Kirjoittaja Aihe: Perussuomalaisten haluavat arvot tärkeysjärjestykseen eduskuntavaaliohjelmassaan  (Luettu 1962 kertaa)

B52

  • Kannatusjäsen
  • Jäsen^^^
  • ****
  • Viestejä: 5 503
  • Liked: 2631
  • Tylsä hetero
http://www.uusisuomi.fi/kotimaa/99233-perussuomalaiset-haluaa-arvot-tarkeysjarjestykseen

Perussuomalaiset perää eduskuntavaaliohjelman luonnoksessaan politiikan tekemistä arvojen pohjalta ja arvojen asettamista tärkeysjärjestykseen. Ohjelmaluonnoksensa kärkeen puolue nostaa julkisen sektorin ylläpitämät palvelut ensisijaisesti vanhuksille, vammaisille ja erityisesti sotaveteraaneille sekä ennaltaehkäisevän sosiaali- ja terveyspolitiikan.

Porissa tänään päättyneessä perussuomalaisten puolueneuvoston kokouksessa ei vaaliohjelmaa lyöty vielä lukkoon. Kokoukselle ei esitelty kuin sosiaali- ja terveyspolitiikkaa, kuntapolitiikkaa, EU-politiikkaa ja ulko- ja turvallisuuspolitiikkaa koskevat osat.

Perussuomalaiset julistautuu pohjoismaisen hyvinvointivaltion kannattajaksi. Ohjelmaluonnoksessa vaaditaan keskustelua siitä, mitkä palvelut ovat yhteiskunnan vastuulla ja mitkä ovat yksilön omat vastuut ja velvollisuudet.

Perussuomalaisen käsityksen mukaan tilanne on nyt sellainen, että "valtapuolueet sysäävät salamyhkäisesti omien kuntapäättäjiensä myötävaikutuksella kansalaisille yhä enemmän vastuuta omasta hyvinvoinnistaan, ilman että tätä suoranaisesti tuodaan edes julki".
« Viimeksi muokattu: 17.08.2010, 21:26:21 kirjoittanut Ant. »
On kumma miten vähän saa aikaan, jos vain lakkaa yrittämästä. Paula 8v.

Tagit: