Kirjoittaja Aihe: 2011-10-10 US: Tarja Halosen käytös ihmetyttää Venäjä-tutkijaa  (Luettu 13621 kertaa)

Totti

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 7 060
 • Liked: 40773
Rehn ei hävinnyt, koska oli nainen. Hän miltei voitti juuri siitä syystä. Hän oli pikkupuolue RKP:n ehdokas, joka sitten veti gallupeissa ja ensimmäisellä kierroksella  kokoomuksen ja keskustan miehistä ohi.

On myös syytä palauttaa mieleen, että vuoden 1994 vaalit, joissa siis Rehn oli ehdolla, oli ensimmäiset kokonaan suorat presidentinvaalit. Rehn sai siis suoraan kansalta 46% äänistä ja hävisi Ahtisaarelle (53%). Rehn ohitti samalla sellaisia ehdokkaita kuten Sulo Aittoniemi, Claes Andersson, Raimo Ilaskivi, Toimi Kankaanniemi ja Paavo Väyrynen.

On aika helvetin paksua väittää, että Rehn olisi ollut jonkun ukkosalaliiton uhri kun käytännössä kaikki politiikan mieskonkarit jäi jälkeen ja vain Ahtisaari, täysin uutena naamana, voitti pienehköllä marginaalilla. Itsekin äänestin Rehniä silloin.

Nämä puheet vihaisista ukoista, jotka pilaavat naisten kekkereet on katekerien naisten puheita. Naisilla on perinteisesti helvetin vaikea niellä tappioita (omia tai sisäryhmänsä) ja sen puitteissa ne pyritään selittä ulkoisten tekijöiden viaksi ja luoda naisesta uhri ilman omaa agenssia. Viimeisimpiä näyttäviä esimerkkejä on Hillary Clinton, joka on käynyt jihadia Trumpia vastaan jo vuosia hävitessään vaalit.

Nämä Marinin sukupuolivetoiset puolustukset ovat vaan niin helvetin kökköjä ja tekevät vain hallaa naisten asialle. Jos naiset aina hävitessään tai mokatessaan ovat jonkun ukkosalaliiton uhreja, ehkä he eivät olekaan niin vahvoja ja päteviä kun väitetään? Pitääkö meidän nyt siis uskoa, että naiset kompastuvat heti kun joku imaginaarinen ukkokopla laittaa jalan eteen?

Eräs asia, joka minua ärsyttää on naisten (poliitikkojen) vaatima konformismi ja siihen liittyvä yleistäminen. Demokratiaan kuuluu värikäs mielipidekirjo johon myös liittyy suokupuolittuneet ja jopa seksistiset kommentit. On selvä, että jotkut miehet vetoavat sukupuoleen kun naiset mokaavat koska se kuuluu arkikielen käyttöön. Mutta niin tekevät naisetkin. Netti on täynnä naisten seksistisiä mielipiteitä ja ihan äskettäin ex-presidenttikin väitti nimenomaan miesten olevan Marinin uran sabotoimisen takana.

Naisille annan nyt sellaisen vinkin, että jos haluatte että teidät otetaan vakavasti, ei voi joka vastoinkäymisen yhteydessä alkaa itkemään, että pojat heitti hiekkaa silmiin. Vastuuta pitää ottaa myös itse ja etenkään poliitikkona ei voi takertua joka ihmisen sanomisiin ja löytää niistä syy omiin epäonnistumisiin.
Sosialisti on mätä ydintä myöten.
 - kansanviisaus

Siili

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 14 821
 • Liked: 13086
Tarja Halonen muistuttaa kansainvälisestä rauhanpäivästä, ilman mitään mainintaa Ukrainasta.  Tulisikohan hittejä kahden käden sormille laskettavaksi, jos kävisi läpi rupeaisi hänen tämän vuoden twiittejään hakusanalla "ukrai"?  Peukuttajat näyttävät olevan ovat melkoinen vähemmistö vastaustwiittien lähettäjien joukossa:


No, ehkäpä Tarja on delegoinut Ukrainasta twiittaamisen sovinnolla Suomenlahden toisella puolella olevalle eläkeläispresidentille:

https://twitter.com/IlvesToomas

Emerituspresidenteillä on tunnetusti hyvin lämpimät keskinäiset suhteet.


Lalli IsoTalo

 • "Hallituksenkaataja"
 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 50 917
 • Liked: 93996
 • Emeritus mediaöyhöttäjä
Virkamiehet avautuvat Tarja Halosen johtamisesta: ”Huusi, haukkui, nöyryytti, aliarvioi ja pilkkasi”

Markku Salomaa: ”Halosen jokseenkin täydellinen johtamistaidottomuus tuli esiin jo ulkoministeriaikana ja paheni presidenttikauden aikana.”

Mika Koskinen | Sunnuntai 18.4.2021 klo 20:25

- Tutkija Markku Salomaan Tarja Halosta käsittelevässä uutuuskirjassa arvostellaan Halosen johtamistaitoja.

- ”Mikään luonnehdinta ei voi olla kauempana Halosesta kuin Muumimamma,” Salomaan teoksessa kirjoitetaan.

- Salomaan kirjan tiedot perustuvat virkamiesten ja poliitikkojen kertomaan.
— Monikulttuuri = Kulttuurien sota
— Maahanmuutto = Intiaanien kohtalo
— Velka maailmanhalaukseen = Jälkeläiset velkaorjksi
— Ei omaisuutta = Systeemiriippuvainen orja
— Vihreä siirtymä = Kallis luontotuho
— Hiilineutraalius = VHM:n kuristus
— Lopputulosten tasa-arvo tuhoaa lähtökohtien tasa-arvon
— Missä N, siellä R!