UmmaGumma

Kirjoittaja Aihe: Vapautuspuolue Hizb ut-Tahrir  (Luettu 4037 kertaa)

ihminen

 • Vieras
Vapautuspuolue Hizb ut-Tahrir
« : 04.01.2009, 14:47:51 »
Jukka Hankamäen blogissa törmäsin kyseiseen järjestön nimeen. Etsin lisä tietoa siitä ja törmäsin useampaan mainintaan googlessa. Ihmettelen etten aiemmin ole järjestöä noteerannut. Mikä on sen merkitys islamin levittämisessä ja mihin kaikkeen se pyrkii?

Lainaus
HS: Kööpenhamina sulki äärimuslimien hallitseman päiväkodin
(...)
Kymmenen vuotta Nørrebron kaupunginosassa Kööpenhaminassa toiminut Salem on kielipainotteinen, muslimilapsiin keskittynyt päiväkoti.

Vuoden alussa Hizb ut-Tahrir -järjestöön liittyvät henkilöt valittiin sen vanhemmista muodostuvaan hallitukseen. Päiväkodissa on 25 lasta.

Salamin uusi hallitus alkoi vaatia tiukan linjan lastenkasvatusta. Tytöt ja pojat erotettiin toisistaan, eivätkä lapset saaneet piirtää, tanssia tai laulaa. Jo viime vuonna osa vanhemmista vaati eläintarharetkeltä lasten saamien tonttulakkien leikkelemistä, koska he pitivät niitä kristinuskon symboleina.

Jotkut hallituksen jäsenet ovat nimenomaan vaatineet, ettei heidän lapsiaan saa kasvattaa ymmärtämään demokratiaa.

Päiväkodin tanskalainen johto erosi tehtävistään alkuvuodesta, eikä halua puhua tapauksesta. Myös kattojärjestö on vaitonainen.
(...)
Arviolta Hizb ut-Tahriririllä on Tanskassa ehkä kymmeniä tai satoja jäseniä. Tanskassa asuu noin 200 000 muslimia. Hizb ut-Tahrir -järjestö on kielletty muun muassa Saksassa ja Hollannissa.
(26.6.2007 18:58)http://www.hs.fi/ulkomaat/artikkeli/1135228290637

Lainaus
Wikipedia: Hizb al-Tahrir (arab. ???? ????????, Vapautuspuolue; kirjoitetaan usein myös Hizb ut-Tahrir) on kansainvälinen sunni-islamistinen puolue, jonka tavoitteena on yhdistää muslimimaat ja luoda kalifaatti. Hizb al-Tahrir toimii aktiivisimmin Keski-Aasiassa. Yhteensä sillä on noin miljoona jäsentä 40 maassa.(...)
http://fi.wikipedia.org/wiki/Hizb_al-Tahrir

Wikipediasta oli myös linkit seuraaville sivuille:

http://www.globalsecurity.org/military/world/para/hizb-ut-tahrir.htm
Lainaus
(...)
The group - also known as the Islamic Party of Liberation - believes it can achieve its utopian Islamic state in three steps. The first involves educating Muslims about its philosophies and goals. In the second step, the Muslims would then spread these views among others in their countries, especially members of government, the military and other power centers. In the third and final step, Hizb ut-Tahrir believes its faithful will cause secular governments to crumble because loyalties will then lie solely with Islam - not nationalities, politics or ethnic identifications. At that point the group says a supreme Islamic leader, a Caliph like those of past centuries would rule all Muslims with both political and religious authority.(...)

http://www.jpost.com/servlet/Satellite?pagename=JPost/JPArticle/ShowFull&cid=1182951029622
Lainaus
Background: Meet Hizb ut-Tahrir, the Islamic threat no one knows about
(...)
The British suicide bombers who killed three people and wounded more than 15 at Mike's Place in Tel Aviv in April 2003 were recruited by Hizb ut-Tahrir for Hamas, according to The New York Sun.
(...)

Onko kyseinen järjestö kielletty Suomessa?Martel

 • Vieras
Vs: Vapautuspuolue Hizb ut-Tahrir
« Vastaus #1 : 04.01.2009, 15:07:17 »
http://www.israelnationalnews.com/News/News.aspx/92906

Vapaasti käännettyä ja typistettyä poimintaa:

"Kuulijat! Tanskan muslimit ovat kolme prosenttia väestöstä, silti he ovat suuri uhka Tanskan kuningaskunnan tulevaisuudelle. Ei ole yllätys, että Medinassa oli [muslimeita] vähemmän kuin kolme prosenttia väestöstä, mutta he onnistuivat muuttamaan Medinan hallinnon.

Ei ole yllätys, että veljemme Tanskassa ovat onnistuneet tuomaan islamin maan jokaiseen kotiin. Allah antaa meille voiton heidän maassaan, käynnistää [islamilainen] vallankumous Tanskassa."

Sheikin mukaan Tanskan jälkeen puolue vie vallankumouksen Osloon ja uudelleennimeää sen Medinaksi. "He taistelevat skandinaavisia naapureitaan vastaan saattaakseen maat vallankumouksen haltuun." Hän sanoi, "Seuraavassa vaiheessa he taistelevat pyhää jihadia levittääkseen islamin muualle Eurooppaan, kunnes se leviää Medinan alkuperäiseen kaupunkiin, jossa nämä kaksi kaupunkia yhdistyvät islamin lipun alla"

Sekopään muslimin houreita, mutta näiden halua tai kykyä räjäyttää pommi rautatieasemalla, laivassa tms. tai puukottaa kadulla satunnaista kuffaria, ei kannata aliarvoida. Samoin Hizb ul-Tahririn ja vastaavankaltaisten järjestöjen rivit vahvistuvat vuosi vuodelta sekä maahanmuuton, että reippaan sikiämisen avulla. Pääosin, tässä vaiheessa, nämä puljut taitavat silti keskittyä uskonnollisen vihapropagandan levittämiseen.

Onneksi suomalaistenkin veronmaksajien rahoista tuetaan palestiinalaisia, ja sitä kautta Hizb ut-Tahriria. Tuo tuki varmaankin lasketaan vastaanottavan pään kirjanpidossa jidzyaksi, vääräuskoisten muslimeille maksamaksi suojelurahaksi.
« Viimeksi muokattu: 04.01.2009, 15:08:59 kirjoittanut Martel »

tusujusuu

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 749
 • Liked: 2
 • Homma^^^
Vs: Vapautuspuolue Hizb ut-Tahrir
« Vastaus #2 : 04.01.2009, 18:54:28 »
Tammella yhteyksiä kyseiseen järjestöön?  :-*

Nooh, ei kannata nyt vielä hermostua. Kyllä se islam sieltä aikanaan tulee. Muutaman kymmenen vuoden päästä sitten katsotaan, missä kaappi seisoo ja kuka sen paikan määrää. Muslimit voivat voittaa aloittamansa sodan vain, jos he saavat vihervasemmiston kautta kansan tuen toiminnalleen. Jos kansa päättää ajaa muslimit kerralla mereen ja meren yli takaisin Lähi-itään, pellet saavat unohtaa tavoitteensa taas muutamaksi vuodeksi.
No tolerance for intolerance, no apology for being free.

"En yhdy siihen mitä sanotte, mutta taistelen viimeiseen asti sen puolesta, että voitte sen sanoa."

Peltirumpu

 • Vieras
Vs: Vapautuspuolue Hizb ut-Tahrir
« Vastaus #3 : 04.01.2009, 19:03:19 »
« Viimeksi muokattu: 04.01.2009, 19:05:25 kirjoittanut Peltirumpu »

Martel

 • Vieras
Vs: Vapautuspuolue Hizb ut-Tahrir
« Vastaus #4 : 04.01.2009, 19:09:04 »
Jossakin aiemmassa MOT:n jutussa on ollut kyse kurdien terroristijärjestöstä. Syväkurkkuna toimi Suomessa asuva kurdi, joka väitti paikallisten saavan rahaa Norjan Mullah Krekarin porukalta, sekä pyörittävän pizzapaikkoja täällä, jotta saisivat rahaa sotimiseen Irakissa.

Nämä kurdit maksoivat myös Turussa nuorille muslimeille siitä, että nämä käyvät moskeijassaan kuuntelemassa propagandaa. Jos MOT:n juttu koski näitä kurdeja, silloin todennäköisin yhteys on Krekarin perustamaan Ansar al-Islam:iin.

LISÄYS: en lukenut edellisen viestin linkkejä. MOT-jutussa oli kysymys nimenomaan kurdeista, eli ei liity Hizb ut-Tahririin, joka on palestiinalaisten hommia.
« Viimeksi muokattu: 04.01.2009, 19:11:21 kirjoittanut Martel »

Roope

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 31 733
 • Liked: 60175
Vs: Vapautuspuolue Hizb ut-Tahrir
« Vastaus #5 : 09.09.2012, 00:38:01 »
Lainaus
Hizb-ut-Tahrir hyökkää sananvapautta vastaan

Hallitus ja sananvapaus saivat kyytiä, kun Hizb-ut-Tahrir piti mielenosoitusta Kööpenhaminan Nørrebrossa.

"Olemme kokoontuneet tänne, koska sananvapaus on kirottu instrumentti poliitikkojen käsissä", sanottiin puhujapöntöstä.

"Islamissa meillä on velvollisuus kertoa totuus. Sananvapaus on vapautta valehdella."

[...]

"Jälleen kerran meidän rakastettu profeettamme on altistettu loukkauksille ja hyökkäyksille. Tämä on osa muslimivastaista kampanjaa, jotta luopuisimme uskostamme, mutta he eivät koskaan tule onnistumaan", hän sanoi, minkä jälkeen väkijoukko ryhtyi toistamaan Allah u-Akhbar - Allah on suuri.

"Pääministeri sanoi pilapiirrosten uudelleenjulkaisua välttämättömäksi, mutta hän käyttää sananvapautta harkittuna provokaationa islamin vahingoittamiseksi."

Abdullatifin vastaus hänen kutsumaansa profeetan harkittuun loukkaamiseen on perustaa kalifaatti, jossa profeetta Muhammedin sana vallitsee.

"Vain kalifaatti voi estää loukkaukset. Valtio, joka reagoi miekoin, ei sanoin. Valtio, joka näyttää, mikä on hinta profeetan loukkaamisesta", sanoi Abdullatif.

"Hiljaisuuden ja alistumisen aika on ohi. Nouskaa ja perustakaa kalifaatti, jossa eletään islamin vuoksi ja puolustetaan Koraania, Muhammedia ja hänen shariaansa", hän jatkoi.  (käännös)
Politiken: Hizb-ut-Tahrir angreb ytringsfriheden 15.2.2008

Kalifaattia ja äärimmäistä shariaa ajava islamistijärjestö on taas ajankohtainen, kun se järjestää kuukauden päästä vuosittaisen  islamistikonferenssinsa. Tällä kertaa konferenssin tapahtumia järjestetään ensimmäistä kertaa myös Tukholmassa, mikä tarkoittaa Hizb ut-Tahririn aloittavan avoimen toimintansa Ruotsissa.

On se kummallista, että melkein missä tahansa ryhmässä tai lausunnossa ollaan nykyään näkevinään islamofobiaa, äärioikeistolaisuutta ja sananvapauden rajoittamista, mutta tällaiset porukat, jotka vaativat täysin avoimesti tuhannen hengen mielenosoituksessa sananvapauden ja demokratian lopettamista, pilapiirtäjien tuomitsemista (tappamista), islamilaista teokratiaa ja sharia-lakia (sitä jyrkintä kaulankatkomismeininkiä), jäävät havaitsematta. Toimittajien huomio lienee taas kuukauden päästä jossain ihan muualla kuin tässä Kööpenhaminan ja Tukholman islamistikonferenssissa.
Mediaseuranta - Maahanmuuttoaiheiset uutiset, tiedotteet ja tutkimukset

MW

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 23 906
 • Liked: 17307
 • Kiltti ja ystävällinen, mutta niin nuiva.
Vs: Vapautuspuolue Hizb ut-Tahrir
« Vastaus #6 : 09.09.2012, 00:57:18 »
Kerran sököringissä yksi pölvästi yritti bluffata. Kerroin hänelle ystävällisesti, että mikä tahansa persekortti hänellä onkin, hän ei voi voittaa, ja tarjosin ystävällisesti mahdollisuutta ottaa bluffinsa takaisin.

Ei kelvannut, ja vielä yritti vielä bluffia maksuun ja vastakorotukseen. Otti sitten takkinsa. Kasvojen menetys saa ihmiset tekemään omituisia asioita.

Totuus EPT

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 2 752
 • Liked: 1873
 • ääärinuiva
Vs: Vapautuspuolue Hizb ut-Tahrir
« Vastaus #7 : 09.09.2012, 01:02:52 »
"Islamissa meillä on velvollisuus kertoa totuus. Sananvapaus on vapautta valehdella."

Ja vääräuskoisille on velvollisuus kertoa vain hyväksi havaittu väärä totuus.

Tämä on aika huolestuttavaa jos tälläinen "Vapautuspuolueen irvikuva" laajentaa toimintaansa myös läntiseen naapurimaahan.
Alkavat näköjään järjestäytyä.

Lainaus
On se kummallista, että melkein missä tahansa ryhmässä tai lausunnossa ollaan nykyään näkevinään islamofobiaa, äärioikeistolaisuutta ja sananvapauden rajoittamista, mutta tällaiset porukat, jotka vaativat täysin avoimesti tuhannen hengen mielenosoituksessa sananvapauden ja demokratian lopettamista, pilapiirtäjien tuomitsemista (tappamista), islamilaista teokratiaa ja sharia-lakia (sitä jyrkintä kaulankatkomismeininkiä), jäävät havaitsematta. Toimittajien huomio lienee taas kuukauden päästä jossain ihan muualla kuin tässä Kööpenhaminan ja Tukholman islamistikonferenssissa.

Se johtuu vain siitä, että mokuttajat eivät osaa nähdä edes metsän puita. Valitetaan vain helpoista marginaaliryhmistä.
Nää tälläiset tyypit on lälläreitä.
Missä ******i siellä ongelma.

Tagit: