Kirjoittaja Aihe: YHDISTETTY: Monikulttuurisia rikosuutisia Suomesta (lue ohje alusta)  (Luettu 5398769 kertaa)

reino

 • Vieras
Tänne, jos haluat postata pieniä rikoksia koskevia uutisia Suomesta.

---

MUUTOS 3.7.2017:

Tätä kun on jo aiemmin pohdiskeltu ja tuota ketjun otsikon pikkurikos-mainintaa moitittu, niin päätimme muuttaa tämän ketjun nimeksi YHDISTETTY: Monikulttuurisia rikosuutisia Suomesta. Aiempi otsikko oli 2008-12-20 YHDISTETTY: Uutisia pikkurikoksista Suomessa.

Tästä eteenpäin ei siis tarvitse miettiä onko jokin rikos liian "suuri" tänne laitettavaksi. Rikosuutisten tulee silti liittyä maahanmuuttoon, monikulttuurisuuteen, ulkomaisiin rikollisiin yms., kuten Kotimaa-alueella muutenkin.

Eli jos koette, että jokin yllä mainittuihin aiheisiin liittyvä kotimainen rikosuutinen ei ehkä ole oman ketjunsa arvoinen, niin tämä on juuri oikea paikka sille. Ylläpito saattaa sitten harkintansa mukaan joissain tapauksissa tehdä niistä erillisiä ketjuja.


---

Normikauraa: monikielinen ja monikulttuurinen koruvarasjengi liikkeellä.

Koko juttu: http://www.iltasanomat.fi/uutiset/kotimaa/uutinen.asp?id=1627795

"Seurue puhui poliisin mukaan englantia ja saksaa, mutta keskenään heidän epäillään puhuneen myös venäjää. Iältään ryhmän jäsenet olivat 35-45-vuotiaita.

Toisen pariskunnan mies oli 165-170 senttiä ja nainen 160 senttiä pitkä. Toisen pariskunnan mies ja nainen olivat näitä hieman pidempiä.

Seurue oli siististi pukeutunut, ja sen jäsenillä oli yllään tummat takit. Toisella miehellä oli musta siilitukka, jossa oli raidoituksia."
« Viimeksi muokattu: 01.04.2021, 19:21:36 kirjoittanut Alaric »

Peltirumpu

 • Vieras
Totta se on, monikulttuurisuus tuo muoassaan rikkautta- monikulttuuri edustajille, muilta lähinnä rikkauksia viedään. Lieventäväna seikkana toki se että kyseessä oli valitettava yksittäistapus jota ei tule yleistää. ;)

Mulukku

 • Jäsen^^
 • **
 • Viestejä: 183
 • Liked: 2
 • Kokovartalosellainen
  • Mulukku
http://www.iltasanomat.fi/uutiset/kotimaa/uutinen.asp?id=1631138

Lainaus
Kolmea ulkomaalaisperäistä nuorta epäillään poliisien väkivaltaisesta vastustamisesta, mahdollisesti pahoinpitelystä Vantaan Jokiniemen kahakoissa viikonloppuna.

Kaikkiaan neljä 13-20 -vuotiasta joutui putkaan. Heistä osa oli tyttöjä, kertoi komisario Kimmo Hyvärinen Ilta-Sanomille.

Kaikkiaan lauantai-illan kahinoitiin osallistui 15 nuorta. Poliisi sai kotihälytyksen metelin perusteella.

- Itse asiassa samassa yksityisasunnoissa oli käyty jo vuorokautta aikaisemmin samasta syytä, Hyvärinen kertoi.

Melu jatkui jo toista vuorokautta.

Nuoret eivät tyytyneet poliisin huomautuksiin. Rähinä alkoi toden teolla kun poliisi päätti tyhjentää huoneiston.

Osa nuorista kävi poliisin kimppuun.

- Jouduimme hälyttämään paikalla useita partioita, huomautti Hyvärinen.

Ulkomaalaisperäisten nuorten kuulustelut ovat alkamassa. Osa heistä sai jo sakkoa.

lokaali

 • Jäsen^^
 • **
 • Viestejä: 133
 • Liked: 0
 • Ei muumitaloa lukita yöksi
Ulkomaalaisperäisten nuorten kuulustelut ovat alkamassa. Osa heistä sai jo sakkoa.

Noin nopeat sakot lienevät poliisin antamia. Jokos se laki tuli voimaan, ettei noita tarvitse maksaa eikä istua?
Paikallinen ongelmanratkaisu kunniaan!

ekto

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 1 859
 • Liked: 209
Riippui hieman mitä olit tehny, tarviiko istua.

mm. ylinopeussakot jos jätät maksamatta, niin lopulta jos eivät omaisuuttasi jostain syystä saa, menet istumaan...

Mulukku

 • Jäsen^^
 • **
 • Viestejä: 183
 • Liked: 2
 • Kokovartalosellainen
  • Mulukku
ylinopeussakot jos jätät maksamatta, niin lopulta jos eivät omaisuuttasi jostain syystä saa, menet istumaan...

Ylinopeus onkin Suomessa eräs pahimmista rikoksista mihin voi syyllistyä, sillä se aiheuttaa välittömästi massoittain onnettomuuksia ja on niiden ainoa syy. Siksipä Suomessa investoidaan valtavia määriä kameratolppiin, koska ne poistavat kaikki liikenteen ongelmat.

Meni vähän off-topiciksi, mutta menköön.

Taustavaikuttaja

 • Vieras
Ulkomaalaisperäisten nuorten kuulustelut ovat alkamassa. Osa heistä sai jo sakkoa.

Noin nopeat sakot lienevät poliisin antamia. Jokos se laki tuli voimaan, ettei noita tarvitse maksaa eikä istua?

Hommahan menee niin, että poliisin antamat sakot pitää maksaa, tai ne laitetaan perintään. Perintä johtaa niiden sakkojen ulosottoon, mutta jos sakot saanut on varaton (eli käytännössä taparikollinen), ei sakkoja enää muunneta vankeudeksi.

Tämä johtaa siihen, että tavallisen kansalaisen saamat sakot aiheuttavat kansalaiselle luottotietojen menettämisen riskin, minkä johdosta ne on tietenkin maksettava, samalla kun itsensä varkauksilla ja muulla touhulla elättävä voi paskat nakata poliisin lapuista, koska niistä ei mitään reaaliuhkaa koidu.

Kyseisellä lainkohdalla saatiin asetettua kansalaiset kahteen eri asemaan, jossa toiselle annetaan rangaistuksia ja toisille haistapaska-lappuja. Tätä perusteltiin sillä, että vankilat ovat täynnä ja vankimäärää pitää laskea. Vangeista varsin iso osa oli näitä ns. muuntorangaistusvankeja. Nyt kun tämä on tehty, puuhataan kovaa vauhtia kahden ison vankilan sulkemista. Toinen näistä vankiloista, oliko nyt Pelso, on juuri äskettäin isolla rahalla remontoitu.

Vankeinhoidossa tuntuu olevan about saman verran tolkkua kuin monikulttuuripuuhastelussakin. Työttömyys on kasvussa joten tarvitaan paljon työvoimaa ulkomailta maista joista tulevat ihmiset eivät työllisty -> vankimäärät ovat nousussa ja vankiloissa ahdasta joten suljetaan vankiloista ja ollaan laittamatta rikollisia vankilaan.

Vauhti on niin kova, että päätä huimaa.

ekto

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 1 859
 • Liked: 209
No itseasiassa tuli viimeisestä ylinopeudesta reilut 1200 laskua, ja laskussa mainittiin että ne voidaan muuttaa vankeudeksi. Ihan soitin ja kysyin, ja perusteli että vain joitain ei muuteta... Ilmeisesti jos ei ole oikeudessa määrätty, jne...

Peltirumpu

 • Vieras
Perintä johtaa niiden sakkojen ulosottoon, mutta jos sakot saanut on varaton (eli käytännössä taparikollinen), ei sakkoja enää muunneta vankeudeksi.


Ei kaikki varattomiksi todetut ole rikollisia tai syyllistyneet rikoksiin.

sakariristo

 • Vieras
Ulkomaalaisperäisten nuorten kuulustelut ovat alkamassa. Osa heistä sai jo sakkoa.

Noin nopeat sakot lienevät poliisin antamia. Jokos se laki tuli voimaan, ettei noita tarvitse maksaa eikä istua?

Tukka pois ja linnaan (jos karkoittaa ei voi)
Kuinka muuten ilman käräjöintiä sakoilla selviää moisesta?

Taustavaikuttaja

 • Vieras
Perintä johtaa niiden sakkojen ulosottoon, mutta jos sakot saanut on varaton (eli käytännössä taparikollinen), ei sakkoja enää muunneta vankeudeksi.


Ei kaikki varattomiksi todetut ole rikollisia tai syyllistyneet rikoksiin.

Eivät tietenkään, ilmaisin itseäni heikosti. Tarkoituksenani oli sanoa, että suurin osa taparikollisista on "virallisesti" varattomia. Ainakin olettaisin näin.

Fures foras, frugi intro.

 • Jäsen^^
 • **
 • Viestejä: 97
 • Liked: 32
Ikävää tässä kaikessa on se, että monikulttuuri tuo tuollessaan yhä enemmän näitä tapauksia joissa poliisia vastustetaan joukolla.

Monet maahanmuuttajat tulevat kulttuureista joissa heimo tai jokin muu yhteisö on korostetussa asemassa. Erityisen korostunutta tämä joidenkin afrikkalaisten kohdalla mutta vastaavaa ilmiötä löytyy myös idästä.

Ilmiön alkuperästä ei ole tietoja. Esim. Egyptissä ilmiö on melko tavallinen ja saattaa kohtua kehen tahansa henkilöön jonka koetaan toimineen "väärin". Esimerkiksi joissain tapauksissa paikalliset ovat välittömästi terroristihyökkäyksen jälkeen surmanneet turistien kimppuun hyökänneeet terroristit. Kysymyksessä ovat silloin olleet ihmiset joiden elanto on ollut turisteista riippuvainen...

Suomessa ilmiö on ongelmallinen. Poliisin valta perustuu lähinnä auktoriteettiin. Poliisi ei ota katua "haltuun" hakkaamalla ne ihmiset, jotka katsovat pahasti tai jotka käyttäytyvät muuten epäkunniottavasti. Varsin nopeasti maahanmuuttajat oppivat, että suomalainen poliisi (tms. viranomainen) on sangen lauhkea otus. Tämä johtaa varsin herkästi epäkunniottaviin asenteisiin. Kun koulussa ja yhteiskunnassa on vielä opittu, että "rasismiin" vetoaminen toimii kätevänä "pääset ulos vankilasta- korttina" on melkoinen soppa keitetty.

Taisi tulla monelle mamu nuorelle yllätyksenä ettei "minua rasismoitiin" ja "kuuluu kulttuuriin" tai "veri kuohahti" riittänytkään puolustukseksi kun oli ryhdytty väkivaltaisesti poliisia vastustamaan.

Koska ilmiö yleistyy täytyy myös poliisin miettiä miten ilmiöön suhtaudutaan? Pahasti pelkään, että Suomessa lähdetään suvaitsevaisuuden tielle. Häiriköiviin ja rajojaan hakeviin mamu nuoriin ja tulokkaisiin sovelletaan puuttumattomuutta. Suomalaisia voi viranomainen käskeä, mutta mamujen kanssa neuvotellaan ettei tule riitaa. Joukkovoima muuntuu mielivallaksi. Väki / valtaa.

Kymmenen vuoden kuluttua jotkut lähiöt ovat vastaavassa tilassa kuin Ruotsissa tai Ranskassa. Työtehtäviään suorittaakseen täytyy kysyä lupa paikalliselta "vahvaltamieheltä", imaamilta tms.- tai sitten alueelle mennään vain vähintään kolmenkymmenen poliisin voimin.
« Viimeksi muokattu: 08.01.2009, 19:20:19 kirjoittanut Fures foras, frugi intro. »

Zngr

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 2 675
 • Liked: 118
 • Yhteiskunta-akselien välejä varjostava juopa
Saksassa myös näin.

Poliisi lähtee liikenteeseen vähintään tuplavahvuudella jos on tarkoitus mennä turkkilais- tai arabialueelle, koska väkijoukko usein yrittää fyysisesti estää pidätyksiä. Poliisi ei ole mikään yhteiskunnan rauhaa ylläpitävä kaveri näille tyypeille, vaan "niiden toisten" edustaja joka on varustautunut pampulla ja on tulossa vääryydellä sortamaan "meidän heimoa".

Minusta on lähes käsittämätöntä etteivät vaikka suvaitsevaiset voi tajuta tällaista ajattelua. Toki suvaitsevaiset usein luulevat, että kaikki ihmiset kaikkialla ovat täysin samanlaisia joka osin selittää miksi he eivät voi käsittää, että jotkut ihmiset ovatkin erilaisia. Tästä johtuu mielestäni myös yleinen harhaluulo siitä että kaikki ongelmat johtuvat aina jonkinlaisesta syrjinnästä, koska jos kaikki ovat samanlaisia, voivat ongelmat johtua vain siitä että toiset samanlaiset kohtelevat toisia samanlaisia väärin. Ja jos muuta sanoo on, huokaus, rasisti, ennakkoluuloinen tai pelkää. Suvaitsevainen ei millään tajua että on itse se ennakkoluuloinen hörhö joka tunkee kaikki samaan muottiin jotka ajattelevat samalla tavalla.

Periiatteessa suvaitsevaisuus ja ylenmääräinen toleranssi on itse asiassa omahyväisyyttä.

Miten tämmöiset ihmiset voivat ratkoa monikulttuurisuuden ongelmia, koska eivät edes pysty kohtaamaan niitä sellaisina kuin ne todellisuudessa ilmenevät, on vähän hakusessa.

Se on varmaa että maahanmuuton nykytahdilla ja nykyisten maahanmuuttajataustaisten lapsien kasvaessa siksi kuuluisaksi nuorisoksi nämä ongelmat tulevat lisääntymään, väittäisin räjähdysmäisesti.
Minusta täällä on mukavaa. Istuskelemme, juttelemme ja juomme kahvia.
-Ali, Rinkeby

Every normal man must be tempted at times to spit on his hands, hoist the black flag, and begin to slit throats.
- H. L. Mencken

JohannaS

 • Jäsen^^
 • **
 • Viestejä: 150
 • Liked: 85
Harvinaisen kiinnostavia ja hyvin kirjoitettuja nuo Fures forasin ja Zngrin postaukset tässä threadissa, joten kiitos niistä.

Itse asiaan (eli tuo kahakka jossa poliisia vastustettiin) minulla ei ole paljonkaan kommentoitavaa. Halusinpahan vain sanoa, että tuossa oli edellisiltä postaajilta aika ajatuksia herättävää analyysia poliisin asemasta Suomessa, rasismisyytösten hyväksikäytöstä, sekä samanlaisuuden myytistä.

Kami

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 956
 • Liked: 11
 • ristihuuli, turjanruoja, luonnevikainen ja nuiva
Minä kännispäissään vastustelin poliisia niin pitkään kunnes saivat toisenkin autollisen paikalle ja rautoihin. Käräjille häpeämään ja 950 €.
Kaatukaa, oi kaikkivallat/näyttäkää, on teissä miestä/kapinoikaa kerran edes/uinumatta virran mukaan/menkää syyttäjäinne eteen/kerran silmät avoimina/myöntäkää se todeksi/ on valikoitu valheet vaan

CMX - Kansalaiset

Mulukku

 • Jäsen^^
 • **
 • Viestejä: 183
 • Liked: 2
 • Kokovartalosellainen
  • Mulukku


2009-01-13 HS: Laukunkantajat veivät lompakoita Helsingin rautatieasemalla

http://www.hs.fi/kotimaa/artikkeli/1135242688583

Lainaus
Helsingin käräjäoikeus on hiljakkoin käsitellyt rikosketjua, josta syytettynä oli kaksi ulkomaalaista miestä. Poliisi epäili heitä noin sadasta junamatkustajiin kohdistuneesta varkaudesta ja sai näytön paristakymmenestä.

Miehet valitsivat viime syksynä uhreikseen vanhempia naisia Helsingin rautatieasemalta. He tarjosivat laukunkantoapua ja siirsivät lompakoita omaan taskuunsa.

Osaa uhreistaan miehet seurasivat junaan, missä he synnyttivät ruuhkan ja tekivät rötöksensä sen turvin. Elleivät tekijät ehtineet poistua junasta, he matkustivat "jäniksinä" seuraavalle asemalle.

Uhrit menettivät yhteensä yli 10 000 euroa, sillä vorot saivat luottokorttien lisäksi haltuunsa tunnuslukuja.
« Viimeksi muokattu: 23.01.2009, 15:29:12 kirjoittanut Miniluv »

ihminen

 • Vieras
Onkohan uutisella jotain tekemistä tämän kanssa:

http://www.nelonen.fi/uutiset/uutinen.asp?cat=1&d=49056

Ant.

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 4 323
 • Liked: 3565
Iltalehden versiossa todetaan myös näin:

Lainaus
VR:n kaukoliikennepäällikkö Ari Vanhanen pitää rikoksia edelleen harvinaisina ja satunnaisina, kun matkoja tehdään 70 miljoonaa vuodessa.

- Suomi ei kuitenkaan enää ole lintukoto, jossa voi huoletta jättää rahapussin tai matkapuhelimen takin taskuun, teroittaa Vanhanen. - Omien tavaroitten perään pitää katsoa junassa siinä kuin vaikkapa ravintolassa.

http://www.iltalehti.fi/uutiset/200901138905227_uu.shtml
Homma is the new black.

Jouko

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 11 824
 • Liked: 888
 • Jouko Lilja
Iltalehden versiossa todetaan myös näin:

Lainaus
VR:n kaukoliikennepäällikkö Ari Vanhanen pitää rikoksia edelleen harvinaisina ja satunnaisina, kun matkoja tehdään 70 miljoonaa vuodessa.

- Suomi ei kuitenkaan enää ole lintukoto, jossa voi huoletta jättää rahapussin tai matkapuhelimen takin taskuun, teroittaa Vanhanen. - Omien tavaroitten perään pitää katsoa junassa siinä kuin vaikkapa ravintolassa.

http://www.iltalehti.fi/uutiset/200901138905227_uu.shtml

Tulee muutos naisten käsilaukkukulttuuriinkin. Samoin miesten lompakon pitoon perstaskussa. Niissä suorastaan tarjotaan ammattilaiselle vietäväksi rahat ja kortit. Povarissakaan ei juuri kannata niitä säilyttää.

Mutta summasummarum näistä lieveilmiöistä pitäisi enemmän puhua eikä suhtautua niihin alistuvasti ja itsestään selvänä asiana. Lintukotottelu pitäisi lopettaa ja tarttua härkää sarvista. Muuten tämäkin ongelma paisuu kuin pullataikina. Se on ongelma, eikä pelkkä haaste kuten muukin rikollisuuden lisääntyminen monikulturistumisen myötä.
Karkotusuhka lienee tehokkain keino torjua ulkomaalaisrikollisuutta. Jos ei toimita niin taasen tulee eteen oman käden oikeus. Merimiehet murskaavat käden porukassaan olevalta varkaalta. Siinä olisi sitä sharia-lakia sitten käytännössä.
“Raja railona aukeaa.Edessä Aasia, Itä.Takana Länttä ja Eurooppaa;varjelen, vartija, sitä.”

Uuno Kailas

Suomessako jokin mamujen aiheuttama huumeongelma? Ja khatin kontit!

Komediaa, parodiaa, sarkasmia ja ivaa; lakonisuutta ja kyynisyyttä unohtamatta

Nyökkäily; Tuo aikamme valtiomiestaito

Sarastus

 • Jäsen^^
 • **
 • Viestejä: 142
 • Liked: 21
 • Laillistettu huumekauppias
Lainaus
Vartti: Mies ei kestänyt pakkeja - pahoinpiteli naisen

Nuori nainen pahoinpideltiin Ravintola Kannunkulman nurkilla Espoon keskuksessa noin kello 23.30 viime viikon perjantaina.

Vuonna 1990 syntynyt nainen tutustui junassa matkalla Helsingistä Espooseen noin 17-vuotiaaseen mieheen. Mies pyrki lähempään tuttavuuteen, mutta nainen ei ollut hänen kanssaan samoilla linjoilla. Mies hermostui pakeista ja alkoi pahoinpidellä naista. Hän pahoinpiteli naista nyrkein ja hakkasi hänen päätään asfalttiin. Uhri menetti hetkeksi tajuntansa.

Nainen sai monia ruhjeita vartaloonsa ja päähänsä. Hän raahautui sekavana ja verissään ravintola Kannunkulmaan, jonka vahtimestari soitti paikalle ambulanssin ja poliisin.

Espoon poliisi pyytää silminnäkijähavaintoja numeroon 09 5254 380.

Poliisin etsimä mies on alle 163 cm pitkä ja vartaloltaan laiha. Hänellä oli yllään musta, vyöllinen nahkatakki sekä mustat housut ja paita. Miehen hiukset olivat mustat ja lyhyet.
http://www.vartti.fi/artikkeli/51ceece5-ce6c-436c-bd21-423bd6058107

Näin se suomalaismies rutiininomaisesti hakkaa naisia. Harmi kuitenkin, että tekijän tuntomerkkeinä ei kerrota muuta, kuin hiusten väri. Kun poliisin numerokin kerran mainitaan, lienee tarkoitus kuitenkin saada pahoinpitelijä kiinni näillä tuntomerkeillä.

E: Nyt näemmä siirryttiin eteisestä tupahan
« Viimeksi muokattu: 14.01.2009, 11:28:19 kirjoittanut Sarastus »

Jesse Ikälumi

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 798
 • Liked: 11
17-vuotias ja 163 cm pitkä. Mies ei kestänyt pakkeja?
I will never be a memory.

ekto

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 1 859
 • Liked: 209
Hah hah haa  ;D Lukekaapa juttu uudestaan  :o

Lainaus
Nuorimies ei kestänyt pakkeja - pahoinpiteli naisen
Nuori nainen pahoinpideltiin Ravintola Kannunkulman nurkilla Espoon keskuksessa noin kello 23.30 viime viikon perjantaina.

Vuonna 1990 syntynyt nainen tutustui junassa matkalla Helsingistä Espooseen noin 17-vuotiaaseen nuorukaiseen. Nuorimies pyrki lähempään tuttavuuteen, mutta nainen ei ollut hänen kanssaan samoilla linjoilla. Nuorukainen hermostui pakeista ja alkoi pahoinpidellä naista. Hän pahoinpiteli naista nyrkein ja hakkasi hänen päätään asfalttiin. Uhri menetti hetkeksi tajuntansa.

Nainen sai monia ruhjeita vartaloonsa ja päähänsä. Hän raahautui sekavana ja verissään ravintola Kannunkulmaan, jonka vahtimestari soitti paikalle ambulanssin ja poliisin.

Espoon poliisi pyytää silminnäkijähavaintoja numeroon 09 5254 380.

Poliisin etsimä nuorimies on alle 163 cm pitkä ja vartaloltaan laiha. Hänellä oli yllään musta, vyöllinen nahkatakki sekä mustat housut ja paita. Nuorukaisen hiukset olivat mustat ja lyhyet.

Nyt tämä kuulostaa enemmän mamu-uutiselta. Ehdin jo säikähtää tuota Mies-mainintaa uutisessa. Sehän yleensä viittaa tämänhetkiseen valtaväestöön...

Sarastus

 • Jäsen^^
 • **
 • Viestejä: 142
 • Liked: 21
 • Laillistettu huumekauppias
Nyt topic siirrettiin takaisin uutiset-osioon ja hyvä niin, tänne se mielestäni kuuluukin.

Olipa hyvä, että tulin kopioiduksi alkuperäisen uutisen viestiini. Mies on tosiaankin parin tunnin aikana menettänyt kypsyyttään ja on nyt nuorimies/nuorukainen, eli Nuori(tm). Media-Suomi-Media -sanakirjaamme apuna käyttäen saamme selville, mitä etnisyyttä tekijä ei ainakaan edustanut.

Peltirumpu

 • Vieras
Miten tämä uutinen liittyy Hommaan? Eihän tuossa mainita että kyseessä on mamu. Tuntomerkkien perusteella lähinnä romsku.

ekto

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 1 859
 • Liked: 209
No jos käy ilmi, että kyseessä ei ole ihka aito VHM, niin silloin tämä liittyy hommaan median käytöksen perusteella... Jos kyseessä on aito VHM, niin silloin olemme vain harhaluuloisia hörhöjä  :D

adele

 • Jäsen^^
 • **
 • Viestejä: 66
 • Liked: 0
http://www.hs.fi/kaupunki/artikkeli/Poliisi+pidätti+Itä-Helsingin+siirtolamökkien+murtosarjasta+epäillyn+miehen/1135242731251?ref=rss
Lainaus
Poliisi pidätti Itä-Helsingin siirtolamökkien murtosarjasta epäillyn miehen
14.1.2009 15:37
A A
HELSINGIN SANOMAT
Poliisi pidätti Itä-Helsingin siirtolamökkien murtosarjasta epäillyn 26-vuotiaan miehen. Alustavissa kuulusteluissa ulkomaalaistaustainen mies on myöntänyt ainakin osan murroista.

Herttoniemessä, Kivinokalla ja Marjaniemessä murtauduttiin kaikkiaan jopa kahdeksaankymmeneen siirtolamökkiin. Murrot alkoivat marraskuussa 2008.

"Yleensä tällaisia murtoja tekee melko suppea joukko. Jos tekotapa on samanlainen ja ajoittuu samaan rypääseen, on syytä epäillä samojen tekijöiden olleen asialla", tutkinnanjohtaja Ilkka Juola Itäkeskuksen poliisipiiristä sanoo.

Kultturi on rikastunut, mutta mies tuskin?


Crommower

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 562
 • Liked: 144
http://www.hs.fi/kaupunki/artikkeli/Poliisi+pid%C3%A4tti+It%C3%A4-Helsingin+siirtolam%C3%B6kkien+murtosarjasta+ep%C3%A4illyn+miehen/1135242731251

Tämä lause pomppaa esiin: "Alustavissa kuulusteluissa ulkomaalaistaustainen mies on myöntänyt ainakin osan murroista."

Oletettavasti yhteiskunnan ja kantaväestön rasismi on pakottanut miehen käyttäytymään noin. Elikkä lisää rahaa kotouttamiseen niin tältä olisi vältetty.
Taivas ja Maa ja Tuli ja Lumi. Ihminen taipui ees Pohjolan tuolin. Valan he vannoivat kylmässä kodin. Sanat nuo otti, tai Tuonen nyt koit.

ekto

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 1 859
 • Liked: 209
http://www.salakuunneltua.fi/index.php?entry=entry090107-175502

Lainaus
Metro, Helsinki

Teinityttöjen keskustelua metrossa ohitettaessa Herttoniemen siirtolapuutarhaa.

Tyttö 1: Kato, mikä toi on joku slummi vai?
Tyttö 2: Joo just se! Vähän outoo et Helsingis on tollasii.
Tyttö 1: Tollases ois niin makee asuu. Ammuskeluu ja sellast.

Tyttö 2 mutisee myötäilevästi.

Jospa se on vaan vahingossa eksynyt sinne ja luonto on astunut kehiin? Vähän niin kuin karanneet muumit villiintyy  ;D

http://images.encyclopediadramatica.com/images/0/00/Attentionwhoreinghetto.jpg
« Viimeksi muokattu: 15.01.2009, 16:42:25 kirjoittanut Miniluv »

ekto

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 1 859
 • Liked: 209
http://www.iltalehti.fi/uutiset/200901168901274_uu.shtml


16.1.2009 5:00
Käräjäoikeus vangitsi törkeiden pahoinpitelyjen yrityksistä epäillyn miehen.

Törkeistä pahoinpitelyjen yrityksistä epäilyä miestä säilytetään Vantaan vankilassa.Vantaan poliisi epäilee hi-virusta kantavaa miestä jo kolmesta törkeästä pahoinpitelyn yrityksestä. Poliisi epäilee miehen salanneen tartuntansa naisystäviltään. Vantaan käräjäoikeus vangitsi miehen.

Tapaus tuli alun perin poliisin tutkintaan, kun kaksi naista teki miehestä viime lokakuussa tutkintapyynnön saatuaan tietää tämän mahdollisesta hiv-tartunnasta.

Mies kiisti aluksi kuulusteluissa, että olisi hiv-positiivinen, mutta myönsi sen myöhemmin. Poliisin mukaan tutkinnassa ei selvinnyt syytä, miksi mies ei ollut kertonut kumppaneilleen hivistä. Hän oli poliisin mukaan saanut tietää tartunnasta muutamia vuosia sitten.

Mies oli kiinniotettuna, mutta hänet laskettiin kuulustelujen jälkeen vapaaksi. Poliisi oli lähettänyt esitutkinta-aineiston jo syyttäjälle syyteharkintaan, kun sille tehtiin uusi ilmoitus miehestä tämän vuoden alkupuolella.

Ilmoituksen teki nainen, joka oli alkanut seurustella miehen kanssa loppuvuonna. Poliisin tietojen mukaan suhde päättyi tämän vuoden alussa, kun nainen sai kuulla kumppaninsa hivistä. Naisen mukaan mies oli salannut sen häneltä.

Poliisi pidätti miehen, mutta tämä kiistää naisen väitteet.

- Hänen mukaansa mitään kanssakäymistä heidän välillään ei ollut tapahtunut, sanoo rikoskomisario Juha Juurinen Vantaan poliisista.

Poliisi esitti kuitenkin miehen vangitsemista jatkamisvaaran takia ja käräjäoikeus vangitsi miehen.

Lue lisää perjantain (16.1.2009) Iltalehdestä!


Quo Vadis, Finland?

 • Jäsen
 • *
 • Viestejä: 37
 • Liked: 0
 • "Hetken kestää elämää, sekin synkkää ja pimeää"
« Viimeksi muokattu: 23.01.2009, 15:04:57 kirjoittanut Miniluv »

Tagit: okpere