Kirjoittaja Aihe: Muutos 2011 - Helsinki-Uusimaa  (Luettu 13908 kertaa)

Kalevi Soilander

 • Nimellinen
 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 838
 • Liked: 235
Muutos 2011 - Helsinki-Uusimaa
« : 02.12.2009, 20:06:25 »
(Modet yhdistivätkin sitten koko Helsinki-ketjun kannattajakorttien keräysketjuun, niin täytyy aloittaa uusi. Ei se mitään, ainakin pari korttien kerääjää löysivät toisensa!)

Muutos 2011:n Helsingin suunnalla toimivat porukat pitivät mukavasti sujuneen tapaamisen 1.12. Paljon asioita saatiin käsiteltyä, ja oli hienoa nähdä kasvotusten foorumilta tuttua porukkaa.

Itselleni päällimmäiseksi tunteeksi itse asioiden suhteen jäi, että seuraavan n. 16 kuukauden aikana on aivan helvetisti hommaa. Paikalle tulleet ihmiset tuntuivat olevan hyvin innostuneita tekemään erilaisia asioita, mutta lisää porukkaa varmasti tarvitaan, jotta saadaan tulevat vaalit kunnialla läpi. Kaikkien paikallisten ideoita, apuja ja osallistumista tarvitaan.

Listalla oli kasa aiheita, jotka taatusti pyörivät mukana aina vaaleihin asti. Näistä keskusteltiin hyvin yleisesti, useimpien osalta emme tässä vaiheessa päässeet vielä mihinkään konkreettiseen, mutta pian senkin on tapahduttava.

1) Kannattajakorttien kerääminen

Tehtävä numero yksi. Kaikki tekevät oman osansa - osa tuttavapiirissään, moni myös kaduilla. Kolme miestä sopikin jo ensi viikonlopun (vai vaihtuiko se päivämäärä?), ja muitakin on lähdössä liikkeelle.

Keräystä tullaan tekemään aluksi ainakin Itäkeskuksessa, Kontulassa, Myyrmäessä ja Tikkurilassa. Kiinnostaisiko osallistua?

2) Jäsenhankinta

Moni ilmoitti rupeavansa jäseneksi, ihan jo siksi, että yhdistys saisi jäsenmaksun verran rahaa. Jonkinmoista värväystä täytyy harrastaa, ja jäsenhakemuspapereita pitää mukana.

3) Rahankeräys

Odotellaan että saadaan luvat kuntoon siellä Tampereella. Jotain fanimateriaalia olisi hyvä saada myyntiin, ja jossain vaiheessa pitäisi jotain sponsoreita etsiä.

4) Eduskuntavaaliehdokkaiden etsiminen

Joku saisi ilmoittautua vapaaehtoiseksi tekemään listan ehdotetuista helsinkiläisistä ehdokkaista. Listaa pitäisi saada kasvatettua, ja listalla olevia pitäisi saada ehdokkaiksi.

Tämä on hyvin tärkeä aihe, vaalipiiriin pitäisi saada uskottavia ehdokkaita. Sanotaanko nyt näin, että meillähän on täällä jo suo, kuokan valmistus on lähtenyt hyvin vauhtiin, vain Jussi puuttuu...

6) Näkyvyys & tiedottaminen, sopivien tapahtumien etsiminen

Tarvitsemme listan kaikista mahdollisista tilaisuuksista, joihin Muutoksen nimissä voisi mennä jakamaan tietoa. Näiden pitäisi mielellään olla maksuttomia - rahaa markkinapaikasta maksamiseen ei ole. Lisäksi täytyy miettiä tilaisuuksia, joihin Mäki-Ketelä & co voisivat osallistua ensi vuoden kiertueillaan.

Jonkinlainen tunnettuuden lisäämisstrategia tarvitaan. Tarvitsemme listan toimittajista, joihin ensisijaisesti kannattaa ottaa yhteyttä, kun tiedotamme asioista (eli jotka saattaisivat suhtautua ennakkoluulottomasti asiaan). Mitä paikkoja Helsingissä on, joissa voisi olla jotenkin näkyvillä?

7) Muut resurssit

Tiedätkö hyviä, ilmaisia kokoontumistiloja kokouksia varten? Mistä saisi edullisesti käyttöön kojuja/telttoja eri tilaisuuksiin osallistumista varten. Missä kannattaa painattaa banderolleja? Saisiko jostain soppatykkiä edullisesti vuokralle? Pystytkö järjestämään hyvään hintaan esitteiden painatusta? Mistä muusta voisi olla hyötyä, ja mistä sitä saa? Osaisitko juuri sinä tehdä jotain hyödyllistä?

^^^

Noin, tässähän näitä aiheita. Jos jollakulla on jotain ajatuksia näistä, niin kertokaa. Tänne foorumille tai sitten suoraan minulle voi laittaa viestiä. Ja tulkaa paikan päälle seuraavaan kokoukseemme! Jos joku haluaa ottaa tehtäväkseen jonkin asian koordinoimisen, edes joksikin aikaa, niin ei tarvitse kuin kertoa.

Seuraava tapaaminen on sitten tammikuun alussa, tarkkaa päivämäärää ei vielä sovittu. Paikka jossain Helsingin keskustassa. Laitamme sitten jo hieman isomman pyörän pyörimään, ja alamme koota porukkaa, joka uskaltaa ottaa vastuuta siitä, että homma toimii.

Jos haluatte sähköpostiinne tietoa kun jotain tapahtuu, tai teillä on jotain ideoita tai kysyttävää, niin pistäkää postia osoitteeseen kalevi.soilander[at]muutos2011.fi. Minä nyt tässä alkuvaiheessa vähän koordinoin tätä hommaa.
« Viimeksi muokattu: 29.01.2010, 18:30:09 kirjoittanut Kalevi »
Joka niemeen, notkohon saarelmaan VOK:in tahtoisin nostattaa!

mökö

 • Jäsen^^
 • **
 • Viestejä: 221
 • Liked: 0
Vs: Muutos 2011 - Helsinki
« Vastaus #1 : 02.12.2009, 20:33:11 »
Jeps, no minä keräilen porukkaa jolla olisi rohkeutta ja intoa olla näkyvästi esillä keräämässä kortteja ja jakamassa infoa 13.12 sunnuntaina itäkeskuksessa, muutama onkin jo touhussa mukana mm. rankka jolla intoa tuntuu riittävän.
Itse tulen myös olemaan paikalla, yritetään saada keltaiset huomioliivit painatuksella: Muutos 2011 ja mahdollisesti nettiosoite. Kojusta oli puhetta mutta luulenpa että se tälläkertaa jää hommaamatta, vähäisen ajan sekä rahanpuutteen vuoksi. Jatkossa voitaneen jotakin sellaistakin järjestellä.
Olisi mukava jos saataisiin vaikka 5-6 hengen porukka liikkeelle.
sellaista se on, valssi suviyössä ilman housuja

rankka

 • Vieras
Vs: Muutos 2011 - Helsinki
« Vastaus #2 : 03.12.2009, 13:36:36 »
Hienoa M että olet aktivoinut itsesi paremmille leveleille. :) Hemmetin isoa kättä täältä.
Jutelkaamme asia puhki nähdessämme.


"Kolme miestä sopikin jo ensi viikonlopun (vai vaihtuiko se päivämäärä?)."
Tämä on tarkoitus lukita tänään lopullisilla sanoilla. Soitan Timolle illemmalla ja kuten sinun kanssa oli puhetta jo yv, niin eiköhän se ala olla selvä. :)

Mutta tosiaan, hemmetin hienosti pohditte asioita kokouksessa.
Näin tämä Homma^^^ etenee.

Jeps, no minä keräilen porukkaa jolla olisi rohkeutta ja intoa olla näkyvästi esillä keräämässä kortteja ja jakamassa infoa 13.12 sunnuntaina itäkeskuksessa, muutama onkin jo touhussa mukana mm. rankka jolla intoa tuntuu riittävän.
Mitäpä tähän voi sanoa?
Tämä on sydämen asia. Pakko on tehdä, ja kaikkeni annan+vähän päälle.
Yritän saada sen muijankin räpsyttelemään silmiä viereen, siinä sulaa kyllä paatuneinkin mies, tai sitten sitä ei naiset kiinnosta.

Lainaus
Itse tulen myös olemaan paikalla, yritetään saada keltaiset huomioliivit painatuksella: Muutos 2011 ja mahdollisesti nettiosoite.
Tiedätkin kantani tähän, pari muutakin tietää.
Toivottavasti löytyy sen verta isot liivit että mahtuu ;)
Muuten pitää kai pukea kahdet liivit  ;D

E: öh, niin sorry. Minä pyysin viestien yhdistämistä, mutta tarkoitin että siitä edellisestä Helsinki-ketjusta olisi otettu vain ne keräämiseen liittyvät viestit. No meni näemmä näin, emmeköhän selviä?
« Viimeksi muokattu: 03.12.2009, 13:39:24 kirjoittanut rankka »

Harri Eerikäinen

 • Vieras
Vs: Muutos 2011 - Helsinki
« Vastaus #3 : 03.12.2009, 19:36:38 »
Ylihuomenna lauantaina pystyn olemaan Itä-Helsingissä messissä noin klo. 15:00 asti, ja sunnuntaina miten vaan. 13.12 aktiivisuus käy myös.

Kalevi Soilander

 • Nimellinen
 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 838
 • Liked: 235
Kokouspaikkoja Helsingin keskustassa?
« Vastaus #4 : 28.12.2009, 19:08:27 »
Ehdotelkaas jotain kokouspaikkoja Helsingin keskustan tuntumassa tai suht. hyvien liikenneyhteyksien päässä.

Tarkoitus olisi tammikuun toisella viikolla järjestää Muutos 2011:n piirin kokous, jotain 20 paikkaa olisi hyvä olla (ei tosin mitään aavistusta vielä, kuinka monta on tulossa).

Katsoin, että Rikhardinkadun kirjastossa on kokoushuone 35:lle 20€ tunti, mutta se on auki vain klo 20 asti, eli tiukkaa tekisi.

Uskaltaisiko joku esim. suositella jotain ravintolaa tms. josta saisi kabinetin varattua, mieluiten tietysti ilman eri maksuja?
Joka niemeen, notkohon saarelmaan VOK:in tahtoisin nostattaa!

Kalevi Soilander

 • Nimellinen
 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 838
 • Liked: 235
Vs: Muutos 2011 - Helsinki
« Vastaus #5 : 28.12.2009, 20:46:58 »
No miten olisi ravintola Sävel Hakaniemen torin laidalla? ;)

Oliko se ilmainen?

Eikös tuo Hakaniemi muuten ole Pitkänsillan väärällä puolella, minkälainen piilomerkitys siihenkin liitettäisiin?

Lainaus
Pitäjänmäellä (metron varrella) ravintola Henrikistä saa oikein erillisen kokoushuoneen fläppitauluineen sillä diilillä, että ainakin osa porukasta ruokailee jälkeenpäin.

Pistetään listalle, tosin kauan saat odottaa, ennen kuin pääset metrolla Pitäjänmäkeen...
Joka niemeen, notkohon saarelmaan VOK:in tahtoisin nostattaa!

Kalevi Soilander

 • Nimellinen
 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 838
 • Liked: 235
Vs: Muutos 2011 - Helsinki
« Vastaus #6 : 29.12.2009, 10:44:55 »

Tulisin mielelläni mukaan tapaamaan muutoslaisia, jos huolitaan. Ainoa päivä, joka ei sovi on lauantai 16.1.2010, koska silloin Muutos-solu Salo feissaa Paimiossa (VOK). Riippuu tietysti siitä, onko pakkasta oikein jumalaisesti.

Eiköhän me sut huolita, varsinkin jos tuot kiljua niitä läpysköjä, käyntikortteja ja muita. Multa on jo kaikki mennyt.


P.S. Muitakin kokouspaikkaehdotuksia vielä kaivataan.
« Viimeksi muokattu: 29.12.2009, 10:58:12 kirjoittanut Kalevi »
Joka niemeen, notkohon saarelmaan VOK:in tahtoisin nostattaa!

SipuliSopuli

 • Jäsen
 • *
 • Viestejä: 7
 • Liked: 0
 • Jo yksi vaihtunut edustaja on osa voittoa
  • Fail2011.net
Vs: Muutos 2011 - Helsinki
« Vastaus #7 : 29.12.2009, 19:09:25 »
Voin suositella Kahvila Soihtua eläinmuseon takana. Auki arkisin (mikä voi olla ongelma) 11-21. Saa varattua ilmaiseksi takahuoneen kokouskäyttöön. Myynnissä on erikoiskahveja, laitilan limuja, salattia, patonkia sämpylää ja makeaa.

Myös viikonloppuvaraukset onnistuvat, silloin olkaa suoraan yhteydessä minuun niin ette joudu maksamaan tilavuokraa, silloin kuitenkin pitää osata arvioida osallistujamäärä ja tilata tuotteet etukäteen.

http://www.soihtu.org

-SipuliSopuli
  Soihdun pääsämpylä
http://www.fail2011.net - Hyväntahtoinen blogi missä kerätään risuja, ruusuja ja huomautuksia Muutokselle

Kalevi Soilander

 • Nimellinen
 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 838
 • Liked: 235
Vs: Muutos 2011 - Helsinki
« Vastaus #8 : 31.12.2009, 13:49:20 »
Voin suositella Kahvila Soihtua eläinmuseon takana. Auki arkisin (mikä voi olla ongelma) 11-21. Saa varattua ilmaiseksi takahuoneen kokouskäyttöön. Myynnissä on erikoiskahveja, laitilan limuja, salattia, patonkia sämpylää ja makeaa.

Myös viikonloppuvaraukset onnistuvat, silloin olkaa suoraan yhteydessä minuun niin ette joudu maksamaan tilavuokraa, silloin kuitenkin pitää osata arvioida osallistujamäärä ja tilata tuotteet etukäteen.Kiitos vinkistä pääsämpylälle, tulen käymään joku päivä. Kello 21 jälkeen ei varmaan kukaan jaksaisi kokouksessa istuakaan, joten ei ole ongelma jos silloin suljetaan. Kuinka monta ihmistä muuten mahtuu takahuoneeseen?

Oli muuten hienoja pipoja myynnissä, semmoinen täytyy hankkia!

Vielä toivoisin, että saisin paljon lisää ehdotuksia, sillä joskus joutuu lyhyellä varoitusajalla etsimään jonkun paikan, eikä niissä kolmessa ensimmäisessä paikassa kenties olekaan vapaata.
Joka niemeen, notkohon saarelmaan VOK:in tahtoisin nostattaa!

SipuliSopuli

 • Jäsen
 • *
 • Viestejä: 7
 • Liked: 0
 • Jo yksi vaihtunut edustaja on osa voittoa
  • Fail2011.net
Vs: Muutos 2011 - Helsinki
« Vastaus #9 : 31.12.2009, 20:47:50 »

Kiitos vinkistä pääsämpylälle, tulen käymään joku päivä. Kello 21 jälkeen ei varmaan kukaan jaksaisi kokouksessa istuakaan, joten ei ole ongelma jos silloin suljetaan. Kuinka monta ihmistä muuten mahtuu takahuoneeseen?

Oli muuten hienoja pipoja myynnissä, semmoinen täytyy hankkia!

Vielä toivoisin, että saisin paljon lisää ehdotuksia, sillä joskus joutuu lyhyellä varoitusajalla etsimään jonkun paikan, eikä niissä kolmessa ensimmäisessä paikassa kenties olekaan vapaata.

Pipoja ei enää valitettavasti ole saatavilla ja paidatkin alkaa olla loppu, pitäisi painaa taas lisää.
Takahuoneeseen mahtuu aika hyvin 10 henkilöä, kahvilan puolella voi myös kokoustaa toki. Ja jos viikonloppuna haluatte niin saatte koko kahvilatilan käyttöönne.

Soihdusta saadaan melkeinpä aina takahuone käyttöön tai kahvilan puolelta tilaa lyhyelläkin varoitusajalla kunhan soittaa minulle ensin. Numero on 040 7192594 :)

-Timi
http://www.fail2011.net - Hyväntahtoinen blogi missä kerätään risuja, ruusuja ja huomautuksia Muutokselle

Kalevi Soilander

 • Nimellinen
 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 838
 • Liked: 235
Vs: Muutos 2011 - Helsinki
« Vastaus #10 : 01.01.2010, 15:45:30 »
Muutoksen Helsingin ja muun pääkaupunkiseudun porukat kokoontuvat maanantaina 11. tammikuuta klo 18 alkaen. Saa tulla vaikka ei ihan kuudeksi ehtisikään. Ollaan paikalla varmaan ainakin kahdeksaan asti.

Paikka on varattu Helsingin keskustasta. Minulle voi ilmoittautua, niin annan puhelinnumeroni ja osoitteen.

Tiedän, että tuo päivä ja aika ei nyt kaikille halukkaille sovi. Kaikille sopivaa päivää ei vaan ollut. Järjestetään sitten pian toinen tapaaminen vielä tammikuun puolella. Ilmoittakaa siis myös, jos haluaisitte tulla mutta ette nyt pääse, kiitos.

Käsitellään ainakin niitä samoja asioita, jotka tuolla ketjun ensimmäisessä viestissä on mainittu. Kaikenlaista kiinnostavaa on tapahtunut ja tapahtumassa!

Tervetuloa kaikille, jotka haluavat osansa Muutoksesta!
Joka niemeen, notkohon saarelmaan VOK:in tahtoisin nostattaa!

Kalevi Soilander

 • Nimellinen
 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 838
 • Liked: 235
Vs: Muutos 2011 - Helsinki & Uusimaa
« Vastaus #11 : 09.01.2010, 11:12:18 »
Muistutetaanpa vielä tästä. Muutos 2011-tapaaminen maanantaina 11.1. klo 18 alkaen. Paikan (Helsingin keskustassa) saa minulta yksityisviestillä tai sähköpostilla (kalevi.soilander[at]muutos2011.fi).

Olen lähettänyt sähköpostissa kutsun kaikille pääkaupunkiseudun henkilöille, jotka ovat ilmoittaneet sähköpostiosoitteensa Muutokselle. Jos asut pääkaupunkiseudulla ja olet mielestäsi osoitteesi ilmoittanut mutta et ole saanut viestiä, niin ole hyvä ja ilmoita uudestaan. Lisäksi yhdestä osoitteesta tuli ilmoitus virheellisestä osoitteesta.

Äyräväinenkin tulossa paikalle, sen pitäisi tuoda lisää materiaalia.

P.S. seuraavan tapaamisen voisi sitten järjestää joku keskiviikko niin päästään siitä suoraan Hommakerhoon jatkoille.
Joka niemeen, notkohon saarelmaan VOK:in tahtoisin nostattaa!

Kalevi Soilander

 • Nimellinen
 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 838
 • Liked: 235
Vs: Muutos 2011 - Helsinki-Uusimaa
« Vastaus #12 : 29.01.2010, 18:49:07 »
Jaahas, seuraava Muutoksen tapaaminen pääkaupunkiseudulla on sitten tiistaina 9. helmikuuta klo 18 alkaen. Paikka ravintola Punavuoren Ahvenen kabinetti, Punavuorenkatu 12, Helsinki.

Suunnittelemme taas tulevaa toimintaa ja tutustumme toisiimme. Tervetuloa kaikille kiinnostuneille - ei tarvitse olla Muutoksen jäsen, kunhan vain edes vähän tykkää Muutoksesta.

Minä tykkäisin, jos ihmiset alustavasti ilmoittaisivat minulle, jos ovat tulossa, mutta ei sekään välttämätöntä ole.

Tulkaa moikkaamaan ja allekirjoittamaan kannattajakortti, vaikka ette jäisikään pidemmäksi aikaa.

______________

email: kalevi.soilander@muutos2011.fi
« Viimeksi muokattu: 29.01.2010, 18:51:47 kirjoittanut Kalevi »
Joka niemeen, notkohon saarelmaan VOK:in tahtoisin nostattaa!

Harri Eerikäinen

 • Vieras
Vs: Muutos 2011 - Helsinki-Uusimaa
« Vastaus #13 : 29.01.2010, 22:24:40 »
Siellä sitten. Ujoimmat voivat väistellä kameraa, mutta kivaahan tätä näinä päivinä tehtävää historiaa on dokumentoida jälkipolville. On sitten mitä näyttää, jos kysytään ketkä estivät Suomessa sen mikä muualla Euroopassa on jo arkipäivää, tai jos huonosti käy, niin ainakin todistaa ettei vain istuttu tietokoneen ääressä palleja puristelemassa ja puhumassa sitä minkä jo jokainen omilla aivoillaan ajatteleva rehellinen suomalainen tietää..

Kalevi Soilander

 • Nimellinen
 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 838
 • Liked: 235
Vs: Muutos 2011 - Helsinki
« Vastaus #14 : 29.01.2010, 23:28:04 »

Siis menikö tuo Homma nyt niin, ettei 11.tammikuuta 2010 Suomen pääkaupungista, Helsingistä, eikä koko yli puolimiljoonaisesta pääkaupunkiseudusta löytynyt Kalevin seuraksi yhtään NUIVAA osallistumaan kuukausikokoukseen?

Meillä on ollut jo kaksi tuollaista "piirijärjestön" kokousta, ja kummassakin on ollut mukavasti porukkaa mukana. Kolmanteenkin on jo porukkaa ilmoittautunut.

Olen valinnut keskustan siksi, että Helsingin joukkoliikenne valitettavasti kulkee pitkälti keskustan kautta, meni minne tahansa. Lisäksi täytyy ajatella muualta kuin Helsingistä matkustavia osallistujia, joita on myös aina ollut. Myyrmäestä on helpompi tulla Helsingin keskustaan kuin vaikkapa Malmille.

Itse mielelläni järjestäisin tapaamisia esim. Itäkeskuksessa tai Malmilla, mutta ihan mikä tahansa paikka on useimmille huono. Muuanne kuin keskustaan tulee tuntumani mukaan vähemmän porukkaa, joten uskon että ne olisivat väistämättä pienemmän piirin tilaisuuksia. Se ei sinänsä olisi huono, olisi mielenkiintoista saada Helsingissäkin pystyyn alueittain toimivia ryhmiä. (Tapanilan-Puistolan suunnalla meillä jo onkin kortinkeräysiskun tehnyt porukka.)

Jos haluat ehdottaa jotain paikkaa, niin erittäin mielelläni otan ehdotuksia vastaan. Samoin kaikki muutkin, aikaa ja paikkaa vain peliin, isoa tai pienempää tapaamista ajatellen!

Tulevassa kokouksessa voimme keskustella, missä haluttaisiin tavata seuraavan kerran. Huom., sikäli kuin joku ei ilmoittaudu maksajaksi, niin paikan täytyisi olla varattavissa (lähes) ilmaiseksi.

Joka tapauksessa kiitos palautteesta.
Joka niemeen, notkohon saarelmaan VOK:in tahtoisin nostattaa!

Harri Eerikäinen

 • Vieras
Vs: Muutos 2011 - Helsinki-Uusimaa
« Vastaus #15 : 01.02.2010, 11:08:19 »
Ujoimmat voivat väistellä kameraa, mutta kivaahan tätä näinä päivinä tehtävää historiaa on dokumentoida jälkipolville.

Muotoilin huonosti. En ole aiemmin, enkä aio nytkään heilua kameran kanssa kuin hullun se mielettömän siellä. Olen aina kysynyt, saako kuvaa ja tai nimeä/nimimerkkiä käyttää, ja huomioinut toiveet kuvakulmista/tunnistettavuudesta ja tietenkin kokonaan kuvaamattomuudestakin. Kuvaan satunnaisesti sillä tavoin osuneilta henkilöiltä, jotka asetelman puolesta voidaan aiheesta tai aiheetta liittää toimintaamme olen peittänyt kuvissa kasvot, ellei muuta ole sovittu. Sen takia ei siis kenenkään tarvitse arastella tuloaan katsomaan, minkänäköiset miehet ja naiset helsingin ja Uudenmaan suunnalla muutosta vievät omalta osaltaan eteenpäin.

Sinänsä pidän arvokkaana sitä, että ihmiset "tulevat kaapista", sillä rasismin lisäksi kovin arkaan ja herkkähipiäiseen toimintaan on helppo lisätä muitakin kielteisiä määreitä. Rohkaisen siis niitä, jotka kokevat voivansa julkisesti tunnustautua suomalaisten etujen ja sananvapauden kannattajiksi tekemään niin, ja vakuutan muun valinnan tekeville, että heitä tarvitaan, ja heidän ratkaisuaan kunnioitetaan.

Kalevi Soilander

 • Nimellinen
 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 838
 • Liked: 235
Vs: Muutos 2011 - Helsinki-Uusimaa
« Vastaus #16 : 08.02.2010, 08:46:19 »
Seuraava Muutoksen tapaaminen pääkaupunkiseudulla on siis tiistaina 9. helmikuuta klo 18 alkaen. Paikka ravintola Punavuoren Ahvenen kabinetti, Punavuorenkatu 12, Helsinki.
Joka niemeen, notkohon saarelmaan VOK:in tahtoisin nostattaa!

Kalevi Soilander

 • Nimellinen
 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 838
 • Liked: 235
Vs: Muutos 2011 - Helsinki-Uusimaa
« Vastaus #17 : 03.03.2010, 20:50:20 »
Jäsenille ja muille sähköpostinsa ilmoittaneille jo lähtikin, mutta täältä unohtui:  Muutoksella on vapaamuotoinen tapaaminen keskiviikkona 10. maaliskuuta n. klo 18 alkaen. Paikkana on joku baari Helsingin keskustassa, ilmoittelen siitä sähköpostilla sitten kun ollaan se valittu.

Keskustellaan vaikka säästä tai muusta kiinnostavasta. Jatketaan siitä sitten Hommakerhoon kahdeksan jälkeen, kun sinne alkaa saapua muitakin.

Jos et saanut ilmoitusta sähköpostilla, mutta haluaisit jatkossa saada ilmoitukset liittyen Muutoksen toimintaan pääkaupunkiseudulla, niin pistä viesti minulle osoitteeseen kalevi.soilander[at]muutos2011.fi.
« Viimeksi muokattu: 04.03.2010, 00:45:22 kirjoittanut Kalevi »
Joka niemeen, notkohon saarelmaan VOK:in tahtoisin nostattaa!

suomelle

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 687
 • Liked: 1
  • Pelleily riittää suomalaiset poliitikot
Vs: Muutos 2011 - Helsinki-Uusimaa
« Vastaus #18 : 03.03.2010, 21:22:44 »
Stadilaisena ja meidät tuntien olisi mielenkiintoista tietää, paljonko meitä on Muutos2011 porukassa?

Lähes puolen miljoonan äänestäjäryhmää on pakko saada heräteltyä, eikä se valitettavasti onnistu muutoin kuin siten, että vetäjänä siinä hommassa meille (itse olen jo Muutoksen valinnut) on stadilainen.

Kalevi Soilander

 • Nimellinen
 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 838
 • Liked: 235
Vs: Muutos 2011 - Helsinki-Uusimaa
« Vastaus #19 : 03.03.2010, 21:57:40 »
Stadilaisena ja meidät tuntien olisi mielenkiintoista tietää, paljonko meitä on Muutos2011 porukassa?

Reilu viidesosa Muutoksen jäsenistä ilmoittaa osoitteekseen Helsingin, eli jonkun verran yli 30 helsinkiläistä jäsentä tuosta nopeasti laskin.

Mainostamani tapaaminen on tarkoitettu kaikille Uudellamaalla asuville tahi muuten Helsingissä tuona iltana liikkuville Muutoksen kannattajille.
Joka niemeen, notkohon saarelmaan VOK:in tahtoisin nostattaa!

Kalevi Soilander

 • Nimellinen
 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 838
 • Liked: 235
Vs: Muutos 2011 - Helsinki-Uusimaa
« Vastaus #20 : 11.03.2010, 16:47:39 »
Jep, hyvin meni. Uusia kasvoja mukana jne. Eilen saatiin taas neljä uutta helsinkiläistä jäsentä. Ja juuri viikonloppuna oltiin hyväksytty neljä uutta, joten Helsinki tosiaan alkaa olla yliedustettuna. :)

Kuulemani mukaan voi sanoa, että palaute ns. kentältä on se, että tottakai Muutos 2011 osallistuu vaaleihin Helsingissä, ja täysillä!

Ja kiitos niille neljälle kaverille, jotka juottivat minua humalaan Helsingin Hommakerhossa eilen, päänsärky alkaa pikku hiljaa lähteä! Onneksi oli vapaapäivää muutenkin tänään.

Muutos 2011 - stadilaisten puolue.
Joka niemeen, notkohon saarelmaan VOK:in tahtoisin nostattaa!

maahanmuuttaja

 • Jäsen^^
 • **
 • Viestejä: 354
 • Liked: 27
Vs: Muutos 2011 - Helsinki-Uusimaa
« Vastaus #21 : 14.03.2010, 21:34:43 »
Miten rahankeräyslupa-asia etenee?

JM-K

 • Vieras
Vs: Muutos 2011 - Helsinki-Uusimaa
« Vastaus #22 : 17.03.2010, 20:40:08 »
Miten rahankeräyslupa-asia etenee?

Suoraan sanottuna heikosti.

Lääninhallitus halusi yhdistyksemme tilinpäätöstietoja yms. asian käsittelemiseksi. Eihän sellaisia tietenkään ole, kun yhdistys on rekisteröity syyskuussa. Mitenkään nyt erikseen foliohattuilematta hieman ihmettelin noita vaatimuksia, mutta mitäs siinä sitten teet, kun viranomainen vaatii.

Koska viranomainen ilmoitti, että bumerangina tulee, niin peruimme rahankeräyslupa-hakemuksen. Säästettiin siinä muutama kymppi, sillä hylkäävä päätöskin maksaa.

Koska meillä ei ole rahankeräyslupaa, emme rahaa kerää.

Yhdistykselle voi toki lahjoittaa rahaa, jos kokee asiamme tärkeäksi. En siis pyydä enkä kehota, tuon vain julki, että sääntömme tämän sallivat.

maahanmuuttaja

 • Jäsen^^
 • **
 • Viestejä: 354
 • Liked: 27
Vs: Muutos 2011 - Helsinki-Uusimaa
« Vastaus #23 : 18.03.2010, 15:41:16 »
Miten rahankeräyslupa-asia etenee?

Suoraan sanottuna heikosti.

Lääninhallitus halusi yhdistyksemme tilinpäätöstietoja yms. asian käsittelemiseksi. Eihän sellaisia tietenkään ole, kun yhdistys on rekisteröity syyskuussa. Mitenkään nyt erikseen foliohattuilematta hieman ihmettelin noita vaatimuksia, mutta mitäs siinä sitten teet, kun viranomainen vaatii.

Koska viranomainen ilmoitti, että bumerangina tulee, niin peruimme rahankeräyslupa-hakemuksen. Säästettiin siinä muutama kymppi, sillä hylkäävä päätöskin maksaa.

Koska meillä ei ole rahankeräyslupaa, emme rahaa kerää.

Yhdistykselle voi toki lahjoittaa rahaa, jos kokee asiamme tärkeäksi. En siis pyydä enkä kehota, tuon vain julki, että sääntömme tämän sallivat.

Paha juttu. Miten ne voi vaatia sen, mitä ei yksinkertaisesti ole?

Keräyslupa on ehdottomasti saatava ennen vaaleja käytävän kampanjan rahoittamiseksi.

Roope

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 40 353
 • Liked: 134264
Vs: Muutos 2011 - Helsinki-Uusimaa
« Vastaus #24 : 18.03.2010, 15:59:33 »
Lääninhallitus halusi yhdistyksemme tilinpäätöstietoja yms. asian käsittelemiseksi. Eihän sellaisia tietenkään ole, kun yhdistys on rekisteröity syyskuussa. Mitenkään nyt erikseen foliohattuilematta hieman ihmettelin noita vaatimuksia, mutta mitäs siinä sitten teet, kun viranomainen vaatii.

Mitenkään foliohattuilematta vähemmistövaltuutettu Suurpäälle kehitetystä uudesta virasta:
Lainaus
Demokratia- ja kieliasioiden yksikön johtaja ratkaisee puoluelaissa tarkoitettua puolueiden valvontaa sekä tilinpidon ja varojen käytön tarkastamista koskevat asiat.
---
Tämä asetus tulee voimaan 1 päivänä tammikuuta 2010.

Helsingissä 16 päivänä joulukuuta 2009
http://www.finlex.fi/fi/laki/alkup/2009/20091630
Mediaseuranta - Maahanmuuttoaiheiset uutiset, tiedotteet ja tutkimukset

Homma Admin

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 1 773
 • Liked: 17
 • Herrajjumala mikä sieltä tulee? Sieltä tulee BANNI
Vs: Muutos 2011 - Helsinki-Uusimaa
« Vastaus #25 : 23.03.2010, 16:38:36 »
Siirretty vaaliliittopohdintoja Kylänraitin Rintamaketjuun.

Siinä saattoi mennä muutakin pesuveden mukana.

Kalevi Soilander

 • Nimellinen
 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 838
 • Liked: 235
Vs: Muutos 2011 - Helsinki-Uusimaa
« Vastaus #26 : 24.03.2010, 22:27:51 »
Minulla on sitten muutama kymmenen semmoista auton takalasiin tarkoitettua Muutoksen tarraa. Niitä jaetaan ilmaiseksi, koska Muutoskin on saanut ne lahjoituksena suoraan valmistajalta.

Pyytäkää minua tuomaan, jos olemme tapaamassa. Ainoana ehtona on, että ne laitetaan auton takalasiin tai vastaavaan näkyvään paikkaan, eikä jonnekin suihkukopin seinään, kun kerta ilmaiseksi annetaan.

Minulla on muuten seuraavat kaksi viikkoa kevätlomaa, joten jos jotakuta kiinnostaa käydä vaikka kahvilla, niin olen aika hyvin liikkeellä eri puolilla pääkaupunkiseutua.

EDIT: Ai niin, tarrojen koko on pituussuunnassa puoliksi laitettu A3, siinä on joutsenlogo ja "Muutos 2011" läpinäkyvällä taustalla.
« Viimeksi muokattu: 24.03.2010, 22:29:38 kirjoittanut Kalevi »
Joka niemeen, notkohon saarelmaan VOK:in tahtoisin nostattaa!

mökö

 • Jäsen^^
 • **
 • Viestejä: 221
 • Liked: 0
Vs: Muutos 2011 - Helsinki-Uusimaa
« Vastaus #27 : 25.03.2010, 19:07:33 »
Hitto, kelpais kyllä tuollainen tarra. Lähden viikoksi reissuun mutta palattuani voisin hakea jos tarroja jäljellä.
sellaista se on, valssi suviyössä ilman housuja

Kalevi Soilander

 • Nimellinen
 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 838
 • Liked: 235
Vs: Muutos 2011 - Helsinki-Uusimaa
« Vastaus #28 : 25.03.2010, 19:22:19 »
Hitto, kelpais kyllä tuollainen tarra. Lähden viikoksi reissuun mutta palattuani voisin hakea jos tarroja jäljellä.

Selvä, pistän yhden syrjään sulle.
Joka niemeen, notkohon saarelmaan VOK:in tahtoisin nostattaa!

MoonShine

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 3 152
 • Liked: 11
 • Perusnuiva - VHM
Vs: Muutos 2011 - Helsinki-Uusimaa
« Vastaus #29 : 17.04.2011, 19:59:13 »
Tämä on myös historiallinen ketju siinä mielessä, että vaalit on tänään ja kukaan ei ole vaivautunut postaamaan tähän mitään neljään päivään.
Onko oikein, että minulla verotuksen kautta on elatusvelvollisuus aikuiseen ihmiseen, joka ei ole minulle edes sukua ja lähtöisin jostain Afrikasta?

Miksi vihapuhe Jussi Halla-ahosta on vitsi, mutta vitsi Jani Toivolasta on vihapuhetta?

Forumin yksityisviestit ovat edelleen moderoimattomia.

Tagit: