2022, 20:31:05 »
Liekö jälleen yksi VKK:sta irtautunut haara?
https://www.vallankumouspuolue.fi/

https://puoluerekisteri.fi/puolue/44

Hyvin ovat vallankumoukselliset saaneet kortteja kasaan kun nyt on jo yli 1000 korttia kasassa vaikka vasta muutama viikko ollut keräys käynnissä 👍

Lainaus
Vallankumouspuolueen tavoitteet

Vallankumouspuolue uskoo, ettei Suomen suuntaa muuteta pieniä yksityiskohtia muuttamalla, vaan tarvitaan suuri muutos. Tämä muutos tarkoittaa rauhanomaista vallankumousta.

Hallittu ero Euroopan Unionista
Sotilaallinen liittoutumattomuus
Vallan siirto pois korruptoituneilta puolueilta
Kaikkien rahallisten resurssien käyttö suomalaisten hyväksi
Suoran demokratian lisääminen

...

https://www.vallankumouspuolue.fi/?page_id=49

Lainaus
1. ARVOT

Vallankumouspuolue arvostaa ihmisiä, ja kunnioittaa luontoa. Ihmiset eivät ole politiikkaa varten, vaan demokratia-, päättäjät ja yhteiskuntajärjestelmä ovat ihmisiä varten. Vallankumouspuolue näkee kokonaisvaltaisen ja nopean muutoksen olevan paras keino nostaa ihmisten arvoa suhteessa järjestelmään. Vallankumouspuolue on valmiina kokoamaan ihmiset rauhanomaiseen vallankumoukseen. Muutokseen jolla Suomen valtion suunta käännetään sellaiseksi, että voimme antaa lupauksen hyvinvoivasta Suomesta ja kansasta tuleville sukupolville.

...

2. PERIAATTEET

Vallankumouspuolue on luonteeltaan epäpoliittinen liike, jonka käyttövoimana on kansalasten turhautumisesta syntyvä tahto muutokseen. Vallankumouspuolueen tarkoituksena ei ole ”roikkua” mukana politiikassa, vaan toteuttaa rauhanomainen vallankumous, ja poistua kentältä. Kyse on projektista, jolla on selkeät tavoitteet. Puolueen ei ole tarkoitus olla pysyvä rakennelma, jonka päätarkoituksena on olla olemassa. Vallankumous voidaan toteuttaa rauhanomaisesi ilman aseita. Vallankumouspuolue ei perinteiseen tapaan lukitse kantojaan yksittäisiin asioihin. Maailma on paljon monimutkaisempi ja muuttuu nopeammin, kuin mihin perinteiset puolueohjelmat pystyvät mukautumaan.

Vallankumous on mahdollista äänestää. Ääni vallankumoukselle on ääni muutokselle.

...

3.1 HALLITTU ERO EUROOPAN UNIONISTA

Suomi vietiin Euroopan unioniin teatraalisin menoin ja katteettomin lupauksin. Suomi on unionissa nettomaksaja, joka tarkoittaa sitä, että annamme enemmän, kuin saamme. Tämä on yhtälönä kestämätön, etenkin talouden vaikeina aikoina. Ei ole hyväksyttävää, ettei Suomen valtion akuutteihin menoihin ole rahaa, mutta samalla rahaa riittää joka vuosi EU:n jäsenmaksujen maksamiseksi, sekä erilaisten toistuvien tukipakettien muodossa muiden maiden auttamiseksi. Yhtenäisyys sekä auttaminen ovat tärkeitä asioita, muttei vapautemme kustannuksella. Vallankumouspuolueen mukaan ero Euroopan unionista tulee tehdä mahdollisimman nopeasti, samalla hallitusti ja mahdollisimman vähin haitoin. Ensimmäinen askel eroprosessissa on ero yhteisvaluutta eurosta, joka on ollut yksi itsenäisyytemme ajan pahimmista poliittisista virheistä. Yhteisvaluutasta on useiden talousasiantuntijoiden mukaan ollut Suomelle enemmän haittaa, kuin hyötyä. Suomella on mahdollisuus olla osa Euroopan sisämarkkinoita myös ilman EU-jäsenyyttä Norjan tapaan. Tällaisen aseman saavuttaminen vaatii pitkäjänteistä edunvalvontaa, ja päättäjiä, joilla on moraalia, tahtoa sekä osaamista pitää Suomen valtion ja suomalaisten puolia neuvotteluissa. Suomella on hyvät historialliset suhteet suurimpaan osaan niistä valtioista, joiden kanssa kauppaa on totuttu käymään. Nämä suhteet eivät katoa mihinkään, vaikka eromme unionista. EU ero on Suomen parhaaksi, vaikka monet liittovaltiokehitystä kannattavat ihannoivat poliitikot toisin väittävät. Ero tulee toteuttaa vaiheittain ja hallitusti. Ensimmäinen askel on vetäytyä kaikista yhteislainalla rahoitettavista tukipaketeista, sekä käynnistää toimet yhteisvaluutasta irtautumiseksi. Lisäksi liittovaltiokehitys tulee pysäyttää ja jäsenvaltioiden itsemääräämisoikeuden lisäämiseen liittyvät toimet tulee käynnistää. Pidemmällä aikavälillä tavoitteena on eroprosessin valmistelu ja toteutus.

3.2 SOTILAALLINEN LIITTOUTUMATTOMUUS

Suomen tulee pysyä suuvaltojen välisten ristiriitojen-, ja konfliktien ulkopuolella. Uskottava sotilaallinen puolustus tulee järjestää omilla puolustusvoimilla, jonka toimintakyky tulee turvata. Vallankumouspuolue näkee pohjoismaisen puolustusyhteistyön varteenotettavana vaihtoehtona, jota tulee tarkemmin selvittää. Vallankumouspuolueen mielestä esimerkiksi Ruotsi on puolustusyhteistyössä Turkkia luotettavampi-, ja luonnollisempi yhteistyökumppani. Yhteistyön ei kuitenkaan tule luonteeltaan olla sellaista, jossa Suomi menettää resursseja jonkun toisen valtion hyötyessä yhteistyöstä Suomen kustannuksella.

3.3 KÄYTÖSSÄ OLEVIEN VAROJEN KÄYTTÄMINEN SUOMEN HYVÄKSI

Kaikki Suomen rajojen ulkopuolelle johtavat rahahanat tulee katkaista. Periaatteemme mukaan muita voidaan auttaa siinä vaiheessa, kun omat asiamme ovat hyvin. Niin kauan, kun esimerkiksi sosiaali- ja terveyspalvelumme, sekä infrastruktuurimme kaipaa resursseja asioiden korjaamiseksi, ei ole yhtään perusteltua syytä lähettää useita miljardeja rahaa ulkomaille joka vuosi. Kehitysapumäärärahat tulee välittömästi katkaista. Kaikista mahdollisista EU-tukipaketeista tulee irtautua, eikä uusia tule hyväksyä. Siinä vaiheessa, kun Suomen valtion omat asiat ovat hyvin, ja velkaantuminen on saatu pysähtymään, voimme harkita muiden maiden auttamista. Velkarahalla auttaminen on vastuutonta toimintaa tulevia sukupolvia ajatellen.

3.4 KUSTANNUSTEHOKAS SUORA DEMOKRATIA

Demokratian ylläpito maksaa, mutta sitä ei tule tehdä röyhkeydellä, vaan kohtuudella. Vallankumouspuolue vaatii puoluetukien merkittävä leikkaamista minimissään puolella. Kaikille hallinon tasoille tulee laatia säästöohjelma, jossa turhia kustannuksia karsitaan. Vallankumouspuolueen mielestä verorahoilla pröystäily ei ole moraalisesti oikein. Ei ole myöskään oikein, että poliittisilla puolueilla on miljoonakiinteistöjä Helsingin kalleimmilla alueilla. Näissä tiloissa pyöritetään suuren yrityksen kokoisia organisaatioita, joiden vaikutuksia kansalaisten hyvinvointiin ei voida mitata. Ei ole oikein, että tämä kaikki tapahtuu veronmaksajien rahoilla. Ihmisten valtaa itseään koskevissa päätöksissä tulee lisätä. Neuvoa antavia äänestyksiä tulee järjestää nykyistä matalammalla kynnyksellä. Suomen päätöksentekojärjestelmää tulee kehittää suoran demokratian suuntaan.


Sitten taas edes jotain panostusta näihin ketjunaloituksiin. Ei tullut mieleen laittaa edes puolueen ajamia asioita näkyville? :facepalm:

Muokattu ja lisätty sisältöä.
« Viimeksi muokattu: 01.12.2022, 20:59:50 kirjoittanut Alaric »

Alaric

 • Administrator
 • Jäsen^^^
 • *****
 • Viestejä: 25 869
 • Liked: 67754
 • Ei maata ilman kansaa, ei kansaa ilman verilinjaa
Vs: Vallankumouspuolue
« Vastaus #1 : 01.12.2022, 20:51:02 »
Olisi oikeasti kaikin puolin järkevää tehdä muutaman sekunnin googlaus ketjua perustaessa, niin ei tarvitsisi arvailla mistä tämä puoluehanke on lähtöisin.

Vallankumouspuolueen perustaja Juha Huhtala on kaupunginvaltuutettu Kouvolasta, erotettu Liike Nyt -puolueesta keväällä 2022. Hän erosi itse vuonna 2020 vihreistä.

https://www.kouvolansanomat.fi/paikalliset/5386342 (4.10.2022)

Lainaus
Juha Huhtala aikoo perustaa uuden puolueen – Tavoitteena rauhanomainen vallankumous

Juha Huhtala on jättänyt hakemuksen uuden puolueen perustamiseksi. Hän on edustanut aiemmin vihreitä ja Liike Nytiä.

Kouvolalainen kaupunginvaltuutettu Juha Huhtala aikoo perustaa uuden puolueen. Hän kertoo jättäneensä tiistaina hakemuksen oikeusministeriön puoluerekisteriin puolueen perustamiseksi.

(maksumuuri)

https://yle.fi/a/3-12420358 (27.4.2022)

Lainaus
Kouvolalainen kaupunginvaltuutettu Juha Huhtala erotettu Liike Nytistä

...

Perusteluiksi Huhtala kertoo eriävät näkemyksensä Liike Nytin puoluejohdon kanssa.

Huhtala on muun muassa kritisoinut hallituksen koronatoimia sekä vastustaa Suomen liittymistä Natoon.

Huhtala on Liike Nytin paikallisyhdistyksen perustajajäsen. Hän on myös Kymenlaakson hyvinvointialueen aluevaltuustossa.

...

https://yle.fi/a/3-11561712 (24.9.2020)

Lainaus
Kouvolalaispoliitikko Juha Huhtala erosi vihreistä ja syyttää sananvapauden rajoittamisesta – puolue kiistää: "Kävimme huolestuneita keskusteluja"

Juha Huhtala kokee, että vihreät puuttui liikaa hänen nettikirjoitteluunsa.

Erilaiset näkemykset sananvapaudesta ovat johtaneet kouvolalaisen kunnallispoliitikon eroamiseen vihreiden puolueesta.

Kouvolalainen Juha Huhtala kokee, että vihreät on rajoittanut hänen sananvapauttaan. Hän on kirjoittanut julkisella Facebook-sivullaan muun muassa koronavirusepidemian mahdollisista taustoista ja rokotteiden aiheuttamista vaaroista.

– Otin puheeksi mahdollisia riskitekijöitä, kun rokotetta valmistetaan kiireellä. Etteivät aikaisemmin tapahtuneet ongelmat toistuisi ja rokote aiheuttaisi vakavia sivuvaikutuksia, Huhtala sanoo.

Hän kertoo saaneensa noottia myös paranormaaleista asioista, joita hän oli nostanut esiin Facebookissa.

– Linkkasin esimerkiksi Tieteen kuvalehden artikkelin, jossa Yhdysvaltain ilmavoimien hävittäjät olivat omilla kameroillaan tehneet ufohavainnon. Tätäkään keskustelua ei pidetty asiallisena, Juha Huhtala kertoo.

Huhtalan mukaan vihreiden puolue oli listannut, millaisista asioista ei ole soveliasta kirjoittaa Facebookissa. Yksi kielletyistä aiheista oli hänen mukaansa verkkoyhteyksien aiheuttamat terveysvaikutukset.

– Sveitsi ja Brysselin kaupunki ovat rajoittaneet 5G-verkon nopeaa rakentamista sen takia, että tutkimustieto sen terveysvaikutuksista on ristiriitaista. Heitin ilmoille kysymyksen, että minkä takia jotkut maat ja suuret kaupungit jarruttavat jonkin uuden verkon rakentamista, jos siinä ei olisi mitään pientäkään epävarmuustekijää.

...

https://twitter.com/huhtalajvt/status/1579845664812728321


Lainaus
Tällainen tuli perustettua. Kannatusilmoitusten keräys alkaa pian. Jos vanhojen puolueiden touhu "maistuu", niin eihän siinä, jatketaan vanhalla. Jos mielestäsi koko roska pitää "räjäyttää", niin tervetuloa mukaan. #vallankumouspuolue #vkp #uusiaika
« Viimeksi muokattu: 01.12.2022, 21:45:07 kirjoittanut Alaric »
Ei ota vieraat milloinkaan
kallista perintöänne.
Tulkoot hurttina aroiltaan!
Mahtuvat multaan tänne.

Radio

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 2 499
 • Liked: 4816
Vs: Vallankumouspuolue
« Vastaus #2 : 02.12.2022, 03:45:34 »
Tähän asti vallankumous on ollut kommunistien tavoite. Maailmanvallankumous on marxilainen käsite, jonka mukaan kommunistinen ja/tai sosialistinen työväenluokka kaataa kapitalismin kaikissa maailman valtioissa. Tilalle saksalaisten filosofien Marxin ja Engelsin utopia. Toistaiseksi ei ole utopiaa näkynyt, ollaan siinä diktatuurivaiheessa tai verisessä anarkiassa. Toisaalta ei kapitalismikaan kansalaista säästä. Olisiko se moukille oikein? Uskovat kaikenlaisiin maailmanparantajiin. Minkäs teet, kun lasten opettamisesta elämään ei kukaan ota vastuuta. Ei politisoitunut koululaitos, eivätkä kaikenväriset sateenkaarivanhemmat. Eliitti  pärjää kyllä, mutta heikommat sortuu elontiellä. Tarvitaan lisää psykologeja!

Intermarium

 • Jäsen^^
 • **
 • Viestejä: 189
 • Liked: 367
Vs: Vallankumouspuolue
« Vastaus #3 : 02.12.2022, 10:15:14 »
Ei hyvää päivää :facepalm: Taas yksi uusi pienpuolue tulossa. Näitä poliittiselta ohjelmaltaan lähes identtisiä viritelmiä tuntuu nousevan, kuin sieniä sateella. Näyttää olevan kova hinku päästä kilpailemaan samasta marginaalisesta äänestäjäryhmästä. 

Mäyräkoira

 • Kannatusjäsen
 • Jäsen^^^
 • ****
 • Viestejä: 2 174
 • Liked: 6386
 • Musta punaisin merkein
Vs: Vallankumouspuolue
« Vastaus #4 : 02.12.2022, 10:19:31 »
Heh, heh. Taas yksi viihdepuolue!  ;D
On tämä outoa, kun nuo eivät mahdu saman katon alle. kaiken maailman hörhöpuolueiden kannattajat, liittykää yhteen. No olihan kommunistipuolueitakin pienpuoluetentissä useita. Jokaiselle oma.
Let's Go Brandon!!

Pohjanmaalainen jallu-Jenny

Lapinlahden linnut. Rauhanadressi.
https://youtu.be/Pbb2bQ56sAo

Hämeenlinnan Oraakkeli

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 14 094
 • Liked: 9151
 • لا يوجد إله غيره من الشيطان والنبي محمدا أو خادمته
Vs: Vallankumouspuolue
« Vastaus #5 : 02.12.2022, 12:51:48 »
Sinimustiin, VKK:hon yms verattuna kuitenkin melko maltillinen hanke. Toki ei tämäkään tule ääniä saamaan. Suomessa 90 pinnaa kannattaa natojäsenyyttä ja se on heti poissa tuon jengin äänisaalissta. Puolueen nimi on kyllä aika kajahtanut.

justustr

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 4 105
 • Liked: 8388
Vs: Vallankumouspuolue
« Vastaus #6 : 02.12.2022, 13:15:52 »
Ei hyvää päivää :facepalm: Taas yksi uusi pienpuolue tulossa. Näitä poliittiselta ohjelmaltaan lähes identtisiä viritelmiä tuntuu nousevan, kuin sieniä sateella. Näyttää olevan kova hinku päästä kilpailemaan samasta marginaalisesta äänestäjäryhmästä.

VKK:n menestyminen kuntavaaleissa ja sitä ennen kristallien hyvä tulos ek vaaleissa (ääniosuutena) on luonut kylähulluihin uutta uskoa. Kunta- ja aluevaaleissa äänikynnys jää niin alas että jopa hönöt saa ehdokkaita läpi. Eikös Tiina Keskimäki ainakin ole VKK:n aluevaltuutettu?

Hönöt ei edelleenkään pysty yhteistyöhön edes omiensa kesken, mutta siinä nyt ei ole mitään uutta. Jo vuosikymmeniä sitten Siitoisen Pekka, Kuisman Väinö ja Mäenpään Ola tappeli jatkuvasti keskenään. Kaikenlaisia rintamia pystyteltiin mutta eipä ne puolta vuotta pidempään pysyneet kasassa. Toki yhtenäisempi rintama oli silloin kuin nyt.

Nykyään hönöskenen soppaa sotkee erityisesti putinistit. On hieman surkuhupaisaa puhua enää mistään isänmaallisuudesta kun osan porukasta intressit on selvästi idässä.

simppali

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 5 336
 • Liked: 14457
 • junior koodari
Vallankumouspuolue
« Vastaus #7 : 14.01.2023, 19:25:04 »
Ex-vihreä julistaa sanomaa,(Juha Huhtala) vallankumouspuolue on melko raflaava nimi puolueelle, mitähän valtaa Huhtala alkaa kumoamaan?
https://www.juhahuhtala.fi/
Lainaus
Sananvapaus, ja itsemääräämisoikeus ovat minulle tärkeitä arvoja. En usko asioiden parantumiseen ihmisiä pakottamalla - on kyse sitten rokotuksita, tai polttomoottoriautolla ajamisesta. Ihmisten tulee itse saada tehdä omaa elämäänsä ja kehoaan koskevat tärkeät ratkaisut.
Meniköhan Huhtalalla kuppi nurin viherpiiperrykseen?, En tiedä miekkosen taustoja, mutta on ollut Kouvolassa vihreiden joukkiossa, kai kaupungin valtuustossa.
« Viimeksi muokattu: 14.01.2023, 19:29:08 kirjoittanut simppali »
Kun painuvi päät muun kansan, maan,
Me jääkärit uskoimme yhä.

Sukkavilla

 • Vieras
Vs: Vallankumouspuolue
« Vastaus #8 : 15.01.2023, 10:56:35 »
Hyvin sanottu. Olen itse harkinnut liittyväni johonkin hörhöpuolueeseen, mutten ole tietenkään löytänyt sellaista, jolla olisi tarpeeksi vakuuttavuutta.

On tämä outoa, kun nuo eivät mahdu saman katon alle. kaiken maailman hörhöpuolueiden kannattajat, liittykää yhteen.

Suuria suunnitelmia. 

Lisäys tarkemman pohtimisen jälkeen...
Lainaus
1.3. MUUTOS
Rauhanomaisen vallankumouksen tarkoituksena on siirtää valta pois korruptoituneilta puolueilta –
verovaroja tuhlaavilta organisaatioilta, jotka ajavat omaa-, ei kansan etua.

Mitenköhän saisi tuon Huhtalan kommentoimaan ylläolevaa tavoitetta? Olisi kiinnostavaa kuulla miten em tavoitetta on tarkoitus lähteä tavoittelemaan.
« Viimeksi muokattu: 15.01.2023, 21:05:04 kirjoittanut Entiitti »

-PPT-

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 11 509
 • Liked: 12622
Vs: Vallankumouspuolue
« Vastaus #9 : 15.01.2023, 12:33:55 »
Tarkistin että tuo Huhtala on ainoa Liike Nytin valtuutettu Kouvolassa joten puolue heitti ainoan valtuutetunsa menemään erottaessaan hänet. Mahtoi varmaan olla painavat syyt.

Tagit: