Kirjoittaja Aihe: 2009-03-02 HS: Suomalaisten on muututtava ja avauduttava erilaisuudelle  (Luettu 18385 kertaa)

Nikopol

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 3 849
 • Liked: 907
 • Tavattavissa seuraavan kerran toukokuussa.
  • Profiili
  • Jälki-istunto
Tehdäänpä kuten Jeremy ehdottaa. Luodaan tilaa uudenlaisen ja monimuotoisen suomalaisuuden kehittyä ja kasvaa. Vaihtoehtohan on kuulemma väestöryhmien välisen jännityksen kiristyminen ja väkivaltaisten yhteenottojen mahdollisuuden kasvu.

Jos nyt vahva ja kauaskatseinen johtajuus jatkaa toimiaan monimuotoisen suomalaisuuden kehittymisen puolesta, niin mitäs luulette, tuleeko Suomesta parempi ja turvallisempi paikka ikääntyville juutalaisälyköille ja heidän lapsilleen, ystävilleen ja opiskelijoilleen?

Jos taas mielipidejohtajat jatkavat halpojen pisteiden lypsämistä, kiristyvätkö suomalaisten, ruotsalaisten, norjalaisten, saksalaisten, amerikkalaisten, kanadalaisten ja brittiläisten kansanosien välit väkivaltaisiksi yhteenotoiksi?

Raukkamainen kommari ei uskalla puhua asioista oikeilla nimillä. Käyttääkseni anglismia (kuten Jeremyn "lehmät tulevat kotiin" jonka perusteella uskallan epäillä että juttu kirjoitettiin amerikaksi ja sen käänsi joku touhukas valtsikalainen brownie), Jeremy saisi lakata hakkaamasta ympäri pensaita ja sanoa ääneen:

TURVAPAIKANHAKIJAT
SOMALIT
ISLAM.

Jopa punahörhön kanssa voisi yrittää keskustella, kunhan sovitaan ensin mistä puhutaan.
"[romanianromani]kopla valitsi uhreiksi iäkkäitä naisia välttyäkseen yhteenotoilta miesten kanssa." Keski-Uusimaa
"Kenet Jeesus hakkaisi?" kmruuska 2012

Nauris

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 2 375
 • Liked: 97
  • Profiili
Lainaus
Linjaukset ovat seurausta Suomen talous-, työvoima- ja koulutuspolitiikan keskeisistä tavoitteista. Ne seuraavat myös hallituksen peruuttamattomista kansainvälisistä sitoumuksista ja liittyvät Suomen pyrkimyksiin sulautua EU:n "ytimeen".

Unohdit mainita todellisen tavoitteen, joka on rodullisesti monikulttuurinen Suomi, jossa etnisesti suomalaiset ovat pieni vähemmistö.

Maahanmuuttajilla ei voida ratkaista huoltosuhde tai työvoimapula ongelmaa, koska maahanmuuttajat aiheuttavat työvoimapulakierrettä. Esimerkiksi mamuille täytyy rakentaa asuntoja. Paavo Väyrynen selittää tämän asian paremmin.

Huoltosuhde taas ei parane, jos SOL:n työntekijä Muhammed tuo raskaana olevan vaimon ja kuusi lapsisen perheensä Suomeen. Sisäministeriössä on tietääkseni päätetty, että Suomeen töihin tulevien perheiden maahanpääsyä tullaan jatkosssa helpottamaan.

Käsittääkseni monissa Euroopan maissa työvoimapula on perustunut väärään maahanmuutto- ja koulutuspolitiikkaan (kohtaanto). Maahanmuuttajat ovat aiheuttaneet työvoimapulakierrettä ja heikentäneet huoltosuhdetta. Toisaalta maahanmuuttajilla teetetään paljon sellaisia töitä, joita Suomessa suomalaiset tekevät itse, kuten esimerkiksi kotisiivous.

Immigration cartoon
Tulevaisuudessa
EU

Halpatyövoimalla vehkeily uhkaa räjähtää käsiin
Ulkomaalaiset työnantajat kohtelevat vierastyövoimaa kaltoin Suomessa
Siivousfirmojen epäillään kiertäneen satojen tuhansien verot
Likaista peliä siivoojilla
Suomalaisyritys teetti laittomia työtunteja afrikkalaisilla opiskelijoilla
Suomalaisia ei löytynyt töihin
Ulkomainen työntekijä pääsee vihdoin työttömäksi
Espanja maksaa päästäkseen eroon työttömistä siirtolaisista
Työllistyminen ja huoltosuhde

Lainaus
Näiden poliittisten linjausten purkaminen johtaisi Suomen eristymiseen muun muassa muusta Euroopasta.

Ei muut valtiot päätä Suomen maahanmuuttopoliittisesta linjasta. Vaikka Suomi ottaisi käyttöön yhtä tiukan ulkomaalaislain kuin Tanskassa, Japanissa, Virossa tai Sveitsissä, niin ei sen takia mihinkään eristyksiin jouduta.

Monia osittain typeriä kansainvälisiä sopimuksia tietysti täytyy noudattaa, mutta mahdollisimman tiukasti. Suomen ei pidä olla mikään itsemurhan tekevä mallioppilas, joka noudattaa pilkulleen kaikkia maailman typeriä sopimuksia ja hyysärien, kuten pakolaisavun, Astrid Thors:n ja Vapaa Liikkuvuus järjestön unelmia.

Japan Robot immigration
Kansalaisuustestit ovat Euroopassa käytössä jo ainakin Tanskassa, Britanniassa, Hollannissa, Latviassa ja Virossa.
Euroopan maat sulkevat oviaan maahanmuutolta

Lainaus
Tosiasia 2: Suomen kansa on perusvirityksiltään syvästi epäluuloinen muukalaisia kohtaan.

Pitkälti paska puhetta. Sanoisin, että epäluulo lisääntyvään maahanmuuttoon perustuu muista maista kantautuneisiin tietoihin, jotka osoittavat, että rajat auki maahanmuutossa on vakavat seuraukset yhteiskunnan rauhalle ja elintasolle. Epäluuloisuus tietysti myös perustuu siihen, että täällä ei olla vielä yhtä hyvin totuttu eri näköisiin ihmisiin.

Lainaus
Suomalaiset ovat itse jäävejä arvioimaan omaa käytöstään tässä asiassa, mutta kysypä keneltä tahansa maahanmuuttajalta omista kokemuksistaan joidenkin suomalaisten arkikohtelusta. Todella tylyjä ovat monien tarinat.

Tässä olisi muutama typerä vuodatus:

Monikulttuurinen Seikkailu Punaisella Merellä
Finland is the most racist country in the planet
Suomi on maailman ainoa maa, jossa mamuilla teetetään ns. "paskatyöt"?

Vaikka Suomessa ja kaikkissa muissakin maissa ulkomaalaisiin vihamielisesti suhtautuvia luonnollisista syistä on, niin on typerää väittää, että Suomi olisi maailman rasistisin maa tai Suomessa ainoastaan ulkomaalaissyntyisille annettaisiin siivoustöitä. Maahanmuuttajien ja hyysärien täytyy myös ymmärtää, että moniin ammatteihin tarvitaan hyvää suomen kielen taitoa.

Are you a target of racism in Finland?
Juopot pilaavat tavallisten suomalaisten maineen?
Maahanmuuttajan mieli järkkyy
Siirtolaisuus on riski mielenterveydelle
Psyykkiset sotavammat leviävät kulkutautina
Asiallisempaa keskustelua maahanmuutosta
Not Canada
« Viimeksi muokattu: 18.08.2011, 11:42:31 kirjoittanut Nauris »

tusujusuu

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 750
 • Liked: 2
 • Homma^^^
  • Profiili
"Tosiasia 2: Suomen kansa on perusvirityksiltään syvästi epäluuloinen muukalaisia kohtaan. Suomalaisissa on toki monenlaista väkeä ja kuvitelma samaan muottiin valetusta suomalaisuudesta on silkka harha."

On mahtavaa, että proffa latelee tällaista tuubaa tosiasiana. Multikultilaiset jostain syystä aina tällaisessa kontekstissa osaavat kertoa, mitä on suomalainen kulttuuri ja mitä mieltä on Suomen kansa. Tosin, jokaisessa keskustelussa he nostavat esille sen kiistämättömän faktan, että suomalaista kulttuuria tai suomalaisuutta ei voi millään tavalla määritellä.

Onhan se jo nähty, että yleistämisessä ei ole mitään väärää, kunhan se on positiivista tai muulla tavalla tukee Oikeita Mielipiteitä.

Muuten tällaista ihmeellistä tekstiä en osaakkaan kommentoida. Kun premissit vääristyvät ja menevät metsään heti ensimmäisen "tosiasian" jälkeen, keskustelua on vaikea jatkaa.
No tolerance for intolerance, no apology for being free.

"En yhdy siihen mitä sanotte, mutta taistelen viimeiseen asti sen puolesta, että voitte sen sanoa."

Luotsi

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 4 343
 • Liked: 1548
  • Profiili
Nyt olisi taas mainio mahdollisuus päästä vähemmistövaltuutetun ja valtakunnansyyttävän syyniin. Yksinkertaisesti vaihtamalla tuosta vuodatuksesta: Suomi --> Somalia, suomalainen --> somaliainen ja maahanmuuttaja/muukalainen --> suomalainen.
Razistista vihapuhetta olisi se!

Lainaus
Tosiasia 2: Suomen kansa on perusvirityksiltään syvästi epäluuloinen muukalaisia kohtaan. Suomalaisissa on toki monenlaista väkeä ja kuvitelma samaan muottiin valetusta suomalaisuudesta on silkka harha.

Illuusio yhdenmukaisesta kansasta näyttää kuitenkin voivan hyvin kriitikoiden puheissa, ja sitä käytetään innokkaasti ruokkimaan epäluuloja maahanmuuttajia kohtaan.

Onko epäluuloisuus sama kuin rasismi? Määritelmistä voi väitellä lehmien kotiintuloon asti. Fakta on kuitenkin se, että suomalaisten epäluulo on osoittautunut ravinteikkaaksi kasvualustaksi ulkomaalaisiin kohdistuvalle syrjinnälle, vihalle ja myös rasistisille toimille.

Suomalaiset ovat itse jäävejä arvioimaan omaa käytöstään tässä asiassa, mutta kysypä keneltä tahansa maahanmuuttajalta omista kokemuksistaan joidenkin suomalaisten arkikohtelusta. Todella tylyjä ovat monien tarinat.
« Viimeksi muokattu: 02.03.2009, 15:05:53 kirjoittanut Luotsi »

Pöllämystynyt

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 6 454
 • Liked: 6262
 • vasemmistolainen rauhanpuolustaja
  • Profiili
  • Yövartija
Moni on antanut jo hyvää kritiikkiä tähän vuodatukseen, mutta annan vielä omani humanistisesta, vihervasemmistolaisesta näkökulmastani, asiaankuuluvalla kielellä.

Lainaus
Tosiasia 2: Suomen kansa on perusvirityksiltään syvästi epäluuloinen muukalaisia kohtaan. Suomalaisissa on toki monenlaista väkeä ja kuvitelma samaan muottiin valetusta suomalaisuudesta on silkka harha.
Rasistista vihanlietsontaa, etnisyyden herjaamista, ennakkoluuloista valehtelua. On harkittava vakavasti rikosilmoituksen tekemistä. Jokin raja tälle rasismille pitää panna.

Lainaus
Illuusio yhdenmukaisesta kansasta näyttää kuitenkin voivan hyvin kriitikoiden puheissa, ja sitä käytetään innokkaasti ruokkimaan epäluuloja maahanmuuttajia kohtaan.
Naurettava olkiukko. Kukaan ei luule suomalaisia yhdenmukaisiksi. Jokainen etnisyys on monivivahteinen ja vaihteleva.  Gould itse näkee alkuperäiskansan stereotyyppisesti, niputtaa suomalaiset yhtenäiseksi massaksi, jonka päälle lyö yleistäviä leimoja.

Lainaus
Fakta on kuitenkin se, että suomalaisten epäluulo on osoittautunut ravinteikkaaksi kasvualustaksi ulkomaalaisiin kohdistuvalle syrjinnälle, vihalle ja myös rasistisille toimille.
Rasistinen herja, loukkaavaa, yleistävää kielenkäyttöä. Vihanvuodatusta. Mistä näiden ihmisvihaajien ennakkoluulot kumpuavat?

Lainaus
Suomalaiset ovat itse jäävejä arvioimaan omaa käytöstään tässä asiassa, mutta kysypä keneltä tahansa maahanmuuttajalta omista kokemuksistaan joidenkin suomalaisten arkikohtelusta. Todella tylyjä ovat monien tarinat.

Imperialistinen, äärimmäisen ylimielinen ja mustavalkoinen näkemys alkuperäiskansasta. Suomalaisia voivat Gouldin mukaan ymmärtää, määritellä ja muokata vain muut, ei kansa itse. Gould kieltäytyy tyystin näkemästä asioita vihaamansa etnisyyden näkökulmasta, kieltää muitakaan käsittämästä suomalaisten motiiveita. Rasistina Gould epäinhimillistää uhrinsa, kehottaa muitakin samaan. Suomalaisilla ei ole näkökulmaa, ei historiaa, ei identiteettiä, ei minuutta, ei ihmisarvoa, imperialistinen kulttuuri tietää kaiken paremmin.

Lainaus
Yksinkertaisin ja ilmeisin päätelmä on siis se, että suomalaisten on itse muututtava, päästävä epäluuloisuudestaan ja avauduttava erilaisuudelle. On luotava tilaa uudenlaisen ja monimuotoisen suomalaisuuden kehittyä ja kasvaa. Ainoa vaihtoehto tälle muutokselle on eri väestöryhmien välisen jännityksen kiristyminen ja – kuten Jyrki Katainen uumoilee – väkivaltaisten yhteenottojen mahdollisuuden kasvu.

Gould esittää fasistisen, synkeän haaveen itäisen alkuperäiskansan muokkaamisesta kohti Länsi-Euroopan ihanteita, tässä tapauksessa monikultturismia. Gould talloo rautasaappain idästä tavoittelemaansa elintilaa omassa taistelussaan ihmisoikeuksia, alkuperäiskansoja ja vähemmistöjä vastaan.

Lainaus
Tämän mittaluokan muutos vaatii ihmisiltä paljon. Sen perusedellytys on viisas ja kauaskatseinen johtajuus.
Gouldin ajama alkuperäiskansan geneettinen, etninen ja kulttuurillinen jalostus on siis tehtävä ylhäältä päin, suuren johtajan käskystä. Alkuperäiskansa ei sellaisenaan ole ihmisarvoinen, sitä on välttämättä jalostettava keinotekoisesti ja poliittisin päätöksin. Fuhrerin on astuttava esiin.

Lainaus
Viime kuukaudet ja viikot ovat todistaneet tämän ruman ja vaarallisen ilmiön räjähtämistä käsiin. Tila rauhalliselle ja järkevälle keskustelulle on kutistunut lähes olemattomiin, kun tosiasioiden tunnistamisen sijasta mielipidejohtajat lypsävät halpoja pisteitä lietsomalla pelkoa ja epäluuloisuutta.
Gould puhuu nyt itsestään ja kaltaisistaan fasistisista vihanlietsojista. Nämä rikolliset täytyy pysäyttää, ennen kuin he sytyttävät maailman tuleen.
Maailma ja kaikki sen kulttuurit on kuin maalauspaletti useine kauniine väreineen, joilla kaikilla on oma ainutlaatuinen sävynsä. Jos sekoitetaan ne kaikki, ei yhtään väriä jää jäljelle, eikä yhtäkään väriä voida enää erottaa aikaansaadusta sotkusta. -Mohammed Rasoel

Risto A.

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 3 361
 • Liked: 4088
  • Profiili
http://www.valt.helsinki.fi/kmi/jeremy_gould.htm

Onhan siinä meriittiä miehellä. Ihmettelen vain, että miten ihmeessä ne on hankittu jos KAIKKI perusasiat ulosannissa on 100% pielessä (täysi 100, koska peruspremissin ollessa kumossa, ei torni nouse pystyyn missään argumentaation vaiheessa).

Meinaan, että jos Gouldin kirjoitus olisi ollut esim. lukion ensimmäisellä tehty essee aiheesta 'monikulttuurinen suomi', niin opettaja olisi aika todennäköisesti merkkaillut sivujen reunat täyteen kysymyksiä ja odottanut täsmennyksiä lähestulkoon jokaisen lauseen jälkeen.. Näin siis rationaalisuuteen perustuvassa maailmassa. Nykyisin, vastaavasta esseestä annettaan yliopistoista jo virkoja.

Koska en suostu uskomaan, että Jeremias olisi päässyt asemaansa täysin ilman ymmärrystä perusasioista, oletan, että hän valehtelee tietoisesti, ja käyttää 'rahvaan kieltä' manipulointiin. Tällöin kyseessä on erittäin härski aivopesu, jonka juuret on KGBn lanseeraamassa 'ideological subversion' -taktiikassa, josta Yuri Bezmenov kertoo seuraavassa luennossa enemmän:
http://www.youtube.com/watch?v=ftBdiudOekY (tärkeä!)

if I must wear the name, maybe I should start playing the game.

gloaming

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 4 000
 • Liked: 1028
 • sosiokulttuurinen epätasapaino
  • Profiili
Kuulkaa, oi kuulkaa kaikki tri. Jeremy Gouldin pääsiäissaarna!

Lainaus käyttäjältä: Dr. Jeremy Gould
Hyvä on, kerrataan muutama fakta.

Aika tymäkkä aloitus. Mitäs sitä turhaan argumentoimaan, kun vain ajoissa kertoo, että oma julistus on faktaa. No, katsotaan.

Lainaus
Tosiasia 1: Maahanmuutto Suomeen lisääntyy lähivuosina. Maahanmuutto ei ole satunnainen ilmiö, jota voitaisiin yksinkertaisella päätöksellä pysäyttää. Maahanmuuton kasvu on usean valtaenemmistön kannattaman poliittisen linjauksen lopputulos.

Alku on lupaava - nykypolitiikalla maahanmuutto tosiaan lisääntyy lähivuosina. "Pysäyttäminen" on aika äärimmäinen sana, eikä kukaan ole esittänyt rajojen sulkemista kaikenlaiselta maahanmuutolta (= kätevä, mutta kulunut olkiukko). Tietääkseni suomalaiset eivät ole äänestäneet maahanmuuttopolitiikan linjauksista. Emme yksinkertaisesti tiedä kovinkaan tarkkaan, mikä enemmistön mielipide minkäkinlaisesta maahanmuutosta on varsinkin nyt, kun tiedotusmonopoli on murtunut.

Lainaus
Linjaukset ovat seurausta Suomen talous-, työvoima- ja koulutuspolitiikan keskeisistä tavoitteista.

Tällainen väite vaatisi oikeasti perustelua. On vaikea nähdä, miten ko. politiikkojen tavoitteista seuraa, että Suomeen pitää ottaa runsaasti somalialaisia, afganistanilaisia ja irakilaisia turvapaikanhakijoita.

Lainaus
Ne seuraavat myös hallituksen peruuttamattomista kansainvälisistä sitoumuksista ja liittyvät Suomen pyrkimyksiin sulautua EU:n "ytimeen". Näiden poliittisten linjausten purkaminen johtaisi Suomen eristymiseen muun muassa muusta Euroopasta. Se olisi jo lyhyellä aikavälillä erittäin haitallista maan taloudelle, työllisyydelle ja henkiselle kehitykselle.

Ja sitten seuraa saarnan huippukohta: tehkää parannus ja hyväksykää pelastus (= monikulturismi), tai seuraa kadotus (= kauheita asioita):

- Suomi ei pääse EU:n "ytimeen" (jos EU:lla on jokin "ydin", Suomi ei missään tilanteessa tai koskaan tule pääsemään siihen kuin juoksupojan tai palvelijan roolissa)
- Suomi eristäytyy muusta Euroopasta
- Suomen talous rohmahtaa (!)
- Työllisyys heikkenee (!)
- Henkinen kehitys taantuu (!)

On vaikea nähdä, miten yllä olevat olisivat seurauksena, vaikka Suomi ei ottaisi vastaan yhtään ainoaa somalialaista, afganistanilaista tai irakilaista turvapaikanhakijaa (todellisuudessa ottaa vastaan, kuten hyvin tiedämme).

Suomi ei ole sitoutunut millään sopimuksella olemaan kolmannen maailman asukkaiden subjektiivisella oikeudella määräytyvä sosiaaliluukku. Tällaisen roolin ottaminen on aivan omaa, typerää politiikkaamme, ei toki täysin kotikutoista sellaista.

Lainaus
Suuret poliittiset puolueet ja useimmat pienemmistäkin ymmärtävät tämän tosiasian hyvin. Siksi ne tukevat niitä poliittisia linjauksia, jotka väistämättä johtavat maahanmuuton kasvuun.

Voisiko Gould nyt vihdoin osoittaa viittaamansa syy-seuraus -suhteen todeksi, eikä vain pitää sitä tosiasiana? Vai onko kyseessä jonkinlainen dogmi, jota ei sinään tarvitse perustella ollenkaan?

Jälkimmäinen lause on täysin totta.

Lainaus
Tosiasia 2: Suomen kansa on perusvirityksiltään syvästi epäluuloinen muukalaisia kohtaan. Suomalaisissa on toki monenlaista väkeä ja kuvitelma samaan muottiin valetusta suomalaisuudesta on silkka harha.

Ja sitten lähdettä kehiin. Jotta tällainen yleistys voidaan tehdä, pitää lähteiden olla erityisen laadukkaita. Jälkimmäisestä virkkeestä olen samaan mieltä, tosin eipä tuollaista kukaan ole väittänytkään.

Lainaus
Illuusio yhdenmukaisesta kansasta näyttää kuitenkin voivan hyvin kriitikoiden puheissa, ja sitä käytetään innokkaasti ruokkimaan epäluuloja maahanmuuttajia kohtaan.

Että suomalaiset jakavat tiettyjä arvoja ja tapoja ei todellakaan ole illuusio. Illuusiot ja deluusiot vaikuttavat sen sijaan olevan kirjoittajan ongelmia.

Lainaus
Suomalaiset ovat itse jäävejä arvioimaan omaa käytöstään tässä asiassa, mutta kysypä keneltä tahansa maahanmuuttajalta omista kokemuksistaan joidenkin suomalaisten arkikohtelusta.

Höyhenenkevyesti tällainen yleistyy taas suomalaisia yleensä koskevaksi ominaisuudeksi.

Lainaus
Mitä johtopäätöksiä tulisi tehdä näistä tosiasioista? Ei ole millään tavalla realistista kuvitella että a) maahanmuutto loppuisi; b) kaikkia epäluuloisuutta herättäviä ulkomaalaisia voitaisiin lähettää jonnekin muualle; tai c) kymmenistä eri maista tulevat maahanmuuttajat muuttuisivat maagisesti huomaamattomiksi niin sanottujen kantasuomalaisten kaltaisiksi.

Jos sanaa "tosiasia" oikein usein toistaa, asioista sitten varmaankin tulee tosia. Yllä kolme olkiukkoa, jotka eivät ansaitse kommentointia. Kukaan ei ole tällaisia asioita vaatinut.

Lainaus
Yksinkertaisin ja ilmeisin päätelmä on siis se, että suomalaisten on itse muututtava, päästävä epäluuloisuudestaan ja avauduttava erilaisuudelle. On luotava tilaa uudenlaisen ja monimuotoisen suomalaisuuden kehittyä ja kasvaa.


"Ottakaa vastaan pelastus, niin teidän on Taivasten valtakunta."

Lainaus
Tila rauhalliselle ja järkevälle keskustelulle on kutistunut lähes olemattomiin...

Kyseistä tilaa ei ole koskaan ollutkaan. Ja Gould tekee parhaansa, että sellaista ei koskaan tulisikaan.

Olipas tohtoritason henkilöltä todella avuton suoritus, Herra armahda meitä!
Jag stöder Feministiskt initiativ. Våga vara feminist! Feministiskt initiativ - Det tredje största partiet i Simrishamn.

Pöllämystynyt

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 6 454
 • Liked: 6262
 • vasemmistolainen rauhanpuolustaja
  • Profiili
  • Yövartija
http://www.valt.helsinki.fi/kmi/jeremy_gould.htm
Koska en suostu uskomaan, että Jeremias olisi päässyt asemaansa täysin ilman ymmärrystä perusasioista, oletan, että hän valehtelee tietoisesti, ja käyttää 'rahvaan kieltä' manipulointiin. Tällöin kyseessä on erittäin härski aivopesu, jonka juuret on KGBn lanseeraamassa 'ideological subversion' -taktiikassa, josta Yuri Bezmenov kertoo seuraavassa luennossa enemmän:
http://www.youtube.com/watch?v=ftBdiudOekY (tärkeä!)
Jeremy Gouldin paasaus on ilmauksiltaan melko tyypillistä populistista kansankiihotusta, joka on ymmärrettävissä hänen tarpeestaan levittää johtajan komennossa germaanikansojen piirteitä (tässä tapauksessa monikultturismia) tänne itään, jossa on vielä elintilaa kiihtyvälle väestönkasvulle.

Jokin tuossa kuitenkin jopa vihapropagandan mittapuulla mättää. Teksti on liian ristiriitaista, härskin ja avoimen ristiriitaista, ristiriitojaan häpeämätöntä, äärimmäisellä kaksinaismoralismillaan rehentelevää. Tämä pikkuhitler ei ole kyllä propagandakouluja käynyt, tai sitten on nukkunut tunnilla. Hän vetää aivan överiksi, tyydyttää vihaansa herjaamalla, suorastaan onanoi vihansa lastin lukijansa kasvoille, kehottaa hankkimaan fuhrerin vääränlaisten ihmisten muokkaamiseksi, ja haukkuu vielä uhrinsa rasisteiksi. Hän ei kaunistele, ei kätke, ei osaa retoriikkaa, ei osaa olla ovela millään tavalla, vaikka monikultturistit yleensä ainakin yrittävät.

Yleensä vastaavan "sanoman" sisältävä vihanlietsonta on edes jotenkin kätketty kauniisiin sanoihin ja tarkoitettu luettavaksi näennäisen humaanin tekstin rivien välistä, mutta tämä fasistipelle vaatii suoraan suomalaisen alkuperäiskansan muokkaamista väkisin fuhrerin komennossa.
Maailma ja kaikki sen kulttuurit on kuin maalauspaletti useine kauniine väreineen, joilla kaikilla on oma ainutlaatuinen sävynsä. Jos sekoitetaan ne kaikki, ei yhtään väriä jää jäljelle, eikä yhtäkään väriä voida enää erottaa aikaansaadusta sotkusta. -Mohammed Rasoel

Pöllämystynyt

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 6 454
 • Liked: 6262
 • vasemmistolainen rauhanpuolustaja
  • Profiili
  • Yövartija
Lainaus
Yksinkertaisin ja ilmeisin päätelmä on siis se, että suomalaisten on itse muututtava, päästävä epäluuloisuudestaan ja avauduttava erilaisuudelle. On luotava tilaa uudenlaisen ja monimuotoisen suomalaisuuden kehittyä ja kasvaa. Ainoa vaihtoehto tälle muutokselle on eri väestöryhmien välisen jännityksen kiristyminen ja – kuten Jyrki Katainen uumoilee – väkivaltaisten yhteenottojen mahdollisuuden kasvu.

Ehkä pahin kohta jäi huomaamatta. Tässähän Gould uhkailee väkivallalla, mikäli Euroopan suomalaisvähemmistö ei suostu etniseen jalostukseen. Hän selvästi asettaa vaihtoehdot, joko väkivalta tai etninen jalostus. Seuraavassa kappaleessa hän vaatii vahvaa Johtajaa toteuttamaan kaavailemansa rikokset.

Kappaleessa hän ilmaisee myös synkeän vaatimuksensa elintilasta, joka pitää varata paremmille ihmisille, niille rikkaammille ja monimuotoisemmille.
Lainaus
On luotava tilaa uudenlaisen ja monimuotoisen suomalaisuuden kehittyä ja kasvaa.

Mikä saa ihmisen vihaamaan alkuperäiskansoja ja vähemmistöjä näin hillittömästi?
Maailma ja kaikki sen kulttuurit on kuin maalauspaletti useine kauniine väreineen, joilla kaikilla on oma ainutlaatuinen sävynsä. Jos sekoitetaan ne kaikki, ei yhtään väriä jää jäljelle, eikä yhtäkään väriä voida enää erottaa aikaansaadusta sotkusta. -Mohammed Rasoel

Katselija

 • Jäsen
 • *
 • Viestejä: 34
 • Liked: 2
  • Profiili
Olin kolmisenkymmentä vuotta sitten jossakin kansainvälisyydestä innostuneiden ihmisten seminaarissa. Siellä muuan kehitysmaatutkija käytti aika kriittisen puheenvuoron. Hän sanoi, ettei yhteistyö ja muuttoliike ehkä teekään Afrikasta Eurooppaa, vaan kenties päinvastoin Afrikka tunkeutuu Eurooppaan. Muistan että silloin havahduin ja oivalsin asian. Varma en ole, mutta minusta tuo tutkija oli Jeremy Gould. Toivottavasti en nolaa häntä tämmöisellä muistolla.

Ernst

 • Asiantuntija
 • Jäsen^^^
 • *****
 • Viestejä: 23 482
 • Liked: 10813
  • Profiili
Kovin olemattomilla eväillä pääsee tohtoriksi. Tai sitten Gould on syönyt eväänsä väitöksensä jälkeen.
..."metsässä on anketa"....
Vihreät

Risto A.

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 3 361
 • Liked: 4088
  • Profiili
Lainaus käyttäjältä: Pöllämystynyt
Yleensä vastaavan "sanoman" sisältävä vihanlietsonta on edes jotenkin kätketty kauniisiin sanoihin ja tarkoitettu luettavaksi näennäisen humaanin tekstin rivien välistä, mutta tämä fasistipelle vaatii suoraan suomalaisen alkuperäiskansan muokkaamista väkisin fuhrerin komennossa.

Nyt kun olen katsellut ensimmäiset 8 osaa Bezmenovin luennosta, asia ei kuulosta enää yhtään omituiselta.

Suosittelen valaistumista kaikille muillekin.

Jos alan purkamaan tätä hommaa osiin suomen osalta, ja jonka keskiössä olisi Jeremy Gold, siitä tulisi kirja. 'valaistumisen kirja -antihuuhareille' :)
if I must wear the name, maybe I should start playing the game.

Viimeinen suomalainen

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 3 228
 • Liked: 2555
  • Profiili
2009-03-02 HS: Suomalaisten on muutettava ja avattava kukkaronsa erilaisuudelle

Maahanmuuttaja-ammattihyysäri alkaa meille kertomaan, miten meidän pitäisi elää? Haloo...muuttakoon sinne Afrikkaan.
Viimeinen maastalähtijä sammuttaa valot.

Alkuasukas

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 7 510
 • Liked: 2258
 • Nipsteri
  • Profiili
Kovin olemattomilla eväillä pääsee tohtoriksi. Tai sitten Gould on syönyt eväänsä väitöksensä jälkeen.
Psst...Peter Pryce...Hysss....
"Monikulttuurisuus rikastuttaa odottamattomilla tavoilla."

Kaarina Ranne (vihr.)

tapio

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 1 949
 • Liked: 213
  • Profiili
  • Tapion loki
"Ei liene ainoatakaan puoluetta maan poliittisella kartalla, joka ei olisi jossakin yhteydessä sortunut kansan epäluuloisuuden populistiseen valjastamiseen."

Rasismista voidaan päästä eroon vasta sitten, kun kaikki todennäköiset ja mahdolliset rasistit on tapettu.

Ketä tänne jäisi? Matti Vanhastakin voidaan epäillä isänsä vuoksi rasistiksi. Halonen kannattaa puolustusmäärärahojen kasvua: selkeää rasismia.

Ehkä Vesa Hack ja Anneli Jäätteenmäki ovat ainoita rasismin vastustajia. Tuleeko muita mieleen?
On muukalaisvihamielistä ja islamofobista vastustaa sitä, että muslimit hirttävät homoja.
http://tuuritapio.blogspot.com/

Hauki

 • Jäsen^^
 • **
 • Viestejä: 373
 • Liked: 1
 • Hauki on kala.
  • Profiili
Moni on antanut jo hyvää kritiikkiä tähän vuodatukseen, mutta annan vielä omani humanistisesta, vihervasemmistolaisesta näkökulmastani, asiaankuuluvalla kielellä.
Kiitos, vihervasemmistohumanismin lukutaitoni on kuitenkin hiukan vajaata, joten voisitko kääntää tekstiäsi vaikkapa sosiaaliliberaaliksi keskustaoikeistolaisuudeksi?

Kommunistimutantti

 • Jäsen^^
 • **
 • Viestejä: 135
 • Liked: 1
  • Profiili
Are you a target of racism in Finland?

Minä en ole pitkään aikaan tuntenut oikeaa, voimakasta vihaa ketään kohtaan, mutta tuo sivu loukkaa minua lähes henkilökohtaisella tasolla.  Suomalaisuuden vihaamisen lisäksi jokainen kommentti on häikäilemätöntä soopaa.  Jos ulkomaalaiset olisivat oikeasti kaikki tuollaisia kusipäitä, niin Suomi suomalaisille jumalauta ja heti.  Minua ei kiinnostaisi pätkääkään pitäisivätkö he minua rasistina.

Jos ei kiinnosta lukea itse, niin:
-Ulkomaalaisten työttömyystilastot ovat painava todiste rasismista.  Sossupakolaisten mahdollisuutta ei edes ajatella, tai edes muita oleellisia asioita (kielitaito).
-Venäjänkielinen (?) ja ruotsinkielinen pariskunta valittelee, kun jäävät helposti paitsioon suomenkielisten kavereidensa touhuista.  (ei ole viidessätoista vuodessa oppinut, kun kuulemma kaikki on niin hiton rasisteja)
-Suomalainen media on rasistinen (WTF)
-Talvisodan ihannointi
-Busseissa tuntuu olevan erossa muista (Vinkki: sinä ET KIINNOSTA HEITÄ, saakelin egomaanikko)
-Yritti puhua satunnaisille ihmisille kadulla, mutta ne rasistit lähtivät vetämään
-Suomalaiset ovat kaikki rasisteja, ja ainoa plussa on että pesää irtoaa kiitettävästi (niiltä samoilta rasisteilta vai?  Tai no minkäs suomalainen huora tavoilleen voi.)
-Joku nuija kävi ruotsinlaivalla, ja kaikki huonosti käyttäytyvät ihmiset olivat rasisteja
-Suomalaiset koulut ja perheet kouluttavat lapseet rasismiin
jne. jne. jne.

Muokkaus: lol, nyt löytyi paras.  Joku kävi Suomessa ja afrikkalaiset pakolaiset olivat epäkohteliaita hänelle.  Johtopäätös: he pelkäävät suomalaisten rasismia ja ovat vetäytyneet kuoreensa.
« Viimeksi muokattu: 03.03.2009, 01:36:00 kirjoittanut Kommunistimutantti »

Janus

 • Jäsen^^
 • **
 • Viestejä: 134
 • Liked: 0
 • Metsäapina
  • Profiili
Jeremy Gouldin tapauksessa 40 vuotta on ollut liian lyhyt aika oivaltaa, mistä narusta kannattaa vetää, kun haluaa vaikuttaa suomalaisten mielipiteisiin. Valehdella täällä toki saa, mutta Gouldin ylimielisyys on sillä tasolla, että kansan syviin riveihin sanoma tuskin uppoaa. Eipä voi taas muuta, kuin ihmetellä toverin kaverin vaikuttimia.

Hesarille lähtee kyllä taas pisteet uutterasta propagoinnista. Pravdan aamutsajupöydässä ollaan varmasti oltu tyytyväisiä, kun tuokin lehti on tullut painosta. Kansainvälisen tapailun lomassa on ehkä todettu, että onneksi on vielä sellaisia miehiä, kuin Jeremy Gould. On ainakin joku vielä suitsimassa oppimatonta rahvasta.
"Maailmamme on iäksi eriytynyt."
-Anne Moilanen

Alkuasukas

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 7 510
 • Liked: 2258
 • Nipsteri
  • Profiili
Are you a target of racism in Finland?

Here is a short Migrant Tales “racism meter” for foreigners and minorities that can help you know if you are a target of discrimination in Finland

Noo, täähän on hyvä määritelmälista. Katsotaas:

1) I am self-employed

Ihmiset alkavat yrittäjiksi koska kohtaavat rasismia. Check.

2) I’m unemployed

Työttömyys johtuu rasismista. Check. (Mitäköhän 100 000 valkonaama-lomautettua sanoo?)

3) Finns often give me strange looks

No niin mullekkin.

...
6) A Finn treats me too nicely

Jahans. Olet liian ystävällinen, olet rasisti. No vittu, eikö mikään kelpaa?

10) In a debate, I always know less than a Finn

Onko tämä nyt toteamus vai? Käyn joskus älykköystävieni kanssa oluella, ja jään toisinaan väittelyssä alakynteen. Saatanan rasistit.

Ihan hauskahan tuo oli, jonkun höny-panun kieli poskessa suoltamaa tuubaa.
"Monikulttuurisuus rikastuttaa odottamattomilla tavoilla."

Kaarina Ranne (vihr.)

Veli Karimies

 • Nimellinen
 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 9 193
 • Liked: 309
 • Tampere
  • Profiili
Just joo. Aika ylemmyydentuntoisilta vaikuttaa nuo tonne kommenttiosastolle kirjoittelevat. Kato vaan kun joku ei ollut saanut töitä ilman koulutusta tai kielitaitoa niin -->>> rasismihan se sielä. Ja vielä kahen kilon sellainen.

Ja kun ulkomaalainen ei saa erityispalvelua -->>> rassssiismiii!!!GRR

Spesialisti

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 2 831
 • Liked: 2228
 • Intelligent blue eyes!
  • Profiili
Joku voisi ihan piruuttaan tehdä hutkintapyynnön siitä, syyllistyykö Gould kirjoituksellaan kiihottamiseen valtaväestöä vastaan. Kaipa me fennotkin olemme kansanryhmä?
"Viranomaisilla on erittäin hyvä tilannekuva siitä, mitä tässä maassa tapahtuu. Se on hämmentävän hyvä" -Päivi Nerg

Nikopol

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 3 849
 • Liked: 907
 • Tavattavissa seuraavan kerran toukokuussa.
  • Profiili
  • Jälki-istunto
Joku voisi ihan piruuttaan tehdä hutkintapyynnön siitä, syyllistyykö Gould kirjoituksellaan kiihottamiseen valtaväestöä vastaan. Kaipa me fennotkin olemme kansanryhmä?

Eikö olisi parempi alkaa laatia yleisönosastokirjoituksia, foorumipostauksia ja bloggauksia kaavalla {substantiivi} on perusvirityksiltään {adjektiivi}. Sittenpä nähdään minkä substantiivin kohdalla poliisista soitetaan.

Suomalaista ei voi loukata. Get over it.

Jeremy Gould on muuten perusvirityksiltään ylimielinen, rasistinen muumipeikko.
"[romanianromani]kopla valitsi uhreiksi iäkkäitä naisia välttyäkseen yhteenotoilta miesten kanssa." Keski-Uusimaa
"Kenet Jeesus hakkaisi?" kmruuska 2012

JulianAlexander

 • Jäsen^^
 • **
 • Viestejä: 373
 • Liked: 6
  • Profiili

Jos laittais yllä mainitun(Gold)textin siten että Suomi/Suomalaisuus sanat korvattais somali/somalit sanoilla, niin olisiko se rasistista kirjoitusta? Mitä luulette, ja miksi ei näin vois tehdä ihan käytännössä?? Voisko silloin kys kirjoittajaa syyttää rasistista kun vain kansalaisuus kohta on muokattu erilaiseksi muuten paino vapaasta textistä? Ken sit uskaltaa koittaa ??? En minä ainakaan!!
 

Onkko

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 2 084
 • Liked: 798
  • Profiili
http://nemoo.wordpress.com/2009/03/03/the-greatest-threat-to-finland-are-the-finns-not-immigrants/

Lainaus
Here is an interesting article in Finnish that summarizes the problem and challenges Finland face in accepting diversity.

Some of the comments in this blog have shown me that many are still very much in the dark about what cultural diversity means. What is even most ludicrous, they attempt to turn the argument around accusing those that question discrimination of racism, or being “anti-Finns.” Many of them sound like a white Southerner in the United States who claims that racism did not exist in Alabama until the blacks moved there.

The ultra-nationalist or nationalist attitudes of some of these posts shows how dangerous these people are to Finland. The silence of the general public, lack of leadership of the politicians and keeping things as they are pose the greatest threat to our society.

If nationalism and xenophobia get the best of us in Finland, it will mean economic, political and social ruin for this country.

Perttu Ahonen

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 3 111
 • Liked: 2303
 • Difficile est satiram non scribere.
  • Profiili
"Suomalaisten on muututtava ja avauduttava erilaisuudelle

Muun muassa Timo Soini perää asialinjaa keskusteluun Suomen ulkomaalaispolitiikasta. Hyvä on, kerrataan muutama fakta.

Tosiasia 1: Maahanmuutto Suomeen lisääntyy lähivuosina. Maahanmuutto ei ole satunnainen ilmiö, jota voitaisiin yksinkertaisella päätöksellä pysäyttää. Maahanmuuton kasvu on usean valtaenemmistön kannattaman poliittisen linjauksen lopputulos.

Todellisuus: Maahanmuuton - erityisesti "humanitaarisen maahanmuuton"  kasvu on valtapuoleiden eliitin harjoittaman politiikan lopputulos, joka ei palvele suomalaisten omaa etua millään lailla. Suomalaisten etua palvelisi panostaminen suomalaiseen perhepolitiikkaan ja perheiden lapsiluvun kasvamisen kannustamiseen.  Vääristynyt huoltosuhde on pitkälti epäonnistuneen perhepolitiikan tulos - paitsi, että epäonnistunut perhepolitiikka vaikuttaa olleen valtaeliitin tavoite.

Suomalainen perhepolitiikka sen sijaan kannustaa tähän....

http://www.lopettakaatappaminen.info/

...Ilmeisesti on tärkeää, ettei suomalainen väestöntasapaino ja taantuva huoltosuhde järky - "Humanitaarisia maahanmuuttajia" tarvitaan paikkaamaan vallan eliitin vähemmän humanitaarista abortteja suosivaa perhepolitiikkaa.

Linjaukset ovat seurausta Suomen talous-, työvoima- ja koulutuspolitiikan keskeisistä tavoitteista. Ne seuraavat myös hallituksen peruuttamattomista kansainvälisistä sitoumuksista ja liittyvät Suomen pyrkimyksiin sulautua EU:n "ytimeen". Näiden poliittisten linjausten purkaminen johtaisi Suomen eristymiseen muun muassa muusta Euroopasta. Se olisi jo lyhyellä aikavälillä erittäin haitallista maan taloudelle, työllisyydelle ja henkiselle kehitykselle. Suuret poliittiset puolueet ja useimmat pienemmistäkin ymmärtävät tämän tosiasian hyvin. Siksi ne tukevat niitä poliittisia linjauksia, jotka väistämättä johtavat maahanmuuton kasvuun.

Todellisuus: Tosiasia on, että suomalainen poliittinen, talous -ja mediaeliitti käy joka vuosi hakemassa Bilderberg-kokouksista linjaa suomessa harjoitettavaan politiikkaan.  Se linja on internationaalinen ja piruuttani lisään, että Bilderberg-ryhmän ytimeen kuuluu yliedustetun runsaasti samaa "etnistä" ryhmää kuin herra Gould. Maahanmuuton kasvulla pyritään saamaan aikaan juurettomuutta ja kaiken kansallisen - erityisesti identiteetin demonisointintia ja halveksintaa.


Tosiasia 2: Suomen kansa on perusvirityksiltään syvästi epäluuloinen muukalaisia kohtaan. Suomalaisissa on toki monenlaista väkeä ja kuvitelma samaan muottiin valetusta suomalaisuudesta on silkka harha.

Tosiasia on, että suomen kansa on oppinut historiastaan ja on ylpeä kansallisesta eheydestä ja sekös harmittaa internationalisteja. Talvisodanhenki ja kansallinen eheys internationalismin väkivaltaisessa maahantulomuodossa harmitti rajusti internationaalisen kommunismin edustajia aikoinaan; siksi työväestön edustaja Tanneria vihataan edelleenkin ko. piireissä.  Ei tullut Suomesta internationaalista neuvostotasavaltaa, kuten Baltian maista ja hyvä niin.  Bolshevismi ja kommunismi on muuten myös herra Gouldin edustaman internationaalisen uskonto-etnisen "ryhmän" tuotosta. 

Illuusio yhdenmukaisesta kansasta näyttää kuitenkin voivan hyvin kriitikoiden puheissa, ja sitä käytetään innokkaasti ruokkimaan epäluuloja maahanmuuttajia kohtaan.

Totuus: Kovasti Gouldia kaihertaa suomalaisten sisäinen yhtenäisyys, se on käynyt selväksi. Epäluulot kohdistuvat vain osaan maahanmuuttajia, yleistys on tyypillinen propagandametodi internationalisteilla.


Onko epäluuloisuus sama kuin rasismi? Määritelmistä voi väitellä lehmien kotiintuloon asti. Fakta on kuitenkin se, että suomalaisten epäluulo on osoittautunut ravinteikkaaksi kasvualustaksi ulkomaalaisiin kohdistuvalle syrjinnälle, vihalle ja myös rasistisille toimille.


Fakta on se, että herra Gould syylistyy herjaamaan suomalaisia.  Gould kuvittelee ilmeisesti, että suomalaisten heikoksi väitetty itsetunto olisi se kohta, josta voisi saada muilutettua internationalismin bakteerin suomalaiseen yhteiskunaruumiiseen; poliittiseen eliittiin se toki onkin tarttunut, mutta kansan yhtenäinen immuunijärjestelmä pyristelee pöpöä vastaan - kiitos tietenkin hyvien valkosolujen ;D .


Suomalaiset ovat itse jäävejä arvioimaan omaa käytöstään tässä asiassa, mutta kysypä keneltä tahansa maahanmuuttajalta omista kokemuksistaan joidenkin suomalaisten arkikohtelusta. Todella tylyjä ovat monien tarinat.

Tosiasia on, että herra Gould suhtautuu suomalaisiin ylimielisesti ja asettaa itsensä ja näkemyksensä suomalaisten yläpuolelle - "valittua kansaa" tuntuu tosiaan olevan.


Mitä johtopäätöksiä tulisi tehdä näistä tosiasioista? Ei ole millään tavalla realistista kuvitella että a) maahanmuutto loppuisi; b) kaikkia epäluuloisuutta herättäviä ulkomaalaisia voitaisiin lähettää jonnekin muualle; tai c) kymmenistä eri maista tulevat maahanmuuttajat muuttuisivat maagisesti huomaamattomiksi niin sanottujen kantasuomalaisten kaltaisiksi.


Sellaisia johtopäätöksiä, että herra Gouldin "tosiasiat" ovat pitkälti ideologisia mielipiteitä, joissa ylistetään - de facto - internationalismia ja halveksutaan suomalaisuutta ja suomalaisia kansana ja kansakuntana.


Yksinkertaisin ja ilmeisin päätelmä on siis se, että suomalaisten on itse muututtava, päästävä epäluuloisuudestaan ja avauduttava erilaisuudelle. On luotava tilaa uudenlaisen ja monimuotoisen suomalaisuuden kehittyä ja kasvaa. Ainoa vaihtoehto tälle muutokselle on eri väestöryhmien välisen jännityksen kiristyminen ja – kuten Jyrki Katainen uumoilee – väkivaltaisten yhteenottojen mahdollisuuden kasvu.

Ilmeinen päätelmä on, että herra Gouldin mielestä paras suomalainen on internationaalinen ja mahdollisimman juureton suomalainen, sellainen joka häpeää oman kansansa kollektiivista muistia ja kalevalaista minuutta ja joka tavoittelee internationaalista toiseutta. 


Tämän mittaluokan muutos vaatii ihmisiltä paljon. Sen perusedellytys on viisas ja kauaskatseinen johtajuus. Tällaisia piirteitä löytyy aika ajoin Suomen poliittisilta ja henkisiltä johtajilta, mutta kokonaisuutena perusote lipsuu pahasti. Ei liene ainoatakaan puoluetta maan poliittisella kartalla, joka ei olisi jossakin yhteydessä sortunut kansan epäluuloisuuden populistiseen valjastamiseen.


Muutos vaatii pitäytymistä Bilderberg-ryhmän suunnitelmissa ja sen ajamassa kansallisesti itsetuhoisessa internationalismissa joka tuhoaa suomalaisen yhteseikuntaruumiin immuunijärjestelmän, jos kansa rapistuu henkisesti ja fyysisesti.  Gouldia selvästi harmittaa se, että joskus jopa valtapuolueet ottavat huomioon kansan mielipiteet - Gouldin mielestä kansa on väärässä ja ilmeisesti myöskin väärä... ainakin nuiva.

Viime kuukaudet ja viikot ovat todistaneet tämän ruman ja vaarallisen ilmiön räjähtämistä käsiin. Tila rauhalliselle ja järkevälle keskustelulle on kutistunut lähes olemattomiin, kun tosiasioiden tunnistamisen sijasta mielipidejohtajat lypsävät halpoja pisteitä lietsomalla pelkoa ja epäluuloisuutta.
JEREMY GOULD
maahanmuuttaja vuodesta 1969

Tosiasioden tunnustaminen on tunnustaa, että internationalismi ei ole suomalaisten etujen mukaista. Järkevää keskustelua voidaan saada aikaan sillä, että asioista puhutaan niiden oikeilla nimillä, eikä pelotella ytimen ulkopuolelle jäämisellä, väärin asennoituneet = ideologisesti takapajuiset suomalaiset, väistämätön tapahtuu - se on ainoa vaihtoehto, jne lipposlainen törky ( Paavo Lipponen oli ahkera Bilderberg-osallistuja poliittisella uralla, myös Erkko ja Virkkunen HS-Pravdasta ja Ylen uutisten vastaava toimittaja Atte Jääskeläinen on Bilderberg-osallistujia, kuten tietty Suomi tarvitsee 1.8 miljoonaa maahanmuuttajaa Katainen ). Gould on myös ahkera lypsämään valtamediapisteitä lietsomalla pelkoa Suomen jäämisestä takapajulaksi, on vain yksi totuus ja vaihtoehto ja halveksumalla suomalaista identiteettiä, kansaa ja sen historiaa, sekä luomalla epäluuloisuutta internationalismin kriitikoita kohtaan

Helsinki
"
« Viimeksi muokattu: 05.03.2009, 02:36:00 kirjoittanut Perttu Ahonen »

tuukka

 • Jäsen
 • *
 • Viestejä: 38
 • Liked: 1
  • Profiili
Katsoin miehen opettamien aineiden listan, kuten ehdotettiin. Tuli aika nopeasti mieleen ne viherpiiperönaisten projektiot mustien miesten himosta jotka he ovat valmiita meihin nuiviin attribuoimaan.