HOMMAN UUTISHUONE > Kotimaa

2013-05-21 IS: Ricky nöyryytti rasistia Pasilassa: "Koko bussi taputti"

<< < (188/202) > >>

RP:

--- Lainaus käyttäjältä: Melbac - 03.06.2013, 06:40:07 ---
--- Lainaus käyttäjältä: RP - 02.06.2013, 20:27:02 ---
--- Lainaus käyttäjältä: Uimakoulutettava - 02.06.2013, 14:50:10 ---Saako Helsingissä maksaa toisen matkat omalla bussikortilla? Jos on useaa sorttia, Rickyn käytössä olleen kortin laji on relevantti kysymys, joka tietysti jäi Hesarilta selvittämättä.

--- Lainaus päättyy ---
Siis voi, mutta tosiaan, onko Rickyn todettu olleen opiskelija?

--- Lainaus päättyy ---
Käsittääkseni sillä kortilla pitää olla ns arvoa että sillä voi maksaa toisen matkan.

--- Lainaus päättyy ---
TIetysti, mutta tarkoitin, että esimerkiksi opiskelijan kortilta ei käsittääkseni irtoa edes kuljettajan avustuksella aikuisen täyden lipun hintaa vaikka arvoa olisikin.

starsailor:
Hyvä veto hyysäriltä ottaa todistajaksi nuori lapsi, joten kukaan ei lähde painostamaan häntä julkisuuteen tai etsi käsiin. Jos todistaja olisi täysikäinen, niin varmaan haluttaisiin nähdä naama ja tarina suusta. Toisaalta tuon pojan kertoma tarina on enemmän todenmukainen, jos rasismi, lipun maksaminen ja anteeksipyyntö on todellakin tapahtunut, niin oikeassa elämässä tälläistä ei palkita millään raikuvilla aploodeilla, vaan ihmiset katsovat vierestä puuttumatta asiaan.

Archaeopteryx:
Toimittaja on keksinyt "Mikaelille" suomenruotsalaiselta kuulostavan nimen, koska:


--- Lainaus käyttäjältä: Jussi Halla-aho ---Minulle soitti tänään yksi toimittaja ja pyysi näyttöä
uhkauksista ja tutkintapyynnöistä. Vastasin, etten
säilytä niitä kehyksissä seinällä, mutta annoin
päivämäärät, joiden avulla hän halutessaan löytää
dokumentit poliisilta ja syyttäjältä.
Kysyin myös, pyysikö hän Bettina S:ltä, Päivi Storgårdilta tai keneltäkään suomenruotsalaiselta
näyttöä uhkauksista ennen kuin uutisoi niistä
tosiasioina. Ei kuulemma ollut pyytänyt, koska ei
ollut syytä epäillä niiden todenperäisyyttä.
--- Lainaus päättyy ---

kummastelija:
Hesari voisi täsmentää miksi esitetty 13-v esiintyy vain etunimellään ja ilman kuvaa. Toimittajan ja jutun suojelemiseksi, ilmeisesti.

Tässä koko mokusankarifarssissa alkaa olla jo liian monta epämääräistä tekijää:
- Mysteerinen Bussi 58, mistä ei ole tietoa mihin aikaan liikkunut bussi oli kyseessä. Ei haluta selvittää edelleen.
- Mysteerinen näkymätön bussinkuljettaja, joka lähestyi työnantajaansa tuntemattomasta sähköpostiosoitteesta. Sähköpostiosoite salattu.
- Kadonnut Riskyn bussikortti, mistä ilmenisi matkustusajankohta. Bussikortin matkoja ei voi - eikä haluta tarkastaa.
- Vaiennut bussiyhtiön esimies, joka ei voi - eikä halua kaivaa esiin bussin kuljettajaa. Ei käsittele asiaa sen enempää.
- Kadonneet muutama kymmenen bussin matkustajaa, jotka ovat spontaanisti osallistuneet poikkeukselliseen mokuperformanssiin. Kaikki hukassa.
- Salainen "Mikael 13 v", jolla ei ole sukunimeä, jota hyvät juurnalistit suojelevat Super-Rasistilta ja hänen hännytelijöiltään.
- Myyttinen Super-Rasisti-pahis - oikea mokutuksen pahishahmo, jota Super-Ricky, vähä niiku "Like a Boss"-tyyliin opetti ja pelasti Suur-Helsingin pimeyden voimilta.

Tämähän menee aivan kuin bätmän sarjakuvissa. Vielä kun sais komisaario Elfgrenin Pasilan poliisitalon katolle "Like a Boss"-valonheittimen kanssa valottelemaan Super-Rickyä apuun, ja epätoivoinen kaupunginjohtaja Viljanen apeine verhoineen purkautumaan Suur-Helsingin vajoamista Super-Rasistin ja hännystelijöiden vallan alle, niin saataisiin kesälukemiseksi osa 2.

Suosittelen seikkailun nimeksi: "Super-Ricky. Näkymättömän Super-Rasistin pojan mysteeribussin koston paluun salaisuus".

normi:

--- Lainaus käyttäjältä: starsailor - 03.06.2013, 08:47:18 ---Hyvä veto hyysäriltä ottaa todistajaksi nuori lapsi, joten kukaan ei lähde painostamaan häntä julkisuuteen tai etsi käsiin. Jos todistaja olisi täysikäinen, niin varmaan haluttaisiin nähdä naama ja tarina suusta. Toisaalta tuon pojan kertoma tarina on enemmän todenmukainen, jos rasismi, lipun maksaminen ja anteeksipyyntö on todellakin tapahtunut, niin oikeassa elämässä tälläistä ei palkita millään raikuvilla aploodeilla, vaan ihmiset katsovat vierestä puuttumatta asiaan.

--- Lainaus päättyy ---

Minkäänlaista näyttöä siitä, että tämäkään versio oletetusta tapahtumasta olisi totta ei ole. Ja se on fakta. Jos vaikka joku olisi maksanut toisen lipun, niin mitään näyttöä mistään rasismista ei ole. Rasismihan tässä oli se pääpointti.

Navigaatio

[0] Viestien etusivu

[#] Seuraava sivu

[*] Edellinen sivu

Siirry pois tekstitilasta