Kirjoittaja Aihe: Islamisaatio  (Luettu 478619 kertaa)

Radio

  • Jäsen^^^
  • ***
  • Viestejä: 2 188
  • Liked: 4157
  • Mayday, mayday. Maantievirus matkalla pohjoiseen!
Vs: Islamisaatio
« Vastaus #1260 : 19.04.2021, 19:31:14 »
Onko mitään tilastotietoa tai edes valistuneita arvauksia kuinka paljon Suomessa on kantasuomalaisia islamiin kääntyneitä ihmisiä? Suurin osahan heistä lienee muslimimiehen kanssa naimisiin menneitä naisia.
Piru näistä mustakaavuista selvän ottakoon. Tässä olisi tutkivalle jurrinalistille haastava tehtävä, Ibm Mattia voisi haastatella ja kysyä sadoilta valtiontuella tomivilta mamu-järjestöiltä. Toiminnanjohtaja "husun" tulisi myös antaa valehdella lausuntonsa. Johtaja husun hillotolppa on Moniheli ry, valtiontuella loisiva kattojärjestö valtiontuella loisiville mamuyhdistyksile. Artisti (pelle) maksaa.
Lainaus
Moniheli on yli sadan monikulttuuri-, maahanmuuttaja- ja kotoutumista tukevan järjestön verkosto Suomessa. Tuemme alan vieraskielisiä toimijoita, heidän yhteiskunnallista osallistumistaan ja edistämme yhdenvertaisuutta Suomessa

Kotouttaminen on kultamunakultin toteuttamiskelvoton ajatus. Valloittajien elein tehty kotiutuminen ja omien kulttuuriensa ja kieliensä tunkeminen tänne on yhteiskuntaamme rapauttavaa paskaa. Maamme rajoja ylittävä sekava joukko on pyhä "kansanryhmä".  Suomalaiset eivät ole kansanryhmä vaan halveksittu ihmissaaste, jota vastaan saa kiihottaa aivan rajatta. Syrjiminenkin käy, jos ei hakemallakaan löydy jotain kielipuolta "melkein yhtähyvää" koneinsinööriä tai busssikuskia tms.
No shit Sherlock!

Tagit: islam